Nuostabi istorija.... Labai graziai papasakota... Graudziai grazu... Buk laiminga, trecioke
Ko cia taip visos alpsta,nieko cia ypatingo nematau, o tas dalykelis tai tikrai yra
Ta istorija aiski tik paciai autorei....
pabaigos galėjo nebūti, nieko romantiško
Tikrai labai liūdna.... Vieną dieną visi išeisime....
Kartais, kai mano vyras išeina į darbą man ateina baisi mintis, kad gal būt aš jį matau paskutinį kartą...
ko cia nesuprast? buvo du zmones romantiskas vakaras be isipareigojimu
QUOTE(Nanuk @ 2006 10 06, 13:53) Kartais, kai mano vyras išeina į darbą man ateina baisi mintis, kad gal būt aš jį matau paskutinį kartą... nereikia gyventi, galvojant, kad kazkas ar tu pati viena diena numirsi, susirgsi ir pan... Zinok, taip ir bus! Tikrai! O ka tu gali pakeisti? Hm, pati zinai, kad nieko. Tai kam apie tai galvoti? Vienintelis atvejis, kai verta apie tai susimastyti - tai kai perziurineji vertybes tam tikras, bendravimo su artimaisiais ypatumus ir pan. Juk kol esame cia, turime tiek atiduoti ir tiek gauti (dvasine prasme), kiek tik imanoma. Nes veliau gailesimes, kad to nepadarem! Nebereikalo internetu klaidzioja visokie kvailalaiskiai, kaip viena moteris niekada neuzsidejo apatiniu, nes saugojo juos ypatingai diena, ar kazkas laiku nepasake "myliu" ar atideliojo skambuti seniai pazystamam draugui... Kazkokios prasmes cia yra... -- O kas liecia pacia istorija, tai man ji nei romantiska pernelyg, nei liudna, nei tragiska... Vat tik nesupratau - kieno ten megztini autore uzsidejo? To vyro?
pabaigos galėjo ir nebūt
laikykis
graudu, bet tai tikrai gyvenime buna
labai liudna ir grazi istorija
Tiek romantikos jaunutėje širdyje. Pirmi meilės atradimai ir praradimai.
trečiokė
tikrai sudrėko akys...liūdna istorija, bet kaip supratau į širdį atėjo nauja meilė...
Nieko nesupratau. Koks išėjimas su visam? na reikėtų aiškesnės pabaigos, nes dabar kievienas interpretuojame savaip. O gal taip ir geriau.
Labai gyvenimiska istorija, labai grazi, bet kartu ir liudna.. Sunku prarasti artima zmogu, pati tai patiriau, tuo labiau kai viskas tik prasideda (kaip supratau is tavo istorijos). Nesuprantu mergaites ko jus nesupratot? Ir nesuprantu kam kaltinti zmogu kad parase pabaiga, jug pacios praset pratesti. Ir nereikia sarkastisku pasakimu, tai zema.
grazi istorija tik kad su liudna pabaiga bet vis tiek grazu
labai nuosirdu ir atvira, man labai patiko,
nors ir paskutine diena, bet dziaugiuosi, kad tu ja prisimeni tokia: grazia, romantiska, tyra ir miela
Aš manau, kad kiekviena šią istoriją supratom savaip... Mane ji tikrai sukrėtė. nežinau ar drįsčiau tokią parašyti, jei tai liestų mano gyvenimą, būtų per daug skaudu, o aš ne tokia stipri.. Gerbiu tave trečioke jau vien už stiprybę
manau kad istorija labai grazi, o pabaiga skausminga... Kai zmogaus nebera jau niekaip nesugrazinsi santykiu ir delto labai liudna, kad net pasvajot nebegali...
Apsiverkiau skaitydama...net kukciojau
Grazi istorija, tik pabaiga liudna
perskaiciau du kartus. grazu, bet labai liudna istorija
grazhi istorija, tik ne jos pabaiga
PRADZIA AISTRINGA YDOMI KAZKADA PANASU JAUSMA PATYRIAU............... BET GALAS ZIAURUS
O cia tavo fantazijos ar realios istorijos
labai jausminga, graudi istorija
grazi,ir liudna istorija..
graudu
Romantiska, bet labai jau graudi ir sukrecianti istorija
tikras romanas
Man čia visiška nesąmonė ir jokios romantikos. Kaip man įdomu, kad visos moteriškės įžvelgia didžiulę romantiką vien tame, kad vyras numirė...
Leiskit paklausti..
na pakankamai stipriai...
na tikrai sudominanti ir jautri istorija,o pabaiga tikrai nebutina
kaip baisu
pradžioje pagalvojau, kad cituojama knyga...kažkaip viskas netikra..bet ko gyvenime nenutinka...
nu cia kazkas siurpaus, ner per kuna eina tokie zodziai
grazu, bet graudu
o man visai patiko , kad gala parasei, kad ir labai liudna
Nenoriu tokios pabaigos
jo
|