Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilkpėdė: SKROBLINUKAS
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
Fedes
Su Rugsėjo pirmąją visus vaikučius ir tėvelius 4u.gif
QUOTE(Linita @ 2010 09 01, 13:02)
P.S. Nepamirškit med pažymų į darželį smile.gif
*

doh.gif turėjau vakar rankinuke, bet užsiplepėjau su auklėtoja ir pamiršau paduot....
bucinukas
Apie "Žvirbliukų" auklėtojas gal kas galite nuomonę parašyti ax.gif
MAMYČIUKAS2
sveikos mamytės,

gal yra kas iš "buvusių boružiukų" dabar atrodo bus "pelėdžiukai" pas auklėtoją danutę? įdomu kaip sekasi? mes šią savaitę sirgom tai įdomu būtų sužinoti kaip vaikučiai kt grupėj jaučiasi? jei viskas gerai tai pirmadienį ateisim.
Iš Stiklo
Sveiki. Ar čia apsilanko BITINUKŲ tėveliai? Mano sūnukas perėjo į paruošemukus. Bet labai ilgisi savo senos grupės ir auklėtojos..... Kaip jam pagelbėt?
P.S. VYturiukų auklėtojos fainuolės- JĖGA
Muse
Sveikos,

Mes irgi sia savaite pagaliau pradejome eiti po visu atostogu. Ziuresim kaip seksis.
Pazymu neturim, nera kaip pas gyd papulti smile.gif
Uzrasiau Emile i sokiu bureli, siandien pirma diena, ziuresim, kaip seksis smile.gif
O mes sirgom truputį, šiandien buvom pas gyd, tai sakė sveika jau, bet dar šią sav namie palaikysiu, ateisim nuo kitos.
Kažkada buvau atvažiavus į darželį pasiimt G su mažuoju, tai pradžioj jam nedrasu buvo, o paskui kaip įsidūko su vaikais, kad aš ir rūbinėj G aprengiau ir ėjau į grupę jo kviest, kad eitume. Čia kažkaip Muse apie mūsų mažuosius ir jų adaptaciją pagalvojau, tai prisiminiau. Sakiau reiks man gal dažniau su juo atvažiuot G pasiimt, gal pažįstamos vietos jam taps darželis ir bus mažesnis stresas, kai reiks pasilikt.
Tiesa, labai įdomu ar patiks jum šokiai, aš vis svarstau ar man G leist, man ji tokia išsiblaškius, neišlaikanti dėmesio atrodo, o ten susikaupt reiks, kartot tą patį, baisu, kad nepavyks jai, kad nusibos, kad ims ir išeis, nes neįdomu bus. Tai net nžn ką daryt.
MAMYČIUKAS2
QUOTE(VŽ @ 2010 09 14, 17:40)
O mes sirgom truputį, šiandien buvom pas gyd, tai sakė sveika jau, bet dar šią sav namie palaikysiu, ateisim nuo kitos.
Kažkada buvau atvažiavus į darželį pasiimt G su mažuoju, tai pradžioj jam nedrasu buvo, o paskui kaip įsidūko su vaikais, kad aš ir rūbinėj G aprengiau ir ėjau į grupę jo kviest, kad eitume. Čia kažkaip Muse apie mūsų mažuosius ir jų adaptaciją pagalvojau, tai prisiminiau. Sakiau reiks man gal dažniau su juo atvažiuot G pasiimt, gal pažįstamos vietos jam taps darželis ir bus mažesnis stresas, kai reiks pasilikt.
Tiesa, labai įdomu ar patiks jum šokiai, aš vis svarstau ar man G leist, man ji tokia išsiblaškius, neišlaikanti dėmesio atrodo, o ten susikaupt reiks, kartot tą patį, baisu, kad  nepavyks jai, kad nusibos, kad ims ir išeis, nes neįdomu bus. Tai net nžn ką daryt.
*

mes irgi lankėm šokius darželyje pas mokytoją Nataliją. labai šauni mokytoja. mano atsiliepimai apie šį būrelį tik geri . kaip tik vaikai čia mokosi susikoncentruoti ir nesiblaškyti. kas pusmetį ,bent jau anksčiau buvo, -vaikų "atestacija" kur susirenka visos Petreikio šokių mokytojos su savo "auklėtiniais". mes patys esam dalyvavę ir Latvijoj konkurse, o kai baigėm darželį tai pradėjom jau rimtai šokti pramoginius šokius. aišku darželyje treniruotės toli gražu ne tokios rimtos ir "taisyklingos" kaip klube, bet kaip kaip darželyje tai labai gerai ir pliusas, kad nereikia niekur vežioti . išsiplėčiau čia aš labai ax.gif
Dėkui, MAMYČIUKAS2, bandysim lankyt tada smile.gif
MAMYČIUKAS2
QUOTE(VŽ @ 2010 09 16, 13:58)
Dėkui, MAMYČIUKAS2, bandysim lankyt tada smile.gif
*

nėr už ką mirksiukas.gif
Muse
Maniskiai lanko pas Natalija, Emile buvo 2 kartus, Ugnius -1. Kol kas Emilei tai labai patinka, del Ugniaus nezinau, neapsisprendes jis pats.

Kas man patiko, kad jau po pirmos pamokos vaikai rode, kaip ismoko kazko, ten kelis zingsnius ar judesius. Skambinau mokytojai, maloni pasirode. Abu sake, kad labai mokytoja patiko.
MAMYČIUKAS2
QUOTE(Muse @ 2010 09 20, 15:34)
Maniskiai lanko pas Natalija, Emile buvo 2 kartus, Ugnius -1. Kol kas Emilei tai labai patinka, del Ugniaus nezinau, neapsisprendes jis pats.

Kas man patiko, kad jau po pirmos pamokos vaikai rode, kaip ismoko kazko, ten kelis zingsnius ar judesius. Skambinau mokytojai, maloni pasirode. Abu sake, kad labai mokytoja patiko.
*

sveiki Muse

pamatysit kaip jie šoks "disko" šokį. šis šokis pas Nataliją labai fainas, užvedantis- vaikai visokius garsus šokdami naudoja kaip tutu, pišpiš lotuliukas.gif -bent jau anksčiau taip buvo. tai mums jis labiausiai patiko thumbup.gif . norėdavosi atsistot ir kartu su vaikais šokt.

mačiau langučius pradėjo statyti- boružiukuose. gal kas girdėjot ar iki kitų grupių prieis?

ir dar Muse klausimėlis jums ar padėjo jusų vaikučiams anginos operacija? ar mažaiu serga?
Manola
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2010 09 21, 14:58)
mačiau langučius pradėjo statyti- boružiukuose. gal kas girdėjot ar iki kitų grupių prieis?
*

Langai tik lopšelinukams, salei ir vienai kažkuriai kampinei šalančiai grupei. smile.gif
Buvo ir mūsiškė šokiuose, labai patiko thumbup.gif Grįžus rodė kaip kojytę reikia pristatyt biggrin.gif
MAMYČIUKAS2
sveikos mamytės,

gal kam reikia laputės kaukės-kostiumėlio (atiduodu). nieko ten ypatingo nėra, nes pati dariau(tai kaip gavosi taip ir yra). kažkada buvom lapute darželio šventėj (3-4m), o dabar tvarkydama radau tik pėdkelnyčių oranžinių nebėr. jei kam reik rašykit į AŽ, nes nevisada seku temą

http://lh4.ggpht.com/_Q4rub0mGGak/TJnsHHxG...Atvaizd0029.jpg

http://lh6.ggpht.com/_Q4rub0mGGak/TJnsHBdI...Atvaizd0030.jpg

dar įkeliu nuotraukytes- tik jos nekokybiškos
vaida89
Siandiena buvo pirmoji musu diena siame darzelyje.Tikejausi blogiausio,bet labai nustebau.Truputi kartu pabuvom ir gerai valandai ja viena palikau.Kai grizau,tai petenkinta lakste ir zaide,auklyte sake,kad manes net nepasigedo thumbup.gif Ryt zadu iki pietu pogulio palikt.Ziuresiu kaip bus.(Beje musu grupe,jei neklystu boruziuku)Gal yra mamyciu is sios grupes?
Loxxy
QUOTE(vaida89 @ 2010 09 23, 09:27)
Siandiena buvo pirmoji musu diena siame darzelyje.Tikejausi blogiausio,bet labai nustebau.Truputi kartu pabuvom ir gerai valandai ja viena palikau.Kai grizau,tai petenkinta lakste ir zaide,auklyte sake,kad manes net nepasigedo thumbup.gif Ryt zadu iki pietu pogulio palikt.Ziuresiu kaip bus.(Beje musu grupe,jei neklystu boruziuku)Gal yra mamyciu is sios grupes?
*

Aha yra. Tik kad dabar mes pas "zvirbliukus", kol langus keičia. Prmadieni man tas trijų grupių sujungimas tikrai paliko įspudį. Vaikų 30. Pusė lopselinukų verkšlena, nors pas mus "boruziukuose" verkianciu beveik nebudavo. Lovų tiek kiek vaikų nėra unsure.gif Kaip jos ten sukosi, neįsivaizduoju. Tai mes tik pirmadieni buvom, ir šian pasirodėm. Tikiuosi kad kita savaite grysim i savo grupe. O su naujais langais, net ziemos salciai bus nebaisus thumbup.gif
Iš Stiklo
QUOTE(Linita @ 2010 09 22, 08:56)
Langai tik lopšelinukams, salei ir vienai kažkuriai kampinei šalančiai grupei. smile.gif
*

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Nu va, o as jau apsidziaugiau kad visam darzeliui...
Tipo, didziausieji lai sala ar ka?
Muse
Taigi nera jau taip baisiai salta siame darziukyje. Tikekimes, kad po truputi visur pakeis smile.gif
Papildyta:
Mamyciuk, dabar tik perskaiciau.

Del sokiu -Ugnius nebeina, tai ir neverciu. Emilei labai patinka. Tai lankom toliau.

Del anginos -isoperavom Ugniui pries metus. Per ta laika ne karto nesirgo angina. Tai manau, kad padejo. Bet mes kartu ir adenoidus pjovem. Manau, kad pasiteisino, nesigailiu. Ziuresim kaip bus rudeni...
vaida89
QUOTE(Loxxy @ 2010 09 23, 11:00)
Aha yra. Tik kad dabar mes pas "zvirbliukus", kol langus keičia. Prmadieni man tas trijų grupių sujungimas tikrai paliko įspudį. Vaikų 30. Pusė lopselinukų verkšlena, nors pas mus "boruziukuose" verkianciu beveik nebudavo. Lovų tiek kiek vaikų nėra  unsure.gif Kaip jos ten sukosi, neįsivaizduoju. Tai mes tik pirmadieni buvom, ir šian pasirodėm. Tikiuosi kad kita savaite grysim i savo grupe. O su naujais langais, net ziemos salciai bus nebaisus  thumbup.gif
*

Su direktore siandiena kai snekejau,tai sake,kad pirmadieni jau busim savo grupeje,o dabar ten laminata tiesia.Na siandien kai buvom,tai nebuvo tiek daug vaikuciu.Ryte apie 8,kai savo mazule palikau tik 5vaikai buvo,o kai atejau paimt apie 9,tai jau daugiau buvo.Na,o kaip auklytes?Pirmas ispudis,tai neblogas buvo.
Manola
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 09 23, 12:15)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Nu va, o as jau apsidziaugiau kad visam darzeliui...
Tipo, didziausieji lai sala ar ka?
*

Nėr pinigų visiems pakeisti. verysad.gif Čia gi iš tėvelių 2 procentų. Sako, gal ir savivaldybė prisidės jei darželis startą padarys.
vaida89
Siandiena apie 8 palikau savo mazaja,tai be jos tik vienas mazylis grupeje buvo.Apie 11 leksiu paimt.Tikiuosi bus taip gerai kaip vakar mirksiukas.gif
Muse
Vaida, Jus boruziukuosi? Jei taip, tai fantastine aukletoja Onute. Kita, Inga, kuri kartais buna, tai 0,5 etato dirba drugeliuose, kur mano didieji eina -irgi labai gera aukletoja. Taip, kad tikrai su aukletojomis pasiseke...

Mes irgi kitais metais su maze pas Onute ateisim, i boruziukus.
vaida89
QUOTE(Muse @ 2010 09 24, 11:23)
Vaida, Jus boruziukuosi? Jei taip, tai fantastine aukletoja Onute. Kita, Inga, kuri kartais buna, tai 0,5 etato dirba drugeliuose, kur mano didieji eina -irgi labai gera aukletoja. Taip, kad tikrai su aukletojomis pasiseke...

Mes irgi kitais metais su maze pas Onute ateisim, i boruziukus.
*

Taip,mes boruziukuose.Labai saunu,kad gera auklyte,sirdziai ramiau bus wub.gif Manoji gerai jauciasi darzelyje.Vakar 1h.buvo,siandiena trim valandom palikau.Jokiu asaru,o kai iseit norim,tai ji vel pas vaikus lekia thumbup.gif Labai dziaugiuosi.Ji prie vaiku pripratusi,turim 3 mazas puseseres,tai manau del to ir darzelis nebaisus mirksiukas.gif
ŠANTEL
Sveikos merginos norime ir mes prisijungti prie Jusu nes pirmadieni pradesim lankyti si darzeli,gal galite ka nors smulkiau papasakoti apie ji kaip aukletojos ,kuo uzima vaikus,kaip maistelis ax.gif
Esu zalia tai nzn kaip vilkti vaika i darzeli kiek ten drabuziuku deti,tapkyciu turbut reikia gal galit man patarti buciau labai dekinga blush2.gif
Loxxy
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 09 27, 14:34)
Sveikos merginos norime ir mes prisijungti prie Jusu nes pirmadieni pradesim  lankyti si darzeli,gal galite ka nors smulkiau papasakoti apie ji kaip aukletojos ,kuo uzima vaikus,kaip maistelis ax.gif
Esu zalia tai nzn kaip vilkti vaika i darzeli kiek ten drabuziuku deti,tapkyciu turbut reikia gal galit man patarti buciau labai dekinga blush2.gif
*

Na as tai tokiu dalyku pasiklausiau aukletojos mirksiukas.gif Bet siaip butinai reik tapkuciu, pampersu (jei ju dar prireikia), jei ne tai atsarginiu triusikeliu, dregnu serveteliu, seilinuku, pizamos (jei paliksi pietu miegelio). Na ir kazka atsargai apsirengti. Nes bent jau maniske irkluodama sriuba (kitaip to veiksmo nepavadinsi) tikrai kartais joje issimaudo lotuliukas.gif

ŠANTEL
QUOTE(Loxxy @ 2010 09 27, 17:13)
Na as tai tokiu dalyku pasiklausiau aukletojos  mirksiukas.gif Bet siaip butinai reik tapkuciu, pampersu (jei ju dar prireikia), jei ne tai atsarginiu triusikeliu, dregnu serveteliu, seilinuku, pizamos (jei paliksi pietu miegelio). Na ir kazka atsargai apsirengti. Nes bent jau maniske irkluodama sriuba (kitaip to veiksmo nepavadinsi) tikrai kartais joje issimaudo  lotuliukas.gif
*

Tai vat mano vyras ejo ten del priemimo ir nepaklause ko ten reik kokiu dalyku ,priemoniu blush2.gif ,tai reiks pasikambint gal dar kad susipirktume sia savaitele ax.gif
Aciu Jums uz atsakyma 4u.gif

mashka
sveika, skroblinuko mamyciu bendruone:) 4u.gif

tikekimes ir mes isiliesim i si darnu kolektyva, nors dar nesam prisirase....musu dvynukams 1.2m galvojam pradeti lankyti darziuka nuo kt. rudens kai bus 2metukai su trupuciu.
mamytes, apsvieskit prasau-galim mes patekt i ta isgirta "boruzeliu" grupe?ten vaikiukai kitamet bus trimeciai? ar visokiu buna....noriu eidama pas direktore "zinot ko noriu". nes paprastai buna sunku apsispresti, o be to-vis vien nieko nezinau, tai butu labai saunu suzinot ka is jusu ax.gif

ps. vyras vaikysteje si darziuka lanke, dabar gyvename kt.rajone-galim kazi tiketis priemimo ir ar nepervelai susizgribom jei jau kt. zygiuot ten norim?
vaida89
QUOTE(mashka @ 2010 09 30, 08:32)
sveika, skroblinuko mamyciu bendruone:) 4u.gif

tikekimes ir mes isiliesim i si darnu kolektyva, nors dar nesam prisirase....musu dvynukams 1.2m galvojam pradeti lankyti darziuka nuo kt. rudens kai bus 2metukai su trupuciu.
mamytes, apsvieskit prasau-galim mes patekt i ta isgirta "boruzeliu" grupe?ten vaikiukai kitamet bus trimeciai? ar visokiu buna....noriu eidama pas direktore "zinot ko noriu". nes paprastai buna sunku apsispresti, o be to-vis vien nieko nezinau, tai butu labai saunu suzinot ka is jusu ax.gif

ps. vyras vaikysteje si darziuka lanke, dabar gyvename kt.rajone-galim kazi tiketis priemimo ir ar nepervelai susizgribom jei jau kt. zygiuot ten norim?
*

Mes is boruziuku,kiek supratau,tai kitais metais mes eisime i kita grupe,o i boruziuku grupe atei vel dvimeciai.
Muse
I lopsiuku grupe eina 1-2 metuku vaikuciai. Tie, kuriems sueina 3 pavasari-vasara nuo rudens eina i didesniu grupe.

Mes su maze eisim i "boruziukus" kita rudeni... pamenu, kaip su dvyniais ten ejome -atsiminimai kuo silciausi....
Papildyta:
Beje, mashka -ziuriu musu vaikiukai beveik vienodo amziaus smile.gif
ŠANTEL
QUOTE(vaida89 @ 2010 09 30, 15:48)
Mes is boruziuku,kiek supratau,tai kitais metais mes eisime i kita grupe,o i boruziuku grupe atei vel dvimeciai.
*

Tai kiek supratau ir mes i boruziukus priskirti busim ax.gif
Nu pirmadieni viska reiks isiklausineti ax.gif

Meldziuosi tik kad maziau sirgtu,sirgs tai faktas bet kad kuo maziau,turbut cia visos mamytes taip tikisi unsure.gif
ŠANTEL
Nu va musu pirma diena darzeli labai neblogai parejo,mano sunus iskart iejes i grupe sove prie zaislu lotuliukas.gif ,as pasikalbejau su aukletoja ir isejau iskart tai nieko nei nepastebejo,tik sake aukletoja biski buvo susigraudines,bet trumpam
Mes esam boruziuku grupeje ax.gif
Ten viena mergyte labai gailei verke tokia grazi wub.gif net gaila pasidare wub.gif
ŠANTEL
Ziuriu kaip cia tylu turbut visos maytes dirbancios esat smile.gif
As turbut cai viena busiu nedirbanti blush2.gif
Loxxy
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 10 05, 08:34)
Ziuriu kaip cia tylu turbut visos maytes dirbancios esat smile.gif
As turbut cai viena busiu nedirbanti blush2.gif
*

Tiesiog visada aktyviausios mamos tik pradeje leisti mazylius i darziuka. Veliau klausimu mazeja, nuotaiku pasidalinimui irgi 4u.gif
Kaip jums siandien sekes?
Mes irgi is boruziuku, tik sia savaite tinginiaujam cool.gif
ŠANTEL
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 05, 11:04)
Tiesiog visada aktyviausios mamos tik pradeje leisti mazylius i darziuka. Veliau klausimu mazeja, nuotaiku pasidalinimui irgi  4u.gif
Kaip jums siandien sekes?
Mes irgi is boruziuku, tik sia savaite tinginiaujam  cool.gif
*

Supratau ax.gif
Nu mums pirma diena neblogai,siandien jau verke vaikas kai tevelis paliko unsure.gif
Ziuresim kaip toliau tikiusoi isivaziuosim ax.gif
Nu va mums labai reikia mergaiciu smile.gif nes ten kiek pastebejau daugiau berniuku lygtais g.gif
vaida89
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 10 05, 10:36)
Supratau ax.gif
Nu mums pirma diena neblogai,siandien jau verke vaikas kai tevelis paliko unsure.gif
Ziuresim kaip toliau tikiusoi isivaziuosim ax.gif
Nu va mums labai reikia mergaiciu smile.gif  nes ten kiek pastebejau daugiau berniuku lygtais g.gif
*

Ir mes is boruziuka,nuo vakar sergam.Praeita savaite mergaiciu daugiau buvo.Pirmos 2 dienos mums pasakiskai geros buvo,o tada verkimas prasidejo.Na ziuresim kaip po ligos bus,nes jau turiu i darba grist.
Muse
Sveikos, naujos mamos ir nauji vaikiukai smile.gif. Kantrybes, pripras...

As tik vat laukiu, kada sildyt prades, nes salta ir dregna grupeje. Galvojau nebeleisti gal sia savaite, ale tai spektakliukas, tai sokiu burelis... Tikiuosi, nesusirgsim.
ŠANTEL
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 05, 13:06)
Ir mes is boruziuka,nuo vakar sergam.Praeita savaite mergaiciu daugiau buvo.Pirmos 2 dienos mums pasakiskai geros buvo,o tada verkimas prasidejo.Na ziuresim kaip po ligos bus,nes jau turiu i darba grist.
*

Sveikatytes Jums greiciau sveikit,lauksim 4u.gif Oij tikiuosi mano neatkris kaip as bijau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2010 10 05, 16:04)
Sveikos, naujos mamos ir nauji vaikiukai smile.gif. Kantrybes, pripras...

As tik vat laukiu, kada sildyt prades, nes salta ir dregna grupeje. Galvojau nebeleisti gal sia savaite, ale tai spektakliukas, tai sokiu burelis... Tikiuosi, nesusirgsim.
*

Sveiki 4u.gif
As kai buvau boruziukuose tai kad ir plastikinei langai sakyciau saltoka ,o jauciu kur nera isvis salta turbut unsure.gif
Loxxy
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 05, 11:06)
*

o kas jums?
Mes tai tokios nei sveikos nei sergancios tai laikau namie. cool.gif
Braskyte07
Sveikutes,
gal yra mamayciu is peledziuku grupes??? Sia savaite pradejau vesti savaji. Kol kas lik noriai eina i darzeli thumbup.gif
vaida89
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 05, 15:50)
o kas jums?
Mes tai tokios nei sveikos nei sergancios tai laikau namie.  cool.gif
*

Gydytoja sake,kad virusas (visada tokia pacia diagnoze girdziu) pirmadieni ir vakar temperatura virs 39 buvo,siandien jau nebera tik sloga nemaza.Gal pirmadieni jau ateisim.
ŠANTEL
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 06, 16:26)
Gydytoja sake,kad virusas (visada tokia pacia diagnoze girdziu) pirmadieni ir vakar temperatura virs 39 buvo,siandien jau nebera tik sloga nemaza.Gal pirmadieni jau ateisim.
*

Oj laikykites 4u.gif As irgi sita giesme girdziu kai vedu vaika pasitikrinti,pastovei sako saugokites virusai siaucia ,o gal norit pasiskiepyti vakcina kainuoja bla bla bla doh.gif

Musu kazkodel dar neuzrase i darzeli einam tik iki pietu ,turbut letai eina sitie reikalai g.gif
Loxxy
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 10 06, 16:57)

Musu kazkodel dar neuzrase i darzeli einam tik iki pietu ,turbut letai eina sitie reikalai g.gif
*

Nelabai suprantu apie ka tu cia. Kai tik pasakysit aukletojom, kad jau norit palikti pietauti ar vesti pries pusrycius iskart busit itraukti i sarasus. Kol pratinates tik po truputi, geranoriskai jusu pinigelius taupo 4u.gif
ŠANTEL
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 06, 23:15)
Nelabai suprantu apie ka tu cia. Kai tik pasakysit aukletojom, kad jau norit palikti pietauti ar vesti pries pusrycius iskart busit itraukti i sarasus. Kol pratinates tik po truputi, geranoriskai jusu pinigelius taupo  4u.gif
*

Nu mano vyras klause gal jau galima palikti pietu miegui tai pasake kad dar neuzrasyti esam kai uzrasys tada jau galesim palikt ax.gif
Norejau tokio dalyko paklaust g.gif ,jei Jusu vaikui atsirado sloga ir ir kosti ar Jus vedat i darzeli g.gif ?????Man idomu kaip mamytes i tokius dalykus ziuri g.gif
Loxxy
Labas rytas

QUOTE(ŠANTEL @ 2010 10 07, 08:27)

Norejau tokio dalyko paklaust g.gif ,jei Jusu vaikui atsirado sloga ir ir kosti ar Jus vedat i darzeli g.gif ?????Man idomu kaip mamytes i tokius dalykus ziuri g.gif
*

As grieztai pries toki vedima. Laikau tai nepagarba savo vaikui ir aplinkiniams. Nors mamos bande sakyti, kad kai dirbi kitaip neiseina. Bet vaikus auginti niekada ir nebuvo lengva biggrin.gif
O siaip yra higienos normoj nustatyta su kokia sloga ar kosuliu aukletojos turi nebepriimti vaiku i darziuka. Jei tokius ves i boruziukus, prasysiu aukletoju laikytis teises aktu nuostatu cool.gif
ŠANTEL
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 07, 10:57)
Labas rytas
As grieztai pries toki vedima. Laikau tai nepagarba savo vaikui ir aplinkiniams. Nors mamos bande sakyti, kad kai dirbi kitaip neiseina. Bet  vaikus auginti niekada ir nebuvo lengva  biggrin.gif
O siaip yra higienos normoj nustatyta su kokia sloga ar kosuliu aukletojos turi nebepriimti vaiku i darziuka. Jei tokius ves i boruziukus, prasysiu aukletoju laikytis teises aktu nuostatu  cool.gif
*

Tai va zinok atvede toki viena kriokenti siandien ,aiskuu as pati nemaciau tai negaliu labai teigti ar tas vaikas labai sergantis ,mano vyras taip sake ,paziuresim ar mano vaikas atsilaikys jei ne pasidomesiu kieno tas vaikelis ir pakalbesiu su mamyte ar aukletoja,nes as irgi gierztai jei tik butu sloga ir kosetu nevesciau schmoll.gif
MAMYČIUKAS2
QUOTE(Braskyte07 @ 2010 10 06, 14:54)
Sveikutes,
gal yra mamayciu is peledziuku grupes??? Sia savaite pradejau vesti savaji. Kol kas lik noriai eina i darzeli  thumbup.gif
*

mes iš ten biggrin.gif
Braskyte07
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2010 10 07, 12:10)
mes iš ten  biggrin.gif
*

Ooo, malonu susipazinti. Ir kaip atsiliepimai?? Kaip aukletojos?? Kaip pati grupe, na turiu omenyje, vaikai?? Ar draugiski ir pan.?? O tavo vaikas jau is lopselio atejo ar dabar tik tai??
MAMYČIUKAS2
QUOTE(Braskyte07 @ 2010 10 07, 16:07)
Ooo, malonu susipazinti. Ir kaip atsiliepimai?? Kaip aukletojos?? Kaip pati grupe, na turiu omenyje, vaikai?? Ar draugiski ir pan.?? O tavo vaikas jau is lopselio atejo ar dabar tik tai??
*

mes iš lopšio atėjom. vaikučiai visi faini thumbup.gif . auklėjos geros - užsima su vaikais, piešia, žaidžia, daro darbelius. aplamai man šis darželis patinka, dauguma auklėtojų fainuolės smile.gif . o kaip jums?
ŠANTEL
Nu ka kaip ir sakiau mano mazylis susirgo verysad.gif ,ir apsikrete nuo tos mergaites kur sakiau kad atvede labai kosincia,tai mnao vaikas taip pat pradejo taip koseti ir slogyte didele unsure.gif ,Aciu D kad temperaturos pokolkas neras ryt zigiuosim pas gydytoja,tikiuosi pasveikism per savaitele unsure.gif

Gal zinot nuemri boruziuku grupes ,reik aukletojai paskambint pranest unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.