Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TIK TĖVAMS: Aš jaunas tėtis.
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
Tetis2005
Idomu butu suzinoti vyrai, kaip Jums sekasi. Vyriskumas aisku neleis placiai diskutuoti apie subtilius jausmus uzplustancius laikant savo vaikeli rankoje. Bet gal kas idomaus yra is teviskos puses....
Pvz, mano dukra ilgai praverkusi tuoj pat nurimsta kai grizes namo is darbo paimu ja ant ranku. smile.gif Smulkmena, bet malonu smile.gif.

MAMYTES - bukit geros, nerasykit cia. ax.gif Skaityti galima. mirksiukas.gif
paupau
Atleisk 4u.gif bet susigundziau parasyt....
Maniske (ir Urte) mirksiukas.gif ..begalo myli teti man net keista...nesakau kad retai mato....taciau nepaleidzia net i tuoleta verkia ir daro durytes..o kai grysta nepaleidzia....zinau ..kad musu teciui tai labai malonu ir labai dziaugiasi ,kad ji taip myli mazyte......sako,kad mergytes labiau prisirisa prie teciu...
linkiu tokio pat svelnaus,malonaus bendravimo su mazyte..... mirksiukas.gif
Nepyk,kad parasiau 4u.gif
Tetis2005
QUOTE(paupau @ 2006 01 17, 17:45)
Atleisk 4u.gif bet susigundziau parasyt....
Maniske (ir Urte) mirksiukas.gif ..begalo myli teti man net keista...nesakau kad retai mato....taciau nepaleidzia net i tuoleta verkia ir daro durytes..o kai grysta nepaleidzia....zinau ..kad musu teciui tai labai malonu ir labai dziaugiasi ,kad ji taip myli mazyte......sako,kad mergytes labiau prisirisa prie teciu...
linkiu tokio pat svelnaus,malonaus bendravimo su mazyte..... mirksiukas.gif
Nepyk,kad parasiau 4u.gif
*

Nepystu, kas cia per pykciai smile.gif. Ne delfi gi. O supermama ir supertetis smile.gif.
Panasu, kad ir mano dukrele bus "tevelio mergaite". Kai po gimdymo ja laikiau, kazkaip taip prisirisau. Jauciu kad tada ir gime tas dalykas kuri vadiname tevu. Pirmas pliupsnis kai jau pamaciau uzgimusia galvute ir antras pliupsnis kai laikiau po gimdymo (zmonai dare gimdos valyma).
Kaip kitiems teciams? Gal kas nedalyvavot gimdyme? Kaip tada? Man irgi idomu. Siulau mamytems sio kampo neuzurpuoti, biski pasisakyti leisime, nes kur jau mes be mamu, bet siaip atsargiai smile.gif.
Ramunita
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 01 17, 19:23)
Nepystu, kas cia per pykciai smile.gif. Ne delfi gi. O supermama ir supertetis smile.gif.
Panasu, kad ir mano dukrele bus "tevelio mergaite". Kai po gimdymo ja laikiau, kazkaip taip prisirisau. Jauciu kad tada ir gime tas dalykas kuri vadiname tevu. Pirmas pliupsnis kai jau pamaciau uzgimusia galvute ir antras pliupsnis kai laikiau po gimdymo (zmonai dare gimdos valyma).
Kaip kitiems teciams? Gal kas nedalyvavot gimdyme? Kaip tada? Man irgi idomu. Siulau mamytems sio kampo neuzurpuoti, biski pasisakyti leisime, nes kur jau mes be mamu, bet siaip atsargiai smile.gif.
*

dukrytes visada buna "telelio" mergaites smile.gif manau,tam pritars ne vienas isto forumo tetukas mirksiukas.gif beje,idomu kiek tetuku yra cia uzsiregistrave g.gif temos autoriau-gal tu kaip vyras pabandyk juos surasti ir suburti? bigsmile.gif
Tetis2005
Tai buriu as tuos tetuus i kruva. Bet kad labaiu mamytes buriasi. Reikejo saita pavadinti "supertetisirmama.lt" va tada gal kas rimtesnio butu smile.gif
Double Latte
Tai čia tėčio kampelis, ar ne? bigsmile.gif Tada ir aš pasisakysiu... g.gif

Turėčiau jaustis solidus dvigubas tėtis - dukrytės juk dvi iškart. thumbup.gif Tačiau kad ir kiek aš į jas žiūriu, suvokimo, kad čia mano dukros, o ne šiaip maži žavūs padarėliai, kažkaip nėra. doh.gif Žinoma, aš jas myliu wub.gif ir nuolat rūpinuosi (būnu visą parą namie). Tačiau suvokimo, kad čia mano vaikai - nėra. blink.gif

Gal todėl, kad nuolat būnu su jom?!! g.gif

Pritariu nuomonei, kad tėčio ir dukros ryšys - ypatingas. Nors kuo konkrečiai, dar negaliu atsakyti... blink.gif
Tetis2005
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 01 18, 02:38)
Tai čia tėčio kampelis, ar ne?  bigsmile.gif Tada ir aš pasisakysiu... g.gif

Turėčiau jaustis solidus dvigubas tėtis - dukrytės juk dvi iškart.  thumbup.gif Tačiau kad ir kiek aš į jas žiūriu, suvokimo, kad čia mano dukros, o ne šiaip maži žavūs padarėliai, kažkaip nėra. doh.gif  Žinoma, aš jas myliu wub.gif  ir nuolat rūpinuosi (būnu visą parą namie). Tačiau suvokimo, kad čia mano vaikai - nėra. blink.gif

Gal todėl, kad nuolat būnu su jom?!! g.gif

Pritariu nuomonei, kad tėčio ir dukros ryšys - ypatingas. Nors kuo konkrečiai, dar negaliu atsakyti... blink.gif
*

O is tikruju, ar viskas gyvenime turi buti ivardinta?
-Zoom-
Registruojuosi - dar vienas tėtis smile.gif
Tata Kestas
Kolkas dar ne tetis bet uz 4-5 savaiciu tureciau juo tapti ax.gif
as busiu tevas
i ja i ja i ja tavo že mnenija. norejau pasakyti kad ir as busiu tetis. lotuliukas.gif
Gold Man
Malonu čia matyt vis daugiau tėčiu drinks_cheers.gif
Aš šiame forume gan senai trinuosi, tad vyriško
žodžio kartais trūksta smile.gif
Malonu būtu pamatyt daugiau tėčių supermamos
forumo gimtadienyje. Pernai vyko vasario mėn.
Tai gal iš šiemet panašiu laiku vyks ax.gif
Ašne
Supertetukai thumbup.gif Maniskis tai tik skaitineja pasislepes biggrin.gif
-Zoom- labai graziai fotografuoji bigsmile.gif
MANO_manyte
lotuliukas.gif yra dar voveriukas36 lotuliukas.gif bet jis tikriausiai reiškiasi tik tame puslapyje, kur už miegamojo durų lotuliukas.gif
o šiaip šaunuoliai, tėtukai 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Viesulas
As ir prisijungiau del idomumo,tik nepazadu ar busiu tame forume aktyvus,kazko labai daug moterisku pletkalu cia... cool.gif
Chalibabulinas
Dar vienas busimas tetis registruojasi.
Mano angeliukas turetu gimti liepos menesi thumbup.gif
Gerulis
Ir as prie jusu. Mano dukrytei 2.5 m. Taigi as tetis su patirtim.
Viesulas
Nedaug tetciu su gyvenimiska patirtimi,norejau paklausti tu tetciu kurie jau ilgiau gyvena su zmonom.Ar daznai kyla realios mintys nusukti i "kairia"?
As jau ne taip ir senai kaip gyvenu su savaja ,bet jau kyla tokios mintys,nes kazkaip pasidare viskas ne taip idomu kaip buvo is pradziu.
Gerulis
Kyla minciu visiems. Taigi ilgiau pagyvenus prasideda rutina, pastovus rupesciai del pinigu, vaiku, buto. Kartais noris pabegt nuo viso to. O tai lengviausia padaryt su kita. Tik gal verciau nuo kasdienybes pabandyt pabegt su savaja. Tai aisku daug sunkiau.
Viesulas
Moterys organizuojasi meetus ,tai kada tetusiai darys meeta? biggrin.gif
Turetu juokingas iseiti biggrin.gif
Gold Man
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 13:38)
Tik gal verciau nuo kasdienybes pabandyt pabegt su savaja.
*

Auksinė mintys. Jei pats paverti savo santuoką rutina, tai pats laikas kažką sugalvoti, kad karšta meilė atgytų su nauja jėga. smile.gif
Gerulis
QUOTE(Viesulas @ 2006 01 28, 16:31)
Moterys organizuojasi meetus ,tai kada tetusiai darys meeta? biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Nuvarytumem i kabaka pagerti alaus ir butu geras meetas thumbup.gif ir zmonos pykt negaletu lotuliukas.gif
geras_tetis
Siaubas,per supermama.lt prisvilo bulves ,ir sudege zuvis,kazkaip uzmirsau kad ir vakariene darau.Einu vedinti kambariu .....,gi buna pasitaiko visiems taip.
Fay
Ot faini tėčiai! thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Viesulas
QUOTE(Gagalia @ 2006 01 29, 00:12)
Ot faini tėčiai!  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

Gagalia,pamaciau tavo avoliution liniuote ir iskilo klausimas,kaip reguoa merginos i tampax reklama,ar tiesiog pokalbi apie tai,ar nesigedinate vonioje padeti savo higienos daikciukus visu akivaizdoje?Klausiu todel kad teko susidurti su tokia situacija,ir vyresnes moterys i tai labai reguoja ir gedijasi.
Durnas klausimas,bet ir nenoriu cia atrodyti protingu:) lotuliukas.gif
ai dabar biskuti baliavoju,tai tikekites ir idomesniu klausimu. lotuliukas.gif
Vate
QUOTE(Gold Man @ 2006 01 28, 14:59)
Auksinė mintys. Jei pats paverti savo santuoką rutina, tai pats laikas kažką sugalvoti, kad karšta meilė atgytų su nauja jėga.  smile.gif
*

O kaip gi Gold Man atsakyti, kai jo zmona cia buna hihihi.gif

QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 15:07)
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Nuvarytumem i kabaka pagerti alaus ir butu geras meetas thumbup.gif ir zmonos pykt negaletu  lotuliukas.gif
*

visai taip pat, kaip ir mamos tongue.gif

QUOTE(geras_tetis @ 2006 01 28, 22:55)
Siaubas,per supermama.lt prisvilo bulves ,ir sudege zuvis,kazkaip uzmirsau kad ir vakariene darau.Einu vedinti kambariu .....,gi buna pasitaiko visiems taip.
*

pazistama situacija lotuliukas.gif

QUOTE(Viesulas @ 2006 01 29, 00:40)
Gagalia,pamaciau tavo avoliution liniuote ir iskilo klausimas,kaip reguoa merginos i tampax reklama,ar tiesiog pokalbi apie tai,ar nesigedinate vonioje  padeti savo higienos daikciukus visu akivaizdoje?Klausiu todel kad teko susidurti su tokia situacija,ir vyresnes moterys i tai labai reguoja ir gedijasi.
Durnas klausimas,bet ir nenoriu cia atrodyti protingu:) lotuliukas.gif
ai dabar biskuti baliavoju,tai tikekites ir  idomesniu klausimu. lotuliukas.gif
*

nors klausimas ne man, atsakysiu irnesakyk.gif
o kur mes pasidesim nuo tu reklamu, nervina, jei su tevais bendraujant rodo... o siaip be rysio, del to, kad vaikai klausineja....
o del vonioje padejimo, tai stengiuosi pasideti kur nors ne viesai, bet jei kas ir pamatytu, tai ne tragedija, tai tik fiziologija...
Nepykit, kad isiterpiau, bet paskaiciau, tai fainai jus cia bendraujat thumbup.gif
Gerulis
QUOTE(Vate @ 2006 01 29, 21:34)
O kaip gi Gold Man atsakyti, kai jo zmona cia buna hihihi.gif
Nepykit, kad isiterpiau, bet paskaiciau, tai fainai jus cia bendraujat  thumbup.gif
*

Vat del to ir reiktu slapzodzio siai temai protest.gif Tada visi rasytu tai ka galvoja drinks_cheers.gif Ir ne tik po baliuko lotuliukas.gif
*plepute*
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 29, 20:48)
Vat del to ir reiktu slapzodzio siai temai protest.gif Tada visi rasytu tai ka galvoja drinks_cheers.gif Ir ne tik po baliuko lotuliukas.gif
Taigi jus visi nikais cia prisiregistrave. Nieks ir taip nezino kas tokie esat mirksiukas.gif Jus bendraukit, moterim bus ka pasimokyti, nes jos daznai ant vyru tik varo ir nesupranta, kokie jus is tikruju jautrus ir geri wub.gif
Bungalo
Na ir aš prisijungsiu. Tėtis dar nesu, bet tiek čia beliko: gal savaitė, gal dvi.
Žinia dabar esu labiau sutrikęs nei tada, kai sužinojau, kad būsiu tėveliu. huh.gif
Dabar kai ta diena artėja jau nebesijaučių toks "krūtas".
Bet manau išgyvensiu rolleyes.gif
Supermamų forumą radau, kai reikejo išsiaiškint dėl visų sodrų ir kitų popierinių reikalų ir galių pasakyt, kad labai padėjo. Už ką esu labai dekingas visoms mamytėms su kalkuliatoriais iš temos apie tai.
Dabar va vėl atsikasiau iki forumo, nes liko viena nenupirkta prekė - vežimelis (naršau po skyreli aiškindamasis kas tai per daiktas ir kol kas galiu pasakyt, kad atrodo jog su automobiliais yra daug lengviau) unsure.gif
Kaip ten bebūtų, kol žmonai nepastačiau kompo namuos (įtariu, kad reikės - galės tada pati taukšėt forume), surinkinėju informacija būdamas darbe lens.gif ir tikrai smagu, kad yra nors vienas kitas supertėtis pašonėje (dušiai išliet, kai saka).

hi.gif
tėtis2006
sveiki esami ir dar busimi tėčiai,
ar priimsit i savo gretas nors tėčiu tapsiu tik rudeni mirksiukas.gif
Chalibabulinas
QUOTE(tėtis2006 @ 2006 01 30, 14:33)
sveiki esami ir dar busimi tėčiai,
ar priimsit i savo gretas nors tėčiu tapsiu tik rudeni mirksiukas.gif
*

priimsime, būtinai priimsime drinks_cheers.gif
vistiek kada meeta visi padarysime ir alaus ikalsime lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Viesulas
QUOTE(*plepute* @ 2006 01 29, 21:55)
Taigi jus visi nikais cia prisiregistrave. Nieks ir taip nezino kas tokie esat mirksiukas.gif Jus bendraukit, moterim bus ka pasimokyti, nes jos daznai ant vyru tik varo ir nesupranta, kokie jus is tikruju jautrus ir geri wub.gif
*

As tikrai nieko pries kad savo nuomone reikstu ir mamos,bet labai noreciau kad nerasinetu cia piktos mamos,nepatenkintos pasauliu ir jauciancios pagieza ir pikti vyrams,ne todel kad bijau kritikos bet todel kad ir taip jau daug purvo ir bjaurybiu prirasete apie vyrus,kituose mamos puslapiuose..Na jeigu tokie blogi tie vyrai tai gal gyvenkite tada vienos!Nereiks jums gadinti nervu !!!
kristullee
drinks_cheers.gif tai ar daug teciu yra cikagos apylinkese nes apie alaus meeta kazkaip susigundziau...
Agnė
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 01 17, 09:37)
Idomu butu suzinoti vyrai, kaip Jums sekasi.

MAMYTES - bukit geros, nerasykit cia.  ax.gif  Skaityti galima.  mirksiukas.gif
*

Mamos- palikime kiek nors erdvės mūsų puslapio tėčiams protest.gif protest.gif Jei jau labai pagirti norit- prašom per asmenines lotuliukas.gif
MyWay
as asmeniskai nerasysiu teciams, o palinkesiu sekmes ir kantrybes auginant vaikucius ir gyvenant su moterimis drinks_cheers.gif
Tetis2005
QUOTE(Viesulas @ 2006 02 01, 01:46)
As tikrai nieko pries kad savo nuomone reikstu ir mamos,bet labai noreciau kad nerasinetu cia piktos mamos,nepatenkintos pasauliu ir jauciancios pagieza ir pikti vyrams,ne todel kad bijau kritikos bet todel kad ir taip jau daug purvo ir bjaurybiu prirasete apie vyrus,kituose mamos puslapiuose..Na jeigu tokie blogi tie vyrai tai gal gyvenkite tada vienos!Nereiks jums gadinti nervu !!!
*

As pridursiu:

Ne todel kad bijociau kritikos, ne todel kad daug purvo primesta, o todel KAD AS NEESU TOKS ant kokiu varoma. Ir nenoriu klausyti. Nereikia ant geru teciu islieti pagiezos, mes geri teciai, vien tai kad domimes vaikais jau daug. Todel sukurtas "pacio blogiausio tecio " paveikslas, kur tetis geria, ruko, miega su kitom mergom, keikiasi, musa zmona ir uosve, nekencia vaiku visiskai sitame forume nepriimtinas. Is situ isvardintu dalyku, as nedarau nieko, apart alaus ne dazniau kaip po buteli kas du menesius. Todel nenoriu buti kaltinamas visais siais baisiais dalykais. Visi kiti pasisakymai - prasom.
Liuse
As tai noreciau kad ir maniskis prisijungtu prie forumo... gal kada nors taip ir bus smile.gif Sekmes bendraujant teciai ir busimi teciai thumbup.gif
voveriukas36
QUOTE(MANO_manyte @ 2006 01 26, 21:19)
yra dar voveriukas36

Yra. "Miegamasis" - irgi gyvenimo dalis.
Vaikai jau paaugę, užsimiršo daug-kas, beto radikaliai viskas pasikeitė auklėjime per tuos metus, taip kad čia aš mažas patarėjas. Be to, išauginus 3 vaikus, daugelis čia keliamų problemų visai tokiomis neatrodo (ypač juokinga skaityt, kai vaikai kažko nevalgo, "ožius demonstruoja" ir t.t.t.)
Tetis2005
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 13, 13:02)
Yra. "Miegamasis" - irgi gyvenimo dalis.
Vaikai jau paaugę, užsimiršo daug-kas, beto radikaliai viskas pasikeitė auklėjime per tuos metus, taip kad čia aš mažas patarėjas. Be to, išauginus 3 vaikus, daugelis čia keliamų problemų visai tokiomis neatrodo (ypač juokinga skaityt, kai vaikai kažko nevalgo, "ožius demonstruoja" ir t.t.t.)
*

Bet jei pazvelgtum is to tasko kai turejai tik pirma vaika tai tos problemos buvo. Jos ir vadinasi "pirmo vaiko problemos", nes su antru vaiku jau viskas aisku.. Ant pirmo pasitreniruoji, ir va.. smile.gif Trecia sjau visai geras isauga..
Birbiziukas
vajėėėėėė..kaip jūs čia gražiai bendraujat bigsmile.gif tiesiog SUPER thumbup.gif gražu žiūrėt blush2.gif

QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 13:38)
Tik gal verciau nuo kasdienybes pabandyt pabegt su savaja. Tai aisku daug sunkiau.
*

uiiii....kaip gražiai pasakyta wub.gif

QUOTE(Viesulas @ 2006 01 28, 14:31)
Moterys organizuojasi meetus ,tai kada tetusiai darys meeta?
*

lotuliukas.gif norėčiau pamatyt bigsmile.gif
Auksinė mintys. Jei pats paverti savo santuoką rutina, tai pats laikas kažką sugalvoti, kad karšta meilė atgytų su nauja jėga. 
*

wub.gif na bet tavo avataras bigsmile.gif nu toks fainas
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 15:07)
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Nuvarytumem i kabaka pagerti alaus ir butu geras meetas ir zmonos pykt negaletu 
*

....bet meetai vyksta su vaikais ax.gif

QUOTE(geras_tetis @ 2006 01 28, 22:55)
*

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ir man tai buvo ir ne vieną kartą , na bet čia, kaip sakant, bobų dalia plepėti blush2.gif
Gold Man
Auksinė mintys. Jei pats paverti savo santuoką rutina, tai pats laikas kažką sugalvoti, kad karšta meilė atgytų su nauja jėga. 

wub.gif na bet tavo avataras nu toks fainas ax.gif

Man mano avataras irgi labai patinka ax.gif
voveriukas36
QUOTE(Gold Man @ 2006 02 16, 23:45)
Man mano avataras irgi labai patinka

Gold Man, gal iš VGTU būsit, Kęstučio studentas? mirksiukas.gif
Atavaras nu kaip čia pasakius, nors ir esu labai tolerantiškas bet labai jau dviprasmiškas...labai....
Birbiziukas
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 17, 00:21)

Atavaras nu kaip čia pasakius, nors ir esu labai tolerantiškas bet labai jau dviprasmiškas...labai....
*

unsure.gif nu jau nu jau
Gold Man
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 17, 00:21)
Gold Man, gal iš VGTU būsit, Kęstučio studentas?  mirksiukas.gif
*

Na man ši nuotrauka simbolizuoja tėvą su 2 vaikais (koks dabar ir esu). Bet kiekvienas mato tai ko nori pamatyti ir dar kiekvieno žmogaus iškrypimo lygis skiriasi tongue.gif Aš jau kokie 6 metai kaip ne studentas, baigiau VU magistrantūra kažkada.
Birbiziukas
QUOTE(Gold Man @ 2006 02 17, 17:05)
Na man ši nuotrauka simbolizuoja tėvą su 2 vaikais (koks dabar ir esu). Bet kiekvienas mato tai ko nori pamatyti ir dar kiekvieno žmogaus iškrypimo lygis skiriasi tongue.gif Aš jau kokie 6 metai kaip ne studentas, baigiau VU magistrantūra kažkada.
*

va šitą pirmai ir aš norėjau parašyti ale neišdrysau blush2.gif o tai dar maniau akmenim užmėtys pomidorai2.gif
voveriukas36
QUOTE(Gold Man @ 2006 02 17, 17:05)

1. nuotrauka simbolizuoja
2. kiekvienas mato tai ko nori pamatyti

1. Kolega, nesileiskim į simbolius. Matom tai ką matom. Kaip Edvardo Muncho "šauksmą" (manau žinot šį paveikslą) kažkas pakomentavo: šaukiasi pagalbos, nes vejasi žulikai - tuoj pagaus ir papjaus. O paveikslas simbolizuoja VIENATVĘ.
2. Kiekvienas mato pirmiausia tai, kas atvaizduota. Ir Kęstutis iš VGTU "matė", bet va žmogų išmetė iš univero. Nu ką dabar padarysi, kad "matymas" ne toks kaip visų.

P.s. kažkada čia buvo paskelbtas baisus įspėjimas nedėliot nuogų vaikų nuotraukų, nes motinos surado savo fotkes kažkokiuose ten geltonuose puslapiuose. O čia...vyras...du... pliki vaikai....o jei iš priekio dar būtų...mhm..g.gif
Birbiziukas
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 17, 17:54)
P.s. kažkada čia buvo paskelbtas baisus įspėjimas nedėliot nuogų vaikų nuotraukų, nes motinos surado savo fotkes kažkokiuose ten geltonuose puslapiuose. O čia...vyras...du... pliki vaikai....o jei iš priekio dar būtų ...mhm..g.gif
*

user posted image ką gali žinot, gal ir iš prieko pasirodys user posted image
Tetis2005
QUOTE(J&A @ 2006 02 17, 20:10)
user posted image ką gali žinot, gal ir iš prieko pasirodys  user posted image
*

Cia ir yra priekis - vaizdas is uzpakalio.
Birbiziukas
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 02 17, 19:43)
Cia ir yra priekis - vaizdas is uzpakalio.
*

nu gerai čia tu išlankstei bigsmile.gif

na dar norėjau pasakyti voveriukui36kad Gold Man avatarą mieliau parodyčiau vaikui nei tavajį blink.gif na tikriausiai nedrysi prieštaraut user posted image
voveriukas36
QUOTE(J&A @ 2006 02 17, 19:53)
Gold Man avatarą mieliau parodyčiau vaikui nei tavajį 

Nu žinoma - prašau.
Tetis2005
Nenukrypkime nuo diskusijos temos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.