Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šaltis žemiau 20
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
vejvaike
Lauke siandien -24. bepigu man: auginu vaika namie, todel sedesim abudu siltuose namuose ir nosies i lauka nekisim tongue.gif Bet gi tai amzinai nesites... Todel bandau isivaizduot situacija: lauke zemiau 20, ankstyvas rytas, man i darba, vyrui irgi, mokyklinukams pamokos atsauktos, o ka daryt su darzelinukais? iki darzelio gabaliuka reikia paeiti; kad uzvest masina, reikia prasildinet apie 20 min, beje, gal dar ir neuzsives, tai ka gi daryt su mazyliu, vyniot i anklode ir nest, kviest taksa? o gal aukle i namus?....
mamos, kaip elgiates?
taja:)
Aš tai vesiu į darželį blush2.gif Tuoj šiek tiek įšils lauke, pašildysiu mašiną ir iki darželio durų nuvešiu. Galėčiau ir namie palikt, bet kad pas mus namie daug šalčiau negu daržely blink.gif dabar vos 17 berodo verysad.gif
Aurėja
mes irgi šįryt išvedėm į darželį, tiksliau išvežėm tongue.gif Ir pirmyn ir atgal su mašina, nors iki darželio vos 10 min eiti pėsčiomis.
lizi
Mes irgi išvežėm vaikiukus į darželį,darželyje šilta smile.gif
*Varlė*
QUOTE(Aurėja @ 2006 01 19, 10:02)
mes irgi šįryt išvedėm į darželį, tiksliau išvežėm  tongue.gif  Ir pirmyn ir atgal su mašina, nors iki darželio vos 10 min eiti pėsčiomis.
*

Man irgi iki darželio 10 min., bet neturiu mašinos, teko vesti doh.gif Gerai, kad pavėjui buvo nueiti. O grižti doh.gif Jau kaupiuosi morališkai ax.gif
Dovyte

O mes nosies i lauka siandien neiskisom. Gerai, kad nedirbu, nes masinos neturiu o darzelis toli....
Paja
Maniškės liko namuose su močiute, o pati važiavau į paskaitas, bet reikėjo gerus du ratus apvažiuoti, kad mašina įšiltų. ax.gif
vaižgantė
Mano dukrytė šiandien liko su broliu, kuris džiaugėsi, kad nereikia į mokyklą... Su auklės pareigom susitvarkė puikiai. Rytoj irgi aukle bus... biggrin.gif
ugniuke
Mes taip pat siltai ir jaukiai sedim abi namuose tongue.gif , ir atrodo kad dar ilgai negalesim nosies iskist - visa savaite baisius salcius pranesa blink.gif
vikix
O prognozės tikrai schmoll.gif nes gali iki mėnesio pabaigos šaltukas užtrukti ... Tai gerai kad nors darželis kieme, o iki darbo 7 km važiuojant mašina net neįšilo, rankos su pirštinėm nušalė... šaltis kaip senais "gerais" laikais biggrin.gif
rutast
Šiomis dienomis džiaugiuosi, kad galim tupėt namuos.Dar nedirbu, o šalčio ir pati negaliu pakęst.Gal tik minusas, kad vaikams namai jau pradeda atsibost.
Gulia
Sedim namie wub.gif is namu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
SuperBaba
Mes sedim namuose. Dar darzelio nelankom, o ir as nedirbu biggrin.gif Vat jei dirbciau, tai bandyciau masina uzvest, kad nuvest i darza, nors laaabai abejiju, kad uzsivestu doh.gif kvieciau taksa tada...
ejeva
Mano vaikai buvo su močiute pasilikę . ax.gif Bet kitą savaitę turėsiu laisvą, nereikės eiti darban, tai nesuku sau galvos. tongue.gif biggrin.gif
rencew
Mes dar nelankom darželio, tai nuo šalčio slepiamės namie smile.gif . Bet vaikas prabunda pažiūri pro langą- saulė šviečia, giedra thumbup.gif . Ir varo mane eiti su juo į kiemą. Jam atrodo, kad labai geras oras, o aiškinu- tai pyksta, kad neklausau jo ir nevedu doh.gif
vikix
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 21, 22:39)
Mes sedim namuose. Dar darzelio nelankom, o ir as nedirbu biggrin.gif  Vat jei dirbciau, tai bandyciau masina uzvest, kad nuvest i darza, nors laaabai abejiju, kad uzsivestu doh.gif  kvieciau taksa tada...
*

Kas dėl takso tai penktadienį prisikambinti buvo neįmanoma, o kai stebuklingu būdu pavyko... thumbup.gif pasakė kad reiks laukti nuo 1 iki 2 valandų doh.gif doh.gif doh.gif čia į darbą ryte važiuoti blink.gif
knielita
Vaikas su aukle buna namie. Labai dizugiuosi, kad turim aukle, nes i darzeli geras kelio gabalas doh.gif Reikia ir su troleibusu pavaziuoti, tad nezinau kaip butu pasibaige, nes masina tik po ilgo ikalbinejimo vyrui pasidave doh.gif O dabar sedi abu namuose siltai 4u.gif
Olimpiete
mes jau -15 i lauka nosies nekisam smile.gif
Zana4
QUOTE(Olimpiete @ 2007 08 12, 18:55)
mes jau -15 i lauka nosies nekisam smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 20:29)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

jau ir prie -10 i kiema neinam jei vejas saltas smile.gif
Bergamotė
Naaa, tikriausiai sios problemos daugiau nebebus niekada Lietuvoj, pagal visus pozymius
Apus
panasu lotuliukas.gif bent jau artimiausiu metu lotuliukas.gif
ingakyca
QUOTE(jolita-is @ 2008 02 10, 22:19)
Naaa, tikriausiai sios problemos daugiau nebebus niekada Lietuvoj, pagal visus pozymius
*

Ir labai dėl to džiaugiuosi thumbup.gif Nes man nepatinka, nei kai per šalta, nei kai per karšta doh.gif
vilma*
As irgi manau kad cia jau tik ne sios ziemos beda lotuliukas.gif
Nu tikiuosi neatsals taip smarkiai.
Bet jei atsaltu manau kaip nors, vaika i darzeli vezam, tai vyras nulektu pasildytu masina, tada islekciau as su juo iki masinos, o i darzeli jau irgi nuo masinos nunesciau. Nu jau uz savaites dirbt pradedu, tikiuosi, neteks sio plano vykdyti.
miilunela
sedet namuose su vaiku reik tokiu oru ax.gif
virgutte
Tokiu oru tik namie
*AJR*
kol kas kol neinu i darba sedeciau namie biggrin.gif o jei ir eiciau i darba, tai siaip ar taip man iki jo su masina vaziuot reiktu, tai nori nenori reiktu ja kazkaip uzvest biggrin.gif o kadangi pas mus pozeminis garazas, ne lauke masina stovi, tai manau kol kas tokiu problemu nebutu tongue.gif
Renatele J
Tokiu oru tik namie buname
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.