Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd. Abraitis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
referente
labukas,
gal kas zinote kiek kainuoja gimdyymas kauno klinikose pas daktara Abraiti?smile.gif

minimaus
Mane ir domina šis klausimas. Šiaip jis jau yra man padėjas vieną kartą, kai buvo nesivystantis nėštumas. Man jis paliko labai gera įspūdį. Dabar ir pas jį lankausi, labai fainas. Jei viskas bus gerai pas jį ir gimdysiu, nesvarbu kiek kainuos. yess.gif ok.gif nemanau bent jau kad daugiau nei pas kitą gerą daktarą topsecret.gif
EvelinaM
Labas,
Gimdžiau pas gyd. Abraitį KMUK 2004 metais spalio menesi. Kainavo 500. Turint galvoje, kad darė Cezarį (tiesa, neplaninį), manau, kad gana pigiai prasisukau. Šiaip gydytojas paliko tikrai labai gerą įspūdį, labai rūpinosi manimi visas 6 dienas. Apskritai su juo labai lengva bendrauti, net ir neprašomas pasakoja, kas vyksta, kodėl būtent taip, kaip dar gali būti ir pan. Sekantį kartą vėl norėčiau gimdyti pas jį.
minimaus
Va ir man patinka, kad jis viską aiškina smile.gif aš pati net tiek klausimų neprigalvočiau tongue.gif tikrai labai rūpestingas ir atsimena viską normaliai, ne taip kaip kiti rolleyes.gif ir dar prie bajerio, nu žodžiu liuks daktariukas biggrin.gif
EvelinaM
Abraičio atmintis iš tiesų nereali biggrin.gif . Teko lankytis pas jį praėjus metams po gimdymo dėl kitų problemėlių, tai ne tik atsiminė, kas gimė, bet ir kurioj gimdyklos palatoj gimdžiau, kaip vyko gimdymas ir t.t. Žodžiu, jei ne gydytojo pašaukimas, būtų puikus saugumietis tongue.gif
minimaus
Gimdžiau pas Vyta Abraitį. Apie jį tik patys šauniausi atsiliepimai iš mano pusės. Labai atidus buvo nėštumo laikotarpį, tiek ir per gimdymą, tiek ir po jo kol gulėjau ligoninėj, į palatą aplankyt ateidavo kelis kartus per dieną thumbup.gif Super gydytojas drinks_cheers.gif
light blue
Aš irgi lankausi pas šį gydytoją. Ir gimdysiu pas jį. Man jis thumbup.gif Ir vyrui labai patiko. Gerą jumoro jausmą turi, lengva bendrauti. Man ir buvo svarbiausia renkantis gydytoją, kad lengva susišnekėti būtų, kad nebūtų jis baisingai oficialus ir kad paklausti galėtum nebijodamas nors ir paties kvailiausio klausimo. Viskas jame sutilpo thumbup.gif
Beje, o gimdyme jis su kokia nors sava akušere būna, ar čia jau kaip pagal budėjimą išpuola? Manau akušerė irgi svarbi gimdant. Nenoriu kažkokios žiežulos, kad dar parkes keltų schmoll.gif
fashion
As irgi pas gyd.Abraiti gimdyti ruosiuosi. Labai patiko kaip zmogus. Siandien lekiam su vyru ultragarsa paskutini padarys pries gimdyma. Tikiuosi viskas gerai.. unsure.gif nes jau galas, o leliukas vos pakrebzdena pilvelyje verysad.gif
Tukana
Aš taip pat gimdžiau pas gyd. Abraiti, ir galiu tik pritarti jums visoms - tik patys geriausi atsiliepimai apie jį . Tai tikrai pasitikejimo vertas gydytojas thumbup.gif
O kas ruošiates pas jį gimdyti, manau, kad tai geras pasirinkimas clap_1.gif
light blue
QUOTE(fashion @ 2006 08 25, 09:01)
As irgi pas gyd.Abraiti gimdyti ruosiuosi. Labai patiko kaip zmogus. Siandien lekiam su vyru ultragarsa paskutini padarys pries gimdyma. Tikiuosi viskas gerai..  unsure.gif  nes jau galas, o leliukas vos pakrebzdena pilvelyje  verysad.gif
*

Tai duok žinot, kaip sekėsi per gimdymą su Abraičiu draugauti mirksiukas.gif O man tai eilė ateis lapkritį mirksiukas.gif Ir sėkmės dideliausios wub.gif
fashion
QUOTE(Tukana @ 2006 08 25, 18:28)
Aš taip pat gimdžiau pas gyd. Abraiti, ir galiu tik pritarti jums visoms - tik patys geriausi atsiliepimai apie jį . Tai tikrai pasitikejimo vertas gydytojas  thumbup.gif
O kas ruošiates pas jį gimdyti, manau, kad tai geras pasirinkimas  clap_1.gif
*

Sveika Tukana!

O tu su gyd. Abraiciu tareisi is anksto, ar jis dirbo tuo metu, kai atvaziavai?...
Jei tareisi, ir jei ne paslaptis - kiek mokejai ax.gif ?
Bijau gimdyt kaip nezinau ko fear.gif
Dar siandien Krikscioniskuose filmuota medziaga apie gimdyma rode, tai is vis blink.gif
giedre20
na ir as prie jusu prisijungsiu mirksiukas.gif
tikrai apie Abraiti tik gera galima sakyti, gimdziau pas ji pries du menesius, labai siltas zmogus, labai mane palaike, nes su vyry issiskyrus tai gavau palaikyma netik kaip jo pacientei bet ir kaip moteriai. biggrin.gif
Indula
O aš prieš metus pas jį gulėjau ant sulaikymo.Tai galiu pasakyti- nusivyliau.Pinigų nedaviau(nemačiau reikalo) schmoll.gif , tai ir priežiūros nebuvo.Kai moki pinigus gydytojams, tada jie visi būna "geri" ir puiki priežiūra.O man nei ką normaliai išaiškino, pasipyzdavojo.Išvažiavau bliaudama iš ten bash.gif
light blue
QUOTE(Indula @ 2006 08 31, 15:47)
O aš prieš metus pas jį gulėjau ant sulaikymo.Tai galiu pasakyti- nusivyliau.Pinigų nedaviau(nemačiau reikalo) schmoll.gif , tai ir priežiūros nebuvo.Kai moki pinigus gydytojams, tada jie visi būna "geri" ir puiki priežiūra.O man nei ką normaliai išaiškino, pasipyzdavojo.Išvažiavau bliaudama iš ten bash.gif
*

Iš klinikų daug kas išvažiuoja apsibliovusios. Ne Tu pirma, ne Tu paskutinė. Na neguodžia šie mano žodžiai Tavęs, bet...taip jau yra. Man atrodo, kad klinikos myli mokius klientus, o visi kiti...kam jie reikalingi. Pvz. aplink mane visi ten tūpčioja, nors kažko labai TOKIO nedaviau. Kas yra tas butelis ar saldainių dėžė. Kol kas tik taip atisiskaitinėjau. Per gimdymą viskas pinigais virs smile.gif Bet...matyt klinkų specifika tuo ir skiriasi, kad ten reikia duoti. Nors įtariu, kad nieko neneščiau tik gydytojui, iš kurio tik parašo nereikšmingo reikėtų. Ir man nešimas tai ne lindimas subinėn, o bendravimo užmezgimas. Maža kada ir kur reikalingas tas žmogus bus. Pati irgi norėčiau gauti dovanėlių...ale ne medikas esu blush2.gif smile.gif
minimaus
QUOTE(Indula @ 2006 08 31, 16:47)
*

Na o aš pas jį esu gulėjusi su nesivystančiu nėštumu, man jis darė operaciją ir nieko aš jam nedaviau ir vistiek priežiura super buvo. smile.gif Todėl kai pastojau antrą kartą iškart žinojau pas kokį gydytoją noriu lankytis, jis man ir akušerę super parekomendavo. Esu jam be galo dėinga 4u.gif
light blue
QUOTE(minimaus @ 2006 09 15, 21:30)
Na o aš pas jį esu gulėjusi su nesivystančiu nėštumu, man jis darė operaciją ir nieko aš jam nedaviau ir vistiek priežiura super buvo.  smile.gif Todėl kai pastojau antrą kartą iškart žinojau pas kokį gydytoją noriu lankytis, jis man ir akušerę super parekomendavo. Esu jam be galo dėinga  4u.gif
*

Tai kodėl man akušerės neparekomendavai? mirksiukas.gif Pelių nori? lotuliukas.gif
minimaus
QUOTE(light blue @ 2006 09 19, 08:34)
Tai kodėl man akušerės neparekomendavai?  mirksiukas.gif Pelių nori?  lotuliukas.gif
*

scare.gif help.gif
Forgete
QUOTE(Indula @ 2006 08 31, 16:47)
*

Matai nedavei ir sunku, bet patikek kaip berysio kai duodi o sekanti karta atejus i tave kreipias kaip i sh....
light blue
QUOTE(Forgete @ 2006 09 21, 14:03)
Matai nedavei ir sunku, bet patikek kaip berysio kai duodi o sekanti karta atejus i tave kreipias kaip i sh....
*

Nu blyn nesuprantu, kodėl vienoms vienoks, kitoms kitoks blink.gif gal pagal grožį ar šiaip simpatijas bendravimo manieras pasirenka. O gal kažkaip pačios pasielgiam? g.gif
Forgete
QUOTE(light blue @ 2006 09 21, 16:53)
Nu blyn nesuprantu, kodėl vienoms vienoks, kitoms kitoks  blink.gif gal pagal grožį ar šiaip simpatijas bendravimo manieras pasirenka. O gal kažkaip pačios pasielgiam?  g.gif
*

Gal ne taip supratot, bet as ne apie gyd. Abraiti kalebejau ... Tik sakau kad kai duodi ir su tavim elgias maloniai tai dar dzin, bet kai duodi ir atejus kita karta pamatai tokia veido maniera kad vel turi duoti tai jau cia kas kita...
light blue
QUOTE(Forgete @ 2006 09 21, 15:55)
Gal ne taip supratot, bet as ne apie gyd. Abraiti kalebejau ... Tik sakau kad kai duodi ir su tavim elgias maloniai tai dar dzin, bet kai duodi ir atejus kita karta pamatai tokia veido maniera kad vel turi duoti tai jau cia kas kita...
*

Jis paėmė iš manęs tik PIRMĄ kartą. kai bandžiau sekantį kartą 50 įkišti pasakė: "Neturite kur dėti? Jūs dar pas mane ateisite n kartų". Taip visą nėštumą ir vaikštau. Kai gimdysiu - atsiskaitysiu.
O Tavo mintį tai tikrai klaidingai manau ne aš viena supratau mirksiukas.gif Nes tema būtent šiam gydytojui paskirta.
Forgete
QUOTE(light blue @ 2006 09 22, 19:20)
Jis paėmė iš manęs tik PIRMĄ kartą. kai bandžiau sekantį kartą 50 įkišti pasakė: "Neturite kur dėti? Jūs dar pas mane ateisite n kartų". Taip visą nėštumą ir vaikštau. Kai gimdysiu - atsiskaitysiu.
O Tavo mintį tai tikrai klaidingai manau ne aš viena supratau  mirksiukas.gif Nes tema būtent šiam gydytojui paskirta.
*

Na atsiprasau dar kart smile.gif Nieko pries gyd. Abraiti neturiu smile.gif
laurriukas
Ir as tik ka pagimdziau pas Abraiti. Nors ir nesilankiau nestumo metu, ir susitarimui turejau gal 10 min susipazinti, bet likau patenkinta. ax.gif Gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas, 18 val. skatino, ir vis tiek pasibaige cezariu. Bet prisiminimai liko visai geri (visos akuseres sake kad randas mazas ir grazus tongue.gif ). Susidare nuomone, kad gydytojas profesionalus ir siaip fainas. Zinojo kad viskas gali baigtis cezariu, bet savo laiko netaupe, ir is paskutiniuju stengesi kad pagimdyciau naturaliai. Manau antra karta irgi gimdyciau pas ji. thumbup.gif
siaubute
As irgi savo mazaja pries kelias savaites gimdziau susitarus pas Abraiti. Ir dabar tik ji visoms rekomenduoju ir reklamuoju- be reikalo kenteti ir kankintis jis tikrai neleis. Viska aiskina ir be kompleksu gali klausti pas ji ko tik nori. Galima ir ne i tema 4u.gif.
Labai dziaugiuosi, kad gimdziau butent pas ji. Netgi susiuvo tarpviete zmoniskai, ko ketvirta karta kirpta, plysus nesitikejau. O lyginti tikrai turiu su kuo. Vien del susiuvimo verta pas ji gimdyti. Kad cezarius graziai prapjauna ir susiuna-zinau is draugiu ir jos patenkintos. Po gimdymo tikrai rupinasi- kaip nei vienas kitas KMUK nezinau ir nemaciau kad tiek lakstytu. Beje rupinasi ir mama, ir vaikuciu.
Spragtukas
QUOTE(siaubute @ 2006 11 03, 18:20)
Po gimdymo tikrai rupinasi- kaip nei vienas kitas KMUK nezinau ir nemaciau kad tiek lakstytu. Beje rupinasi ir mama, ir vaikuciu.
*

Tikrai yra ir daugiau gydytoju KMUK, kurie po gimdymo rupinasi mama ir vaikuciu thumbup.gif ypatingai vyrai gydytojai...
light blue
QUOTE(siaubute @ 2006 11 03, 19:20)
As irgi savo mazaja pries kelias savaites gimdziau susitarus pas Abraiti. Ir dabar tik ji visoms rekomenduoju ir reklamuoju- be reikalo kenteti ir kankintis jis tikrai neleis. Viska aiskina ir be kompleksu gali klausti pas ji ko tik nori. Galima ir ne i tema 4u.gif.
Labai dziaugiuosi, kad gimdziau butent pas ji. Netgi susiuvo tarpviete zmoniskai, ko ketvirta karta kirpta, plysus nesitikejau. O lyginti tikrai turiu su kuo. Vien del susiuvimo verta pas ji gimdyti. Kad cezarius graziai prapjauna ir susiuna-zinau is draugiu ir jos patenkintos. Po gimdymo tikrai rupinasi- kaip nei vienas kitas KMUK nezinau ir nemaciau kad tiek lakstytu. Beje rupinasi ir mama, ir vaikuciu.
*

Ačiū, kad padrąsinai, nes man pagal terminą savaitė laukimo liko, o baisu... blink.gif Žinau, kad tardamasi su Abraičiu į geras rankas papuolu, bet kuo daugiau gerų žodžių jo adresu, tai drąsiau mirksiukas.gif thumbup.gif
sdr
QUOTE(light blue @ 2006 11 04, 05:22)
Ačiū, kad padrąsinai, nes man pagal terminą savaitė laukimo liko, o baisu...  blink.gif Žinau, kad tardamasi su Abraičiu į geras rankas papuolu, bet kuo daugiau gerų žodžių jo adresu, tai drąsiau  mirksiukas.gif  thumbup.gif
*

žinok, tardamasi su Abraičiu papuoli ne į geras rankas, bet į laaabai geras rankas rolleyes.gif jei kada suplanuosim antrą, tai tiesiu taikymu pas jį varysiu ax.gif
jolik
As labai patenkinta V.Abraiciu, siltas zmogus, tavimi rupinasi, daro, kad gimdyvei butu kuo geriau, gimdziau prie 2 savaites tai likau labai patenkinta 4u.gif .Taip pat pas ji vaikciojau visa nestuma. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
light blue
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kitokių žodžių neturiu. Gimdžiau prieš 2 savaites, sunkokai viskas ėjosi, bet kai šalia kompetetingas medikas ir dar toks, kurio visai galima nesivaržyti yra labai gerai. Kol kas antro nenoriu gimdyti, bet visoms rekomenduočiau ir net stumte pastumčiau gimdyt pas Abraitį thumbup.gif
fashion
pries 3 menesius gimdziau pas Abraiti, silti ir geri prisiminimai kaip apie zmogu, apie gydytoja, liks visam gyvenimui. Tik pas ji ir gimdyciau. Ir visom kitom ji rekomenduoju! Nepasigailesit 4u.gif
light blue
QUOTE(fashion @ 2006 12 12, 14:43)
pries 3 menesius gimdziau pas Abraiti, silti ir geri prisiminimai kaip apie zmogu, apie gydytoja, liks visam gyvenimui. Tik pas ji ir gimdyciau. Ir visom kitom ji rekomenduoju! Nepasigailesit  4u.gif
*

Aš jau dvi nėštukes as pas jį nukreipiau smile.gif Kai geri žmonės, tai norisi kad ir leliukų pas gerą žmogų susilauktų smile.gif
eglutitele
QUOTE(light blue @ 2007 01 09, 23:49)
Aš jau dvi nėštukes as pas jį nukreipiau smile.gif Kai geri žmonės, tai norisi kad ir leliukų pas gerą žmogų susilauktų smile.gif
*

savo mazyle taip pat pas si puiku gydytoja gimdziau o kadangi paskui mane visos drauges 4u.gif tai dabar visos juokaujam kad reik kada nuvezt Abraiciui ''jo'' bigsmile.gif VAIKIUKUS PARODYTI.Super GYDITOJAS is didziosios G thumbup.gif
Mylimukas
Aš irgi įsijungiu į Abraičio fanių gretas thumbup.gif
Nors viskas truko ilgai ir procesas ne iš pačių maloniausių, bet šio žmogaus dėka prisiminimai tik patys geriausi. 4u.gif
Rola
As irgi pradejau lankytis pas si gydytoja. Turejau du nesivystancius nestumus, tai dabar jis mane pradejo ieskoti to priezasciu. Tikiuosi suras g.gif . O tada gal priziures mane ir nestuke.gif laiku wub.gif
anika1
Antrą vaiką gimdžiau pas šį gydytoją.Tikrai rūpestingas,viską pasakoja aiškina.Gimdymo metu labai stengėsi padėti.Po gimdymo kasdieną aplankydavo keletą kartų per dieną.Tikrai puikus žmogus,puikus gydytojas.
Aistringa
Mergaites,o pries kiek laiko (arba keliu mazdaug savaiciu) taretes del gimdymo? 4u.gif ax.gif
Man jau 30 sav., suejo,tai vis mastau kada cia pas ju nuvaziavus bigsmile.gif
Eddy
QUOTE(fashion @ 2006 12 12, 11:43)
pries 3 menesius gimdziau pas Abraiti, silti ir geri prisiminimai kaip apie zmogu, apie gydytoja, liks visam gyvenimui. Tik pas ji ir gimdyciau. Ir visom kitom ji rekomenduoju! Nepasigailesit  4u.gif
*

gal gali pasakyt kiek mokejai,jei buvai susitarus..sesuo pas ji ruosias gimdyt rugseji,tai nori zinoti,kiek kainuos..as pati praeita rugseji pas ji cezari turejau..600lt.kainavo..na o gimdymas kiek? na o apie gydytoja,patys geriausi atsiliepimai..
Papildyta:
QUOTE(anika1 @ 2007 04 02, 05:46)
Antrą vaiką gimdžiau pas šį gydytoją.Tikrai rūpestingas,viską pasakoja aiškina.Gimdymo metu labai stengėsi padėti.Po gimdymo kasdieną aplankydavo keletą kartų per dieną.Tikrai puikus žmogus,puikus gydytojas.
*

kiek kainavo gimdymas? cezaris pas ji man kainavo 600lt.
Papildyta:
QUOTE(kicule @ 2007 04 20, 07:39)
Mergaites,o pries kiek laiko (arba keliu mazdaug savaiciu) taretes del gimdymo? 4u.gif  ax.gif
Man jau 30 sav., suejo,tai vis mastau kada cia pas ju nuvaziavus bigsmile.gif
*

tai jau skambink ir snekekis,jis pasakys kada pasirodyt..pagal tavo nestumo eiga..visvien nores pats paziureti echoskopu,kad nebutu jokiu staigmenu..as pasirodziau jam 33sav.,susiskambinau 30gal..o netiketai vandenys nubego 38,norsbuvom susitare 40 sav.susitikt.
Aistringa
QUOTE(teddy @ 2007 04 20, 10:55)
gal gali pasakyt kiek mokejai,jei buvai susitarus..sesuo pas ji ruosias gimdyt rugseji,tai nori zinoti,kiek kainuos..as pati praeita rugseji pas ji cezari turejau..600lt.kainavo..na o gimdymas kiek?  na o apie gydytoja,patys geriausi atsiliepimai..
Papildyta:
kiek kainavo gimdymas?  cezaris pas ji man kainavo 600lt.
Papildyta:
tai jau skambink ir snekekis,jis pasakys kada pasirodyt..pagal tavo nestumo eiga..visvien nores pats paziureti echoskopu,kad nebutu jokiu staigmenu..as pasirodziau jam 33sav.,susiskambinau 30gal..o netiketai vandenys nubego 38,norsbuvom susitare 40 sav.susitikt.
*

o tu del cezario tareisi? g.gif
Man pirmas cezaris buvo,tai dabar nezinau kaip ir kas bus ax.gif
Mylimukas
QUOTE(kicule @ 2007 04 20, 11:54)
*

Man irgi pirmas buvo cezaris, o antrą pagimdžiau pati būtent pas Abraitį. Tiesiog kai tariausi tai jis labai aiškiai išdėstė visas galimybes ir sutarėm, kad bandysiu pati, o paskui bus matyt. Viskas truko 16 val, bet pagimdžiau pati. Labai džiaugiuosi, kad atvažiavau gimdyt būtent pas Abraitį, nes pirmam gimdyme buvo ta pati situacija, tik šale buvo šarlatanė, o ne gydytoja doh.gif
Linkiu tau lengvo ir sėkmingo gimdymo 4u.gif
Aistringa
QUOTE(Mylimukas @ 2007 04 21, 21:40)
Man irgi pirmas buvo cezaris, o antrą pagimdžiau pati būtent pas Abraitį. Tiesiog kai tariausi tai jis labai aiškiai išdėstė visas galimybes ir sutarėm, kad bandysiu pati, o paskui bus matyt. Viskas truko 16 val, bet pagimdžiau pati. Labai džiaugiuosi, kad atvažiavau gimdyt būtent pas Abraitį, nes pirmam gimdyme buvo ta pati situacija, tik šale buvo šarlatanė, o ne gydytoja doh.gif
Linkiu tau lengvo ir sėkmingo gimdymo 4u.gif
*

Tai labai saunu biggrin.gif
Aciu labai uz gerus linkejimus 4u.gif
Mylimukas, o kodel pirmas cezaris buvo? g.gif
Mylimukas
QUOTE(kicule @ 2007 04 22, 20:50)
Tai labai saunu  biggrin.gif
Aciu labai uz gerus linkejimus  4u.gif
Mylimukas, o kodel pirmas cezaris buvo? g.gif
*

Žinai jai būtum paklausus prieš antrą gimdymą tai būčiau sakius nežinau, nes turėjau tokią "gerą" pirmą gydytoją, kad nei ką paaiškino nei pakomentavo. Sakyčiau tiksliausias apibūdinimas : trūko daktarui kantrybė ir man turbūt doh.gif
Nes dabar antras kartas buvo labai panašus kaip ir pirmas: ilgai neatsidarinėjo, o paskui vaikelis ilgai buvo aukštai ir nepasisukęs tinkamai. Tai pirmą kartą ten mane vadino visokia jautruole, kad negaliu pakentėt, liepė stumt ir aišku aš negalėjau išstumt, nes buvo vaikas per aukštai. O dabar jau akušerė su anastezologu ten burčino, kad vsio jau reik gimdyt, bet gydytojas sakė, kad dar tikrai neišstumsiu ir dar reikia palaukt. Neleido man be reikalo kankintis. Ir jis tikrai buvo teisus, dar šiek tiek palaukus man beliko tik išstumt. Beja abu kartus gimdžiau su epidūriniu nuskausminimu.

Tiesiog Kicule tu nuvažiuok pas jį ir tu pamatysi kaip aiškiai jis tau paaiškins visas galimybes. Nes aš irgi kankinausi bandyt nebandyt.... (yra tokia tema kaip sekėsi gimdyt antrus po cezario), bet po vizito pas jį aš supratau, kad bandyt verta ir ne veltui.
Aistringa
QUOTE(Mylimukas @ 2007 04 23, 11:48)
Žinai jai būtum paklausus prieš antrą gimdymą tai būčiau sakius nežinau, nes turėjau tokią "gerą" pirmą gydytoją, kad nei ką paaiškino nei pakomentavo. Sakyčiau tiksliausias apibūdinimas : trūko daktarui kantrybė ir man turbūt doh.gif
Nes dabar antras kartas buvo labai panašus kaip ir pirmas: ilgai neatsidarinėjo, o paskui vaikelis ilgai buvo aukštai ir nepasisukęs tinkamai. Tai pirmą kartą ten mane vadino visokia jautruole, kad negaliu pakentėt, liepė stumt ir aišku aš negalėjau išstumt, nes buvo vaikas per aukštai. O dabar jau akušerė su anastezologu ten burčino, kad vsio jau reik gimdyt, bet gydytojas sakė, kad dar tikrai neišstumsiu ir dar reikia palaukt. Neleido man be reikalo kankintis. Ir jis tikrai buvo teisus, dar šiek tiek palaukus man beliko tik išstumt. Beja abu kartus gimdžiau su epidūriniu nuskausminimu.

Tiesiog Kicule tu nuvažiuok pas jį ir tu pamatysi kaip aiškiai jis tau paaiškins visas galimybes. Nes aš irgi kankinausi bandyt nebandyt.... (yra tokia tema kaip sekėsi gimdyt antrus po cezario), bet po vizito pas jį aš supratau, kad bandyt verta ir ne veltui.
*

aciu tau labai uz pasakojima 4u.gif
pas mane taip pat viskas buvo,vaikiukas per auktai buvo,neatidarinejo niekaip... po ilgu-ilgu kankyniu baigesi cezariu unsure.gif
P.S. panasi istorija,net to kad ir mane jautruole vadino blush2.gif doh.gif
Si karta noreciau taip pat is karto nuskausminima prasyt...
Nuspriandziau kad sia savaite skambinsiu daktarui,tik laukiu kol drauge jo tel., atsius rolleyes.gif
Eddy
QUOTE(kicule @ 2007 04 20, 09:54)
*

aha tariausi..tik kad isejo dviem sav.anksciau..bet paskambinau nakti..ir lekiau..viskas praejo sklandziai.. smile.gif
Papildyta:
ar yra neseniai gimziusiu pas Abraiti??????sesuo rugseji gimdys..idomu kiek kainuoja viskas..nes as pas ji cezari turejau..tai kaina aisku skiriasi.. g.gif
Trepsė
Merginos, gal zinote ar Abraitis konsultuoja kur nors privaciai, ar reikia rasytis i Kauno klinikas. Aciu 4u.gif
Mylimukas
QUOTE(teddy @ 2007 04 25, 08:30)
aha tariausi..tik kad isejo dviem sav.anksciau..bet paskambinau nakti..ir lekiau..viskas praejo sklandziai.. smile.gif
Papildyta:
ar yra neseniai gimziusiu pas Abraiti??????sesuo rugseji gimdys..idomu kiek kainuoja viskas..nes as pas ji cezari turejau..tai kaina aisku skiriasi.. g.gif
*

Parašiau tau į AŽ kiek mokėjau. Kažkaip nelabai gražu čia rašinėtis stavkes, manau. ax.gif Vis gi čia dalinamasi nuomone apie gydytoją.
Eddy
QUOTE(Mylimukas @ 2007 04 25, 07:29)
Parašiau tau į AŽ kiek mokėjau. Kažkaip nelabai gražu čia rašinėtis stavkes, manau. ax.gif Vis gi čia dalinamasi nuomone apie gydytoją.
*

o'k.aciū blush2.gif
Aistringa
gaila... bet siandien suzinojau kad birzelio men., daktaras atostogu iseina unsure.gif tai kad neiseis man tartis su jo verysad.gif
Daina
QUOTE(Mylimukas @ 2007 04 21, 22:40)
Man irgi pirmas buvo cezaris, o antrą pagimdžiau pati būtent pas Abraitį. Tiesiog kai tariausi tai jis labai aiškiai išdėstė visas galimybes ir sutarėm, kad bandysiu pati, o paskui bus matyt.
*

Man tuo Abraitis ir patiko, kad kalba: nereikia žodžių traukti, klausinėti ir ne medicininiais terminais apipila, o žmoniškai viską paaiškina. Ir antrą vaikiuką žadu tik pas jį gimdyti, o ir jis pats iniciatyvą parodė, pasakė, kad geriau iš anksto susitarti, tada pats daktaras visą situaciją geriau žino. Šį kartą mane iš Marijampolės išsiuntė į kauną gimdyti, o Kaune nebuvo kada mane echo žiūrėt, niekas ir nežinojo kad mano vaikas užsisukęs. Pasakė kad 14 val, kankinausi veltui. Paguodė, kad kitą pagimdysiu pati, jei tik laiku bus sužiūrėta thumbup.gif

QUOTE(kicule @ 2007 04 23, 17:39)
vaikiukas per auktai buvo,neatidarinejo niekaip... po ilgu-ilgu kankyniu baigesi cezariu unsure.gif
*

Aš gimdžiau prie Abraičio ir gimdžiau 14 val. o paskui teko Cezarį padaryti, nes vaikiukas nusilpo ir pradėjo širdelė mažučiui stoti. Kitą dieną daktaras paaiškino, niekaip būčiau pati nepagimdžiusi, nes vaikiukas nusisukes buvo. Šito Marijampolė nematė į Kauną dėl kitų priežaščių išsiuntė unsure.gif
Aistringa
susitariau del gimdymo su daktaru biggrin.gif
Tikrai paliko labai thumbup.gif ispudi thumbup.gif
ingridaj
Apie gyd.Abraitį tik patys geriausi atsiliepimai, lankiausi visą nėštumą ir darė cezarį (beje trečią ) labai nuoširdus ir konkretus gydytojas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.