Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sek užrašus...iki pat staigmenos
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
Rendi
vau dar ir taip buna bigsmile.gif wub.gif
rona
QUOTE(Vijolė @ 2006 01 18, 16:10)
user posted image
Kaip gera turėti žmogų, kuris paprastą dieną verčia stebuklinga,kada, rodos, visos gėlės žydi tik man nepasant to, kad už lango žvarbi žiema...

saunu vyra turi thumbup.gif
steile
sauni istorija thumbup.gif thumbup.gif skaiciau ir net asarele isspaudziau drinks_cheers.gif
Cheba
clap_1.gif Malonu Sulaukti Tokio Demesio, kuris nebuna kiekviena diena.
DOVILE M
Paskaiciau, ir.............. pradejau verkt, rimtai wub.gif
werute007
biggrin.gif labai grazu
bucka
pasirodo dar buna sioje zemeje vyru romantiku... saunuolis! thumbup.gif Vijole, tau baisiai pasiseke! mirksiukas.gif
Dulke
Kaip miela wub.gif
rasam
4u.gif va cia tai istorija ax.gif kaip dziugu kad dar yra tokiu romantiku,isimylejeliu 4u.gif
*ROŽĖ*
grazi istorija 4u.gif
juta
kaip faina thumbup.gif staigmena tikrai nepakartojama wub.gif kaip kokiam romantiniam filme heart.gif
Aida.Z
Wow kaip faina!.. thumbup.gif Net susigraudinau, kaip viskaS CIOTKAI 4u.gif Daugiau tokiu vyru ! bigsmile.gif Sekmes jums! Kad jausmai bei siurprizai nesibaigtu !!! clap_1.gif friends.gif yahoo.gif
DOMKARINA
kad daugiau butu vyru romantiku tai irmes laimingesnes butume... bigsmile.gif
FLAY
Nu jo thumbup.gif Galėtų mano vyras, netyčia užklysti čia ir pasiskaitinėti. lotuliukas.gif
Nors negaliu skūstis, maniškis angelas wub.gif . Visos draugės jo pavydi thumbup.gif rolleyes.gif
Tuliuke
Kaip paprasta ir miela.Nereikia mlijonu turet norint nustebint savo moteri.. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
mau
aš irgi norėčiau nuo MB tortą gauti blush2.gif nors nesu labai didelė tortų mėgėja, bet vien žinojimas, kad tortas darytas mylimo žmogaus, paverstų jį stebuklingu wub.gif
RasuteK
kazkaip net susigraudinau kaip viskas grazu ir miela wub.gif baltai pavydziu...
kamiliuke
super istorija.
user posted image
**Amore Dea**
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Kaip grazu.bukit mylimi ir mylintis 4u.gif
Smagurė
ačiū visoms už gražius linkėjimus wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.