Senoji tema čia:
Senoji tema
http://www.ephoto.lt/files/2170/virtuve/virtuve.JPG
kaip mano suplanuota virtuve? nesigilinkit labai i smulkmenas,nes ne viska radau alnos programoje ko norejau, pvz. mikrobangu krosnele su orkaite turetu buti zemiau, spinteles pakabinamos vienodos tokios kaip ta ilgoji,tik puse butu su stiklu o ne kaip paveikslelyje maza dalis...siaip noreciau patarimo del saleles, ar reikia viduryje ja statyti? musu virtuve bendra su svetaine, kampiniai langai vitrininiai,cia kur dabar pavaizduotas stalas link svetaines puses yra zidinys (skiria vitrininius langus),tai noretume kad valgomasis stalas butu arba svetaineje kampe prie langu arba virtuveje. Virtuves dydis 16 kvadratu. QUOTE(laurisima @ 2010 08 26, 16:29) http://www.ephoto.lt/files/2170/virtuve/virtuve.JPG kaip mano suplanuota virtuve? nesigilinkit labai i smulkmenas,nes ne viska radau alnos programoje ko norejau, pvz. mikrobangu krosnele su orkaite turetu buti zemiau, spinteles pakabinamos vienodos tokios kaip ta ilgoji,tik puse butu su stiklu o ne kaip paveikslelyje maza dalis...siaip noreciau patarimo del saleles, ar reikia viduryje ja statyti? musu virtuve bendra su svetaine, kampiniai langai vitrininiai,cia kur dabar pavaizduotas stalas link svetaines puses yra zidinys (skiria vitrininius langus),tai noretume kad valgomasis stalas butu arba svetaineje kampe prie langu arba virtuveje. Virtuves dydis 16 kvadratu. pastebejau, kad daug planuojanciuju, saldytuva stato po orkaites; negi orkaite naudojates dazniau? as saldytuva staciau arciau darbastalio- kam apeidinet be reikalo ta orkaite? virtuve ziurisi graziai, gal del ivadu kaitlentes ir kriaukles neiseina kitur patraukt, bet paciai darbo zonai sakyciau mazai vietos (per viena spinteles ilgi), jei dirbsit tarp kriaukles ir kaitlentes (man butu ptogiausia zona); o ta ilgesne, kitoj pusej gali likt neisnaudota; kriaukle perkelciau prie kitos sienos Papildyta: o saleles, jei statytumet, kokia galvojate paskirtis butu? jei nezinote ar jos reikia, kam uzgriozdint erdve
Na va... vakar dar bandžiau braižyti virtuvės planelį, rodau kas gavosi
![]() ![]() čia tas staliukas tai atviras bus, šone tik koja remsis, bet čia nesigavo kitaip padaryt. Spinteles dėjau iki viršaus, norisi erdvę išnaudoti. Gal kas patars kokį užbaigimą padaryti kairėje pusėje viršutinių spintelių? (toj vietoj kur lentynėlės) Nieks man ten nelimpa... QUOTE(sanrea @ 2010 08 26, 19:55) Spinteles dėjau iki viršaus, norisi erdvę išnaudoti. Gal kas patars kokį užbaigimą padaryti kairėje pusėje viršutinių spintelių? (toj vietoj kur lentynėlės) Nieks man ten nelimpa... tas spinteles virsutines nuimkit, ziaurus griozdas atrodo. o koks patalpos aukstis pas jus? kairej pusej deciau tokias pat spinteles kaip ir desinej.
O gal kas nors žinote, kur pigiau gauti ORO maišytuvų virtuvei
QUOTE(1000inis @ 2010 08 26, 17:12) pastebejau, kad daug planuojanciuju, saldytuva stato po orkaites; negi orkaite naudojates dazniau? as saldytuva staciau arciau darbastalio- kam apeidinet be reikalo ta orkaite? virtuve ziurisi graziai, gal del ivadu kaitlentes ir kriaukles neiseina kitur patraukt, bet paciai darbo zonai sakyciau mazai vietos (per viena spinteles ilgi), jei dirbsit tarp kriaukles ir kaitlentes (man butu ptogiausia zona); o ta ilgesne, kitoj pusej gali likt neisnaudota; kriaukle perkelciau prie kitos sienos Papildyta: o saleles, jei statytumet, kokia galvojate paskirtis butu? jei nezinote ar jos reikia, kam uzgriozdint erdve aciu uz pastebejimus,as net nepagalvojau kad saldytuva galeciau kelti arciau,o gal kartais geriau ta orkaite arciau gartraukio,kepant visviena ir kvapai ir gal kokie garai tai sutrauks gartraukis budamas arciau,bent jau man taip atrodo...del kriaukles ja statau ten vien del to kad galeciau plaudama kelti indus i virsu,o tam kampe ant sienos nebenoriu jokiu spinteliu...del saleles tai noreciau jos tik del didesnio darbastalio be to dar daugiau stalciu atsirastu,o kad uzims papildomai vieta tas tai tikrai,as pati megstu erdves tai ir svarstau ar reikalinga, gal kuri jau esat isirengusi salele virtuvej,butu idomu isgirsti minusus ir pliusus?..
laurisima, salelės neturiu, bet ir nedaryčiau. Man atrodo ir taip pilna vietos susidėjimui. O negalima kaitlentę patraukti arčiau orkaitės? Tada tarpas didesnis atsirastš darbastaliui: išimi iš šaldytuvo, nusiplauni, supjaustai ir į puodą
Aš šiek tiek pasisakysiu apie plyteles
Tiesą sakant,baigiu prasikeikt su jom (ir tuo pačiu vyrą keikiu,nes jis išrinko Tai vat reikalas tame,kad kitą kart rinkčiaus tikrai mažiau teplias grindis.Galbūt net kitą dangą dėčiau iš vis Todėl tikrai patariu,pamastykit,pasverkiyt savo tvarkymosi galimybes QUOTE(sanrea @ 2010 08 26, 18:55) Na va... vakar dar bandžiau braižyti virtuvės planelį, rodau kas gavosi čia tas staliukas tai atviras bus, šone tik koja remsis, bet čia nesigavo kitaip padaryt. Spinteles dėjau iki viršaus, norisi erdvę išnaudoti. Gal kas patars kokį užbaigimą padaryti kairėje pusėje viršutinių spintelių? (toj vietoj kur lentynėlės) Sanrea, as tavo vietoje tikrai nuimciau tas "antresolines" spinteles... Jei norisi vietos pasidejimui, tai geriau patarciau kaireje puseje naikinti atviras lentyneles ir ju vietoje daryti pakabinamas spinteles - taip ir vietos daiktams bus pasidet, ir nebebus to slegiancio ispudzio, kai uzsideda 3 spintutes viena ant kitos. Na, o jei vistiek labai jau norisi viska sukraut ant vienos sienos, tai kazin ar verta sitiek investuot i spintutes pakeliamomis durelemis i virsu? Kaina ju tai stipriai didesne uz paprastai i sona atsidarinejancias, o jei desi net 3 viena ant kitos, tai jos siaip ar taip nebetures to lengvumo ispudzio, kaip sudetos 2 viena ant kitos
O as atsisakyciau atviru lentyneliu ir lentybeliu buteliams, jos man grozio nepriduoda, jei ju labai reikia kisciau jas kur nors i apacia, gal prie baro, kad netaip matytusi.
Sveikos, iki siol forume buvau tik skaitytoja, ziurinejau jusu virtuviu nuotraukas ir isplanavimus, ieskojau ideju, nes susiduriau ir pati su namu irengimu ir dabar jau noreciau isgirsti ir jusu nuomoniu, nes mano pacios vaizduote siuo klausimu itin skurdi
Esme tame, kad musu virtuve nera standartine, nes yra antrame (paskutiniame)gyvenamo namo su slaitiniu stogu aukste ir paciame kraste, todel ne visos virtuves sienos yra stacios, viena ju, nuo puses eina palei stogo slaita, taip kaip palepese buna (nezinau, ar suprantamai paaiskinau QUOTE(sanrea @ 2010 08 26, 19:55) Na va... vakar dar bandžiau braižyti virtuvės planelį, rodau kas gavosi čia tas staliukas tai atviras bus, šone tik koja remsis, bet čia nesigavo kitaip padaryt. Spinteles dėjau iki viršaus, norisi erdvę išnaudoti. Gal kas patars kokį užbaigimą padaryti kairėje pusėje viršutinių spintelių? (toj vietoj kur lentynėlės) na man tai - virsutinem spintelem daryciau daryciau vinas duri, neskirstyciau dalimis; - virsutiniu spinteliu aukstis neturi buti didesnis uz apatiniu (jus slegs) - saldytuvo auksti derint su pakabinamom spintelem (pratest saldytuva i virsu(- panaikint virs jo spintele)) - mazosios spinteles rankenele turi buti irgi horizontaliai (gali buti ir trumpesne)
Sveikutes
Kol radau nauja temele, ziuriu daug priplepeta... Meginsiu pasivyti Va cia mano ptobultinta virtuve Buvau pazadejus nuotraukyte Ileistos kriaukles, Cia grioveliai is arciau Sorry uz foto kokybe, paveikslavau be blico, kad neatsispindetu pavirsius Skuba3, o kodel butinai virtuveje pakabinamos spinteles? Kaip tik galima susiprojektuoti originalia virtuve, na greiciausiai jei vietos uztenka, salele galetu kompensuoti spinteliu trukuma. Kokio dydzio jusu virtuve? Aleko, o ka as sakiau Sandrea, as irgi pritariu, nedeti iki lubu spinteliu, gadina visa vaizda. Ir staliuko nedeciau, labai jau siaurai vietos belieka... Jei vieans prie staliuko ka daro, kitam prie kriaukles sunku bus prieiti. O cia pas jus atviras planas virtuves? Kur valgomasis stalas bus? QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 16:11) Aš pasisakysiu iš savo varpinės Daryčiau indaplovę šalia kriauklės, taip geriau pajungti indaplovę. Stumčiau kaitlentę į kairę, nes mėgstu prie jos prieiti iš abiejų pusių, nes pas mane dažnai būna užstatyta keletas puodų ar keptuvių, tad jei patogus priėjimas tik iš vienos pusės, man nelabai tinka QUOTE(skuba3 @ 2010 08 27, 09:43) Sveikos, iki siol forume buvau tik skaitytoja, ziurinejau jusu virtuviu nuotraukas ir isplanavimus, ieskojau ideju, nes susiduriau ir pati su namu irengimu ir dabar jau noreciau isgirsti ir jusu nuomoniu, nes mano pacios vaizduote siuo klausimu itin skurdi Esme tame, kad musu virtuve nera standartine, nes yra antrame (paskutiniame)gyvenamo namo su slaitiniu stogu aukste ir paciame kraste, todel ne visos virtuves sienos yra stacios, viena ju, nuo puses eina palei stogo slaita, taip kaip palepese buna (nezinau, ar suprantamai paaiskinau Va cia pavyzdys virtuves be pakabinamu spinteliu. Na gal stilius ar kas nepatiks, bet ideju galima rasti
O man spintelės iki lubų patinka
Ačiū už komentarus, pastabas pasiūlymus
Pas mus bute 60 kv.m. virtuvė bendra su salionu - vietos nėra daug, tad ir erdvė nedidelė, nėr kur labai plėstis Na dar pabandžiau pabraižyti, manau kai kalbėsiu su projektuotoju jis dar patars. Dar norėčiau patarimo dėl stalo. Pas mus atskiro valgomojo stalo nebus, bus ale baras stalas, stalo aukščio. O patarimo norėčiau dėl to:ar gražiau pirmoj foto ar antroj, ka stalas prijungiamas prie spintelės (kaire gaunasi kampinė spintelė, spintelė su stalčiaisir dar sekanti prie kurios ir būtų jis jungiamas) ar geriau dėt visai atskira stala. Neradau normalaus plocio stalo, tai cia bendram isivaizdavimui ![]() ![]() beja, kampe pas mus gali but tik kampine spintele, nes virsuj bus katilas, ten ji reik italpinti. del spalvu man cia jos nelabai tinka aaptine dali galvoju tamsia, virsutine sviesia, stalvirsis sviesus
[quote=skuba3,2010 08 27, 10:43]
skuba3, virtuve palepinio tipo kambary gali buti ne kiek ne prastesne nei standartiniam kambary Tiesa, o tai, kad nebus virsutiniu spinteliu, tai dabar daugumai tai kaip tik privalumas - dabar taip madinga ![]() ![]()
QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 16:11) nu sirdingai dekui o gal kas matet tokiu imontuojamu dvigubu kriaukliu kur? ![]() pas mane taip panasiai turetu stalvirsis gautis- kartu su palange kas cia ieskojo virtuves be virsutiniu spinteliu vat virtuvinis be spinteliu pakabinamu- man super ![]() Papildyta: meginu susidelioti savo virtuve,tai turiu klausimeli- kur laikot duona? Aciu
Indruciuk, man antroji virtuve nerealiai atrodo. As tokios noriu (na gal tik plyteles grindines truputi kitokias, bet taip tai
QUOTE(vida777 @ 2010 08 27, 19:08) O man salta duona nepatinka Sanrea, antras variantas man tai sveiki visi noriu jūsų pagalbos http://www.part.lt/perziura/aacd784ae764eb...bbc1730ba29.jpg QUOTE(sanrea @ 2010 08 27, 19:38) Neradau normalaus plocio stalo, tai cia bendram isivaizdavimui ![]() ![]() beja, kampe pas mus gali but tik kampine spintele, nes virsuj bus katilas, ten ji reik italpinti. del spalvu man cia jos nelabai tinka aaptine dali galvoju tamsia, virsutine sviesia, stalvirsis sviesus Atviros lentynos ne kaip žiūrisi. Stiklinės durelės irgi kaip šašas. Jas derėtu daryti poroje, kad būtu atsvara. Kampinę dalį daryčiau stačiu kampu tokią. o kriauklę šalia kampo kaitlentės pusėje. Jei neturite normalaus valgomojo stalo, siūlau daryti jį, o ne pusbarį. Projekte nesimato langų, durų, tad sunku spręsti koks galimas išplanavimas, tačiau siūlau ties viena siena padaryti spintu eilę... šone. Ten perkelti šaldytuvą, orkaitę. QUOTE(Liko @ 2010 08 28, 10:26) Atviros lentynos ne kaip žiūrisi. Stiklinės durelės irgi kaip šašas. Jas derėtu daryti poroje, kad būtu atsvara. Kampinę dalį daryčiau stačiu kampu tokią. o kriauklę šalia kampo kaitlentės pusėje. Jei neturite normalaus valgomojo stalo, siūlau daryti jį, o ne pusbarį. Projekte nesimato langų, durų, tad sunku spręsti koks galimas išplanavimas, tačiau siūlau ties viena siena padaryti spintu eilę... šone. Ten perkelti šaldytuvą, orkaitę. Nesutikčiau. Pagrindinį darbastalį naudočiau kaip tik tą, kuris yra tarp kriauklės ir kaitlentės, tad pastūmus kriauklę, jis labai sumažėtų. Gal tik kairėje spinteles užbaigčiau kokia ūkine spinta. Statyčiau normalų stalą virtuvėje, vietos tikrai nėra tiek mažai, kad valgyti ant pusbario. QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 21:26) Sanrea, antras variantas man tai Ačiū už nuomonę, tikrai gerai sakai - bus galima jį persinešt. Ot.. pati visko dažnai neapgalvoju tik čia nuotraukoj jis siauras.. neradau platesnį kaip įkelt
ka manote apie sita virtuves modeliuka?
http://www.part.lt/img/aacd784ae764ebb23fdf4e5bbc1730ba5.jpg ka butu galima pakeisti ? ir koks spinteliu aukstis geresnis 86 cm ar 91 cm ? http://www.part.lt/perziura/ea8a9f2f6d7e25...a0fa2618775.jpg http://www.part.lt/img/ea8a9f2f6d7e25cc2b7...a0fa2618775.jpg
Kokiame aukštyje palangė? Ar dar galima keisti kaitlentės ir gartraukio vietas?
palangės aukštis 81 cm.
taip dar galima keisti kaitlentes ir gartraukio vieta. tik va razetes yra padarytos prie lango... QUOTE(Laurut933 @ 2010 08 28, 11:30) ka manote apie sita virtuves modeliuka? ka butu galima pakeisti ? ir koks spinteliu aukstis geresnis 86 cm ar 91 cm ? Spintelės dureles virš gartraukio daryčiau viengubas kairines, (ten tik siauros lentynėlės tilps). Stalviršio aukštis priklauso nuo jūsų ūgio, mes aukšti, tad stalviršio viršus 92 cm Tiesa, koks pas jus suprojektuotas atstumas tarp dujinio paviršiaus ir gartraukio
Ačiū už patarimus ir palėpinių virtuvių nuotraukas, kažkaip ir ramiau pasidarė, niekur nebuvau užmačius virtuvės be pakabinamų spintelių
Gedrime , dėl įleidžiamos kriauklės, asmeniškai man labiau žiūrėtųsi ne metalo spalvos kriauklė, o labiau stalviršio spalvos (tiksliai net nežinau, kaip jos vadinamos, bet čia forume ne vienoje nuotraukoje buvo matyti, o ir visur, kur parduodamos kriauklės, jų yra), na man įdomus dar variantas atrodo, kur kriauklė suformuojama iš stalviršio, tik nežinau, kaip dėl praktiškumo, pačiai reikės labiau pasidomėt, nes gal ir norėtųsi granitinio stalviršio, o meistrai užsimine, kad lyg ir žino, kas galėtų netgi tokią kriauklę padaryti; savojoje virtuvėje irgi apie salelę mąstau, gal net prie jos jungti stalą, virtuvė nėra pati mažiausia - 14 kvadratų. Elva, viryklė bus ne prie šlaitinės sienos, bet kriauklė kampe tarp šlaitinės ir ne šlaitinės, šalia viryklės, bet kiek skaičiau forume, baisiai nepraktiškas variantas viryklė ir kriauklė šalia, reikės pasidomėti, ar išeitų kriauklę labiau pastumti nuo viryklės; dėkui už nuorodas QUOTE(Laurut933 @ 2010 08 28, 12:40) palangės aukštis 81 cm. taip dar galima keisti kaitlentes ir gartraukio vieta. tik va razetes yra padarytos prie lango... Kiek įmanoma (jei įmanoma) stumčiau kaitlentę link lango, nes man pačiai patogiausias darbastalis tarp kriauklės ir kaitlentės. Viršutinių spintelių virš stiklinių daryčiau atsidarymą į viršų. Nebent patys esate gana aukšti ir pasieksite. Asmeniškai aš nedaryčiau jokių atvirų lentynėlių, bet čia jau kiekvienai šeimininkei savo
Laurut933
Cia mano pastebejimai/pasiulymai: jei saldytuva galetumet daryti imontuota, labai graziai galetu issispresti ta nisa desineje, paverciant ja i virtuvine spinta, galetu ir orkaite su mikrobange imontuoti... Kazkas tokio O tada ir spinteliu gal virsuje uztektu tada tik ant vienos sienos puses, taip manau atrodytu graziau ir erdviau... Ir tikrai pastumeciau i desine kaitlente. Man asmeniskai kriaukle nelabai kampe, bet del skonio nesigincysim Skuba3, sutinku kad grazu islieta, bet, itariu kad kaina iseina nemaza ir del patvarumo nezinau... O gal kas is forumieciu turit ir galetumet pasidalinti patirtimi, ar praktiska, kaip del kainos?
mergaitės,norėčiau patarimo
meistras patarė gartraukį daryt įmontuojamą į spintelę,bet ar neužsiriebaluos vidus spintelės QUOTE(siaudukes @ 2010 08 29, 09:42) mergaitės,norėčiau patarimo meistras patarė gartraukį daryt įmontuojamą į spintelę,bet ar neužsiriebaluos vidus spintelės aha tikrai idomu o as noriu paklausti, gal kas zinote, kas galetu kokybiskai ir gera kaina suprojektuoti ir padaryti virtuve Alytuje arba Kaune??? nieko nerandu, o bet ko, be rekomendaciju imti nesinori ir dar idomu, kokios kainos dbr vyrauja? man reiktu 5 beginiu metru... jauciu nemaza suma turetu gautis QUOTE(siaudukes @ 2010 08 29, 09:42) mergaitės,norėčiau patarimo meistras patarė gartraukį daryt įmontuojamą į spintelę,bet ar neužsiriebaluos vidus spintelės Ten viskas yra sandaru SM yra temukė Gartraukiai , galit pasiskaitinėti
Laurut933,
...o ar tokiame kampe patogu kriauklė....? QUOTE(sanrea @ 2010 08 27, 19:38) ar gražiau pirmoj foto ar antroj, ka stalas prijungiamas prie spintelės (kaire gaunasi kampinė spintelė, spintelė su stalčiaisir dar sekanti prie kurios ir būtų jis jungiamas) sanrea , 2asis variantas QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 27, 08:40) laurisima, salelės neturiu, bet ir nedaryčiau. Man atrodo ir taip pilna vietos susidėjimui. O negalima kaitlentę patraukti arčiau orkaitės? Tada tarpas didesnis atsirastš darbastaliui: išimi iš šaldytuvo, nusiplauni, supjaustai ir į puodą bandziau projektuotis patraukiant kaitlente arciau orkaites bet tada labai arti gaunasi...o papildomos spinteles mazytes nebegaliu ikelti,viso tos ilgosios sienos plotis 370,gal kuri panasiai daretes patartumet man kaip patogiau ir praktiskiau http://www.ephoto.lt/files/2170/virtuve/virtuve.JPG QUOTE(laurisima @ 2010 08 30, 08:42) bandziau projektuotis patraukiant kaitlente arciau orkaites bet tada labai arti gaunasi...o papildomos spinteles mazytes nebegaliu ikelti,viso tos ilgosios sienos plotis 370,gal kuri panasiai daretes patartumet man kaip patogiau ir praktiskiau http://www.ephoto.lt/files/2170/virtuve/virtuve.JPG O man kaip tik pas tave dabar kaitlentė tinkamoj vietoj, nes priėjimas iš abiejų pusių yra, pas mane taip yra ir aš esu tuom labai patenkinta, nes dažnai vienas bulves pjaustom (tam pilnai pakanka vietos kairėje), o kitas kažką makaluojam puode (tam pilnai pakanka vietos dešinėje, kad nesistumdyt užpakaliais), o kad paruošt daržoves pietums ar atlikti daugiau vietos reikalaujančius darbus, , tai nebūtinai tą daryti plote tarp plautuvės ir kaitlentės, matau laisvą darbastalio zoną kairėje pusėje QUOTE(fukse @ 2010 08 30, 09:26) O man kaip tik pas tave dabar kaitlentė tinkamoj vietoj, nes priėjimas iš abiejų pusių yra, pas mane taip yra ir aš esu tuom labai patenkinta, nes dažnai vienas bulves pjaustom (tam pilnai pakanka vietos kairėje), o kitas kažką makaluojam puode (tam pilnai pakanka vietos dešinėje, kad nesistumdyt užpakaliais), o kad paruošt daržoves pietums ar atlikti daugiau vietos reikalaujančius darbus, , tai nebūtinai tą daryti plote tarp plautuvės ir kaitlentės, matau laisvą darbastalio zoną kairėje pusėje Vat man antraip, as vienintele puodu maisytoja seimoja Todel ir virtuves visi skirtingai projektuojasi, pagal poreiki, skoni ir tttt. na zinoma kai kuriu esminiu taisykliu reikia pasyti (na kaip orkaite ir kriaukle nestatyti salia ir pan) Beje, vakar ziurinejau viruvines technikos kainas Tai va, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, kiek jums kainavo buitine technika naujai virtuvei QUOTE(gedrime @ 2010 08 30, 14:43) Beje, vakar ziurinejau viruvines technikos kainas Tai va, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, kiek jums kainavo buitine technika naujai virtuvei Mums baldai kainavo 10 tūkst. ir buitinė technika kartu su skalbykle irgi kainavo 10 tūkst.
Aš iki šiol be orkaitės gyvenu,nes nebeliko pinigų tokiam dalykui
QUOTE(Alekto @ 2010 08 30, 15:28) Aš iki šiol be orkaitės gyvenu,nes nebeliko pinigų tokiam dalykui Jei pardavėjas neturi analogiškos prekės, kad galėtų pakeisti brokuotą gaminį, tai grąžina pinigėlius
Reikia patarimo, nebežinau ką daryti ar dėti užapvalintą atvirą spintelę dešinėj pačioj pabaigoj už pakabinamos spintelės su stiklu
QUOTE(Vitalma @ 2010 08 30, 15:55) Jei pakanka jums vietos pasidėjimui, tai aš nedėčiau jokios spintelės ar lentynėlės, o tą vietą užpildyčiau kokia nors interjero detale,- laikrodžiu, kalendoriumi, paveikslu ir t.t. , o jei vis tik sugalvočiau dėt, tai kabinčiau tik stačiakampę lentynėlę grožiams pasidėliot , o ne užapvalintą (trikampę) |