Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žiemos pramogos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Aurėja
Žiemos pramogos!

Žiema jau įpusėjo, paspaudė šaltukas, pasnigo – metas žiemos pramogoms!
Įamžinkite smagiausias jūsų šeimos ir mažylių žiemos pramogas lauke: slidinėjimą, čiuožimą, sniego mūšius, pasivoliojimą pusnyse ir kt.

Laukiame įdomių smagių nuotraukų, kuriose gali būti ir visa šeima, ne tik pramogaujantis mažylis/-iai. Nebus tvirtinamos nuotraukos, fotografuotos namuose, tad griebkite fotoaparatus ir lėkite su vaikais į lauką pasiausti!

Prieš pildydami paraišką konkursui, perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus – kad nesikartotumėte ir būtumėte originalūs! Taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! taisyklės čia:

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2006 02 01 - 2006 02 20.

Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 02 21 – 2006 02 25.

Paraiškas į konkursą pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Pramogaukite, dalyvaukite konkurse ir laimėkite šaunių prizų! thumbup.gif

Konkurso rėmėjas: www.fotofabrikas.lt

[attachmentid=46767]

Prizai:

I vieta: net 100 nemokamų nuotraukų ir nuotrauka su tortu!

[attachmentid=46771] + [attachmentid=46768]

II vieta: 50 nuotraukų ir puodelis su nuotrauka

[attachmentid=46771] + [attachmentid=46770]

III vieta: "Magiškas" puodelis

[attachmentid=46769]

user posted image Dėmesio!
Konkurso metu www.fotobabrikas.lt suteikia ypatingą 20% nuolaidą visiems suvenyrams Supermama.lt forumo lankytojams.
thumbup.gif
Užsakymo formoje, papildomuose komentaruose jums tereikia įrašyti slaptažodį - supermama

Trumpas paaiškinimas kaip užsakyti suvenyrą?

1. Jei dar nesate registruoti sistemoje www.fotofabrikas.lt pirmiausia reikia užsiregistruoti, registracijos nuorodą rasite dešinėje pusėje prie Vartotojų prisijungimo.

2. Užsiregistravę ir prisijungę Jus turite nueiti į nuorodą “Mano albumas”. Ten submeniu rasite nuorodą “Įkelti nuotraukas”. Pasirinkite įkėlimo būdą “Eko” ir įkelkite nuotrauką, kurią norite matyti ant savo suvenyro.

3. Įkėlę nuotrauką, grįžtame į ,,Mano albumas" ir ten varnele pažymime norimą nuotrauką. Irankių juostoje spaudžiame “Gaminti”.

4. Toliau renkamės produktą, pristatymo vietą ir apmokėjimo būdus.
plonyte_linija
mums dar ankstoka voliotis smile.gif))))
Aidairi
QUOTE(plonyte_linija @ 2006 02 01, 09:06)
mums dar ankstoka voliotis smile.gif))))
*

Na, dabar ne tik, kad ankstoka, bet ir truputį šlapia.. tongue.gif
Na, mes ant sniego nesivoliojome, bet turėjome kitų užsiėmimų.
Taip, kad gal ir galėsim šį kartą sudalyvauti. rolleyes.gif
ketti
Turėtų būti smagus konkursas thumbup.gif
Tik, kad žiema ne kokia pasitaikė doh.gif
Ką čia per balas ir pliūrzą priišdykausi verysad.gif

Reikia tikėtis, kad dar spės normaliai prisnigti, va tada tai duosimės bigsmile.gif
Cikadelė
Kadangi negalėjau dalyvauti sniego senių konkurse, nes prizas buvo labiau skirtas gyvenantiems Vilniuje ar arti jo.....Ar žiemos pramogoms tinka senių besmegenių statymas? turiu gerą nuotrauką- juk irgi žiemos pramoga senių lipdymas mirksiukas.gif
Karolinos Mama
tikriausiai bus gražių nuotraukyčių wub.gif
Krisliukas
Labai grazus konkursas. Tikiuosi mus greitai patvirtins 4u.gif
Karolinos Mama
jau ir mes ten esame, valiooooo
Krisliukas
Mus jau patvirtino. Smagu biggrin.gif
PaMeL
laukiam patvirtinimo 4u.gif manau bus labai labai smagiu nuotraukyciu su nepakartijamom akimirkom wub.gif
Gitatuka
4u.gif ...kiek daug sniego, grazios nuotraukytes.....visos tokios baltos, baltos..

super konkursas thumbup.gif

..dalyvaujam ir mes tongue.gif
Džinė
Einu pasidairysiu wub.gif
PaMeL
QUOTE(Džinė @ 2006 02 01, 22:48)
Einu pasidairysiu wub.gif
*

dziniuk ne tir pasidairyti reik bet ir dalyvauti mirksiukas.gif kazkiap paskutiniu metu tavo nuotraukyciu visai nematau wub.gif wub.gif
daliuxx
as manau man uz si konkursa bus labai sunku balsuoti,nes jau matau 3kandidatus,o kur dar tiek laiko? Idomu,is kur tos dvynukes gavo tokias rogutes? Mums labai reikia.
Krisliukas
Kiek daug graziu nuotrauku. Kaip smagu biggrin.gif.
Vilika
Man tai kol kas labiausiai patinka Ledynmetis smile.gif Įdomu kur fotografuota g.gif Nepanašu, kad Lietuvoje mirksiukas.gif
Krisliukas
QUOTE(Vilika @ 2006 02 02, 21:58)
Man tai kol kas labiausiai patinka Ledynmetis smile.gif Įdomu kur fotografuota g.gif Nepanašu, kad Lietuvoje mirksiukas.gif
*

Sia nuotrauka as irgi pastebejau. Labai grazi vieta.
Medona
mamyte ,kaip smagu džiaugtis sniegeliu.ir tu kaip maža mergytė su manim kartu........... grazi nuotraukyte wub.gif ir "Ledynmetis" thumbup.gif
Birbiziukas
o kodėl nepatvirtina mano nuotraukos g.gif ji neatitinka reikalavimų ar kaip blush2.gif g.gif
Kutuliukas

Pradžiai gal kad vidurnaktis rolleyes.gif
Scarlett
tai nuotraukas galima bus pateikti iki 20 ar iki 16 dienos? nes forume ir "konkursuose" parašyta skirtingai g.gif
Birbiziukas
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 02, 23:36)
Pradžiai gal kad vidurnaktis  rolleyes.gif
*

prie ko čia vidurnaktis jei jau ta foto kabo nepatvirtintuose trečią parą tongue.gif

o kodėl kartais rašo jog foto nepatvirtinta dar, o kitą kart rašo neužpildyta g.gif
Aurėja
QUOTE(GRANTA @ 2006 02 03, 13:03)
prie ko čia vidurnaktis jei jau ta foto kabo nepatvirtintuose trečią parą  tongue.gif

o kodėl kartais rašo jog foto nepatvirtinta dar, o kitą kart rašo neužpildyta  g.gif
*

todėl kad ji vis perkeliama prie "neužpildytų", kad ją pakeistumėte į kitą nuotrauką ir vėl bandytumėte dalyvauti konkurse. Visa tai aprašyta bendrosiose konkursų taisyklėse - klausimyne. Tad vėl ir vėl siųsti patvirtinimui tos pačios foto nereikėtų. Geriau keisti ją kita.

Parinkite šiam konkursui kuo "dinamiškesnes" žiemos pramogų nuotraukas!
Džinė
QUOTE(PaMeL @ 2006 02 02, 14:29)
dziniuk ne tir pasidairyti reik bet ir dalyvauti mirksiukas.gif kazkiap paskutiniu metu tavo nuotraukyciu visai nematau wub.gif  wub.gif
*

blush2.gif pasitaisyti reiktų, ar ne? ax.gif wub.gif tongue.gif

veiren
Kazko matyt neperskaiciau blush2.gif ...ka reik daryt kad patvirtintu nuotrauka?
Gyvūnų myletoja
Visos nuotraukos nuostabios, bet ledynmečiui - nėra lygių! Nuostabus vaizdas! Tikras ledynmetis!
Aidairi
na, šiandien tiek prisifotkinom.. kad nežinau kurią fotkę ir dėti... nors jau įdėjom, bet norėsim pakeisti.. ax.gif
Krisliukas
QUOTE(Aidairi @ 2006 02 03, 21:23)
na, šiandien tiek prisifotkinom.. kad nežinau kurią fotkę ir dėti... nors jau įdėjom, bet norėsim pakeisti..  ax.gif
*

Mes siandien irgi laukutyje buvom. Tiek prisidukom su sniegeliu, rogem ir seni besmegeni pastatem, tik gaila, kad sis konkursas (seniu besmegeniu) jau baigesi ir nuotrauku pridarem, buvo smagu. As nuotrauka jau irgi issiuntus i konkursa, bet pakeisti nenoriu. Juk visos tos nuotraukos tokios grazios ir mielos, jog visu nesudesi i konkursa. Todel manau neverta keisti ir blaskytis. bigsmile.gif
kajote
Sedziu prie langelio
Ziuriu pro langeli...
laaaabai grazi nuotraukyte thumbup.gif (balsas garantuotas 4u.gif )

Sniego rumai thumbup.gif

Ledynmetis thumbup.gif
c-girl
QUOTE(kajote @ 2006 02 04, 07:46)
Sedziu prie langelio
Ziuriu pro langeli...

Sniego rumai  thumbup.gif

Ledynmetis thumbup.gif
*

Mudvi viena kitos mintis skaitom mirksiukas.gif Man tos tys nuotraukos irgi labiausiai patinka, labai jau baltai ziemiskos thumbup.gif Dar viena nuotraukyte man istrigo "O man nekliuna " thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip reikes isirinkti balsuojant doh.gif
Džinė
Labas visom 4u.gif
Šiandien labai graži diena wub.gif eisim visa šeima į lauką, ir nepamiršim fotoaparato... ax.gif turi gi fotokonkursas pasipildyti naujom nuotraukom rolleyes.gif tongue.gif
Gero visom savaitgalio mirksiukas.gif
daniele
Labas! Tikiuosi juoda balta foto galima siusti? Nes kol kas yra prie nepatvyrtintų... sad.gif
Volunge
QUOTE(Aurėja @ 2006 02 03, 14:56)
todėl kad ji vis perkeliama prie "neužpildytų", kad ją pakeistumėte į kitą nuotrauką ir vėl bandytumėte dalyvauti konkurse. Visa tai aprašyta bendrosiose konkursų taisyklėse - klausimyne. Tad vėl ir vėl siųsti patvirtinimui tos pačios  foto nereikėtų. Geriau keisti ją kita.
*

Na, man taip pat idomu, kodel musu nuotrauka pasiulyta siam konkursui atmete kaip neuzpildyta doh.gif
Jei apeliuojama i tai:
Parinkite šiam konkursui kuo "dinamiškesnes" žiemos pramogų nuotraukas!
tai, paaiskinkyte prasau, gerb.moderatoriai hi.gif , kur "dinamika" tokiose nuotraukose kaip pvz.:
"kaledu stebuklas"
"Baltutėliai,minkštutėliai patalėliai...."
kad ir tas pats "Ledynmetis"

KUO JOS D I N A M I S K E S N E S ?????

wink.gif
asera
sveiki o per kiek laiko patvirtina nuotraukytes
Džinė
QUOTE(asera @ 2006 02 05, 00:30)
sveiki o per kiek laiko patvirtina nuotraukytes
*

Man patvirtino labai greit paskutinį kartą. Prikabinau šeštadienį 22.00, o pirmadienį iš ryto, jau buvo patvirtinta. Sekmadienis manau - išeiginė. Dabar pirmadienį turėtų vėl daug nuotraukyčių pasirodyti mirksiukas.gif
Krisliukas
QUOTE(kajote @ 2006 02 04, 08:46)
Sedziu prie langelio
Ziuriu pro langeli...

Sniego rumai  thumbup.gif

Ledynmetis thumbup.gif
*

Man sios nuotraukos,,Ledymentis" ir ,,Ziuriu pro langeli" labai grazios, super vaizdas,
bet ar tai ziemos pramoga?
Jokio veiksmo, pasodinta ir nufotografuota. Tose nuotraukose jie patys to vaizdo nesukure prie kurio nusifotografavo, o va ,,Sniego rumai" saunu, as manau, kad butent nuotraukos autoriai tuos ,,rumus" ir pastate.
O juk tikrai yra zaismingu tiesiog ziemos smagumu spindinciu nuotrauku.
Džinė
QUOTE(Krisliukas @ 2006 02 05, 22:15)
Man sios nuotraukos,,Ledymentis" ir  ,,Ziuriu pro langeli" labai grazios, super vaizdas,
bet ar tai ziemos pramoga?
Jokio veiksmo, pasodinta ir nufotografuota. Tose nuotraukose jie patys to vaizdo nesukure prie kurio nusifotografavo, o va ,,Sniego rumai" saunu, as manau, kad butent nuotraukos autoriai tuos ,,rumus" ir pastate.
O juk tikrai yra zaismingu tiesiog ziemos smagumu spindinciu nuotrauku.
*

Tikrai tau pritariu, nes net ir nuotrauka su seniu besmegeniu, labiau tinka žiemos pramogai, negu sėdėti padirbtam ledynmetį. Nuotrauka graži, bet kokia tai pramoga? g.gif
mano supratimu pramoga - tai yra veiksmas: slidinėjimas slidėmis, pačiūžomis, netgi voliojimasis sniege, o ne žiūrėjimas pro langelį cool.gif
Milde
QUOTE(Džinė @ 2006 02 05, 21:44)
Tikrai tau pritariu, nes net ir nuotrauka su seniu besmegeniu, labiau tinka žiemos pramogai, negu sėdėti padirbtam ledynmetį. Nuotrauka graži, bet kokia tai pramoga? g.gif
mano supratimu pramoga - tai yra veiksmas: slidinėjimas slidėmis, pačiūžomis, netgi voliojimasis sniege, o ne žiūrėjimas pro langelį cool.gif
*

butent!

Idomu kodel mano pramogingos nuotraukos nepatvirtina?Vat padeta prie nepatvirtintu jau kelinta diena ir nei pakeist nei ka, tiesiog nepatvirtinta, gal paaiskinsit kodel netinka mano nuotrauka ir kodel ji tiesiog kybo ir nieko su ja nebegalima daryt?a?
remunėlė
labukas. Aš naujokė 4u.gif ,norėčiau užtarti nuotraukytę prie langelio thumbup.gif .Manau ją galima pavadinti žiemos pramoga,juk žiema,laukas,sniegas jau vaukams yra pramogaogal net senis besmegenis kažkur už tos šakos pasislėpęs biggrin.gif .
Vailingo
QUOTE(Džinė @ 2006 02 05, 23:44)
*

O tai mėgautis fantastišku vaizdu nėra pramoga mažylio akutėms?? g.gif
Ledynmetis - nuostabi nuotrauka wub.gif
Džinė
QUOTE(Vailingo @ 2006 02 06, 13:03)
O tai mėgautis fantastišku vaizdu nėra pramoga mažylio akutėms?? g.gif
Ledynmetis - nuostabi nuotrauka wub.gif
*

blink.gif mažylio akutėms??? karsta.gif šitoms akutėms - patikėk, ir sėdėjimas tėčiui ant pečių - pramoga hihihi.gif todėl, kad jiems visi nauji potyriai - yra kažkas ooooo. Taip jie susipažįsta su pasauliu.
o nuotrauka - nuostabi, jau tą rašiau... irnesakyk.gif
Aurėja
QUOTE(Milde @ 2006 02 06, 10:31)
Idomu kodel mano pramogingos nuotraukos nepatvirtina?Vat padeta prie nepatvirtintu jau kelinta diena

ji buvo nepatvirtinta tol, kol dėl jos patvirtinimo tarėsi konkurso administratoriai, dabar ji jau patvirtinta.
Vailingo
QUOTE(Džinė @ 2006 02 06, 14:20)
blink.gif mažylio akutėms??? karsta.gif šitoms akutėms - patikėk, ir sėdėjimas tėčiui ant pečių - pramoga hihihi.gif  todėl, kad jiems visi nauji potyriai - yra kažkas ooooo. Taip jie susipažįsta su pasauliu.
o nuotrauka - nuostabi, jau tą rašiau... irnesakyk.gif
*

Nu tai teisybę sakai, tik nesuprantu, kodėl ši nuotrauka komentatorių apibūdinama kaip "ne į temą"....
dėja
Na mūsų irgi nepatvirtino verysad.gif ,bet jei mes dar negalim voliotis po sniegą,tai vadinasi negalim ir dalyvauti konkurse verysad.gif
Aurėja
na, mes kad ir didesnės, bet irgi ne kiekviename konkurse sudalyvaujam, nes ne kiekvienam konkursui turim tinkamų nuotraukų.
dėja
Tai lauksim kito konkurso biggrin.gif .Bet dalyvavom konkurse Rūgpienių kaime,ar kaip ten jis vadinosi,Tai nuotraukytė panaši buvo ir patvirtino wub.gif
milabra
Nežinau nuotraukų tvirtinimo taisyklių, bet jei forumo valdžia pradėjo jas sijoti ir tvirtinti tik temą atitinkančias nuotraukas - tai gal ir balsuoti bus pradėta į temą? mirksiukas.gif Ledynmetis - labar gražus vaizdas nuotraukoje, bet pramogos aš irgi ten nematau.
Kol kas man gražiausia kur tėtis su vaiku ant rogių susėdę arbatą geria thumbup.gif Šiandien balsuočiau už ją smile.gif
Džinė
QUOTE(dėja @ 2006 02 06, 13:27)
Na mūsų irgi nepatvirtino verysad.gif ,bet jei mes dar negalim voliotis po sniegą,tai vadinasi negalim ir dalyvauti konkurse verysad.gif
*

neliūdėkit labai console.gif
irnesakyk.gif bus dar tų konkursų... mirksiukas.gif
dėja
QUOTE(Džinė @ 2006 02 06, 14:16)
neliūdėkit labai console.gif
irnesakyk.gif bus dar tų konkursų... mirksiukas.gif
*

Tai aišku bus ir stengsimės sudalyvauti biggrin.gif wub.gif

Jaučiu labai daug paraiškų g.gif ,tai labai atrinkinėja ax.gif .Bet tikrai yra nuotraukyčių ,kuriose veiksmas nevyksta,tik aplinka graži blush2.gif .Na aš taip galvoju ne dėl to, kad mūsų nepatvirtino blush2.gif blush2.gif

VISEIMS DIDELIAUSIOS SĖKMĖS thumbup.gif
daliuxx
Oi,sito konkurso balsavimas prasides negreitai,tai kiek dar nuotrauku bus??? Kaip reiks prabalsuoti,ech...
user posted imageuser posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.