vejvaike
2006 01 19, 08:51
Lauke siandien -24. bepigu man: auginu vaika namie, todel sedesim abudu siltuose namuose ir nosies i lauka nekisim  Bet gi tai amzinai nesites... Todel bandau isivaizduot situacija: lauke zemiau 20, ankstyvas rytas, man i darba, vyrui irgi, mokyklinukams pamokos atsauktos, o ka daryt su darzelinukais? iki darzelio gabaliuka reikia paeiti; kad uzvest masina, reikia prasildinet apie 20 min, beje, gal dar ir neuzsives, tai ka gi daryt su mazyliu, vyniot i anklode ir nest, kviest taksa? o gal aukle i namus?.... mamos, kaip elgiates?
Aš tai vesiu į darželį  Tuoj šiek tiek įšils lauke, pašildysiu mašiną ir iki darželio durų nuvešiu. Galėčiau ir namie palikt, bet kad pas mus namie daug šalčiau negu daržely  dabar vos 17 berodo
mes irgi šįryt išvedėm į darželį, tiksliau išvežėm  Ir pirmyn ir atgal su mašina, nors iki darželio vos 10 min eiti pėsčiomis.
Mes irgi išvežėm vaikiukus į darželį,darželyje šilta
*Varlė*
2006 01 19, 16:22
QUOTE(Aurėja @ 2006 01 19, 10:02) mes irgi šįryt išvedėm į darželį, tiksliau išvežėm  Ir pirmyn ir atgal su mašina, nors iki darželio vos 10 min eiti pėsčiomis. Man irgi iki darželio 10 min., bet neturiu mašinos, teko vesti  Gerai, kad pavėjui buvo nueiti. O grižti  Jau kaupiuosi morališkai
O mes nosies i lauka siandien neiskisom. Gerai, kad nedirbu, nes masinos neturiu o darzelis toli....
Maniškės liko namuose su močiute, o pati važiavau į paskaitas, bet reikėjo gerus du ratus apvažiuoti, kad mašina įšiltų.
vaižgantė
2006 01 19, 18:43
Mano dukrytė šiandien liko su broliu, kuris džiaugėsi, kad nereikia į mokyklą... Su auklės pareigom susitvarkė puikiai. Rytoj irgi aukle bus...
ugniuke
2006 01 19, 19:00
Mes taip pat siltai ir jaukiai sedim abi namuose  , ir atrodo kad dar ilgai negalesim nosies iskist - visa savaite baisius salcius pranesa
O prognozės tikrai  nes gali iki mėnesio pabaigos šaltukas užtrukti ... Tai gerai kad nors darželis kieme, o iki darbo 7 km važiuojant mašina net neįšilo, rankos su pirštinėm nušalė... šaltis kaip senais "gerais" laikais
Šiomis dienomis džiaugiuosi, kad galim tupėt namuos.Dar nedirbu, o šalčio ir pati negaliu pakęst.Gal tik minusas, kad vaikams namai jau pradeda atsibost.
SuperBaba
2006 01 21, 22:39
Mes sedim namuose. Dar darzelio nelankom, o ir as nedirbu  Vat jei dirbciau, tai bandyciau masina uzvest, kad nuvest i darza, nors laaabai abejiju, kad uzsivestu  kvieciau taksa tada...
Mano vaikai buvo su močiute pasilikę .  Bet kitą savaitę turėsiu laisvą, nereikės eiti darban, tai nesuku sau galvos.
Mes dar nelankom darželio, tai nuo šalčio slepiamės namie  . Bet vaikas prabunda pažiūri pro langą- saulė šviečia, giedra  . Ir varo mane eiti su juo į kiemą. Jam atrodo, kad labai geras oras, o aiškinu- tai pyksta, kad neklausau jo ir nevedu
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 21, 22:39) Mes sedim namuose. Dar darzelio nelankom, o ir as nedirbu  Vat jei dirbciau, tai bandyciau masina uzvest, kad nuvest i darza, nors laaabai abejiju, kad uzsivestu  kvieciau taksa tada... Kas dėl takso tai penktadienį prisikambinti buvo neįmanoma, o kai stebuklingu būdu pavyko...  pasakė kad reiks laukti nuo 1 iki 2 valandų  čia į darbą ryte važiuoti
knielita
2006 01 23, 14:44
Vaikas su aukle buna namie. Labai dizugiuosi, kad turim aukle, nes i darzeli geras kelio gabalas  Reikia ir su troleibusu pavaziuoti, tad nezinau kaip butu pasibaige, nes masina tik po ilgo ikalbinejimo vyrui pasidave  O dabar sedi abu namuose siltai
Olimpiete
2007 08 12, 17:55
mes jau -15 i lauka nosies nekisam
QUOTE(Olimpiete @ 2007 08 12, 18:55) mes jau -15 i lauka nosies nekisam 
jurgitav
2007 09 02, 19:41
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 20:29) jau ir prie -10 i kiema neinam jei vejas saltas
Bergamotė
2008 02 10, 20:19
Naaa, tikriausiai sios problemos daugiau nebebus niekada Lietuvoj, pagal visus pozymius
panasu  bent jau artimiausiu metu
ingakyca
2008 02 11, 15:03
QUOTE(jolita-is @ 2008 02 10, 22:19) Naaa, tikriausiai sios problemos daugiau nebebus niekada Lietuvoj, pagal visus pozymius Ir labai dėl to džiaugiuosi  Nes man nepatinka, nei kai per šalta, nei kai per karšta
As irgi manau kad cia jau tik ne sios ziemos beda Nu tikiuosi neatsals taip smarkiai. Bet jei atsaltu manau kaip nors, vaika i darzeli vezam, tai vyras nulektu pasildytu masina, tada islekciau as su juo iki masinos, o i darzeli jau irgi nuo masinos nunesciau. Nu jau uz savaites dirbt pradedu, tikiuosi, neteks sio plano vykdyti.
miilunela
2008 12 05, 15:59
sedet namuose su vaiku reik tokiu oru
virgutte
2009 04 09, 23:00
Tokiu oru tik namie
kol kas kol neinu i darba sedeciau namie  o jei ir eiciau i darba, tai siaip ar taip man iki jo su masina vaziuot reiktu, tai nori nenori reiktu ja kazkaip uzvest  o kadangi pas mus pozeminis garazas, ne lauke masina stovi, tai manau kol kas tokiu problemu nebutu
Renatele J
2009 04 20, 09:18
Tokiu oru tik namie buname
|
|