Cukraus pudra
2010 09 01, 11:33
su nauju konkursu
VI-VA-VI
2010 09 01, 13:30
Konkursas
erikiuxxx
2010 09 02, 10:28
 ir prizai neblogi
Cukraus pudra
2010 09 02, 10:30
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 02, 11:28)  ir prizai neblogi  tik dalyvių besimato dar
hmmm... nelabai įsivaizduoju kol kas, kokia čia nuotrauka tiktų
Cukraus pudra
2010 09 02, 10:46
QUOTE(lijo @ 2010 09 02, 11:44) hmmm... nelabai įsivaizduoju kol kas, kokia čia nuotrauka tiktų  man tai šito vandens reklama prieš akinius stovi vis
aš suprantu taip: šalinam, kas nereikalinga - kraustom daiktus, nešam šiukšles, tvarkom aplinką  arba rodom tai, kad namie nereikalinga, ką norėtumėme pakeisti - tarkim sena sofa, spinta, arba seni tapetai. manau gana daug foto galima būtų pritaikyti - vaikas plėšiantis tapetus (reikia keisti), vaikai tvarkantys kambarį, kiemą, stalčius. idėjų turiu, foto ne  ir pakrovėjo fotoaparato akumuliatoriams nerandu  nėra net kaip įgyvendina
Erszebeth
2010 09 02, 11:02
QUOTE(Rustė @ 2010 09 02, 11:59) aš suprantu taip: šalinam, kas nereikalinga - kraustom daiktus, nešam šiukšles, tvarkom aplinką  arba rodom tai, kad namie nereikalinga, ką norėtumėme pakeisti - tarkim sena sofa, spinta, arba seni tapetai. manau gana daug foto galima būtų pritaikyti - vaikas plėšiantis tapetus (reikia keisti), vaikai tvarkantys kambarį, kiemą, stalčius. idėjų turiu, foto ne  ir pakrovėjo fotoaparato akumuliatoriams nerandu  nėra net kaip įgyvendina  O žmonės privalo būti, ar gali būti vien tik tas daiktas, kurį norima pakeisti, pvz., spinta?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 09 02, 12:02) O žmonės privalo būti, ar gali būti vien tik tas daiktas, kurį norima pakeisti, pvz., spinta? aprašyme nerašoma, kad reikia žmonių, bet manau būtų labiau į temą, nes čia visi sukraus sendaikčių turgaus iliustracijas
šįkart jau reik pasukt galvas
radviliux
2010 09 02, 11:22
CHI CHI, o man kilo mintis (kadangi cia susije su Borjomi vandens reklama), kad galima salinti, pvz riebalus nuo kuno
Papugele
2010 09 02, 11:27
QUOTE(Rustė @ 2010 09 02, 11:59) aš suprantu taip: šalinam, kas nereikalinga - kraustom daiktus, nešam šiukšles, tvarkom aplinką  arba rodom tai, kad namie nereikalinga, ką norėtumėme pakeisti - tarkim sena sofa, spinta, arba seni tapetai. manau gana daug foto galima būtų pritaikyti - vaikas plėšiantis tapetus (reikia keisti), vaikai tvarkantys kambarį, kiemą, stalčius. idėjų turiu, foto ne  ir pakrovėjo fotoaparato akumuliatoriams nerandu  nėra net kaip įgyvendina  Jo.. tiek daug idejų, tik dalyvio ne vieno  Pirmiausia pamačius reklaminę nuotrauką ir pavadinimą, pagalvojau, kad tai konkursas kaip kūdinames, valom zarnyną pas G.Tulčiną. ir panasūs dalykai
Manau čia tinka absolučiai viskas  Tiek spintos, tiek tvarkymai, tiek žarnynai, tiek įlipimas į troleibusus pro priekines duris ... Žodžiu, viskas, ko mes nenorim savo gyvenime. Daug tokių yra, tik kažkaip sugebėt reikia nufotkint
Paprasčiausia išeiti kieman ir nufotkinti šiukšliadėžę
Driskyte
2010 09 02, 14:56
Smagus konkursas nusimato, norėjau paklausti, ar galima dėti dviejų nuotraukų koliažą? Na pvz kaip negalima atsikratyt ir kaip aš atsikračiau?
QUOTE(Driskyte @ 2010 09 02, 15:56) Smagus konkursas nusimato, norėjau paklausti, ar galima dėti dviejų nuotraukų koliažą? Na pvz kaip negalima atsikratyt ir kaip aš atsikračiau? ne. visiem konkursam galioja tos pačios taisyklės, nebent konkursas užsakytas, ir aprašyme minima kažkoks taisyklių pakeitimas.
Driskyte
2010 09 02, 15:59
O nuotraukoje butinai turiu būt pati ar gali ir kitas asmuo pvz vaikas?
labuka,neuzmetykite manes akmenimis,turiu viena klausima tikrai ne i tema  ar gali si mineralini vandeni gerti maitinanti mama. Man uzteks vieno atsakymo taip ar ne didelis aciu
erikiuxxx
2010 09 02, 17:52
QUOTE(radviliux @ 2010 09 02, 11:22) CHI CHI, o man kilo mintis (kadangi cia susije su Borjomi vandens reklama), kad galima salinti, pvz riebalus nuo kuno  QUOTE(Papugele @ 2010 09 02, 11:27) Jo.. tiek daug idejų, tik dalyvio ne vieno  Pirmiausia pamačius reklaminę nuotrauką ir pavadinimą, pagalvojau, kad tai konkursas kaip kūdinames, valom zarnyną pas G.Tulčiną. ir panasūs dalykai   as irgi tapati pagalvojau
QUOTE(Driskyte @ 2010 09 02, 16:59) O nuotraukoje butinai turiu būt pati ar gali ir kitas asmuo pvz vaikas? manau tiks ir vaikas, ir suaugęs, ir gyvūnas  QUOTE(*neva* @ 2010 09 02, 18:04) labuka,neuzmetykite manes akmenimis,turiu viena klausima tikrai ne i tema  ar gali si mineralini vandeni gerti maitinanti mama. Man uzteks vieno atsakymo taip ar ne didelis aciu  manau gali  jei tik jis priimtino skonio  aišku ne dėžėmis, bet kokia stiklinė tikrai nebūtų pr daug
QUOTE(Rustė @ 2010 09 02, 16:04) ne. visiem konkursam galioja tos pačios taisyklės, nebent konkursas užsakytas, ir aprašyme minima kažkoks taisyklių pakeitimas. Tikrai manau, kad galima daryti tai, ką tik fantazija leidžia
QUOTE(Breezy @ 2010 09 02, 19:28) Tikrai manau, kad galima daryti tai, ką tik fantazija leidžia  Jei fantazija pernelyg aiškiai prasilenkia su taisyklėm, fantazija prieš taisykles pralaimi O taisyklėse yra va kaip: "9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**"http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=21784Kitaip nenurodyta, tai kaip ir viskas aišku. Viską daryt aišku galima, tik konkursui tas "viskas" netiks. Ir tiek žinių.
Svogunelis
2010 09 03, 11:15
QUOTE(radviliux @ 2010 09 02, 12:22) CHI CHI, o man kilo mintis (kadangi cia susije su Borjomi vandens reklama), kad galima salinti, pvz riebalus nuo kuno  Riebalu salinimas visai i tema, bet man pagal ju reklama noretusi visoki junk food'a salinti is namu
Papugele
2010 09 03, 12:06
Nustebino pirmos dvi nuotraukos  To vaikiuko su antrankiais tai gaila Ir to, is kurio reiks cementą išpurtyt
Vicious Vici
2010 09 03, 12:11
Sveikutės, su konkursu tik... niekaip nesuprantu tos foto su antrankiais, gal kas norit paaiškinti? tipo vaiką šalinam į kalėjimą  ar čia tipo tokia mintis, kad kai blogas, uždedam, kai geras šalinam? atsiprašau, bet mano nuomone žiauriai nevykusiai...
Papugele
2010 09 03, 12:20
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 09 03, 13:11) Sveikutės, su konkursu tik... niekaip nesuprantu tos foto su antrankiais, gal kas norit paaiškinti? tipo vaiką šalinam į kalėjimą  ar čia tipo tokia mintis, kad kai blogas, uždedam, kai geras šalinam? atsiprašau, bet mano nuomone žiauriai nevykusiai... Zinok ir as nesupratu kodel ta nuotrauka tiko i tema  Bet, kadangi pirmos dvi drasuoles tai manau atleidziama. Ne kitos ne tiek nesugalvoja ka dėt
nu šįkart jau nebeišlaikysiu, nu tikrai ne į temą pirmos dvi foto  Ką ten ką iš viso šalina? Daro remontą tipo, vaikas visas baltas, tai jis tipo kalkes šalina? O antrasis iš viso ką šalina?
frederica
2010 09 03, 13:04
Turbūt reiktų suprasti, kad gerumas/ gėris - išvaduoja/šalina bet kokius pančius Sudėtinga tema, reikia pasukt galvą
e.angelelis
2010 09 03, 13:11
hmmm... ot butu saunu sulaukti ir komentaru po nuotraukomis is dalyviu, issklaidytu abejones del nuotrauku tinkamumo.
Cukraus pudra
2010 09 03, 13:12
QUOTE(e.angelelis @ 2010 09 03, 14:11) hmmm... ot butu saunu sulaukti ir komentaru po nuotraukomis is dalyviu, issklaidytu abejones del nuotrauku tinkamumo. paskaitykit taisykles.
nuotraukos pavadinime galima būtų parašyti, kas čia šalinama ir bereikalingų klausimų nekiltų Papildyta:QUOTE(frederica @ 2010 09 03, 14:04) Turbūt reiktų suprasti, kad gerumas/ gėris - išvaduoja/šalina bet kokius pančius Sudėtinga tema, reikia pasukt galvą  nu tai va ir aišku būtų, jei taip nuotrauką pavadintų....
Papugele
2010 09 03, 13:48
QUOTE(*neva* @ 2010 09 02, 18:04) labuka,neuzmetykite manes akmenimis,turiu viena klausima tikrai ne i tema  ar gali si mineralini vandeni gerti maitinanti mama. Man uzteks vieno atsakymo taip ar ne didelis aciu  Manau, kad negalima, nes yra labai koncentruotas, pilnas druskų. Net paprastiems sveikiems žmonėms rekomenduojamas tik kaip gydomasis
Cukraus pudra
2010 09 03, 14:08
vaikutis gražus
 idėja irgi visai nieko, bet kažko trūksta
su antrankiais tai kaip supratau vaikas kalbomis, gerumu bando tuos antrankius pašalinti, o ten kur remontas tai šalinamas senas buto apdailinimas.
visos sakyčiau į temą, tik pavadinimuose nesimato, kas ką šalina.
Vicious Vici
2010 09 04, 09:26
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 03, 15:08) vaikutis gražus idėja irgi visai nieko, bet kažko trūksta kokia čia idėja? nu nieko nesuprantu
QUOTE(Čili @ 2010 09 03, 22:54) o, idėja
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 09 03, 12:11) Sveikutės, su konkursu tik... niekaip nesuprantu tos foto su antrankiais, gal kas norit paaiškinti? tipo vaiką šalinam į kalėjimą  ar čia tipo tokia mintis, kad kai blogas, uždedam, kai geras šalinam? atsiprašau, bet mano nuomone žiauriai nevykusiai... Na aš kaip supratau tai aceit vaikiukas buvo blogas, ožiuotas, tad tėveliai jam uždėjo tokią bausmę antrankius taip šalindami "ožiukus", o vaikiukas ir atsako kur po nuotrauko parašyta kad bus geras.. tikrai..  gal ir klystu... Aš pati taip laukiau konkurso ir dabar niekaip nesugalvoju kokios temos kuri mane užkabintu...  visos tik paprastos banalios...
Cukraus pudra
2010 09 04, 14:07
vajei...
nu jo...
QUOTE(Čili @ 2010 09 03, 22:54) Man irgi tokia mintis buvo toptelėjus... dar ir vieną fotkę sūnaus turiu neeilinę, bet gal susilaikysiu ir nedėsiu į konkursą
Jakatta
2010 09 04, 14:59
kol kas matau tik vieną tinkančią - "Škvalui praūžus"  Būtent taip įsivaizdavau foto į temą
Ramunita
2010 09 04, 16:52
QUOTE(Čili @ 2010 09 04, 16:03) kol kas matau tik vieną tinkančią - "Škvalui praūžus"  Būtent taip įsivaizdavau foto į temą   va,man irgi taip atrodo
Vicious Vici
2010 09 04, 16:55
aš tai turiu idėją, bet ji su žmogum, o žmogaus kažkaip viešinti nesinori, sukti galvą ar kaip iš už nugaros, nu kažko ne tas... su papuliais tai topas
*Liūtė*
2010 09 04, 18:47
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 09 04, 17:55) aš tai turiu idėją, bet ji su žmogum, o žmogaus kažkaip viešinti nesinori, sukti galvą ar kaip iš už nugaros, nu kažko ne tas... su papuliais tai topas  Pas mane tas pats, tik ideja su MB, bet jis sake net nebandyti jo deti i savo Supermamu sekta
Erszebeth
2010 09 04, 19:38
Geriausia išnaudoti vaikus, juos galima viešinti ir neatsiklausus
*Liūtė*
2010 09 04, 19:41
QUOTE(Erszebeth @ 2010 09 04, 20:38) Geriausia išnaudoti vaikus, juos galima viešinti ir neatsiklausus  ten ir su vaiku..kitokiu nera, reiks nebent spec. kazka sugalvoti
Vicious Vici
2010 09 05, 10:16
QUOTE(Erszebeth @ 2010 09 04, 20:38) Geriausia išnaudoti vaikus, juos galima viešinti ir neatsiklausus  jie bent greitai keičiasi ir po poros metelių vargiai kas beatpažins
|
|