Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vaikai rytais lengvai keliasi?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sandravpu
Gabija lengvai atsikelia tik tada kai žino, kad tą dieną jos kas nors smagaus laukia(pvz. penktadieni nereikia darzelyje miegoti pietu miegelio) smile.gif
aurkev
ryte darbo dienom tai nenoriai keliasi 7.20 , nes i darzeli reikia, bet savaitgali neprasyta apie 7 pakyla is lovos smile.gif nervuoja bet ka padarysi smile.gif
brasta
Dažnai niekaip negaliu prikelti. Tai aprengiu ir išsinešu miegantį. 3 metai.
Rino
o mano vaikuciai (3 ir 9 m. )atsikelia patys 7 valanda thumbup.gif
liepa1
Jeigu laiku atsigula vakare tai lengvai ir keliasi smile.gif
vejune
Buna visaip:kartais labai lengvai keliasi,o kartais sunkiai,atsikelia net verkia, kad dar miego truksta mirksiukas.gif
daivvva
Abi lengvai keliasi. Nebent labai vėlai gulėsi, tai tada jau leidžiu pamiegoti ilgėliau cool.gif .
Cansado
Mano didžioji į darželį kelias 6.30..Lengviausia atsikelia pirmom savaitės dienom - pirmadienį, antradienį, dar trečiadienį..O kitom tai jau sunkiau būna prikelt.. ax.gif
Pilkvilk
Keliames visada labai sunkiai, nesvarbu kelinta nuejom miegot ax.gif
halla
tėvams miegai baigiasi 6,00, vaikai keliasi 6,15.

pradžioj, kai pratinom didžiąją prie ritmo naujo- buvo ir rėkimų, ir isterijų. dabar keliasi be žadintuvų, net ir savaitgaliais, nes griežtai 21,00 miegot (be išlygų - darbo diena, savaitgalis, turim svečių -nesvarbu). 4u.gif
September_Lady
QUOTE(brasta @ 2010 11 08, 18:00)
Dažnai niekaip negaliu prikelti. Tai aprengiu ir išsinešu miegantį. 3 metai.
*

buvo ir pas mus tokie laikai biggrin.gif o dabar jau (5m) miegancio neaprengiu, nes spardytis pradeda doh.gif turiu prisipazint, kol balso nepakeliu, tol buna piktas ant viso pasaulio, kad jau laikas keltis...keliu 7.30 kazkur. anksciau 22val neuzmiega, nors atsigula 21val.
Basic
Rytais reikia žadinti, bet kelias lengvai būna einam anksti i darželi net puse septiniu tai kelias šešta, be dešimt šešios juokių problemų
miliukas281
Mes visada anksti einame gulti, bet atsikelti tai mums sunkiai sekasi doh.gif
Barlamėja
Pirmadienis buna tragiska diena, nes savaitgali issimusa is ritmo, o paskui viskas tvarkoj, bet kuo toliau tuo gudresne darosi, bando deretis lotuliukas.gif 4 metai
ERUGĖ
dar kol nėjo į darželį jau pratinau prie "darželinio "ritmo,todėl ir dabar nesunkiai keliasi,na kartais jau penktadienį piktesnė būna rolleyes.gif
Žilvina
Pirmas dienas maniškei kai reikėjo keltis ankščiau tai niekaip neįkalbėdavome. Dabar tik išgirsta, kad kažkas virtuvėj yra be jokių pretenzijų keliasi. smile.gif Savaitgaliais miega iki 10val.
Barbotyte
Vakare nenori eiti miegoti, ryte keltis ax.gif
saulyte33
QUOTE(Barbotyte @ 2010 12 10, 13:12)
Vakare nenori eiti miegoti, ryte keltis ax.gif
*

Mano panelytė priešmokyklinukė lygiai taip pat. Vakare nenori miegot, o ryte neįmanoma prikelti. g.gif Būna piktesnė, kai darželyje būna daug vaikų blink.gif
žydrasdangus
Nenori keltis smile.gif
vasariux
Mano kadangi daznokai serga, tai retai eina i darzeli, todel rytiniai kelimaisi buna sunkus..... Pradedu kelti, tai sako-nenoriu i darzeli..... Tik kai pilnai pabunda, tada uzsimano:)
Lauritaaa
Oi mano tai gerai kelais , kaldra nutraukiu, uzrekiu kelkis, drabuzius padedu multika ijungiu ir jis jau po simsonu pedina i darza , man cia darzelis uz namo tai per langa tik paziuriu ar nuejo.
saulyte33
QUOTE(Lauritaaa @ 2011 01 23, 17:59)
Oi mano tai gerai kelais , kaldra nutraukiu, uzrekiu kelkis, drabuzius padedu multika ijungiu ir jis jau po simsonu pedina i darza , man cia darzelis uz namo tai per langa tik paziuriu ar nuejo.
*

Galvoju mūsų darželyje toks variantas nepraeitų. g.gif Auklėtojos neleidžia pačiam vienam vaikui ateiti, jei taip dažnai atsitinka, tai jau pasako. blush2.gif
Lauritaaa
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 23, 18:21)
Galvoju mūsų darželyje toks variantas nepraeitų. g.gif Auklėtojos neleidžia pačiam vienam vaikui ateiti, jei taip  dažnai  atsitinka, tai jau pasako. blush2.gif
*

Na kaip tai nepraeitu , gi didelis vaikis, as nuo 3 metu jau leisdavau nubegt paciam aisku vasara tik . O Labai daug vaiku matau per langa kaip eina vieni, tevai atveza su masina, islipa vaikuciai ir pedina link darzelio. Pareit tik neleidzia , nes jau jiem atsakomybe . O jai as isleidziu ir vaikas nepasiekia darzelio tai cia mano jau kalte ne ju.
zvimbute
maniske tai vakare sunkiai uzmiega, o ryte keliasi nelengvai bet ir nesunkiai.Aprengiu as ja dar kaip reik nepabudusia ir liepiu eit i toleta.zinau kad blogai darau kad paciai neliepiu rengtis, bet jei pati rengtusi tai nesulaukciau kada baigtu keliasi 6val.tai dar ir pagailiu blush2.gif ,bet jei kada eina veliau i darzeli tai jau pati viska daro
varrna
Maniske labai sunkiai keliasi ryte,o vakare sunku ja paguldyti, dainuoja atsigulus, kol nuvargsta, o tada jau luzta biggrin.gif
Cukraus pudra
Visaip būna.
Kartais sunkiai pažadinu, kartais pirmas prabunda.
Treciadiene
Mano berniukas vakarais nenori eiti miegoti, o rytais keltis. Tingi jis, miegaliukas labai, net pietų ilgiausiai miega.
Rasa Luksiene
Musu didzioji panele kartais labai noriai keliasi i darzely, net kartais anksciau atsikele uz tevelius, bet buna ir tokiu dienu kad nenori keltis nors tu ka biggrin.gif
kulipka
atsikelia pati, nudumia laiptais žemyn pas tėtį ruoštis daržan, mes liekam su mažyliu miegot thumbup.gif
(nebent nuo jos čiauškėjimo pusryčiaujant prabundam....)

tik kad serga dažnai, tai retai pasitaiko tokia šventė, kad eitų į darželį....
Again
mums tenka miegancia aprengti,o paskui jau pati zygiuoja i toleta ax.gif
Moxe
Mūsų visai neblogai keliasi, nes žino, kad kol pusryčiaus tol dar galės pažiūrėti "Tomą ir Džerį", kurį rodo jam prieš darželį wink.gif Bet va kai po ligos kokios būna ir vėl keltis į daržiuką (nelabai nori), tai būna ir ašarėlė kokia pasirodo (pirmą antrą rytą, kol vėl išsivažiuoja) ax.gif
dijanute
mes lengvai keliames ,nera jokiu problemu,dazniausiai pats atsikelia thumbup.gif
Erikauzas
lengvai atsikelia,aisku buna,kad ir prilimpa prie pagalves sunku tada atlesti biggrin.gif
Amiletta
Žiūrint kada eina miegot. Bet dažniausiai tai keliasi sunkiai. Dar jai norisi pagulėti, pasnausti, po to filmukus pažiūrėti. doh.gif
Wild Pearl
Na mano dukrytei šiuo atveju nėra bėdos anksti atsikelti...Visa šeima esame vyturiukai todėl ryte esame patys darbingiausi ir žvaliausi mirksiukas.gif
Angeliocikas
Sunkiai abudu keliasi. Didzioji akiu neatidarineja lotuliukas.gif sako akys bijo sviesos, bet apsirengia ir ziuri filmukus, su mazuoju siek tiek pakoncertuojam 4u.gif
irenele
Musu vaikinukas tik isgirsta keliesi filmuku ziuret? ir jau sedi prie teliko. Tada mamytei lieka aprenkti, nes pacam tokiu metu neiseitu niekaip. o paibaigus multikam ir i darza gera eit.
another
Mūsų sūnelis keliasi labai lengvai, net savaitgalį gyvenam darželio režimu ir esam keliami apie 7 doh.gif
fillipa
Visada su sypsiena ir "labas rytas"
DirOl*
Maniškis tai ne itin lengvai, bet ir ne itin sunkiai keliasi. Dažniausiai kai prižadinu skundžiasi, kad nutraukiau sapną, tada būna labai "piktas" biggrin.gif
uoga83
I darzeli keliasi apie puse 8. Pakankamai lengvai sakyciau, be kaprizu, zyzenimu ax.gif
mamyteJ
Priklausomai kelinta valanda nakties miegucio gulasi.Ir dar labai nuo oro priklaiso smile.gif Jeigu apniuke ir lietinga arba sninga(ziema) ,tada nors ir orkestras gali salia groti,miega kaip "negyvas" smile.gif Visaip buna ax.gif
fashion
Mes tai labai sunkiai keliames, nors einam miegoti anksti, bet megsta maniske rytais pamiegoti, net labai smile.gif
pukuotukas14
Anksciau jokiu problemu nebudavo,o dabar taip sunkiai akeles pramerkia,net gaila rolleyes.gif As pas ja i lova isiropsciu bucinukais pazadinu,pasimyluojam ir taip va budinames wub.gif
pukuotukas
visaip buna, bet gana lengvai 4u.gif
kartais reikia pakutenti , paizdykauti bet seip buna rytu kad pati atsikelia ansciau nei as , ateina ir sako - einam jau thumbup.gif
Lynes
Dziaugiuosi, kad musiskis lengvai keliasi ir nereikia pyktis rytais smile.gif
jurgitulisb
as zadinu graziai,pamyluodama,kad atsikeltu geros nuotaikos..tada be problemu... wub.gif
*Svajone*
du mokyklinukai...kartais lengvai,bet būna kartais ir sunkiai doh.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.