susidariau ispudi kad firma juos rengianti suinteresuota suzlugdyti zmogu tiek finansiskai
Kalinka, papasakok daugiau, apie ką Tu čia, nes aš ketinau kažkuo tokiu užsiimti, matau, kad kažkas kliūva, gal neapsimoka?
placiau www.ecdl.lt
o susinervijau nes pirmos paskaitos metu tiesiai sviesiai pasake kad 30-50 proc zmoniu testo neislaikys ir uz perlaikyma moket 25 lt po antro karto visi kazkaip stebuklingai islaiko nors atsakymus tuos pacius zymi.. o firmos atstovai tikina cia tipo kai testuojama klaviaturoje ne ta paspaudi ir uzsifiksuoja neteisingas atsakymas...nu kazkaip tiek metu atstudinus ir macius visokiu profesoru ir neturejus problemu su neislaikytais egzais kraupu...tuolab kad kompiuterastas kuris laike taip pat neislaike iskarto tai sake klausimai kazkaip durnai formuluojami.
kazkada pries kelis metus jais domejausi, nes norejau tureti nors koki popieriukas apie savo kompiuterines zinias, nes esu savamoksle ( jei taip galima issireiksti), bet persigalvojau, nes: a) nerintai atrode, t.y ar bus tai svarus irodymas darbdaviui apie mano zinias;
Papildyta @ [mergetime]1085407952[[b]*Silvute rgetime] [/b] na pvz is bendru ziniu is 5 4 ats teisingi, is internet exploer 5/5, o tuo tarpu apie power point is 5/1, nes prasideda, kuris mygtukas paleidzia prezentacija - o as einu per meniu punktus ir mygtuku, t.y sutrumpinimu nenaudoju. Ir gaila nerodo, kurie ats yra teisingi...
man irgi kazkokia neisdirbta sistema...o del pazymejimo tai uzejo mados reikalas o ir verslininkai dirba ranka rankon, tai jau ima darbinantis reikalauti tureti sertifikata butent apie kuri kalbam...
Idomu ar tikrojo testo klausimai panasus i esancius demo teste? Na "islaikiau" visus septynis modulius dabar valgydama,uzsimaniau tik idomumo delei paziureti,kas per testai ir pagavo azartas
laikiausi ir as keturis modulius kol kas, galiu pasakyti, kad iskyrus pazymejima jokios naudos, nieko naudingo darbui nesuzinojau. pas mus beveik visi islaike, nors kai kurie per skubejima ir neisiskaityma i klausimus neislaike.
klausimai juokingi, kai kurie tokie paprasti, kad net suklaidina, pradedi galvoti, gal cia dar kazkas daugiau uzslepta. demo-testo klausimai pasitaiko buna ir paciam teste. is ju galite spresti ir apie pacio testo lygi.
Butent,kai kurie klausimai tokie paprasti,kad nejucia pradedi ieskoti uzsleptu kabliuku
Gal reikes ir man pameginti laime tikrame teste
As irgi turiu issilaikiusi visus septynis modulius, turiu pazymejima. Sakyciau ten klausimai daugiau teoriniai, o ne praktiniai. Ypac lietuviski vertiniai mane juokina.
Bet ieskant darbo tai papildomas pliusiukas.
rimciau pasitreniruoti galima www.testai.lt
QUOTE(cipliukas @ 2004 05 26, 12:49) As irgi turiu issilaikiusi visus septynis modulius, turiu pazymejima. Sakyciau ten klausimai daugiau teoriniai, o ne praktiniai. Ypac lietuviski vertiniai mane juokina. Bet ieskant darbo tai papildomas pliusiukas. Manau, kad dėl to pliusiuko ir verta
as irgi turiu ECDL pazymejima/sertifikata, ji isigijau KTU kai studijavau, tad kainavo man jie tik 80lt
as esu issilaikiusi visus 7 ECDL testus, visus islaikiau is pirmo karto ir turiu diploma,bet naudos is to jokios
siaip pastebejau ne viena klaida atsakymuose,ECDL knyguose atsakymas vienoks,testuose kitoks i is tiesu atsakymas dar kitoks teste teisingas skaitosi jei atsakai" CTRL+SHIFT" o is tiesu teisingas yra "CTRL+ALT" zinau kad zmones net raso poto laiskus su rastom klaidom,nors jie teisus, o pinigelius vistiek reikes moketi uz permokeima QUOTE(Kalinka @ 2004 05 24, 14:59) placiau www.ecdl.lt o susinervijau nes pirmos paskaitos metu tiesiai sviesiai pasake kad 30-50 proc zmoniu testo neislaikys ir uz perlaikyma moket 25 lt po antro karto visi kazkaip stebuklingai islaiko nors atsakymus tuos pacius zymi.. o firmos atstovai tikina cia tipo kai testuojama klaviaturoje ne ta paspaudi ir uzsifiksuoja neteisingas atsakymas...nu kazkaip tiek metu atstudinus ir macius visokiu profesoru ir neturejus problemu su neislaikytais egzais kraupu...tuolab kad kompiuterastas kuris laike taip pat neislaike iskarto tai sake klausimai kazkaip durnai formuluojami. kad klausimai formuluojami durnai tai cia faktas
ECDL testuose istiesu yra nemazai teorijos, kuria reikia zinoti.
Mokytis ECDL reikia irgi pagal ECDL klausimyna, nes kartais klausimo atsakymas - viena kokia nors maza smulkmenele Word Options'uose. Jei nepasitikite savo jegomis pries eidami laikyti tikro ECDL testo, patarciau apsilankyti www.testai.lt ir pameginti islaikyti norima ECDL testa. Cia klausimai nuolatos atnaujinami, papildomi QUOTE(dilaila @ 2005 06 19, 11:45) kad klausimai formuluojami durnai tai cia faktas Firmos, kurios testuoja, atlieka tik testavimo centro vaidmenį. Jos turi tik suteikti tau vietą (kompą), internetą ir prisijungimą prie testavimo sistemos. Taip pat testuotojas turi stebėti, kad nesinaudotumei knygomis ar kitokia pagalba. Viskas. Nebent manai, kad tai, kad testuotojas tau nepadeda ar neleidžia naudotis pagalba, specialiai taip daro tam, kad tu neišlaikytum. Testus kuria, prižiūri, net ir pažymėjimus išduoda ne testavimo centrai, o pati ECDL atstovybė. Testavimo centras - tarpininkas tarp tavęs ir ECDL centro. Pats ECDL centras netestuoja. P.S. dėl klausimų formulavimo neetiškumo sutinku.
Klausimai is ties idomiai ten suformuluojami.
Ar is jusu kurios nors darbdaviai reikalavo ECDL kursu pazymejimo? Is mano pazistamu nei vienai. O kursuose visus gasdina ,kad be ECDL popieriuko darbdaviai neigiamai ziuri.Kiek girdejau ,kad brangs ECDL ,tai dabar pasimeciau ar eit laikyt ar ne.
QUOTE(vaya @ 2006 07 05, 19:26) Ar is jusu kurios nors darbdaviai reikalavo ECDL kursu pazymejimo? Is mano pazistamu nei vienai. O kursuose visus gasdina ,kad be ECDL popieriuko darbdaviai neigiamai ziuri.Kiek girdejau ,kad brangs ECDL ,tai dabar pasimeciau ar eit laikyt ar ne. Manau, kad retai kada reikalauja, nes labai lengva issiaiskinti ar moki dirbti kompiuteriu, ar ne ir taip. O siaip tas popieriukas nepakenks. Tai vis tik privalumas, o ne trukumas.
Pas mus darbe darbdaviai reikalauja bent 4 testu, taciau apmoka uz ju islaikyma.
Testus laikeme Arturo Baltrukaicio firmoje Navigatorius, Klaipedoje, isties nebuvo jokio jausmo, kad jis suinteresuotas testu perlaikymu. Islaikiau per viena diena visus 7 testus
Kokios tai pareigos ir ar imone tarptautine?
Na kiek teko testuotis tai Vilniuje labiausiai patiko pas: www.mokytis.lt O del neislaikymu tai testavimo centrams is to mazai naudos, didziausia nauda gauna ECDL sertifikacijos centras, bet manau, kad jie neturi tikslo uzdirbti is neislaikiusiu..
gal kas iš jūsų mokėsi Panevėžy UAB "Minties vingis"???
QUOTE(qazwsx @ 2006 12 13, 17:15) O kiek teko testuotis? Kiekvieno modulio laikyt vis i kita testavimo centra laikyt persikelinejai?
bandau atgaivinti tema ir klausiu kur Kaune lankete ECDL kursus? kokie atsiliepimai?
QUOTE(Elzė @ 2007 06 19, 13:38) Aš laikiau prieš porą metų KTU Elektronikos fake berods... Visai nieko, pas tokį dėdulę... Jis man dar padėjo kelis klausimus... Skambino kažkam pasiklaust atsakymo...
as turiu tik puse ECDL moduliu,bet uztat uz dyka...
www.ecdl.lt yra viskas surasyta,bet neprisimenu,ar ten reikia but prisijungus,norint tai suzinoti.. nu zodziu,karjeros labui,savo labui verta pasistengti-paskui darbdavys pasiziuri: "ooo...kursus esi baigus-saunuole" + i kandidatu sarasa
aš gruodžio mėnesį visus septynis susirinkau
Aš irgi žadu laikyti tuos kursus, manau vistiek naudinga
Man tai labai patiko tie kursai
siandien ir as i eile uzsirasiau, rugsejo paskutine savaite jau tures prasidet kursai...
QUOTE(naaringiux @ 2007 09 05, 14:49) siandien ir as i eile uzsirasiau, rugsejo paskutine savaite jau tures prasidet kursai... Aš tai labai greitai ten suspausdavau tuos atsakymus ir viena iš pirmųjų "pabėgdavau", kitus dalyvius ne visus pažinojau, tai ir nežinau kaip buvo Turėjau nemažai medžiagos pasiruošimui. Jei aktualu galėčiau paieškoti
Kiek laiko trunka ECDL kursai
Start modulis-72 akademines valandas (4 moduliai), pilnas ECDL kursas-96 akademines valandas (7 moduliai).
ECDL pradėjau laikyt LT, bet nebaigiau dėl laiko stokos... Po poros metu pertraukos pabaigiau juos išsilaikyti Airijoj. Ir žinot ką: LT nerealiai daug reikalauja. Ypač teorijos... Aš Airijoj laikiau Access ir Power Point. Išlaikiau be jokių problemų, nors LT Access laikiau du kartus berods ir neišlaikiau... Čia man nebuvo problemų, nes visi klausimai buvo praktiniai: sujungt lenteles, pakeist tą aną... Žodžiu- tik praktiniai dalykai
QUOTE(laurechka @ 2008 01 03, 17:21) ECDL pradėjau laikyt LT, bet nebaigiau dėl laiko stokos... Po poros metu pertraukos pabaigiau juos išsilaikyti Airijoj. Ir žinot ką: LT nerealiai daug reikalauja. Ypač teorijos... Aš Airijoj laikiau Access ir Power Point. Išlaikiau be jokių problemų, nors LT Access laikiau du kartus berods ir neišlaikiau... Čia man nebuvo problemų, nes visi klausimai buvo praktiniai: sujungt lenteles, pakeist tą aną... Žodžiu- tik praktiniai dalykai tai, kad viskas čia pas mus LT labiau komplikuota, negu visur kitur... QUOTE(Elzė @ 2007 06 19, 15:38) Kaune Kęstučio gatvėje yra Informacijos technologijų mokymo centras. Be Corel, Photoshop, AutoCAD, Flash, InDesign ir kitų programų - organizuojami ir ECDL kursai. Plačiau: www.training.lt QUOTE(laurechka @ 2008 01 03, 18:21) ECDL pradėjau laikyt LT, bet nebaigiau dėl laiko stokos... Po poros metu pertraukos pabaigiau juos išsilaikyti Airijoj. Ir žinot ką: LT nerealiai daug reikalauja. Ypač teorijos... Aš Airijoj laikiau Access ir Power Point. Išlaikiau be jokių problemų, nors LT Access laikiau du kartus berods ir neišlaikiau... Čia man nebuvo problemų, nes visi klausimai buvo praktiniai: sujungt lenteles, pakeist tą aną... Žodžiu- tik praktiniai dalykai Aš tai išsilaikiau Vokietijoje, man asmeniškai irgi nesudėtinga buvo, bet kažkaip įdomu pasidarė: kokia yra egzamino tvarka? Pvz Vokietijoje reikia atsakyti į 36 klausimus per 35 minutes, o Lietuvoje į 30 klausimų per 45 minutes, o kaip yra Airijoje? QUOTE(mam5 @ 2008 08 28, 23:19) Aš tai išsilaikiau Vokietijoje, man asmeniškai irgi nesudėtinga buvo, bet kažkaip įdomu pasidarė: kokia yra egzamino tvarka? Pvz Vokietijoje reikia atsakyti į 36 klausimus per 35 minutes, o Lietuvoje į 30 klausimų per 45 minutes, o kaip yra Airijoje? Žinok, nepamenu tiksliai
Jeigu jūs esate VK studentas, tai jums labai paprasta: išklausykite informacijos technologijų kursą ir gaukite įvertinimą, kurio balas - 8 arba daugiau. Tuomet į nurodytą sąskaitą jums reikės sumokėti 124 litus, užsiregistruoti ir be jokio laikymo tą pažymėjimą gausite. VK suderinę dalyko programas su ECDL- Lietuva atstovybe, todėl tokios nuolaidos. Jei jums to pažymėjimo reikia greičiau, tai tuomet galite užsiregistruoti sumokėsite į nurodytą sąskaitą 326 litus, išlaikysite 7 testus (iš viso - 7 moduliai, vieno testo apimtis - 36 klausimai). ir gausite pažymėjimą. Laikyti galite be jokio pasirengimo. Tik jei kurio nors testo neišlaikote, vėl reikėtų mokėti už jo perlaikymą. Perlaikant - kiekvieno testo kaina - 45 litai. Registruojantis pirmą kartą - pirmo modulio kaina - 56 litai, kitų likusių šešių - po 45 litus
Štai kokia naujausia informacija, kas domisi ECDL pažymėjimu. Laikant Vilniaus kolegijoje.
Pati turiu visų modulių ECDL pažymėjimą, tačiau kiek Anglijoje teko ieškotis darbo ir minėti apie tokių kursų baigimą - niekur niekas nėra girdėję
Zuriu tema mirus, o be reikalo. ECDL pazymejimas pripazistamas visame pasaulyje, irodo jusu PUIKIAS zinias apie kompiuteri ir Office`a. Siuo metu krize gerokai pakoregavo kursu kainas, norinties ne tik gauti pazymejima, bet ir kazko ismokti, gali tai padaryti uz 840 lt (www.prografika.lt). Na o tiems, kuriems rupi tik pazymejimas, gali laikyti testus, ir sekmingai islaikius - dziaugtis nauju pasiekimu.
o aš laikiau ECDL testus VPU ir mokėjau už 7 modulius 270 lt. O keturi atrodo kainavo 160 lt. Rekomenduoju
jei ką domina galiu duot kontaktus
ryt laikau. ir neturiu jokios info 2 modulio?gal kas turi? ar bet galetu pasakyt,kas ten bus?
atnaujinkim tema
Draugė ECDL kursus lankė Informacijos technologijų mokymo centre ITMC. Džiaugėsi, kad tokie kvalifikuoti dėstytojai. Ne tik testus išlaikė, bet ir praktinių žinių darbui gavo. O ir kaina nedidelė, apie 500 Lt mokėjo.
QUOTE(Kernius @ 2010 03 30, 17:05) Draugė ECDL kursus lankė Informacijos technologijų mokymo centre ITMC. Džiaugėsi, kad tokie kvalifikuoti dėstytojai. Ne tik testus išlaikė, bet ir praktinių žinių darbui gavo. O ir kaina nedidelė, apie 500 Lt mokėjo. o cia kaina tik kursu? QUOTE(Kernius @ 2010 03 30, 17:05) Draugė ECDL kursus lankė Informacijos technologijų mokymo centre ITMC. Džiaugėsi, kad tokie kvalifikuoti dėstytojai. Ne tik testus išlaikė, bet ir praktinių žinių darbui gavo. O ir kaina nedidelė, apie 500 Lt mokėjo. oho, Pedagoginiame per pusę pigiau
o kam lankyti kursus, jei yra medziaga intike, as savarankiskai pasimokiau ir issilaikiau jau viena testa, ir nereikejo metyti pinigu kursams. Testa laikiau neseniai, pries dvi sav, I moduli.
|