mano grožis:
Temą į viršų - juk jau laikas...
Labai puiki tema
Mergaites dalinkites savo alpinariumais
Šiandien kaip tik tvarkiau savo alpinariumą, ruošiau naujam sezonui
Gitusia, gražu
as jau savo rodziau, bet dar karta
Sveikutės
šiandien užsisakėme firmą, kuri sutvarkys aplinką, nes dar yra vietelių, kur reikia pasėti žolę - apie 4 arai, padaryti alpinariumą, o gal net du ir t.t. Beja, išgyrė mano darytąjį alpinariumą...
Pasirodykit būtinai po visų darbų
Kažkaip tylu alpinariumuose, gal merginos labai dirba.
Merginos gal kas galetu Kaune Zaliakalnyje padeti isirengti nediduka alpinariuma
su mielu noru atsilyginciau o tai as pati apie geles nedaug nusimanau QUOTE(Irena_P @ 2011 05 15, 20:40) Merginos gal kas galetu Kaune Zaliakalnyje padeti isirengti nediduka alpinariuma su mielu noru atsilyginciau o tai as pati apie geles nedaug nusimanau Su malonumu galiu patarti QUOTE(Fonda @ 2011 05 15, 21:29) Su malonumu galiu patarti ![]() Aciu uz nuoroda Viska galeciau padaryti pati man tik reikia kad kazkas suvadovautu na pasakytu kaip daryti Kazin ar kokia apzeldinimo firma vaziuotu irengineti toki miniatiurini alpinariuma QUOTE(Nulika @ 2011 04 17, 19:54) as jau savo rodziau, bet dar karta Gražu QUOTE(eirian @ 2011 05 22, 00:19) Peržiūrėjau albumą -net komentarų nereikia
Šios dienos foto iš visų pusių:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Katiną pirkau Šiauliuose vienoj pardėj, kur ir sendakčių galima rast, labai jau mielas man jis pasirodė
Ta geltona gėlė žydi visą vasarą, plečiasi, bet gaila, pavadinimo nežinau
Žuvis labai faina - man prie baseino tiktų
...
Gitusia,2011 05 22, 21:41]
Šios dienos foto iš visų pusių. Sveikutė, nu jau labai išpuoselėti ir gražūs augaliukai, šaunuolė o tie geltoni ir man nematyti, kas galėtų būti... QUOTE(Gitusia @ 2011 05 22, 21:26) Katiną pirkau Šiauliuose vienoj pardėj, kur ir sendakčių galima rast, labai jau mielas man jis pasirodė Ta geltona gėlė žydi visą vasarą, plečiasi, bet gaila, pavadinimo nežinau Gaila, kad pavadinimo nezinote, labai patiko augaliukas. Gal kas zino, labai prasau parasykit
Jei gerai ižiūriu,tai nakviša
Man irgi atrodo, jog tai nakviša- tik ji daugiametė, šliaužianti ir žemaūgė. Pati tokią turiu, nebent suklydau, nes nuotraukoje nelabai aiškiai man matosi. Pas mane krūmijasi iš vieno stiebo, tai yra sunkumų pasidauginti, nesikabina šakninėmis palaipomis, kaip kitos šliaužiančios gėlės,
Gitusia, o ta gėlė daugiametė? Man panašu į puikūną, bet jis vienmetis. Yra jų įvairių spalvų (geltonos, oranžinės, raudonos, vyšninės ir įv. jų atspalvių, taškuotų, pereinančių spalvų). Pas mane vienais metais juos labai valgė šliužai, tai iš lapų nekas liko, o žiedų nelietė.
QUOTE(Juma81 @ 2011 05 27, 10:22) Gitusia, o ta gėlė daugiametė? Man panašu į puikūną, bet jis vienmetis. Yra jų įvairių spalvų (geltonos, oranžinės, raudonos, vyšninės ir įv. jų atspalvių, taškuotų, pereinančių spalvų). Pas mane vienais metais juos labai valgė šliužai, tai iš lapų nekas liko, o žiedų nelietė. Tai ne puikūnas
Nufotografuosiu tą gėlytę iš arčiau savaitgalį
Ji daugiametė, plečiasi į visas puses, atkerti gabaliuką ir lengvai prigyja naujoje vietoje. Žemutė. Jau treti metai alpinariume ir du kartus mažinta, nes norėjosi tokio grožio draugėms
Vis dėlto šitos gėlytės pavadinimas "PUIKŪNAS"apie ji
Kadangi čia jau visos pradėjusios dėti savo alpinariumų foto, tai ir aš įsiterpsiu.
Šis alpinariumas yra už namo. Realiai jam 3metai. ![]() ![]() ![]() O šis priešais kelią. Tik šiais metais pradėtas kurti "šedevras" didelis prašymas nekreipti dėmesio į namo sienas ![]() ![]()
QUOTE(Gitusia @ 2011 05 27, 20:40) Bet juk puikūnas vienmetis, o Tu rašai, kad augini keletą metų
temukę į viršų...Ryt savąjį alpinariumą akmenukais užpilsiu, augalai susodinti...Kas gausis - nežinau.Daug foto peržiūrėjau, tikiuosi...
sveiki, labai smarkiai nesijuokite - gal kas žinote kaip vadinasi daugiametė gėlė, močiučių vadinta "aviželka" ? sumąsčiau sodyboj pasisodinti, bet nežinau kaip vadinasi, kad susirasti kur... help - jei kas žino...
QUOTE(mamuke68 @ 2011 07 07, 20:59) temukę į viršų...Ryt savąjį alpinariumą akmenukais užpilsiu, augalai susodinti...Kas gausis - nežinau.Daug foto peržiūrėjau, tikiuosi... jungiuosi ir aš pas jus į būrį prašysiu merginos pagalbos QUOTE(Romap @ 2011 08 02, 21:19) sveiki, labai smarkiai nesijuokite - gal kas žinote kaip vadinasi daugiametė gėlė, močiučių vadinta "aviželka" ? sumąsčiau sodyboj pasisodinti, bet nežinau kaip vadinasi, kad susirasti kur... help - jei kas žino... Gal tokia http://sodai.lietuvoje.com/Gvazdikas_siurpinis.htm
aš ir pasitobulinau truputį savo senovinių gėlių alpinariumą, sumažinau
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 08 02, 22:00) Gal tokia http://sodai.lietuvoje.com/Gvazdikas_siurpinis.htm Ačiū, tikrai šita... bet pasirodo ne visai daugiametė... QUOTE(Romap @ 2011 08 03, 08:33) bet pasirodo ne visai daugiametė... Kiek pamenu močiutės darže irgi kampe augdavo - bet tikrai kiekvienais metais nesėdavo: gal prisisėdavo, gal visgi daugemetės tik sunkiai žiemoja. Pvz. išsiaiškinau, kad nasturtos - daugiametis augalas (nors visur rašo - vienmetis), tik nepakenčia persodinimo, o žiemos joms pas mus per šaltos QUOTE(Rimmuse @ 2011 08 03, 12:29) Kiek pamenu močiutės darže irgi kampe augdavo - bet tikrai kiekvienais metais nesėdavo: gal prisisėdavo, gal visgi daugemetės tik sunkiai žiemoja. Pvz. išsiaiškinau, kad nasturtos - daugiametis augalas (nors visur rašo - vienmetis), tik nepakenčia persodinimo, o žiemos joms pas mus per šaltos Tiek vienos tiek kitos pacios pasiseja, bet siemet nasturtu nebenorejau toje vietoje, o jos ligi siol dar lenda is zemes
Keletas foto iš interneto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]()
labai gražu, semiamės idėjų
Tikrai grazu, gal patartumete - nugenejome egle, palikome tik virsune ir kas po ja galetu augti?
|