Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: patirtis apie buteliukų šildytuvą
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
du-laivai
sveiki visi/

mane labai sudominu 'heat in a click', buteliuku sildytuvas.Jam nereikia energ saltinio. Ir domina nuomene apie si daikta, KAS JAU TURITE, kokia patirtis????ar tirkai susildo pienuka? per kiek laiko? ar patogu?

aciu is anksto !!!!

http://www.siltukai.lt/en/Heating-pads/Baby-bottle.html

stai toks. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
du-laivai
na niekas sio daikto neturite, nieko negirdejote???? sad.gif sad.gif
Monika_B
Dukros draugė pirko pabandymui, tai dabar gailisi kad nepirko 2 iš karto
Sakė kur nors keliaujant - nepakeičiams, gali pašildyti nors ir miško vidury.
M smile.gif
du-laivai
na kaip shaunu..as ir pirkau, dbr laukiu kada pasieks mane..ziuresim, gal dar kas isbande? ar greitai susildo pienuka?
Rasa Kav
Sveikos,
pasižūrėjau aš tą šiltukų puslapį ir radau tokias šlepetes www.siltukai.lt/siltukai/Karstos-slepetes.html
Gal jau kas bandė kaip jos veikia?
Kai keičiasi orai skauda pirštų sąnarius ir kojos šąla.
Patarkit... g.gif
du-laivai
nusipirkau, ir vienintelis minusas. kad karta anaudojus, turi ji isvirti,kad atsiltu..o jei gamtoje ar kazkur, kad ir masinoje, visa diena nebuni namie...kur ji isvirsi? nepagalvojau sad.gif((((
*Saule.G*
QUOTE(du-laivai @ 2010 10 05, 23:04)
nusipirkau, ir vienintelis minusas. kad karta anaudojus, turi ji isvirti,kad atsiltu..o jei gamtoje ar kazkur, kad ir masinoje, visa diena nebuni namie...kur ji isvirsi? nepagalvojau sad.gif((((
*

As taip pat pameginau sitokias slepetes, kad neisvirsi tai tiesa, bet ir elektros rozetes miske nera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik kad jos gan greit atsalo... O mano vyras dar kitokias pedutes rado, nes siltuku kainos nezmoniskos... schmoll.gif yra dar druskos sildykles (rusiskos). I zvejyba dvi poras pasiima ir uztenka visada, dar grizus neatsalusios smile.gif

http://www.druskossildykles.lt/ Is cia poto ir vaikuciui zaisliuku nupirkom, tai smagiai zaidzia 4u.gif bijojom, kad neprakastu, bet kai suzinojom kad druska tai nusiraminom, o siltukai berods kinietiski, tai nezinau is ko ten...

Gal kasnors dar esate kitokiu bandziusios? Ar ka naujo zinote?
Aurelija656
As rekomenduoju pirkti is www.druskossildykles.lt , nes tai daug kokybiskesni produktai. Mano drauge buvo nusipirkusi is siltuku, tai labai jau greit atvesdavo ta sildykle... g.gif As pati nusprendziau surizikuoti ir nusipirkau is 'druskossildykles' pagalvele, tai esu labai patenkinta thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.