Todel bevartant vardyna radau toki varduka - Agile. Idomi jusu nuomone apie ji, o gal ir kitu sauniu trumpu idomiu varduku turite pasiulyti???lauksiu visokiu komentaru ir pasiulymu
Sveikos mielosios supermamos - nu tuoj tuoj atkeliaus musu mazyle i si pasauli, o del vardo vis neapsisprendziam. Nenorim dazno vardo, todel rasti grazu varda ir retoka ganetinai sunku
Todel bevartant vardyna radau toki varduka - Agile. Idomi jusu nuomone apie ji, o gal ir kitu sauniu trumpu idomiu varduku turite pasiulyti???lauksiu visokiu komentaru ir pasiulymu
Miela Sarune+, kiekvienas tevelis, savo vaikuciui isrenka varda, kuris jo nuomone yra pats graziausiai ir labiausiai jam tinkantis. Ir vargu, ar reiketu klausti patarimo is kitu. Beabejo, kad atsiras tokiu, kuriems vardas labai patiks, taciau ir bus tokiu, kurie ji peiks ir pan.
Asmeniskai, kuomet rinkomes varda savo dukrytei, vadovavomes taisykle: Patikrink kaip skamba saukiant maza mergaite, uzaugusia panele, teta, mama bei mociute. Jei sis vardas dera prie visu siu "pareigu" idealu Ir dar, rinkome varda, kuris turetu vardadieni kalendoriuje:) Kad ir kaip juokingai pasirodytu, taciau turiu jaunesne pussesere, kurios vardo kalendoriuje nebuvo. Pamenu budama maza, ji del to labai liudejo Tad sekmės apsiprendziant patiems
Miela būsima mamyte, kur Jūs tokį "vardą" iškapstėte? Gal medikai galėtų pakomentuoti, atrodo, tai "agilus" reiškia sąmoningą pacientą, nors gal ir klystu.
O šiaip, man atrodo kvaila paimti užsienietišką žodį ir jo rašybą sulietuvinti, paverčiant į vardą (jau geriau transkribuoti į Adžailę). Gal dar sulauksim YesIŲ, BeginningIŲ, StupidŽIŲ? QUOTE(Ašaka @ 2010 09 01, 02:54) Miela būsima mamyte, kur Jūs tokį "vardą" iškapstėte? Gal medikai galėtų pakomentuoti, atrodo, tai "agilus" reiškia sąmoningą pacientą, nors gal ir klystu. O šiaip, man atrodo kvaila paimti užsienietišką žodį ir jo rašybą sulietuvinti, paverčiant į vardą (jau geriau transkribuoti į Adžailę). Gal dar sulauksim YesIŲ, BeginningIŲ, StupidŽIŲ? cha cha - nu jau kaip dejai tai dejai cia judrus, mitrus, paslankus, žvitrus, guvus, gyvas (apie protą), o ne "samoninga pacienta" todel nereikia cia jo lyginti su stiupidais ir kitais nesamoningais lietuvinimais. Bet vis tiek aciu uz nuomone
o man tai visai nieko skamba
Agilė - labai gražu
man sis vardukas kiek per astrus... kazkodel skamba ''kapotai'', mazdaug A-gile. na, nezinau, tiesiog jis man neatrodo svelnus vardas... bet cia subjektyvi nuomone
Man gražiau Agija, gal dėl to kad žinau nuostabią mergytę
Man negražus.
Visai nieko
O kodėl gi ne - jei vienam tinka Rugilė, tai kitam gali patikti Agilė.
QUOTE(Ašaka @ 2010 09 01, 02:54) Miela būsima mamyte, kur Jūs tokį "vardą" iškapstėte? Gal medikai galėtų pakomentuoti, atrodo, tai "agilus" reiškia sąmoningą pacientą, nors gal ir klystu. O šiaip, man atrodo kvaila paimti užsienietišką žodį ir jo rašybą sulietuvinti, paverčiant į vardą (jau geriau transkribuoti į Adžailę). Gal dar sulauksim YesIŲ, BeginningIŲ, StupidŽIŲ? nu jo - jau kaip pavarėt tai pavarėt Šiaip net lietuviškas senas kaimas Kuršių Nerijoje buvo AGILA O jei į temą - tai ir mes planuojam jei šį kartą gimtų mergytė duoti Agilės vardą Reikšmių yra ne viena:pvz iš sen. vok. aukš AGIL reiškia "skydas". Šiaip dar būdvardis agile reiškia "guvus protas"
Pagal skambesį tai man labiausiai susiasociavo su dagiliu.
Aisku, cia skonio reikalas...Man asmaniskai tas vardas
Ga gale Jusu vaikas Jums ir spresti.
Nu nepykit bet iškart pagalvoju apie gilę-ąžuolo vaisių,man toks vardukas ne
man gražu
Man gražus
Man Agilė labai gražus vardas, toks švelnus. Pažįstu vieną suaugusią merginą Agilę, kiek žinau, ji savo vardu labai patenkinta. Bet kuriuo atveju, Agilė gražiau nei visokios Vanesos, Džesikos, Džastinos ir panašus nesąmoningi vardai. Aišku, čia tik mano asmeninė nuomonė.
man irgi gražus, jei nebučiau ieva, tai visai norėčiau turėti tokį vardą
Agilė, Agilytė - fantastiškas, trumpas, skambus, ačiū Dievui, neserialinis ir nešuniškas vardelis!
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 09 04, 22:48) Agilė, Agilytė - fantastiškas, trumpas, skambus, ačiū Dievui, neserialinis ir nešuniškas vardelis! nu kaip graziai paraset apie si vardeli, net sirdi pagloste. Dukrele turi gimti ant dienu, o vardo kol kas neisrinkom. Sakom, kazin ar ilgai bus vadinama tik sese
Kai gims, atspėsit vardelį iš akyčių
Mūsų panelė vardu JOGILĖ. Tai vienas 4 metų pusbrolis jo neištaria ir visada ją vadina Agile.
Draugų panelė yra Deimilė. Man jie visi gražūs.
Man asmeniškai gražus. Mano mažesnės dukros grupėje yra mergaitė vardu Agilė. Iš pradžių kiek neįprasta buvo girdėti, (gal dėl to, retas, negirdėtas buvo) bet dabar
Man visai grazus vardas, neiprastas, bet ne pretenzingas, svelniai skamba.
faina, Agilė-vagilė
musu princese vardu Agile
P.S sis vardas lietuviskas ir joks kitoks ir lengvas uzsienyje jo niekas neisvedzioja taria kaip reikia.
Agilė, gražus, neiššaukiantis vardas
Mamyt, na tai atsiliepkit, kaip pavadinot savo lėlytę?
Sveikinam su mažosios gimimu QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 09 21, 16:33) oi mamytes, nepavadinom dar kol kas savo pupos
Kaip aprašėte mergytės bruožus, tai dar nepriėjus toks vietos irgi pagalvojau, kad Danielė gražu būtų...
sunkus variantas, reikia pamąstyti, nieks į galvą daugiau nešauna
man ir Liepa ir Fausta gražus
O plaukų spalva gali dar pakisti ir likt šviesiaplaukė mergytė, su švelniais veido bruožas - tikra Lieputė
Aš už Faustą!!!
Lieputė- nerealus vardukas
Fausta, arba Agile
O kaip jums Sabina? QUOTE(Saulėtoji @ 2010 09 23, 08:09) niau, man Sabina visai nepatinka - toks ale tuscias vardas ir kazkoks uzsienietiskas. O mes labiau orentuojames i lietuviskos kilmes varduka, nes ir pirmagime lietuvisko vardo nesiotoja QUOTE(sarune+ @ 2010 09 24, 12:38) niau, man Sabina visai nepatinka - toks ale tuscias vardas ir kazkoks uzsienietiskas. O mes labiau orentuojames i lietuviskos kilmes varduka, nes ir pirmagime lietuvisko vardo nesiotoja Godos vardas ne kiekvienam mieste populiarus O kaip jums Gaudrė? QUOTE(Arvena @ 2010 09 24, 13:23) GAUDRĖ gražiausias bet jei mamytei Agilė buvo per grubus, tai Gaudrė irgi gal...Nors man jis nei kiek ne grubus, o skambus labai O šiaip ir GODA labai gražus vardas Man tai pat Šiaip dar pagalvojau apie vardą Milda... Nežinau, kaip temos autorei jis, gal jau kas ir siūlė... šiaip prie sesutės vardo tiktų LUKNĖ, RUSNĖ
Iš čia aptartų man Fausta gražiausias.
Vis gi ziurim ziurim i dukryte, o jai nelabai koks vardas tinka. Taigi greiciausiai duosim Faustos varda, nes ji tamsi, ruskiu bruozu, tai liepos jau vardas man nelabau tinka, kiti siulyti irgi kazkaip ne taip ziurisi prie vaiko. O sis toks trumpas aiskus, sakyciau solidus, mazybiskia graziai skamba (Faustute), o ir prie pavardes dera Fausta Fran...(beje, poavarde ilga, tai reikia trumpo vardelio).
QUOTE(sarune+ @ 2010 09 27, 15:36) Vis gi ziurim ziurim i dukryte, o jai nelabai koks vardas tinka. Taigi greiciausiai duosim Faustos varda, nes ji tamsi, ruskiu bruozu, tai liepos jau vardas man nelabau tinka, kiti siulyti irgi kazkaip ne taip ziurisi prie vaiko. O sis toks trumpas aiskus, sakyciau solidus, mazybiskia graziai skamba (Faustute), o ir prie pavardes dera Fausta Fran...(beje, poavarde ilga, tai reikia trumpo vardelio). (nuva - o Agilę paliekat mums
soriukas uz klaidas praeitam mano poste, issiunciau nepaskaicius, o dabar skaitau ir geda darosi
Mano draugė Agilė, man labai gražus vardas ir retas. Jei ne draugė tokiu vardu ir mano leliukas būtų mergaitė, tai baisiai daug šansų, kad būtų Agilė
Man šis vardas per daug keistas, kad patiktų
pazystu viena labai faina mergyte, Agile. Ji labai judri ir imli viskam beto labai draugiska ir bendraujanti. todel man sis vardas labai grazus
Asocijuojasi su vagile( cia manno nuomone)
|