virdzzinija
2010 09 05, 18:06
Dalinkimes Ispudziais !!!!!
Papildyta:QUOTE(Susivelus Jolitele =p~~~* @ 2010 09 05, 12:48) Sveikutes  norė pasiteirauti, kuo skiriasi pripuciami ratai nuo paprastu? Jie geresni? ir dar kur pirkti geriau gariunuose ar is parduotuves? juk gariunuose garantijos neduoda?  Sveika pripuciami ratai minkstesni pravaziuoja visur geriau,o paprasti manivrengesni,jau turi pasirinkti pagal save ko tau reikia,man reikejo pripuciamu gyvenam ne LT ziema sniego daug taigi su pripuciamais mums bus lengviau kiek anksciau skaiciau sako duoda ir gariunuose garantijos pasidomek,manau duoda ir ten o tas gerumas manau sokia tokia loterija vis tiek,as galvoju parduotuvese patikimiau,bet gali viskas buti atvirksciai,o kainos atzvilgiu net nezinau tikslaii nes turguje net neziurejom taigi sekmes pasirinkime as turi tutis premium nors musu leliukas dar pakeliui kiek namie bandausi esu patenkintas ziuresim kaip bus praktikoje kai naudosim ,bet kiek zinau mamyciu,kurios naudoja ptenkintos 100% tei va! sena tutis trio tema!man idomu kas turi premium automobilio kedute kaip tvirtinas masinoje  dar nebandem bet biski neaisku ,jei kas netingit pakomentuokit
QUOTE(virdzzinija @ 2010 09 05, 19:06) as turi tutis premium nors musu leliukas dar pakeliui kiek namie bandausi esu patenkintas ziuresim kaip bus praktikoje kai naudosim ,bet kiek zinau mamyciu,kurios naudoja ptenkintos 100% tei va!  Mes pries geras 3 savaites isigijom TUTIS TRIO PREMIUM vezima, kurio vaziuokle, jau kaip pas ZIPPY. Tiesa sakant ilgai svarstem kuri imti, bet nugalejo PREMIUMAS. Pacioj pradzioj jis labai man patiko, bet panaudojus tureciau prie ko prikibti. Visa minkstoji dalis pasiuta nekaip. Tai siule kreiva, siulai islinde, tai kai kur medziagos kampas neisiutas i apdaila, lipduku raides nusilupo po pirmo uzdejimo. Bet siaip jis rieda visai smagiai.
virdzzinija
2010 10 07, 09:35
QUOTE(Rufi @ 2010 10 06, 18:12) Mes pries geras 3 savaites isigijom TUTIS TRIO PREMIUM vezima, kurio vaziuokle, jau kaip pas ZIPPY. Tiesa sakant ilgai svarstem kuri imti, bet nugalejo PREMIUMAS. Pacioj pradzioj jis labai man patiko, bet panaudojus tureciau prie ko prikibti. Visa minkstoji dalis pasiuta nekaip. Tai siule kreiva, siulai islinde, tai kai kur medziagos kampas neisiutas i apdaila, lipduku raides nusilupo po pirmo uzdejimo. Bet siaip jis rieda visai smagiai. o as jokiu priekaistu neturiu  niekas neislinde jokie siulai ,kaip aprasei pas mane nieko panasaus nera  gal tau papuole  svarbiausia rieda gerai ir nebyra
Laurita84
2010 10 31, 22:39
Auginau savo dukryte Tutis trio comfort vezimelyje, tai nesigailiu ne kiek, as vien tik pliusus jame maciau ir matau  Ir manevringas, ir modeliukas labai dailus, i lopsi tilpom iki 7 men. O dabar jau ieskom jam nauju seimininku
mama berta
2010 11 09, 18:18
Princese_Leja
2010 11 24, 11:43
Seikos, mamos Kuri galėtumėte paaiškinti kuo skiriasi Tutis Trio Premium ir Tutis Trio Comfort?
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 11 24, 12:43) Seikos, mamos Kuri galėtumėte paaiškinti kuo skiriasi Tutis Trio Premium ir Tutis Trio Comfort?  Premium - skaitosi geresnis, todėl ir brangesnis: pripučiami ratai, geresnis čiužinukas. Čia toks grubus paaiškinimas - gal kas žinos smulkiau
Princese_Leja
2010 11 24, 11:54
Kotrynos tinklapyje radau tik vieną skirtumą - premiume reguliuojasi nugarėlė. Dugiau skirtumų neaptikau. Na reikės pačiupinėti realybėje. Kol kas tik domiuosi, renku info
as taip pat galvoju butent apie siuos,bet labiau comfort,vien del to,kad ratai yra nepripuciami  Nes as ju labai bijau.Dukrytes vezimo sprogo ratas nei is sio,nei is to,gerai,kad kudikis jame nebuvo,nzn kas butu nutike,ir pats garsas buvo siaubingas,lyg sprogtu automobilio ratas.Vien del sito reikalo as nenoriu pripuciamu Buvo pirkta kotrynoje..tuoj pat keiteme vezima i kitokius ratus.
motorela
2010 12 03, 16:52
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 11 24, 11:43) Seikos, mamos Kuri galėtumėte paaiškinti kuo skiriasi Tutis Trio Premium ir Tutis Trio Comfort?  premium lopsiuko nugarele pasikelia( kazakip nelabai patikimai atrode, ir kieta), lopsio sonai keiti. bet comforto pats lopsiukas didesnis- ilgesnis
muminukas
2010 12 04, 10:07
| ! |
| Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Princese_Leja
2010 12 05, 15:38
QUOTE(motorela @ 2010 12 03, 16:52) premium lopsiuko nugarele pasikelia( kazakip nelabai patikimai atrode, ir kieta), lopsio sonai keiti. bet comforto pats lopsiukas didesnis- ilgesnis  Aciu u info
motorela
2010 12 06, 20:41
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 12 05, 15:38) Aciu u info  prasom, ner uz ka faini tie vezimukai,groziu man jie nienodi, bet pirmumo teise teikiau dideliam lopsiukui  jau ieskome Comfortui nauju seimininku
kryziuke
2010 12 11, 18:41
Turime Tutis vezimeli-labai dziaugiames  Lopsiukas didelis ir erdvus vaikuciui, vaziuokle manevringa, puikiai rieda net ir per smulku smeliuka.
O ar nesiskiria premium ir comfort vezimeliu svoris? kazkaip kazkur skaitant pasirodė, kad comfort lengvesni.. niekaip neapsisprendziu, nes zadu pirkt internetu be "gyvos" apziuros, tai labai domina pliusai ir minusai ju.
virdzzinija
2010 12 12, 16:00
QUOTE(Rado @ 2010 12 12, 11:44) O ar nesiskiria premium ir comfort vezimeliu svoris? kazkaip kazkur skaitant pasirodė, kad comfort lengvesni.. niekaip neapsisprendziu, nes zadu pirkt internetu be "gyvos" apziuros, tai labai domina pliusai ir minusai ju.  lengvesni bus jei ratai bus ne pripuciami,bet remas ir visa kita svoris tas pats,musu premium su pripuciamais ,esu patenkinta kol kas,nes svoris man neaktualus buvo ,o vezimas ne is lengvuju tikrai Papildyta:QUOTE(kryziuke @ 2010 12 11, 19:41) Turime Tutis vezimeli-labai dziaugiames  Lopsiukas didelis ir erdvus vaikuciui, vaziuokle manevringa, puikiai rieda net ir per smulku smeliuka.  ir per pusnis ir per sniega mes vazinejames Norvegijoj
pupsikutas
2010 12 13, 13:10
Sveikos mamytes, gal galit pasakyti kur galima isigyti tuttis vezimeliu? ir mzdaug kokia kaina? aciu uz info
Ingutevi
2010 12 13, 15:31
QUOTE(pupsikutas @ 2010 12 13, 14:10) Sveikos mamytes, gal galit pasakyti kur galima isigyti tuttis vezimeliu? ir mzdaug kokia kaina? aciu uz info  http://www.facebook.com/pages/MAZUCIAMS-pr...46669881?v=wallCia gali pasiziuret kainas ir ju firmines parduotuves adresa. O vezimeliais Tucio prekiauja daug vaikisku prekiu parduotuviu
mamike15
2011 01 03, 00:35
mes parduodame 2009.09 pagaminta, 2009 m. gruodį pirkome Tutis premium comfort. Kaip atrodo galite pamatyti čia: http://public.fotki.com/mamike15/veimas/ Papildyta:QUOTE(mamike15 @ 2011 01 03, 01:22) Galiu pasakyti, kad labai juo džiaugėmės
ugne///
2011 01 04, 00:28
turejau sita vezima buvau patenkinta ,musu buvo su pripuciamais ratais .lopsys erdvus , labai manevringas lengvai stumesi nu su juo viskas tvarkoje jeigu nebutu tos sunkus  .bet kai gyvenu name kur liftas tai panest nedaug reikia  ir dar vienas minusas jeigu masinos bagazine maza tai vezimas vos telpa daugiau i bagazine nieko neidesit  .pirkau tik del lopsio ,isaugom lopsi vezima pardaviau
virdzzinija
2011 01 04, 10:12
QUOTE(ugne/// @ 2011 01 04, 01:28) turejau sita vezima buvau patenkinta ,musu buvo su pripuciamais ratais .lopsys erdvus , labai manevringas lengvai stumesi nu su juo viskas tvarkoje jeigu nebutu tos sunkus  .bet kai gyvenu name kur liftas tai panest nedaug reikia  ir dar vienas minusas jeigu masinos bagazine maza tai vezimas vos telpa daugiau i bagazine nieko neidesit  .pirkau tik del lopsio ,isaugom lopsi vezima pardaviau  tikra tiesa sunkokas jis ,bet ka noret ratai pripuciami  o siaip duodames po sniega dabar ir lopsys erdvus kalbu apie premium  dziaugiuos
žvilgsnė
2011 01 07, 09:43
Ilgai nedvejojau ir nusipirkau lietuvišką prekę ir žinot Tučio Premium neiškeisčiau dabar į jokį kitokį  Gal šiek tiek ir sunkus rėmas,bet tai ne minusas.Pats vežimukas labai manevringas, patogus, ratai dideli,tad jokios kliūtys nebaisios. QUOTE(linnucce @ 2010 11 09, 19:18) QUOTE(virdzzinija @ 2010 12 12, 17:00) ir per pusnis ir per sniega mes vazinejames Norvegijoj  Kadangi gimėm rudenį,tai visą žiemą važinėjom pro didžiausius pusnynus, be jokių problemų. Paaugom važinėjom sėdimoje dalyje, deja pažadėję buvom vežimą, tai teko su liūdesiu jį pasiskolinti,nusipirkom skėtuką, bet jis neprilygsta Tučiui  Būtų galimybė nusipirkti sportinę dalį su rėmu tikrai nusipirktume
Sveikutes, Su Tucio vezimeliu jau savo antra vaikinuka veziojame. Super vezimas, kaip cia rase per pusnis puikiai vaziuoja, visokiu kalnus, yra tvirtas na ir toks stabilus. Tikrai nesigailiu siuo vezimu. Minusai, kad netelpa i mano masina (kuri nedidele) ir kad pas mus bent jau nemanevringas - nesisukioja ratai. Tai Tutis mum tinka va i zygi koki einant po miskus, einant i kiema pasivaikscioti. o siai vasarai nebrangu sketuka nedideli nusipirkau ( ne tucio), kad i bagazine tilptu, vaziavom su juo i kelione, jis lengvas, manevringas po parduotuves vaikscioti. Bet jame vaikui mazai vietos miegoti, jis darda visas (be amortizatoriu kaip tutis). Tad kai buvo pirmas vaikis uzteko tucio (gal maziau visur vazinejau is kiemo ribu), o dabar geras variantas siuos du vezimus tureti. Bet siaip Tuti tikrai rekomenduoju, va 5-is metus puikiai atlaike ir dar treciam vaikui butu geras...
sveikos, o gal kas esat pirke vezimeli tiesiai is gamyklos kaune ?  mastom gal ten galima ir del kainos pasideret?
žvilgsnė
2011 01 10, 08:26
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 01 09, 23:02) sveikos, o gal kas esat pirke vezimeli tiesiai is gamyklos kaune ?  mastom gal ten galima ir del kainos pasideret?  Mes pirkome, leido išsirinkti spalvą  Ir kainą susiderinom tinkamą  Tad jei nuvažiuosit manau jokių problemų nebus
QUOTE(spyglencija @ 2011 01 10, 09:26) Mes pirkome, leido išsirinkti spalvą  Ir kainą susiderinom tinkamą  Tad jei nuvažiuosit manau jokių problemų nebus  aciu  as vis dar blaskaus tarp trio comfort ir trio premium.... o labiausiai tai tie ratukai kelia nerima,,.... kur bepaskaitysi, ko bepasiklausysi tai visos tik uz pripuciamus ratus siuo metu  taip ir neaisku kaip gerai issirinkt
Sveikutes,
noreciau paklausti: broliene man perleido turis trio vezimeli - labai del to dziaugiuosi. Taciau va, arteja terminas kada jau susimatysiu su savo pilvinuke, o man dar neaisku kaip ja riekes parsigabenti is ligonines. Yra komplekte autokedute 0-13 kg. Taciau kazkaip man enaisku - ten juk galvyte maziuko nelabai laikysis... gal yra kazkoks specialus ideklas i ta kedute kudikiams? ir jei tiap, tia kur ji galima butu isigyti? Aciu is anksto uz atsakyma
mamike15
2011 01 10, 21:58
QUOTE(mmeda @ 2011 01 10, 18:29) Sveikutes, noreciau paklausti: broliene man perleido turis trio vezimeli - labai del to dziaugiuosi. Taciau va, arteja terminas kada jau susimatysiu su savo pilvinuke, o man dar neaisku kaip ja riekes parsigabenti is ligonines. Yra komplekte autokedute 0-13 kg. Taciau kazkaip man enaisku - ten juk galvyte maziuko nelabai laikysis... gal yra kazkoks specialus ideklas i ta kedute kudikiams? ir jei tiap, tia kur ji galima butu isigyti? Aciu is anksto uz atsakyma mes saviškį parsivežėme lopšyje, nerizikavome kėdutėje, o į kėdutę būna pirkti įdėklai, tik negalėčiau tiksliai pasakyti kur jų yra  ?
QUOTE(mamike15 @ 2011 01 10, 22:58) mes saviškį parsivežėme lopšyje, nerizikavome kėdutėje, o į kėdutę būna pirkti įdėklai, tik negalėčiau tiksliai pasakyti kur jų yra  ? bet tutis trio lopsys netvirtinamas masinoj  vezet netvirtinta?
mamike15
2011 01 10, 23:54
QUOTE(mmeda @ 2011 01 10, 23:02) bet tutis trio lopsys netvirtinamas masinoj  vezet netvirtinta? na, kadangi pas mus autobusiukas, vyras kažkokiu būdu pritvirtino su diržais
žvilgsnė
2011 01 11, 08:37
QUOTE(mmeda @ 2011 01 10, 18:29) Sveikutes, noreciau paklausti: broliene man perleido turis trio vezimeli - labai del to dziaugiuosi. Taciau va, arteja terminas kada jau susimatysiu su savo pilvinuke, o man dar neaisku kaip ja riekes parsigabenti is ligonines. Yra komplekte autokedute 0-13 kg. Taciau kazkaip man enaisku - ten juk galvyte maziuko nelabai laikysis... gal yra kazkoks specialus ideklas i ta kedute kudikiams? ir jei tiap, tia kur ji galima butu isigyti? Aciu is anksto uz atsakyma Na mes tai automobilinės kėdutės beveik ir nenaudojom,nes tolesnių kelionių nebuvo  o parsivežėm mažiuką lopšyje, kadangi tik 12km nuo ligoninės,tai važiavau prilaikydama tą lopšį
virdzzinija
2011 01 11, 09:40
QUOTE(mmeda @ 2011 01 10, 23:02) bet tutis trio lopsys netvirtinamas masinoj  vezet netvirtinta? mes parsivezem auto kedutej ten toks tik specialus sedimas minkstas idetas ir viskas kudikiui gerai,o bet to jos kurtos nuo 0-13 kg o ne nuo menesio,todel as ramiai savo sirdute parsivezem  bukit ramios tikrai saugu,menu ir as pergyvenau,bet kuo puikiusiai musu mazoji ten jauties beja gal galit jei patinka aisku prabalsuot aciukas  ) pirma turi spaust puslapis jurate-foto patinka cia : http://www.facebook.com/pages/wwwfoto-juratelt/292769287843o paskui ju puslapi paspaust ant foto musu mygtuka patinka  aciukas http://www.facebook.com/#!/photo.php?f...95.292769287843
QUOTE(virdzzinija @ 2011 01 11, 10:40) mes parsivezem auto kedutej ten toks tik specialus sedimas minkstas idetas ir viskas kudikiui gerai,o bet to jos kurtos nuo 0-13 kg o ne nuo menesio,todel as ramiai savo sirdute parsivezem  bukit ramios tikrai saugu,menu ir as pergyvenau,bet kuo puikiusiai musu mazoji ten jauties aciu, truputi nuraminot
vaidilute0326
2011 01 13, 14:02
Mes ir savo maziuke parsivezem automobilineje keduteje ir viskas ten buvo gerai. Beje merginos gal zinot kaip galima pripust ratus, pas mus tutis premium su zipio vaziuokle?  . Idomu degalineje su tuo aparatu isietu ar ne?
QUOTE(vaidilute0326 @ 2011 01 13, 15:02) Mes ir savo maziuke parsivezem automobilineje keduteje ir viskas ten buvo gerai. Beje merginos gal zinot kaip galima pripust ratus, pas mus tutis premium su zipio vaziuokle?  . Idomu degalineje su tuo aparatu isietu ar ne?  Degalineje pusti ratu nerekomenduojama, nes per didelis slegis gali susprogdinti rato kamera. Patikimiausia naudoti paprasta rankine pompa.
Ingutee87
2011 01 22, 14:39
Sveikos  , nužiūrėjome ir mes su vyru tutis trio comfort vežimuką, kažkodel jis mums labai patikoko  planuojam mažylio susilaukti kovo mėnesį, tad idomu ar tiks ir šaltąjam sezonui ir vasarai. Tik va dar jaudina vežimuko svoris..  matot gyvename penktame aukšte, tad galvojam ar nebus didelių bėdų užsinešti...Gal kas turit tokios patirties  ? O gal kas turit geros kokybės ir parduodate?
QUOTE(Ingutee87 @ 2011 01 22, 14:39) Sveikos  , nužiūrėjome ir mes su vyru tutis trio comfort vežimuką, kažkodel jis mums labai patikoko  planuojam mažylio susilaukti kovo mėnesį, tad idomu ar tiks ir šaltąjam sezonui ir vasarai. Tik va dar jaudina vežimuko svoris..  matot gyvename penktame aukšte, tad galvojam ar nebus didelių bėdų užsinešti...Gal kas turit tokios patirties  ? O gal kas turit geros kokybės ir parduodate?  Ir as ji turiu. Nu zinokit gyvenu antram ir jau pavargstu tampyt. Ypac kai vaikis jau paaugo.  nesu dabar tik i balkona. Siaip manau pasiieskokit lengvesnio.  O siaip kazkokiu jam priekaistu neturiu. Man jis visai liuks, tik kad nelengvas. Ir prisiminiau minusiuka,. kad i mazesne bagazine nelabai tilps ratai sulankstyti. I savaja igrudu tik nuemus viena rata arba abu. Pacituosiu is kitos temos, gal pades tau: QUOTE Mano irgi sveria su lopsiu maziau nei 10 kg, Bugaboo chameleon vadinasi, ziauriai lengvas ir patogus. arba SITASis vaikucio Papildyta:QUOTE(mmeda @ 2011 01 10, 17:29) Yra komplekte autokedute 0-13 kg. Taciau kazkaip man enaisku - ten juk galvyte maziuko nelabai laikysis... gal yra kazkoks specialus ideklas i ta kedute kudikiams? ir jei tiap, tia kur ji galima butu isigyti? Aciu is anksto uz atsakyma kad vaikis jusu bus taip prirengtas ir apmuturiutas, kad tikrai ta galvyte niekur nesvirs.  Be to gulimoj pozicijoj gi vaikiukas bus. QUOTE(mamike15 @ 2011 01 10, 21:58) mes saviškį parsivežėme lopšyje, nerizikavome kėdutėje, o į kėdutę būna pirkti įdėklai, tik negalėčiau tiksliai pasakyti kur jų yra  ? tai kad labai RIZIKAVOTE
Ingutee87
2011 01 23, 10:44
Ačiū už patarimą  Reik kažką mastyt
Mačiau komise Aš augu turi pardavimui naują Premium ir kainytė tik 800 Lt.
Ingutee87
2011 01 24, 21:44
QUOTE(Ciuple @ 2011 01 23, 13:27) Mačiau komise Aš augu turi pardavimui naują Premium ir kainytė tik 800 Lt. kuriame čia Lietuvos krašte?
QUOTE(Ingutee87 @ 2011 01 24, 22:44) kuriame čia Lietuvos krašte? Oi, atsiprašau, čia Vilnius
vaidilute0326
2011 01 26, 14:20
Mes tai uzsisakinejom Panevezyje vaiku parduotuveje ir gavosi zymiai pigiau nei cia Kaune. Pristate tvarkingai i Kauna be jokiu problemu.
Ingutee87
2011 01 26, 22:57
QUOTE(vaidilute0326 @ 2011 01 26, 15:20) Mes tai uzsisakinejom Panevezyje vaiku parduotuveje ir gavosi zymiai pigiau nei cia Kaune. Pristate tvarkingai i Kauna be jokiu problemu. o kokioje parduotuvėje užsakinėjote?
Mamytės va turiu klausimuką: čia ankstesnėj temoj mamos sakė kad reikia pirkti tik su naujesnio modelio važiuokle. Tai klausimas kaip atskirti tas važiuokles. O kas dėl kainų: tai bijau sumeluot bet prieš mėnesį Rietavo turguje naujas tutis kainavo berods780 lt. Aišku negaliu prisiekt, bet kadangi pačiai aktualu tai ketinu po kokių poros savaičių važiuot pasitikslint kainytę. Tik va mastau gal ten ta seno modelio važiuooklė buvo ar kas kad tokia kaina
QUOTE(spyglencija @ 2011 01 10, 09:26) Mes pirkome, leido išsirinkti spalvą  Ir kainą susiderinom tinkamą  Tad jei nuvažiuosit manau jokių problemų nebus  gal galima gamyklos adresa sužinoti?
zalainga
2011 01 31, 21:08
QUOTE(Ugdona @ 2011 01 29, 22:37) gal galima gamyklos adresa sužinoti?  Čia yra adresai www.zippyvezimeliai.lt
žvilgsnė
2011 02 01, 08:10
QUOTE(bagge @ 2011 01 29, 21:07) Mamytės va turiu klausimuką: čia ankstesnėj temoj mamos sakė kad reikia pirkti tik su naujesnio modelio važiuokle. Tai klausimas kaip atskirti tas važiuokles. O kas dėl kainų: tai bijau sumeluot bet prieš mėnesį Rietavo turguje naujas tutis kainavo berods780 lt. Aišku negaliu prisiekt, bet kadangi pačiai aktualu tai ketinu po kokių poros savaičių važiuot pasitikslint kainytę. Tik va mastau gal ten ta seno modelio važiuooklė buvo ar kas kad tokia kaina  Tai tučių yra keletas rūšių, kurių kainos svyruojančios, mes pvz už premiumą mokėjom 1000
QUOTE(spyglencija @ 2011 02 01, 09:10) Tai tučių yra keletas rūšių, kurių kainos svyruojančios, mes pvz už premiumą mokėjom 1000  O kaip atskirti seno tipo važiuokle nuo naujo?
vaidilute0326
2011 02 04, 21:43
QUOTE(bagge @ 2011 02 01, 10:11) O kaip atskirti seno tipo važiuokle nuo naujo? Ikeliu foto savo vezimo Tutis premium, matysit kuom skiriasi vaziuokle. Pas mane jau zipio vaziuokle, nors ratai vistiek kitoniski nei zipio, storesni ir platesni. Mums kainavo 850 lt. 
Mėlyn@kė
2011 02 05, 10:09
QUOTE(vaidilute0326 @ 2011 02 04, 21:43) Ikeliu foto savo vezimo Tutis premium, matysit kuom skiriasi vaziuokle. Pas mane jau zipio vaziuokle, nors ratai vistiek kitoniski nei zipio, storesni ir platesni. Mums kainavo 850 lt.   aš irgi tokį žadu pirkti, tik visą šviesiai žydrą  ir kaip jum jis? kaip sportinė dalis? kaip dėkutė?lopšys?  galima gal realia jūsų vežimėlio foto  beja rankenos ir kojyčių galai reguliuojasi sportinėje dalyje?
|
|