Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO KLUBAS
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ruzava
Sveikos atvykusios, logopedės ir specialiosios pedagogės !!!(ar rūpestingos, pagalbos ieškančios mamytės)

Ruduo – gražiausias metų laikas.
Juk medžiai pakeičia spalvas.
Raudona, žalia ir geltona
Ir vakarais jau atslenka tamsa.
Ruduo – daug grybų miškuose,
Meškutis guolį žiemai ruošia,
Daug vaisių ilsis aruode,
Saulutė tyliai juos paguodžia.
Ruduo – palieka paukščiai jau namus.
Nėra šiltosios vasarėlės.
Apkaustys šaltis mums langus
Pražys ledinės gėlės.

Benas RADZIŠAUSKAS (Šiaulių Lieporių pradinės mokyklos 3c klasė)

user posted image

Netrukus sulauksime naujų mokslo metų. Kantrybės jums visoms ir meilės savo darbui 4u.gif
user posted image
TEATRĖ
AČIŪ už namučius, labai labai labai..... 4u.gif

QUOTE(light blue @ 2010 08 27, 08:25)
Beje...MEETO tema...užkliuvo mat jis man lotuliukas.gif
RUOŠKITĖS NORINČIOS į Kauną.... wink.gif Tikrai darysiu kažkokį šiemet renginį wink.gif Tai pasiplanuokite su vaikais ar vienos atvykti wink.gif Jetus...kiba darbui varikliukas įsijungė g.gif  biggrin.gif
*

Nebetarkuok mūsų už tą meetą mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Kaunan norėčiau labiau be vaikų, nes situacija keičiasi taip sparčiai, kad nebežinau nieko.............
Ęšle
Sveikos, berods pataikiau į logopedžių skyrelį? Na..išties esu naujokė šioje srityje ir įlindau čia, tiesą pasakius, todėl, kad reikia pagalbos. Nuo Rigsėjo pradėsiu dirbt logopede ir neturiu žalio supratimo, kaip rašomos programos. Jaučiuosi klaikiai... verysad.gif Gal kokių patarimų kas galėtų? Labai reikia... verysad.gif
ruzava
QUOTE(Ęšle @ 2010 08 27, 11:05)
Nuo Rigsėjo pradėsiu dirbt logopede ir neturiu žalio supratimo, kaip rašomos programos. Jaučiuosi klaikiai...  verysad.gif Gal kokių patarimų kas galėtų? Labai reikia... verysad.gif
*

o kur dirbsi? darželyje ar mokykloje?

Merginos, ką tik gavau DIENYNUS ir pastebėjau, kad jie truputį pasikeitę. nebeliko skilties INDIVIDUALUS DARBAS SU UGDYTINIAIS, o prie lankomumo yra nurodyta INDIVIDUALUS, GRUPINIS AR POGRUPINIS DARBAS SU UGDYTINIAIS. sakykit, kur žymėsit tuos visus vaikų vertinimus??? suprantu, kad, jei pastoviai dirbsi su kokiu vaiku individualiai, tai labai gerai, nereiks perrašinėti pavardės, skirsi sau puslapį ir ramu, bet kaip su tais epizodiniais apsilankymais?
Mil@na
Susitikime nedalyvavau- duonos raugo negavau sad.gif Pinciuke, iš kur jo gauti ar kaip pasigaminti??? Help help.gif
Vėta
Ruzava, ačiū už naujus namučius hi.gif .
Mil@na , console.gif nepergyvenk. mes taip pat. Tik duonos ragavom. Bet susitikimas buvo tik pažintinis, ne dalykinis. Todėl ir raugo nebuvo tongue.gif . Rikotos sūrio, beje, taip pat.
vaivos juosta
QUOTE(Vėta @ 2010 08 26, 23:27)
biggrin.gif  Rikotos sūris, kurio receptą radau čia SM. Ar jau išbandėt?

*

Čia tas, kur kefyrą šaldiklin reik įdėt, o paskui per duršlioką išlaisdyt? biggrin.gif
Vėta
Taip, tas pats. Pabandžiau ir patiko. Ir ne tik man. Jau pusė giminės gamina biggrin.gif .
vardė
QUOTE(ruzava @ 2010 08 27, 11:28)
sakykit, kur žymėsit tuos visus vaikų vertinimus??
*
Ruzava, cia dar visos atostogų trupinius renka, apie sūrius bendrauja; palauk truputį biggrin.gif
QUOTE(Vėta @ 2010 08 27, 14:59)
Taip, tas pats. Pabandžiau ir patiko. Ir ne tik man. Jau pusė giminės gamina biggrin.gif .
*
Gal nuorodą galima? ax.gif
Ęšle, o kam tau rašyti programas? Galima jau sudarytomis programomis naudotis mirksiukas.gif
ruzava
QUOTE(vardė @ 2010 08 27, 16:09)
Ruzava, cia dar visos atostogų trupinius renka, apie sūrius bendrauja; palauk truputį biggrin.gif
*

su mano smegenėlėm daug nepirksi, pamiršiu paskui biggrin.gif
*ermita*
sveikinuosi po atostogų ir naujuose namučiuose 4u.gif

dėl kalbos kortelių-naują užvedu jei pasikeičia sutrikimas,tada ir 6 formą iš naujo pildau.

o čia keletas dekoracijų iš mano kabineto,kurios "gimė" per savaitę darbo:
user posted image
user posted image
user posted image
ruzava
QUOTE(*ermita* @ 2010 08 27, 18:12)
o čia keletas dekoracijų iš mano kabineto,kurios "gimė" per savaitę darbo:
*

nieko nerodo lens.gif verysad.gif
Vėta
Rodo, rodo. Šauniai padirbėjai, kolege mirksiukas.gif .
ruzava
QUOTE(Vėta @ 2010 08 27, 19:27)
Rodo, rodo. Šauniai padirbėjai, kolege mirksiukas.gif .
*

nu va verysad.gif
TEATRĖ
QUOTE(ruzava @ 2010 08 27, 19:22)
nieko nerodo  lens.gif  verysad.gif
*

ir man nerodo doh.gif verysad.gif
Vėta
Įkeliu į mūsų paštą, kas nemato , pasidairykit ten mirksiukas.gif .
TEATRĖ
QUOTE(Vėta @ 2010 08 27, 20:14)
Įkeliu į mūsų paštą, kas nemato , pasidairykit ten mirksiukas.gif .
*

Ačiū ačiū, bet kas gali pasakyti, kodėl taip yra g.gif vieni mato, kiti-ne; čia pagal ką šitaip???? lotuliukas.gif
pinciuke
QUOTE(Mil@na @ 2010 08 27, 12:55)
Susitikime nedalyvavau- duonos raugo negavau sad.gif Pinciuke, iš kur jo gauti ar kaip pasigaminti??? Help  help.gif
*

kadangi buvai prašiusi tik tu viena, pasidomėjau, ar atvažiuosi... pasirodo - ne sad.gif kadangi nebuvai - tai net ir nevežiau... TEATRĖ sakė jau kepusi, maniau jai nereikia smile.gif
pasigaminti tai net nežinau kaip.
sūrio dar negaminau - tiesiog vis pamirštu nusipirkti to vienintelio reikiamo ingridiento. doh.gif bet būtinai nusipirksiu tongue.gif
*ermita*
hm g.gif tiesą sakant ir aš dabar nematau schmoll.gif

duonutė apie kurią kalbat kiek supratau yra sveikuolių.ir aš ją kepu ax.gif kaži,ar dabar matosi?
user posted image
pinciuke
QUOTE(*ermita* @ 2010 08 27, 21:01)
duonutė apie kurią kalbat kiek supratau yra sveikuolių.ir aš ją kepu ax.gif kaži,ar dabar matosi?

matosi dabar - tokia pat ir manoji cool.gif

o dėl paveikslėlių nerodymo - pastebėjau, kad jei redaguoji tekstą, tenka iš naujo įkelti paveikslėlių nuorodas, kitaip nerodo.
nežinau, ar esu teisi blush2.gif
ruzava
duonutę matau bigsmile.gif
*ermita*
QUOTE(pinciuke @ 2010 08 27, 20:14)
o dėl paveikslėlių  nerodymo - pastebėjau, kad jei redaguoji tekstą, tenka iš naujo įkelti paveikslėlių nuorodas, kitaip nerodo.
*

tekstą rinkau iš karto.bet įkėlusi nuotraukas iš albumo,ten jas iš karto tryniau.gal čia šuo pakastas?
pinciuke
QUOTE(*ermita* @ 2010 08 27, 21:24)
tekstą rinkau iš karto.bet įkėlusi nuotraukas iš albumo,ten jas iš karto tryniau.gal čia šuo pakastas?
*

aišku - jei fotkių nėra pirminiame šaltinyje - jų ir nerodys......
Mil@na
Ermita, tai gal tu gali pasakyti kaip tą pirminį raugą pagaminti???
Vėta
Nežinau kodėl jums nerodo. Atsijungiau, prisijungiau - nuotraukos vietoje. Aš jas puikiai matau g.gif . Kažin kame reikalas g.gif ?
*ermita*
QUOTE(Mil@na @ 2010 08 27, 20:37)
Ermita, tai gal tu gali pasakyti kaip tą pirminį raugą pagaminti???
*

aš jo negaminau,draugė davė 4u.gif

oi, labas rytas 4u.gif
Ęšle
QUOTE(vardė @ 2010 08 27, 17:09)
Ruzava, cia dar visos atostogų trupinius renka, apie sūrius bendrauja; palauk truputį biggrin.gif Gal nuorodą galima? ax.gif
Ęšle, o kam tau rašyti programas? Galima jau sudarytomis programomis naudotis mirksiukas.gif
*

Va gi, kad buvusioji viską pasiima (čia taip lietuviškai)... neturiu progos net pasižiūrėt.
vaivos juosta
QUOTE(Vėta @ 2010 08 27, 21:41)
Nežinau kodėl jums nerodo. Atsijungiau, prisijungiau - nuotraukos vietoje. Aš jas puikiai matau  g.gif . Kažin kame reikalas g.gif ?
*

pacituok tada ermitos žinutę, gal citavime mes matysim nuotraukas.
QUOTE(Ęšle @ 2010 08 28, 11:54)
Va gi, kad buvusioji viską pasiima (čia taip lietuviškai)... neturiu progos net pasižiūrėt.
*

yra sukurtos ir išleistos knygų pavidalu programos. šias turim omeny.
*ermita*
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 28, 13:18)

*

įkelsiu dar kartą
user posted image
user posted image
user posted image
vardė
QUOTE(*ermita* @ 2010 08 28, 16:47)
įkelsiu dar kartą
*

Nugi tikrai gražu ir naudinga good.gif
TEATRĖ
įkelsiu dar kartą

*

Matau, matau thumbup.gif iš tiesų gražu ir naudinga drinks_cheers.gif
ramunciukas
Sveikos smile.gif pagaliau jau ir aš grįžau šįvakar iš ligoninės ir po mini reabilitacijos. Žiūriu jūs čia dirbate jau gana sparčiai. Šaunuolės 4u.gif
Gaila, kad kompiuterį ne visada turėsiu, tai rečiau ir užsuksiu čia g.gif manasis darbą susirado kitame mieste, tai gyvensma per savaitę atskirai dabar doh.gif
Labai nenoriu į darbą, dar kažko ir po visko neatsigavus, gal reiks nedarbingumo lapelį pasiimt, jei matysiu, kad darbe sekasi sunkiai.
Ęšle
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 28, 15:18)

yra sukurtos ir išleistos knygų pavidalu programos. šias turim omeny.
*

Gal kokią konkrečiai rekomenduotumėt? Kur jas rast?
pinciuke
QUOTE(Ęšle @ 2010 08 29, 09:20)
Gal kokią konkrečiai rekomenduotumėt? Kur jas rast?
*

jei mokiniams-
Eugenija Jakimavičienė
I-IV klasių mokinių rašymo sutrikimų šalinimas
ISBN 9955-418-24-9
2000m

leidykla:
Lucilijus

darželinukams:
R. Ivoškuvienė, Z. Mamonienė, O. Pečiulienė,
K. Stošiuvienė
Ikimokyklinio amžiaus vaikų neišplėtotos
kalbos ugdymas
ISBN 9955-418-90-7
2002m

leidykla:
Lucilijus

dar cia antra ir trečia knygos....
čia
ir dar naujesniu išplanavimų yra

bet visa tai lyg mokeisi......ar bent jau buvai supažindinta g.gif

nežinau, kokia tavo pirmtakė..... bet kai aš pradėjau dirbti pavaduojančia logopede vaikų globos namuose - ėjau į kontaktą su anksčiau dirbusia. ji man labai padėjo - tiek informacija apie vaikus, apie darbą, dokumentavimą bei kitus dalykus.
tiesa, visas priemones ir literatūrą ji laikė namuose, nes nežinojo kas ateis ją vaduoti. bet man skolino, ko būtiniausiai reikėjo.
klopedija
QUOTE(Ęšle @ 2010 08 28, 11:46)
Taip, apie veiklos programą. Kuo remiantis jos rašomos (metodine literatūra kokia nors) ? Reikia ir darželiui, ir mokyklai  verysad.gif
*
Jei būsi kantri ir palauksi kelias dieneles, veiklos programos griaučius darželiui galėsiu persiųsti į el.p. (parašyk man a.ž.).
O programos darželiui, tinka tos, kurias jau minėjo Pinciuke. Taip pat tinka Noriu aiškiai kalbėti, I-II dalys.
Nežinau tvarkos mokyklose, bet darželyje kuruojantis vadovas turi turėti visų pedagogų veiklos programas ir galėtų duoti nors vieną akį užmesti. mirksiukas.gif

O čia kažkokią nematytą aptikau... g.gif http://www.patogupirkti.lt/book/book.asp?ISBN=9789955163152
TEATRĖ
QUOTE(klopedija @ 2010 08 29, 10:20)
O čia kažkokią nematytą aptikau...  g.gif  http://www.patogupirkti.lt/book/book.asp?ISBN=9789955163152
*

Visai neblogai būtų pavartyti g.gif aprašymas gražus
Ęšle
QUOTE(pinciuke @ 2010 08 29, 10:53)
jei mokiniams-
Eugenija Jakimavičienė
    I-IV klasių mokinių rašymo sutrikimų šalinimas
    ISBN 9955-418-24-9
    2000m

leidykla:
Lucilijus

darželinukams:
R. Ivoškuvienė, Z. Mamonienė, O. Pečiulienė,
    K. Stošiuvienė
    Ikimokyklinio amžiaus vaikų neišplėtotos
    kalbos ugdymas
    ISBN 9955-418-90-7
    2002m

leidykla:
Lucilijus
Na išties tai aš dar mokausi tik, todėl ir nenumanau kas ir kaip. Nelabai suprantu, kaip parašyti į tas a ž. blush2.gif
dar cia antra ir trečia knygos....
čia
ir dar naujesniu išplanavimų yra

bet visa tai lyg mokeisi......ar bent jau buvai supažindinta g.gif 

nežinau, kokia tavo pirmtakė..... bet kai aš pradėjau dirbti pavaduojančia logopede vaikų globos namuose - ėjau į kontaktą su anksčiau dirbusia. ji man labai padėjo - tiek informacija apie vaikus, apie darbą, dokumentavimą bei kitus dalykus.
tiesa, visas priemones ir literatūrą ji laikė namuose, nes nežinojo kas ateis ją vaduoti. bet man skolino, ko būtiniausiai reikėjo.
*

Santi10
įkelsiu dar kartą
user posted image
user posted image
user posted image
*

Labai šaunios, spalvingos priemonės...Gražu...Šaunuolė thumbup.gif
pinciuke
paskelbtas :
Į pedagogų kompiuterinio raštingumo (edukacinės dalies) nuotolinio mokymo kursą užsiregistravusių asmenų sąrašas
radau VĖTA, TEATRĘ, savo rajono koleges, grupiokes.

Dar knygų
Santi10
Sveikutės smile.gif Nors dar ne rugsėjis, bet kadangi jau dauguma iš mūsų grįžome į darbus, gal galima paklausti darbinio klausimėlio? Dirbu spec.pedagoge mokykloje vienu etatu. Žada įsteigti antrą etatą. Noriu paklausti? Gal katra turite kitą spec.pedagogę-kolegę savo darbe? Jei turite, gal galit papasakoti, kaip dirbate? Kaip esate pasidalinę mokinius, kaip "suvaikote"ad/mod programas, kaip pildote dokumentus(pvz-SUK pažymą)? Na, vienu žodžiu-kaip abi dirbate? Lauksiu atsakymų mirksiukas.gif
pinciuke
QUOTE(Ęšle @ 2010 08 29, 14:45)

nieko neatsakei....... tik pacitavai mano parašymus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Santi10 @ 2010 08 29, 15:39)
Labai šaunios, spalvingos priemonės...Gražu...Šaunuolė thumbup.gif

citatose nereikėtų palikti didelės apimties paveikslėlių, nes jie užima daug puslapio vietos.

čia draugiškos pastabėlės naujokėms smile.gif
sveikos prisijungusios 4u.gif
o iš kur esate? koks jūsų darbas (mokykla, darželis, logo, spec....ar seniai dirbate)?
kas atvedė pas mus?

Papildyta:
QUOTE(Santi10 @ 2010 08 29, 16:15)
Sveikutės smile.gif Nors dar ne rugsėjis, bet kadangi jau dauguma iš mūsų grįžome į darbus, gal galima paklausti darbinio klausimėlio? Dirbu spec.pedagoge mokykloje vienu etatu. Žada įsteigti antrą etatą. Noriu paklausti? Gal katra turite kitą spec.pedagogę-kolegę savo darbe? Jei turite, gal galit papasakoti, kaip dirbate? Kaip esate pasidalinę mokinius, kaip "suvaikote"ad/mod programas, kaip pildote dokumentus(pvz-SUK pažymą)? Na, vienu žodžiu-kaip abi dirbate? Lauksiu atsakymų mirksiukas.gif
*

aš dirbu viena.
o teko kalbėtis su porininkę turinčia kolege - jos dalinasi vaikus pagal klases 1,3,5...
nors čia grynai susitarimo reikalas - galima pildyti popieriukus pamečiui, galima tik savo vaikus (pažymas, protokolus ir kt.)
svarbu, kad nebūtų važiuojama ant vieno kupros....
*ermita*
QUOTE(pinciuke @ 2010 08 29, 15:21)
nors čia grynai susitarimo reikalas - galima pildyti popieriukus pamečiui, galima tik savo vaikus (pažymas, protokolus ir kt.)
svarbu, kad nebūtų važiuojama ant vieno kupros....
*

žinoma,susitarimo reikalas.mūsų mokykloje dirba dvi anglų k. mokytojos.jos pasidalino klases.o spec.pedagogai galėtų daugiau darbų dalintis:viena protokolus rašo,kita ruošia dokumentus PPT ar kas nors panašaus.spręsti jums pačioms

ačiū visoms už pagyrimus ax.gif
Ęšle
Pinciukei: mokslus baigsiu po 2 metų tik. Dabar bandysiu pavaduot buvusią logopedę. Radau jūsų puslapį ir labai apsidžiaugiau, tad visaip kaip bandau ir atsakyt ir parašyt, bet truputį grybauju čia dar, soriukas blush2.gif
ruzava
Ęšle, a.ž.- tai asmeninė žinutė, kurią gaus tik tas vienas narys, kuriam tu rašai mirksiukas.gif na, sakykim, tau a.ž. siūlė parašyti Klopedija. paspaudi ant jos vardo ir įeini į taip vadinamą profilio informaciją. ir ten randi žodžius "asmeninė žinutė". ten paspaudusi, galėsi parašyti žinutę, kurią perskaitys tik Klopedija mirksiukas.gif

o kai nori pacituoti kurios nors mūsų žinutę, paspaudi "cituoti", o paskui "atsakyti". kai jau įeini į atsakymo lapą, matai tą žinutę, kurią tu nori pakomentuoti, bet atkreipk dėmesį, kad ta citata prasideda ir baigiasi žodžiais [/quote]. tas žodelis žymi citatos pradžią ir pabaigą, tai tu gali savo žodžius rašyti už to žodžio, tada tavo žodžius visi jau aiškiai matys mirksiukas.gif
klopedija
QUOTE(ruzava @ 2010 08 29, 18:52)
Ęšle, a.ž.- tai asmeninė žinutė, kurią gaus tik tas vienas narys, kuriam tu rašai  mirksiukas.gif  na, sakykim, tau a.ž. siūlė parašyti Klopedija. paspaudi ant jos vardo ir įeini į taip vadinamą profilio informaciją. ir ten randi žodžius "asmeninė žinutė". ten paspaudusi, galėsi parašyti žinutę, kurią perskaitys tik Klopedija  mirksiukas.gif
*
Šitą Ęšle jau moka. good.gif
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2010 08 29, 18:56)
Šitą Ęšle jau moka. good.gif
*

šaunu smile.gif

juk visos pradėjom nuo nulio smile.gif
klopedija
Taigi! Bijojau cituot žinutę, kol išmokau... doh.gif
Papildyta:
Ryt ir man jau darban... Nenooooriu!... cray.gif
Ęšle
Labai, labai didelis AČIŪ, mergaitės, už palaikymą ir pagalbą smile.gif be galo džiaugiuosiu, kad radau bendraminčių, et...nieko...ir aš kada nors taip mokėsiu, kaip ir jūs mirksiukas.gif AČIŪ tau, KLOPEDIJA smile.gif
klopedija
QUOTE(Ęšle @ 2010 08 29, 19:26)
AČIŪ tau, KLOPEDIJA  smile.gif
*
Tai kad dar nėr už ką... ax.gif
O su mumis - viską išmoksi. mirksiukas.gif
vardė
QUOTE(pinciuke @ 2010 08 29, 15:43)
radau VĖTA, TEATRĘ, savo rajono koleges, grupiokes.
*

O save radai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.