Sveikutes, Kai istekejau is pradziu metus gyvenom viename name, kaime, man tai nepatiko, nes as kilus is didelio miesto, troskau vel i miesta. Tad su vyru persikelem i miesta. Iki persikraustymo mano santykiai su vyro brolio buvo normalus, taciau tarp broliu nuolat vyko nesutarimai, galbut del to mano vyra paskatino kuo greiciau atsiskirti.Retkarciais jis uzsukdavo pas mus, na ir galima sakyti, jog tarp ju lyg ir santykiai pagerejo, taciau savo durniais posakiais pradejo mane atakuoti, pradzioj visa tai priemiau su sarkazmu ir pati atkirsdavau tuo paciu. Ta lemtinga vakara, man truko kantrybe- visus taskus sudejau ant "i"- buvo ju sesers jubiliejus, sveciams iskeliavus, dar buvo vieni like, jis pradejo vel mane atuokuoti:sako tu tik del to istekejai uz mano brolio, kad skaniau valgytum, tavo saly ubagai- as jam riebiai atkirtau, toliau mano vyras gincijos su juo, aisku, isikiso ir sesuo, kuri bande istiesinti kelius, bent man tai pakako, pasakiau prie visu: zinok, jei tu manes nekenti, tai as taves tuo labiau.Daugiau su juo nekalbejau, net ir nezadu taikytis, o gal klystu? Siaip tai jis nenormalus, issiskyre su zmona jau gal 4metai,ji sukurus seima su kitu, o jis vis dar svaigsta apie ja. Aciu, kad isklauset. zinoma, idomi ir jus nuomuone.
Taip taip, isivaivaizduoju jusu nuoskauda  As jusu vietoj ignoruociau ji ir nesukciau sau galvos,juo labiau,kad vyras jus palaiko  Visur yra trenktu zmoniu,deja,ir Lietuvoj...Speju,kad vyro brolis vokietis,ka ir noreti,kad jis kitoks butu su jumis-visi vokieciai(na,gal dauguma  )pasipute kitu tautu atzvilgiu  Bet kad tiesiai i akis sakytu  ,tai priedo jis labai neisaukletas zmogus
QUOTE(Smaika @ 2006 01 19, 13:26) Taip taip, isivaivaizduoju jusu nuoskauda  As jusu vietoj ignoruociau ji ir nesukciau sau galvos,juo labiau,kad vyras jus palaiko  Visur yra trenktu zmoniu,deja,ir Lietuvoj...Speju,kad vyro brolis vokietis,ka ir noreti,kad jis kitoks butu su jumis-visi vokieciai(na,gal dauguma  )pasipute kitu tautu atzvilgiu  Bet kad tiesiai i akis sakytu  ,tai priedo jis labai neisaukletas zmogus  Gerai sakote, visur visokiu zmoniu yra, nors jie broliai tu paciu tevu, bet skiriasi kaip dangus su zeme, beja,issilavinimas turi itakos mano vyras su aukstuoju, o brolis tik vidurine baiges.
Šaunuolė. Aš Tavo vietoj būčiau dar ką nors ir "stipresnio" užmetus. Panašu į tai, kad Tavo giminaitis jaučiasi moterų (ar moters) nuskriaustas (minėjai, kad jis išsiskyręs, jo buvusioji turi naują šeimą, o jis dar svaigsta dėl jos) ir visą savo pagiežą išlieja ant Tavęs. O gal pavydi savo broliukui, kad jo šeimyninis gyvenimas susiklostė, o jam ne... O gal Tu jam patinki...Na bet kokiu atveju puldiniuodamas Tave netiesiogiai parodo, kad turi asmeninių psichologinių problemų (varau kaip psichologas  ) Manau, kad pasielgei labai teisingai. Nesiduok žeminama
QUOTE(leputė @ 2006 03 20, 09:30) Šaunuolė. Aš Tavo vietoj būčiau dar ką nors ir "stipresnio" užmetus. Panašu į tai, kad Tavo giminaitis jaučiasi moterų (ar moters) nuskriaustas (minėjai, kad jis išsiskyręs, jo buvusioji turi naują šeimą, o jis dar svaigsta dėl jos) ir visą savo pagiežą išlieja ant Tavęs. O gal pavydi savo broliukui, kad jo šeimyninis gyvenimas susiklostė, o jam ne... O gal Tu jam patinki...Na bet kokiu atveju puldiniuodamas Tave netiesiogiai parodo, kad turi asmeninių psichologinių problemų (varau kaip psichologas  ) Manau, kad pasielgei labai teisingai. Nesiduok žeminama  Manau jog tai pavydo jausmas, nes kai vyras sako, budavo tokiu kuriozu ir anksciau, jei pergale vyra karunuodavo, o ne ji. Itariu, jog turi jis psichologiniu problemu ir nemoka pats issipresti,bet tai cia jo bedos..........
|
|