Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atvirukai-2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Gera
Toliau tesem tema.... smile.gif Noriu parodyti dar viena savo atviruka user posted image
Katu
Ačiū už naują temutę 4u.gif

Aš irgi pasirodau su savo paskutiniu - nieko įmantraus nesugalvojau, gal kad pats siuvinukas margokas:

user posted image

Papildyta:
Kol dar temos pradžia, gal įmetu nuorodą į senesnę temą, nes ten nemažai įdomesnių technikų:

ANKSTESNIOJI TEMA

Papildyta:
QUOTE(Gera @ 2010 09 03, 09:41)
Toliau tesem tema....  smile.gif  Noriu parodyti dar viena savo atviruka
*

Man labai patiko - grazu, subtilu, tokiai progai tinkancios spalvos, saunuole 4u.gif
varla
QUOTE(Katu @ 2010 09 03, 18:59)
Ačiū už naują temutę  4u.gif
Aš irgi pasirodau su savo paskutiniu - nieko įmantraus nesugalvojau, gal kad pats siuvinukas margokas:

Tikrai margas, bet koks mielas bigsmile.gif
Sakyk, ax.gif o kaip uzlenki juostele, kai atvirukas ne is keliu popieriaus sluoksniu, o toks kaip sis tavo? Juk nesimato ji ten viduje??? Ar kaip ten?
mmergyte
Sveikos merginos,atsiprasau kad braunuosi i nerealiai grazia temele,bet rasau su reikalu blush2.gif ieskojau kitoj temoj neradau verysad.gif labai reikalingi keli grazus atvirukai ax.gif nevienodi ax.gif zinau sakysit,nesunku pabandyk,deja laiko visiskai neturiu,o taip noretus prisiminus vaikyste prisesti ir pagaminti kazka tokio wub.gif jei kas gaminate,bet neturit temeles,bukite geros parasykit i az,labai labai lauksiu 4u.gif
barbora666
Turiu klausimelį. Gal ne į temą, bet gal kuri žinot kaip padaryti sveikinimo knygą (atversta, dekoruota , su žodžiais) niekur nerandu tokios temos, jei kas žinot parašykit i až. Ačiū labai. sad.gif
Katu
QUOTE(varla @ 2010 09 06, 13:09)
Tikrai margas, bet koks mielas  bigsmile.gif
Sakyk,  ax.gif  o kaip uzlenki juostele, kai atvirukas ne is keliu popieriaus sluoksniu, o toks kaip sis tavo? Juk nesimato ji ten viduje??? Ar kaip ten?
*

Apie ta apatine raudona juostele su taskucisi kalbi? Ji tokia yra - Marthos stewart su lipnia juosta apacioj is karto, ir ja nukirpis, nespura, tadas jos niekaip ir nelenkiu - elgiuos kaip su popierine elgciausi .Nukerpu ir viskas, kartais skalpeliu apdailinu krastus.
varla
QUOTE(Katu @ 2010 09 07, 17:23)
Apie ta apatine raudona juostele su taskucisi kalbi? Ji tokia yra - Marthos stewart su lipnia juosta apacioj is karto, ir ja nukirpis, nespura, tadas jos niekaip ir nelenkiu - elgiuos kaip su popierine elgciausi .Nukerpu ir viskas, kartais skalpeliu apdailinu krastus.
*

O kiek laiko uzima toki paveiksliuka issiuvineti?
Katu
QUOTE(varla @ 2010 09 09, 19:51)
O kiek laiko uzima toki paveiksliuka issiuvineti?
*

berods rase, kad 6-8 val. As siuvineju kasdien, bet po kelis kryziukus, tai uzsima menesi biggrin.gif
b_i_k
Rodausi savo paskutinį, skirtas kirkšto proga smile.gif

user posted image

varla
Kaip idomiai bigsmile.gif O kaip cia padaryta g.gif Iskirpti motyvai baltame popieriuje, o po apacia juostuotas?
b_i_k
Aha..
remini
QUOTE(b_i_k @ 2010 09 17, 09:46)
Rodausi savo paskutinį, skirtas kirkšto proga smile.gif
*

thumbup.gif fantastiškas thumbup.gif kaip man patinka tokie minimalistiniai wub.gif
diudas
b_i_k, labai nuotaikingas, gražus ir originalus atvirukas thumbup.gif wub.gif
OJE
bik- fainas 4u.gif tik as is pirmo bandziau perskaityti kas parasyta hihihi.gif
b_i_k
Ačiū merginos smile.gif Pagal sumanymą ten turėjo būti dar juostelė apačioje, juostelė viršuje... bet kai išpjausčiau elementus ir padėjau popieriuką po apačia net pati staptelėjau... atrodė viskas nieko daugiau ir nereikia... taip ir gavosi toks minimalistinis.... Tai va man pačiai jis labai labai patinka biggrin.gif
kristi13
keliu atvirukus į viršų
user posted image
daugiu atvirukų ir nuotraukų rasit mano bloge
http://mano-mazutis-pasaulis.blogspot.com/
OJE
labai patiko, gelytes pati darei ?
kristi13
Taip. Jas kirtau su spellbinders plokštelėmis
evid
Labutis visoms, as siomis dienomis kaip tik susidomejau atviruku gamyba, tuoj skaitysiu sena tema ,kad susirinkciau daugiau info. Sakykit kokiu priemoniu reikia startui, ir kur jas perkate pvz grazu, kokybiska popieriu.
kristi13
Pirmiausiai klausimas kyla kokius tu juos darysi.
Šeip pagrindams popierių perku popieriaus namuose. Spalvoto galima įsigyti spalvų namuose, artmanijoje, senas naujas parduotuvėje ar screbink. lt parduotuvėlėje. Čia išvardinau pačias prienamiausias parduotuves kurios prekiuaja internetu. Žinoma jų įra ir daugiau
evid
o popieriaus namai turi elektronine prad, ir dar kaip iskerpate smulkias detales ar geriau jas ispjauti, kaip pritvirtinate pvz juostele ar kaspineli, skaiciau kad sausais klijais , bet manau juostelei reikia ko kito, ar kitoms grubesnems detalems? Na ir uzrasai manau sudetingas dalykas, kazkada esu pirkusi toki trafareta abeceles gal iseis panaudot galvoju
kristi13
QUOTE(evid @ 2010 09 28, 08:48)
o popieriaus namai turi elektronine prad, ir dar kaip iskerpate smulkias detales ar geriau jas ispjauti, kaip pritvirtinate pvz juostele ar kaspineli, skaiciau kad sausais klijais , bet  manau juostelei reikia ko kito, ar kitoms grubesnems detalems? Na ir uzrasai manau sudetingas dalykas, kazkada esu pirkusi toki trafareta abeceles gal iseis panaudot galvoju
*

Popieriaus namai neturi el parduotuvės. Panašaus popieriau gali gauti kancelerinėse prekėse. Juosteles lipinu su dvipuse lipne juosta. Panašios jau radau senukuose pirkti, tik ji plati reikėtų ją karpyti.Smulkes detales dažnai karpau su manikiųrinėmis žirklėmis ir klijuoju su lipalu
Paskutiniu metu saviems atvirukams dažnai naudoju jau spec įrankius
varla
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 23, 14:26)
keliu atvirukus į viršų
user posted image
*

Oi koks grozis wub.gif Tokie man labai labai wub.gif
Vakare ikelsiu savo paskutini, ruosiuosi sunaus pirmajam jubiliejui, tai pats uzsiprase atviruko, mamos ranku darbo ( doh.gif cia jo zodziai biggrin.gif )
kristi13
Oi kaip laukiu tavo grožių 4u.gif
Galadrielė
QUOTE(Katu @ 2010 09 07, 18:23)
*

Sakykite, o kur galima įsigyti tokios lipnios juostelės?
Ir, jei ne paslaptis, kur perkate trafaretus, specialią atributiką atvirukams? Nes kol kas apsirūpinau tik popieriumi ir klijais, o visokių gėlyčių, blizgučių niekur nerandu... Gal kuri mergaitė papasakotų plačiau apie spec įrankius karpymui- kainą, platinimo vietas?

Ir dar vienas klausimas, kur Vilniuje galima įsigyti tokį įrankį (nežinau kaip jis vadinasi), kurio dėka galima sukti popieriaus juosteles ir iš susuktų rutuliukų dėlioti piešinius?
kristi13
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 30, 19:23)
Ir, jei ne paslaptis, kur perkate trafaretus, specialią atributiką atvirukams? Nes kol kas apsirūpinau tik popieriumi ir klijais, o visokių gėlyčių, blizgučių niekur nerandu... Gal kuri mergaitė papasakotų plačiau apie spec įrankius karpymui- kainą, platinimo vietas?

Ir dar vienas klausimas, kur Vilniuje galima įsigyti tokį įrankį (nežinau kaip jis vadinasi), kurio dėka galima sukti popieriaus juosteles ir iš susuktų rutuliukų dėlioti piešinius?
*

Marthos stewart juostelių LT dar nemačiau pirkti blink.gif Galima įsigyti per ebay ar kokią kitokią užsienio internetinę parduotuvę

Gėlyčių galima gauti floristikos parduotuvėlėje, juostelių -siūlų parduotuvėje. Čia siūlau kur pigiau o jeigu nori rimčiau apsipirkti žvilgtelk į internetines parduotuves
http://www.skrebink.lt/
http://www.spalvunamai.lt/
http://www.senasnaujas.lt/
http://www.hobbycentras.lt/Medziagu%20kainos.htm
http://www.artmanija.com/lt/products/106
Ten rasi visko kas reikalinga atvirukams ir dar daugiau

Kaip supratau tu mėgsti kvilingą-tai juostelių susukimą ir darymą iš jų paveiksliukus. Manyčiau jų temoje gal pasiklausk apie tą aparačiuką.
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=559116
Katu
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 30, 12:23)
*

Aš gyvenu JAV blush2.gif Perkuosi vietinėse rankdarbių parduotuvėse, išparduotuvėse ir e-parduotuvėse smile.gif
Galadrielė
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 30, 22:44)
Marthos stewart juostelių LT dar nemačiau pirkti blink.gif Galima įsigyti per ebay ar kokią kitokią užsienio internetinę parduotuvę
Gėlyčių galima gauti floristikos parduotuvėlėje, juostelių -siūlų parduotuvėje. Čia siūlau kur pigiau o jeigu nori rimčiau apsipirkti žvilgtelk į internetines parduotuves
http://www.skrebink.lt/
http://www.spalvunamai.lt/
http://www.senasnaujas.lt/
http://www.hobbycentras.lt/Medziagu%20kainos.htm
http://www.artmanija.com/lt/products/106
Ten rasi visko kas reikalinga atvirukams ir dar daugiau

Kaip supratau tu mėgsti kvilingą-tai juostelių susukimą ir darymą iš jų paveiksliukus. Manyčiau jų temoje gal pasiklausk apie tą aparačiuką.
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=559116
*

Labai ačiū už pagalbą mirksiukas.gif
baltagėlė
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 30, 18:23)

Tokį įrankį galima pačiam pasidaryti. Adatą įsmeigti į kokį pieštuką ar šiaip nudrožtą pagaliuką, o jos auselę, kur siūlą veriam iki pusės nulaužti ar nuzulinti ax.gif Tikiuosi suprasit, ką parašiau. rolleyes.gif
Galadrielė
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 01, 18:05)
Tokį įrankį galima pačiam pasidaryti. Adatą įsmeigti į kokį pieštuką ar šiaip nudrožtą pagaliuką, o jos auselę, kur siūlą veriam iki pusės nulaužti ar nuzulinti ax.gif Tikiuosi suprasit, ką parašiau. rolleyes.gif
*

Nulaužiau dvi adatas- vieną kišdama į pieštuką, kitą zulindama, bet trečias kartas juk nemeluoja mirksiukas.gif Jį paliksiu rytojui blush2.gif
kristi13
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 01, 18:24)
Nulaužiau dvi adatas- vieną kišdama į pieštuką, kitą zulindama, bet trečias kartas juk nemeluoja  mirksiukas.gif Jį paliksiu rytojui blush2.gif
*

O tokiam reikalui įla netinka?
Jasumi
QUOTE(kristi13 @ 2010 10 02, 11:44)
*

schmoll.gif
Galadrielė
QUOTE(kristi13 @ 2010 10 02, 12:44)
*

Ne, netinka, galiukas turi būti dvigubas. Šiandien pagaliau pavyko susidoroti su užduotimi smile.gif Kol kas įrankiu nesu visiškai patenkinta, tačiau kiek patobulinus bus gerai smile.gif
baltagėlė
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 02, 17:39)
Ne, netinka, galiukas turi būti dvigubas. Šiandien pagaliau pavyko susidoroti su užduotimi smile.gif Kol kas įrankiu nesu visiškai patenkinta, tačiau kiek patobulinus bus gerai smile.gif

Aš taip pat tokį pasidarius turiu, nes laabai norėjosi kvilingo tecniką išbandyti, o įsigyti ne taip paprasta. Jei rimtai tuo užsiėmus tai ir įrankių gerų reikia, o jei tik pasižaisti, tai ir tokie sueina irnesakyk.gif
Katu
Aš labai intensyviai atostogavau visą mėnesį nuo visko - maisto gaminimo, rankdarbių biggrin.gif Bet pribrendo reikalas atvirutei, tokia pobaisė gavos, mano dukrytė prašė jos nerodyt jai, nes "labai baisu", bet nieko padoresnio mano išsivėdinę smegenys vakar nesugalvojo biggrin.gif Atvirutė bernioko gimtadieniui, berods buvo jam 9 ar 8 metai (ot aš gera krikštamotė blush2.gif )

user posted image

Labai norėjau šiandien išsiųst, nes ir taip labai vėluoju. Šiaip jei daryčiau šiandien, labiau sendinčiau kraštus to mėlyno pagrindo, kad būtų įplyšę, apdegę ir pan...

na, kad atrodytų panašiai va taip kažkaip:
user posted image
Galadrielė
Merginos, o kur Vilniuje galima būtų įsigyti tokių dalykėlių ir kokiomis kainomis?

My Webpage
baltagėlė
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 05, 14:22)
Merginos, o kur Vilniuje galima būtų įsigyti tokių dalykėlių ir kokiomis kainomis?
My Webpage

Aš savo "kaime" ir tai radau tongue.gif, tai manau Vilniuje gerai paieškojus tikrai rastum kanceliarinių prekių parduotuvėse mirksiukas.gif Va yra parduotuvė
http://www.senasnaujas.lt/?info=categories...268&level=3
Dar sakiausi čia pas mergaites, paskaityk, gal pravers mirksiukas.gif
http://scrapping.lt/viewtopic.php?f=122&am...16&start=10
Kadangi gyvenu provincijoje, tai aš daugiau sunčiuosi.
Dar čia http://www.skrebink.lt/
Galadrielė
Kaip tas kaimas vadinasi, jei ne paslaptis? smile.gif

Žiūrėjau šitose nuorodose, tai brangiai gaunasi... Gal iš ebay pigiau būtų? g.gif
baltagėlė
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 05, 16:28)
Kaip tas kaimas vadinasi, jei ne paslaptis? smile.gif
Žiūrėjau šitose nuorodose, tai brangiai gaunasi... Gal iš ebay pigiau būtų? g.gif
*

Kėdainiai
Iš ebay niekada nieko nesu pirkusi, nes nemoku blush2.gif
Galadrielė
Aš iš ebay irgi nemoku, perku per tarpininkes blush2.gif

Radau, kad toje skrebink.lt svetainėje labai pigūs tie skylamušiai, pigiau net nei ebay. O ir lipnių juostelių atvirukams jie turi.

Įdomu ar kas pirkote iš jų? Kaip kokybė?
varla
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 29, 15:58)
Oi kaip laukiu tavo grožių 4u.gif
*

Prisižadėjau ir dingau blush2.gif

Štai toki šokoladinį atviruką gavo sūnus pirmojo jubiliejaus proga ax.gif

user posted image

Arba čia

Atvirukas atsiverčia atrišus kaspinėlį. Viduje sveikinimas dekoruotas tokiu pat popierium su skaičiukais.
Meškutis laiko gabalą šokolado, pritvirtinta vinuku, taigi šokoladas sukiojasi smile.gif
Ant scarp. popieriaus visi penketukai paryškinti bliygučiais. Meška iškirpta iš storo kartono, spalvuota aliejinem kreidelem, pakelta ant storu lipnios juostos gabaleliu, balionai taip pat pakelti ant lipniu gabaleliu.
Naudojau šokoladą LIETUVA, kaip tik labai geras formatas, dėžutę iš visų pusių apklijavau šokolado spalvos kartonu.

Svečiai į jubiliejų gavo lygiai tokius pat šokoladinius kvietimus, tik vietoj šokolado gabaliuko meška laikė tagiuką su KVIEČIU mirksiukas.gif
Skrebuke Irma
Štai toki šokoladinį atviruką gavo sūnus pirmojo jubiliejaus proga 

Meskinas su '5' balionais labai patiko thumbup.gif ...vaikam atviruku dar neesu gaminus, bet toks mano mazyliui labai patiktu smile.gif
Katu
Varla, labai gražus, atitinkantis amžių atvirukas.
Nelabai supratau, kur tą šokoladą turėjau ižiūrėt, bet tai, ką matau, labai aptiko thumbup.gif
varla
Ačiū, Irma, man kaip ir visoms pradedančiosioms, tavo nuomone labai svarbi blush2.gif

QUOTE(Katu @ 2010 10 08, 05:19)
Varla, labai gražus, atitinkantis amžių atvirukas.
Nelabai supratau, kur tą šokoladą turėjau ižiūrėt, bet tai, ką matau, labai aptiko  thumbup.gif
*

Ačiū katu, na šokoladas tiesiogine prasme yra pats atviruko pagrindas, kurį tiuningavau ir paverčiau atviruku, cia turejau tik labai mažytę to LIETUVA šokolado nuotrauką, bet kadangi neleidžia tokiu mažų kelt, tai teko ju biski padauginti biggrin.gif
user posted image

Na o jeigu perkeltine prasme, tai meška laiko rudos spavos tagiuką, ant kurio parašyta TADUI, tai čia vaikas suprato, kad meška jam neša šokolado plytelę biggrin.gif
kristi13
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 05, 17:52)
Aš iš ebay irgi nemoku, perku per tarpininkes blush2.gif

Radau, kad toje skrebink.lt svetainėje labai pigūs tie skylamušiai, pigiau net nei ebay. O ir lipnių juostelių atvirukams jie turi.

Įdomu ar kas pirkote iš jų? Kaip kokybė?
*

Pirkau ir viskuo buvau patenkinta. Lipnios juostelės tikrai neblogos ir gerai laiko. Iš ten turiu ir vieną skylamušį kampinį ir tas kaip už tokią kainytę fantastinis thumbup.gif
Papildyta:
Varla puikus atvirukas oi kaip man patinka meškiukas wub.gif Mėgstu tokius pieštinius paveiksliukus atvirukuose
Galadrielė
QUOTE(kristi13 @ 2010 10 08, 11:25)
Pirkau ir viskuo buvau patenkinta. Lipnios juostelės tikrai neblogos ir gerai laiko. Iš ten turiu ir vieną skylamušį kampinį ir tas kaip už tokią kainytę fantastinis thumbup.gif
*

Šiandien ir aš gavau siuntinuką i ten. Atsiuntė labai greitai, viskas gražiai supakuota, žiūrėsim kaip naudosis smile.gif

Mergaitės, gal visgi atsiras kuri nors, žinanti, kur Vilniuje galima įsigyti figūrinių skylamušių (eglučių, angeliukų ar pan)? Skrebink.lt dauguma kainuoja apie 15lt, kitur dar brangiau, gal kuri žino gerą vietelę, kur pigiau yra bent keliais litais?
regermo
Turėtų būti kokiose dakoravimo parduotuvėse. Figūrinių skylamušių mačiau "Timari" parduotuvėj Šiauliuose, "Pinokio", "Artmanijos" parduotuvėse Klaipėdoj. Kainos buvo nuo ~5 Lt iki ~15 Lt.
remini
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 08, 15:49)
Mergaitės, gal visgi atsiras kuri nors, žinanti, kur Vilniuje galima įsigyti figūrinių skylamušių (eglučių, angeliukų ar pan)? Skrebink.lt dauguma kainuoja apie 15lt, kitur dar brangiau, gal kuri žino gerą vietelę, kur pigiau yra bent keliais litais?
*

pažiūrėk kanceliarinių prekių parduotuvėse - jau tikrai jų ten yra bigsmile.gif o kainos tikrai mažesnės nei rankdarbių parduotuvėse thumbup.gif buvo nemažai įvairių skylamūšių Dolovijoj Ševčenkos g., bet muset mūsiškės jau išpirko lotuliukas.gif
Galadrielė
QUOTE(remini @ 2010 10 10, 13:56)
pažiūrėk kanceliarinių prekių parduotuvėse - jau tikrai jų ten yra  bigsmile.gif  o kainos tikrai mažesnės nei rankdarbių parduotuvėse  thumbup.gif buvo nemažai įvairių skylamūšių Dolovijoj Ševčenkos g., bet muset mūsiškės jau išpirko  lotuliukas.gif
*

Žiūrėjau Office1, Office Day, dar keliose ir nieko neturėjo... g.gif

Bandysiu kitą sav pavažiuoti iki Dolovijos.

O sakykit, kaip popieriaus pasirinkimas Mylidoj? Niekada ten nebuvau, neseniai tik sužinojau apie tokią parduotuvę. Ar verta apsilankyti? Ar ten gali jie turėti tų skylamušių ir įdomesnio popieriaus? Kaip kainos?
remini
Mylidoj skylamūšių nebuvo, na bentr jau paskutinį kart neieškojau jų ten ax.gif popieriaus... na, žiūrint, ko tau reikia tongue.gif yra gražaus įvairaus, bet pvz. aš ko norėjau neradau blush2.gif spalvos ten labai jau ryškios arba tamsios doh.gif atviručių pagrindui tai galima labai gražaus storo balto popieriaus nusipirkti, o šiaip ko nors įdomesnio tai nėr...
dėl priemonių ir popierių pasiskaityk skrebo priemonių temoje - tikrai rasi naudingos info mirksiukas.gif čia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.