Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ECDL kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2
Kalinka
susidariau ispudi kad firma juos rengianti suinteresuota suzlugdyti zmogu tiek finansiskai unsure.gif o ypac moraliskai?...Kodel is pirmo karto nepavyksta islaikyti testo, o is antro karto lygiai taip pat atsakinedamas i tuos nelogiskai suformuluotus klausimus gauni iskaita? g.gif
nuobodi
Kalinka, papasakok daugiau, apie ką Tu čia, nes aš ketinau kažkuo tokiu užsiimti, matau, kad kažkas kliūva, gal neapsimoka? g.gif
Kalinka
placiau www.ecdl.lt

o susinervijau nes pirmos paskaitos metu tiesiai sviesiai pasake kad 30-50 proc zmoniu testo neislaikys ir uz perlaikyma moket 25 lt po antro karto visi kazkaip stebuklingai islaiko nors atsakymus tuos pacius zymi.. o firmos atstovai tikina cia tipo kai testuojama klaviaturoje ne ta paspaudi ir uzsifiksuoja neteisingas atsakymas...nu kazkaip tiek metu atstudinus ir macius visokiu profesoru ir neturejus problemu su neislaikytais egzais kraupu...tuolab kad kompiuterastas kuris laike taip pat neislaike iskarto tai sake klausimai kazkaip durnai formuluojami. g.gif
Bekasė
kazkada pries kelis metus jais domejausi, nes norejau tureti nors koki popieriukas apie savo kompiuterines zinias, nes esu savamoksle ( jei taip galima issireiksti), bet persigalvojau, nes: a) nerintai atrode, t.y ar bus tai svarus irodymas darbdaviui apie mano zinias;
cool.gif pasirode keisti klausimai. Na tikrai as mintinai neisidemiui tokiu dalyku, kaip kad pvz, kokia klavisu kombinacija atstoja bold komanda ar panasiai, paprasciausiai atsisedusi as tai kuo ramiausiai galiu padaryti, kartais ir keliais atvejais, nes tai nesunku susirasti, bet tikrai neisidemiu tokiu dalyku.
Papildyta @ [mergetime]1085407952[[b]*Silvute rgetime] [/b]
na pvz is bendru ziniu is 5 4 ats teisingi, is internet exploer 5/5, o tuo tarpu apie power point is 5/1, nes prasideda, kuris mygtukas paleidzia prezentacija - o as einu per meniu punktus ir mygtuku, t.y sutrumpinimu nenaudoju.

Ir gaila nerodo, kurie ats yra teisingi...
Kalinka
man irgi kazkokia neisdirbta sistema...o del pazymejimo tai uzejo mados reikalas o ir verslininkai dirba ranka rankon, tai jau ima darbinantis reikalauti tureti sertifikata butent apie kuri kalbam...
indreja
Idomu ar tikrojo testo klausimai panasus i esancius demo teste? Na "islaikiau" visus septynis modulius dabar valgydama,uzsimaniau tik idomumo delei paziureti,kas per testai ir pagavo azartas rolleyes.gif .Na klausimai tai tikrai vaikiski,ar cia man tik taip pasirode g.gif .
Brazile
laikiausi ir as keturis modulius kol kas, galiu pasakyti, kad iskyrus pazymejima jokios naudos, nieko naudingo darbui nesuzinojau. pas mus beveik visi islaike, nors kai kurie per skubejima ir neisiskaityma i klausimus neislaike.
klausimai juokingi, kai kurie tokie paprasti, kad net suklaidina, pradedi galvoti, gal cia dar kazkas daugiau uzslepta.
demo-testo klausimai pasitaiko buna ir paciam teste.
is ju galite spresti ir apie pacio testo lygi.
indreja
Butent,kai kurie klausimai tokie paprasti,kad nejucia pradedi ieskoti uzsleptu kabliuku smile.gif. Beje,kai kuriu klausimu formuluotes kazkokios keistokos.
Gal reikes ir man pameginti laime tikrame teste smile.gif .
cipliukas
As irgi turiu issilaikiusi visus septynis modulius, turiu pazymejima. Sakyciau ten klausimai daugiau teoriniai, o ne praktiniai. Ypac lietuviski vertiniai mane juokina. biggrin.gif
Bet ieskant darbo tai papildomas pliusiukas.
Kalinka
rimciau pasitreniruoti galima www.testai.lt
jpg
QUOTE(cipliukas @ 2004 05 26, 12:49)
As irgi turiu issilaikiusi visus septynis modulius, turiu pazymejima. Sakyciau ten klausimai daugiau teoriniai, o ne praktiniai. Ypac lietuviski vertiniai mane juokina. biggrin.gif
Bet ieskant darbo tai papildomas pliusiukas.
*

Manau, kad dėl to pliusiuko ir verta thumbup.gif Jau ruošiausi prieš pora metukų, bet neatradau laiko, tai atsilaisvinsiu ir padirbėsiu dėl jo... biggrin.gif
agava
as irgi turiu ECDL pazymejima/sertifikata, ji isigijau KTU kai studijavau, tad kainavo man jie tik 80lt biggrin.gif o ismokau , na nieko naujo taip ir neismokau tongue.gif bet, kad plisas darbe, tai faktas 4u.gif
Juodaplauke
as esu issilaikiusi visus 7 ECDL testus, visus islaikiau is pirmo karto ir turiu diploma,bet naudos is to jokios schmoll.gif (o laikiau nes man buvo privaloma)
siaip pastebejau ne viena klaida atsakymuose,ECDL knyguose atsakymas vienoks,testuose kitoks i is tiesu atsakymas dar kitoks blink.gif (pvz atsakymas i klausima knyguoja duodamas toks" CTRL+CAPS LOCK"
teste teisingas skaitosi jei atsakai" CTRL+SHIFT"
o is tiesu teisingas yra "CTRL+ALT"
zinau kad zmones net raso poto laiskus su rastom klaidom,nors jie teisus, o pinigelius vistiek reikes moketi uz permokeima blink.gif
dilaila
QUOTE(Kalinka @ 2004 05 24, 14:59)
placiau www.ecdl.lt

o susinervijau nes pirmos paskaitos metu tiesiai sviesiai pasake kad 30-50 proc zmoniu testo neislaikys ir uz perlaikyma moket 25 lt po antro karto visi kazkaip stebuklingai islaiko nors atsakymus tuos pacius zymi.. o firmos atstovai tikina cia tipo kai testuojama klaviaturoje ne ta paspaudi ir uzsifiksuoja neteisingas atsakymas...nu kazkaip tiek metu atstudinus ir macius visokiu profesoru ir neturejus problemu su neislaikytais egzais kraupu...tuolab kad kompiuterastas kuris laike taip pat neislaike iskarto tai sake klausimai kazkaip durnai formuluojami. g.gif
*

kad klausimai formuluojami durnai tai cia faktas rolleyes.gif zinoma,kad firmos,kuriuos testuoja suinteresuotos,kad kuo maziau islaikytu...net patys profai neislaikytu tokiu durnu klausimu ten priraso,kad oj oj... blink.gif
L781
ECDL testuose istiesu yra nemazai teorijos, kuria reikia zinoti.
Mokytis ECDL reikia irgi pagal ECDL klausimyna, nes kartais klausimo atsakymas - viena kokia nors maza smulkmenele Word Options'uose.
Jei nepasitikite savo jegomis pries eidami laikyti tikro ECDL testo, patarciau apsilankyti www.testai.lt ir pameginti islaikyti norima ECDL testa. Cia klausimai nuolatos atnaujinami, papildomi thumbup.gif
Agama
QUOTE(dilaila @ 2005 06 19, 11:45)
kad klausimai formuluojami durnai tai cia faktas  rolleyes.gif zinoma,kad firmos,kuriuos testuoja suinteresuotos,kad kuo maziau islaikytu...net patys profai neislaikytu tokiu durnu klausimu ten priraso,kad oj oj... blink.gif
*

Firmos, kurios testuoja, atlieka tik testavimo centro vaidmenį. Jos turi tik suteikti tau vietą (kompą), internetą ir prisijungimą prie testavimo sistemos. Taip pat testuotojas turi stebėti, kad nesinaudotumei knygomis ar kitokia pagalba. Viskas. Nebent manai, kad tai, kad testuotojas tau nepadeda ar neleidžia naudotis pagalba, specialiai taip daro tam, kad tu neišlaikytum.
Testus kuria, prižiūri, net ir pažymėjimus išduoda ne testavimo centrai, o pati ECDL atstovybė. Testavimo centras - tarpininkas tarp tavęs ir ECDL centro. Pats ECDL centras netestuoja.

P.S. dėl klausimų formulavimo neetiškumo sutinku.
Augustina
Klausimai is ties idomiai ten suformuluojami.
vaya
Ar is jusu kurios nors darbdaviai reikalavo ECDL kursu pazymejimo? Is mano pazistamu nei vienai. O kursuose visus gasdina ,kad be ECDL popieriuko darbdaviai neigiamai ziuri.Kiek girdejau ,kad brangs ECDL ,tai dabar pasimeciau ar eit laikyt ar ne. g.gif
Augustina
QUOTE(vaya @ 2006 07 05, 19:26)
Ar is jusu kurios nors  darbdaviai reikalavo ECDL kursu pazymejimo? Is mano pazistamu nei vienai. O kursuose visus gasdina ,kad be ECDL popieriuko darbdaviai neigiamai ziuri.Kiek girdejau ,kad brangs ECDL ,tai dabar pasimeciau ar eit laikyt ar ne.  g.gif
*

Manau, kad retai kada reikalauja, nes labai lengva issiaiskinti ar moki dirbti kompiuteriu, ar ne ir taip. O siaip tas popieriukas nepakenks. Tai vis tik privalumas, o ne trukumas.
eda.dita
Pas mus darbe darbdaviai reikalauja bent 4 testu, taciau apmoka uz ju islaikyma.
Testus laikeme Arturo Baltrukaicio firmoje Navigatorius, Klaipedoje, isties nebuvo jokio jausmo, kad jis suinteresuotas testu perlaikymu.
Islaikiau per viena diena visus 7 testus mirksiukas.gif
vaya
Kokios tai pareigos ir ar imone tarptautine?
qazwsx

Na kiek teko testuotis tai Vilniuje labiausiai patiko pas: www.mokytis.lt

O del neislaikymu tai testavimo centrams is to mazai naudos, didziausia nauda gauna ECDL sertifikacijos centras, bet manau, kad jie neturi tikslo uzdirbti is neislaikiusiu..

Monikutė
gal kas iš jūsų mokėsi Panevėžy UAB "Minties vingis"???
Agama
QUOTE(qazwsx @ 2006 12 13, 17:15)
Na kiek teko testuotis tai Vilniuje labiausiai patiko pas: www.mokytis.lt
*

O kiek teko testuotis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kiekvieno modulio laikyt vis i kita testavimo centra laikyt persikelinejai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Elzė
bandau atgaivinti tema ir klausiu kur Kaune lankete ECDL kursus? kokie atsiliepimai?
laurechka
QUOTE(Elzė @ 2007 06 19, 13:38)
bandau atgaivinti tema ir klausiu kur Kaune lankete ECDL kursus? kokie atsiliepimai?
*

Aš laikiau prieš porą metų KTU Elektronikos fake berods... Visai nieko, pas tokį dėdulę... Jis man dar padėjo kelis klausimus... Skambino kažkam pasiklaust atsakymo... ax.gif Nors aš žinojau kur tas atsakymas parašytas knygutėj ax.gif
inga
as turiu tik puse ECDL moduliu,bet uztat uz dyka... biggrin.gif pavasari kauno rajone vyko tokia programa,kurioje galejo dalyvauti norintys,bet ne visus prieme,nes buvo daug norinciu,uzsiemimai vyko rytais... blink.gif puse ECDL moduliu issilaikiau su destytoju pagalba,nors kazko naujo is tikruju neismokau,gal tik kazka prisiminiau,ka buvau uzmirsus ir tai tik smulkmenos...gal ateity issilaikysiu ir kitus modulius,bet jau ten jie gana brangiai kainuoja g.gif tik tada kai susitaupysiu pinigeliu-karjeros labui 4u.gif
www.ecdl.lt yra viskas surasyta,bet neprisimenu,ar ten reikia but prisijungus,norint tai suzinoti.. nu zodziu,karjeros labui,savo labui verta pasistengti-paskui darbdavys pasiziuri: "ooo...kursus esi baigus-saunuole" thumbup.gif
+ i kandidatu sarasa smile.gif
Vaitekra
aš gruodžio mėnesį visus septynis susirinkau thumbup.gif
R'mint
Aš irgi žadu laikyti tuos kursus, manau vistiek naudinga smile.gif be to nemokama pas mus mokykloj mirksiukas.gif rolleyes.gif
SoJa
Man tai labai patiko tie kursai thumbup.gif Išsilaikiau visus modulius, sudėtinga nebuvo, užtat daug naujo sužinojau, nors jau galvojau, kad apie kompus žinau daug lotuliukas.gif . Nepatiko tik ta dalis apie kompiuterių dalis, kažkaip nei šis nei tas, nei ten paprastam vartotojui reik žinoti kur kokia plokštė, nei ką, nu bet iš programos neišmesi, tai teko ir tą dalį praeiti. Aš laikiau Vilniuje Lvovo gatvėje, konsultaciją vedė toks nerealus bičiukas, šiaip sakė, kad istorikas pagal specialybę, tai tikrai ir daug info buvo ir anekdotų, žodžiu labai maloniai prisimenu tuos kursus 4u.gif
Bonpari
siandien ir as i eile uzsirasiau, rugsejo paskutine savaite jau tures prasidet kursai... smile.gif o soja visi pas jus islaike visus modulius is pirmo karto g.gif
SoJa
QUOTE(naaringiux @ 2007 09 05, 14:49)
siandien ir as i eile uzsirasiau, rugsejo paskutine savaite jau tures prasidet kursai...  smile.gif o soja visi pas jus islaike visus modulius is pirmo karto  g.gif
*

Aš tai labai greitai ten suspausdavau tuos atsakymus ir viena iš pirmųjų "pabėgdavau", kitus dalyvius ne visus pažinojau, tai ir nežinau kaip buvo doh.gif Bet bent jau dauguma tai sakė, kad lengva jiems taip pat buvo.
Turėjau nemažai medžiagos pasiruošimui. Jei aktualu galėčiau paieškoti mirksiukas.gif
Bonpari
QUOTE(SoJa @ 2007 09 05, 16:29)
Turėjau nemažai medžiagos pasiruošimui. Jei aktualu galėčiau paieškoti  mirksiukas.gif
*

jei nesunku, buciau labai dekinga 4u.gif o mums jie mokami, pirmiausia pasirinkau tuos pagrindinius 4 modulius, tai kainuos 400lt cool.gif
Pingvinukas
Kiek laiko trunka ECDL kursai ax.gif
elida
Start modulis-72 akademines valandas (4 moduliai), pilnas ECDL kursas-96 akademines valandas (7 moduliai).
laurechka
ECDL pradėjau laikyt LT, bet nebaigiau dėl laiko stokos... Po poros metu pertraukos pabaigiau juos išsilaikyti Airijoj. Ir žinot ką: LT nerealiai daug reikalauja. Ypač teorijos... Aš Airijoj laikiau Access ir Power Point. Išlaikiau be jokių problemų, nors LT Access laikiau du kartus berods ir neišlaikiau... Čia man nebuvo problemų, nes visi klausimai buvo praktiniai: sujungt lenteles, pakeist tą aną... Žodžiu- tik praktiniai dalykai thumbup.gif
Vaitekra
QUOTE(laurechka @ 2008 01 03, 17:21)
ECDL pradėjau laikyt LT, bet nebaigiau dėl laiko stokos... Po poros metu pertraukos pabaigiau juos išsilaikyti Airijoj. Ir žinot ką: LT nerealiai daug reikalauja. Ypač teorijos... Aš Airijoj laikiau Access ir Power Point. Išlaikiau be jokių problemų, nors LT Access laikiau du kartus berods ir neišlaikiau... Čia man nebuvo problemų, nes visi klausimai buvo praktiniai: sujungt lenteles, pakeist tą aną... Žodžiu- tik praktiniai dalykai thumbup.gif
*

tai, kad viskas čia pas mus LT labiau komplikuota, negu visur kitur...
L781
QUOTE(Elzė @ 2007 06 19, 15:38)
*

Kaune Kęstučio gatvėje yra Informacijos technologijų mokymo centras.
Be Corel, Photoshop, AutoCAD, Flash, InDesign ir kitų programų - organizuojami ir ECDL kursai.
Plačiau: www.training.lt
mam5
QUOTE(laurechka @ 2008 01 03, 18:21)
*

Aš tai išsilaikiau Vokietijoje, man asmeniškai irgi nesudėtinga buvo, bet kažkaip įdomu pasidarė: kokia yra egzamino tvarka? Pvz Vokietijoje reikia atsakyti į 36 klausimus per 35 minutes, o Lietuvoje į 30 klausimų per 45 minutes, o kaip yra Airijoje? g.gif
laurechka
QUOTE(mam5 @ 2008 08 28, 23:19)
Aš tai išsilaikiau Vokietijoje, man asmeniškai irgi nesudėtinga buvo, bet kažkaip įdomu pasidarė: kokia yra egzamino tvarka? Pvz Vokietijoje reikia atsakyti į 36 klausimus per 35 minutes, o Lietuvoje į 30 klausimų per 45 minutes, o kaip yra Airijoje?  g.gif
*

Žinok, nepamenu tiksliai blush2.gif Ale kad to laiko SOČIAI ten... Visi, kas benk kiek gaudos, baigdavo greičiau nei reikia... klausimų berods 30-35 buvo (aš Airijoj laikiau Access ir PowerPoint)... Bet esmė ta, kad Airijoj tik praktinio pobūdžio klausimai. Ką pastorint, kaip perklelt, ištrynt, įkelt ir t.t. Kaip LT buvo- kokiam meniu punkte yra tas ir tas... Nu kai man reiks, aš gi susirasiu, ar ne taip???
rytiszub
Jeigu jūs esate VK studentas, tai jums labai paprasta: išklausykite informacijos technologijų kursą ir gaukite įvertinimą, kurio balas - 8 arba daugiau. Tuomet į nurodytą sąskaitą jums reikės sumokėti 124 litus, užsiregistruoti ir be jokio laikymo tą pažymėjimą gausite. VK suderinę dalyko programas su ECDL- Lietuva atstovybe, todėl tokios nuolaidos. Jei jums to pažymėjimo reikia greičiau, tai tuomet galite užsiregistruoti sumokėsite į nurodytą sąskaitą 326 litus, išlaikysite 7 testus (iš viso - 7 moduliai, vieno testo apimtis - 36 klausimai). ir gausite pažymėjimą. Laikyti galite be jokio pasirengimo. Tik jei kurio nors testo neišlaikote, vėl reikėtų mokėti už jo perlaikymą. Perlaikant - kiekvieno testo kaina - 45 litai. Registruojantis pirmą kartą - pirmo modulio kaina - 56 litai, kitų likusių šešių - po 45 litus

Štai kokia naujausia informacija, kas domisi ECDL pažymėjimu. Laikant Vilniaus kolegijoje.
elida
Pati turiu visų modulių ECDL pažymėjimą, tačiau kiek Anglijoje teko ieškotis darbo ir minėti apie tokių kursų baigimą - niekur niekas nėra girdėję smile.gif Ant tamsiuolių pakliuvau ar kaip? Kaip kitoms? Žino Anglijoje darbų siūlytojai, kad yra tokie Europiniai kursai? smile.gif
indira1987
Zuriu tema mirus, o be reikalo. ECDL pazymejimas pripazistamas visame pasaulyje, irodo jusu PUIKIAS zinias apie kompiuteri ir Office`a. Siuo metu krize gerokai pakoregavo kursu kainas, norinties ne tik gauti pazymejima, bet ir kazko ismokti, gali tai padaryti uz 840 lt (www.prografika.lt). Na o tiems, kuriems rupi tik pazymejimas, gali laikyti testus, ir sekmingai islaikius - dziaugtis nauju pasiekimu.
Paulina25
o aš laikiau ECDL testus VPU ir mokėjau už 7 modulius 270 lt. O keturi atrodo kainavo 160 lt. Rekomenduoju thumbup.gif
jei ką domina galiu duot kontaktus smile.gif
DuAnli
ryt laikau. ir neturiu jokios info 2 modulio?gal kas turi? ar bet galetu pasakyt,kas ten bus?
da'reda
atnaujinkim tema
Kernius
Draugė ECDL kursus lankė Informacijos technologijų mokymo centre ITMC. Džiaugėsi, kad tokie kvalifikuoti dėstytojai. Ne tik testus išlaikė, bet ir praktinių žinių darbui gavo. O ir kaina nedidelė, apie 500 Lt mokėjo.
Muka
QUOTE(Kernius @ 2010 03 30, 17:05)
Draugė ECDL kursus lankė Informacijos technologijų mokymo centre ITMC. Džiaugėsi, kad tokie kvalifikuoti dėstytojai. Ne tik testus išlaikė, bet ir praktinių žinių darbui gavo. O ir kaina nedidelė, apie 500 Lt mokėjo.
*

o cia kaina tik kursu?
Paulina25
QUOTE(Kernius @ 2010 03 30, 17:05)
*

oho, Pedagoginiame per pusę pigiau smile.gif
da'reda
o kam lankyti kursus, jei yra medziaga intike, as savarankiskai pasimokiau ir issilaikiau jau viena testa, ir nereikejo metyti pinigu kursams. Testa laikiau neseniai, pries dvi sav, I moduli.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.