Reikia pripratinti vaiką eiti miegoti ankščiau, nei jis įpratęs. Man tai nesigauna padaryti, aš jį į lovą galiu paguldyti, tada kai jis jau pats nori eit miegot, paglostau nugarytę ir užmiega, bet ankstesniu laiku, kaip darželyje, neišeina. Jis lovoje neguli, o užtrenkt duris ir palikt viena valandai verk, turbūt irgi nenormalu. Jis vistiek lovoje neguli.Turbūt pakenkčiau jam pačiam. Jam 2,4 m
QUOTE(Bonapartas @ 2010 09 08, 13:48) Reikia pripratinti vaiką eiti miegoti ankščiau, nei jis įpratęs. Man tai nesigauna padaryti, aš jį į lovą galiu paguldyti, tada kai jis jau pats nori eit miegot, paglostau nugarytę ir užmiega, bet ankstesniu laiku, kaip darželyje, neišeina. Jis lovoje neguli, o užtrenkt duris ir palikt viena valandai verk, turbūt irgi nenormalu. Jis vistiek lovoje neguli.Turbūt pakenkčiau jam pačiam. Jam 2,4 m Cia jus kalbat apie pietu miegeli?? Maniske nuo 2,5 nemiega pietu namuose. Miega tik darzelyje be jokiu problemu. O as ir nemigdau, nenori, tai nenori. O ati galiu su ja pragulet ir tris valandas,o ji neuzmigs, nekamuoju as jos. |