Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Alpinariumai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Flora
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Gitusia
Pirma tema

mano grožis:
user posted image
mamuke68
Temą į viršų - juk jau laikas...
Makra
Labai puiki tema thumbup.gif
Mergaites dalinkites savo alpinariumais mirksiukas.gif
Gitusia
Šiandien kaip tik tvarkiau savo alpinariumą, ruošiau naujam sezonui wub.gif cool.gif
ataner1973
QUOTE(Gitusia @ 2010 08 26, 09:38)
Pirma tema

mano grožis:
user posted image
*

Labai grazu
mamuke68
thumbup.gif dalinsimės patirtimi...
pavilonyte
Gitusia, gražu thumbup.gif
Nulika
as jau savo rodziau, bet dar karta
user posted image
mamuke68
Sveikutės 4u.gif Noriu saviškį alpinariumą apdėti tokia medine tvorele, kaip prieš tai esančioje foto.
mamuke68
šiandien užsisakėme firmą, kuri sutvarkys aplinką, nes dar yra vietelių, kur reikia pasėti žolę - apie 4 arai, padaryti alpinariumą, o gal net du ir t.t. Beja, išgyrė mano darytąjį alpinariumą... thumbup.gif
japoniuke1
Pasirodykit būtinai po visų darbų rolleyes.gif , lauksime. O ir kiek kainuos tas visas grožis? Matyt jie ir savo akmenis vešis, ar jūs pati viską turite? Įdomu...
japoniuke1
Kažkaip tylu alpinariumuose, gal merginos labai dirba. rolleyes.gif Aš irgi šiandien laabai gražių sedumukų nusipirkau turguje, saviškiam alpinariumui ax.gif Vis negana tongue.gif .
Irena_P
Merginos gal kas galetu Kaune Zaliakalnyje padeti isirengti nediduka alpinariuma blush2.gif o tai aplink nama tik zole o taip gelyciu norisi... kazkaip vazoneliai jau nepuosia..

su mielu noru atsilyginciau 4u.gif

o tai as pati apie geles nedaug nusimanau blush2.gif is lauko geliu zinau tik petunijas blush2.gif doh.gif
Fonda
QUOTE(Irena_P @ 2011 05 15, 20:40)
Merginos gal kas galetu Kaune Zaliakalnyje padeti isirengti nediduka alpinariuma  blush2.gif o tai aplink  nama tik zole o taip gelyciu norisi... kazkaip vazoneliai jau nepuosia..
su mielu noru atsilyginciau  4u.gif

o tai as pati apie geles nedaug nusimanau  blush2.gif is lauko geliu zinau tik petunijas  blush2.gif  doh.gif
*

Su malonumu galiu patarti doh.gif Bet manau, kad jei patys nieko nežadate daryti, tai lieka tik apželdinimo firma... Pasidalink detaliau savo noru... Dar siūlau pasiskaityti http://www.sodininkyste.lt/alpinariumo-ire...pasidaryk-pats/
Irena_P
QUOTE(Fonda @ 2011 05 15, 21:29)
Su malonumu galiu patarti doh.gif Bet manau, kad jei patys nieko nežadate daryti, tai lieka tik apželdinimo firma... Pasidalink detaliau savo noru... Dar siūlau pasiskaityti http://www.sodininkyste.lt/alpinariumo-ire...pasidaryk-pats/
*

user posted image
Aciu uz nuoroda

Viska galeciau padaryti pati man tik reikia kad kazkas suvadovautu na pasakytu kaip daryti blush2.gif o tai as pries pora metu kazka bandziau tai vyras mano mena ivertino pasakydamas "sis tavo darzelis labai panasus i maza kapeli" tai daugiau nerizikuoju, ne tik nieko nesigaus bet dar ir zole sugadinsiu lotuliukas.gif

Kazin ar kokia apzeldinimo firma vaziuotu irengineti toki miniatiurini alpinariuma ax.gif
adriu
o čia mano...user posted image
pernai ėmėm tvarkyt sodą-buvo 5 metai apleistas ir styrojo velėna,tai pradėjom nuo 0..šiemet jau kažkas panašaus matos..supratymo visai neturėjau..darau kas man gražu ir tiek blush2.gif
Irena_P
QUOTE(adriu @ 2011 05 16, 15:11)
o čia mano..
pernai ėmėm tvarkyt sodą-buvo 5 metai apleistas ir styrojo velėna,tai pradėjom nuo 0..šiemet jau kažkas panašaus matos..supratymo visai neturėjau..darau kas man gražu ir tiek blush2.gif
*

na tikrai neblogai gavosi g.gif
jediara
QUOTE(Nulika @ 2011 04 17, 19:54)
as jau savo rodziau, bet dar  karta

Gražu wub.gif
jediara
QUOTE(eirian @ 2011 05 22, 00:19)

Peržiūrėjau albumą -net komentarų nereikia thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Gitusia
Šios dienos foto iš visų pusių:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
asedita
QUOTE(Gitusia @ 2011 05 22, 20:41)
Šios dienos foto iš visų pusių:

user posted image

*

Kur katina pirkot ? wub.gif Ir kokios cia geltonos gelytes desineje virsuje ? g.gif
Gitusia
Katiną pirkau Šiauliuose vienoj pardėj, kur ir sendakčių galima rast, labai jau mielas man jis pasirodė smile.gif))
Ta geltona gėlė žydi visą vasarą, plečiasi, bet gaila, pavadinimo nežinau 4u.gif Pirkau pernai Mažeikių turguj wink.gif
jediara
Žuvis labai faina - man prie baseino tiktų biggrin.gif
mamuke68
... 4u.gif
nijole0619
Gitusia,2011 05 22, 21:41]
Šios dienos foto iš visų pusių.

Sveikutė, nu jau labai išpuoselėti ir gražūs augaliukai, šaunuolė wub.gif wub.gif wub.gif
o tie geltoni ir man nematyti, kas galėtų būti...
asedita
QUOTE(Gitusia @ 2011 05 22, 21:26)
Katiną pirkau Šiauliuose vienoj pardėj, kur ir sendakčių galima rast, labai jau mielas man jis pasirodė smile.gif))
Ta geltona gėlė žydi visą vasarą, plečiasi, bet gaila, pavadinimo nežinau 4u.gif Pirkau pernai Mažeikių turguj wink.gif
*

Gaila, kad pavadinimo nezinote, labai patiko augaliukas.

Gal kas zino, labai prasau parasykit blush2.gif
Saulyte8
Jei gerai ižiūriu,tai nakviša smile.gif
nijole0619
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 05 23, 11:55)
Jei gerai ižiūriu,tai nakviša smile.gif
*

pirma mintis irgi buvo kad iš nakvišų giminės, bet jos aukštesnės ir nežydi visą vasarą....
japoniuke1
Man irgi atrodo, jog tai nakviša- tik ji daugiametė, šliaužianti ir žemaūgė. Pati tokią turiu, nebent suklydau, nes nuotraukoje nelabai aiškiai man matosi. Pas mane krūmijasi iš vieno stiebo, tai yra sunkumų pasidauginti, nesikabina šakninėmis palaipomis, kaip kitos šliaužiančios gėlės, rolleyes.gif
Juma81
Gitusia, o ta gėlė daugiametė? Man panašu į puikūną, bet jis vienmetis. Yra jų įvairių spalvų (geltonos, oranžinės, raudonos, vyšninės ir įv. jų atspalvių, taškuotų, pereinančių spalvų). Pas mane vienais metais juos labai valgė šliužai, tai iš lapų nekas liko, o žiedų nelietė.
jediara
QUOTE(Juma81 @ 2011 05 27, 10:22)
Gitusia, o ta gėlė daugiametė? Man panašu į puikūną, bet jis vienmetis. Yra jų įvairių spalvų (geltonos, oranžinės, raudonos, vyšninės ir įv. jų atspalvių, taškuotų, pereinančių spalvų). Pas mane vienais metais juos labai valgė šliužai, tai iš lapų nekas liko, o žiedų nelietė.
*

Tai ne puikūnas schmoll.gif , o nakviša - tik nežinau misūrinė ar keturbriaunė smile.gif
Gitusia
Nufotografuosiu tą gėlytę iš arčiau savaitgalį 4u.gif
Ji daugiametė, plečiasi į visas puses, atkerti gabaliuką ir lengvai prigyja naujoje vietoje. Žemutė. Jau treti metai alpinariume ir du kartus mažinta, nes norėjosi tokio grožio draugėms smile.gif
Gitusia
Vis dėlto šitos gėlytės pavadinimas "PUIKŪNAS"apie ji
NickaD
Kadangi čia jau visos pradėjusios dėti savo alpinariumų foto, tai ir aš įsiterpsiu.
Šis alpinariumas yra už namo. Realiai jam 3metai. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
O šis priešais kelią. Tik šiais metais pradėtas kurti "šedevras" didelis prašymas nekreipti dėmesio į namo sienas
user posted image
user posted image
user posted image
jediara
QUOTE(Gitusia @ 2011 05 27, 20:40)
Vis dėlto šitos gėlytės pavadinimas "PUIKŪNAS"apie ji
*

Bet juk puikūnas vienmetis, o Tu rašai, kad augini keletą metų g.gif
Gitusia
QUOTE(jediara @ 2011 05 27, 20:45)
Bet juk puikūnas vienmetis, o Tu rašai, kad augini keletą metų  g.gif
*

Net nežinau, bet taip sakė senolė, o turguje mačiau ant šito augaliuko pavadinimas buvo mot. lyties "puikūnė", maniškė tikrai daugiametė...

NickaD --> gražu wub.gif
mamuke68
temukę į viršų...Ryt savąjį alpinariumą akmenukais užpilsiu, augalai susodinti...Kas gausis - nežinau.Daug foto peržiūrėjau, tikiuosi...
Romap
sveiki, labai smarkiai nesijuokite - gal kas žinote kaip vadinasi daugiametė gėlė, močiučių vadinta "aviželka" ? sumąsčiau sodyboj pasisodinti, bet nežinau kaip vadinasi, kad susirasti kur... help - jei kas žino...
Mėlyn@kė
QUOTE(mamuke68 @ 2011 07 07, 20:59)
temukę į viršų...Ryt savąjį alpinariumą akmenukais užpilsiu, augalai susodinti...Kas gausis - nežinau.Daug foto peržiūrėjau, tikiuosi...
*

jungiuosi ir aš pas jus į būrį smile.gif neseniai įsigijom sodą, viską peradėsim nuo 0, tad reiks daug skaitytis ir foto žiūrinėtis smile.gif wub.gif
prašysiu merginos pagalbos wink.gif na o jei kuri turi augalų "perteklių" mielai lauksiu až wub.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
GIZZI5
QUOTE(Romap @ 2011 08 02, 21:19)
sveiki, labai smarkiai nesijuokite - gal kas žinote kaip vadinasi daugiametė gėlė, močiučių vadinta "aviželka" ? sumąsčiau sodyboj pasisodinti, bet nežinau kaip vadinasi, kad susirasti kur... help - jei kas žino...
*

Gal tokia http://sodai.lietuvoje.com/Gvazdikas_siurpinis.htm g.gif mano močiutė tokius irgi augino lygtai panašiai vadino'avyže',gal kitaip,bet man jos labai gražios thumbup.gif
mazge1979
aš ir pasitobulinau truputį savo senovinių gėlių alpinariumą, sumažinau biggrin.gif , kitur padidinau, turiu 2 dabar
Romap
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 08 02, 22:00)
Gal tokia http://sodai.lietuvoje.com/Gvazdikas_siurpinis.htm g.gif mano močiutė tokius irgi augino lygtai panašiai vadino'avyže',gal kitaip,bet man jos labai gražios thumbup.gif
*

Ačiū, tikrai šita... bet pasirodo ne visai daugiametė...
Mėlyn@kė
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 03, 08:21)
aš ir pasitobulinau truputį savo senovinių gėlių alpinariumą, sumažinau  biggrin.gif , kitur padidinau, turiu 2 dabar
*

laukiam foto wink.gif
Rimmuse
QUOTE(Romap @ 2011 08 03, 08:33)
bet pasirodo ne visai daugiametė...

Kiek pamenu močiutės darže irgi kampe augdavo - bet tikrai kiekvienais metais nesėdavo: gal prisisėdavo, gal visgi daugemetės tik sunkiai žiemoja. Pvz. išsiaiškinau, kad nasturtos - daugiametis augalas (nors visur rašo - vienmetis), tik nepakenčia persodinimo, o žiemos joms pas mus per šaltos
kkarile
QUOTE(Rimmuse @ 2011 08 03, 12:29)
Kiek pamenu močiutės darže irgi kampe augdavo - bet tikrai kiekvienais metais nesėdavo: gal prisisėdavo, gal visgi daugemetės tik sunkiai žiemoja. Pvz. išsiaiškinau, kad nasturtos - daugiametis augalas (nors visur rašo - vienmetis), tik nepakenčia persodinimo, o žiemos joms pas mus per šaltos
*

Tiek vienos tiek kitos pacios pasiseja, bet siemet nasturtu nebenorejau toje vietoje, o jos ligi siol dar lenda is zemes biggrin.gif as tik raunu ir raunu ir galo nesimato biggrin.gif
Romap
QUOTE(kkarile @ 2011 08 03, 13:13)
Tiek vienos tiek kitos pacios pasiseja, bet siemet nasturtu nebenorejau toje vietoje, o jos ligi siol dar lenda is zemes biggrin.gif as tik raunu ir raunu ir galo nesimato biggrin.gif
*

Tai čia tas pats su šiurpiniais gvazdikais - jie nauji užsisėja ir sekančiais metais žydi....
Sandrėja
Keletas foto iš interneto 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Mėlyn@kė
labai gražu, semiamės idėjų drinks_cheers.gif thumbup.gif
žaislas
Tikrai grazu, gal patartumete - nugenejome egle, palikome tik virsune ir kas po ja galetu augti? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.