Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: paskutinė naktis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
Vilytshiukė
Nuostabi istorija.... Labai graziai papasakota... Graudziai grazu... Buk laiminga, trecioke biggrin.gif 4u.gif
perlita3
Ko cia taip visos alpsta,nieko cia ypatingo nematau, o tas dalykelis tai tikrai yra smileysex.gif
Latelle
Ta istorija aiski tik paciai autorei.... g.gif
Soni
pabaigos galėjo nebūti, nieko romantiško
braskute_v
Tikrai labai liūdna.... Vieną dieną visi išeisime.... verysad.gif
pukpuk
Kartais, kai mano vyras išeina į darbą man ateina baisi mintis, kad gal būt aš jį matau paskutinį kartą... unsure.gif šiurpas net nubėga...
chanuma
smile.gif pradzia patiko pabaigos nesupratau. g.gif
Vilijuke
ko cia nesuprast? buvo du zmones romantiskas vakaras be isipareigojimu 4u.gif issiskyrimas o po to tik suzinojimas kas ivyko g.gif as taip supratau si romantiska liudna pasaka 4u.gif
Chanson
QUOTE(Nanuk @ 2006 10 06, 13:53)
Kartais, kai mano vyras išeina į darbą man ateina baisi mintis, kad gal būt aš jį matau paskutinį kartą...  unsure.gif  šiurpas net nubėga...
*

nereikia gyventi, galvojant, kad kazkas ar tu pati viena diena numirsi, susirgsi ir pan... Zinok, taip ir bus! Tikrai! O ka tu gali pakeisti? Hm, pati zinai, kad nieko. Tai kam apie tai galvoti?
Vienintelis atvejis, kai verta apie tai susimastyti - tai kai perziurineji vertybes tam tikras, bendravimo su artimaisiais ypatumus ir pan. Juk kol esame cia, turime tiek atiduoti ir tiek gauti (dvasine prasme), kiek tik imanoma. Nes veliau gailesimes, kad to nepadarem!
Nebereikalo internetu klaidzioja visokie kvailalaiskiai, kaip viena moteris niekada neuzsidejo apatiniu, nes saugojo juos ypatingai diena, ar kazkas laiku nepasake "myliu" ar atideliojo skambuti seniai pazystamam draugui... Kazkokios prasmes cia yra...
--
O kas liecia pacia istorija, tai man ji nei romantiska pernelyg, nei liudna, nei tragiska... Vat tik nesupratau - kieno ten megztini autore uzsidejo? To vyro?
awiux
pabaigos galėjo ir nebūt g.gif
laikykis 4u.gif
tanitausa
graudu, bet tai tikrai gyvenime buna cray.gif cray.gif cray.gif
kristuxe
labai liudna ir grazi istorija 4u.gif tik gaila,kad su liudna pabaiga cray.gif
*Jalta*
Tiek romantikos jaunutėje širdyje. Pirmi meilės atradimai ir praradimai. wub.gif wub.gif wub.gif
Butaforija
trečiokė wub.gif wub.gif nuostabi istorija nors ir liudna, net ašaros akyse susikaupe cray.gif
brytva
cray.gif cray.gif cray.gif
tikrai sudrėko akys...liūdna istorija, bet kaip supratau į širdį atėjo nauja meilė...
rugiagėlė
Nieko nesupratau. Koks išėjimas su visam? na reikėtų aiškesnės pabaigos, nes dabar kievienas interpretuojame savaip. O gal taip ir geriau.
Chikipiki
Labai gyvenimiska istorija, labai grazi, bet kartu ir liudna.. Sunku prarasti artima zmogu, pati tai patiriau, tuo labiau kai viskas tik prasideda (kaip supratau is tavo istorijos). Nesuprantu mergaites ko jus nesupratot? Ir nesuprantu kam kaltinti zmogu kad parase pabaiga, jug pacios praset pratesti. Ir nereikia sarkastisku pasakimu, tai zema.
erdni20
grazi istorija tik kad su liudna pabaiga bet vis tiek grazu
Gegas
labai nuosirdu ir atvira, man labai patiko,
nors ir paskutine diena, bet dziaugiuosi, kad tu ja prisimeni tokia: grazia, romantiska, tyra ir miela
mariana
Aš manau, kad kiekviena šią istoriją supratom savaip... Mane ji tikrai sukrėtė. nežinau ar drįsčiau tokią parašyti, jei tai liestų mano gyvenimą, būtų per daug skaudu, o aš ne tokia stipri.. Gerbiu tave trečioke jau vien už stiprybę
Agnechn
manau kad istorija labai grazi, o pabaiga skausminga... Kai zmogaus nebera jau niekaip nesugrazinsi santykiu ir delto labai liudna, kad net pasvajot nebegali... unsure.gif
Kristinakristina
Apsiverkiau skaitydama...net kukciojau cray.gif Galbut todel kad pati daznai pagalvoju, jog ryt galiu nebesusitikti su savo zmogum...
Tonydi
Grazi istorija, tik pabaiga liudna
Saldainė
perskaiciau du kartus. grazu, bet labai liudna istorija
organizatore
grazhi istorija, tik ne jos pabaiga ax.gif
ginta+donatas
PRADZIA AISTRINGA YDOMI KAZKADA PANASU JAUSMA PATYRIAU............... BET GALAS ZIAURUS schmoll.gif TIKIUOSI JIS NETIKRAS... GERAI DESTAI MINTIS PARASYK DAR ;LAUKSIU

vaivam
O cia tavo fantazijos ar realios istorijos wub.gif
Marsella
labai jausminga, graudi istorija smile.gif ax.gif verysad.gif
Atlante
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 20, 23:39)
viskas kas grazu kada nors baigiasi smile.gif

*

drinks_cheers.gif
gražiai aprašei 4u.gif
elickaa
grazi,ir liudna istorija..
Dominykos
graudu verysad.gif
Lotyna
Romantiska, bet labai jau graudi ir sukrecianti istorija verysad.gif
evening-dew
4u.gif
mamaa
tikras romanas wub.gif
haneriete
Man čia visiška nesąmonė ir jokios romantikos. Kaip man įdomu, kad visos moteriškės įžvelgia didžiulę romantiką vien tame, kad vyras numirė...
Nikte
Leiskit paklausti.. blink.gif cia romantiskiausias gyvenimo vakaras? unsure.gif na tebunie.. kaip kas supranta romantika.. taciau man tai jau primena siaubo trileri.. tikiuos gyvenime turesi romantiskesniu vakaru.. mirksiukas.gif
vytex
na pakankamai stipriai... smile.gif
kristuler
na tikrai sudominanti ir jautri istorija,o pabaiga tikrai nebutina
neringulia
kaip baisu verysad.gif tikrai... net kruptelejau verysad.gif tikiuosi, kad laikas isgyde zaizdas ir liko tik grazus prisiminimai 4u.gif
egmara
4u.gif
Gretuteka
pradžioje pagalvojau, kad cituojama knyga...kažkaip viskas netikra..bet ko gyvenime nenutinka...
giedre88
QUOTE(melagele @ 2006 01 21, 02:16)
Ir as!!!!!! Ir as reikalauju pabaigos 4u.gif
*

4u.gif
Jugita29
nu cia kazkas siurpaus, ner per kuna eina tokie zodziai sad.gif kazkaip romantika nekvepia, bet vis gi tiketi ja reikia smile.gif
milam
grazu, bet graudu wub.gif
Inganer
o man visai patiko , kad gala parasei, kad ir labai liudna verysad.gif
Speige
Nenoriu tokios pabaigos cry.gif
*visterija*
jo g.gif g.gif ..........prisiprašėt pabaigos , dabar tik ir matau lavondėmes , ..........košmaras blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.