Na nuotraukytės tikrai gražios ir yra labai įdomių,taigi eisiu balsuoti
Kaip įdomu
Na nuotraukytės tikrai gražios ir yra labai įdomių,taigi eisiu balsuoti
Na , manau , balsavimas jau kaip ir i pabaiga ir kas uz ka norejo , tas ir prabalsavo
man tai labiausiai patinka nuotrauka "Sveikame kūne - sveika dvasia" . Ir veiksmo pilna ir tikra žiemos pramoga !!!
sveikinu nugaletojus!!!
Na stai ir laimejo visu kritikuota iskritikuota nuotrauka
Sveikinam nugaletojus
Konkurso rėmėjas: www.fotofabrikas.lt
![]() Prizai: I vieta: net 100 nemokamų nuotraukų ir nuotrauka su tortu! + ![]() atiteko remunėlės atsiųstai nuotraukai - "Ledynmetis" II vieta: 50 nuotraukų ir puodelis su nuotrauka [ + ![]() atiteko Eitne nuotraukai "Linksma bėgti takeliu - mama laiko už ausų ![]() III vieta: "Magiškas" puodelis ![]() atiteko kristutytes atsiųstai nuotraukai "Sėdžiu prie langelio, Žiūriu pro langelį..." --------------------------------------------------------------------------------------------- Dėmesio! Dėl prizų atsiėmimo: Parašykite SuperMamai laiškus adresu info@supermama.lt Juose nurodykite savo vardą pavardę, adresą, el.pašto adresą, tel. nr. Nurodykite kelintą vietą užėmėte konkurse "Žiemos pramogos" ir pridėkite labai geros kokybės nesumažintą nuotrauką, kurią norėtumėte matyti ant laimėtų prizų (torto, puodelių).
Paskutiniu metu aš prabalsuoju už tas nuotraukas, kurios nelaimi prizinių vietų
Labai , labai ačiū visoms, kurios balsavo už mano nuotrauką
QUOTE(gritte @ 2006 02 25, 14:04) Visai negaila Sveikinimai laimėtojoms QUOTE(Džinė @ 2006 02 25, 20:30) Visai negaila Būtent- balsavau už tas, kuriose aiškiai matyti pramogos . Nesakau, kad prizinės foto yra negražios, bet norėjau, kad bent vienoje foto būtų forumietė ar jos vyras
Šeip nuotraukos visos gražios , bet laimi tikrai ne pačios geriausios. O laimi tos kurios turi dugiausiai pažystamu šiam forume.
mes ir dar per mazi mum tik 3 men. Ir va taip susirgo vargsas o lauke ilgai nebuvom
labai visoms dėkoju už tai kad męs laimėjom
Sveikinu nugalėtojus! Puikus konkursas
QUOTE(remunėlė @ 2006 02 26, 13:06) labai visoms dėkoju už tai kad męs laimėjom Na tai gal dabar gali isduoti, kur ta nuotrauka daryta ir kur toki ledini grozi radot
Jeigu aš neklystu, ta tą grožį (ledynmetį) rodė per Tv. Tai viename kaime, trūko vandens bokštas ir iš jo pastoviai bėga vanduo, kuris tuoj pat užšąla. Tikrai gražiai atrodė, tik žmonės baiminasi, kas bus pavasarį, kai ledas pradės tirpti .Ar neapsems gretimų vietų, nes ten jau keleta tonų vandens užšąlusio.
Sveikinam laimetojus
Gaila , kad nuotraukos uz kurias balsavom nepateko i prizininkus , bet smagu , kad bent i desimtuka pateko
na tataigi dekui visoms balsavusioms uz musu notraukike.
eitne negali prieit prie kompo daba, tai as dekoju jos, savo ir mildutes vardu
Dar noriu pakartoti informaciją laimėtojams:
Sveikos mamytes,
Gaila, kad tik dabar suradau sias temas, kur aptariami konkursai. Nuosirdziausiai sveikinu laimetojus sio konkurso!!!
nu man pirma nuotrauka grazi, bet tiktu konkursui "Ziemos grozybes", na bet cia jau moderatoriu klaidos...Nemanau kad tam vaikeliui labai didele pramoga ten sedet kai salta...buvo zymiai vertesniu nuotrauku laimeti.
Sveikos
|