Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Privatus lopšelis-darželis klaipėdoje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
uoga29
Sveiki,

Norėčiau įkurti Klaipėdoje privatų lopšelį (nuo 6 mėn) ir įdomu būtų išklausyti nuomonių, ar toks poreikis būtų? Kiek šeima galėtų leisti sau mokėti už vaikučio priežiūrą, ar vestų savo atžalą į šį lopšelį, jei jis būtų toli nuo gyvenamosios vietos ir panašiai. O gal būtų ir norinčių prisijungti įgyvendinant šią idėją.
Edita K.
labas,
jei finansine padetis leistu,tikrai leisciau vaika i toki darzeli...prioritetai - maziau vaiku (kokie 6-8),geresne materialine baze,kokybiskais maistas ir atsizvelgiama i tevu pageidavimus...minusas,jei butu toli nuo namu.
Sekmes igyvendinant savo ideja 4u.gif
Užsispyrėlė
QUOTE(Edita K. @ 2010 09 09, 10:14)
labas,
jei finansine padetis leistu,tikrai leisciau vaika i toki darzeli...prioritetai - maziau vaiku (kokie 6-8),geresne materialine baze,kokybiskais maistas ir atsizvelgiama i tevu pageidavimus...minusas,jei butu toli nuo namu.
Sekmes igyvendinant savo ideja 4u.gif
*

mano nuomonė panaši mirksiukas.gif
kadaise vyro brolis apie tokio kūrimą galvojo
ainetux
QUOTE(uoga29 @ 2010 09 08, 18:31)
Sveiki,

Norėčiau įkurti Klaipėdoje privatų lopšelį (nuo 6 mėn) ir įdomu būtų išklausyti nuomonių, ar toks poreikis būtų? Kiek šeima galėtų leisti sau mokėti už vaikučio priežiūrą, ar vestų savo atžalą į šį lopšelį, jei jis būtų toli nuo gyvenamosios vietos ir panašiai. O gal būtų ir norinčių prisijungti įgyvendinant šią idėją.
*

Laba, ar pasiseke igyvendinti ideja?
linxmute
Kažkur dingo temos autorė g.gif Aš norėčiau tokio lopšelio-darželio. Ir, jei kainos nesikandžiotų, vesčiau savo vaikučius. Ir dar būtų smagu įkurti Klaipėdoje mamų su vaikučiais susibūrimų vietelę ax.gif
EgleMk
As irgi leisciau i privatu. Tik man idomu i kokia suma mamos orientuojas? Kokia suma privaciuose darzeliuose yra normali?
rimasita
Sveikos mamytes;) nezinau, ar sios moters ikurtas darzelis g.gif bet maciau laiptinej skelbima del privataus darzelio... is pradziu susidomejau, pagalvojaukad ir saviski galeciau ten leisti, bet kai pamaciau kaina menesio, doh.gif tai pagalvojau,gal bus gana ir valstybinio darzelio... juk vien del darzelio nedirbsi... schmoll.gif o kainyte 1350 lt. nei daug nei mazai, beveik kaip danijoj ....
Rudaakė
QUOTE(rimasita @ 2010 11 04, 12:17)
Sveikos mamytes;) nezinau, ar sios moters ikurtas darzelis  g.gif  bet maciau laiptinej skelbima del privataus darzelio... is pradziu susidomejau, pagalvojaukad ir saviski galeciau ten leisti, bet kai pamaciau kaina menesio, doh.gif  tai pagalvojau,gal bus gana ir valstybinio darzelio... juk vien del darzelio nedirbsi...  schmoll.gif  o kainyte 1350 lt. nei daug nei mazai, beveik kaip danijoj ....
*

kaina tikrai...... "auksine" aukle uz tokia suma menesiui iseina drinks_cheers.gif ir pasoktu ir padainuotu ir pamaitintu..... ir niekur veziot nereiktu....
As savo vaiko neleisciau... vien todel kad kaina tikrai didele, nebent cia jau tik turtinguju vaikuciams.... elitui...
rakštis
Sveikutė, uoga29 ! Sveikinu, turint tokių gražių idėjų. Tik neįsivaizduoju, ar realiai jas įmanoma įgyvendinti. Draugė dirba valstybiniame darželyje, tai pakankamai gerai žinau tokių įstaigų ,,virtuvę":kontroliuojančių institucijų-begalė, vidinės kovos tarp auklėtojų ir tarp ,,valdžios", vis kuo nors nepatenkinti tėvai, vaikų sergamumas ir t.t. O privačiam, manai, būtų kitaip? Bet kokiu atveju, linkiu sėkmės !..
SNB
Sveikos mamytės, turiu iniciatyvą kurti privatų darželį Klaipėdoje, tik prašau jūsų pagalbos t.y. rašykite ar privačiam darželiui uostamiestyje yra poreikis, o gal ir būtinybė ? Kokiame mikrorajone? Kokia pageigaujama kaina? Kokių ugdymo paslaugų norėtumėte? Būsiu dėkinga už informaciją ir išsakytą nuomonę.
ilonux
QUOTE(SNB @ 2011 07 18, 13:36)
Sveikos mamytės, turiu iniciatyvą kurti privatų darželį Klaipėdoje, tik prašau jūsų pagalbos t.y. rašykite ar privačiam darželiui uostamiestyje yra poreikis, o gal ir  būtinybė ? Kokiame mikrorajone? Kokia pageigaujama kaina? Kokių ugdymo paslaugų norėtumėte?  Būsiu dėkinga už informaciją ir išsakytą nuomonę.
*

Sveika, manau, kad privatus darželis didesnę paklausą turėtų ne pačioje Klaipėdoje, o priemiesčiuose. Nes ten darželių nėra, o tėvai vežioja į miestą. Be to, priemiesčiuose namus dažniausiai pasistato ar įsigyja šeimos, kurios turi aukštesnes pajamas, tokios galbūt galėtų mokėt už privatų darželį. Pagalvokit apie tai... 4u.gif
SNB
Ačiū už nuomonę.
Balti
O as kaip tik nemanau, kad priemiesciuose butu didesne paklausa, nes ir mieste si problema yra. Stygius. Patys gyvename centre. Ir tarkim asmeniskai musu seimai, nesvarbu i kuri miesto gala tektu vaikuti vezti, prioritetai: kokybe. Tiek pacio darzelio, tiek programos, tiek pedagogu.

Realiai kiek vaiku auga Dragunuose, Zolynuose, tai manau sioje miesto dalyje tikrai butu paklausa, nes didesnes pajamas uzdirbantys asmenys tikrai nebutinai gyvena name. Anaiptol. Tik pries kuriant reiktu apsilankyti tiek tuose rajonuose, tiek sanburiuose kur renkasi vaikai.. Mes pakraupe, nes dauguma tu rajonu vaikai be proto ispaikinti, irzlus, nesiskaitantys ne tik su bendraamziais, bet ir su vyresniais. Jau nekalbu apie tevus. Zinoma, yra isimciu. Tikrai nekalbu apie visus ax.gif

Tiesiog manau, kad kaina formuoja ir aplinka..
O siai dienai musu seima darzeliui max 600lt galetu skirti.

Sekmes! ir parasykit, jei igyvendinsit projekta 4u.gif

SNB
DĖKOJU UŽ NUOMONĘ.
mazute2008
reikalingas ir net labai tik pietiniame rajone...man asmeniskai Universa via super darzelis, tik gaila, kad jis Kauno gatveje, superine vedeja ir aukletojos superines.
SNB
Ačiū už nuomonę.
Pagal Klaipėdos m. švietimo skyriaus vedėjos rugpjūtį išsakytą nuomonę, pritrūko lopšelių - darželių 137 vaikams.
audani
Labai noretume klaipedoje tokio darzelio wink.gif auginame dvynukus, stovejome eileje beveik nuo gimimo ir siam rugsejui nepatekom...Lapkriti mums 2m. Manau mes taip pat galetume skirti menesiui apie 600lt vienam vaikui, gyvenam siauriniame miesto gale.
Sanapaulija
Pasisakysiu ir aš 4u.gif

Vedėja nepamelavro, ir dar daugiau atsirastų norinčių jei būtų alternatyva valstybiniams. Mane labiausiai domintų ugdymo kokybė ir pedagogų pasirengimas DIRBTI su vaikais, nes valstybiniuose galioja nuomonė "pamaitinom, neužsimušė, pakeitėm pampersą/pasodinom ant puodo - KO dar iš mūsų norite". Aš noriu kad su vaiku užsiimtų, kad auklėtojos stengtųsi rasti bendrą kalbą su mano vaiku, o ne aš mokinčiau vaiką kad ši teta labai faina, žino daug žaidimų ir t.t. (nenusiimu nuo savęs atsakomybės vaiko paruošimo darželiui, bet kai auklėtoja net nesisveikina su vaiku atėjus ryte .... ) Kaina sakyčiau iki 600 lt/max. Man vieta nesvarbi - savo vaiką vežčiau ten kur jam geriausiai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jjuodaake
sutinku su pasutiniu pasisakymu, as ir leisciau savo vaika i darzeli, kad ir dabar pat, bet nerandu tokio, kuris priimtu lopselinukus sad.gif
agne.j
Sveikos mamytės klaipėdietės. Taip jau likimas lėmė,kad planuojame keltis į Klaipėdą.Turim du vaikučius, tai labai mums svarbi Klaipėdos darželių padėtis. Vilniuje vaikutį leidžiam į privatų ir esame be galo patenkinti, tai įdomu kaip Klaipėdoj, ar privatų rinktumėtės tik dėl ugdymo kokybės, ar ir todėl, kad trūksta vietų valstybiniuose darželiuose? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.