~lullaby~
2010 08 29, 12:38
 BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tada paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų jums pakvietimą į elektroninį paštą. GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINĮ ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! Nekopijuokite internetinio adreso laukelio, nes kitiems nerodys grafiko.*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. Užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlįs lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". Paspausk ant tos eilutės. Tavo grafikas atsidurs tavo kompe "Mano paveikslėliai". 2. Surink www.radikal.ru 3. Ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". Eini ant jo. Viršuj atsidaryk langelį "My pictures" arba "Mano paveikslėliai". 4. Tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko ir ant žodžio "Atidaryti". Tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. Atsivers tavo grafikas. Apačioj surask aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuok. 6. Nukopintą adresą įkelk čia.
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FertilityFriend liniuotę: 1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką. 2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais. 3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje. 4) Iš Notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Pastojusių BT grafikėliai
Zanetito aciu uz naujus namuciu, tegul buna vaisingi
Zemaiciuke
2010 08 29, 12:48
aciu uz naujus namucius  skubu registruotis
~lullaby~
2010 08 29, 12:52
QUOTE(Zemil @ 2010 08 29, 13:47) Zanetito aciu uz naujus namuciu, tegul buna vaisingi  ner uz ka  nukopinau visa pirma posta is anos temos kai uzbaigiau sena tema, tai jauciaus isipareigojus atidaryt nauja
Kristiandra
2010 08 29, 12:55
Zanetito, aciu uz naujus namukus Zemil, bet jau tu kad uzkilai iki debesu  kada NT kartosi? As katik padariau OT, tai dar ryskesnis nei vakar, bet ne pats pats...ryt jau tikrai turetu but +
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 29, 12:55) Zanetito, aciu uz naujus namukus Zemil, bet jau tu kad uzkilai iki debesu  kada NT kartosi? As katik padariau OT, tai dar ryskesnis nei vakar, bet ne pats pats...ryt jau tikrai turetu but + dariau, viskas pazymeta, neigiamas  kitko ir nesitikejau  jau O visai arti tau
Kristiandra
2010 08 29, 13:10
QUOTE(Zemil @ 2010 08 29, 14:03) dariau, viskas pazymeta, neigiamas  kitko ir nesitikejau  jau O visai arti tau Kodel nesitikejai?matau sio ciklo BT ryskiai skiriasi nuo preito  labai linkiu nesileist ir laukiam NT kartojimo
Registras naujoje temutėje
~lullaby~
2010 08 29, 13:19
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 29, 14:10) Kodel nesitikejai?matau sio ciklo BT ryskiai skiriasi nuo preito  labai linkiu nesileist ir laukiam NT kartojimo  nu jau tikrai,kodel nesitikejai? kada mmm nelauki?
QUOTE(zanetito @ 2010 08 29, 13:19) nu jau tikrai,kodel nesitikejai? kada mmm nelauki? rugsejo 2 per tiek laiko as jau ipratau ju sulaukti
QUOTE(zanetito @ 2010 08 29, 07:05) labas is ryto QUOTE(Zemil @ 2010 08 29, 07:59) nu graziai kyli QUOTE(Zemil @ 2010 08 29, 09:07) tada ziurim kas toliau bus su BT as dar uz 16 CD, kad O buvo  QUOTE(wiki25 @ 2010 08 29, 09:27) QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 29, 09:33) Labas rytas, Griztu ir as su blogomis naujienomis.... QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 29, 10:52) O jau arteja .linkiu vaisingu ND QUOTE(elmiuke @ 2010 08 29, 11:06) labukas registruojuosi namukuose ir prisiduodu http://www.fertilityfriend.com/home/2b4886
DJD grazu
na ir tempai aciu zenetito
~lullaby~
2010 08 29, 13:47
QUOTE(Zemil @ 2010 08 29, 14:26) rugsejo 2 per tiek laiko as jau ipratau ju sulaukti  na dar laiko yra o su tais neigiamais zinai kaip buna  kol neparejo mmm, tol laukiam ir tikimes  QUOTE(*DJD* @ 2010 08 29, 14:41) pas tave irgi kokios aukstumos
QUOTE(Zemil @ 2010 08 29, 12:43) DJD grazu  QUOTE(zanetito @ 2010 08 29, 12:47) pas tave irgi kokios aukstumos  bijau kad netektu zemai kristi
~lullaby~
2010 08 29, 13:58
QUOTE(*DJD* @ 2010 08 29, 14:50) bijau kad netektu zemai kristi  o tu nebijok  ir nekrisi... nors man irgi kartais susisviecia, kad si cikla jau viskas  duodu sau galvon ir toliau laukiu  ale kaip islaukt tas dvi savaites
Kristiandra
2010 08 29, 14:01
QUOTE(*DJD* @ 2010 08 29, 14:41) O jau arteja .linkiu vaisingu ND Aciu  tu graziai uzkilus
irute1984
2010 08 29, 14:03
Sveikutes  Jungiuosiu prie jusu naujoje temuteje
QUOTE(zanetito @ 2010 08 29, 12:58) o tu nebijok  ir nekrisi... nors man irgi kartais susisviecia, kad si cikla jau viskas  duodu sau galvon ir toliau laukiu  ale kaip islaukt tas dvi savaites  gerai pabandysiu nebijot man irgi kartais taip buna ,bet si cikla kazkokia nuojauta kuzda kad viskas bus gerai  ir siaip geros nuotaikos vyrauja paskutiniu laiku pas mane  gal sakau pades tos geros nuotaikos QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 29, 13:01) Aciu  tu graziai uzkilus 
Kristiandra
2010 08 29, 14:14
QUOTE(*DJD* @ 2010 08 29, 15:05) si cikla kazkokia nuojauta kuzda kad viskas bus gerai  ir siaip geros nuotaikos vyrauja paskutiniu laiku pas mane  gal sakau pades tos geros nuotaikos   ir mano nuojauta ta pati kuzda
jungiuos ir as i nauja temute.. buvom ileke apsiprekinti, tai nebesukuriau naujos temos.. bet geri atsirado kas uz mane tai padare  tikiuos bus vaisingi!!! ir tikiuos jusu, merginos, nuojautos pasitvirtins
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 29, 13:14)  ir mano nuojauta ta pati kuzda  tada liuks
Sveikos merginos  Savaitgalis aktyvus - jau nauja tema. Tikiuosi bus vaisinga ir kuo maziau nusivylimu Geros nuotaikos ir nuojauta...as kazkaip itikejau, kad sis ciklas bus sekmingas, bet po zigzago savo grafike - jau nesu tokia tikra.
QUOTE(Iete @ 2010 08 29, 14:55) Geros nuotaikos ir nuojauta...as kazkaip itikejau, kad sis ciklas bus sekmingas, bet po zigzago savo grafike - jau nesu tokia tikra.
Joks tai ne zigzagas o,1 laipsniuko pasvyravimas  Tai normali. Zigzagas- kai krenti zemiau horizontalios raudonos linijos. Maziau imk i plaucius Kivuka, nemanau, kad ten nuo vaistuku tau pakrito siandienos BT  Reikia ziureti, kas bus toliau- itariu, kad visos 2fazes BT kontekste tas vienas paritimas gal visiskai nublankti. Palaukime, kas bus toliau.
QUOTE(Selva @ 2010 08 29, 17:03) Palaukime, kas bus toliau. Laukiu nesulaukiu rytdienos ryto
Registruojuos naujuose namučiuose QUOTE(*DJD* @ 2010 08 29, 14:41) labukas registruojuosi namukuose ir prisiduodu http://www.fertilityfriend.com/home/2b4886  Nugi žavu QUOTE(irute1984 @ 2010 08 29, 15:03) Sveikutes  Jungiuosiu prie jusu naujoje temuteje  Papildyta:QUOTE(Zemil @ 2010 08 29, 14:03) dariau, viskas pazymeta, neigiamas  kitko ir nesitikejau  Kartok NT už poros dienų, turėtų būt II
QUOTE(Iete @ 2010 08 29, 15:55) Sveikos merginos  Savaitgalis aktyvus - jau nauja tema. Tikiuosi bus vaisinga ir kuo maziau nusivylimu Geros nuotaikos ir nuojauta...as kazkaip itikejau, kad sis ciklas bus sekmingas, bet po zigzago savo grafike - jau nesu tokia tikra.  man cia viskas grazu
QUOTE(Ankara @ 2010 08 29, 15:15) Registruojuos naujuose namučiuose Nugi žavu
kaip reik padaryti kad FF rodytu visus grafikelius, o ne tik viena?
QUOTE(Ankara @ 2010 08 29, 16:15) Papildyta:Kartok NT už poros dienų, turėtų būt II  kad tavo zodziai nors kada Dievuliui i ausi Papildyta:QUOTE(wiki25 @ 2010 08 29, 16:21) kaip reik padaryti kad FF rodytu visus grafikelius, o ne tik viena? jei neklystu tai tik su Vipu tas galima
QUOTE(Zemil @ 2010 08 29, 17:22) kad tavo zodziai nors kada Dievuliui i ausi Papildyta:jei neklystu tai tik su Vipu tas galima  tada labai gaila.
Kivuka abi laukiam rytdienos Papildyta:o man tai vip nebepamenu kada buvo dave.. ries kokius 3 men jauciu
QUOTE(Zemil @ 2010 08 29, 15:22) kad tavo zodziai nors kada Dievuliui i ausi Papildyta:jei neklystu tai tik su Vipu tas galima  QUOTE(auxxe @ 2010 08 29, 15:38) Kivuka abi laukiam rytdienos Papildyta:o man tai vip nebepamenu kada buvo dave.. ries kokius 3 men jauciu  o man kazkaip daznai duoda
Kristiandra
2010 08 29, 16:59
QUOTE(Iete @ 2010 08 29, 16:55) Geros nuotaikos ir nuojauta...as kazkaip itikejau, kad sis ciklas bus sekmingas, bet po zigzago savo grafike - jau nesu tokia tikra. Kol kas viskas grazu Jau kaip pradejo kairi sona skaudet, paeit negaliu. Esu isitikinus, kad ryt gine pamatys folikula kairej pusej.
QUOTE(auxxe @ 2010 08 29, 15:38) o man tai vip nebepamenu kada buvo dave.. ries kokius 3 men jauciu  O jus pabandykit pagudrauti ir susiorganizuoti sau VIP'a  Juk tikriausiai kiekviena turite daugiau, nei viena el pasto adresa- atsisiuskite sau pakvietima ir gausite VIP'a 5dienoms  Man kartais ir ilgesniam laikui duodavo
Labas mergaitės, Dėkui už naują temelę. Kam nepasisekė šį ciklą, nepergyvenkit labai, tikėkit, laukit, ir pavyks  . O aš norėjau paklausti jūsų, ar įtakoja O, ar BT tai, kad per mm, pas mane būna ale tuščių dienų. Pvz. pirmą ir antrą dieną gausios, po to vieną dieną nieko, ryte vėl pradeda, penktą vėl biškį, vakare nieko, ir kitą dieną, vėl? Ir dar kitas klausimas, kaip su OT, ar jūs perkate iš vaistinės, ar per netą? Kokios jie kokybės, nes jau noriu tiksliau pasižiūrėti, kad tos mano O...
~lullaby~
2010 08 29, 17:10
QUOTE(wiki25 @ 2010 08 29, 17:24) tada labai gaila.  nu kad galima ir paprastiems mirtingiesiems visus grafikiukus kad rodytu. neturiu VIPo bet nusistaciau kad vieno nerodytu, nes ten tik mmm pazymetos.. tuoj paziuresiu per kur eit ir ku daryt, kad nusistatyt  QUOTE(Teta Anna @ 2010 08 29, 18:02) Ir dar kitas klausimas, kaip su OT, ar jūs perkate iš vaistinės, ar per netą? Kokios jie kokybės, nes jau noriu tiksliau pasižiūrėti, kad tos mano O... OT pirkau is net'o. del kokybes nieko negaliu pasakyt - na juosteliniai paprasti testukai, buna skirtingo jautrumo. Papildyta:na va : eini i home page setup -> beveik puslapio apacioje yra Published Chartsis Available Charts perkeli grafikiukus i Selected Charts.  viskas
~lullaby~
2010 08 29, 17:37
QUOTE(wiki25 @ 2010 08 29, 18:16) rodo rodo  ir praeita ir nauja ner uz ka
Kristiandra
2010 08 29, 17:39
QUOTE(zanetito @ 2010 08 29, 18:10) eini i home page setup -> beveik puslapio apacioje yra Published Chartsis Available Charts perkeli grafikiukus i Selected Charts. Man nepersikelia  rodo tik du grafikus, kitu nea. QUOTE(wiki25 @ 2010 08 29, 18:16) Matau du tavo grafikelius. Kiek pazymejai?
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 29, 18:39) Man nepersikelia  rodo tik du grafikus, kitu nea. Matau du tavo grafikelius. Kiek pazymejai?  tai kad as tik antra ir pradejau.
Selva pakvietimu irgi nebeturiu, jau isnaudojau visus duotus. 5 berods tebuvo. o vip anksciau duodavo kiekviena men kazkuriuo metu, o dabar va jau nebepamenu kada buvo dave.. Kristiandra nu tai greiciau vyriokas tavo namucio parsirastu
Kristiandra
2010 08 29, 18:10
QUOTE(auxxe @ 2010 08 29, 18:57) Kristiandra nu tai greiciau vyriokas tavo namucio parsirastu  Jau va katik grizo, bet teks vakaro laukt  sunus laksto...
QUOTE(Selva @ 2010 08 29, 16:00) O jus pabandykit pagudrauti ir susiorganizuoti sau VIP'a  Juk tikriausiai kiekviena turite daugiau, nei viena el pasto adresa- atsisiuskite sau pakvietima ir gausite VIP'a 5dienoms  Man kartais ir ilgesniam laikui duodavo  as taip darau
~lullaby~
2010 08 29, 19:39
QUOTE(*DJD* @ 2010 08 29, 19:48) as taip darau  kaip jus prisimenat visus prisijungimo knick'us ir paswordus? :DDD pasimesciau  ka tas Vipas duoda - numeruoja grafike DPO, ka dar?
nuejau siust pakvietima, ziuriu VIP yra duoda daugiauvisko suzymeti, parodo kada NT gali daryti, procentus ivairius paraso.
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 29, 18:39) Man nepersikelia  rodo tik du grafikus, kitu nea. Matau du tavo grafikelius. Kiek pazymejai?  ne Vip'u rodo tik 2 grafikelius (kazkur neperseniausiai buvau uzejusi ta info)
Sveikos, Tikejausi rasti daug II, na bet ka padarysi - sulaukusioms mmm po  (ir man tame tarpe  ) QUOTE(Kivuka @ 2010 08 29, 10:54) O aš nurašau šitą savo ciklą  BT nukrito ne vietoj ir ne laiku  Nors O tikrai buvo 16 CD  Vėl visos pastangos šuniui ant uodegos  Tikrai idomiai nukrito. Tai gal siandie ovuliuoja QUOTE(Iete @ 2010 08 29, 16:55) Geros nuotaikos ir nuojauta...as kazkaip itikejau, kad sis ciklas bus sekmingas, bet po zigzago savo grafike - jau nesu tokia tikra.  Labai grazus zigzagas - laiku ir vietoje  QUOTE(wiki25 @ 2010 08 29, 17:21) kaip reik padaryti kad FF rodytu visus grafikelius, o ne tik viena? Susimoketi  Tada rodys daugiau nei 2 QUOTE(Teta Anna @ 2010 08 29, 18:02) O aš norėjau paklausti jūsų, ar įtakoja O, ar BT tai, kad per mm, pas mane būna ale tuščių dienų. Pvz. pirmą ir antrą dieną gausios, po to vieną dieną nieko, ryte vėl pradeda, penktą vėl biškį, vakare nieko, ir kitą dieną, vėl? Manau svarbesnis klausimas kodel pas tave buna tu tusciu dienu, neteko man taip girdeti
bum
|
|