Įkraunama...
Įkraunama...

Uzkreciamas moliuskas?

Sveiki. Aciu uz atsakymus del papilomu (tos temos negalejau pratesti, todel atidariau nauja). Dabar jau nedristu tas ataugas vadinti papilomomis - jos plinta ne dienom, o valandom. Vakar pasirodem gydytojai (seimos gydytojai) ir likau nusivylusi. Uzteko uzsiminti, kad tai galbut papilomos ar karpos - iskart gavom recepteli skysciui karpoms naikinti.
Bandysiu organizuotis susitikima su dermatologu ( gan sudetinga - esu ne LT), taciau tai gali uztrukti. Todel kreipiuosi i Jus. Pati dabar manau, kad viena is galimu
diagnoziu gb moliuskas. I-nete radau informacijos, kad sia susirgimas praeina pats. Taciau sunkiais atvejais yra gydoma. Noreciau, kad pasidalintumet patirtimi. Dekoju is anksto.
Atsakyti
Moliuskai- tai kaip ir karpos yra virusinės kilmės, tik labai užkrečiami ,ypač vaikams. Apsikrečia nuo namiškių ar nuo vaikų darželyje. Gydyti būtinai reikia, nes jie labai plečiasi , o vaikas, pasikasęs, įneša infekciją ir gydymas būna dar sunkesnis.
Nedelskite,kreipkitės į dermatologą. Neišsigąskite, jei gydytojas su pincetu tuos moliuskus „nuskabys“.Šis gydymas mažiems vaikams yra pats efektyviausias. Po to reikia tepti jodu. Ir naujai atsirandančius vėl tepti jodu.
heart.gif
Atsakyti