Jei norite iš esmės pakeisti savo gyvenimą, būti sveiki ir laimingi, ateikite į V.Sinelnikovo metodo Bazinį seminarą, kuris vyks vasario 13-14 d. Vilniuje.
seminaras
Jei norite iš esmės pakeisti savo gyvenimą, būti sveiki ir laimingi, ateikite į V.Sinelnikovo metodo Bazinį seminarą, kuris vyks vasario 13-14 d. Vilniuje.
seminaras
- padeda greičiau atstatyti jėgas po ligos
- rekomenduojama įveikti pastovaus nuovargio jausmą Maisto papildas rekomenduojamas organizmo gyvybinėms jėgoms po ligos atstatyti, taip pat stresų, fizinio bei protinio darbo išvargintam organizmui. Skirtas suaugusiems. MACA - Peru indėnai nuo amžių maką (Lepidium meyenii Walp.) naudoja kaip imunitetą stiprinantį ir reprodukcines funkcijas gerinantį augalą. Jame esančios medžiagos - hormoniniai stimuliatoriai - stimuliuoja lytinių organų veiklą, gerina potenciją, todėl Maca naudojama vaisingumui didinti. Augale gausu vitaminų, mineralų ir amino rūgščių; jis ypač rekomenduojamas dėl fizinio bei protinio darbo nusilpusiam organizmui. Maca yra pripažinta kaip atmintį gerinanti, padedanti geriau įsisavinti žinias, taip pat stimuliuojanti raumenų masės formavimąsi bei palaikanti jų tonusą. Selenas yra pripažintas vienų iš svarbiausių laisvųjų radikalų "tramdytojų". Veikiant kaip antioksidantas, šis mikroelementas stiprina imuninę sistemą, tad tinka vėžinių susirgimų profilaktikai. Seleno trūkumas organizme padidina riziką susirgti onkologinėmis ligomis, mažakraujyste, raumenų distrofija. Taip pat selenas yra būtinas nervų sistemai, skydliaukės veiklai, rekomenduojamas sergant reumatoidiniu artritu. Papildyta: sveikutes visos intensyviai bandancios pastoti (tame tarpe ir as). neseniai isgirdau apie maca sakni, padedancia pastoti, todel nutariau pasidalinti patirtimi su jumis. malonu butu isgirsti nuomone is paneliu kurioms jau tai padejo ir is tu kurios pirma karta(kaip ir as) su tuo susidure as pati esu girdejusi kad tai padejo ne vienai pastoti, bet dar neisbandziau...butinai isigysiu ir duosiu zinoti rezultatus
Maca (Maka) su bioselenu 80 kapsulių kaina 42.50lt. nelabai zinau kur ju galima isigyti lietuvoje, nes gyvenu UK. bet manau vaistinese gal turetu buti...
Ma, nežinau, ar tai sutapimas, ar pagalba - bet mes abu su MB gėrėme ir gandrą pagauti pavyko
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 02 05, 23:08) Apie netradicinius gydymo metodus tema yra čia Netradiciniai gydymo metodai (nereikia kiekvienam augalui kurti po atskirą temą taip gal tu ir teisi Papildyta: QUOTE(Ice @ 2010 02 05, 23:18) kaip saunu
Domėjausi ir aš šita šaknimi, tik patarčiau neužkibti ant bet kokių papildų, kur tik užrašytas žodis - nevaisingumas
Maca šaknis dedama į maisto papildus sportininkams, kad skatintų testosterono gamybą
Sveikutes,
na as manau kad tai yra labai gera tema,nes mums visoms tai aktualu O kas liecia Maca tai taip domejausi ja ir yra nemzai info nete,tik va girdejau kad Tianshi pardavineja ta Maca ir ji yra daug geresnes kokybes nei vaistinese pirkti..jeigu kam ydomu ir kas gyvena uk,turiu numeriuka tianshi per kuri galima uzsisakyti
Labukas
As irgi gundausi siu papildu nusipirkti is va cia http://www.aloe-vera.lt/aloe/catalog/produ...products_id=115 Gal turite atsiliepimu,ar pirkote is cia? Kaina nemaza beveik 90lt
manau kur bepirkus maca saknies kapsules - visur bus panasiai vienodos, tik kaina skirsis
o beje idomu ka daktarai pasakytu apie ta maca sakni??? Papildyta: QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 02 06, 16:42) Sveikutes, na as manau kad tai yra labai gera tema,nes mums visoms tai aktualu O kas liecia Maca tai taip domejausi ja ir yra nemzai info nete,tik va girdejau kad Tianshi pardavineja ta Maca ir ji yra daug geresnes kokybes nei vaistinese pirkti..jeigu kam ydomu ir kas gyvena uk,turiu numeriuka tianshi per kuri galima uzsisakyti siusk ta numeriuka cia
Sveikos ,girdejau ,kad pieniskus ledus reikia valgyt pora kart i sav. padeda greiciau pastoti ....
Sveikos:)
Gal kas nors turite asmenines patirties ar is draugu girdejusios kaip sekasi pastoti po mirenos isemimo (turiu ja 5 m.)? gal reikia kiek laiko geriau palaukti, man keista, kad gydytojai sako galima is karto bandyt
[quote=Linka1980,2010 02 10, 14:59]
Sveikos ,girdejau ,kad pieniskus ledus reikia valgyt pora kart i sav. padeda greiciau pastoti .... QUOTE(jovitukas27 @ 2010 02 06, 18:18) manau kur bepirkus maca saknies kapsules - visur bus panasiai vienodos, tik kaina skirsis o beje idomu ka daktarai pasakytu apie ta maca sakni??? Papildyta: siusk ta numeriuka cia Va cia tas numeriukas +44(0)2082007788 Sekmes! Papildyta: QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 02 12, 17:51)
Sveikos,
gal kas bandete purvo tamponus, ginekologinius praplovimus, ar magneto terapija kiausidems. perskaiciau vienoje temoje, kad panelei padejo labai. paziurejau kad yra pora sanatoriju LT, kur irgi siulo tokias praceduras .. gal kas isbandete?
Pirma karta girdziu apie maca saknies tabletes
http://www.menstruation.com.au/shop/viewpr...mp;categoryid=3 Stai ka dar radau panarsius, ka manot gal bandziusios , gal ka girdejusios apie ji ar panasios firmos ?
QUOTE(Linka1980 @ 2010 02 10, 14:59) Sveikos ,girdejau ,kad pieniskus ledus reikia valgyt pora kart i sav. padeda greiciau pastoti .... Pieniški ledai ir visi kiti gyvuliniai riebalai skatina estrogeno gamybą organizme, pas ką jo permažiai, tam gal ir padės
[quote=Sidabra,2010 02 16, 16:44]
Sveikos, gal kas bandete purvo tamponus, ginekologinius praplovimus, ar magneto terapija kiausidems. perskaiciau vienoje temoje, kad panelei padejo labai. paziurejau kad yra pora sanatoriju LT, kur irgi siulo tokias praceduras .. gal kas isbandete? nebandziau, bet nemanau, kad toks dalykas galetu pakenkti, tai isbandykit, kad tik noro yra ( ir pinigu)
gal kas pazista ka nos ar zino, kad vazinejai ir veza is rusijos/baltarusijos preparatus/vaistazoles? labai reiketu keleta preparatu, kuriu pas mus neparduoda...
galima i AZ
Mazulytee nieko nesupratau ka norejot pasakyti..
QUOTE(paperdoll @ 2010 02 20, 13:47) gal kas pazista ka nos ar zino, kad vazinejai ir veza is rusijos/baltarusijos preparatus/vaistazoles? labai reiketu keleta preparatu, kuriu pas mus neparduoda... galima i AZ Paperdoll gal reikiamu vaistu yra vaistineje kurioje prekiaujama tik Rusiskai preparatais-- ta vaistine Kalvariju turguje isikurusi? cia Vilniuje
vaikai4, as ne tokia jau ir tingine, kad nepaieskojusi kelciau panika, nera lietuvoje tu preparatu nei kavlariju turguje nei rusiskose parduotuvese.
o kur vln jus matet tokia vaistine kuri prekiautu rusiskais vaistais? visokiausiais papildais tai jo, gal ir yra vietu, bet butent vaistais? nes nemanau, kad didmeninis rusisku vaistu ivezimas i lietuva labai apsimoka. QUOTE(paperdoll @ 2010 02 20, 14:48) vaikai4, as ne tokia jau ir tingine, kad nepaieskojusi kelciau panika, nera lietuvoje tu preparatu nei kavlariju turguje nei rusiskose parduotuvese. o kur vln jus matet tokia vaistine kuri prekiautu rusiskais vaistais? visokiausiais papildais tai jo, gal ir yra vietu, bet butent vaistais? nes nemanau, kad didmeninis rusisku vaistu ivezimas i lietuva labai apsimoka. SORRY, nenorejau nieko blogo tik norejau padeti... nepyk as ir nekalbejau apie tingejima ar panika... na tiesiog QUOTE(Sidabra @ 2010 02 16, 14:44) Sveikos, gal kas bandete purvo tamponus, ginekologinius praplovimus, ar magneto terapija kiausidems. perskaiciau vienoje temoje, kad panelei padejo labai. paziurejau kad yra pora sanatoriju LT, kur irgi siulo tokias praceduras .. gal kas isbandete? Sveika Sidabra, as buvau Egles sanatorijoje ir praejau visa sia terapija-purvo tamponus, ginekologinius praplovimus su mineraliniu vandeniu, magneto terapija ir organizmo valymo proceduras. Po siu proceduru man atsikimso vienas kiausintakis, kuris buvo dalinai uzakes ir issigydziau galutinai uzdegima is kiausintakio (kai pries tai antibiotikai geriami kelis kartus nepadejo, tyrimai vis rode uzdegima ir vis mausdavo sona), kuris mane pastoviai kamavo. Jau nesnekant apie bendra organizmo busena, po sanatorijos galejau kalnus versti ir jauciausi 10 metu atjaunejusi
vaikai4
Papildyta: Eglena, faina, kad padejo QUOTE(paperdoll @ 2010 02 20, 13:17) vaikai4 Pabandyk norimus vaistus ar vaistazoles atsisiusti tiesiogai is rusijos. Daug internetiniu websitu siuncia ir uz Rusijos ribu uz tam tikra mokesti (pati pirkau is vieno websito, esancio Maskvoje, tam tikrus vaistus ir jie atsiunte man i UK). Galima emailu duoti jiems uzklausima, jei ju tinklalapyje nera sios paslaugos, gal atsius Papildyta: QUOTE(paperdoll @ 2010 02 20, 13:19) vaikai4 Papildyta: Eglena, faina, kad padejo Pries 2.5 metu 2 savaites Egles sanatorija su visomis proceduromis, amistu ir gyvenamu plotu man kainavo apie 2000 litu, dabar kiek zinau kainos pakilo apie 25%, kainorastis yra ju tinklalapyje. Daug proceduru (praktiskai visas) gali nusipirkti uz puse kainos, duodi sesutem i kisene ir jos daug geriau dirba
Eglena gal gali atsiminti is kokios web vaistines tu siuntei? nes as jau parasiau i dvi vaistines ir gavau neigiama atsakyma..
paperdoll kaip tavo sveikata? ar planuojat ar ilsites?
Akutee, aciu, gyva, vampyrauju toliau.
Eglena, labai prasau prisimnk ta vaistine kuri tau i UK vaistus atveze, nes jau 3 vaistine atrase, kad neveza i uzsieni QUOTE(Eglena @ 2010 02 20, 15:16) Sveika Sidabra, as buvau Egles sanatorijoje ir praejau visa sia terapija-purvo tamponus, ginekologinius praplovimus su mineraliniu vandeniu, magneto terapija ir organizmo valymo proceduras. Eglena, labai sudominai su Egles sanatorija Turiu ir as tau keleta klausimeliu Galvoju, kaip vyksta visa procedura? Tau turbut kazkas rekomendavo Egles sanatorija? As irgi galvoju, gal reiketu savo ginekologes uzklausti apie tai Mane per paskutine pusmeti, ar net metus kamuoja ivairios isskyros, atlikta daug tepineliu, paseliu, vis randa bakteriju, tai pienlige... Beje, kas skyre visas tas proceduras? Ten esantis gydytojas? Dekoju uz atsakyma
Eglena, kazkodel negaliu tau atsakyti i AZ, turbut tavo pasto dezute pilna, bet aciu, tavo AZ gavau
papperdoll, nu jau nereik taip sneket, vampyrauju... kazkas pasake ir pamirsk, neimk i plaucis, ne vaiku darzelis, kad aiskintumemes, del nieko, del svetimo zmogaus pasakymo.. na laikykis...
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 02 21, 18:17) Eglena, labai sudominai su Egles sanatorija Turiu ir as tau keleta klausimeliu Galvoju, kaip vyksta visa procedura? Tau turbut kazkas rekomendavo Egles sanatorija? As irgi galvoju, gal reiketu savo ginekologes uzklausti apie tai Mane per paskutine pusmeti, ar net metus kamuoja ivairios isskyros, atlikta daug tepineliu, paseliu, vis randa bakteriju, tai pienlige... Beje, kas skyre visas tas proceduras? Ten esantis gydytojas? Dekoju uz atsakyma Sveika, kadangi as gyvenu UK, LT as nesigydau, tai pati save ''nusiunciau'' i sanatorija pasigyti Vaziuojant i sanatorija reikia tureti savo ligos istorija, pagal kuria vetinis gydytojas paskiria proceduras, nes kai nuvaziuoji, tai nelabai turi laiko pradeti tyrimus. Sanatorijoje yra ginekologe, su kuria gali pasikonsultuoti kokios proceduros tau labaiusiai tinka ir ko reikia. Kasdien priklauso po 5 proceduras, bet idejus gydytojai i kisene, gali gauti daug daugiau. Tuo paciu gali pasistiprinti organizma, issivalyti ji, palepinti save masaziais, baseinu, pirtelemis, balto purvo terapija ir t.t. Tik vienintele Egles sanatorija turi tiek daug iv. ginekologiniu proceduru. Sanatorija - tai puiki vieta atstayti sveikata naturaliais budais ir pasisemti energijos. Jei tave vargina negeros isskyros, tai po praplovimu terapijos ir purvo tamponu jie pradings Jei kas domina daugiau, klausk
Sveikos
Gal yra gerianciu/gerusiu maca papilda ?
[quote=Eglena,2010 02 24, 14:22]
Sveika, kadangi as gyvenu UK, LT as nesigydau, tai pati save ''nusiunciau'' i sanatorija pasigyti sveiki o kiek laiko buvai sanatorijoje? ar uztenka savaites?
[quote=kristar,2010 03 08, 18:57]
[quote=Eglena,2010 02 24, 14:22] Sveika, kadangi as gyvenu UK, LT as nesigydau, tai pati save ''nusiunciau'' i sanatorija pasigyti sveiki o kiek laiko buvai sanatorijoje? ar uztenka savaites? [/quote] as buvau 2 savaites, bet ir po savaites buvimo galima pasiekti neblogu rezultatu QUOTE(Eglena @ 2010 02 20, 15:16) Sveika Sidabra, as buvau Egles sanatorijoje ir praejau visa sia terapija-purvo tamponus, ginekologinius praplovimus su mineraliniu vandeniu, magneto terapija ir organizmo valymo proceduras. Po siu proceduru man atsikimso vienas kiausintakis, kuris buvo dalinai uzakes ir issigydziau galutinai uzdegima is kiausintakio (kai pries tai antibiotikai geriami kelis kartus nepadejo, tyrimai vis rode uzdegima ir vis mausdavo sona), kuris mane pastoviai kamavo. Jau nesnekant apie bendra organizmo busena, po sanatorijos galejau kalnus versti ir jauciausi 10 metu atjaunejusi jau pasiziurejau kad Egles senatorija yra druskininkuose, o kazin gydytojai negali kelialapio israsyti nemokamo ( ar dalinai mokamo), nes poros t. laisvu nera beto panasias proceduras ir birstone radau jog daro - man siek tiek arciau (druskininkai baisiai toli) Papildyta: Beje, o kaip vyksta tie "praplovimai" ar nera skausminga procedura?
noriu pasidalinti, mano naturalus ciklas buvo 36-45 dienos, su stimuliacijom ir dufastonu jis trumpiausiai buvo 34 dienu.
si menesi geriau borovaja matka+krasnaja shetka+grushanka+podorozhnik ( sorry nezinau situ pavadinimu LT, nes visa literatura skaiciau RUS). Tai vat su tokia 'tinktura" planuoti negalima, ji yra tik gydanti ir kursais turi buti keleta ciklu, bet galiu pasidziaugti, kad mano ciklas si menesi su zolytem buvo..............29 dienos!!!!!! cia yra didziausiais progresas, o dar.. po laporoskopijos mano mm buvo ziauriai skausmingos, praeita menesi galvojau kvieisu greitaja, geriau nuskausminamuosius 3 dienas, o si karta man mm labai gausios bet pilva vos pamaudzia sekmes QUOTE(paperdoll @ 2010 03 18, 14:55) noriu pasidalinti, mano naturalus ciklas buvo 36-45 dienos, su stimuliacijom ir dufastonu jis trumpiausiai buvo 34 dienu. si menesi geriau borovaja matka+krasnaja shetka+grushanka+podorozhnik ( sorry nezinau situ pavadinimu LT, nes visa literatura skaiciau RUS). Tai vat su tokia 'tinktura" planuoti negalima, ji yra tik gydanti ir kursais turi buti keleta ciklu, bet galiu pasidziaugti, kad mano ciklas si menesi su zolytem buvo..............29 dienos!!!!!! cia yra didziausiais progresas, o dar.. po laporoskopijos mano mm buvo ziauriai skausmingos, praeita menesi galvojau kvieisu greitaja, geriau nuskausminamuosius 3 dienas, o si karta man mm labai gausios bet pilva vos pamaudzia sekmes Labuka O kodel borovaja matka ( lietuviskai vienasale uzgina ) nera geriama viena
sauda, ji yra geriama viena, bet nera tokio efekto kai ji geriama viena.
QUOTE(paperdoll @ 2010 03 19, 08:52) Gal gali imesti nuorodele ,kur skaitinejai apie tas zoleles,galvoju,gal reiktu pabandyti,tik svarbu man,kad kraujo per daug nekresintu,nes Afs turiu.O zoleles tikriausiai pirkai is Rusijos parveztas
Na va Kai ka radau rusu forumuke ,imetu nuorodele
http://www.babyplan.ru/forums/viewtopic.php?f=5&t=10662 Paperdoll
Girdejau, kad <Borovaja Matka> kažkaip padeda pastoti (pati turiu bėdų, nes pas vyrą daugiau tinginiukų, nei plaukiančių pirmyn). Bet kita vertus rusų forumuose skaičiau, kad būna ir pašaliniu poveikių.
Gal kuri bandėte, konkečiai, ar buvo koks teigiamas ar neigiamas poveikis. Pasidalinkite. Ačiū QUOTE(((Smilte)) @ 2010 05 02, 12:24) Girdejau, kad <Borovaja Matka> kažkaip padeda pastoti (pati turiu bėdų, nes pas vyrą daugiau tinginiukų, nei plaukiančių pirmyn). Bet kita vertus rusų forumuose skaičiau, kad būna ir pašaliniu poveikių. Gal kuri bandėte, konkečiai, ar buvo koks teigiamas ar neigiamas poveikis. Pasidalinkite. Ačiū BM spermai jokios itakos nepadarys! jei jusu nepastojimo priezastis tik vyro spermoj, siulyciau jam apsilankyt pas androloga, ar pagert vitaminu...
Pažiūrėk per paiešką, "barovaja matka" arba "vienašalė užgina" (geriau įrašyk vieną kurį žodį, daugiau surasi). Merginos minėjo bent keliose temose.
Šita žolė padeda nuo moteriškų ir šlapimo sistemos problemų. Dar daugiau galima rasti rusiškuose forumuose, pvz. http://www.babyplan.ru/forums/viewtopic.php?f=5&t=10662 Bet apie vyro problemas skaityk spermos skyrelyje... Sėkmės
eisiu jau pirkti jubet tikrai kazkuri sakete kaune vytauto ten gatveje ar pr ta vaistine yra?
|