Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip as planavau dukryte:)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Vasara-ziema
Perskaiciau vienos mamos istorija ir komentarus,kaip galima planuoti vaika? Galima!Mano sunui ketveri tada buvo,gyvenome kaime,vyras dirbo,as su vaiku namuose,uzteko darbo ir kaime.Po pusmecio atvaziavome gyventi i miesta,darzo ir gyvuliuku neliko,kazkaip pagalvojau,kad reikia man dirbti,sunu isleidau i darzeli,jau paaugusi bernioka,pati isidarbinau.Neilgai ir tepadirbau-menesi.Sunelis uzprotestavo,kad daugiau i darzeli neis,tetis nepriestaravo,jei vaikas nenori,tai ir neis.Tai ka tada,jei jau jus taip susimoket pries mane,tai tada as noriu-dukreles!Vyras-reiks ir bus!Planuoju savo mergaite,man tas zodis-planuoju,tai anegdotas su juoko elementais lotuliukas.gif Renkuosi kuri cia man menesi pastoti lotuliukas.gif ,buvo tada birzelis,nea,netinka,toks vyriskas pavadinimas,liepa! o,cia tai moteriska,diena..reikia rinktis porini skaiciu,nera ko laukti,pasirenku liepos antra!Laukiu menesiniu,nera! As laukiuosi savo mergaites! nestuke.gif Pilvukas augo,kaip ir daug ten nusimananciu pagal pilvuka sake,kad bus berniukas,man nesvarbu,zinau kad bus mergaite.Dar pries nestuma sutikdavau mamas su vezimukais,visada ziuredavau,o jei ten dar mergaite budavo,tai net kojos linkdavo....kaip as norejau dukrytes.Penktam nestumo menesi sapnuoju sapna-gime man mergaite,pavadinu ja vardu-Aiste.Prabudau,galvoju-koks vardas grazus-Aiste.Vyrui ir sunui ryte papasakoju,kad seses vardas bus Aiste.Viskas vyko gerai,vaiksciojimas,gimdymas.Kaip ir rasiau,kad mergaite planavau-liepos antra,tai mano mergaite gime-balandzio antra.Vardu-Aiste,dabar jai jau astuoni metai.Va kaip galima suplanuoti vaika. 4u.gif
Gabriete
Planuokit dar, nesustokit, kad jau taip gražiai gaunasi smile.gif drinks_cheers.gif. Sėkmės.
Wild Pearl
Smagu kai planai suveikia ,nes mums musu planai pakiso koja mirksiukas.gif biggrin.gif Bet smagu kai viskas gerai iseina.Sveikinimai!!!Puiki istorija 4u.gif
Milda_Milda
O kur pacio gimdymo smulkmenos ? biggrin.gif Tik pradejau skaityt, o cia bac ir yra!
surmute
4u.gif SVEIKINIMAI DIDZIAUSI SULAUKUS SESES 4u.gif
Inga.Inga
Trumpa,taciau puiki istorija,pasirodo tereikia labai noreti ir norai kartais pildosi smile.gif saunuoliai:)
liolia79
Sauni istorija 4u.gif Sekmes ir sveikateles jums 4u.gif mirksiukas.gif
Garnier
Sveikinu 4u.gif
Negaga
Puikiai užsiprogramavot thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Gabanne
Svarbiausia laukti ir tiketi wub.gif Sekmes!
No comment
Smagu drinks_cheers.gif
astinka*
tikras stebuklas 4u.gif kartais uztenka tik labai labai noreti...
Lady_W
biggrin.gif geras planavimo metodas lotuliukas.gif tai gal mes prisiplanavom berniuką g.gif , nes birželį pastojau biggrin.gif lotuliukas.gif - jei pasitvirtins - reiks išvedinėt naują lentelę bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Redute20
smagu,kad pasiseke mirksiukas.gif
brigitiki
grazi istorija bigsmile.gif wub.gif
Lotyna
QUOTE(Gabriete @ 2010 09 09, 11:56)
Planuokit dar, nesustokit, kad jau taip gražiai gaunasi smile.gif  drinks_cheers.gif. Sėkmės.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tai jau tikrai ... thumbup.gif
QUOTE(opalė @ 2010 09 15, 13:49)
biggrin.gif geras planavimo metodas lotuliukas.gif tai gal mes prisiplanavom berniuką g.gif , nes birželį pastojau biggrin.gif lotuliukas.gif  - jei pasitvirtins  - reiks išvedinėt naują lentelę bigsmile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif
begedia
norejosi smulkiau blush2.gif
floridija
Paprastai ir trumpai thumbup.gif Grazi seimynele 4u.gif
Soterija
Na ką reiktų ir man tokio plano lotuliukas.gif Berniuką jau turiu reiktų mergaitės biggrin.gif

Trumpai ir aiškiai mirksiukas.gif
*fujimi
istorija be ilgu isvedziojimu mirksiukas.gif 4u.gif
gosas
Trumpai ir aiskiai Svarbu kad planas igivendytas mirksiukas.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.