Teko matyti labai linksmą žaisliuką, kuris labai patiko mano mažyliui
ИГРА С ПАЛЬЧИКОВОЙ КУКЛОЙ
" Сделайте две пальчиковые куклы одну (побольше) для себя и другую (поменьше) для ребенка. Используйте старые вязаные перчатки. Отрежьте от них пальчики, пришейте волосики из ниток, а глазки сделайте из бисера. Такие же куклы можно сделать и на основе бумажного чехольчика, приклеив нитяные носки и нарисовав фломастером лицо, Пусть ваша куколка появится из-под стола, поздоровается с малышом, поит, потанцует и вновь спрячется. Наденьте на указательный пальчик малыша его куколку. Покажите, как его куколка может здороваться, плясать, прятаться в кулачок, под стол и вновь появляться. Придумывайте каждый раз новые движения и забавы с этой куколкой, и малыш научится лучше управлять не только указательным, но и всеми пальчиками руки. По книге «Разенкова, Ю.А. Игры с детьми младенческого возраста. М.: Шк. пресса, 2000. 156 с.: ил» Atsiprašau nuorodos neišmokau įkelti QUOTE(xaiva @ 2006 01 19, 19:49) ИГРА С ПАЛЬЧИКОВОЙ КУКЛОЙ " Сделайте две пальчиковые куклы одну (побольше) для себя и другую (поменьше) для ребенка. Используйте старые вязаные перчатки. Отрежьте от них пальчики, пришейте волосики из ниток, а глазки сделайте из бисера. Такие же куклы можно сделать и на основе бумажного чехольчика, приклеив нитяные носки и нарисовав фломастером лицо, Пусть ваша куколка появится из-под стола, поздоровается с малышом, поит, потанцует и вновь спрячется. Наденьте на указательный пальчик малыша его куколку. Покажите, как его куколка может здороваться, плясать, прятаться в кулачок, под стол и вновь появляться. Придумывайте каждый раз новые движения и забавы с этой куколкой, и малыш научится лучше управлять не только указательным, но и всеми пальчиками руки. По книге «Разенкова, Ю.А. Игры с детьми младенческого возраста. М.: Шк. пресса, 2000. 156 с.: ил» Atsiprašau nuorodos neišmokau įkelti Labai ačiū. Pabandysim. QUOTE(Grytute @ 2006 01 18, 23:32) Teko matyti labai linksmą žaisliuką, kuris labai patiko mano mažyliui turiu keletą pavyzdžių...bet čia nemoku nuotraukų įkelti... QUOTE(logika @ 2006 01 21, 13:31) Gal tada galetum man i e-pasta atsiusti? QUOTE(Grytute @ 2006 01 21, 15:56) Gal tada galetum man i e-pasta atsiusti? išsiunčiau...
hm laiškas kažkodėl parėjo atgal
ten yra mano pagamintų žaisliukų,nors jie gal ne visai tokie,kokių jūs norite,bet gal pasisemsite idėjų.
Labai aciu. Radau.
o pirkti maciau Vilniuje "baby centre" tokie labai fainuciai ant pirstu maunami zmogiukai ir dar autobusiukas - ju namas (apie 50 lt)
labai idomu, kaip pavyko pasisiuti??? as irgi ieskau tokiu leliu...
Mes turim pirštinę su naminiais gyvūnais, bet kadangi aš mama atbularankė
Kažkada mokslams reikėjo, tai vyresniems vaikams pasakas sekiau su paprasta piršštine, tik kiekvienam pirštui akytės ir burna buvo išsiunėtos
Mergaitės, turiu gerų naujienų
http://www.zaisluakademija.lt/index.php?si...32d2a4.85345219 Kaip jums ?
Sveikos mielos mamos!
Jei kas megsta rankdarbius, galima ir patiems padaryti tokias lelytes pvz is skiauteliu. Idedu nuoroda i knygute, ten yra ir apie lelytes. Gal kam pravers Pirstineles - leles QUOTE(Oksyte @ 2008 04 11, 20:16) Sveikos mielos mamos! Jei kas megsta rankdarbius, galima ir patiems padaryti tokias lelytes pvz is skiauteliu. Idedu nuoroda i knygute, ten yra ir apie lelytes. Gal kam pravers Pirstineles - leles Labai gražu, Oksyte. Gal tu pati juos darai? QUOTE(Ginare @ 2008 04 12, 12:47) Labai gražu, Oksyte. Gal tu pati juos darai? Labai aciu! Dariau tik savo pupai, kai uzsimane Bet, diskuose reiktu pasikapstyti, kazkur dar turejau medziagos sia temele Beje, pats paprasciausias sprendimo budas - paemi pirstuota pirstine ir ant pirstuku is saguciu, ar biserio padarai akytes, burnyte issiuvineji, o plaukucius galima padaryt pvz. is vilnoniu siulu As taip savo dukrytei padariau, tai pirstines tapo megstamiausios, be to, be problemu ismoko jas uzdeti
Na, o mes kol kas veliam iš vilnos. Mažajai irgi labai patinka, vis maunasi pirštukus - figūrėles ant savo smiliukų
O kaip faina
Niekad nebandziau, o kaip jus tai darote?
Na stai dar idesiu popierinius sablonus pirstuku teatrui. Tikiuosi, kad pravers
Šablonai pirštukų teatrui QUOTE(Oksyte @ 2008 04 17, 14:19) Na stai dar idesiu popierinius sablonus pirstuku teatrui. Tikiuosi, kad pravers Šablonai pirštukų teatrui Super. Laaaaabai gražu.
Kazkaip tylu cia
Ko gero sios nuorodos cia dar nedejau http://www.znaika-club.com.ua/academy1192714311/ QUOTE(Oksyte @ 2008 04 12, 21:07) Atsiprasau, kad uztrukau su atsakymu Ideja pasigavome stai cia: http://www.marthastewart.com/article/felte...ts?rsc=also_try Gal kiek ir ilgokas filmukas, bet aiškiau neaprašyčiau Sėkmės!
Aciu
O kur galima isigyt vilna velimui? Ar cia patiems reikia gamintis
net man paciai pasidare idomu tokios pirstineles
QUOTE(Oksyte @ 2008 08 26, 13:28)
Mes tokius zaisliukus kokius sesis turime, labai patinka vaikuciams zaisti leliu teatra. As jas pirkau Urmo Bazeje, Aleksoto turguje, Rududu parduotuveje. Kai kurie zaisliukai dar mano vyriausios dukters, bet skalbimo masinoj iskalbiu ir kaip nauji.
Dar radau stai tokia internetine parduotuve:
http://www.zaisluakademija.lt/index.php?si...32d2a4.85345219
Suuper.
Mes pirkom is zaislu akademijos super zaisliukai, mazajam labai patinka.
Sveikutes
Su Naujais Manau stai tokius karpinukus irgi galima butu panaudot spektakliui http://picasaweb.google.com/misegre/AnimalesConTubosDeCartN#
vajetau, mergaitės, kiek čia idėjų... staiga užplūdo noras ką nors daryti. iki šiol tai vis rasdavau ką nors gražaus padėvėtuose rūbuose prie žaislų arba maximoj per išpardavimus... dirbu su vaikais, tad vis reikia kuo nors juos nustebinti, o čia tiek idėjų... jaučiu, kad reiks pirkti keletą porų kojinių ir ką nors gaminti, nes pastebėjau, kad vaikams labiau patinka įkišti visą ranką į lėlę, o ne pirštą.
o mes sendiena akropoli kur imeti 2 lt. ir iskrenta zaisliukas radom ivairiu leliciu ant pirstuko
QUOTE(Grytute @ 2006 01 18, 23:32) Teko matyti labai linksmą žaisliuką, kuris labai patiko mano mažyliui Siandien Vilniuje knygyne Akademine knyga, Universiteto gatveje maciau simpatiskas pistines-lelytes su pasaku herojais ir paciom pasaku knygelem. Jos yra uzsienio kalbu skyriuje, knygyno apatiniame aukste. O isigyti labai graziu ir ypatingai kokybisku ivairiausiu finger ir hand puppet galima cia: http://www.thepuppetcompany.com/ arba cia www.ebay.co.uk arba cia: www.ebay.com ir panasiai p.s. nepamirskit isigyti FINGER PUPPET THEATRE Lietuvoj radau vienintelej vietoj Vilniuje, prekybos centre Panorama, vaiku prekiu parduotuveje Mothercare, ten yra prekiu katalogas, is kurio uzsisakiau ELC kompanijos Pirstu teatro lelyciu scena. Kainavo 43 litus, atveze i Lietuva per savaite. Sita scena nera tobula, bet mazyte kompaktiska, medine, simpatiska sekmes jaunieji artistai
sveikos.gal kas turit info kaip rasti konkreciu schemu kaip pasidaryti zisliukus "kalbancius" ant rankos maunamus?
Aš pati nelabai rankdarbių mylėtoja, bet prieš porą mėnesių šovė į galvą pabandyt iš kojinės padaryt gyvatę ant rankos. Paėmiau dryžuotą kojinę iki kelių ir dariau taip, kad nykštys būtų ten kur kulnas, o kiti pirštai ten kur ir turi būt pirštai. Žodžiu nunėriau raudonai tokį apvalų blyną ir jį prisiuvau prie pado taip, kad susiformuotų burna. Viduje prinėriau liežuvį. Ant viršaus priklijavau akytes tokias plastikines kur vartosi (nuo kažkokio žaislo seniai jau nuluptos mėtėsi). Išsiuvinėjau nedidelius antakius ir iš spalvotų siūlų padariau plaukų kuokštą ant viršugalvio. Gavosi tokia visai paprastutė, bet nesitikėjau tokios vaiko reakcijos. Dabar manęs pažaist nebesiveda, o mauna man tą gyvatę ir tik su ja bendrauja
Sėkmės kūryboje |