Pvz, mano dukra ilgai praverkusi tuoj pat nurimsta kai grizes namo is darbo paimu ja ant ranku.
MAMYTES - bukit geros, nerasykit cia.
Idomu butu suzinoti vyrai, kaip Jums sekasi. Vyriskumas aisku neleis placiai diskutuoti apie subtilius jausmus uzplustancius laikant savo vaikeli rankoje. Bet gal kas idomaus yra is teviskos puses....
Pvz, mano dukra ilgai praverkusi tuoj pat nurimsta kai grizes namo is darbo paimu ja ant ranku. MAMYTES - bukit geros, nerasykit cia.
Atleisk
Maniske (ir Urte) linkiu tokio pat svelnaus,malonaus bendravimo su mazyte..... Nepyk,kad parasiau QUOTE(paupau @ 2006 01 17, 17:45) Atleisk Maniske (ir Urte) linkiu tokio pat svelnaus,malonaus bendravimo su mazyte..... Nepyk,kad parasiau Nepystu, kas cia per pykciai Panasu, kad ir mano dukrele bus "tevelio mergaite". Kai po gimdymo ja laikiau, kazkaip taip prisirisau. Jauciu kad tada ir gime tas dalykas kuri vadiname tevu. Pirmas pliupsnis kai jau pamaciau uzgimusia galvute ir antras pliupsnis kai laikiau po gimdymo (zmonai dare gimdos valyma). Kaip kitiems teciams? Gal kas nedalyvavot gimdyme? Kaip tada? Man irgi idomu. Siulau mamytems sio kampo neuzurpuoti, biski pasisakyti leisime, nes kur jau mes be mamu, bet siaip atsargiai QUOTE(Tetis2005 @ 2006 01 17, 19:23) Nepystu, kas cia per pykciai Panasu, kad ir mano dukrele bus "tevelio mergaite". Kai po gimdymo ja laikiau, kazkaip taip prisirisau. Jauciu kad tada ir gime tas dalykas kuri vadiname tevu. Pirmas pliupsnis kai jau pamaciau uzgimusia galvute ir antras pliupsnis kai laikiau po gimdymo (zmonai dare gimdos valyma). Kaip kitiems teciams? Gal kas nedalyvavot gimdyme? Kaip tada? Man irgi idomu. Siulau mamytems sio kampo neuzurpuoti, biski pasisakyti leisime, nes kur jau mes be mamu, bet siaip atsargiai dukrytes visada buna "telelio" mergaites
Tai buriu as tuos tetuus i kruva. Bet kad labaiu mamytes buriasi. Reikejo saita pavadinti "supertetisirmama.lt" va tada gal kas rimtesnio butu
Tai čia tėčio kampelis, ar ne?
Turėčiau jaustis solidus dvigubas tėtis - dukrytės juk dvi iškart. Gal todėl, kad nuolat būnu su jom?!! Pritariu nuomonei, kad tėčio ir dukros ryšys - ypatingas. Nors kuo konkrečiai, dar negaliu atsakyti... QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 01 18, 02:38) Tai čia tėčio kampelis, ar ne? Turėčiau jaustis solidus dvigubas tėtis - dukrytės juk dvi iškart. Gal todėl, kad nuolat būnu su jom?!! Pritariu nuomonei, kad tėčio ir dukros ryšys - ypatingas. Nors kuo konkrečiai, dar negaliu atsakyti... O is tikruju, ar viskas gyvenime turi buti ivardinta?
Registruojuosi - dar vienas tėtis
Kolkas dar ne tetis bet uz 4-5 savaiciu tureciau juo tapti
i ja i ja i ja tavo že mnenija. norejau pasakyti kad ir as busiu tetis.
Malonu čia matyt vis daugiau tėčiu
Aš šiame forume gan senai trinuosi, tad vyriško žodžio kartais trūksta Malonu būtu pamatyt daugiau tėčių supermamos forumo gimtadienyje. Pernai vyko vasario mėn. Tai gal iš šiemet panašiu laiku vyks
Supertetukai
-Zoom- labai graziai fotografuoji o šiaip šaunuoliai, tėtukai
As ir prisijungiau del idomumo,tik nepazadu ar busiu tame forume aktyvus,kazko labai daug moterisku pletkalu cia...
Dar vienas busimas tetis registruojasi.
Mano angeliukas turetu gimti liepos menesi
Ir as prie jusu. Mano dukrytei 2.5 m. Taigi as tetis su patirtim.
Nedaug tetciu su gyvenimiska patirtimi,norejau paklausti tu tetciu kurie jau ilgiau gyvena su zmonom.Ar daznai kyla realios mintys nusukti i "kairia"?
As jau ne taip ir senai kaip gyvenu su savaja ,bet jau kyla tokios mintys,nes kazkaip pasidare viskas ne taip idomu kaip buvo is pradziu.
Kyla minciu visiems. Taigi ilgiau pagyvenus prasideda rutina, pastovus rupesciai del pinigu, vaiku, buto. Kartais noris pabegt nuo viso to. O tai lengviausia padaryt su kita. Tik gal verciau nuo kasdienybes pabandyt pabegt su savaja. Tai aisku daug sunkiau.
Moterys organizuojasi meetus ,tai kada tetusiai darys meeta?
Turetu juokingas iseiti
Siaubas,per supermama.lt prisvilo bulves ,ir sudege zuvis,kazkaip uzmirsau kad ir vakariene darau.Einu vedinti kambariu .....,gi buna pasitaiko visiems taip.
Ot faini tėčiai!
QUOTE(Gagalia @ 2006 01 29, 00:12) Gagalia,pamaciau tavo avoliution liniuote ir iskilo klausimas,kaip reguoa merginos i tampax reklama,ar tiesiog pokalbi apie tai,ar nesigedinate vonioje padeti savo higienos daikciukus visu akivaizdoje?Klausiu todel kad teko susidurti su tokia situacija,ir vyresnes moterys i tai labai reguoja ir gedijasi. Durnas klausimas,bet ir nenoriu cia atrodyti protingu:) ai dabar biskuti baliavoju,tai tikekites ir idomesniu klausimu. QUOTE(Gold Man @ 2006 01 28, 14:59) Auksinė mintys. Jei pats paverti savo santuoką rutina, tai pats laikas kažką sugalvoti, kad karšta meilė atgytų su nauja jėga. O kaip gi Gold Man atsakyti, kai jo zmona cia buna QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 15:07) visai taip pat, kaip ir mamos QUOTE(geras_tetis @ 2006 01 28, 22:55) Siaubas,per supermama.lt prisvilo bulves ,ir sudege zuvis,kazkaip uzmirsau kad ir vakariene darau.Einu vedinti kambariu .....,gi buna pasitaiko visiems taip. pazistama situacija QUOTE(Viesulas @ 2006 01 29, 00:40) Gagalia,pamaciau tavo avoliution liniuote ir iskilo klausimas,kaip reguoa merginos i tampax reklama,ar tiesiog pokalbi apie tai,ar nesigedinate vonioje padeti savo higienos daikciukus visu akivaizdoje?Klausiu todel kad teko susidurti su tokia situacija,ir vyresnes moterys i tai labai reguoja ir gedijasi. Durnas klausimas,bet ir nenoriu cia atrodyti protingu:) ai dabar biskuti baliavoju,tai tikekites ir idomesniu klausimu. nors klausimas ne man, atsakysiu o kur mes pasidesim nuo tu reklamu, nervina, jei su tevais bendraujant rodo... o siaip be rysio, del to, kad vaikai klausineja.... o del vonioje padejimo, tai stengiuosi pasideti kur nors ne viesai, bet jei kas ir pamatytu, tai ne tragedija, tai tik fiziologija... Nepykit, kad isiterpiau, bet paskaiciau, tai fainai jus cia bendraujat QUOTE(Gerulis @ 2006 01 29, 20:48) Vat del to ir reiktu slapzodzio siai temai Taigi jus visi nikais cia prisiregistrave. Nieks ir taip nezino kas tokie esat
Na ir aš prisijungsiu. Tėtis dar nesu, bet tiek čia beliko: gal savaitė, gal dvi.
Žinia dabar esu labiau sutrikęs nei tada, kai sužinojau, kad būsiu tėveliu. Dabar kai ta diena artėja jau nebesijaučių toks "krūtas". Bet manau išgyvensiu Supermamų forumą radau, kai reikejo išsiaiškint dėl visų sodrų ir kitų popierinių reikalų ir galių pasakyt, kad labai padėjo. Už ką esu labai dekingas visoms mamytėms su kalkuliatoriais iš temos apie tai. Dabar va vėl atsikasiau iki forumo, nes liko viena nenupirkta prekė - vežimelis (naršau po skyreli aiškindamasis kas tai per daiktas ir kol kas galiu pasakyt, kad atrodo jog su automobiliais yra daug lengviau) Kaip ten bebūtų, kol žmonai nepastačiau kompo namuos (įtariu, kad reikės - galės tada pati taukšėt forume), surinkinėju informacija būdamas darbe
sveiki esami ir dar busimi tėčiai,
ar priimsit i savo gretas nors tėčiu tapsiu tik rudeni QUOTE(*plepute* @ 2006 01 29, 21:55) Taigi jus visi nikais cia prisiregistrave. Nieks ir taip nezino kas tokie esat As tikrai nieko pries kad savo nuomone reikstu ir mamos,bet labai noreciau kad nerasinetu cia piktos mamos,nepatenkintos pasauliu ir jauciancios pagieza ir pikti vyrams,ne todel kad bijau kritikos bet todel kad ir taip jau daug purvo ir bjaurybiu prirasete apie vyrus,kituose mamos puslapiuose..Na jeigu tokie blogi tie vyrai tai gal gyvenkite tada vienos!Nereiks jums gadinti nervu !!!
as asmeniskai nerasysiu teciams, o palinkesiu sekmes ir kantrybes auginant vaikucius ir gyvenant su moterimis
QUOTE(Viesulas @ 2006 02 01, 01:46) As tikrai nieko pries kad savo nuomone reikstu ir mamos,bet labai noreciau kad nerasinetu cia piktos mamos,nepatenkintos pasauliu ir jauciancios pagieza ir pikti vyrams,ne todel kad bijau kritikos bet todel kad ir taip jau daug purvo ir bjaurybiu prirasete apie vyrus,kituose mamos puslapiuose..Na jeigu tokie blogi tie vyrai tai gal gyvenkite tada vienos!Nereiks jums gadinti nervu !!! As pridursiu: Ne todel kad bijociau kritikos, ne todel kad daug purvo primesta, o todel KAD AS NEESU TOKS ant kokiu varoma. Ir nenoriu klausyti. Nereikia ant geru teciu islieti pagiezos, mes geri teciai, vien tai kad domimes vaikais jau daug. Todel sukurtas "pacio blogiausio tecio " paveikslas, kur tetis geria, ruko, miega su kitom mergom, keikiasi, musa zmona ir uosve, nekencia vaiku visiskai sitame forume nepriimtinas. Is situ isvardintu dalyku, as nedarau nieko, apart alaus ne dazniau kaip po buteli kas du menesius. Todel nenoriu buti kaltinamas visais siais baisiais dalykais. Visi kiti pasisakymai - prasom.
As tai noreciau kad ir maniskis prisijungtu prie forumo... gal kada nors taip ir bus
QUOTE(MANO_manyte @ 2006 01 26, 21:19) yra dar voveriukas36 Yra. "Miegamasis" - irgi gyvenimo dalis. Vaikai jau paaugę, užsimiršo daug-kas, beto radikaliai viskas pasikeitė auklėjime per tuos metus, taip kad čia aš mažas patarėjas. Be to, išauginus 3 vaikus, daugelis čia keliamų problemų visai tokiomis neatrodo (ypač juokinga skaityt, kai vaikai kažko nevalgo, "ožius demonstruoja" ir t.t.t.) QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 13, 13:02) Yra. "Miegamasis" - irgi gyvenimo dalis. Vaikai jau paaugę, užsimiršo daug-kas, beto radikaliai viskas pasikeitė auklėjime per tuos metus, taip kad čia aš mažas patarėjas. Be to, išauginus 3 vaikus, daugelis čia keliamų problemų visai tokiomis neatrodo (ypač juokinga skaityt, kai vaikai kažko nevalgo, "ožius demonstruoja" ir t.t.t.) Bet jei pazvelgtum is to tasko kai turejai tik pirma vaika tai tos problemos buvo. Jos ir vadinasi "pirmo vaiko problemos", nes su antru vaiku jau viskas aisku.. Ant pirmo pasitreniruoji, ir va..
vajėėėėėė..kaip jūs čia gražiai bendraujat
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 13:38) uiiii....kaip gražiai pasakyta QUOTE(Viesulas @ 2006 01 28, 14:31) QUOTE(Gold Man @ 2006 01 28, 14:59) Auksinė mintys. Jei pats paverti savo santuoką rutina, tai pats laikas kažką sugalvoti, kad karšta meilė atgytų su nauja jėga. QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 15:07) ....bet meetai vyksta su vaikais QUOTE(geras_tetis @ 2006 01 28, 22:55) Siaubas,per supermama.lt prisvilo bulves ,ir sudege zuvis,kazkaip uzmirsau kad ir vakariene darau.Einu vedinti kambariu .....,gi buna pasitaiko visiems taip. QUOTE QUOTE QUOTE(Gold Man @ 2006 01 28, 14:59) Auksinė mintys. Jei pats paverti savo santuoką rutina, tai pats laikas kažką sugalvoti, kad karšta meilė atgytų su nauja jėga. Man mano avataras irgi labai patinka QUOTE(Gold Man @ 2006 02 16, 23:45) Man mano avataras irgi labai patinka Gold Man, gal iš VGTU būsit, Kęstučio studentas? Atavaras nu kaip čia pasakius, nors ir esu labai tolerantiškas bet labai jau dviprasmiškas...labai.... QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 17, 00:21) Gold Man, gal iš VGTU būsit, Kęstučio studentas? Atavaras nu kaip čia pasakius, nors ir esu labai tolerantiškas bet labai jau dviprasmiškas...labai.... Na man ši nuotrauka simbolizuoja tėvą su 2 vaikais (koks dabar ir esu). Bet kiekvienas mato tai ko nori pamatyti ir dar kiekvieno žmogaus iškrypimo lygis skiriasi QUOTE(Gold Man @ 2006 02 17, 17:05) Na man ši nuotrauka simbolizuoja tėvą su 2 vaikais (koks dabar ir esu). Bet kiekvienas mato tai ko nori pamatyti ir dar kiekvieno žmogaus iškrypimo lygis skiriasi va šitą pirmai ir aš norėjau parašyti ale neišdrysau QUOTE(Gold Man @ 2006 02 17, 17:05) 1. nuotrauka simbolizuoja 2. kiekvienas mato tai ko nori pamatyti 1. Kolega, nesileiskim į simbolius. Matom tai ką matom. Kaip Edvardo Muncho "šauksmą" (manau žinot šį paveikslą) kažkas pakomentavo: šaukiasi pagalbos, nes vejasi žulikai - tuoj pagaus ir papjaus. O paveikslas simbolizuoja VIENATVĘ. 2. Kiekvienas mato pirmiausia tai, kas atvaizduota. Ir Kęstutis iš VGTU "matė", bet va žmogų išmetė iš univero. Nu ką dabar padarysi, kad "matymas" ne toks kaip visų. P.s. kažkada čia buvo paskelbtas baisus įspėjimas nedėliot nuogų vaikų nuotraukų, nes motinos surado savo fotkes kažkokiuose ten geltonuose puslapiuose. O čia...vyras...du... pliki vaikai....o jei iš priekio dar būtų...mhm.. QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 17, 17:54) P.s. kažkada čia buvo paskelbtas baisus įspėjimas nedėliot nuogų vaikų nuotraukų, nes motinos surado savo fotkes kažkokiuose ten geltonuose puslapiuose. O čia...vyras...du... pliki vaikai....o jei iš priekio dar būtų ...mhm.. ką gali žinot, gal ir iš prieko pasirodys
QUOTE(J&A @ 2006 02 17, 19:53) Gold Man avatarą mieliau parodyčiau vaikui nei tavajį Nu žinoma - prašau.
Nenukrypkime nuo diskusijos temos
|