Labai puikiai sutvarkė skyrelį vaikiška ,,technika". Dabar labai lengva ieškoti, nereikia ilgai klaidžioti. Ačiū moderatorei Vikšrelis
ačiū moderatorei SuperMamai
Puikiai sutvarkytas pirmasis forumo puslapis
Aciu , kad toks superinis forumas apskritai egzistuoja
ACIU TAU SUPERMAMA KAD ESI, CIA GALIMA RASTI VISKO KAS NAUDINGA IR TAI TAVO DEKA
Ačiū SUPERMAMAI už tai,kad ji yra.Čia galiu surasti įvairių temų,pokalbių...
Nuostabu, kad yra toks puslapis. Esu jauna mama, tad čia randu daug įdomios ir naudingos informacijos. AČIŪ
Na ir as noreciau padekoti
ir as padekosiu Supermamai
Dėka SUPERMAMOS MANO GYVENIMAS PALENGVĖJO
aciu uz reikiama informacija!! javascript:emoticon(':)')
Nuostabus forumas
tikrai aciu
Ačiū už forumą
super super duper
aciu
Geras,naudingas forumas.Dėkui kad esat.
Super.....Labai malonu, kad esate.
na kartais gal ir visai nieko tas forumas bet būna ir visokių niuansų bet tiek to
Liuks forumas.
viskas labai gerai ir ačiū tik viena bėdelė- kartą paragavęs negali sustoti........
Gal cia ne i tema, bet labai smagu, kad yra toks saunus puslapis
ACIU SUPERMAMAI IR VISAM KOLEKTYVUI,NES CIA GALIU RASTI,YAI KO IESKAU.
sveiki,ir as tikrai noreciau padekoti SUPERMAMAI ,kad esate.cia tikrai labai idomu
Ir as noreciau padekot,supermamu forumui,kad egzistuoja ir moderatorems, kurios ji priziuri.Jus saunuoles
Aciu aciu aciu QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 23:08) Ir as noreciau padekot,supermamu forumui,kad egzistuoja ir moderatorems, kurios ji priziuri.Jus saunuoles Aciu aciu aciu As turiu padekoti uz nuostabu puslapi net pasiuliau draugiu vaikams i Amerika. Saunuoles
labai šaunu kad esate
ačiū už tokį puikų forumą
aciu visiems ir visoms
Labai džiaugiuosi, kad įstojau į SM forumo "sektą"
ir aš prie visų prisidedau AČIŪ, kad yra toks puslapis, kokį jūs, mamos, sukūrėte, čia tiek daug visko naudingo, neįsivaizduoju, kas gali labiau patart nei SUPERMAMA
AČIŪ AČIŪ AČIŪ
AČIŪ visoms , kad yra toks šaunus puslapis
Tikrai nuostabus puslapis.Man net žurnalų nebereikia,viską randu čia. AČIŪ.
Tikrai didelis AČIU
Esu SM fanatikė, super tinklalapis ačiu
Ačiū už tai kad esate
QUOTE(vikuliuks @ 2007 07 19, 12:39) SuperMamą žino daugelis mano vyriškos lyties draugų, nors vaikai jų horizonte dar nenusimato Gal vyrukai išdavė paslaptį kokias temas forume skaito?
Aš pritariu visoms tikrai nuostabus tinklalapis
|