Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: paskutinė naktis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
trečiokė
pagaliau ir vėl tave pamačiau.. ir vėl mes kartu.. gulim.. kalbam iki paryčių.. tiek daug turime viens kitam pasakyti.. o kartu tiek mažai laiko.. apkabini.. pabučiuoji kaktą.. aš pasikeliu ir atsigulu ant tavęs.. jaučiu tavo širdelės plakimą.. jaučiu tavo alsavimą.. jaučiu tave ne šalia savęs, o savyje.. tu nereikalauji iš manes to, kam aš dar nepasiruošus.. taip gera.. taip šilta.. taip ir užmiegu..

ankstus rytas.. kaip visada prižadina žadintuvas.. pajuntu tavo bučinį.. pramerkiu akis ir matau tavo šypseną.. taip ir guli apkabinęs.. prašau kad keltumeisi, nes ir vel paveluosi i darbelį.. tu manęs nepaleidi.. žinai kad kuo ilgiau tai tęsis, tuo sunkiau man bus tave išleisti.. atsikeli.. nueini į vonią, o aš vėl užmiegu..

tik staiga, pajuntu lyžtelėjimą.. dar.. ir dar.. pramerkiu akis ir juokiuosi.. tu mane laižai, kaip šuo laižo mylima šeimininką.. man taip gera.. apkabinu ir įsitempiu tave atgal į lovą.. negaliu paleisti.. nenoriu.. pasigirsta skambutis į duris.. tavęs atvažiavo.. dabar jau tikrai turiu paleisti.. bučinys į lūpas.. staigiai nutrauki antklodę.. kaip visada pliaukštelni per užpakalį ir eini link durų..

lyg jausdama, kad tai paskutinis kartas, kai matau tave, paprašau, kad grįžtum ir dar minutėlę palaikyti mano ranką.. padarai tai.. paduodi ranką.. pabučiuoji manąją.. paskui perbrauki piršteliu per veida.. prisilieti savosiom lupom prie manųjų ir išeini.. išeini su visam..
*sm*
4u.gif
trečiokė
QUOTE(vatide @ 2006 01 19, 15:45)
4u.gif
*

smile.gif
Becel
truputį liūdnoka, bet vis tiek wub.gif
trečiokė
QUOTE(Baltija @ 2006 01 19, 18:48)
truputį liūdnoka, bet vis tiek  wub.gif
*

aciu Baltija smile.gif
Nieko sau
tokias istorijas skaitant norisi cry.gif

bet tikrai grazu ir griebia uz sirdies wub.gif
trečiokė
QUOTE(gritte @ 2006 01 20, 18:25)
tokias istorijas skaitant norisi cry.gif

bet tikrai grazu ir griebia uz sirdies  wub.gif
*

viskas kas grazu kada nors baigiasi smile.gif

aciu gritte 4u.gif
Germante
QUOTE(trecioke @ 2006 01 19, 02:13)
išeini su visam..
*

O kur isejo? Ir kodel su visam? Reikalauju istorijos pabaigos!!! biggrin.gif ax.gif biggrin.gif
melagele
Ir as!!!!!! Ir as reikalauju pabaigos 4u.gif
trečiokė
Tą rytą atsibudus nusiprausiau.. Apsirengiau tavo megstinį.. Buvo žvarboka.. Su plačia šypsena traukiau link namų.. Kitą naktį dar jaučiau tavo rankas ant savo kūno.. Nors tada tu buvai jau labai labai toli..

Veiksmas po 5 metų.. Pilnatis.. Pagaliau ir vel tu sugrįžti pas mane.. Aš vėl matau tavo žvilgančias akis.. Vel galiu prisiliesti prie tavųjų lūpų.. Ir vėl jaučiuosi visiškai saugi.. Prižadina vaiko krykštavimas.. Pramerkiu akis.. Šalia ant spinteles randu dar šiltos kavos puodelį.. Šios dienos laikraštį.. Pabučiuoju savo mažylį.. Iškeliu iš lovytės.. Atsisedus gurkšnoju kavą ir skaitau naujienas.. Staiga sušmėžavo pažystamos akys.. Į mane žvelgė lavondėmėm nusėto vyriškio veidas.. Antraštė skelbė: "Neatpažintas lavonas, rastas prie Nėries"..
apelsincike
menka pastabele:
jei veiksmas po 5 metu,kaip gali krykstauti vaikas mzas loveleje?(nebent jis kito)
jei praejo 5 metai,kodel iki tol jo nepasigedai?
jei vyras istrauktas is Neries,jis negali buti atsimerkes nes dazniausiai paskendes kunas buna ispurtes ir akiu nesimato. 4u.gif Kazkaip logiskai reiktu tai ivesti..
p.s.as nepiktybiskai ir nesikabineju... mirksiukas.gif
trečiokė
QUOTE(apelsincike @ 2006 01 21, 03:30)
menka pastabele:
jei veiksmas po 5 metu,kaip gali krykstauti vaikas mzas loveleje?(nebent jis kito)
jei praejo 5 metai,kodel iki tol jo nepasigedai?
jei vyras istrauktas is Neries,jis negali buti atsimerkes nes dazniausiai paskendes kunas buna ispurtes ir akiu nesimato. 4u.gif Kazkaip logiskai reiktu tai ivesti..
p.s.as nepiktybiskai ir nesikabineju... mirksiukas.gif
*

pirma, aiskiai pradzioj parasiau, kad jis is manes nereikalavo to ko as dar duoti jam negalejau, tai reiskia kad as su juo nesimylejau schmoll.gif bet dar nereiskia kad daviau skaistybes izadus rolleyes.gif

antra, as turejau cia rasyti kaip as zliumbiau n dienu, kaip kentejau? cia 'Kertele sielai' ar 'Romantiskiausias mano gyvenimo vakaras...'? pabaigos isvis cia nereikejo rasyt kaip dabar matau. gaila jau nebeduoda redaguot zinutes. nes ji istikro labai ne i tema

trecia, as neturiu jokio noro po tai kapstytis, ziureti tos akys istikro buvo uzmerktos ar atmerktos, bet jei tau taip idomu galiu surasti ta laikrasti ir duot paciai pasiziuret, nes as i ji tikrai ziureti dar karta nesiruosiu.
apelsincike
sorry.As tikrai nepiktybiskai.Tiesiog...Galvojau,kad viskas yra siek tiek hiperbolizuota...Ir parasiau,kad nesikabineju. 4u.gif
trečiokė
QUOTE(apelsincike @ 2006 01 21, 04:13)
sorry.As tikrai nepiktybiskai.Tiesiog...Galvojau,kad viskas yra siek tiek hiperbolizuota...Ir parasiau,kad nesikabineju. 4u.gif
*

viskas gerai 4u.gif pati kalta visdelto wink.gif sakau kad tos pabaigos cia visiskai nereikejo schmoll.gif
pakalnutė
Nemanau, kad čia reikia kabinėtis.Skaitykim, grožėkimės ir tiek.nono.gif

Šaunuolė, trecioke clap.gif
cold_girl
Begalo jaudinanti ir ydomi istorija 4u.gif
trečiokė
QUOTE(pakalnutė @ 2006 01 21, 10:53)
Šaunuolė, trecioke clap.gif
*

QUOTE(cold_girl @ 2006 01 21, 23:37)
Begalo jaudinanti ir ydomi istorija  4u.gif
*

aciu mergaites 4u.gif
EMILIUX
Man tai labai liūdna,trečioke,tavo istorija verysad.gif ,bet t verysad.gif bet tikiu,kad to kas buvo gera ir gražu nepamirši wub.gif
trečiokė
QUOTE(EMILIUX @ 2006 01 22, 01:36)
Man tai labai liūdna,trečioke,tavo istorija  verysad.gif ,bet t verysad.gif  bet tikiu,kad to kas buvo gera ir gražu nepamirši  wub.gif
*

4u.gif

o jau jusu su pakalnute mergyciu grazumas koks wub.gif paisysimes i zentus, gal kuri nors neisbrokuosit g.gif bigsmile.gif
Zaiza
Na labai liudna....
verysad.gif
Bet tikiu kad esi dabar laiminga noriu tuo tikėti.....
trečiokė
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 22, 15:47)
cray.gif  wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(Zaiza @ 2006 01 22, 16:20)
Na labai liudna....
verysad.gif
Bet tikiu kad esi dabar laiminga noriu tuo tikėti.....
*

nu nesigraudinkit cia ir manes negraudinkit wink.gif

Zaiza, esu 4u.gif
Zaiza
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 22, 19:47)
Zaiza, esu  4u.gif
*

thumbup.gif taip ir turi būti thumbup.gif
Krisliukas
Truputi as sitos istorijos nesupratau. Liudna-siurpu ir baisu (pabaigoje). Tikrai nereikejo rasyti. Nepyk. Tiksliau man nereikejo skaityti.
pilypukė
svarbu grazus ir mieli prisiminimai mirksiukas.gif
pienių jūra
tikiu, kad autorei istorija brangi ir vienintelė, bet man, kaip skaitytojai - absoliučiai niekas neaišku. na, bet tiek to 4u.gif
trečiokė
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 23, 16:01)
Truputi as sitos istorijos nesupratau. Liudna-siurpu ir baisu (pabaigoje). Tikrai nereikejo rasyti. Nepyk. Tiksliau man nereikejo skaityti.
*

paprase, parasiau.. gal ir be reikalo.. doh.gif bet kas padaryta tas

QUOTE(pilypukė @ 2006 01 23, 18:43)
svarbu grazus ir mieli prisiminimai  mirksiukas.gif
*

4u.gif

QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 23, 20:52)
tikiu, kad autorei istorija brangi ir vienintelė, bet man, kaip skaitytojai - absoliučiai niekas neaišku. na, bet tiek to 4u.gif
*

gal ir nereikia cia nieko aiskintis.. as rasiau is sirdies, nebutinai visi turi tai suprasti, kartais uztenka ir to kad supranti tik tu pats wink.gif
1-oji mama
As susimasciau: mylimas zmogus tai didele dovana.Mes turim stengtis isgyventi kartu kuo daugiau akimirku, kokios jos bebutu. Myleti kol duota. Nes viskas taip trapu...
aciu treciokei uz toki pasidalijima rolleyes.gif
Zuikiosaulute
Gal ir romantiska, tik ne visi gali suprasti doh.gif
Stebukle
Labai grazi ir nuosirdi istorija...
Medona
labai grazi ir graudi istorija verysad.gif wub.gif
Aidairi
Įdomus pasakojimas.. Gaila tik, kad su pabaiga..liūdna..
trečiokė
aciu uz grazius zodzius 4u.gif
vakarėja
4u.gif jausminga istorija, isties kaip yra gera ir nuostabu kai dvi mylincios sirdeles sukuria savo meiles zidinuka...kaskart pakurdami meiles kupina pliauska, kad jis neuzgestu.... megaujasi vienas kitu su nuostabiomis ateities iliuzijomis, bet.... kartais likimas pakisa skauduli visam gyvenimui....uzgesina tai kas buvo sukurta mylinciu sirdziu....palikdamas sirdyje baisini skausma.....
trečiokė
QUOTE(mangooo @ 2006 01 30, 12:11)
4u.gif jausminga istorija, isties kaip yra gera ir nuostabu kai dvi mylincios sirdeles sukuria savo meiles zidinuka...kaskart pakurdami  meiles kupina pliauska, kad jis neuzgestu.... megaujasi vienas kitu su nuostabiomis ateities iliuzijomis, bet.... kartais likimas pakisa skauduli visam gyvenimui....uzgesina tai kas buvo sukurta mylinciu sirdziu....palikdamas sirdyje baisini skausma.....
*

nieko nera amzino, toks jau tas gyvenimas.. ehh.. verysad.gif
Origami
"Rožė trečiokei" wub.gif

O man atrodo teisinga "numarinti" herojų, kuris po nuotabaus vakaro, nakties ir ryto - išeina su visam 4u.gif
primavera
QUOTE(Ji @ 2006 02 02, 14:41)
"Rožė trečiokei"  wub.gif

O man atrodo teisinga "numarinti" herojų, kuris po nuotabaus vakaro, nakties ir ryto - išeina su visam 4u.gif
*

as manyciau, kad autore pasakojo tiesiogine prasme, apie realia mirti g.gif

trecioke, meile stipresne uz mirti. kai iskeliauja fizinis kunas, lieka jo energija ir nenuostabu su kuo ji dabar wub.gif
Amica
trecioke issiliejo, isreiske tai, ka jaute, tai kas jai labai svarbu. Ir kas nesuprato to, ka ji rase - tai ir nereikia, vadinasi tam zmogui dar toli iki to, ka isgyveno trecioke. Supras, jei paciam kazka panasaus teks patirti. Nors geriau tokiu patirciu niekada nebutu, tiksliau - kad niekada nebutu tokiu pabaigu verysad.gif .
Sekmes tau, trecioke 4u.gif
trečiokė
blush2.gif aciu smile.gif
Liuse
Man plysta sirdis paskaicius... verysad.gif netekti bet kuria prasme mylimo tragedija... o istorija supratau taip, kaip supratau 4u.gif
Jūra_
QUOTE(Liuse @ 2006 02 11, 14:40)
Man plysta sirdis paskaicius...  verysad.gif netekti bet kuria prasme mylimo tragedija... o istorija supratau taip, kaip supratau 4u.gif
*

...taip, praradimo jausmas toks tragišas, kad tuo metu viskas netenka prasmės... nei karjeros, nei studijos, nei vienas pasiekimas, kai prarandi žmogų, be kurio sunku kvėpuoti...dusti lyg žuvis be vandens...
...bet po to, kai jau galų gale atsitiesi, pasidarai žymiai stipresnis ir...labiau suaugęs už tuos, kuriems to niekada neteko patirti....

žinau tą jausmą, kai nebejauti žemės po kojomis ir dangaus virš savęs...
Matelyk
labai liūdna sad.gif bet kartu ir labai šilta istorija wub.gif

sėkmės, Trečioke mirksiukas.gif
Erika_v
nieko nereikia pridurti... tai tavo istorija.... ir tu ją turi.... išgyvenai ir paleidai.... stiprybės tau....
jurges
stiprybės tau trečioke
man labai panašiai atsitiko,tik man dar padavė ieškini i teismą dėl skyrybų, apkaltino mane.
gal gali patarti kaip visą tai isgyventi,jei tik gali padėti patarimais,bet jei tau per skaudu,tai tikrai suprasiu
iš anksto ačiū jurga
-freya-
Labai gražu. Buk laiminga, trečioke wub.gif
aratig
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 19, 04:13)
pagaliau ir vėl tave pamačiau.. ir vėl mes kartu.. gulim.. kalbam iki paryčių.. tiek daug turime viens kitam pasakyti.. o kartu tiek mažai laiko.. apkabini.. pabučiuoji kaktą.. aš pasikeliu ir atsigulu ant tavęs.. jaučiu tavo širdelės plakimą.. jaučiu tavo alsavimą.. jaučiu tave ne šalia savęs, o savyje.. tu nereikalauji iš manes to, kam aš dar nepasiruošus.. taip gera.. taip šilta.. taip ir užmiegu..

ankstus rytas.. kaip visada prižadina žadintuvas.. pajuntu tavo bučinį.. pramerkiu akis ir matau tavo šypseną.. taip ir guli apkabinęs.. prašau kad keltumeisi, nes ir vel paveluosi i darbelį.. tu manęs nepaleidi.. žinai kad kuo ilgiau tai tęsis, tuo sunkiau man bus tave išleisti.. atsikeli.. nueini į vonią, o aš vėl užmiegu..

tik staiga, pajuntu lyžtelėjimą.. dar.. ir dar.. pramerkiu akis ir juokiuosi.. tu mane laižai, kaip šuo laižo mylima šeimininką.. man taip gera.. apkabinu ir įsitempiu tave atgal į lovą.. negaliu paleisti.. nenoriu.. pasigirsta skambutis į duris.. tavęs atvažiavo.. dabar jau tikrai turiu paleisti.. bučinys į lūpas.. staigiai nutrauki antklodę.. kaip visada pliaukštelni per užpakalį ir eini link durų..

lyg jausdama, kad tai paskutinis kartas, kai matau tave, paprašau, kad grįžtum ir dar minutėlę palaikyti mano ranką.. padarai tai.. paduodi ranką.. pabučiuoji manąją.. paskui perbrauki piršteliu per veida.. prisilieti savosiom lupom prie manųjų ir išeini.. išeini su visam..
*

Papildyta:
grazu, bet liudna 4u.gif
agne22
juk gyvenimas nestovi vietoje,nuostabiausi dalykai kurie lieka zmogui,tai prisiminimai smile.gif tikrai nuostabus atsisveikinimas thumbup.gif
Ne_gera
Kažkur labai panašią istoriją skaičiau g.gif Įdomu ar tik ne tą pačia? g.gif
lau
Gražu, o svarbiausia širdyje likusi šiluma wub.gif
Alimonza
Gražu.. Bet ir labai liūdna. Primena mūsų visų laikinumą... O svarbiausia, kad nežinome kiek kam liko... Šiurpas nukrečia apie tai paglvojus... Tada suprantu, kaip kokie diedukai ginčijasi, kuris pirmiau numirs ir paliks kitą... unsure.gif
gagrate
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 19, 05:13)

*

Ka reiskia tas jo isejimas ir kur nesupratau,bet seip tai nematau cia jokios romantiskos,kazkokie seksualiniai ir gaslus isgyvenimai(laizai kaip suo ,paukslelejimas per uzpakali ir pns.) smileysex.gif
Papildyta:
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 21, 05:07)
pirma, aiskiai pradzioj parasiau, kad jis is manes nereikalavo to ko as dar duoti jam negalejau, tai reiskia kad as su juo nesimylejau  schmoll.gif  bet dar nereiskia kad daviau skaistybes izadus  rolleyes.gif

antra, as turejau cia rasyti kaip as zliumbiau n dienu, kaip kentejau? cia 'Kertele sielai' ar 'Romantiskiausias mano gyvenimo vakaras...'? pabaigos isvis cia nereikejo rasyt kaip dabar matau. gaila jau nebeduoda redaguot zinutes. nes ji istikro labai ne i tema

trecia, as neturiu jokio noro po tai kapstytis, ziureti tos akys istikro buvo uzmerktos ar atmerktos, bet jei tau taip idomu galiu surasti ta laikrasti ir duot paciai pasiziuret, nes as i ji tikrai ziureti dar karta nesiruosiu.
*

nes as i ji tikrai ziureti dar karta nesiruosiu;Nu jo , i paskenduolius nelabai malonu ziureti biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.