Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Temidė
Tęsiame toliau 4u.gif

Senoji tema čia:

Senoji tema

user posted image
laurisima
http://www.ephoto.lt/files/2170/virtuve/virtuve.JPG

kaip mano suplanuota virtuve?
nesigilinkit labai i smulkmenas,nes ne viska radau alnos programoje ko norejau, pvz. mikrobangu krosnele su orkaite turetu buti zemiau, spinteles pakabinamos vienodos tokios kaip ta ilgoji,tik puse butu su stiklu o ne kaip paveikslelyje maza dalis...siaip noreciau patarimo del saleles, ar reikia viduryje ja statyti? musu virtuve bendra su svetaine, kampiniai langai vitrininiai,cia kur dabar pavaizduotas stalas link svetaines puses yra zidinys (skiria vitrininius langus),tai noretume kad valgomasis stalas butu arba svetaineje kampe prie langu arba virtuveje. Virtuves dydis 16 kvadratu.
1000inis

QUOTE(laurisima @ 2010 08 26, 16:29)

kaip mano suplanuota virtuve?
nesigilinkit labai i smulkmenas,nes ne viska radau alnos programoje ko norejau, pvz. mikrobangu krosnele su orkaite turetu buti zemiau, spinteles pakabinamos vienodos tokios kaip ta ilgoji,tik puse butu su stiklu o ne kaip paveikslelyje maza dalis...siaip noreciau patarimo del saleles, ar reikia viduryje ja statyti? musu virtuve bendra su svetaine, kampiniai langai vitrininiai,cia kur dabar pavaizduotas stalas link svetaines puses yra zidinys (skiria vitrininius langus),tai noretume kad valgomasis stalas butu arba svetaineje kampe prie langu arba virtuveje. Virtuves dydis 16 kvadratu.
*

pastebejau, kad daug planuojanciuju, saldytuva stato po orkaites; negi orkaite naudojates dazniau? as saldytuva staciau arciau darbastalio- kam apeidinet be reikalo ta orkaite?
virtuve ziurisi graziai, gal del ivadu kaitlentes ir kriaukles neiseina kitur patraukt, bet paciai darbo zonai sakyciau mazai vietos (per viena spinteles ilgi), jei dirbsit tarp kriaukles ir kaitlentes (man butu ptogiausia zona); o ta ilgesne, kitoj pusej gali likt neisnaudota; kriaukle perkelciau prie kitos sienos 4u.gif
Papildyta:
o saleles, jei statytumet, kokia galvojate paskirtis butu? jei nezinote ar jos reikia, kam uzgriozdint erdve 4u.gif
Sandrėja
Na va... vakar dar bandžiau braižyti virtuvės planelį, rodau kas gavosi
user posted image
user posted image

čia tas staliukas tai atviras bus, šone tik koja remsis, bet čia nesigavo kitaip padaryt.
Spinteles dėjau iki viršaus, norisi erdvę išnaudoti.
Gal kas patars kokį užbaigimą padaryti kairėje pusėje viršutinių spintelių? (toj vietoj kur lentynėlės)
Nieks man ten nelimpa...
vassara
QUOTE(sanrea @ 2010 08 26, 19:55)
Gal kas patars kokį užbaigimą padaryti kairėje pusėje viršutinių spintelių? (toj vietoj kur lentynėlės)
Nieks man ten nelimpa...
*

tas spinteles virsutines nuimkit, ziaurus griozdas atrodo. o koks patalpos aukstis pas jus?
kairej pusej deciau tokias pat spinteles kaip ir desinej.
Dykuma5
O gal kas nors žinote, kur pigiau gauti ORO maišytuvų virtuvei ax.gif ax.gif ax.gif
laurisima
QUOTE(1000inis @ 2010 08 26, 17:12)
pastebejau, kad daug planuojanciuju, saldytuva stato po orkaites; negi orkaite naudojates dazniau? as saldytuva staciau arciau darbastalio-  kam apeidinet be reikalo ta orkaite?
virtuve ziurisi graziai, gal del ivadu kaitlentes ir kriaukles neiseina kitur patraukt,  bet paciai darbo zonai sakyciau mazai vietos (per viena spinteles ilgi), jei dirbsit tarp kriaukles ir kaitlentes (man butu ptogiausia zona); o ta ilgesne, kitoj pusej gali likt neisnaudota; kriaukle perkelciau prie kitos sienos 4u.gif
Papildyta:
o saleles, jei statytumet, kokia galvojate paskirtis butu? jei nezinote ar jos reikia, kam uzgriozdint erdve 4u.gif
*

aciu uz pastebejimus,as net nepagalvojau kad saldytuva galeciau kelti arciau,o gal kartais geriau ta orkaite arciau gartraukio,kepant visviena ir kvapai ir gal kokie garai tai sutrauks gartraukis budamas arciau,bent jau man taip atrodo...del kriaukles ja statau ten vien del to kad galeciau plaudama kelti indus i virsu,o tam kampe ant sienos nebenoriu jokiu spinteliu...del saleles tai noreciau jos tik del didesnio darbastalio be to dar daugiau stalciu atsirastu,o kad uzims papildomai vieta tas tai tikrai,as pati megstu erdves tai ir svarstau ar reikalinga, gal kuri jau esat isirengusi salele virtuvej,butu idomu isgirsti minusus ir pliusus?.. g.gif
Cikas
laurisima, salelės neturiu, bet ir nedaryčiau. Man atrodo ir taip pilna vietos susidėjimui. O negalima kaitlentę patraukti arčiau orkaitės? Tada tarpas didesnis atsirastš darbastaliui: išimi iš šaldytuvo, nusiplauni, supjaustai ir į puodą smile.gif
Alekto
Aš šiek tiek pasisakysiu apie plyteles 4u.gif
Tiesą sakant,baigiu prasikeikt su jom (ir tuo pačiu vyrą keikiu,nes jis išrinko biggrin.gif ). Nesu aš darbštuolė,juolab auginu pametinukus su labai mažu amžiaus skirtumu ir to laiko pas mane tikrai minimaliai.Plaut reikia grindis 2 kart per dieną,kad atrodytų gražiai.Supykus pabandžiau dvi paras neplaut,tai šiandien 3 diena,o vaizdas kraupus,atrodo,kaip buomžynas,nebežinau nuo kurio galo pradėt grindis plaut.
Tai vat reikalas tame,kad kitą kart rinkčiaus tikrai mažiau teplias grindis.Galbūt net kitą dangą dėčiau iš vis ax.gif Kaip švaru ir tik ką išplauta,gražu būna lygiai vieną valandą lotuliukas.gif nes vienas vaikas ropodamas priseilioja,kitas bėgiodamas su sultim ar kokiu maistu labai greit švarą panaikina.

Todėl tikrai patariu,pamastykit,pasverkiyt savo tvarkymosi galimybes 4u.gif nes darbo tikrai nemažai (juolab pas mus visas pirmas aukštas tokiom plytelėm ir plaut tenka ne tik virtuvę, bet ir apie 100kv.m grindų cool.gif )
elva
QUOTE(sanrea @ 2010 08 26, 18:55)

čia tas staliukas tai atviras bus, šone tik koja remsis, bet čia nesigavo kitaip padaryt.

Sanrea, as tavo vietoje tikrai nuimciau tas "antresolines" spinteles... Jei norisi vietos pasidejimui, tai geriau patarciau kaireje puseje naikinti atviras lentyneles ir ju vietoje daryti pakabinamas spinteles - taip ir vietos daiktams bus pasidet, ir nebebus to slegiancio ispudzio, kai uzsideda 3 spintutes viena ant kitos. Na, o jei vistiek labai jau norisi viska sukraut ant vienos sienos, tai kazin ar verta sitiek investuot i spintutes pakeliamomis durelemis i virsu? Kaina ju tai stipriai didesne uz paprastai i sona atsidarinejancias, o jei desi net 3 viena ant kitos, tai jos siaip ar taip nebetures to lengvumo ispudzio, kaip sudetos 2 viena ant kitos 4u.gif Na, ir tokiu atveju nedaryciau kriaukles 45 laipsniu kampo spintutej, o deciau i 90 laipsniu kampo spintele, o tada ir virsutines spinteles deciau be jokio uzsukimo - tiesiog palei ta viena siena - kad lygiuotu virsus su apacia. Ir dar - tikrai atsisakyciau tu atviru lentyneliu prie saldytuvo - geriau jau daryciau platesnes spinteles. Na, bet cia tik mano pamastymai mirksiukas.gif
Pale
O as atsisakyciau atviru lentyneliu ir lentybeliu buteliams, jos man grozio nepriduoda, jei ju labai reikia kisciau jas kur nors i apacia, gal prie baro, kad netaip matytusi.
skuba3
Sveikos, iki siol forume buvau tik skaitytoja, ziurinejau jusu virtuviu nuotraukas ir isplanavimus, ieskojau ideju, nes susiduriau ir pati su namu irengimu ir dabar jau noreciau isgirsti ir jusu nuomoniu, nes mano pacios vaizduote siuo klausimu itin skurdi g.gif
Esme tame, kad musu virtuve nera standartine, nes yra antrame (paskutiniame)gyvenamo namo su slaitiniu stogu aukste ir paciame kraste, todel ne visos virtuves sienos yra stacios, viena ju, nuo puses eina palei stogo slaita, taip kaip palepese buna (nezinau, ar suprantamai paaiskinau smile.gif ); taip jau isejo, kad virtuves baldai (kriaukle, virykle, darbastalis) ir stoves prie tos slaitines sienos ir nieko pakeisti neiseis; ant grindu pastatomos spinteles aisku stoves kaip ir turi buti, bet su pakabinamom nieko neiseis, nes jau patektu ant slaito, tai pakabinamu spinteliu, kuriu labai noriu ir be kuriu neisivaizduoju savo svajoniu virtuves, teks atsisakyti verysad.gif yra variantas, kad ant tos nelemtos slaitines sienos, daryti ilga lentyna, bet ar neatrodys ji nykiai ? ir ant jos ne bet ka sudesi, kai viskas matysis kaip ant delno, apie dulkiu kaupimasi jau patyliu g.gif ; bet be jos tuscia siena virs pastatytu spinteliu irgi ne ka geriau, paziurinejus jusu virtuves nusivyliau savosios perspektyva verysad.gif bet gal kuri turit minciu ar gal matet koki virtuves irengtos palepes tipo patalpoje varianta ?
1000inis
QUOTE(sanrea @ 2010 08 26, 19:55)

na man tai thumbup.gif tos kairej lentyneles- nieko nekeisciau biggrin.gif bet va:
- virsutinem spintelem daryciau daryciau vinas duri, neskirstyciau dalimis;
- virsutiniu spinteliu aukstis neturi buti didesnis uz apatiniu (jus slegs)
- saldytuvo auksti derint su pakabinamom spintelem (pratest saldytuva i virsu(- panaikint virs jo spintele))
- mazosios spinteles rankenele turi buti irgi horizontaliai (gali buti ir trumpesne)
gedrime
Sveikutes

Kol radau nauja temele, ziuriu daug priplepeta...

Meginsiu pasivyti ax.gif
Va cia mano ptobultinta virtuve biggrin.gif Prasau pakritikuoti ir pasiulyti patobulinimu 4u.gif

Buvau pazadejus nuotraukyte Ileistos kriaukles, Cia grioveliai is arciau
Sorry uz foto kokybe, paveikslavau be blico, kad neatsispindetu pavirsius

Skuba3, o kodel butinai virtuveje pakabinamos spinteles? Kaip tik galima susiprojektuoti originalia virtuve, na greiciausiai jei vietos uztenka, salele galetu kompensuoti spinteliu trukuma. Kokio dydzio jusu virtuve?

Aleko, o ka as sakiau lotuliukas.gif As taip pat linksminuosi su sitom plytelem. dulkes ir demes matosi geriau nei ant baldu... Tas pats kas vaiksciotum veidrodziu. Tik gerai kad man tai laikinai, o vat jums.... Ir dar tokia erdve.... surrender.gif

Sandrea, as irgi pritariu, nedeti iki lubu spinteliu, gadina visa vaizda. Ir staliuko nedeciau, labai jau siaurai vietos belieka... Jei vieans prie staliuko ka daro, kitam prie kriaukles sunku bus prieiti. O cia pas jus atviras planas virtuves? Kur valgomasis stalas bus?
fukse
QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 16:11)
Meginsiu pasivyti  ax.gif
Va cia mano ptobultinta virtuve  biggrin.gif  Prasau pakritikuoti ir pasiulyti patobulinimu  4u.gif
*

Aš pasisakysiu iš savo varpinės biggrin.gif
Daryčiau indaplovę šalia kriauklės, taip geriau pajungti indaplovę.
Stumčiau kaitlentę į kairę, nes mėgstu prie jos prieiti iš abiejų pusių, nes pas mane dažnai būna užstatyta keletas puodų ar keptuvių, tad jei patogus priėjimas tik iš vienos pusės, man nelabai tinka ax.gif
gedrime
QUOTE(skuba3 @ 2010 08 27, 09:43)
Sveikos, iki siol forume buvau tik skaitytoja, ziurinejau jusu virtuviu nuotraukas ir isplanavimus, ieskojau ideju, nes susiduriau ir pati su namu irengimu ir dabar jau noreciau isgirsti ir jusu nuomoniu, nes mano pacios vaizduote siuo klausimu itin skurdi  g.gif
Esme tame, kad musu virtuve nera standartine, nes yra antrame (paskutiniame)gyvenamo namo su slaitiniu stogu aukste ir paciame kraste, todel ne visos virtuves sienos yra stacios, viena ju, nuo puses eina palei stogo slaita, taip kaip palepese buna (nezinau, ar suprantamai paaiskinau  smile.gif  ); taip jau isejo, kad virtuves baldai (kriaukle, virykle, darbastalis) ir stoves prie tos slaitines sienos ir nieko pakeisti neiseis; ant grindu pastatomos spinteles aisku stoves kaip ir turi buti, bet su pakabinamom nieko neiseis, nes jau patektu ant slaito, tai pakabinamu spinteliu, kuriu labai noriu ir be kuriu neisivaizduoju savo svajoniu virtuves, teks atsisakyti  verysad.gif  yra variantas, kad ant tos nelemtos slaitines sienos, daryti ilga lentyna, bet ar neatrodys ji nykiai ? ir ant jos ne bet ka sudesi, kai viskas matysis kaip ant delno, apie dulkiu kaupimasi jau patyliu  g.gif  ; bet be jos tuscia siena virs pastatytu spinteliu irgi ne ka geriau, paziurinejus jusu virtuves nusivyliau savosios perspektyva  verysad.gif  bet gal kuri turit minciu ar gal matet koki virtuves irengtos palepes tipo patalpoje varianta ?
*

Va cia pavyzdys virtuves be pakabinamu spinteliu. Na gal stilius ar kas nepatiks, bet ideju galima rasti 4u.gif
Alekto
O man spintelės iki lubų patinka rolleyes.gif Mačiau realybėj,visai gerai gerai atrodo.Pas juos mažutė virtuvė,neturi jokių rūsių ar tamsiųjų kambariukų.Tai viršuje laiko agurkėlius marinuotus,uogienes ir pan. Daug kas nuo erdvės priklauso. Ir dar iki lubų spintelės turi privalumą.Nereik dulkių valyt nuo viršaus blush2.gif
Sandrėja
Ačiū už komentarus, pastabas pasiūlymus 4u.gif
Pas mus bute 60 kv.m. virtuvė bendra su salionu - vietos nėra daug, tad ir erdvė nedidelė, nėr kur labai plėstis ax.gif
Na dar pabandžiau pabraižyti, manau kai kalbėsiu su projektuotoju jis dar patars.
Dar norėčiau patarimo dėl stalo. Pas mus atskiro valgomojo stalo nebus, bus ale baras stalas, stalo aukščio.
O patarimo norėčiau dėl to:ar gražiau pirmoj foto ar antroj, ka stalas prijungiamas prie spintelės (kaire gaunasi kampinė spintelė, spintelė su stalčiaisir dar sekanti prie kurios ir būtų jis jungiamas)
ar geriau dėt visai atskira stala.

Neradau normalaus plocio stalo, tai cia bendram isivaizdavimui
user posted image
user posted image

beja, kampe pas mus gali but tik kampine spintele, nes virsuj bus katilas, ten ji reik italpinti.
del spalvu man cia jos nelabai tinka
aaptine dali galvoju tamsia, virsutine sviesia, stalvirsis sviesus
elva
[quote=skuba3,2010 08 27, 10:43]

skuba3, virtuve palepinio tipo kambary gali buti ne kiek ne prastesne nei standartiniam kambary mirksiukas.gif Ar tikrai nera galimybes kriaukle-virykle perkelt prie ne slaitines sienos, o salia jos esancios? Juk virs virykles net gartraukio tada neitu pakabint g.gif ar as kazka ne taip supratau? Labai svarbu, koks ten pas jus isplanavimas ir kokie matmenys. O siaip galiu ikelt keleta palepinio tipo virtuveliu - gal kokiu minciu kils mirksiukas.gif
Tiesa, o tai, kad nebus virsutiniu spinteliu, tai dabar daugumai tai kaip tik privalumas - dabar taip madinga smile.gif Na, bet cia, aisku, jau skonio reikalas smile.gif user posted image
user posted image
user posted image
neinzy
QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 16:11)
Buvau pazadejus nuotraukyte Ileistos kriaukles, Cia grioveliai is arciau
*

nu sirdingai dekui 4u.gif 4u.gif labai liuks thumbup.gif
o gal kas matet tokiu imontuojamu dvigubu kriaukliu kur?
user posted image

pas mane taip panasiai turetu stalvirsis gautis- kartu su palange wub.gif

kas cia ieskojo virtuves be virsutiniu spinteliu g.gif as irgi apie tokia svajoju wub.gif wub.gif tik ijau,kad bus mazai vietos pasidejimui g.gif vienu momentu buvau nutarusi daryti be spinteliu, o jei reiks paskui dasideti, bet tada nesamone gaunasi su apsvietimu doh.gif nors gal dar surizikuosiu biggrin.gif biggrin.gif
vat virtuvinis be spinteliu pakabinamu- man super wub.gif
user posted image
Papildyta:
meginu susidelioti savo virtuve,tai turiu klausimeli- kur laikot duona? Aciu 4u.gif
vida777
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 27, 19:31)
meginu susidelioti savo virtuve,tai turiu klausimeli- kur laikot duona? Aciu  4u.gif
*

amziaus klausimas biggrin.gif - saldytuve.
gedrime
Indruciuk, man antroji virtuve nerealiai atrodo. As tokios noriu (na gal tik plyteles grindines truputi kitokias, bet taip tai thumbup.gif

QUOTE(vida777 @ 2010 08 27, 19:08)
amziaus klausimas  biggrin.gif  - saldytuve.
*

O man salta duona nepatinka lotuliukas.gif Tai as ja laikau pakabinamoje spinteleje pintineje.

Sanrea, antras variantas man tai thumbup.gif Stalas manau kai nera atskito neprijungtas praktiskiau, koks baliukas ar kas, galima ji kur nors pristumti, patraukti, kad patogiau butu. Siaip man tavo virtuve antra atrodo tikrai graziai 4u.gif
Laurut933

sveiki visi
noriu jūsų pagalbos smile.gif ką manote apie tokią virtuvę? ką būtų galima joje pakeisti ? gal kašką dadėti ? prašau patarkit išsakykit savo nuomonę smile.gif būsiu labai dėkinga

http://www.part.lt/perziura/aacd784ae764eb...bbc1730ba29.jpg
Liko
QUOTE(sanrea @ 2010 08 27, 19:38)
Neradau normalaus plocio stalo, tai cia bendram isivaizdavimui
user posted image
user posted image
beja, kampe pas mus gali but tik kampine spintele, nes virsuj bus katilas, ten ji reik italpinti.
del spalvu man cia jos nelabai tinka
aaptine dali galvoju tamsia, virsutine sviesia, stalvirsis sviesus
*

Atviros lentynos ne kaip žiūrisi. Stiklinės durelės irgi kaip šašas. Jas derėtu daryti poroje, kad būtu atsvara. Kampinę dalį daryčiau stačiu kampu tokią. o kriauklę šalia kampo kaitlentės pusėje.
Jei neturite normalaus valgomojo stalo, siūlau daryti jį, o ne pusbarį.
Projekte nesimato langų, durų, tad sunku spręsti koks galimas išplanavimas, tačiau siūlau ties viena siena padaryti spintu eilę... šone. Ten perkelti šaldytuvą, orkaitę.
Cikas
QUOTE(Liko @ 2010 08 28, 10:26)
Atviros lentynos ne kaip žiūrisi. Stiklinės durelės irgi kaip šašas. Jas derėtu daryti poroje, kad būtu atsvara. Kampinę dalį daryčiau stačiu kampu tokią. o kriauklę šalia kampo kaitlentės pusėje.
Jei neturite normalaus valgomojo stalo, siūlau daryti jį, o ne pusbarį.
Projekte nesimato langų, durų, tad sunku spręsti koks galimas išplanavimas, tačiau siūlau ties viena siena padaryti spintu eilę... šone. Ten perkelti šaldytuvą, orkaitę.
*

Nesutikčiau. Pagrindinį darbastalį naudočiau kaip tik tą, kuris yra tarp kriauklės ir kaitlentės, tad pastūmus kriauklę, jis labai sumažėtų. Gal tik kairėje spinteles užbaigčiau kokia ūkine spinta.

Statyčiau normalų stalą virtuvėje, vietos tikrai nėra tiek mažai, kad valgyti ant pusbario.
Sandrėja
QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 21:26)
Sanrea, antras variantas man tai  thumbup.gif  Stalas manau kai nera atskito neprijungtas praktiskiau, koks baliukas ar kas, galima ji kur nors pristumti, patraukti, kad patogiau butu. Siaip man tavo virtuve antra atrodo tikrai graziai 4u.gif
*

Ačiū už nuomonę, tikrai gerai sakai - bus galima jį persinešt. Ot.. pati visko dažnai neapgalvoju biggrin.gif
tik čia nuotraukoj jis siauras.. neradau platesnį kaip įkelt smile.gif
Laurut933
ka manote apie sita virtuves modeliuka?

http://www.part.lt/img/aacd784ae764ebb23fdf4e5bbc1730ba5.jpg

ka butu galima pakeisti ? ir koks spinteliu aukstis geresnis 86 cm ar 91 cm ?

http://www.part.lt/perziura/ea8a9f2f6d7e25...a0fa2618775.jpg
http://www.part.lt/img/ea8a9f2f6d7e25cc2b7...a0fa2618775.jpg
Cikas
Kokiame aukštyje palangė? Ar dar galima keisti kaitlentės ir gartraukio vietas?
Laurut933
palangės aukštis 81 cm.
taip dar galima keisti kaitlentes ir gartraukio vieta. tik va razetes yra padarytos prie lango...
fukse
QUOTE(Laurut933 @ 2010 08 28, 11:30)
ka manote apie sita virtuves modeliuka?
ka butu galima pakeisti ? ir koks spinteliu aukstis geresnis 86 cm ar 91 cm ?
*

Spintelės dureles virš gartraukio daryčiau viengubas kairines, (ten tik siauros lentynėlės tilps).
Stalviršio aukštis priklauso nuo jūsų ūgio, mes aukšti, tad stalviršio viršus 92 cm ax.gif

Tiesa, koks pas jus suprojektuotas atstumas tarp dujinio paviršiaus ir gartraukio g.gif
skuba3
Ačiū už patarimus ir palėpinių virtuvių nuotraukas, kažkaip ir ramiau pasidarė, niekur nebuvau užmačius virtuvės be pakabinamų spintelių smile.gif
Gedrime , dėl įleidžiamos kriauklės, asmeniškai man labiau žiūrėtųsi ne metalo spalvos kriauklė, o labiau stalviršio spalvos (tiksliai net nežinau, kaip jos vadinamos, bet čia forume ne vienoje nuotraukoje buvo matyti, o ir visur, kur parduodamos kriauklės, jų yra), na man įdomus dar variantas atrodo, kur kriauklė suformuojama iš stalviršio, tik nežinau, kaip dėl praktiškumo, pačiai reikės labiau pasidomėt, nes gal ir norėtųsi granitinio stalviršio, o meistrai užsimine, kad lyg ir žino, kas galėtų netgi tokią kriauklę padaryti; savojoje virtuvėje irgi apie salelę mąstau, gal net prie jos jungti stalą, virtuvė nėra pati mažiausia - 14 kvadratų.
Elva, viryklė bus ne prie šlaitinės sienos, bet kriauklė kampe tarp šlaitinės ir ne šlaitinės, šalia viryklės, bet kiek skaičiau forume, baisiai nepraktiškas variantas viryklė ir kriauklė šalia, reikės pasidomėti, ar išeitų kriauklę labiau pastumti nuo viryklės; dėkui už nuorodas 4u.gif
Cikas
QUOTE(Laurut933 @ 2010 08 28, 12:40)
palangės aukštis 81 cm.
taip dar galima keisti kaitlentes ir gartraukio vieta. tik va razetes yra padarytos prie lango...
*

Kiek įmanoma (jei įmanoma) stumčiau kaitlentę link lango, nes man pačiai patogiausias darbastalis tarp kriauklės ir kaitlentės. Viršutinių spintelių virš stiklinių daryčiau atsidarymą į viršų. Nebent patys esate gana aukšti ir pasieksite.

Asmeniškai aš nedaryčiau jokių atvirų lentynėlių, bet čia jau kiekvienai šeimininkei savo mirksiukas.gif
gedrime
Laurut933

Cia mano pastebejimai/pasiulymai:

jei saldytuva galetumet daryti imontuota, labai graziai galetu issispresti ta nisa desineje, paverciant ja i virtuvine spinta, galetu ir orkaite su mikrobange imontuoti...
Kazkas tokio

O tada ir spinteliu gal virsuje uztektu tada tik ant vienos sienos puses, taip manau atrodytu graziau ir erdviau...

Ir tikrai pastumeciau i desine kaitlente.
Man asmeniskai kriaukle nelabai kampe, bet del skonio nesigincysim drinks_cheers.gif

Skuba3, sutinku kad grazu islieta, bet, itariu kad kaina iseina nemaza ir del patvarumo nezinau... O gal kas is forumieciu turit ir galetumet pasidalinti patirtimi, ar praktiska, kaip del kainos?
siaudukes
mergaitės,norėčiau patarimo 4u.gif
meistras patarė gartraukį daryt įmontuojamą į spintelę,bet ar neužsiriebaluos vidus spintelės g.gif ,juk ant paprasto,tai visur gi prisineša riebaliukų
Apola
QUOTE(siaudukes @ 2010 08 29, 09:42)
meistras patarė gartraukį daryt įmontuojamą į spintelę,bet ar neužsiriebaluos vidus spintelės g.gif ,juk ant paprasto,tai visur gi prisineša riebaliukų
*

aha tikrai idomu g.gif , nes logiskai mastant turetu apsinesti riebalais. o as galvojau apie lentyneles aplink gartrauki, manau taip pat butu ta pati problema g.gif

o as noriu paklausti, gal kas zinote, kas galetu kokybiskai ir gera kaina suprojektuoti ir padaryti virtuve Alytuje arba Kaune??? nieko nerandu, o bet ko, be rekomendaciju imti nesinori unsure.gif

ir dar idomu, kokios kainos dbr vyrauja? man reiktu 5 beginiu metru... jauciu nemaza suma turetu gautis
fukse
*

Ten viskas yra sandaru mirksiukas.gif

SM yra temukė Gartraukiai , galit pasiskaitinėti ax.gif
AGFA
Laurut933,

...o ar tokiame kampe patogu kriauklė....?
Upokšnis
*

Man per metus neprisikaupė riebalų spintelėje schmoll.gif Tik gartraukio grotelės apsinešė ax.gif
1000inis
QUOTE(sanrea @ 2010 08 27, 19:38)
ar gražiau pirmoj foto ar antroj, ka stalas prijungiamas prie spintelės (kaire gaunasi kampinė spintelė, spintelė su stalčiaisir dar sekanti prie kurios ir būtų jis jungiamas)

sanrea , 2asis variantas thumbup.gif , tik as palikciau tas anas atviras lentynas (cia grynai is dizaino puses) 4u.gif
laurisima
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 27, 08:40)
laurisima, salelės neturiu, bet ir nedaryčiau. Man atrodo ir taip pilna vietos susidėjimui. O negalima kaitlentę patraukti arčiau orkaitės? Tada tarpas didesnis atsirastš darbastaliui: išimi iš šaldytuvo, nusiplauni, supjaustai ir į puodą  smile.gif
*

bandziau projektuotis patraukiant kaitlente arciau orkaites bet tada labai arti gaunasi...o papildomos spinteles mazytes nebegaliu ikelti,viso tos ilgosios sienos plotis 370,gal kuri panasiai daretes patartumet man kaip patogiau ir praktiskiau unsure.gif
fukse
QUOTE(laurisima @ 2010 08 30, 08:42)
bandziau projektuotis patraukiant kaitlente arciau orkaites bet tada labai arti gaunasi...o papildomos spinteles mazytes nebegaliu ikelti,viso tos ilgosios sienos plotis 370,gal kuri panasiai daretes patartumet man kaip patogiau ir praktiskiau unsure.gif
*

O man kaip tik pas tave dabar kaitlentė tinkamoj vietoj, nes priėjimas iš abiejų pusių yra, pas mane taip yra ir aš esu tuom labai patenkinta, nes dažnai vienas bulves pjaustom (tam pilnai pakanka vietos kairėje), o kitas kažką makaluojam puode (tam pilnai pakanka vietos dešinėje, kad nesistumdyt užpakaliais), o kad paruošt daržoves pietums ar atlikti daugiau vietos reikalaujančius darbus, , tai nebūtinai tą daryti plote tarp plautuvės ir kaitlentės, matau laisvą darbastalio zoną kairėje pusėje ax.gif
gedrime
QUOTE(fukse @ 2010 08 30, 09:26)
O man kaip tik pas tave dabar kaitlentė tinkamoj vietoj, nes priėjimas iš abiejų pusių yra, pas mane taip yra ir aš esu tuom labai patenkinta, nes dažnai vienas bulves  pjaustom (tam pilnai pakanka vietos kairėje), o kitas kažką makaluojam puode  (tam pilnai pakanka vietos dešinėje, kad nesistumdyt užpakaliais), o kad paruošt daržoves pietums ar atlikti daugiau vietos reikalaujančius darbus, , tai nebūtinai tą daryti plote tarp plautuvės ir kaitlentės,  matau laisvą darbastalio zoną kairėje pusėje  ax.gif
*

biggrin.gif

Vat man antraip, as vienintele puodu maisytoja seimoja rolleyes.gif MB virtuveje tik pagalbinio vieta gauna (bulves nuskusti ar pan. lotuliukas.gif ), tai man nebutu problemos ir kai orkaite yra laisvai pasiekiama (pamaisoma) tik is vienos puses. Zinoma dar viskas priklauso nuo virtuves dydzio.

Todel ir virtuves visi skirtingai projektuojasi, pagal poreiki, skoni ir tttt. na zinoma kai kuriu esminiu taisykliu reikia pasyti (na kaip orkaite ir kriaukle nestatyti salia ir pan)

Beje, vakar ziurinejau viruvines technikos kainas doh.gif Jau susitaikiau su tuo kad virtuve greiciausiai sukainuos apie 10tukst, bet kad dar tiek pat technikai reikes, tai kazkaip neisivaizdavau (saldytuvas, orkaite, kaitlente, mikrobange, indaplove, garine, kranas, skalbimo masina). As planuoju visa sia technika daryti imontuojama.

Tai va, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, kiek jums kainavo buitine technika naujai virtuvei mirksiukas.gif
fukse
QUOTE(gedrime @ 2010 08 30, 14:43)
Beje, vakar ziurinejau viruvines technikos kainas  doh.gif  Jau susitaikiau su tuo kad virtuve greiciausiai sukainuos apie 10tukst, bet kad dar tiek pat technikai reikes, tai kazkaip neisivaizdavau (saldytuvas, orkaite, kaitlente, mikrobange, indaplove, garine, kranas, skalbimo masina). As planuoju visa sia technika daryti imontuojama.

Tai va, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, kiek jums kainavo buitine technika naujai virtuvei  mirksiukas.gif
*

Mums baldai kainavo 10 tūkst. ir buitinė technika kartu su skalbykle irgi kainavo 10 tūkst. smile.gif
Alekto
Aš iki šiol be orkaitės gyvenu,nes nebeliko pinigų tokiam dalykui doh.gif (kadangi reik kitur name investuot). bet esu nuomonės (dabar įsitikinau pati savo kailiu),negalima taupyt tokiems dalykams nei cento.Galvojom pataupysim ant kraiuklės.Pirkom kažkokią lenkišką už 300lt.Atvežė tą pačią dieną kai jau įsikėlėm ir kuomet sumontavo mums ją,pasirodo su broku ji.Norint pakeist į naują,LT tokių nebėra.Reikia siūsti jiems foto,tada jie perduos lenkams ir tie gal per 14 darbo dienų atveš naują.O bet tačiau,tos kur turim namie jau įmontuotą, naudot negalima cool.gif Spjovėm į šitą makalynę,naudojamės skilusia kriaukle ir pirmas pirkinys į virtuvę bus nauja,normali,kokybiška kriauklė.Lygiai taip pat galima su visais pigiais dalykais prapult.Todėl tikrai nuoširdžiai patariu netaupyti,nes paskui daug nervų kainuoja,o kartais ir pinigų.
Cikas
QUOTE(fukse @ 2010 08 30, 14:50)
Mums baldai kainavo 10 tūkst. ir buitinė technika kartu su skalbykle irgi kainavo 10 tūkst.  smile.gif
*

blink.gif Kiek bėginių metrų virtuvėje?
fukse
QUOTE(Alekto @ 2010 08 30, 15:28)
Aš iki šiol be orkaitės gyvenu,nes nebeliko pinigų tokiam dalykui doh.gif (kadangi reik kitur name investuot). bet esu nuomonės (dabar įsitikinau pati savo kailiu),negalima taupyt tokiems dalykams nei cento.Galvojom pataupysim ant kraiuklės.Pirkom kažkokią lenkišką už 300lt.Atvežė tą pačią dieną kai jau įsikėlėm ir kuomet sumontavo mums ją,pasirodo su broku ji.Norint pakeist į naują,LT tokių nebėra.
*

Jei pardavėjas neturi analogiškos prekės, kad galėtų pakeisti brokuotą gaminį, tai grąžina pinigėlius ax.gif
Vitalma
Reikia patarimo, nebežinau ką daryti ar dėti užapvalintą atvirą spintelę dešinėj pačioj pabaigoj už pakabinamos spintelės su stiklu doh.gif Lyg ir norisi tos gražios pabaigos, bet kartu nesinori atviros unsure.gif Jūsų čia daugiau patarkit pasiklydusiai sielai biggrin.gif
user posted image
fukse
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 30, 15:45)
*

4 smile.gif
fukse
QUOTE(Vitalma @ 2010 08 30, 15:55)
Reikia patarimo
*

Jei pakanka jums vietos pasidėjimui, tai aš nedėčiau jokios spintelės ar lentynėlės, o tą vietą užpildyčiau kokia nors interjero detale,- laikrodžiu, kalendoriumi, paveikslu ir t.t. , o jei vis tik sugalvočiau dėt, tai kabinčiau tik stačiakampę lentynėlę grožiams pasidėliot , o ne užapvalintą (trikampę) 4u.gif
jitute
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 30, 15:45)
*

ka reiskia tie beginia metrai? g.gif paaiskinkit blondei doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.