Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neissineskit...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Gabrija
Nors tiek laiko praejo, bet atrodo viskas vyko vakar...
Kadangi man buvo pirmas gimdymas, tai as nelabai ir supratau, kad laikas... blush2.gif Skausmelis ryte pazadino, islipau is lovos - saukstas vandenelio isbego... Galvojau slapimo nelaikau! unsure.gif Prisiskaicius cia istoriju nulekiau staigiai po dusu. Aha! Nepraeina skausmukas! Bet kaip cia gimdau? Gi dar savaite liko! Ir univere uzvakar dar buvau... g.gif Na isverciau vyra is lovos, sakau - vaziuojam. O tas man "Isdurnejai? fool.gif Eik miegot! Dar tik 7.00". O as ir taip ir taip, sakau - gal gimdau... Ikalbejau siaip ne taip. Aisku tase dar nesukrauta... blush2.gif Svarbiausia spejau pasidazyt! thumbup.gif Ligonine. Gimdai. blink.gif Saremis. Pasirasyk. Labai matai lengva! Gydytoja "Nemoki kvepuot?" kur as mokesiu... Aciu dievuliui paaiskino kaip reikia. O kadangi man tereikia tik pasakyti kaip ir ka daryti, tai jokiu problemu. Gimdziau VGN. Ieinu i gimdykla, vaje! Na ka gi, anksciau ir tvarte gimdydavo... Skausmas viska permusa. Laikausi kaip didvyris! lithuania.gif Jokiu nuskausminanciu! Viskas del mazytes! Vyras filmuoja... O keiksmazodziu kiek! blush2.gif Skauda, na ir kas. Sukandi dantis ir laikaisi, kvepuoji. Ateina gydytoja, pasiziuri "Tu tokia kantri ar kas cia tau?", taip ir nesupratau... g.gif Gulkis. Jau. Pagaliau, jau leidzia stumt. O jau ta gimdymo poza kokia nepatogi! blink.gif Sutraukia koja. Sakes! Per pertraukeles su gydytojom juokaujam. Uzejo tema apie maista... thumbup.gif Pavargstu stumt. Ir paskelbiu ultimatuma! Dar per tris saremius neistrauksit, atsistosiu ir pasokinesiu, kad iskristu! Ir ka... Su treciu! Toks palengvejimas... thumbup.gif Bet svarbiausia, kad mazytei jau patogu! Pradeda zirsti... Ir zirzia labai labai ilgai... Gydytoja nusprendzia issinesti apziurai. mega_shok.gif Pagimdziau 12.25 ir po to pamaciau tik apie 19.00! Pagulde i palata mane pirma, po keliu akimirku atveza nauja mamyte su maziuliu! O maniskes tai ner! Na ir pratrukau! Is skausmo neblioviau, bet sito tai jau buvo per daug! Vyras gun_rifle.gif ejo aiskintis. Pasirodo nieko nebuvo. Mergytei viskas gerai! Tiesiog buvo baisiausiai nepatenkinta! Charakteri nuo pat pirmos akimirkos parode! thumbup.gif Reikejo neleisti issinest... ax.gif smile.gif
Ritužė
Sėkmės jums 4u.gif
Rucelie
su antru jau žinosi biggrin.gif kad reikia neleisti...iš manęs net po cezario neišdrįso atimt blush2.gif atvežė iš paskos blush2.gif
GRAŽIAI JUMS AUGTI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Veitė
gaila, kad taip ilgam išnešė, ką tik gimusią tavo mažutę- aš nebūčiau taip ilgai išlaukusi blush2.gif Džiaugiuosi, kad jai viskas gerai wub.gif Sėkmės ir gražių akimirkų kartu 4u.gif
MyWay
labai miela istorija, saunuoles!!! sekmes augant drinks_cheers.gif
Zuikiosaulute
Atrodo, viskas taip paprasta rolleyes.gif
Birbiziukas
QUOTE(Gabrija @ 2006 01 19, 02:02)
Pasirodo nieko nebuvo. Mergytei viskas gerai! Tiesiog buvo baisiausiai nepatenkinta!  Charakteri nuo pat pirmos akimirkos parode!  thumbup.gif
*

MANIŠKIS KAI GIMĖ TAI INKŠTE KAI KAČIUKAS unsure.gif TAI IRGI IŠSINEŠĖ APŽIŪRAI, BET PASIRODO TAIP PAT KAIP IR TAVOJI BUVO NEPATENKINTAS NAUJA APLINKA, O IR GYDYTOJA SAKĖ, JOG JIS PAVARGO blush2.gif NES GIMĖ DIDELIO SVORIO (4.612 KG.)
TAI AUKIT DIDUTĖS IR SVEIKUTĖS user posted image
Gabrija
Liabai liabai visoms ACIU... aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif wub.gif
Gabrija
QUOTE(jusma @ 2006 01 19, 18:27)
Atrodo, viskas taip paprasta rolleyes.gif
*

Svarbiausia yra nusiteikimas. As nuo pat pradziu zinojau, kad pagimdysiu pati, greitai ir nesunkiai. Taip ir buvo. ax.gif
irnesakyk.gif
ketti
Patiko man tavo istorija drinks_cheers.gif . Tokia paprasta, bet graži wub.gif
Palinkėsiu, kad daugiau niekas niekad neatsikritų tavęs ir dukrytės 4u.gif
Sėkmės jums abiems mirksiukas.gif
ketti
QUOTE(Gabrija @ 2006 01 20, 16:49)
Svarbiausia yra nusiteikimas. As nuo pat pradziu zinojau, kad pagimdysiu pati, greitai ir nesunkiai. Taip ir buvo.  ax.gif
irnesakyk.gif
*

Aha, man irgi nusiteikimas labai padėjo drinks_cheers.gif
Cido
thumbup.gif wub.gif 4u.gif Graži istorija thumbup.gif
Gabrija
QUOTE(Sweetulia @ 2006 01 20, 19:16)
thumbup.gif  wub.gif  4u.gif  Graži istorija  thumbup.gif
*

Aciu labai... 4u.gif aciuks.gif
Gabrija
QUOTE(ketti @ 2006 01 20, 18:32)
Patiko man tavo istorija drinks_cheers.gif . Tokia paprasta, bet graži wub.gif
Palinkėsiu, kad daugiau niekas niekad neatsikritų tavęs ir dukrytės 4u.gif
Sėkmės jums abiems mirksiukas.gif
*

Vaje, kai pamaciau kiek kitos mamytes prirase... blink.gif As kuo trumpiau... blush2.gif biggrin.gif
Aciu Tau labiausiai uz toki supermama.gif vardo verta palinkejima! 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Isila
iškart parodė savo charakterį tavo mažulėlė wub.gif aš tai būčiau visai persigandus, kad tiek ilgai neatneša blush2.gif taip šauniai papasakojai thumbup.gif
vilmutee
isivaizduoju kaip tau baisu buvo, islaukti tas valandeles kai neturejai mazyles salia saves unsure.gif bet svarbiausia kad viskas baigesi gerai wub.gif aukite sveikutes 4u.gif
Gutia
Sekmes jums 4u.gif
Šypsenėlė24
Smagiai papasakota istorija thumbup.gif Sėkmės jums 4u.gif
daluzenik
Tai kam tada ja tiek laiko isnese laike ir nervus gadino mamytei?
Nejaugi jos nezino kokios tos mamos itarios, jai kas itartina pasirodo, tai tiek visko prigalvoji, kad oi doh.gif
Sauniai laikeisi ir dar su humoru gimdyt sugebejai, saunuole thumbup.gif
rasike1982
kaip paprasta atrodo... tik gimdyt ir gimdyt blush2.gif 4u.gif
Sela:)
Puiki istorija, didziausios jums sekmes thumbup.gif
tuzasss
labai grazi istorija, sekmes jums augant
ajaz
grazi istorija wub.gif
*woman*
bigsmile.gif taip gražiai aprašyta thumbup.gif sėkmės 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.