Žiemos pramogos! Žiema jau įpusėjo, paspaudė šaltukas, pasnigo metas žiemos pramogoms! Įamžinkite smagiausias jūsų šeimos ir mažylių žiemos pramogas lauke: slidinėjimą, čiuožimą, sniego mūšius, pasivoliojimą pusnyse ir kt. Laukiame įdomių smagių nuotraukų, kuriose gali būti ir visa šeima, ne tik pramogaujantis mažylis/-iai. Nebus tvirtinamos nuotraukos, fotografuotos namuose, tad griebkite fotoaparatus ir lėkite su vaikais į lauką pasiausti! Prieš pildydami paraišką konkursui, perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus kad nesikartotumėte ir būtumėte originalūs! Taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! taisyklės čia: Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2006 02 01 - 2006 02 20.Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 02 21 2006 02 25. Paraiškas į konkursą pildykite čia: http://www.supermama.lt/fotoPramogaukite, dalyvaukite konkurse ir laimėkite šaunių prizų! Konkurso rėmėjas: www.fotofabrikas.lt[attachmentid=46767] Prizai:I vieta: net 100 nemokamų nuotraukų ir nuotrauka su tortu![attachmentid=46771] + [attachmentid=46768] II vieta: 50 nuotraukų ir puodelis su nuotrauka[attachmentid=46771] + [attachmentid=46770] III vieta: "Magiškas" puodelis [attachmentid=46769] Dėmesio! Konkurso metu www.fotobabrikas.lt suteikia ypatingą 20% nuolaidą visiems suvenyrams Supermama.lt forumo lankytojams. Užsakymo formoje, papildomuose komentaruose jums tereikia įrašyti slaptažodį - supermamaTrumpas paaiškinimas kaip užsakyti suvenyrą? 1. Jei dar nesate registruoti sistemoje www.fotofabrikas.lt pirmiausia reikia užsiregistruoti, registracijos nuorodą rasite dešinėje pusėje prie Vartotojų prisijungimo. 2. Užsiregistravę ir prisijungę Jus turite nueiti į nuorodą Mano albumas. Ten submeniu rasite nuorodą Įkelti nuotraukas. Pasirinkite įkėlimo būdą Eko ir įkelkite nuotrauką, kurią norite matyti ant savo suvenyro. 3. Įkėlę nuotrauką, grįžtame į ,,Mano albumas" ir ten varnele pažymime norimą nuotrauką. Irankių juostoje spaudžiame Gaminti. 4. Toliau renkamės produktą, pristatymo vietą ir apmokėjimo būdus.
plonyte_linija
2006 02 01, 09:06
mums dar ankstoka voliotis  ))))
Aidairi
2006 02 01, 09:31
QUOTE(plonyte_linija @ 2006 02 01, 09:06) mums dar ankstoka voliotis  )))) Na, dabar ne tik, kad ankstoka, bet ir truputį šlapia.. Na, mes ant sniego nesivoliojome, bet turėjome kitų užsiėmimų. Taip, kad gal ir galėsim šį kartą sudalyvauti.
Turėtų būti smagus konkursas Tik, kad žiema ne kokia pasitaikė Ką čia per balas ir pliūrzą priišdykausi Reikia tikėtis, kad dar spės normaliai prisnigti, va tada tai duosimės
Cikadelė
2006 02 01, 14:32
Kadangi negalėjau dalyvauti sniego senių konkurse, nes prizas buvo labiau skirtas gyvenantiems Vilniuje ar arti jo.....Ar žiemos pramogoms tinka senių besmegenių statymas? turiu gerą nuotrauką- juk irgi žiemos pramoga senių lipdymas
Karolinos Mama
2006 02 01, 14:33
tikriausiai bus gražių nuotraukyčių
Krisliukas
2006 02 01, 14:53
Labai grazus konkursas. Tikiuosi mus greitai patvirtins
Karolinos Mama
2006 02 01, 15:46
jau ir mes ten esame, valiooooo
Krisliukas
2006 02 01, 16:49
Mus jau patvirtino. Smagu
laukiam patvirtinimo  manau bus labai labai smagiu nuotraukyciu su nepakartijamom akimirkom
Gitatuka
2006 02 01, 22:00
 ...kiek daug sniego, grazios nuotraukytes.....visos tokios baltos, baltos.. super konkursas ..dalyvaujam ir mes
Einu pasidairysiu
QUOTE(Džinė @ 2006 02 01, 22:48) Einu pasidairysiu  dziniuk ne tir pasidairyti reik bet ir dalyvauti  kazkiap paskutiniu metu tavo nuotraukyciu visai nematau
daliuxx
2006 02 02, 17:21
as manau man uz si konkursa bus labai sunku balsuoti,nes jau matau 3kandidatus,o kur dar tiek laiko? Idomu,is kur tos dvynukes gavo tokias rogutes? Mums labai reikia.
Krisliukas
2006 02 02, 20:18
Kiek daug graziu nuotrauku. Kaip smagu  .
Man tai kol kas labiausiai patinka Ledynmetis  Įdomu kur fotografuota  Nepanašu, kad Lietuvoje
Krisliukas
2006 02 02, 21:18
QUOTE(Vilika @ 2006 02 02, 21:58) Man tai kol kas labiausiai patinka Ledynmetis  Įdomu kur fotografuota  Nepanašu, kad Lietuvoje  Sia nuotrauka as irgi pastebejau. Labai grazi vieta.
mamyte ,kaip smagu džiaugtis sniegeliu.ir tu kaip maža mergytė su manim kartu........... grazi nuotraukyte  ir "Ledynmetis"
Birbiziukas
2006 02 02, 23:26
o kodėl nepatvirtina mano nuotraukos  ji neatitinka reikalavimų ar kaip
Kutuliukas
2006 02 02, 23:36
Pradžiai gal kad vidurnaktis
Scarlett
2006 02 02, 23:39
tai nuotraukas galima bus pateikti iki 20 ar iki 16 dienos? nes forume ir "konkursuose" parašyta skirtingai
Birbiziukas
2006 02 03, 13:03
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 02, 23:36) Pradžiai gal kad vidurnaktis  prie ko čia vidurnaktis jei jau ta foto kabo nepatvirtintuose trečią parą o kodėl kartais rašo jog foto nepatvirtinta dar, o kitą kart rašo neužpildyta
QUOTE(GRANTA @ 2006 02 03, 13:03) prie ko čia vidurnaktis jei jau ta foto kabo nepatvirtintuose trečią parą o kodėl kartais rašo jog foto nepatvirtinta dar, o kitą kart rašo neužpildyta  todėl kad ji vis perkeliama prie "neužpildytų", kad ją pakeistumėte į kitą nuotrauką ir vėl bandytumėte dalyvauti konkurse. Visa tai aprašyta bendrosiose konkursų taisyklėse - klausimyne. Tad vėl ir vėl siųsti patvirtinimui tos pačios foto nereikėtų. Geriau keisti ją kita. Parinkite šiam konkursui kuo "dinamiškesnes" žiemos pramogų nuotraukas!
Kazko matyt neperskaiciau  ...ka reik daryt kad patvirtintu nuotrauka?
Gyvūnų myletoja
2006 02 03, 19:38
Visos nuotraukos nuostabios, bet ledynmečiui - nėra lygių! Nuostabus vaizdas! Tikras ledynmetis!
Aidairi
2006 02 03, 20:23
na, šiandien tiek prisifotkinom.. kad nežinau kurią fotkę ir dėti... nors jau įdėjom, bet norėsim pakeisti..
Krisliukas
2006 02 03, 21:04
QUOTE(Aidairi @ 2006 02 03, 21:23) na, šiandien tiek prisifotkinom.. kad nežinau kurią fotkę ir dėti... nors jau įdėjom, bet norėsim pakeisti..  Mes siandien irgi laukutyje buvom. Tiek prisidukom su sniegeliu, rogem ir seni besmegeni pastatem, tik gaila, kad sis konkursas (seniu besmegeniu) jau baigesi ir nuotrauku pridarem, buvo smagu. As nuotrauka jau irgi issiuntus i konkursa, bet pakeisti nenoriu. Juk visos tos nuotraukos tokios grazios ir mielos, jog visu nesudesi i konkursa. Todel manau neverta keisti ir blaskytis.
Sedziu prie langelio Ziuriu pro langeli... laaaabai grazi nuotraukyte  (balsas garantuotas  ) Sniego rumai Ledynmetis
QUOTE(kajote @ 2006 02 04, 07:46) Sedziu prie langelio Ziuriu pro langeli... laaaabai grazi nuotraukyte  (balsas garantuotas  ) Sniego rumai Ledynmetis  Mudvi viena kitos mintis skaitom  Man tos tys nuotraukos irgi labiausiai patinka, labai jau baltai ziemiskos  Dar viena nuotraukyte man istrigo " O man nekliuna " Kaip reikes isirinkti balsuojant
Labas visom Šiandien labai graži diena  eisim visa šeima į lauką, ir nepamiršim fotoaparato...  turi gi fotokonkursas pasipildyti naujom nuotraukom Gero visom savaitgalio
daniele
2006 02 04, 14:02
Labas! Tikiuosi juoda balta foto galima siusti? Nes kol kas yra prie nepatvyrtintų...
Volunge
2006 02 04, 23:28
QUOTE(Aurėja @ 2006 02 03, 14:56) todėl kad ji vis perkeliama prie "neužpildytų", kad ją pakeistumėte į kitą nuotrauką ir vėl bandytumėte dalyvauti konkurse. Visa tai aprašyta bendrosiose konkursų taisyklėse - klausimyne. Tad vėl ir vėl siųsti patvirtinimui tos pačios foto nereikėtų. Geriau keisti ją kita. Na, man taip pat idomu, kodel musu nuotrauka pasiulyta siam konkursui atmete kaip neuzpildyta Jei apeliuojama i tai: QUOTE Parinkite šiam konkursui kuo "dinamiškesnes" žiemos pramogų nuotraukas! tai, paaiskinkyte prasau, gerb.moderatoriai  , kur "dinamika" tokiose nuotraukose kaip pvz.: "kaledu stebuklas" "Baltutėliai,minkštutėliai patalėliai...." kad ir tas pats "Ledynmetis" KUO JOS D I N A M I S K E S N E S ?????
sveiki o per kiek laiko patvirtina nuotraukytes
QUOTE(asera @ 2006 02 05, 00:30) sveiki o per kiek laiko patvirtina nuotraukytes Man patvirtino labai greit paskutinį kartą. Prikabinau šeštadienį 22.00, o pirmadienį iš ryto, jau buvo patvirtinta. Sekmadienis manau - išeiginė. Dabar pirmadienį turėtų vėl daug nuotraukyčių pasirodyti
Krisliukas
2006 02 05, 21:15
QUOTE(kajote @ 2006 02 04, 08:46) Sedziu prie langelio Ziuriu pro langeli... laaaabai grazi nuotraukyte  (balsas garantuotas  ) Sniego rumai Ledynmetis  Man sios nuotraukos,,Ledymentis" ir ,,Ziuriu pro langeli" labai grazios, super vaizdas, bet ar tai ziemos pramoga? Jokio veiksmo, pasodinta ir nufotografuota. Tose nuotraukose jie patys to vaizdo nesukure prie kurio nusifotografavo, o va ,,Sniego rumai" saunu, as manau, kad butent nuotraukos autoriai tuos ,,rumus" ir pastate. O juk tikrai yra zaismingu tiesiog ziemos smagumu spindinciu nuotrauku.
QUOTE(Krisliukas @ 2006 02 05, 22:15) Man sios nuotraukos,,Ledymentis" ir ,,Ziuriu pro langeli" labai grazios, super vaizdas, bet ar tai ziemos pramoga? Jokio veiksmo, pasodinta ir nufotografuota. Tose nuotraukose jie patys to vaizdo nesukure prie kurio nusifotografavo, o va ,,Sniego rumai" saunu, as manau, kad butent nuotraukos autoriai tuos ,,rumus" ir pastate. O juk tikrai yra zaismingu tiesiog ziemos smagumu spindinciu nuotrauku. Tikrai tau pritariu, nes net ir nuotrauka su seniu besmegeniu, labiau tinka žiemos pramogai, negu sėdėti padirbtam ledynmetį. Nuotrauka graži, bet kokia tai pramoga? mano supratimu pramoga - tai yra veiksmas: slidinėjimas slidėmis, pačiūžomis, netgi voliojimasis sniege, o ne žiūrėjimas pro langelį
QUOTE(Džinė @ 2006 02 05, 21:44) Tikrai tau pritariu, nes net ir nuotrauka su seniu besmegeniu, labiau tinka žiemos pramogai, negu sėdėti padirbtam ledynmetį. Nuotrauka graži, bet kokia tai pramoga? mano supratimu pramoga - tai yra veiksmas: slidinėjimas slidėmis, pačiūžomis, netgi voliojimasis sniege, o ne žiūrėjimas pro langelį  butent! Idomu kodel mano pramogingos nuotraukos nepatvirtina?Vat padeta prie nepatvirtintu jau kelinta diena ir nei pakeist nei ka, tiesiog nepatvirtinta, gal paaiskinsit kodel netinka mano nuotrauka ir kodel ji tiesiog kybo ir nieko su ja nebegalima daryt?a?
remunėlė
2006 02 06, 10:46
labukas. Aš naujokė  ,norėčiau užtarti nuotraukytę prie langelio  .Manau ją galima pavadinti žiemos pramoga,juk žiema,laukas,sniegas jau vaukams yra pramogaogal net senis besmegenis kažkur už tos šakos pasislėpęs  .
Vailingo
2006 02 06, 12:03
QUOTE(Džinė @ 2006 02 05, 23:44) Tikrai tau pritariu, nes net ir nuotrauka su seniu besmegeniu, labiau tinka žiemos pramogai, negu sėdėti padirbtam ledynmetį. Nuotrauka graži, bet kokia tai pramoga? mano supratimu pramoga - tai yra veiksmas: slidinėjimas slidėmis, pačiūžomis, netgi voliojimasis sniege, o ne žiūrėjimas pro langelį  O tai mėgautis fantastišku vaizdu nėra pramoga mažylio akutėms?? Ledynmetis - nuostabi nuotrauka
QUOTE(Vailingo @ 2006 02 06, 13:03) O tai mėgautis fantastišku vaizdu nėra pramoga mažylio akutėms?? Ledynmetis - nuostabi nuotrauka   mažylio akutėms???  šitoms akutėms - patikėk, ir sėdėjimas tėčiui ant pečių - pramoga  todėl, kad jiems visi nauji potyriai - yra kažkas ooooo. Taip jie susipažįsta su pasauliu. o nuotrauka - nuostabi, jau tą rašiau...
QUOTE(Milde @ 2006 02 06, 10:31) Idomu kodel mano pramogingos nuotraukos nepatvirtina?Vat padeta prie nepatvirtintu jau kelinta diena ji buvo nepatvirtinta tol, kol dėl jos patvirtinimo tarėsi konkurso administratoriai, dabar ji jau patvirtinta.
Vailingo
2006 02 06, 12:26
QUOTE(Džinė @ 2006 02 06, 14:20)  mažylio akutėms???  šitoms akutėms - patikėk, ir sėdėjimas tėčiui ant pečių - pramoga  todėl, kad jiems visi nauji potyriai - yra kažkas ooooo. Taip jie susipažįsta su pasauliu. o nuotrauka - nuostabi, jau tą rašiau...  Nu tai teisybę sakai, tik nesuprantu, kodėl ši nuotrauka komentatorių apibūdinama kaip "ne į temą"....
Na mūsų irgi nepatvirtino  ,bet jei mes dar negalim voliotis po sniegą,tai vadinasi negalim ir dalyvauti konkurse
na, mes kad ir didesnės, bet irgi ne kiekviename konkurse sudalyvaujam, nes ne kiekvienam konkursui turim tinkamų nuotraukų.
Tai lauksim kito konkurso  .Bet dalyvavom konkurse Rūgpienių kaime,ar kaip ten jis vadinosi,Tai nuotraukytė panaši buvo ir patvirtino
milabra
2006 02 06, 12:57
Nežinau nuotraukų tvirtinimo taisyklių, bet jei forumo valdžia pradėjo jas sijoti ir tvirtinti tik temą atitinkančias nuotraukas - tai gal ir balsuoti bus pradėta į temą?  Ledynmetis - labar gražus vaizdas nuotraukoje, bet pramogos aš irgi ten nematau. Kol kas man gražiausia kur tėtis su vaiku ant rogių susėdę arbatą geria  Šiandien balsuočiau už ją
QUOTE(dėja @ 2006 02 06, 13:27) Na mūsų irgi nepatvirtino  ,bet jei mes dar negalim voliotis po sniegą,tai vadinasi negalim ir dalyvauti konkurse  neliūdėkit labai  bus dar tų konkursų...
QUOTE(Džinė @ 2006 02 06, 14:16) neliūdėkit labai  bus dar tų konkursų...  Tai aišku bus ir stengsimės sudalyvauti Jaučiu labai daug paraiškų  ,tai labai atrinkinėja  .Bet tikrai yra nuotraukyčių ,kuriose veiksmas nevyksta,tik aplinka graži  .Na aš taip galvoju ne dėl to, kad mūsų nepatvirtino VISEIMS DIDELIAUSIOS SĖKMĖS
daliuxx
2006 02 07, 10:20
Oi,sito konkurso balsavimas prasides negreitai,tai kiek dar nuotrauku bus??? Kaip reiks prabalsuoti,ech... 
|
|