Visi labai nori dalyvauti konkurse, bet su mažiuku vaikiuku
Man ta nuotrauka
" mano žiemos stebuklas " taip ir norisi parašyti " išbėgus iš pirties, ir sniegas nešaltas "
O męs pabandėm pirmą kart sudalyvaut ir piš......
Gal ne taip ką padariau ar nuotraukytė netiko SĖKMĖS DALYVAUJANTIEMS
Nuotrauko ko gero nepatvirtinsit
* žiema pro kuprinės kraštelį- ši foto nereali
** Tai stiprus šaltukas spaudžia. Baltos snaigės pūgą audžia. Va, ir blizgantis ledukas. Riestanosės va rogutės- labai miela foto *** Kavos gerimo pertraukele - faina foto
Nenusiminkit merginos
Kantrybes, rytoj tikekimes patvirtins
o man pati graziausia 'paskolik savo pirstinytes'
O man "Na, nesuprantu dorai - ledas čia ar gintarai..? " ir foto, ir pavadinimas
Labai grazus konkursas.... Ir nuotraukos tokios tikros ir nuosirdziai ziemiskos (ypac su vaikuciais)...
Puiki nuotrauka Sniego žmogeliukas
Nesuprantu, kodel manosios nepriima?
Viskas tinka, tikrai ne per didele, ir ziema ten??? Galite paaiskinti administratoriai? QUOTE(Gyvūnų myletoja @ 2006 02 08, 19:44) O dėl ledynmečio savo nuomonės nepakeičiau. Sakot - ne pramoga? Manau, jog ten sėdinčiam gal pusės metukų vaikučiui - pati didžiausia žiemos pramoga . Na, nebent dar galėtų pramogauti gulėdamas rogėse arba ant sniego. Manau , kad tos nuotraukos dinamiškumas atskleidžiamas per natūralų žiemos sukurtą grožį ir sugebėjimą tuo pasidžiaugti ir tikrai ten nereikia nei mamos, nei tėvelio kartu besidžiaugiančio žiemos stebuklais. Manau, kad tėveliai ketino pademonstruoti savo mažylio, o gal mažylės pramogas.
Po pirties karštų garų mums joks šaltis nebaisu!
šį kadrą fotografuojant mama beveik nenukentėjo ledynmetis
Iš tiesų puikus konkursas ir puikūs pagauti fragmentai, ir tikrai jau laikas lietuviams mokytis pasidžiaugti kitų sėkme. Pavydas juk "suėda" patį žmogų, o geros emocijos žmogų daro laimingesniu. Iš tiesų , tai visų nuotraukų herojai ir jų užfiksuotos akimirkos yra nepakartojamos.
Na ziurint i tuos kur basom kojom ant sniego begioja, tikrai silta nesidaro
o kodėl mano nuotraukytės neįkelia jau kelias dienas prie neužpildytų. Kas vėl negerai - nesuprantu. Jau kelintą kartą kažkas negerai. Tai veiksmo nėra tai dar kas nors. Šiaip pasižiūrėjau pusė nuotraukų be veiksmo ir gerai.
Ačiū už gražius konkursus.
Ir labai ačiū rėmėjams už galimybę padaryti dovanėles su nuolaida, jau pasinaudojau, labai faina Ar kas nors tvarko ta tema ir galetu atsakyti kodel musu nuotrauka prie neuzpildytu. Konkursas tikrai grazus ir nuotraukos grazios, bet veiksma pamaciau gal 3 na, gal 5. Nors nufotografavus nors ka nori daryk vistiek nesimato ar jis ten tik pastatytas ar tikrai kazka veikia.
Labai gražios visos nuotraukos
QUOTE(Kovas @ 2006 02 10, 15:39) QUOTE(Džinė @ 2006 02 10, 17:34) To Džinė: čia turima galvoje štai kas: Konkurso metu www.fotobabrikas.lt suteikia ypatingą 20% nuolaidą visiems suvenyrams Supermama.lt forumo lankytojams. Užsakymo formoje, papildomuose komentaruose jums tereikia įrašyti slaptažodį - supermama Trumpas paaiškinimas kaip užsakyti suvenyrą? 1. Jei dar nesate registruoti sistemoje www.fotofabrikas.lt pirmiausia reikia užsiregistruoti, registracijos nuorodą rasite dešinėje pusėje prie Vartotojų prisijungimo. 2. Užsiregistravę ir prisijungę Jus turite nueiti į nuorodą Mano albumas. Ten submeniu rasite nuorodą Įkelti nuotraukas. Pasirinkite įkėlimo būdą Eko ir įkelkite nuotrauką, kurią norite matyti ant savo suvenyro. 3. Įkėlę nuotrauką, grįžtame į ,,Mano albumas" ir ten varnele pažymime norimą nuotrauką. Irankių juostoje spaudžiame Gaminti. 4. Toliau renkamės produktą, pristatymo vietą ir apmokėjimo būdus. Papildyta: QUOTE(vailija @ 2006 02 10, 20:16) Ar kas nors tvarko ta tema ir galetu atsakyti kodel musu nuotrauka prie neuzpildytu. Tai, kad nuotrauka vis patalpinama prie "Neužpildytų" reiškia, kad konkurso adminstratoriai ją ten perkėlė, o ne kad konkurso niekas neprižiūri Jei prieš dalyvaudami perskaitėte bendrasias konkursų taisykles, ten rašoma:
<...> Jei foto tinkama, bus patvirtinta ir atsidurs konkurso nuotraukų galerijoje. Jei ne - bus perkelta į skyrelį "Neužpildytos" - ten jūs turite galimybę įdėti kitą nuotrauką ir vėl mėginti dalyvauti konkurse. Kiek ilgai gali nuotrauka būti nepatvirtinta?[/color] [/b] Nuotraukos patvirtinimas gali trukti nuo keliolikos minučių iki keleto dienų. Tai dar labai priklauso ir nuo savaitės dienų. Šiokiadieniais tvirtinamos greičiau, na, o savaitgaliais/švenčių dienomis gali tekti palaukti ir 2-3 dienas. Jei matote, kad jūsų nuotrauka po 1-3 dienų atsidūrė skyrelyje "Neužpildytos", vadinasi ji nepatvirtinta. Todėl reikia dar kartą įsiskaityti į konkurso aprašymą, taisykles (gal ką praleidote) ir susipažinti, jei dar to nepadarėte, su bendrosiomis taisyklėmis jos yra skelbiamos štai čia. Tuomet susiraskite kitą nuotrauką, kuri atitinka temą, tvarką, taisykles ir iš naujo pildykite paraišką.
tikrai ,nuotraukos visos
QUOTE(Aurėja @ 2006 02 11, 14:59) To Džinė: čia turima galvoje štai kas: Konkurso metu www.fotobabrikas.lt suteikia ypatingą 20% nuolaidą visiems suvenyrams Supermama.lt forumo lankytojams. viską persiskaičiau, pasižiūrėjau, ačiū Nesulaukiu atsakymo .............. Taisykles zinau tema lyg ir atitinka mano irgi abu vaikai kieme dar kaime prie trobos zaidzia su sniegu. O gal dydis netinka, bet lyg ir sumazinau ar kas dar negerai. Gal galetu kas pasiziureti kas yra.
Bandau jau antrą foto ,gal šią patvirtins
sveiki visi.aš irgi prieš kokia savaitę patalpinau savo dukryčių nuotraukėlę ir ji jau buvo patvirtinta,bet šiandien usukusi pasižiūrėti jos ten neberadau.kur ji pradingo?
MES JAU DALYVAUJAM
Loretukė ,o tu pažiūrėk atidžiau,nes nuotraukėlių vieta keičiasi,tai pradžioje,tai pabaigoje,gal nepastebėjai QUOTE(Jolli @ 2006 02 13, 15:57) žinau, kad turėjo. Komentaruose įrašiau žodį supermama. Ateinu atsiimt-46Lt vistiek. Sakau, o supermamos nuolaidos netaikot? Tai likau visai nesuprasta ir dar prieš darydama užsakymą kelis kartus spaudžiau "perskaičiuoti", vistiek tas pats. pačios paslaugos nepeikiu, bet kad jau sako yra galimybė pasinaudot nuolaida...
As tai gavau, is karto uzsakant rode kaina su nuolaida. Gal neviskam taiko, bet geriausia pasiskambinti i fotofabrika ir paklausti.
Ten kai pildai prekės užsakymo langelį, pažymi prekę, spalvą, apmokėjimo būdą, iš kur atsiimsit prekę ir t.t. o pabaigoje įrašius komentaro langelyje "supermama" spaudžiat perskaičiuoti Pvz. prekės kaina buvo 19 lt. o paspaudus perskaičiuoti man išmetė kitą kainą - 15 lt. 20 ct. ir tik tada spaudi pirkti
" Voverėms gal ir smagu, o mums - sniegas ant galvų! "
man labai graži šita nuotrauka QUOTE(Raselita @ 2006 02 13, 16:13) man nuolaidą pritaikė QUOTE(Aurėja @ 2006 02 15, 15:46) Ten kai pildai prekės užsakymo langelį, pažymi prekę, spalvą, apmokėjimo būdą, iš kur atsiimsit prekę ir t.t. o pabaigoje įrašius komentaro langelyje "supermama" spaudžiat perskaičiuoti Pvz. prekės kaina buvo 19 lt. o paspaudus perskaičiuoti man išmetė kitą kainą - 15 lt. 20 ct. ir tik tada spaudi pirkti būtent taip, aš kadangi užsisakiau 2 puodelius, suma - 30, 40 Lt Papildyta: QUOTE(Jolli @ 2006 02 15, 00:00) As tai gavau, is karto uzsakant rode kaina su nuolaida. Gal neviskam taiko, bet geriausia pasiskambinti i fotofabrika ir paklausti. kol vyksta konkursas, nuolaidas taiko visom prekėm QUOTE(kajote @ 2006 02 03, 23:46) Sedziu prie langelio Ziuriu pro langeli... laaaabai grazi nuotraukyte Sniego rumai Ledynmetis Man pirma faina tau pritariu o del ledynmecio tai pati nuotrauka labai grazi, tik neizvelgiu ir as kaip ir dauguma ten pramogos ir vaikas sedi koks tai susirupines QUOTE(Džinė @ 2006 02 05, 13:44) Tikrai tau pritariu, nes net ir nuotrauka su seniu besmegeniu, labiau tinka žiemos pramogai, negu sėdėti padirbtam ledynmetį. Nuotrauka graži, bet kokia tai pramoga? mano supratimu pramoga - tai yra veiksmas: slidinėjimas slidėmis, pačiūžomis, netgi voliojimasis sniege, o ne žiūrėjimas pro langelį QUOTE(cutka @ 2006 02 08, 08:31) Man sita irgi labai faina O kaip jum sita "Sveikame kūne - sveika dvasia !!!"
Labai daug šaunių nuotraukų
MARŠ VISOS BALSUOT
Labai daug gražių nuotraukų
Nu ka ,reikia prabalsuoti...
Man visos gražios, bet gražiausia šita
"Tai stiprus šaltukas spaudžia. Baltos snaigės pūgą audžia. Va, ir blizgantis ledukas. Riestanosės va rogutės. Tu, žiemuže, nebaisi- kailiniuoti mes visi." Labai graži nuotrauka, ežeras taip gražiai užšąlęs..ir įsivaizduoju kokia pramoga, pati norėčiau taip su rogutėm pralėkt.. |