trečiokė
2006 01 19, 03:13
pagaliau ir vėl tave pamačiau.. ir vėl mes kartu.. gulim.. kalbam iki paryčių.. tiek daug turime viens kitam pasakyti.. o kartu tiek mažai laiko.. apkabini.. pabučiuoji kaktą.. aš pasikeliu ir atsigulu ant tavęs.. jaučiu tavo širdelės plakimą.. jaučiu tavo alsavimą.. jaučiu tave ne šalia savęs, o savyje.. tu nereikalauji iš manes to, kam aš dar nepasiruošus.. taip gera.. taip šilta.. taip ir užmiegu..
ankstus rytas.. kaip visada prižadina žadintuvas.. pajuntu tavo bučinį.. pramerkiu akis ir matau tavo šypseną.. taip ir guli apkabinęs.. prašau kad keltumeisi, nes ir vel paveluosi i darbelį.. tu manęs nepaleidi.. žinai kad kuo ilgiau tai tęsis, tuo sunkiau man bus tave išleisti.. atsikeli.. nueini į vonią, o aš vėl užmiegu..
tik staiga, pajuntu lyžtelėjimą.. dar.. ir dar.. pramerkiu akis ir juokiuosi.. tu mane laižai, kaip šuo laižo mylima šeimininką.. man taip gera.. apkabinu ir įsitempiu tave atgal į lovą.. negaliu paleisti.. nenoriu.. pasigirsta skambutis į duris.. tavęs atvažiavo.. dabar jau tikrai turiu paleisti.. bučinys į lūpas.. staigiai nutrauki antklodę.. kaip visada pliaukštelni per užpakalį ir eini link durų..
lyg jausdama, kad tai paskutinis kartas, kai matau tave, paprašau, kad grįžtum ir dar minutėlę palaikyti mano ranką.. padarai tai.. paduodi ranką.. pabučiuoji manąją.. paskui perbrauki piršteliu per veida.. prisilieti savosiom lupom prie manųjų ir išeini.. išeini su visam..
trečiokė
2006 01 19, 17:46
QUOTE(vatide @ 2006 01 19, 15:45)
truputį liūdnoka, bet vis tiek
trečiokė
2006 01 19, 17:54
QUOTE(Baltija @ 2006 01 19, 18:48) truputį liūdnoka, bet vis tiek  aciu Baltija
Nieko sau
2006 01 20, 17:25
tokias istorijas skaitant norisi  bet tikrai grazu ir griebia uz sirdies
trečiokė
2006 01 20, 23:39
QUOTE(gritte @ 2006 01 20, 18:25) tokias istorijas skaitant norisi  bet tikrai grazu ir griebia uz sirdies  viskas kas grazu kada nors baigiasi  aciu gritte
Germante
2006 01 21, 00:28
QUOTE(trecioke @ 2006 01 19, 02:13) O kur isejo? Ir kodel su visam? Reikalauju istorijos pabaigos!!!
melagele
2006 01 21, 01:16
Ir as!!!!!! Ir as reikalauju pabaigos
trečiokė
2006 01 21, 01:51
Tą rytą atsibudus nusiprausiau.. Apsirengiau tavo megstinį.. Buvo žvarboka.. Su plačia šypsena traukiau link namų.. Kitą naktį dar jaučiau tavo rankas ant savo kūno.. Nors tada tu buvai jau labai labai toli..
Veiksmas po 5 metų.. Pilnatis.. Pagaliau ir vel tu sugrįžti pas mane.. Aš vėl matau tavo žvilgančias akis.. Vel galiu prisiliesti prie tavųjų lūpų.. Ir vėl jaučiuosi visiškai saugi.. Prižadina vaiko krykštavimas.. Pramerkiu akis.. Šalia ant spinteles randu dar šiltos kavos puodelį.. Šios dienos laikraštį.. Pabučiuoju savo mažylį.. Iškeliu iš lovytės.. Atsisedus gurkšnoju kavą ir skaitau naujienas.. Staiga sušmėžavo pažystamos akys.. Į mane žvelgė lavondėmėm nusėto vyriškio veidas.. Antraštė skelbė: "Neatpažintas lavonas, rastas prie Nėries"..
apelsincike
2006 01 21, 02:30
menka pastabele: jei veiksmas po 5 metu,kaip gali krykstauti vaikas mzas loveleje?(nebent jis kito) jei praejo 5 metai,kodel iki tol jo nepasigedai? jei vyras istrauktas is Neries,jis negali buti atsimerkes nes dazniausiai paskendes kunas buna ispurtes ir akiu nesimato.  Kazkaip logiskai reiktu tai ivesti.. p.s.as nepiktybiskai ir nesikabineju...
trečiokė
2006 01 21, 03:07
QUOTE(apelsincike @ 2006 01 21, 03:30) menka pastabele: jei veiksmas po 5 metu,kaip gali krykstauti vaikas mzas loveleje?(nebent jis kito) jei praejo 5 metai,kodel iki tol jo nepasigedai? jei vyras istrauktas is Neries,jis negali buti atsimerkes nes dazniausiai paskendes kunas buna ispurtes ir akiu nesimato.  Kazkaip logiskai reiktu tai ivesti.. p.s.as nepiktybiskai ir nesikabineju...  pirma, aiskiai pradzioj parasiau, kad jis is manes nereikalavo to ko as dar duoti jam negalejau, tai reiskia kad as su juo nesimylejau  bet dar nereiskia kad daviau skaistybes izadus antra, as turejau cia rasyti kaip as zliumbiau n dienu, kaip kentejau? cia 'Kertele sielai' ar 'Romantiskiausias mano gyvenimo vakaras...'? pabaigos isvis cia nereikejo rasyt kaip dabar matau. gaila jau nebeduoda redaguot zinutes. nes ji istikro labai ne i tema trecia, as neturiu jokio noro po tai kapstytis, ziureti tos akys istikro buvo uzmerktos ar atmerktos, bet jei tau taip idomu galiu surasti ta laikrasti ir duot paciai pasiziuret, nes as i ji tikrai ziureti dar karta nesiruosiu.
apelsincike
2006 01 21, 03:13
sorry.As tikrai nepiktybiskai.Tiesiog...Galvojau,kad viskas yra siek tiek hiperbolizuota...Ir parasiau,kad nesikabineju.
trečiokė
2006 01 21, 03:17
QUOTE(apelsincike @ 2006 01 21, 04:13) sorry.As tikrai nepiktybiskai.Tiesiog...Galvojau,kad viskas yra siek tiek hiperbolizuota...Ir parasiau,kad nesikabineju.  viskas gerai  pati kalta visdelto  sakau kad tos pabaigos cia visiskai nereikejo
pakalnutė
2006 01 21, 09:53
Nemanau, kad čia reikia kabinėtis.Skaitykim, grožėkimės ir tiek. Šaunuolė, trecioke
cold_girl
2006 01 21, 22:37
Begalo jaudinanti ir ydomi istorija
trečiokė
2006 01 22, 00:01
QUOTE(pakalnutė @ 2006 01 21, 10:53) Šaunuolė, trecioke  QUOTE(cold_girl @ 2006 01 21, 23:37) Begalo jaudinanti ir ydomi istorija  aciu mergaites
EMILIUX
2006 01 22, 00:36
Man tai labai liūdna,trečioke,tavo istorija  ,bet t  bet tikiu,kad to kas buvo gera ir gražu nepamirši
trečiokė
2006 01 22, 03:45
QUOTE(EMILIUX @ 2006 01 22, 01:36) Man tai labai liūdna,trečioke,tavo istorija  ,bet t  bet tikiu,kad to kas buvo gera ir gražu nepamirši  o jau jusu su pakalnute mergyciu grazumas koks  paisysimes i zentus, gal kuri nors neisbrokuosit
Na labai liudna....  Bet tikiu kad esi dabar laiminga noriu tuo tikėti.....
trečiokė
2006 01 22, 19:47
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 22, 15:47) QUOTE(Zaiza @ 2006 01 22, 16:20) Na labai liudna....  Bet tikiu kad esi dabar laiminga noriu tuo tikėti..... nu nesigraudinkit cia ir manes negraudinkit  Zaiza, esu
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 22, 19:47) Zaiza, esu   taip ir turi būti
Krisliukas
2006 01 23, 15:01
Truputi as sitos istorijos nesupratau. Liudna-siurpu ir baisu (pabaigoje). Tikrai nereikejo rasyti. Nepyk. Tiksliau man nereikejo skaityti.
pilypukė
2006 01 23, 17:43
svarbu grazus ir mieli prisiminimai
pienių jūra
2006 01 23, 19:52
tikiu, kad autorei istorija brangi ir vienintelė, bet man, kaip skaitytojai - absoliučiai niekas neaišku. na, bet tiek to
trečiokė
2006 01 24, 00:19
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 23, 16:01) Truputi as sitos istorijos nesupratau. Liudna-siurpu ir baisu (pabaigoje). Tikrai nereikejo rasyti. Nepyk. Tiksliau man nereikejo skaityti. paprase, parasiau.. gal ir be reikalo..  bet kas padaryta tas QUOTE(pilypukė @ 2006 01 23, 18:43) svarbu grazus ir mieli prisiminimai  QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 23, 20:52) tikiu, kad autorei istorija brangi ir vienintelė, bet man, kaip skaitytojai - absoliučiai niekas neaišku. na, bet tiek to  gal ir nereikia cia nieko aiskintis.. as rasiau is sirdies, nebutinai visi turi tai suprasti, kartais uztenka ir to kad supranti tik tu pats
1-oji mama
2006 01 24, 16:28
As susimasciau: mylimas zmogus tai didele dovana.Mes turim stengtis isgyventi kartu kuo daugiau akimirku, kokios jos bebutu. Myleti kol duota. Nes viskas taip trapu... aciu treciokei uz toki pasidalijima
Zuikiosaulute
2006 01 27, 13:26
Gal ir romantiska, tik ne visi gali suprasti
Stebukle
2006 01 27, 14:39
Labai grazi ir nuosirdi istorija...
labai grazi ir graudi istorija
Aidairi
2006 01 29, 12:02
Įdomus pasakojimas.. Gaila tik, kad su pabaiga..liūdna..
trečiokė
2006 01 30, 00:17
aciu uz grazius zodzius
vakarėja
2006 01 30, 11:11
 jausminga istorija, isties kaip yra gera ir nuostabu kai dvi mylincios sirdeles sukuria savo meiles zidinuka...kaskart pakurdami meiles kupina pliauska, kad jis neuzgestu.... megaujasi vienas kitu su nuostabiomis ateities iliuzijomis, bet.... kartais likimas pakisa skauduli visam gyvenimui....uzgesina tai kas buvo sukurta mylinciu sirdziu....palikdamas sirdyje baisini skausma.....
trečiokė
2006 01 30, 18:47
QUOTE(mangooo @ 2006 01 30, 12:11)  jausminga istorija, isties kaip yra gera ir nuostabu kai dvi mylincios sirdeles sukuria savo meiles zidinuka...kaskart pakurdami meiles kupina pliauska, kad jis neuzgestu.... megaujasi vienas kitu su nuostabiomis ateities iliuzijomis, bet.... kartais likimas pakisa skauduli visam gyvenimui....uzgesina tai kas buvo sukurta mylinciu sirdziu....palikdamas sirdyje baisini skausma..... nieko nera amzino, toks jau tas gyvenimas.. ehh..
Origami
2006 02 02, 14:41
"Rožė trečiokei" O man atrodo teisinga "numarinti" herojų, kuris po nuotabaus vakaro, nakties ir ryto - išeina su visam
primavera
2006 02 03, 12:31
QUOTE(Ji @ 2006 02 02, 14:41) "Rožė trečiokei" O man atrodo teisinga "numarinti" herojų, kuris po nuotabaus vakaro, nakties ir ryto - išeina su visam  as manyciau, kad autore pasakojo tiesiogine prasme, apie realia mirti  trecioke, meile stipresne uz mirti. kai iskeliauja fizinis kunas, lieka jo energija ir nenuostabu su kuo ji dabar
trecioke issiliejo, isreiske tai, ka jaute, tai kas jai labai svarbu. Ir kas nesuprato to, ka ji rase - tai ir nereikia, vadinasi tam zmogui dar toli iki to, ka isgyveno trecioke. Supras, jei paciam kazka panasaus teks patirti. Nors geriau tokiu patirciu niekada nebutu, tiksliau - kad niekada nebutu tokiu pabaigu  . Sekmes tau, trecioke
trečiokė
2006 02 06, 12:06
 aciu
Man plysta sirdis paskaicius...  netekti bet kuria prasme mylimo tragedija... o istorija supratau taip, kaip supratau
QUOTE(Liuse @ 2006 02 11, 14:40) Man plysta sirdis paskaicius...  netekti bet kuria prasme mylimo tragedija... o istorija supratau taip, kaip supratau  ...taip, praradimo jausmas toks tragišas, kad tuo metu viskas netenka prasmės... nei karjeros, nei studijos, nei vienas pasiekimas, kai prarandi žmogų, be kurio sunku kvėpuoti...dusti lyg žuvis be vandens... ...bet po to, kai jau galų gale atsitiesi, pasidarai žymiai stipresnis ir...labiau suaugęs už tuos, kuriems to niekada neteko patirti.... žinau tą jausmą, kai nebejauti žemės po kojomis ir dangaus virš savęs...
Matelyk
2006 04 23, 15:07
labai liūdna bet kartu ir labai šilta istorija
sėkmės, Trečioke
Erika_v
2006 04 24, 00:12
nieko nereikia pridurti... tai tavo istorija.... ir tu ją turi.... išgyvenai ir paleidai.... stiprybės tau....
stiprybės tau trečioke man labai panašiai atsitiko,tik man dar padavė ieškini i teismą dėl skyrybų, apkaltino mane. gal gali patarti kaip visą tai isgyventi,jei tik gali padėti patarimais,bet jei tau per skaudu,tai tikrai suprasiu iš anksto ačiū jurga
-freya-
2006 06 12, 20:24
Labai gražu. Buk laiminga, trečioke
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 19, 04:13) pagaliau ir vėl tave pamačiau.. ir vėl mes kartu.. gulim.. kalbam iki paryčių.. tiek daug turime viens kitam pasakyti.. o kartu tiek mažai laiko.. apkabini.. pabučiuoji kaktą.. aš pasikeliu ir atsigulu ant tavęs.. jaučiu tavo širdelės plakimą.. jaučiu tavo alsavimą.. jaučiu tave ne šalia savęs, o savyje.. tu nereikalauji iš manes to, kam aš dar nepasiruošus.. taip gera.. taip šilta.. taip ir užmiegu.. ankstus rytas.. kaip visada prižadina žadintuvas.. pajuntu tavo bučinį.. pramerkiu akis ir matau tavo šypseną.. taip ir guli apkabinęs.. prašau kad keltumeisi, nes ir vel paveluosi i darbelį.. tu manęs nepaleidi.. žinai kad kuo ilgiau tai tęsis, tuo sunkiau man bus tave išleisti.. atsikeli.. nueini į vonią, o aš vėl užmiegu.. tik staiga, pajuntu lyžtelėjimą.. dar.. ir dar.. pramerkiu akis ir juokiuosi.. tu mane laižai, kaip šuo laižo mylima šeimininką.. man taip gera.. apkabinu ir įsitempiu tave atgal į lovą.. negaliu paleisti.. nenoriu.. pasigirsta skambutis į duris.. tavęs atvažiavo.. dabar jau tikrai turiu paleisti.. bučinys į lūpas.. staigiai nutrauki antklodę.. kaip visada pliaukštelni per užpakalį ir eini link durų.. lyg jausdama, kad tai paskutinis kartas, kai matau tave, paprašau, kad grįžtum ir dar minutėlę palaikyti mano ranką.. padarai tai.. paduodi ranką.. pabučiuoji manąją.. paskui perbrauki piršteliu per veida.. prisilieti savosiom lupom prie manųjų ir išeini.. išeini su visam.. Papildyta:grazu, bet liudna
juk gyvenimas nestovi vietoje,nuostabiausi dalykai kurie lieka zmogui,tai prisiminimai  tikrai nuostabus atsisveikinimas
Ne_gera
2006 08 04, 21:10
Kažkur labai panašią istoriją skaičiau  Įdomu ar tik ne tą pačia?
Gražu, o svarbiausia širdyje likusi šiluma
Alimonza
2006 08 12, 18:04
Gražu.. Bet ir labai liūdna. Primena mūsų visų laikinumą... O svarbiausia, kad nežinome kiek kam liko... Šiurpas nukrečia apie tai paglvojus... Tada suprantu, kaip kokie diedukai ginčijasi, kuris pirmiau numirs ir paliks kitą...
gagrate
2006 08 31, 12:07
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 19, 05:13) pagaliau ir vėl tave pamačiau.. ir vėl mes kartu.. gulim.. kalbam iki paryčių.. tiek daug turime viens kitam pasakyti.. o kartu tiek mažai laiko.. apkabini.. pabučiuoji kaktą.. aš pasikeliu ir atsigulu ant tavęs.. jaučiu tavo širdelės plakimą.. jaučiu tavo alsavimą.. jaučiu tave ne šalia savęs, o savyje.. tu nereikalauji iš manes to, kam aš dar nepasiruošus.. taip gera.. taip šilta.. taip ir užmiegu.. ankstus rytas.. kaip visada prižadina žadintuvas.. pajuntu tavo bučinį.. pramerkiu akis ir matau tavo šypseną.. taip ir guli apkabinęs.. prašau kad keltumeisi, nes ir vel paveluosi i darbelį.. tu manęs nepaleidi.. žinai kad kuo ilgiau tai tęsis, tuo sunkiau man bus tave išleisti.. atsikeli.. nueini į vonią, o aš vėl užmiegu.. tik staiga, pajuntu lyžtelėjimą.. dar.. ir dar.. pramerkiu akis ir juokiuosi.. tu mane laižai, kaip šuo laižo mylima šeimininką.. man taip gera.. apkabinu ir įsitempiu tave atgal į lovą.. negaliu paleisti.. nenoriu.. pasigirsta skambutis į duris.. tavęs atvažiavo.. dabar jau tikrai turiu paleisti.. bučinys į lūpas.. staigiai nutrauki antklodę.. kaip visada pliaukštelni per užpakalį ir eini link durų.. lyg jausdama, kad tai paskutinis kartas, kai matau tave, paprašau, kad grįžtum ir dar minutėlę palaikyti mano ranką.. padarai tai.. paduodi ranką.. pabučiuoji manąją.. paskui perbrauki piršteliu per veida.. prisilieti savosiom lupom prie manųjų ir išeini.. išeini su visam.. Ka reiskia tas jo isejimas ir kur nesupratau,bet seip tai nematau cia jokios romantiskos,kazkokie seksualiniai ir gaslus isgyvenimai(laizai kaip suo ,paukslelejimas per uzpakali ir pns.) Papildyta:QUOTE(trečiokė @ 2006 01 21, 05:07) pirma, aiskiai pradzioj parasiau, kad jis is manes nereikalavo to ko as dar duoti jam negalejau, tai reiskia kad as su juo nesimylejau  bet dar nereiskia kad daviau skaistybes izadus antra, as turejau cia rasyti kaip as zliumbiau n dienu, kaip kentejau? cia 'Kertele sielai' ar 'Romantiskiausias mano gyvenimo vakaras...'? pabaigos isvis cia nereikejo rasyt kaip dabar matau. gaila jau nebeduoda redaguot zinutes. nes ji istikro labai ne i tema trecia, as neturiu jokio noro po tai kapstytis, ziureti tos akys istikro buvo uzmerktos ar atmerktos, bet jei tau taip idomu galiu surasti ta laikrasti ir duot paciai pasiziuret, nes as i ji tikrai ziureti dar karta nesiruosiu. nes as i ji tikrai ziureti dar karta nesiruosiu;Nu jo , i paskenduolius nelabai malonu ziureti
|
|