Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vaikai rytais lengvai keliasi?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
janna
o gal isties tai "vyturiu" ir "peledu" problema????

na, mes tai keliames lengvai. net gi vienu metu man reikejo labai anksti i darba ir vaika keliau 6.15 ryte ji kelesi be problemu.
dabar mes keliames tarp 7-7.30 i darzeli - ir problemu neturime. einame miegoto 21, kol uzmieame su visomis pasakelemis buna jau 22. tiesa as guluosi ir pati kartu su dukra.
stengiuosi sio rezimo laikytis be isimciu, nebent mes kazkur kelyje buname ar pas mus yra sveciu su vaikais.

kiek pamenu, mus vaikysteje tevai mygdydavo taip pat. 21 val. ir i lova. ir taip iki 9 klases. o po to 22. na nebent kazkoki rasini turejau parasyti. ir viska suspedavome.
ramyra
Keliu vaika apie 7 val i darzeli. Uzdegu sviesa, kol pati susiruosiu, ji pakalbinu, isibudina. bet sunkiai........isties gaila, kai vaikiukas taip saldziai miega....Kartais tenka visa vaidinima suvaidint, kaip gvardija pliusiniu zaisliuku atejo Gusto zadinti biggrin.gif
Miegot guldau 21 val, bet kol uzmiega jau 22 buna
murzinyte
QUOTE(ramyra @ 2006 11 16, 09:58)
Keliu vaika apie 7 val i darzeli. Uzdegu sviesa, kol pati susiruosiu, ji pakalbinu, isibudina. bet sunkiai........isties gaila, kai vaikiukas taip saldziai miega....Kartais tenka visa vaidinima suvaidint, kaip gvardija pliusiniu zaisliuku atejo Gusto zadinti  biggrin.gif
Miegot guldau 21 val, bet kol uzmiega jau 22 buna
*

Pas mus irgi taip būna, ir tikrai gaila pasidaro , ypač jei dar oras už lango bjaurus.. Tik maniškis keliasi apie 8 (gerai kad vyro darbas leidžia, aš pati 7 jau iš namų išeinu), o miegoti eina taip pat.

Šiandien ryte pats atsibudo atėjo prie mūsų lovos ir man į ausį "kū kū !!!" lotuliukas.gif thumbup.gif
Ledas
Mano dukra labai sunkiai keliasi rytais doh.gif Iš pradžių bandė MB vest į darželį, bet reikėdavo prieš 7 keltis, tai baisūs verksmai, net darželį verkia. Bet paskui aš ją pradėjau vedžiot, tai keliu apie 7,30. Bet vistiek nelabai noriai keliasi. O iš vakaro jei liepi anksčiau eiti miegoti, tai irgi baisios ašaros doh.gif
krika
aš savo mažają keliu kažkur 7:10. ankščiau tai uždegdavau jos kambary šviesą ir ji tai pišsibudindavo.... sunkiai, su verksmais, su apspardymais doh.gif
o dabar darau švelnesnį būdą - koridoriuj uždegu šveisą, atidarau dukros kambario duris ir toliau tvarkausi. tada ji išsibudina, biški pazyzia, prisiglaudžia prie manęs. taip parymom apie minutę ir einam renktis thumbup.gif
Auska
Smagiausia savaitgaliais, kai vyresnėlė keliasi prieš septynias. Tada tvarkosi kambary, jungia televizorių ir nieko nežadina. O ,,darbo" dienomis 7.15 neišversi iš lovos. Kartais padeda dienos planai: ,,na štai, antradienis, šiandien spektaklis, kelintą valandą?". Arba uždegi šviesą, kaip krika minėjo, ir tvarkaisi savo reikalus (čia tinka, kai kito lialiaus nėra ir pati esi vyturys)
agniux911
maniskis vedamas tik 8-8.30 ir tai vos islipa apie 8, budinamas irgi ilgai, su sviesyte ijungta, kalbinamas, as kadangi pries 7 jau iseinu ta daro mama mano, tai to nematau.sako miegosiu visa diena ir vel ant kito sono, o kai reikia gulti-nuo 9iki12 gali vaikytis, rekia nenoriu miego.kaip ji pripratint anksti gult nezinau. sakiau jei jau anksti kels, maziau bedu bus ir anksciau gulsis, bet ne per kur
igne75
QUOTE(lengvute @ 2004 05 25, 10:03)
Ar vaikai patys anksti atsikelia, kokiais  būdais juos žadinate?
Man taip gaila rytais vaikus žadint, kai reikia eit į darželį, mokyklą, jie miega ilgai, kai savaitgalis, kaip tyčia atsikelia anksčiausiai  rolleyes.gif
Būna, kad vaikus žadinu tyliai įjungdama jų mėgstamas vaikiškas daineles, būna, kad pasikalbam, pasakau, kad irgi nenoriu į darbą, bet mums dar keletas dienelių, ir jau bus savaitgalis, tada visi pramogausim, paveikia  wink.gif , vaikams užeina ūpas, bet matau, kaip sunku jiems keltis  sad.gif . Dabar nesiožiuoja, o anksčiau būdavo pasako "nesikelsiu" arba "negaliu, nenoriu keltis"  blink.gif arba atsikeldavo šiaip ne taip baisiom nuotaikom ir kabinėdavos prie visko, neidavo susišnekėt  blink.gif
*

mūsų keliasi be problemų, galėtų ir ilgiau miegoti.
Maite
Man rodos, jei vaikas pakankamai issimiegojes su kelimusi dideliu problemu nebuna smile.gif
Maniske sesiamete guldoma 20 val - cia jau sviesa tokiu metu isjungiama po visu prausimusi, vakariniu pasakeliu ir kutenimusi. Uzmiega per 10-15 minuciu, nes toks jos rezimas jau daug metu. 7 val. atsikelti jokiu problemu, issirita is lovos per kelias minutes. Bet turime visokiu mielu ritualu, kad dienos pradzia butu smagi - ryto daina "Issauso rytas laikas keltis, nors tavo sapnas dar gilus...", primenu, kas grazaus laukia ta diena. Sunkiau tik sekmadieniais uzmigti ir pirmadieniais atsikelti, nes savaitgaliais issimusa is rezimo.
Mano galva, guldyti maziukus 22 val. ir veliau yra per velu, jie tiesiog nespeja issimiegoti, jei reikia keltis i darzeli, mokykla g.gif
krisiune

Sveiki, mano mažiukas keliasi 7.30-8.30 tame laikotarpyje, nors prabudimas būna su verksmu, niurzgimu. smile.gif
Lotavita
QUOTE(Maite @ 2006 11 22, 13:40)
Man rodos, jei vaikas pakankamai issimiegojes su kelimusi dideliu problemu nebuna  smile.gif
Maniske sesiamete guldoma 20 val - cia jau sviesa tokiu metu isjungiama po visu prausimusi, vakariniu pasakeliu ir kutenimusi. Uzmiega per 10-15 minuciu, nes toks jos rezimas jau daug metu. 7 val. atsikelti jokiu problemu, issirita is lovos per kelias minutes.
*

Pas mus toks pats režimas
Strasa
QUOTE(Maite @ 2006 11 22, 12:40)
Man rodos, jei vaikas pakankamai issimiegojes su kelimusi dideliu problemu nebuna  smile.gif
*

Cia tai as sutinku visu 100 procentu. Bet KAIP NUSTATYTI TOKI REZIMA, va kur didziausia problema, bent jau man... verysad.gif
As manau, kad tai mano problema - as nesugebu PAGULDYTI vaiko... schmoll.gif tiksliau sakant as ja paguldau, bet ji neuzmiega nors tu ka... Mes guldavomes 21 val, skaitydavom pasakas, paskui bandydavom uzmigti graziuoju, tada kariaudavom ir viskas baigdavosi tuo, kad vaikas uzmigdavo geriausiu atveju 23 val. Ir zinoma, tada atsikelti ryte neimanoma...
Bet as tiesiog lyginu abu savo vaikus - dukra vos gimusi velai uzmigdavo nakciai ir keldavosi gana velai, iki 11 val ismiegodavo. O jaunelis is karto pasireiske kaip vyturys - uzmiega dar pries 21 ir keliasi 6.00. O juos abu as auginau vienodai, jokiu priverstiniu rezimu.
Ir dar - nuo dvieju metu dukryte nebejo pietu miegelio, tada vakare uzmigdavo anksciau. Pradejus lankyti darzeli miega pietu, o tada pabandyk tu ja "nulauzti" vakare. schmoll.gif
happy mama
Pirmus lankimo metus daržialyje,kai mano dukrai buvo 3,3.Buvo labai sunku,delto mes eidavom ant 9val,po pusričiu.Aš nedirbau ir galejau prisidierint prie vaiko.Bet isidarbinus viskas pasikeite.Teko vaika kelt anksti,rodos tai padarit buvo neimanoma.Riekaujimai po kaldra,kad ji niekur neis,kad paliktume ja ramybei.An galo ji staiga pasijusdavo blogai. lotuliukas.gif
Bet šiemet visai kas kita ji lengvai kialiasi ir nuoriai eina rengtis.Sekmes visoms thumbup.gif
Jurgitele
vaikus guldau 22 val. tiksliau jie patys atsigula, nes žino kai baigiasi filmukai laikas valyt dantukus ir į lovytes, o keliasi be didelių sunkumų, nors kai lauke tamsu tai ir keltis siunkiau, bet problemų nėra thumbup.gif savaitgaliais norisi , kad jie ilgiau pamiegotų bet jau įpratę keltis 7 tai ir keliasi doh.gif
renolda
Na mes į lovytes keliaujame apie pusę 9, dar pasiklauso pasakos ir su lopšinėmis užmiega tongue.gif . Max pusę 10 jau miega, na o kai keltis reikia, tai priklauso nuo nakties miego- ar jis buvo ramus. Vieną rytą gali patys atsikelt abu pusę 7, o kitą net 7 neina pakelt schmoll.gif
murzinyte
QUOTE(Strasa @ 2006 11 22, 22:36)
Cia tai as sutinku visu 100 procentu. Bet KAIP NUSTATYTI TOKI REZIMA, va kur didziausia problema, bent jau man... verysad.gif
As manau, kad tai mano problema - as nesugebu PAGULDYTI vaiko... schmoll.gif  tiksliau sakant as ja paguldau, bet ji neuzmiega nors tu ka... Mes guldavomes 21 val, skaitydavom pasakas, paskui bandydavom uzmigti graziuoju, tada kariaudavom ir viskas baigdavosi tuo, kad vaikas uzmigdavo geriausiu atveju 23 val. Ir zinoma, tada atsikelti ryte neimanoma...
Bet as tiesiog lyginu abu savo vaikus - dukra vos gimusi velai uzmigdavo nakciai ir keldavosi gana velai, iki 11 val ismiegodavo. O jaunelis is karto pasireiske kaip vyturys - uzmiega dar pries 21 ir keliasi 6.00. O juos abu as auginau vienodai, jokiu priverstiniu rezimu.
Ir dar - nuo dvieju metu dukryte nebejo pietu miegelio, tada vakare uzmigdavo anksciau. Pradejus lankyti darzeli miega pietu, o tada pabandyk tu ja "nulauzti" vakare. schmoll.gif
*

Mano sūnui beveik 4,5 bet užmigdyti irgi labai sunku... Paguldom apie 21:30, o užmiega geriausiu atveju 23... doh.gif Jis taip pat pelėda, kaip ir mes visi šeimoje; bet aš manau kad tai dėl pietų miego darželyje. Jei neina į daržą namie nemiega, tai vakare greičiau sminga... O darže pasirodo apie 15:30 keliasi, tai kur užmigs 21... doh.gif
Įdomu ar gali vaikas darželyje nesigulti pietų miego ? Matyt ne... g.gif
Dinozauras
Mielosios, maniau, kad tik mano vaikai taip sunkiai keliasi rytais... Pasirodo, yra daugiau. Pas mus kiekvieną rytą kėlimasis - taip kaip tragedija visai šeimynai: rėkimas, spardymasis, pyktis ir galiausiai amžinas vėlavimas... Kažkoks košmaras. Svarbiausia, kad iš vakaro jau pradedu migdyt apie 20-21 h - na kaip ir pakankamai anksti, ar ne?
Nuokata
Mano dukrai dabar 3,9 m. Taip sunkiai rytais keldavosi i darzeli, ale isigijom katina, tai pirma keliasi, kad su juo pazaist thumbup.gif
delamorte
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 22, 07:46)
Įdomu ar gali vaikas darželyje nesigulti pietų miego ? Matyt ne...  g.gif
*

O čia nuo darželio ir jame sudarytų salygų priklauso, kai kur galima
Zhaliaake
QUOTE(lengvute @ 2004 05 25, 08:03)
Ar vaikai patys anksti atsikelia, kokiais  būdais juos žadinate?
Man taip gaila rytais vaikus žadint, kai reikia eit į darželį, mokyklą, jie miega ilgai, kai savaitgalis, kaip tyčia atsikelia anksčiausiai  rolleyes.gif
Būna, kad vaikus žadinu tyliai įjungdama jų mėgstamas vaikiškas daineles, būna, kad pasikalbam, pasakau, kad irgi nenoriu į darbą, bet mums dar keletas dienelių, ir jau bus savaitgalis, tada visi pramogausim, paveikia  wink.gif , vaikams užeina ūpas, bet matau, kaip sunku jiems keltis  sad.gif . Dabar nesiožiuoja, o anksčiau būdavo pasako "nesikelsiu" arba "negaliu, nenoriu keltis"  blink.gif arba atsikeldavo šiaip ne taip baisiom nuotaikom ir kabinėdavos prie visko, neidavo susišnekėt  blink.gif
*

mano 3 m. mazuliukas sunkiai keliasi, nors guldau 21:30. gal neissimiega?
renolda
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 22, 07:46)
Mano sūnui beveik 4,5 bet užmigdyti irgi labai sunku... Paguldom apie 21:30, o užmiega geriausiu atveju 23...  doh.gif Jis taip pat pelėda, kaip ir mes visi šeimoje; bet aš manau kad tai dėl pietų miego darželyje. Jei neina į daržą namie nemiega, tai vakare greičiau sminga... O darže pasirodo apie 15:30 keliasi, tai kur užmigs 21...  doh.gif
Įdomu ar gali vaikas darželyje nesigulti pietų miego ? Matyt ne...  g.gif
*

Šiaip suguldo visus, bet ne visi užmiega ax.gif
murzinyte
QUOTE(renolda @ 2007 01 01, 21:53)
Šiaip suguldo visus, bet ne visi užmiega  ax.gif
*

Tai vat, kad maniškis ,pasak auklėtojos, užmiega pats paskutinis vargais negalais, pats paskutinis vos ne 16:00 ir atsikelia doh.gif
mama_gulbe
QUOTE(Zhaliaake @ 2006 12 31, 16:11)
mano 3 m. mazuliukas sunkiai keliasi, nors guldau 21:30. gal neissimiega?
*

as savo pipira guldau 21 ar anksciau ž bet taip tik kai jau tamsu - rudeni ziema

pavasari ir vasara apie 22 -23

keliasi gal ir sunkiai bet neturi kada galvoti, sakau kad greit begi sysio ir lekiam i savo darbelius
da gauna koki skanestuka maza - tada ir nuotaika gera buna..bet taip ne visada bet dazniausiai
mirksiukas.gif
--------
Manoji tai baisiai sunkiai keliasi... Kartais taip smarkiai susipykstame iš pat ryto, kad scare.gif Vis žadu guldyti kokią 20 val, kad išsimiegotų, bet vis tai tas tai anas... ir paguldau 22 val.

Imsiu vieną kartą ir pradėsiu guldyti 20 val, o kol užmigs, tai ir cielos 21 val bus rolleyes.gif
Strasa
QUOTE(Dinozauras @ 2006 12 22, 09:51)
Mielosios, maniau, kad tik mano vaikai taip sunkiai keliasi rytais... Pasirodo, yra daugiau. Pas mus kiekvieną rytą kėlimasis - taip kaip tragedija visai šeimynai: rėkimas, spardymasis, pyktis ir galiausiai amžinas vėlavimas... Kažkoks košmaras.
*

O mūsų rytas palyginus ramus - kadangi praradau bet kokią viltį pažadinti savo mažulę, tai jau ir nebevargstu. Aprengiu, pasysinu, pasisodinu į mašiną ir nuvežu i darželį taip ir nepramerkusią akių. Ramu ir be jokių kaprizų. Kai ją nurengiu grupėje, į mane net nepažvelgusi atsistoja, varo prie auklėtojos ir sako: ar aš galiu pagulėt savo lovytėj? Auklėtoja dar parūpina pagalvėlę ir apklotėlį... Taip dažniausiai ir pramiega pusryčius... Pradžioj visi stebėjosi, dabar jau suprato mūsų beviltišką reikalą. Viena mama klausė, ar nesiožiuoja kai aš taip miegančią tampau, nes jos sūnus tai baisiai rėkia jei taip jį niurko neprabudintą. Sakau, kaip gi ji ožiuosis, jei ji giliai miega...

Dabar darželiuose demokratija - galima paprašyti, kad nemigdytų pietų, bet tokie veikėjai, kaip maniškė tai, nujaučiu, neišbūtų be kompanijos ir dar tyliai, kol kiti miega.
renolda
Pastebėjau tokį dalyką, kad labai puikiai atsikelia svaitgalį abu ir labai jau anksti blink.gif , o va kai reikia anksti kelt - jau tampa problema doh.gif
mutti
QUOTE(Strasa @ 2007 01 26, 22:57)
O mūsų rytas palyginus ramus - kadangi praradau bet kokią viltį pažadinti savo mažulę, tai jau ir nebevargstu. Aprengiu, pasysinu, pasisodinu į mašiną ir nuvežu i darželį taip ir nepramerkusią akių. Ramu ir be jokių kaprizų. Kai ją nurengiu grupėje, į mane net nepažvelgusi atsistoja, varo prie auklėtojos ir sako: ar aš galiu pagulėt savo lovytėj? Auklėtoja dar parūpina pagalvėlę ir apklotėlį... Taip dažniausiai ir pramiega pusryčius... Pradžioj visi stebėjosi, dabar jau suprato mūsų beviltišką reikalą. Viena mama klausė, ar nesiožiuoja kai aš taip miegančią tampau, nes jos sūnus tai baisiai rėkia jei taip jį niurko neprabudintą. Sakau, kaip gi ji ožiuosis, jei ji giliai miega...
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gera išeitis be nervų tampymo rolleyes.gif

Mano abi labai sunkiai ir ilgai keliasi, ir mes pastoviai vėluojam i darželį. Beje aš ir pati labai sunkiai keliuosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(renolda @ 2007 01 27, 10:30)
Pastebėjau tokį dalyką, kad labai puikiai atsikelia svaitgalį abu ir labai jau anksti  blink.gif , o va kai reikia anksti kelt - jau tampa problema  doh.gif
*

Žinai, ir aš esu pastebėjusi. Bet dabar yra pasakyta taip: jei savaitgaly anksti atsikėlei ir nenori padrįbsoti lovoj, tai prašau eik apsirenk ir eik žaisti ar žiūrėti TV, šaldytuve užkandžiai, koks sūrelis ar varškytė pvz, o mamos žadinti negalima, nes ji turi išsimiegoti ax.gif
--------
QUOTE(mutti @ 2007 01 27, 14:19)
o mamos žadinti negalima, nes ji turi išsimiegoti  ax.gif
*

uch, ta mamka... Miegalė kokia laugh.gif
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
NORAMA
Na mano vaikas labai sunkiai rytais keliasi. Daznai nespejam ir papusriciauti. Liepia iseiti is kambario ir leisti miegoti. Tai visaip verciuosi per galva, juokinu, kad tik atsikeltu. I darzeli vezu beveik mieganti.
mutti
QUOTE(Meilė @ 2007 01 27, 13:26)
uch, ta mamka... Miegalė kokia laugh.gif
mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

sunglasses2.gif
renolda
QUOTE(mutti @ 2007 01 27, 13:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gera išeitis be nervų tampymo  rolleyes.gif
Žinai, ir aš esu pastebėjusi. Bet dabar yra pasakyta taip: jei savaitgaly anksti atsikėlei ir nenori padrįbsoti lovoj, tai prašau eik apsirenk ir eik žaisti ar žiūrėti TV, šaldytuve užkandžiai, koks sūrelis ar varškytė pvz, o mamos žadinti negalima, nes ji turi išsimiegoti  ax.gif
*

Nė velnio, maniškė košių, bei pieniškų sriubų mėgėja, todėl tenka ir man ristis iš lovos. rolleyes.gif . O be to pas mus kambariai, jų kambaryje tv nėra, tai pas mus ropščiasi mirksiukas.gif
mutti
QUOTE(renolda @ 2007 01 27, 14:12)
Nė velnio, maniškė košių, bei pieniškų sriubų mėgėja, todėl tenka ir man ristis iš lovos.  rolleyes.gif . O be to pas mus  kambariai, jų kambaryje tv nėra, tai pas mus ropščiasi  mirksiukas.gif
*

Košės ir blynai - tik tada kai mama išsimiegos blush2.gif bigsmile.gif
--------
QUOTE(renolda @ 2007 01 27, 15:12)
Nė velnio, maniškė košių, bei pieniškų sriubų mėgėja, todėl tenka ir man ristis iš lovos.  rolleyes.gif . O be to pas mus  kambariai, jų kambaryje tv nėra, tai pas mus ropščiasi  mirksiukas.gif
*

Žinok, ji griežtai pasako... laugh.gif O beto abi jos mergos labai mėgėjos paspoksot teliką, tai net tam pačiam kambary kur miega tėvai, gali sau ramiai žiūrėti ir netrugdyti rolleyes.gif
Manoji, tai kaip kada... kartais netrugdo ir žaidžia sau pati viena, kol aš miegu, o kartais lipa ant galvos ir dzin jai laugh.gif
renolda
QUOTE(mutti @ 2007 01 27, 14:16)
Košės ir blynai - tik tada kai mama išsimiegos  blush2.gif  bigsmile.gif
*

Na ir griežta tu bigsmile.gif lotuliukas.gif . Aš tada galėčiau nesikelt iki pat pietų, o tada reiktų jau pietus duot blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilė @ 2007 01 27, 14:20)
Žinok, ji griežtai pasako... laugh.gif O beto abi jos mergos labai mėgėjos paspoksot teliką, tai net tam pačiam kambary kur miega tėvai, gali sau ramiai žiūrėti ir netrugdyti rolleyes.gif
Manoji, tai kaip kada... kartais netrugdo ir žaidžia sau pati viena, kol aš miegu, o kartais lipa ant galvos ir dzin jai laugh.gif
*

Na maniškiai be manęs negali, o mažylė ne tokia jau tv mėgėja, jai reikia su broliu padūkt ir tėvelius paniurkyt mirksiukas.gif
mutti
QUOTE(renolda @ 2007 01 27, 14:21)
Na ir griežta tu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif .  Aš tada galėčiau nesikelt iki pat pietų, o tada reiktų jau pietus duot  blink.gif
*

Čia griežta aš, Meilė už mane pasisakė blush2.gif
O pietūs pas mus ne anksčiau 5 val ax.gif
Nu bet čia ne į temą rolleyes.gif
renolda
QUOTE(mutti @ 2007 01 27, 14:24)
Čia griežta aš, Meilė už mane pasisakė  blush2.gif
O pietūs pas mus ne anksčiau 5 val  ax.gif
Nu bet čia ne į temą  rolleyes.gif
*

Aš tai stengiuosi į darželio ritmą taikyt mirksiukas.gif
--------
QUOTE(renolda @ 2007 01 27, 15:23)
Na ir griežta tu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif .  Aš tada galėčiau nesikelt iki pat pietų, o tada reiktų jau pietus duot  blink.gif
Papildyta:

Na maniškiai be manęs negali, o mažylė ne tokia jau tv mėgėja, jai reikia su broliu padūkt ir tėvelius paniurkyt  mirksiukas.gif
*

Iš tiesų, ne visi vaikai mėgsta žiūrėti tv. Pavydžiu tiems tėvams, kurių vaikai gali bent pusvalandį pasėdėti prie teliko doh.gif Nors, aišku, akytėms kenkia, bet...nors pusvalandį... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(renolda @ 2007 01 27, 15:27)
Aš tai stengiuosi į darželio ritmą taikyt  mirksiukas.gif
*

Mes tai namie nemiegam per pietus blush-anim-cl.gif
Anksčiau ir aš bandžiau taikytis prie daržo ritmo, bet po to nebesigaudavo ax.gif
mutti
Mes gyvenam be ritmo rolleyes.gif ir be rutinos lotuliukas.gif
renolda
na maniškiai be pietų - dideli velniukai
--------
QUOTE(renolda @ 2007 01 27, 15:45)
na maniškiai be pietų - dideli velniukai
*

Net ir vyresnėlis? Gi jau didelis vyras mirksiukas.gif
renolda
QUOTE(Meilė @ 2007 01 27, 15:01)
Net ir vyresnėlis? Gi jau didelis vyras mirksiukas.gif
*

Ir vyresnėlis, labai jau nervingas būna, be pietų miegelio mirksiukas.gif . Bent jau valandžiukę tikrai nusnaudžia rolleyes.gif
Sirana
Mano sūnus keliasi sunkiai, ir nesvarbu, ar atsigulė iš vakaro 21 val., ar 23 val. - ryte į daržą keltis tas pats festivalis! doh.gif Slepiasi po antklode, visaip atsikalbinėja, kad nesikels, pyksta...
Kipsiuke
QUOTE(Sirana @ 2007 01 31, 15:44)
Mano sūnus keliasi sunkiai, ir nesvarbu, ar atsigulė iš vakaro 21 val., ar 23 val. - ryte į daržą keltis tas pats festivalis! doh.gif Slepiasi po antklode, visaip atsikalbinėja, kad nesikels, pyksta...
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mano lygiai taip pait, nors ir visada rezimo stengiames laikytis g.gif
NEINE
Maniškiui labai patinka darželyje.Tai tik užtenk pasakyti:"kelkis į darželį eisi".Ir jis jau šoka iš lovos.
Dalijukas
Manoji tai kartais paniurzga doh.gif .Bet jai tas greit praiena 4u.gif O dar jei kuo nors sudomini tai is vis thumbup.gif
Ecola
Mes turime savo riezima, stengiuosi, kad miegoti eitu tuo paciu metu.. todel ir keliasi be problemu.. ir tuo paciu metu.. savaitgaliais liudnoka, jei nepalieku ko nors pusryciams ant stalo, tai 7.30 jau zadina.. alkanas smile.gif
Gintarinė
Oi mano miegalė tai visiška doh.gif nesvarbu kada mes einam miegot, ryte visada problemos atsikelti. Nors irgi noriai eina į daržą (patinka jai ten labai), bet jau keltis tai šakės blink.gif
asera
Uztenka tik ijungti filmuka ir jos jau prie televizoriaus smile.gif
Riole
o su musiske veika kaip sako rusai "zakon podlasti " lotuliukas.gif
kai reikia keltis i darzeli nuo pirmad iki pentad tai nepakelsi...nors tiesa keliames gal anksti puse septyniu...taciau savaitgaliais kai teveliai nori pusti i aki kuo ilgiau..tai ji jau puse septyniu strikineja ir bando mus kelti doh.gif
Herta
QUOTE(Riole @ 2007 02 27, 16:15)
o su musiske veika kaip sako rusai "zakon podlasti "  lotuliukas.gif
kai reikia keltis i darzeli nuo pirmad iki pentad tai nepakelsi...nors tiesa keliames gal anksti puse septyniu...taciau savaitgaliais kai teveliai nori pusti i aki kuo ilgiau..tai ji jau puse septyniu strikineja ir bando mus kelti  doh.gif
*

Pas mus lygiai taip pat doh.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.