Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žiemos pramogos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Karolinos Mama
Visi labai nori dalyvauti konkurse, bet su mažiuku vaikiuku 2.gif koks ten jau veiksmas bus hihihi.gif
Džinė
Man ta nuotrauka
" mano žiemos stebuklas " g.gif
taip ir norisi parašyti " išbėgus iš pirties, ir sniegas nešaltas " biggrin.gif
Incė
O męs pabandėm pirmą kart sudalyvaut ir piš...... blush2.gif verysad.gif
Gal ne taip ką padariau ar nuotraukytė netiko doh.gif

SĖKMĖS DALYVAUJANTIEMS wub.gif wub.gif wub.gif
Augė
Nuotrauko ko gero nepatvirtinsit sad.gif ,bet tada leiskit ją pakeist kita 4u.gif
Nieko sau
* žiema pro kuprinės kraštelį- ši foto nereali thumbup.gif

** Tai stiprus šaltukas spaudžia.
Baltos snaigės pūgą audžia.
Va, ir blizgantis ledukas.
Riestanosės va rogutės- labai miela foto wub.gif

*** Kavos gerimo pertraukele - faina foto thumbup.gif
Vilika
Nenusiminkit merginos console.gif Siandien beveik visa diena tas pats nuotrauku skaicius. Greiciausiai moderatores neturejo laiko ju patvirtinti. Jei nuotrauka netinka konkursui, tai jas perkelia atgal i neuzpildytas ir tada galima nuotrauka pakeisti kita.
Kantrybes, rytoj tikekimes patvirtins mirksiukas.gif
m-e-g
o man pati graziausia 'paskolik savo pirstinytes' hihihi.gif
yesss
QUOTE(m-e-g @ 2006 02 07, 23:23)
o man pati graziausia 'paskolik savo pirstinytes' hihihi.gif
*

Ir man thumbup.gif superine nuotrauka!!! biggrin.gif
Aurėja
QUOTE(Vilika @ 2006 02 07, 21:21)
Kantrybes, rytoj tikekimes patvirtins mirksiukas.gif
*

ačiū už kantrybę wub.gif

Šįryt anksti buvo patvirtintos atrinktos konkursui nuotraukos.
daniele
QUOTE(daniele @ 2006 02 04, 14:02)
Labas! Tikiuosi juoda balta foto galima siusti? Nes kol kas yra prie nepatvyrtintų... sad.gif
*

Labas! Norėčiau sužinoti, kodėl mano foto dar yra prie nepatvirtintų? verysad.gif
cutka
O man "Na, nesuprantu dorai - ledas čia ar gintarai..? " ir foto, ir pavadinimas thumbup.gif thumbup.gif
Sapokliaka
Labai grazus konkursas.... Ir nuotraukos tokios tikros ir nuosirdziai ziemiskos (ypac su vaikuciais)... wub.gif wub.gif Kaip reikes balsuoti, kai galima tik uz tris... mastau.gif mastau.gif
Gyvūnų myletoja
Puiki nuotrauka Sniego žmogeliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O dėl ledynmečio savo nuomonės nepakeičiau. Sakot - ne pramoga? Manau, jog ten sėdinčiam gal pusės metukų vaikučiui - pati didžiausia žiemos pramoga . Na, nebent dar galėtų pramogauti gulėdamas rogėse arba ant sniego. Manau , kad tos nuotraukos dinamiškumas atskleidžiamas per natūralų žiemos sukurtą grožį ir sugebėjimą tuo pasidžiaugti ir tikrai ten nereikia nei mamos, nei tėvelio kartu besidžiaugiančio žiemos stebuklais. Manau, kad tėveliai ketino pademonstruoti savo mažylio, o gal mažylės pramogas.
Lotosas
Nesuprantu, kodel manosios nepriima?
Viskas tinka, tikrai ne per didele, ir ziema ten???
Galite paaiskinti administratoriai?
Incė
QUOTE(Lotosas @ 2006 02 08, 20:25)
Nesuprantu, kodel manosios nepriima?
Viskas tinka, tikrai ne per didele, ir ziema ten???
Galite paaiskinti administratoriai?
*

Turbūt kad veiksmo nėra g.gif nesvarbu kad žiema.Mano ko gero ir dvi nuotraukytes atmetė daugiau nebandysiu verysad.gif verysad.gif doh.gif
Fanni
QUOTE(Gyvūnų myletoja @ 2006 02 08, 19:44)
O dėl ledynmečio savo nuomonės nepakeičiau. Sakot - ne pramoga? Manau, jog ten sėdinčiam gal pusės metukų vaikučiui - pati didžiausia žiemos pramoga  . Na, nebent dar galėtų pramogauti gulėdamas rogėse arba ant sniego. Manau , kad tos nuotraukos dinamiškumas atskleidžiamas per natūralų žiemos sukurtą grožį ir sugebėjimą tuo pasidžiaugti ir tikrai ten nereikia nei mamos, nei tėvelio kartu besidžiaugiančio žiemos stebuklais. Manau, kad tėveliai ketino pademonstruoti savo mažylio, o gal mažylės pramogas.
*

drinks_cheers.gif Na ta nuotrauka ir man patinka. Tik pastebėjau, kad nuotraukų konkursuose dažnai pasireiškia lietuviškas pavydas. Vos tik kokia nuotrauka sulaukia dėmesio, pagyrimų, tuoj kiti pradeda kritikuoti.
Fanni
Po pirties karštų garų mums joks šaltis nebaisu! lotuliukas.gif
šį kadrą fotografuojant mama beveik nenukentėjo thumbup.gif
ledynmetis wub.gif
*PM*
QUOTE(Fanni @ 2006 02 09, 09:55)
drinks_cheers.gif Na ta nuotrauka ir man patinka. Tik pastebėjau, kad nuotraukų konkursuose dažnai pasireiškia lietuviškas pavydas. Vos tik kokia nuotrauka sulaukia dėmesio, pagyrimų, tuoj kiti pradeda kritikuoti.
*

Na taip jau yra buvo ir bus hihihi.gif

Siaip labai grazus konkursas drinks_cheers.gif
Fanni
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 09, 19:06)
Siaip labai grazus konkursas  drinks_cheers.gif
*

Gražus, bet labai šaltas. Man jau norisi pavasario ir spalvingesnių bei šiltesnių konkursų smile.gif wub.gif
Gyvūnų myletoja
Iš tiesų puikus konkursas ir puikūs pagauti fragmentai, ir tikrai jau laikas lietuviams mokytis pasidžiaugti kitų sėkme. Pavydas juk "suėda" patį žmogų, o geros emocijos žmogų daro laimingesniu. Iš tiesų , tai visų nuotraukų herojai ir jų užfiksuotos akimirkos yra nepakartojamos.
gambinuke
Na ziurint i tuos kur basom kojom ant sniego begioja, tikrai silta nesidaro biggrin.gif
vailija
o kodėl mano nuotraukytės neįkelia jau kelias dienas prie neužpildytų. Kas vėl negerai - nesuprantu. Jau kelintą kartą kažkas negerai. Tai veiksmo nėra tai dar kas nors. Šiaip pasižiūrėjau pusė nuotraukų be veiksmo ir gerai. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ekrita
Ačiū už gražius konkursus. thumbup.gif
Ir labai ačiū rėmėjams už galimybę padaryti dovanėles su nuolaida, jau pasinaudojau, labai faina clap.gif
Džinė
QUOTE(Kovas @ 2006 02 10, 16:39)
Ir labai ačiū rėmėjams už galimybę padaryti dovanėles su nuolaida, jau pasinaudojau, labai faina  clap.gif
*

blink.gif g.gif
vailija
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveiki sveiki
Ar kas nors tvarko ta tema ir galetu atsakyti kodel musu nuotrauka prie neuzpildytu. Konkursas tikrai grazus ir nuotraukos grazios, bet veiksma pamaciau gal 3 na, gal 5. Nors nufotografavus nors ka nori daryk vistiek nesimato ar jis ten tik pastatytas ar tikrai kazka veikia.
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
kriziukė
Labai gražios visos nuotraukos drinks_cheers.gif Nežinau net už kurias reiks balsuot g.gif
Aurėja
QUOTE(Kovas @ 2006 02 10, 15:39)
Ir labai ačiū rėmėjams už galimybę padaryti dovanėles su nuolaida, jau pasinaudojau, labai faina  clap.gif
*

QUOTE(Džinė @ 2006 02 10, 17:34)
blink.gif  g.gif
*

To Džinė:

čia turima galvoje štai kas:

user posted image Dėmesio!
Konkurso metu www.fotobabrikas.lt suteikia ypatingą 20% nuolaidą visiems suvenyrams Supermama.lt forumo lankytojams.
thumbup.gif
Užsakymo formoje, papildomuose komentaruose jums tereikia įrašyti slaptažodį - supermama

Trumpas paaiškinimas kaip užsakyti suvenyrą?

1. Jei dar nesate registruoti sistemoje www.fotofabrikas.lt pirmiausia reikia užsiregistruoti, registracijos nuorodą rasite dešinėje pusėje prie Vartotojų prisijungimo.

2. Užsiregistravę ir prisijungę Jus turite nueiti į nuorodą “Mano albumas”. Ten submeniu rasite nuorodą “Įkelti nuotraukas”. Pasirinkite įkėlimo būdą “Eko” ir įkelkite nuotrauką, kurią norite matyti ant savo suvenyro.

3. Įkėlę nuotrauką, grįžtame į ,,Mano albumas" ir ten varnele pažymime norimą nuotrauką. Irankių juostoje spaudžiame “Gaminti”.

4. Toliau renkamės produktą, pristatymo vietą ir apmokėjimo būdus.

Papildyta:
QUOTE(vailija @ 2006 02 10, 20:16)
              Ar kas nors tvarko ta tema ir galetu atsakyti kodel musu nuotrauka prie neuzpildytu.

Tai, kad nuotrauka vis patalpinama prie "Neužpildytų" reiškia, kad konkurso adminstratoriai ją ten perkėlė, o ne kad konkurso niekas neprižiūri mirksiukas.gif
Jei prieš dalyvaudami perskaitėte bendrasias konkursų taisykles, ten rašoma:

i 
Dažniausiai užduodami klausimai ir atsakymai į juos:

<...> Jei foto tinkama, bus patvirtinta ir atsidurs konkurso nuotraukų galerijoje. Jei ne - bus perkelta į skyrelį "Neužpildytos" - ten jūs turite galimybę įdėti kitą nuotrauką ir vėl mėginti dalyvauti konkurse.

Kiek ilgai gali nuotrauka būti nepatvirtinta?[/color] [/b]

Nuotraukos patvirtinimas gali trukti nuo keliolikos minučių iki keleto dienų. Tai dar labai priklauso ir nuo savaitės dienų. Šiokiadieniais tvirtinamos greičiau, na, o savaitgaliais/švenčių dienomis gali tekti palaukti ir 2-3 dienas.

Jei matote, kad jūsų nuotrauka po 1-3 dienų atsidūrė skyrelyje "Neužpildytos", vadinasi ji nepatvirtinta. Todėl reikia dar kartą įsiskaityti į konkurso aprašymą, taisykles (gal ką praleidote) ir susipažinti, jei dar to nepadarėte, su bendrosiomis taisyklėmis jos yra skelbiamos štai čia. Tuomet susiraskite kitą nuotrauką, kuri atitinka temą, tvarką, taisykles ir iš naujo pildykite paraišką.
remunėlė
tikrai ,nuotraukos visos thumbup.gif thumbup.gif .Bet sėdžiu prie langelio ir vaikiukas kuprinėje,tai jau visai thumbup.gif clap.gif wub.gif
Džinė
QUOTE(Aurėja @ 2006 02 11, 14:59)
To Džinė:

čia turima galvoje štai kas:

user posted image Dėmesio!
Konkurso metu www.fotobabrikas.lt suteikia ypatingą 20% nuolaidą visiems suvenyrams Supermama.lt forumo lankytojams.
thumbup.gif

viską persiskaičiau, pasižiūrėjau, ačiū wub.gif wub.gif wub.gif
Jolli
QUOTE(Džinė @ 2006 02 11, 14:32)
viską persiskaičiau, pasižiūrėjau, ačiū wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

O as jau ir pasinaudojau sia paslaugele, manau bus super dovaneles mergaitems Valentino dienos proga. Dar mastau vyrui kokia staigmenele biggrin.gif
vailija
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nesulaukiu atsakymo .............. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Taisykles zinau tema lyg ir atitinka mano irgi abu vaikai kieme dar kaime prie trobos zaidzia su sniegu. O gal dydis netinka, bet lyg ir sumazinau ar kas dar negerai. Gal galetu kas pasiziureti kas yra. thumbup.gif
dėja
Bandau jau antrą foto ,gal šią patvirtins g.gif
Loretukė
sveiki visi.aš irgi prieš kokia savaitę patalpinau savo dukryčių nuotraukėlę ir ji jau buvo patvirtinta,bet šiandien usukusi pasižiūrėti jos ten neberadau.kur ji pradingo? blink.gif blink.gif blink.gif dabar patalpinau ten savo nuotrauką gal ją patvirtins ok.gif
dėja
MES JAU DALYVAUJAM thumbup.gif

Loretukė ,o tu pažiūrėk atidžiau,nes nuotraukėlių vieta keičiasi,tai pradžioje,tai pabaigoje,gal nepastebėjai blush2.gif
Smagurė
QUOTE(Kovas @ 2006 02 10, 15:39)
Ačiū už gražius konkursus.  thumbup.gif
*

o man tos nuolaidos nepritaikė verysad.gif
Jolli
QUOTE(Raselita @ 2006 02 13, 15:13)
o man tos nuolaidos nepritaikė  verysad.gif
*

Turejo pritaikyti, nebent neirasei slaptazodzio.
Smagurė
QUOTE(Jolli @ 2006 02 13, 15:57)
Turejo pritaikyti, nebent neirasei slaptazodzio.
*

žinau, kad turėjo. Komentaruose įrašiau žodį supermama.
Ateinu atsiimt-46Lt vistiek. Sakau, o supermamos nuolaidos netaikot? Tai likau visai nesuprasta blink.gif , sako mes nuolaidos netaikom, fotofabrikas pats turėjo pritaikyt doh.gif
ir dar prieš darydama užsakymą kelis kartus spaudžiau "perskaičiuoti", vistiek tas pats. schmoll.gif

pačios paslaugos nepeikiu, bet kad jau sako yra galimybė pasinaudot nuolaida...
Jolli
As tai gavau, is karto uzsakant rode kaina su nuolaida. Gal neviskam taiko, bet geriausia pasiskambinti i fotofabrika ir paklausti.
Aurėja
Ten kai pildai prekės užsakymo langelį, pažymi prekę, spalvą, apmokėjimo būdą, iš kur atsiimsit prekę ir t.t. o pabaigoje įrašius komentaro langelyje "supermama" spaudžiat perskaičiuoti Pvz. prekės kaina buvo 19 lt. o paspaudus perskaičiuoti man išmetė kitą kainą - 15 lt. 20 ct. ir tik tada spaudi pirkti
Džinė
" Voverėms gal ir smagu, o mums - sniegas ant galvų! "
wub.gif
man labai graži šita nuotrauka thumbup.gif

Džinė
QUOTE(Raselita @ 2006 02 13, 16:13)
o man tos nuolaidos nepritaikė  verysad.gif
*

man nuolaidą pritaikė wub.gif

QUOTE(Aurėja @ 2006 02 15, 15:46)
Ten kai pildai prekės užsakymo langelį, pažymi prekę, spalvą, apmokėjimo būdą, iš kur atsiimsit prekę ir t.t. o pabaigoje įrašius komentaro langelyje "supermama" spaudžiat perskaičiuoti Pvz. prekės kaina buvo 19 lt. o paspaudus perskaičiuoti man išmetė kitą kainą - 15 lt. 20 ct. ir tik tada spaudi pirkti
*

būtent taip, aš kadangi užsisakiau 2 puodelius, suma - 30, 40 Lt thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolli @ 2006 02 15, 00:00)
As tai gavau, is karto uzsakant rode kaina su nuolaida. Gal neviskam taiko, bet geriausia pasiskambinti i fotofabrika ir paklausti.
*

kol vyksta konkursas, nuolaidas taiko visom prekėm mirksiukas.gif rolleyes.gif
*PM*
QUOTE(kajote @ 2006 02 03, 23:46)
Sedziu prie langelio
Ziuriu pro langeli...
laaaabai grazi nuotraukyte thumbup.gif (balsas garantuotas 4u.gif )

Sniego rumai  thumbup.gif

Ledynmetis thumbup.gif
*

Man pirma faina tau pritariu o del ledynmecio tai pati nuotrauka labai grazi, tik neizvelgiu ir as kaip ir dauguma ten pramogos ir vaikas sedi koks tai susirupines verysad.gif Man idomi "Tai KAS mano batoną suvalgė?" biggrin.gif

QUOTE(Džinė @ 2006 02 05, 13:44)
Tikrai tau pritariu, nes net ir nuotrauka su seniu besmegeniu, labiau tinka žiemos pramogai, negu sėdėti padirbtam ledynmetį. Nuotrauka graži, bet kokia tai pramoga? g.gif
mano supratimu pramoga - tai yra veiksmas: slidinėjimas slidėmis, pačiūžomis, netgi voliojimasis sniege, o ne žiūrėjimas pro langelį cool.gif
*

drinks_cheers.gif O del langelio tai kodel, vaikas dziaugsmu tryksta itariu veiksmas vyksta mirksiukas.gif

QUOTE(cutka @ 2006 02 08, 08:31)
O man "Na, nesuprantu dorai - ledas čia ar gintarai..? " ir foto, ir pavadinimas  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Man sita irgi labai faina drinks_cheers.gif

O kaip jum sita "Sveikame kūne - sveika dvasia !!!" lotuliukas.gif thumbup.gif
kajote
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 18, 22:59)
O kaip jum sita "Sveikame kūne - sveika dvasia !!!"  lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

Kunas gal ir sveikas bigsmile.gif uzgrudintas..., o kas del sielos g.gif tai kas ten zino... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vilika
QUOTE(kajote @ 2006 02 19, 00:59)
Kunas gal ir sveikas bigsmile.gif uzgrudintas..., o kas del sielos g.gif  tai kas ten zino... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Net šiurpas per nugarą nuėjo bežiūrint į tą nuotrauką fear.gif O apie sielą net nepalvojau bigsmile.gif Nors šiaip tai šaunuoliai thumbup.gif
Jicky
Labai daug šaunių nuotraukų thumbup.gif Neatsimenu, kada tiek nuotaikingų ir linksmų esu mačiusi thumbup.gif Norėjau ir aš įdėt, bet kur jau čia... blush2.gif
*PM*
QUOTE(kajote @ 2006 02 18, 15:59)
Kunas gal ir sveikas bigsmile.gif uzgrudintas..., o kas del sielos g.gif  tai kas ten zino... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Hehehe na bet tokia foto veiksmo pilna lotuliukas.gif thumbup.gif As turbut numirciau jei man kas taip kibira ant galvos suverstu ant galvos biggrin.gif
Džinė
MARŠ VISOS BALSUOT biggrin.gif
jėga
Labai daug gražių nuotraukų 4u.gif Bet kai kuriose tikrai trūksta bent kokio veiksmo. ax.gif Aš visada pasisakau už fotokadrus, kurie padaryti natūraliai, o ne: sėsk čia, žiūrėk čia - paveiksluoju... irnesakyk.gif
daliuxx
Nu ka ,reikia prabalsuoti...
kriziukė
Man visos gražios, bet gražiausia šita
"Tai stiprus šaltukas spaudžia.
Baltos snaigės pūgą audžia.
Va, ir blizgantis ledukas.
Riestanosės va rogutės.
Tu, žiemuže, nebaisi-
kailiniuoti mes visi."

Labai graži nuotrauka, ežeras taip gražiai užšąlęs..ir įsivaizduoju kokia pramoga, pati norėčiau taip su rogutėm pralėkt.. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.