Dabar parduotuvėse pasirinkimas didelis tų šluotų, net galva apsisuka
Labukas
Dabar parduotuvėse pasirinkimas didelis tų šluotų, net galva apsisuka
Aš naudoju paprasta bambukinę šluotą, tikrai labai gerai pašluoja, net ir kilimą su ja patogu šluoti.
Na net nežinau kaip čia paaiškinti, ji tokia geltona, kotas ir šereliai iš tos pačios medžiagos, t.y iš bambuko. Tikrai bet kokioj didesnėj parduotuvėj būna pirkti.
Va maždaug atrodo taip
Šepetys kaba pas mane nenaudojamas.Labiausiai vertinu guminę kempinę ant ilgo koto - iš tolo atrodo kaip šepetys.Juo galima valyti sausai arba sudrėkinus - surenka visus plaukelius net nuo kiliminės dangos. Nors pagrindinai valau juo linoleumą virtuvėj ar laptinę.Paskui išplaunu ir išdžiovinu.
O gal kas turejote ta skudura "su plaukais" ant koto grindims plauti? Vis noriu nusipirkti, bet nzn ar verta. kainuoja apie 20 lt
As irgi naudoju ta kempine ant koto
O niekas nepirkote tokio šepečio, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas panašaus į :
http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050619464 http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050596752 Tik pvz., Rimi aš mačiau kokybiškesnę, bet kaina net 100 Lt. ar kas nors tokią bandėt? Kur geriau pirkti senukuose už 30 Lt (bet neaišku kiek laikys) ar Rimi už 100 Lt.? QUOTE(spalvota @ 2006 01 04, 16:12) O niekas nepirkote tokio šepečio, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas panašaus į : http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050619464 http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050596752 Tik pvz., Rimi aš mačiau kokybiškesnę, bet kaina net 100 Lt. ar kas nors tokią bandėt? Kur geriau pirkti senukuose už 30 Lt (bet neaišku kiek laikys) ar Rimi už 100 Lt.? Turiu as ir ta. Su ta gumine kempine isplovusi, ja po to issluostau, labai gerai viska surenka. Bent jau pas mus tie skuduriukai brangiausi, ne kotas, nes jie susidevi. Juos pastoviai plauti reikia, negalima minkstintojo naudoti - tada nebevalo, vnz reikia plaut atskirai. Na o kai kasdien plauni, tai ir susidevi.Kokybes esama ivairios, ben kiek nustaciau, pigia mesa sunys eda - brangiau nupirkes ilgiau turesi.Dabar kaip tik pigiu susigundziau, po poros plovimu nieko nebesluosto, dryziai lieka, siulai krenta, zodziu snipstas. As patarciau ta pigesne pabandyt, pas mus ju kainos irgi ziauriai skiriasi, koto dizaineri apmoketi gi reikia...Gal ten Vileda uz 100? Jie atrodo pirmieji gaminti pradejo, kiti nukopijave desimtadalio praso. QUOTE(airv @ 2006 01 01, 22:20) O gal kas turejote ta skudura "su plaukais" ant koto grindims plauti? Vis noriu nusipirkti, bet nzn ar verta. kainuoja apie 20 lt VA STAI TOKS http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050796461 QUOTE(spalvota @ 2006 01 04, 17:12) O niekas nepirkote tokio šepečio, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas panašaus į : http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050619464 http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050596752 Tik pvz., Rimi aš mačiau kokybiškesnę, bet kaina net 100 Lt. ar kas nors tokią bandėt? Kur geriau pirkti senukuose už 30 Lt (bet neaišku kiek laikys) ar Rimi už 100 Lt.? naudoju tokią, kur frotinis žydras apvalkaliukas užsideda QUOTE(spalvota @ 2006 01 04, 19:12) O niekas nepirkote tokio šepečio, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas panašaus į : http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050619464 http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050596752 Turiu aš tokią, tai kol kas nieko geresnio nesu turėjusi
O aš turiu tą kempinę ant koto
Iš pradžių nulūžo kotas vyras pritaisė. Po to nulūžo grežimo viela, turbūt eisiu nusipirksiu tą švabrą su plaukais, nes ta kempinė iš proto baigia išvaryti belūžinėdama - vienkartinis daiktas. Gringis valau kiekvieną dieną, kambarius ir holą, todėl reikia ko nors normalaus. O su rankom turkštis nesinori QUOTE(airv @ 2006 01 08, 19:49) Turiu ir aš tokį, tik pas mane ne iš medžiagos padarytas, o iš tokių susuktų virvių, na nežinau ar supratot, nes būna iš tokios medžiagos kaip nuotraukoj, ir būna su tokiom virvėm, na man visai nieko ,nesiskundžiu, bet kad būtų super irgi ne.
Man tai labiausiai patinka Norwex plausine grindims tik kaina nelabai
http://www.norwex.lv/norwex/controller?act...&cat=3&subcat=0 http://www.norwex.lv/norwex/controller?action=catalog&cat=2
O as vis gundausi nusipirkti Viledos sluota,bet vis gaila tu pinigu.Uz sluota kazkaip moketi 50lt truputi gaila.O gal reikia uzsimerkti ir nusipirkti?Bet ar ji verta tu pinigu?
As naudoju kazka panasaus i sita:
http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050601429 Tiesa, dekui uz Senuku nuoroda Tu sluosciu turiu keleta, jas gali naudoti keleta metu, nes nesusidevi. As jas ir balinu kas menesi, o joms nieko neatsitinka. Tie sepeciai prie kuriu prisiklijuoja sluostes man nelabai patinka, nes po kiek laiko reikia keisti sepecio juostele, kadangi pradeda nebekibti, o ir pati sluoste susidevi greiciau. Tiesa, juos naudojant labai patogu tureti kelias sluostes(bent jau tiek kiek kambariu yra) ir isigyti purkstuva toki kaip gelems laistyti. Su juo papurski vandeniu sluoste, dar galima ir truputi grindis ir nebereikia jokiu kibiru ir skalavimu. Po to isskalbi skalbimo masinoj ir viskas.
Turėjau siūlinę šluotą, bet daugiau nebepirksiu. Tie siūlai po kurio laiko pradėjo pešiotis, veltis, kristi. O gal reikia dažniau ją keisti?
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 09, 12:36) Turiu ir aš tokį, tik pas mane ne iš medžiagos padarytas, o iš tokių susuktų virvių, na nežinau ar supratot, nes būna iš tokios medžiagos kaip nuotraukoj, ir būna su tokiom virvėm, na man visai nieko ,nesiskundžiu, bet kad būtų super irgi ne. va va pas mane taip pat tokia kaip Nerytės, na nesiskundžiu, prieit visur galima, tikrai nebloga, o ir mokėjau labai mažai, Rimi buvo akcija tai po 9,99 Lt pardavinejo tai ir nusipirkau, o dabar džiauguosi QUOTE(Ritukas @ 2006 02 13, 12:15) va va pas mane taip pat tokia kaip Nerytės, na nesiskundžiu, prieit visur galima, tikrai nebloga, o ir mokėjau labai mažai, Rimi buvo akcija tai po 9,99 Lt pardavinejo tai ir nusipirkau, o dabar džiauguosi negaliu atsidziaugti ''TREND''sluota.Tiesa,kaina tai kosmine ,bet yra 2vnt.sauso ir dregno valymo pasluostes.Viena surenka dulkes ,o kita dregnai nuvalo grindis.Atradimas!
Pas mane Viledos šluota. Super dalykėlis. O ir skuduras jau antri metai tas pats tarnauja. Laiks nuo laiko išskalbiu skalbiakėj ir psio:)
Tikriausiai geriausias variantas, kai naudojamos sauso ir dregno valymo sluostes. Pirmiausiai surenkamos dulkes. Galima kambariuose tik ja ir naudoti, jei nera jokiu demiu. Su dregno valymo reiketu plauti vonia, WC ir virtuve. Dabar gamina visokiausiu geru sauso valymo sluosciu ir daug kur raso, jog visas valymas namuose turetu buti kuo sausesnis, iskyrus vonia, wc. Aiskinama tuo, jog dregnu valymu surenkama maziau dulkiu, daugiau lieka prilipusiu prie grindu ir dar jos buna susimaise su chemikalais nuo valymo priemoniu. Po to tokiomis dulkemis kvepuojame. Ypac blogai, jei namuose yra mazu vaiku. As tai visada pirmiausiai viska issiurbiu, o tada siek tiek drekinu sluoste ir ja pavalau. As tuo 100% sausu valymu vis dar nepasitikiu
Tiesa, visas sluostes butinai reikia is karto isskalbti ir isdziovinti. Geros tikrai tarnaus keleta metu. QUOTE(Elnes @ 2006 02 18, 00:36) As tai visada pirmiausiai viska issiurbiu, o tada siek tiek drekinu sluoste ir ja pavalau. As tuo 100% sausu valymu vis dar nepasitikiu
aš irgi Viledos naudoju. Tai pagaliau išplovus grindis (laminatą) nebėra jokių šmuorų. Anksčiau plaudavau su ta gumine, tai kol buvo linoleumas, tiko labai. Bet ant laminato matėsi šmuorai (kai išdžiūdavo ). Bet dėl susinaudojimo, dar nieko pasakyt negaliu,- šluota dar nauja
Naudoju Trend šluotą su kaučiukiniais šeriais. Jis nemažai kainavo, tačiau tai mano didelis pagalbininkas šluojant grindis. Tai geras atradimas, kas turi namuose kailiniuotų gyvūnėlių. Galiu be vargo sušluoti katės plaukus, jie gražiai susišluoja, neskraido. Esu labai patenkinta
QUOTE(Alonda @ 2006 02 09, 09:39) O aš turiu tą kempinę ant koto Iš pradžių nulūžo kotas vyras pritaisė. Po to nulūžo grežimo viela, turbūt eisiu nusipirksiu tą švabrą su plaukais, nes ta kempinė iš proto baigia išvaryti belūžinėdama - vienkartinis daiktas. Gringis valau kiekvieną dieną, kambarius ir holą, todėl reikia ko nors normalaus. O su rankom turkštis nesinori as irgi turiu ta kempine ant koto ir esu patenkinta, na 15 lt kainuoja tai po menesio ar dvieju negaila ismesti. Pirma karta kai pirkau, tai buvo labai patvari ir neluzo, bet nusipirkau labai panasia ir si tai nelabai kaip - nelabai fiksuojasi, bet uztat man visas dulkeles surenka ir laiko mazai atima, as su tom plausu sluotom tai vagau ir visiek ne viska "susluodavo"... Zodziu man tai atradimas, tik reikia vel rasti ta firma, kuri buvo pirmoji... QUOTE(spalvota @ 2006 01 04, 18:12) O niekas nepirkote tokio šepečio, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas panašaus į : http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050619464 http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050596752 Tik pvz., Rimi aš mačiau kokybiškesnę, bet kaina net 100 Lt. ar kas nors tokią bandėt? Kur geriau pirkti senukuose už 30 Lt (bet neaišku kiek laikys) ar Rimi už 100 Lt.? Mes tokią turim dabar. Tiesa pirkom kažkurią iš tų pigesnių, tai kotas reguliuojasi bet neužsifiksuoja Gal išskalbus skalbyklėj jie atrodo geriau? Ir kaip atrodo tos stebuklingos Trend šluotos? Gal kas galit įmest nuotrauką ar nuorodą QUOTE(Karmen @ 2006 09 28, 14:06) Mes tokią turim dabar. Tiesa pirkom kažkurią iš tų pigesnių, tai kotas reguliuojasi bet neužsifiksuoja Gal išskalbus skalbyklėj jie atrodo geriau? Ir kaip atrodo tos stebuklingos Trend šluotos? Gal kas galit įmest nuotrauką ar nuorodą Trend šluota tikrai gera, mokėjau už ją 82 Lt ir nė kiek nesigailiu O kur jus laikote sluotas? Nes pas mane jos neranda sau vietos
Va va ir aš nežinau kur reiks laikyt tas šluotas ir skudurus naujam bute
Dar noriu paklaust kur jūs perkat geras šluotas? Ar galima gerą šluotą nusipirkti tarkim Ermitaže, nu turiu omeny didelius prekybus centrus? Ar kažkaip galvoju kad gerą daiktą galima pirkti tik specializuotoj parduotuvėj ir t.t. bet šluotoms tikriausių tokių nebūna Kaip reikia valyt laminuotas grindis? Čia skaičiau kad kažkuri tai pirma valo su šlapiu paskui sausu kad neliktų ruožų. O gal reikia atvirkščiai - pirma su sausu surenki pukus ir dulkes o paskui su šlapiu praeini? Bliamba, galima pagalvot kad niekad grindų nevaliau QUOTE(ina' @ 2006 09 29, 12:29) O kur jus laikote sluotas? Nes pas mane jos neranda sau vietos Pas mane jos gyvena virtuveje a la "spintoje". Čionai būna jų ir pirkti, bet man dydis netiko, tai diedas pats sumeistravo. Žodžiu, jos sukabintos ant kabyklos, kurie prie sienos prisukta, tada aplinkui plastakos platumo rėmas , ir ant jo pritvirtintos durys iš tokios pat plokštės, kaip kiti virtuvės baldai.. Ant jų iš vidaus kabinu sluostes -yra pora kablių ir strypelis (kaip rankšluostine) šlapiam skurliui padžiauti. Apačioje stovi valymo priemonės - sūnus jau didelis, nepavojinga. Kadangi ten dar vamzdis eina, jam išpiauta skylė - pro ją ir vėdinasi. Gal pakankamai supratingai paaiškinau. Jei vietos yra 15-20 cm storio spintai pastatyti, kur kas paprasčiau. Mums dėl vamzdžių neišėjo daryti su nugarine siena, tai sumeistravo taip. Gal ši idėja kam ir patiks QUOTE(Alonda @ 2006 02 09, 09:39) O aš turiu tą kempinę ant koto Iš pradžių nulūžo kotas vyras pritaisė. Po to nulūžo grežimo viela, turbūt eisiu nusipirksiu tą švabrą su plaukais, nes ta kempinė iš proto baigia išvaryti belūžinėdama - vienkartinis daiktas. Gringis valau kiekvieną dieną, kambarius ir holą, todėl reikia ko nors normalaus. O su rankom turkštis nesinori Patarimas - nusipirkti "senukuose" uz 2-3 lt medinį kotą ir vyras ( ar pati QUOTE(vene @ 2006 09 29, 00:36) QUOTE(Karmen @ 2006 09 29, 21:15) Tikrai geros yra mikropluošto "šluotos" (jei taip galima jas pavadinti Aišku, kaina kandžiojasi
As kasdieniam kambariu valymui naudoju gumine ant koto sluota, o jau kai plaunu rimati kambarius, tai turiu kazkoki spec."skudura" nusipirkusi.Ta kempine man super, ypac plyteles kai reikia koridoriuje rudeni-ziema isvalyti greitai
Sveikutės,
nu man šepetys, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas baisaus. Turbūt čia aš nemoku su juo valyti. Nes tas stačiakampis pagrindas ištisai apsiverčia ne į tą pusę kurią norėčiau. Man daug patogiau būtų, kad jis būtų fiksuotoje padėtyje.
dregnam valymui naudoju viledos sluota su tuo "skuduru" - laaaabai patogu
Turiu vileda sepeti-sluota ir labai juo dziaugiuos
Noriu nusipirkti šepetį grindims plauti ir niekaip neišsirenku,nes jų yra įvairių
Gal šauniosios mamytės patartų ,koks : nugręžiamas (poroloninis ) ar tas siūlinis yra geresnis ,patogesnis naudoti? labai lauksiu jūsų nuomonių pridedu pavyzdukus ,kokių yra ,kad būtų paprasčiau lyginti : 1. 2. 3. tai spėju, kad ji kalbėjo apie pirmą variantą, nes tipo jis surenka visas dulkes į save, o paskui lengva plauti, galima ir išskalbti tuos plaušus, o vat 2 variantas - pirmiau reik išsišluot grindis ar išsisiurbliuot, o tada su ta kempine pereit, nes jei tik su ja, tai reiks su šiupeliuku susėminėt viską o tas 3... nesu naudojus, bet tokio kažkodėl nepirkčiau. spėju, kad nuo jo sunku šiukšles išpurtyt ir kažin kiek jis gerai valo, toksjausmas, kad tik šlapina grindis - bet aišku,to nenaudojau, nieks nieko nepasakojo tai vat bet kiek girdėjau tipo tas 1 variantas apie 60 Lt kainuoja
As turiu 1 ir 2. 2 tai labai greitai suplesau kempine, vyras sako, kad per daug energijos turiu, bet man jo neilgai pakanka
As turiu ir 1 (tik pas mane maunasi toks frotinis skuduriukas, sereliai trumpesni) ir 2, ir 3.
Pirmiausiai pirkau Nr. 2, nes jie buvo ka tik atsirade. Valo neblogai, labai patogu nugrezt, bet kad visai nesurenka trupiniu ir reikia papildomai susemt nuo grindu. Del to numeciau Tada MB nusprende kad nera ko cia terliotis su tais maustymais (jis irgi plauna grindis) ir nupirko sluota Nr 3 (su lygiai tokiasi paciais sukarpytais skuduriukais).
O aš naudoju grežiamą kempinę ant koto
QUOTE(Piene123 @ 2007 01 22, 22:50) ........ ir nupirko sluota Nr 3 (su lygiai tokiasi paciais sukarpytais skuduriukais). idomu, ar gerai nusigrezia ? Ar neliktu dregnu ruozu plaunant tamsias keramikos plyteles
Turejau sepeti- kempine. Suluzo kotas. Na, naturaliai- susidevejo daiktas. Nusprendziau isbandyti kokia nors kitokia plovimo priemone, Nusipirkau toki "agregata" su nuimama sluoste (audinys panasus i kailiuka).Bet ziuriu, kad dulkes jis surenka prastai. Tai ir vel nusipirkau tokia pacia "kempine". Vakar su nuolaida Europos Maximoj tik 6,99 mokejau. Va kaip pigiai prasisukau
O siaip tai kitasyk pirksiu Vileda. Kiek ko turejau- tikrai faina ju produkcija. QUOTE(ina' @ 2006 02 11, 13:36) O as vis gundausi nusipirkti Viledos sluota,bet vis gaila tu pinigu.Uz sluota kazkaip moketi 50lt truputi gaila.O gal reikia uzsimerkti ir nusipirkti?Bet ar ji verta tu pinigu? pirk-tikrai verta QUOTE(Austute @ 2006 10 09, 14:02) Sveikutės, nu man šepetys, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas baisaus. Turbūt čia aš nemoku su juo valyti. Nes tas stačiakampis pagrindas ištisai apsiverčia ne į tą pusę kurią norėčiau. Man daug patogiau būtų, kad jis būtų fiksuotoje padėtyje. kazkas baisaus-tai pigios sluotos,isbandziau jau keleta
Mano manymu 2 sluota nera tinkama parketo valymui, nesant jos lieka daug vandens, per slapi buna, tas mehanizmas neisspaudzia daug vandens, reikia dar su rankom, nors neturejau brangios gal su brangiom kitaip yra. Tai dl to man labiau patinka tokios, kaip 1, ir labai patogu prie baldu su ja valyt, nes i visas puses sukiojasi, labai faina
|