Viskas ivyko dar visai nesenai..Rugpjucio 18 diena. Butent sia diena turejom planini susitikima su akusere.Nieko ipatinga nenujaute su vyru ryte nuvaziavom i ligonine.Kadangi mano nestumas buvo iki pat 37 savaites sklandus tai ir mes laimingi ejom pas daktarus. Paskutine savaite (37) pradejo niezeti kuna.Pradzioj tai vos tik rankas ir nugara.Pamanem jog kalta duso zele,pakeitem..niezejimas tesesi.Veliau kaltas vanduo,milteliai..bet ir tai nebuvo priezastis. Pasakius akuserei apie tai ji nusiunte kraujo tyrimui. Isvada liudna.. pazeistos kepenys mano. Tiksliai nepamenu kaip vadinas si liga,bet ji pasireiskia nestumo metu. Daktarai uztikrino jog kolkas dar nieko blogo ir planavo cezario operacija 39 savaiteje,kadangi musu mazyle buvo kojytem i apacia ir nei neketino apsiversti.Taciau ta diena (18), kai nuvykom eilinei patikrai,suplanavom cezari ir viena is akuseriu nusprende kad reikia patikrinti vaikelio sirdeles ritma. Na ir kagi..20 min. patikros buvo gan grai viskas..jau norejo leist namo,bet staiga pradejo krist tonusai.Sirdele plakt pradejo neritmingai,tai greiciau tai leciau.Nieko nelaukus ji skambino i ligonine kitam mieste( iki jo buvo ~80 km) ir kiek su vyru isgirdom-skubiai! Kadangi gyvenam UK, mano kalba nera is geruju,nors vyras sneka gerai,daktarai dare viska taip ramiai ir greitai kad nei neitarem kas vyksta. Isveze mane su greitaja,ijunge sirenas..dar su vyru spejom pajuokauti kad koks komfortas su sirenom ir dar Anglijoj.Bet juokai greitai baigesi..Is lovos keltis man neleido,nors jauciausi gan gerai. Jau toje ligoninej atejo kelios akuseres i palata,pajunge aparata skirta vaikucio sirdeles kardiogramai..vos ji pajunge,suleke i palata begales daktaru..pamenu jog buvo pilna palata,staiga tik pamaciau kai vyrui duoda operacines drabuzius ir viskas taip greitai. Nuplese pleste nuo manes rubus ir greit i operacine..ten extra atveju epidura. Girdejau tik vienus zodzius- stoja,sirdis stoja.. Pradejau rekti-greiciau,greiciau..o vyras tik kartojo man paemes uz rankos-viskas bus gerai.Galop pradejus operacija,pradejo stoti mano sirdis,pasak daktaru man buvo per didelis sokas ir nervu priepolis..Tada jau galvojau viskas,buvo niekas nesvarbu tik musu mazyle..Maciau kaip vyras sededamas prie mano galvos gloste mane ir verke.Matyt ir jam buvo sunku sulaikyti asaras..Daktarai dare viska itin greitai,mano sirdis atsigavo po deguonies..o jau po 5 min isgirdom musu mazyles riksma..Dieve mano is laimes norejosi rekti..Vyras jau laike mazyle ant ranku o as dekojau Dievui kad mes tokie laimingi zmones ir kad musu mazyle kartu su mumis. Sunku nusakyti zodziais kokia esu dabar laiminga..kartais kai ji miega ziuredama i ja verkiu..bet is tokios dideles laimes,kad ji su mumis. O sako stebuklu nebuna..Buna,ir dar kaip buna!
Kaip gerai, kai viskas gerai baigiasi
sveikatytės jums
Kaip saunu, kad buvo sureguota zaibiskai ir viskas baigesi laimingai
Sekmes visai Jusu seimai. Aukit laimingi sveiki ir stiprus
saunuoles kad puikiai atsilaiket, sekmes jums
Tikrai saunu kad viskas taip laimingai baigesi ir esate tokios stiprios
Labai isijauciau skaitydama, kaip baisu turejo but
Na, bet dabar viskas gerai. Sekmes Emilijai, tegu auga didute. Sako tokie vaikai buna ypatingi
Gerai, kad viskas taip stebuklingai baiges
Tikrai buvo baisu skaityti..
Gerai, kad pabaiga laiminga
Aukit sveikos ir laimingos
Aciu labai uz grazius palinkejimus
Oj net apsiverkiau.... Svarbiausia kad viskas gerai baigesi
dziugu, kad viskas taip gerai baigesi
Nu bet šakės
Stebuklų būna - gyvenimas pats tai įrodo. Sėkmės jūsų šeimai
Net neisivaizduoju ka isgyvenote,bet svarbiausia laiminga pabaiga.Aukit didutes ir sveikutes
Labai, labai dziaugiuosi del jusu, superiniai gydytojai.
ir stai visu peikiama uk medicina zaibiskai isgelbejo jus abi, aciu D, kad papuolet pas profesionalus!!
Sveikinu nauja seimynele, tegu gimdymo stresas kuo greiciau pasimirsta!
Ramybės, sveikatos, džiaugsmo ir laimės Jūsų šeimai.
Sėkmės jūsų šeimai
Isivaizduoju koks buvo stresas. Aukit dideles ir sveikos!
stebuklas... aukit!
tikras stebuklas
Man irgi buvo labai staigmena toks daktaru darbas..nes esu girdejusi jog uk "sundaktariai" taip tiesiai sakant,o va tiesos tame nera. Ju reakcija ir profesionalumas pagirtini. Ka jau kalbet po gimdymo..palatoj jautemes kaip princeses
tikrai stebuklas
Sėkmės dideliausios
sauni istorija su laiminga pabaiga
Verkiau skaitydama sia istorija..labai jautri istorija..
Dziaugiuosi jusu istverme |