Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lydeka lydekaitė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2
paiduke
Nezinau ar tokia temele buvo,bet perzvelgusi,tokios neradau,o man labai reikia suzinoti,ka galima pagaminti is lydekos
Ateinanti savaitgali,musu seimos draugas vaziuos,gaudyti lydeku ir sake atvez,kad as kazka pagaminciau,bet ,kad as nezinau,ka is jos galima skanaus pasigaminti. Isviso valgius tik farsiruota lydeka,bet as tokios tai tikrai daryti nenoriu
Gal ka pasiulysit???
paiduke
g.gif g.gif Galvojau,kad as viena receptu is lydekos nezinau
Savaitgalis arteja,o as neturiu jokiu ideju,kaip skaniai paruosti lydeka
Puuga
Isbandytas receptas. Sriubyte. Lydekos gabalelius vyniojam i binta, dedam i puoda kuriame jauverda morkytes, bulves, zirneliai ir kitos gerybes, daug prieskoniu ir sultinio gab.
Isvirtus gabalelius galima drasiai valgyti. Tik binto nepamirti nusivynioti.
clap.gif O sriubyte be jokiu kaulu!!! clap.gif

Neisbandytas receptas. Valgiau kepta orkaiteje lydeka. Lydeka supjaustom nuo galvos iki koju biggrin.gif (taip kad neprarastu formos) , itrinam prieskoniais ir kepam orkaiteje.Galima dar laistyti kepant. Tada sudedam i lekste vel nuo galvos iki uodegos ir puosiam porais bei kitokiom zolem tongue.gif . Grazu
Rigedora
na aš tik kelis kartus dar ruošiau lydeką... vieną kart kepiau orkaitėj, prieš tai kelias dienas palaikius prieskoniuose ir grūstam česnake ištrynus. Dar šalia skardoj kepiau ir bulves griežinėliais supjaustytas storesniais. Nu nieko gavosi, tik gal sausoka. tai kas liko kitą dieną sudėjau į puodą, pritarkavau morkų, svogūno, prieskonių, truputį vandens, dar tiesa paprikos įpjausčiau ir užpylusi trupučiu vandens patroškinau, prieš galą nusekus vandeniui-supyliau grietinėlę ir dar patroškinau, kol jin šiek tiek sutirštėjo. dar galima įberti kario kas mėgtsa. wink.gif Nu taip man gavosi skaniau, ne taip sausa. garnyrui galima bulvės, galima ryžiai. Lygiai taip pat galima troškinti ir nekeptą lydeką.
Asta
Man tai lydeka yra skaniausia idaryta ir su drebuciais. Niam niam essen.gif
Libra
QUOTE (Asta @ 2004 05 28, 19:12)
Man tai lydeka yra skaniausia idaryta ir su drebuciais. Niam niam essen.gif

Prasom pasidalinti rceptukais wink.gif
gitulia
Mamos reikia pagalbos. Turiu pora graziu lydekaiciu, su visom galvom, tik nezinau kaip jas skaniai paruost. Pasidalinkit patirtim, kuom jas prikimst, kuom patrint?
As :)
Jau senokai dariau, daug terliones, bet kazhkiek pamenu.
Lydeka nulupu, ishkaulinu, jos ta "mesyte" sumalu, pridedu batono, prieskoniu (panashiai kaip kotletams). Idedu i ta lydekos oda, uzhsiuvu ir i orkaite.
Kai ishkepa, ishimu siula, dedu i lekshte, supjaustau, puoshiu citrina, petrazholem, zhirneliais, kiek tik fantazija leidzia. clap.gif
Stalas grazhiai atrodo, bet valgyt man skaniau koki unguri ar lashisha wink.gif
Sekmes ! biggrin.gif
petrute
QUOTE (gitulia @ 2004 10 21, 22:43)
Mamos reikia pagalbos. Turiu pora graziu lydekaiciu, su visom galvom, tik nezinau kaip jas skaniai paruost. Pasidalinkit patirtim, kuom jas prikimst, kuom patrint?

I farsa ant sviestuko pakapinu morkytes su svogunu, dedu truputi kario, truputi muskato, man asmeniskai labai patinka,pripazystu "santa marijos", tinka salieras. ir nepersudyti.
Gero apetito!
gitulia
Aciu mamos,
Jau iskepiau thumbup.gif . Dariau panasiai kaip jus ir pataret, sumaliau zuvi, idejau pakepintu svogunu su morkytem, kiausini virta supjausciau, viska sukisus i pilva uzsiuvau ir kepiau folijoj. Skanu ir grazu biggrin.gif
As :)
QUOTE (gitulia @ 2004 10 22, 21:29)
Aciu mamos,
Jau iskepiau thumbup.gif . Dariau panasiai kaip jus ir pataret, sumaliau zuvi, idejau pakepintu svogunu su morkytem, kiausini virta supjausciau, viska sukisus i pilva uzsiuvau ir kepiau folijoj. Skanu ir grazu biggrin.gif

dziaugiuosi clap.gif
kovo
Turiu lydeka.noreciau ja farsiruoti.Gal zinote kokiu nors receptu ar adresu internete gal su foto.Buciau dekinga.
ultraviolet
aš galiu pasiūlyti tik adresiuką internete,pati niekada nefarširavau,tai nežinau ar išeis receptai
jei kokia išeis skaniai rašyk ir mes bandysim wink.gif
ručikas
As labai daznai farsiruoju,nes vyras kai prigaudo tai neturiu kur deti, o kepta buna sausa. galiu pasidalinti receptu wink.gif
Reik nuimti graziai oda kad nesuplistu, bet kai darineji pilvo neprapjauti reik. Oda pamarinuoji su prieskoniais zuvies. Paskiau ja nukauluoti, ir karta permalti, pakepinti svoguna su tarkuota morkyte, reik kiaules lasiniu bet nedaug, bulkos pora riekuciu ismirkyti piene, 2kiausinio trynius deti i visa ta mase ir viska gerai kelis kartus permalti, t.y.morkas su svogunais, batona, lasinius ir zuvi, ideti prieskoniu, o paciam gale sudeti isplaktus baltymus. Ta mase sukisti i oda, aptepti aliejum ir kepti orkaitei apie 1,5val. 150laipsniu . Bet reik nestipriai prikisti, kad neplistu. Man tai visada truputis mases lieka tai kotletu iskepu.
Skanaus!
Mįsliukė
Pabandykite lydeką kepti druskoje. Reikės 3 kg druskos. Į skardą įpili druskos, ant jos truputį papipirintą lydeką ir būtinai užbarstyti baziliko, tada vėl užpili druską , kad nesimatytų žuvies. Ir kepi.
asfaltuota
SOS! galbėkit, padėkit!!!! Aš ir turiu lydeką... neišmanau ką su ja daryt, negi kepsi kaip paprastą žuvį...Noriu kažko ypatingo, o MB kliedi paie lydeką piene... Nu nežinau aš tokio recepto, jis irgi nežino, tik pas kažką valgė ir labai patiko...
gitulia
http://www.supermama.com/InvisionBoard/ind...showtopic=13784

paikrinta, visiems patiko thumbup.gif
iruciux
Sveikos mamytes,
Arteja Kaledos, o as saldiklyje uzsaldziau lydeka, kuria per Klaedas butu puiku suvalgyti, noretusi kazkaip skaniau paruosti. Gal kas zinote koki recepta, kaip farsiruoti ta zuvi?Aciu, kas pasidalins patirtimi.
remka
.....as kaip tik irgi turiu lydekaite saldikly,sakiau Naujiesiems Metams pafarsiruosiu,o darau taip:
...pirmiausiai isimu kaula,na as pradedu nuo galvos,perpjaunu ta vidurini kaula ties galva iruodega, jiis labai gerai man issitraukia,paskui islupu file ir viskas!
.....Zuvies mase sumalu,idedu kiausiniu,pakepinta svoguna svieste,batono mirkyto grietinelej,dar ir pacios grietineles ipilu,priekoniu,cesnako,na cia su prieskoniais,kas kaip megsta ka,pav. valgiau lydeka farsiruota su paprika,na man tai neskani buvo,nors paprika labai megstu...Esu viso isfarsiravus na gal 15 stuku(lydekos ir starkiai)......nenoriu nieko sakyti,bet kur esu valgius farsiruotos zuvies,niekur nebuvo skani-na ne mano skonio!
..Tai is visos lydekos lieka galva ir uodega,visa ta malta-gerai ismaisyta mase su grietinele,batonu,svogunu ir t.t. susdedu i vidu,tik ne per daug ir uzsiuvu su siulu,lydeka isformuoju,patepu aliejum is visu pusiu ir dedu i orkaite kept!
...valgom su marinuotu agurku ir "Rolmolade" majonezo padazu!
....is likusios mases prisikepu dar kotletu,(nes visada man lieka) irgi labai skanu!
Virdzinija
LYDEKA SU SŪRIU IR SVOGŪNAIS


Lydekaitė
150 g sviesto
150 g fermentinio sūrio
750 g grietinės
šaukštas miltų
3 svogūnai
druskos


Išėmę stuburą, žuvį supjaustykite 3 pirštų storio gabalais, pasūdykite. Ištirpinę 100 g sviesto, sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, žuvį ir kepkite. Svieste pakepinkite miltus ir maišydami supilkite grietinę. Iš žuvies išimkite kaulus, apvoliokite tarkuotu sūriu ir dėkite dubenin su padažu. Ant viršaus užbarstykite likusį tarkuotą sūrį. Kepkite orkaitėje, kol parusvės.

drinks_cheers.gif
Virdzinija
LYDEKOS ŠAŠLYKAS


1 lydeka
0,5 citrinos
200g rūkytų lašinių
2-3 pomidorai
ankštpipiris
2 svogūnai
druskos



Supjaustykite žuvį gabalais, pasūdykite ir, apšlakstę citrinos sultimis, palikite 20-30 min. lėkštėje. Ant iešmo pakaitomis sumovę žuvies, rūkytų lašinių, pomidorų ir svogūnų griežinukus, ankštpipirio gabaliukus, kepkite ant žarijų.
Šašlyką galima kepti ir iš kitų stambių žuvų.

4u.gif
renren
As turiu dvi lydekaites ir labai noriu farsiruoti. Bet mane domina labiausiai, kaip nudirti oda? Nuo ko pradeti net neisivaizduoju. O jau i vidu tai sumastyciau kaip sukist ax.gif
Pamokinkite 4u.gif
Rasvyte
Mno vyras skaniai gamina lydekas ir beja labai paprastai.
Supjausto mažais gabaliukais, pasudo, papipirina, apvolioja miltuose. Dubioje keptuvėje ipila truputi aliejaus, svogūniuko ir pila piena.Tada sudeda lydekas, uždengia keptuvę ir troškina.jei kam nepatinka, tai svogūnų galima nedėt.
Skanaus 4u.gif
erika9
Merginos, mokančios farširuoti lydekas, prašau papasakokite apie pačią odos nuemimo techniką. O žuvį prieš tai dar nuskusti reikia? Ką daryti, jei skutant truputį plyšta odelė? g.gif
stewie
sveiki. delano, akropolyje valgiau folijoje kepta lydeka, ant virsaus suris, o baigus kepti uzdeti pomidoro griezineliai. ziauriai skanu buvo. gal zinote, kokiais prieskoniais reikia istrinti, ir kokioje t-roje kepti, kad taip skaniai gautusi??? smile.gif

o del receptuku, mokykloje dareme lydekos file tesloje:
500g. zuvies file be odos
2 kiausai 1 st. miltu
5v.s. grietines
1 v.s. zuvies prieskoniu
aliejaus kepimui

file supjaustyti 5-6 cm ilgio ir 2 cm plocio gabaleliais, juos apvolioti miltuose ir prieskoniuose(vienoje lekstuteje miltai, kitoje prieskoniai). tryniai istrinami su druska, 1 v.s. aliejaus ir visa grietine, dedama dalis miltu ir gerai issukama. baltymai isplakami atskirai ir imaisomi i tesla, suberiant dalimis likusius miltus. pavolioti tesloje zuvies gabaleliai kepami dideliame kiekyje aliejaus kol graziai pagelsta. sita recepta dariau per kaledas, tai kol atnesiau iki kuciu stalo, tetis pasidarbavo, ir daugiau kaip puse suvalge smile.gif smile.gif smile.gif
vvandene
tai čia tikriausiai juros lydeka buvo, vadinamas hekas......
dolcegitka
QUOTE(asfaltuota @ 2004 11 12, 13:55)
SOS! galbėkit, padėkit!!!! Aš ir turiu lydeką... neišmanau ką su ja daryt, negi kepsi kaip paprastą žuvį...Noriu kažko ypatingo, o MB kliedi paie lydeką piene... Nu nežinau aš tokio recepto, jis irgi nežino, tik pas kažką valgė ir labai patiko...
*


as iskepu lydeka ,dedu kepta i puoda ,bet puodas turetu buti ,kad dugnas nesviltu,geriausia aliuminis.TOLIAU morka sutarkuoju ,svugunu laisku ,gali but ir poras bet tik smulkiai pjaustytas ,sviesto, vegetos ,jei kas megsta suriau druskos , pipiru,lauro lapeli , uzpilu pienu ,kad apsemtu ir patroskinu. kaip baige troskintis galima ideti grietines valgom su virtom bulvem ir zales agurkas tinka.laaaaabai skanu .dabar yra ruduo lydeku metas ,tai kad si receptuka tikrai isbandikitae nepasigailesite.SKANAUS
vaivike
QUOTE(ručikas @ 2004 11 06, 13:52)
As labai daznai farsiruoju,nes vyras kai prigaudo tai neturiu kur deti, o kepta buna sausa. galiu pasidalinti receptu wink.gif
Reik nuimti graziai oda kad nesuplistu, bet kai darineji pilvo neprapjauti reik. Oda pamarinuoji su prieskoniais zuvies. Paskiau ja nukauluoti, ir karta permalti, pakepinti svoguna su tarkuota morkyte, reik kiaules lasiniu bet nedaug, bulkos pora riekuciu ismirkyti piene, 2kiausinio trynius deti i visa ta mase ir viska gerai kelis kartus permalti, t.y.morkas su svogunais, batona, lasinius ir zuvi, ideti prieskoniu, o paciam gale sudeti isplaktus baltymus. Ta mase sukisti i oda, aptepti aliejum ir kepti orkaitei apie 1,5val. 150laipsniu . Bet reik nestipriai prikisti, kad neplistu. Man tai visada truputis mases lieka tai kotletu iskepu.
Skanaus!
*


thumbup.gif oi skani zuvyte gavosi... essen.gif aciu ručikas
Meskutia
Nu va, sendien pietums kepiau tokia lydeka, maniske apie 800 gramu svere smile.gif Imesiu receptuka, gal kam patiks smile.gif
Reikes: lydekos, nedaug lasinuku, dvieju skilteliu cesnako, valg. sauksto pomidoru padazo, 2 valg. saukstu majonezo, penkiu morkyciu, apie 200-300 gramu pievagrybiu, siek tiek raudonelio, druskytes, krapu bei pipiru smile.gif
Lydeka padalinau i dvi dalis, ir isemiau didiji kaula, paskuj supjausciau ir gavosi astuoni vidutinio dydzio gabaleliai smile.gif Juos sudejau i didele lekste, uzdejau majonezo, pomidoru padazo, smulkiai tarkuoto cesnako ir prieskoniu ... Tada viska ismaisiau ir palikau valandai pasimarinuoti wink.gif Paskuj susikarpiau folija i astuonis gabalelius, ir i kiekviena apacioj dejau morkyciu tarkuotu, pjaustytu pievagrybiu ir zuvies, o tada vel ant zuvies morku ir pievagrybiu ir labai ne daug lasinuku smile.gif Tada viska graziai susukau, ikaitinau orkaite iki 220 sudejau zuvi ir kepiau apie 15 min, poto dar isjungus orkaite, joje palaikiau apie 10 minuciu, gavosi labai skanu smile.gif Gal kam patiks smile.gif
barselona*
QUOTE(Rasvyte @ 2005 03 31, 14:55)
Mno vyras skaniai gamina lydekas ir beja labai paprastai.
Supjausto mažais gabaliukais, pasudo, papipirina, apvolioja miltuose. Dubioje keptuvėje ipila truputi aliejaus, svogūniuko ir pila piena.Tada sudeda lydekas, uždengia keptuvę ir troškina.jei kam nepatinka, tai svogūnų galima nedėt.
Skanaus 4u.gif
*



isbandziau mirksiukas.gif tikrai paprasta,terliotis nereikia kai laiko nera,bet lb skanu clap.gif as dar dejau visokiu svieziu zalumynu,ir ant galo sauksta grietines,kad padaziukas tirstesnis butu drinks_cheers.gif essen.gif
regna
Man teko zinoti,kad Skandinavai lydeku nevalgo,jie pripazįsta tik lašišą.
Jiems lydekose daug asakyčių.
Po geros žūklės teko iš lydekų ruošti kotletus,paruošimas užima nemažailaiko,bet kotletukai lydekų nuostabūs.
Juos galima kepti keptuveje,arba rkaitėje,iš,pat pradžiu pridengiant folija,baigiant atidengiama,kad apskrustu.
Ant viršaus galima uždėti pakepinto svogūno,užpilti grietinėle,aružbarstyti tarkuoto sūrio sumaišyto su krapais ir sutarkuotu muskatu{geras derinys žuviai}
Saulytė
radau kur nufotografuota kaip nunerti oda:
http://www.zvejokliai.lt/index.php?Itemid=...t&task=view
Musiukass
QUOTE(Saulytė @ 2009 11 27, 22:27)
radau kur nufotografuota kaip nunerti oda:
http://www.zvejokliai.lt/index.php?Itemid=...t&task=view

Kad cia jei farsiruot, tai nelabai tinkamai nulupta, bet cia mano subjektyvi nuomone, kiekviena savo buda turi blush2.gif

niekada pilvo odos neperpjaunam, tik ties galvos apacia (virsuj odos nenupjaut, tik apacioj kiek tik imanoma maziau) ir tada nunert, pakerpant ties pelekais. Tada visas idaras susikisa lyg i 'kojine'
KibirVibir
QUOTE(regna @ 2009 07 08, 09:01)
Man teko zinoti,kad Skandinavai lydeku nevalgo,jie pripazįsta tik lašišą.
*



jusu zinojimas neteisingas schmoll.gif
Saulytė
Mano receptas

Sumiksavau pora receptų kuriuos radau čia
Nuėmiau odą, pjoviau pilvą žuvytei, bet ne iki galo, palikau galvą ir uodegą su oda.
Odą pamarinavau su prieskoniais. Nurinkau mėsytę ir ją sumaliau (tiksliau neturiu rankinės malimo mašinos, bet puikiai suėjo virtuvinis kombainas)
Pora riekučių batono išmirkyto piene, pora šaukštų maltų džiuvesėlių, pakepinau svogūna su dviem nedideliom morkytem ir sudėjau į mėsytę.
Dar idėjau šaukštą grietines, du kiaušinio trynius, truputį lašinukų, viską išminkiau ir dar kartą persmulkinau su virtuviniu kombainu.
Po to idėjau išplaktus dviejų kiaušinio baltymus na aišku dar prieskonių, ir viską dėjau į žuvytės vidų. Gražiai užsiuvau. Poto dar visą ją ištepiau majonezu (kad oda nesukeptų ir būtų minkšta), o žuvytės pelekiukus įviniojau į foliją, kad nesukeptų
Kepiau 1 val 40 minučių apie 150 laipsnių temperatūroje.

Tiesa, masės truputį liko – padariau kokius tris kotletukus

Prie žuvytės dariau padažiuką:
Pusė indelio majonezo, pora šaukštų pomidorų padažo, pora skiltelių česnako ir krapai.


o va kaip atrodė:
user posted image

skonis tikrai nerealus...
gavau beproto daug pliusų iš uošvių lotuliukas.gif
Musiukass
QUOTE(Saulytė @ 2009 11 29, 19:54)
Mano receptas


Super atrodo thumbup.gif
megstu labai, o ir stalo puosmena nereali mirksiukas.gif

i akis mes idedam lasinuko gabaleli ir pipira
*dew*
o kaip darote lydeka drebuciuose, ir buna ji kaip tortas papuosta balta "mase" biggrin.gif nemoku kitaip paaiskinti biggrin.gif tai is ko ta mase padaryti?na as manau kad is majonezo ir zelatinos, bet noriu pasiklausti to kas zino ir daro rolleyes.gif
Siguciuks
Sveiki, gal kas galėtų atsqakyti, kodėl kepama farširuoita lydeka sutrūko? Masės lyg ir nebuvo labai jau tamriai prikišta, o ji ėmė ir išsiskleidė į šonus...? verysad.gif
Siguciuks
QUOTE(Siguciuks @ 2009 12 24, 23:31)
Sveiki, gal kas galėtų atsqakyti, kodėl kepama farširuoita lydeka sutrūko? Masės lyg ir nebuvo labai jau tamriai prikišta, o ji ėmė ir išsiskleidė į šonus...? verysad.gif
*


arriele
QUOTE(Siguciuks @ 2009 12 25, 00:31)
Sveiki, gal kas galėtų atsqakyti, kodėl kepama farširuoita lydeka sutrūko? Masės lyg ir nebuvo labai jau tamriai prikišta, o ji ėmė ir išsiskleidė į šonus...? verysad.gif
*



Bent jau as kisdama i orkaite farsiruota lydeka aptepu ja majonezu, nei karto nebuvo sutrukus, ir kaip jinai truko per virsu? Nes apacia taigi uzsiuta, keista g.gif
Laukinė prerija
Lydeka druskoje
My Webpage

Laimuske
Vakar kepiau ir paskui troškinau lydeką pagal kažkurios mamytės receptuką, nepamenu tik kurios.

Procesas:
Apkepam supjaustytą lydeką su trupučiu druskos ir žuvies prieskonių.
Kitoje keptuvėje apkepiau smulkiai pjaustytas morkas ir svogūną.
Svogūną ir morkas pilame ant lydekos, ant viršaus užpilame pieno ir patroškiname kokia 15min.

Skanu blush2.gif
Failas
Gal kas turite naujų idėjų kaip farširuoti lydeką? 4u.gif
raimonda84
gal kas galit ppasakot kaip nunert oda nuo ko pradet pjaut kad liktu sveika uodega galva bei tie pelekai 4u.gif labai dekinga nes as pirmakart kai dariau tai labai suvargau nes kol isemiau kaula ir mesyte kad oda liktu o cia ziuriu kitos raso kad nuneria oda blush2.gif
raimonda84
QUOTE(Saulytė @ 2009 11 29, 20:54)
Mano receptas

Sumiksavau pora receptų kuriuos radau čia
Nuėmiau odą, pjoviau pilvą žuvytei, bet ne iki galo, palikau galvą ir uodegą su oda.
Odą pamarinavau su prieskoniais. Nurinkau mėsytę ir ją sumaliau (tiksliau neturiu rankinės malimo mašinos, bet puikiai suėjo virtuvinis kombainas)
Pora riekučių batono išmirkyto piene, pora šaukštų maltų džiuvesėlių, pakepinau svogūna su dviem nedideliom morkytem ir sudėjau į mėsytę.
Dar idėjau šaukštą grietines, du kiaušinio trynius, truputį lašinukų, viską išminkiau ir dar kartą persmulkinau su virtuviniu kombainu.
Po to idėjau išplaktus dviejų kiaušinio baltymus na aišku dar prieskonių, ir viską dėjau į žuvytės vidų. Gražiai užsiuvau. Poto dar visą ją ištepiau majonezu (kad oda nesukeptų ir būtų minkšta), o žuvytės pelekiukus įviniojau į foliją, kad nesukeptų
Kepiau 1 val 40 minučių apie 150 laipsnių temperatūroje.

Tiesa, masės truputį liko – padariau kokius tris kotletukus

Prie žuvytės dariau padažiuką:
Pusė indelio majonezo, pora šaukštų pomidorų padažo, pora skiltelių česnako ir krapai.
o va kaip atrodė:
user posted image

skonis tikrai nerealus...
gavau beproto daug pliusų iš uošvių  lotuliukas.gif
*


sita lydekaite tiesiog nuostabei atrodo lotuliukas.gif thumbup.gif
ingusemac
QUOTE(Failas @ 2010 10 26, 19:34)
Gal kas turite naujų idėjų kaip farširuoti lydeką?  4u.gif
*



Labai mėgstu įdarytą lydeką didis.gif Bet čia tokiai virejai-megejai kaip aš iki tokio patiekalo gamybos tai toli. blush2.gif Nors pažiūrėti į tokius gamybos šedevrus mėgstu.

Čia dar viena idėja: http://www.seimoskepiniams.lt/index.php?id=321
drugelis.
Kalėdoms norėčiau pabandyti farširuoti lydeką, bet man visiškai neaišku, kaip tą odą nulupti. Gal kas galit smulkiai paaiškinti, kaip tą padaryti doh.gif
Evelincik
cia galima pasiziuret,atrodo ne taip jau ir sudetinga smile.gif cia antra dalis video
gal patarsit kur pigesnes lydekos nei maximoj
drugelis.
QUOTE(Evelincik @ 2010 12 15, 12:37)
cia galima pasiziuret,atrodo ne taip jau ir sudetinga   smile.gif      cia antra dalis video
gal patarsit kur pigesnes lydekos nei maximoj
*



Aš turguje perku, pigiau smile.gif Ačiū labai už nuorodas. Bandysiu daryti, būtinai nufotografuosiu thumbup.gif
drugelis.
O kokią žuvį dar galima farširuoti taip pat, kepant orkaitėje? Mano paieškos lydekų liūdnos - viskas "iššluota".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.