pradėjau naują temą, nes pasigendu senosios. ten gerų idėjų buvo
Remiantis atliktais tyrimais nustatyta, kad taure raudono arba balto vyno kasdien didina tikimybe pastoti. Didesnis vyno kiekis gali veikti priesingai.
Mano mylimiausias receptukas
As is bobuciu esu girdejusi, kad jei yra problemu su vyro spermos kokybe, reikia vyra maitint petrazolemis...
Nezinau, kiek cia tiesos, neteko isbandyt. O del to raudono vyno tai ir man labai receptas patinka. Jau siandien vakare pradesiu gydytis...
Dėl vyno labai gera idėja
Būtų įdomu sužinoti imbiero arbatos receptą
Aš rašiau Tako forume..Rūpužke, tiksliai nebepamenu..
gal dar pasitikslinti ten paieškojus reiktų, o šiaip man rodosi: 5 gr. šviežios imbiero šaknies (nulupti, nuplauti ir supjaustyti smulkiais gabalėliais) įpilti stiklinę šalto vandens ir pastatyti virti. Užvirus pavirinti 5 min. Galima gerti atvėsusią, galima karštą. Abiems su vyru po pusę stiklinės, vakare, prieš miegą. Be jokių priedų. Bet dar pasitikslinkite. Aš jau vėl geriu, o tai man prastai
o čia apie mažų dozių alkoholio naudą
Хотите забеременеть - пейте вино! Звучит это очень парадоксально. Между тем недавно ученые из датского Научного Центра Эпидемиологии обнаружили, что женщины, выпивающие каждый вечер бокал вина, могут быстрее забеременеть. Если в течение двух месяцев женщина употребляет небольшое количество красного или белого вина, то шансы забеременеть у нее выше, чем у женщин, употребляющих пиво и крепкие напитки или непьющих совсем. В исследовании приняло участие более 30 тысяч беременных женщин: примерно половина пациенток, планомерно принимающих вино каждый день, сумели забеременеть в течение первых двух месяцев, в то время, как другим пришлось ждать почти год. Ученые пока не выяснили причины такой 'взаимосвязи' между вином и возможностью стать мамой. Но эксперты предупреждают, что при употреблении вина в количестве большем, чем два бокала в день, эффект будет прямо противоположный. Тут уже не о беременности придется думать, а о женском алкоголизме! http://www.ma-ma.ru/news.php/p8/1129/m4m1
Nu viskas, nuo siandien pradedu gydytis vyneliu. Paziuresim kaip ten bus po dvieju gydymosi menesiu
Ai, dar norejau pasitikslinti. Praeitoj (dingusioj) temoj buvo mineta, kad tam reikaliukui padeda biciu pienelis (ar as kazka maisau
Vynas
Bet vynas ypac liuks dar ir todel, kad atpalaiduoja smegenis. Butinai kada pasinaudosiu situ receptuku
man padeda, nezinau, ar kitoms pades MILONA 5 - labai gerai uzdegiminiu ir hormoniniu ligu profilaktikai:
http://www.evalar.ru/catalogue/bad-milona5...ad-milona5.html nusipirkti galima Kalvariju turgavietej uz 12Lt 100 tableciu buteliuka. tai yra vaistazoliu misinys.
Nu vat kaip ir sakiau taip ir gydausi as tuo vyneliu po taure i diena. Na nezinau, ar cia sutapimas, ar cia gydomoji galia pasireiske
Nu ir saunuole tu Slyvute,kaip smagu toky dideli folikula uzauginai o dar tik 11cd.Nu
Iewa, si menesi neiseis
Slyvute, o gal cia atsipalaidavusios smegenys - kai zinai, kad negali pastoti
Slyvute,o galvojau kad gal kas iseis ,o tu matai ruosiesi operacijai.
Tai kad apie folikula ir apie laparoskopija (tuo paciu ir apie tai kad sis menesiukas bus prarastas) tik vakar suzinojau, t.y. vakar nuejau pas gydytoja tartis del laparoskopijos, tai tuo paciu ir echoskopu patikrino. Tai vat ir pamaniau, kad gal cia del vynelio
Slyvute, o kada tau laparoskopija? Skaiciau apie tavo apsilankyma pas Azanova. Labai gaila kat tave taip nuliudino, bet vis tiktai patare ka daryt, kokius tyrimus, tikiuosi tai i gera ir tau pagelbes, sekmes tau.
O sakykit, ar butinai raudonas vynas, ar tinka ir baltas?
Nesvarbu koks vynas, as tai balta geriau. Gal aisku cia ir sutapimas, bet labai jau nustebau, vadinasi ir sis ciklas mano bus kokiom 3-4 dienom trumpesnis.
Del laparoskopijos dar tiksliai nezinau, turetu kita antradieni daryti, jei iki to laiko spesiu issigydyti maksties grybeli. Jei nespesiu tada nukels arba dar i kita savaite arba tik po menesio taip manau. O del Azanovo, tai jau nusiraminau, tikiuosi viskas bus gerai
Gal ir negerai padariau,bet istryniau ta tema kaip ilgai nefunkcionuojancia ir turejusia maziau nei 10 postu.Taip reikejo,kadangi serveris kitas buvo ir nebetilpo informacija.Teko daug temu panaikinti, i kurias seniai buvo rasoma ir turejau maziau nei 10 zinuciu.Labai nepykit, bet taip reikejo
Dar atsimenat buvo apie burokeliu seklu arbata, ji padeda nuo gresiancio persileidimo, gal ir pastot padeda, jau nepamenu
Ajajai, koks geras būdas Tai kuris geriau veikia raudonas ar baltas, a
niekas nepyksta viskas liuks
"Информация к севдению - травница мне сказала для востановления гормонального фона пить настойку из цветов одуванчика либо мать-и мачехи . Собираешь цветки полную банку ( 0,5 литра ,1 литр - не важно ) - тут же заливаешь водкой по самое горлышко чтобы все цветки скрыло - 10 дней настаиваешь - и потом 2 раза в день по чайной ложжке . Пить пока все не выпьешь ( но не менее 21 дня - это самое главное 21 день и не пропускать). "
zinau kad ne i tema, bet kiekvienoj temoj minite ta folikula. ir is kur jus zinote koks jis dydzio (as cia visai neismananti, net geda bet kieno daugiau paklausi ir is kur suzinosi)
Merginos, o jus homeopatijos (klasikines) nesigundot isbandyti?
Man pastaruoju metu ji padare labai gilu ispudi,- pati labai lengvai issigydziau karpas ant pado, o vaikui (1 metu) isgydem alergini dermatita. Siaip, prie visokiu letiniu ligu/sutrikimu/negalavimu/neteisingu funkcionavimu mano nuomone konstitucinis gydymas vienas is geresniu sprendimu... Ar bandet kuri?
Taigi kai nueini pas gydytoja,jis vaginaliniu echoskopu susiranda kiauside,ja ismatuoja,o po to ir dominuojanti folikula(aisku jei jis buna).Pas mane deja nebuna
As manau,kad geriau tinka raudonas Raudonas vynas ir sokoladas,didina nora myletis,tai kuo dazniau mylesimes,tuo daugiau sansu ivykti stebukleliui,cia kaip su tuo loterijos bilietu,nezaisi-nelaimesi
As Turkijoje susiradau diideli fikusa - pridejau prie jo delnus ir paprasiau, kad duotu man savo gyvybiniu vaisingumo jegu. Taip ramiai pastovejau su juo... Patyrinejau jo kamiena - jame buvo dvi rieves kaip man pasirode - gimdos formos. Nusprendziau, kad taip jis dave man atsakyma
Pabandykite ir jus kai turesite galimybe
Oi as tai fikusa namo parsitysiau
Ziema parnesiau su dviem lapais, o dabar jau sesi
Cia mamos, as gal ir ne itema, bet prasau pagalbos. KAzkuriame skyrely maciau kalba ejo apie netradicini gydyma ar suviliojima... vyro
Help! , parasykit man ta pavadinima. Busiu labai dekinga Senmerge-viliotoja
nu va, o man girtadienio proga vos fikuso nepadovanojo... tokio mandro, gražaus
Nu kazka viena akim maciau Natalija miegamajame reklamavo
"Сегодня доктор порекомендовала народный, но проверенный способ улучшения спермогенеза и подвижности спермиков.
1 столовую ложку тертой моркови (ХОРОШЕЙ моркови) залить 150 мл прокипяченого горячего, но не кипящего молока. Настаивать 40 минут. Пить перед сном. Пить две недели, неделя-две перерыв."
Cia rimtai ar cia bajeris?
gal merginos žinot, kur Vilniuj natūralaus medaus gauti, bo giminių kaime kaip ir neturiu
tepsiu imunitetą
mano vyrui nuo pieno vidurius suka, tai bijau, kad [pasinaudojusi tuo metodu nelabai ka ispesciau
o ką nemiegotumėt abu per naktį
Aš tik tiek žinau, kad prie ŽŪM atvyksta dažnai žmogeliukai iš kaimų ir pardavinėja foje medų, pikį ir kt. įdomius dalykėlius. Veną kartą ir aš ten medų pirkau, skanus buvo, liepų. Nors šiaip nelabai medų mėgstu. Šokoladiniai saldainiai geriau. Susimąsčiau dabar dėl tų morkų su pienu...
Yra tokia parduotuvė Vilniuje Šv. Stepono / Kauno g. ant kampo (netoli stoties), ten yra pilstomas natūralus medus parduodamas. Pati pirkau prieš savaitę po 19 Lt/kg.
kažin ar ne dirbtinį
as panasiai pasielgiau, tik ne turkijoj o paryziuj. plaukiant sena yra toks tiltas is visu tu keliu desimciu tiltu, vadinamas mary tiltu arba dar kitaip meiles tiltu. plaukiant pro ji reikia uzsimerkti, galvoti nora ir buciuotis su savo partneriu. tai va man vienintele kirbejo mintis, kad greiciau pastociau. praejo 3 men ir mano noras issipilde, o va vyras iki siol negauna savo noro.
labai ačiū visoms už medaus pasiūlymus
kas per noras Tavo vyro
Gaila mergaitės, kad Jūs taip toli nuo manęs gyvenate, nes Jums tikrai padovanočiau gynų gryniausio liepų medaus, mano mama užsiima bitininkyste, todėl pas mane medaus į valias. Keista kažkodėl aš jo visai nemėgstu
Vakar viename žurnale perskaičiau, kad vaisingumą didina namuose auginamas granatmedis.
tai atvešk, nupirksiu aš medaus irgi nelabai, daugiau dėl to, kad nėr čia ko chemikalus ryti, reikia bandyti natūralius dalykus... o kaip miestietė nuo gimimo esu sugadinta tiek, kad man tikras medus yra tas, kuris susicukravęs, o šviežutėlis, skystas man atrodo 'netikras'
arba lovoje nu psio, kai turėsiu didesnius namučius, užsiveisiu žiemos sodą
Ir tegu po Tavo "vaisingų" augalų sodą bėgioja kokie 2 (ar kiek tik nori)
ačiū ačiū ir Tau to paties
milijono
vaikų |