Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kuprinimosi salinimas-liemenes
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
perliuks
Gydytoja siunte pas ortopedus sunu 7metuku. nes kuprinasi, netaisyklinga laikysena. Ten israse liemene kuri kainuoja 50 Lt bet yra visiska nesamone. doh.gif Dirzu laikanciu pecius pagrindine atasvara yra pilvukas,skrandukas.Spaudzia.Tad nepirkau,nes esu maciusi zurnaluose kur yra tik dirzai juosentys rankas per pecius ir pazastes ir sutempia tik petukus i nugara,vercia buti atsilosusi.Bet nesunta nei nugara nes ten tik juosta jungianti tuos ziedus einancius aplink rankas,o ne pilna per nugara sintetine liemene ir pilvukas bei skrandukas nesispaudzia.Gal kurios nors mamytes vaikutis jau naudojo kazka panasaus?Gal kas zino kur galima isigyti tokia? unsure.gif
babajoska
Jei jūs Kauniete, tai ,,ortopedijos technika" Savanorių g. Bet jūs rašote ne į tą temą, jums reiktų prie vaikų ligų.
Be to manau, kad jūsų aprašyti du įtvariukai iš esmės skiriasi, dėl vieno pakeitimo kitu turėtumėte pasitarti su gydytoja. Manau, kad jūsų ieškomas apsaugo tik nuo tam tikros kuprinimosi rūšies.
perliuks
QUOTE(babajoska @ 2010 09 09, 22:59)
Jei jūs Kauniete, tai ,,ortopedijos technika" Savanorių g. Bet jūs rašote ne į tą temą, jums reiktų prie vaikų ligų.
Be to manau, kad jūsų aprašyti du įtvariukai iš esmės skiriasi, dėl vieno pakeitimo kitu turėtumėte pasitarti su gydytoja. Manau, kad jūsų ieškomas apsaugo tik nuo tam tikros kuprinimosi rūšies.
*

Ne as ne Kauniete. Mes is Vilkaviskio. Cia atvaziuojantys ortopedai technikai ar kaip jie ten vadinasi, vieni pasake,kad jau isnaudoje siu metu liemeniu limita,kiti uzsake ta liemene kuria aprasiau. Aciu uz patarima butinai nusivesiu sunu i Kauna,nes cia konsultuota ir liemene parinkta manau buvo atmestinai neuztikrintai. As tikrai labai pergyvenu del sunaus ir atleiskit jei ne i ta tema ilindau ir pan.Ne taip daug laiko praleidziu prie interneto, forumu ir pan., esu dar naujoke cia ir nelabai zinau nei kur cia lysti. unsure.gif
Vilius.V
O gydytojai nedavė jokių praktinių patarimų kaip mažinti kuprinimasi?Pvz įvairūs fiziniai pratimai juk yra,galų gale baseinas..Aišku būtų sunku su 7 metų sūnum atlikti pratimus rimtai,o ne žaidimo forma g.gif
perliuks
QUOTE(Vilius.V @ 2010 09 21, 16:41)
O gydytojai nedavė jokių praktinių patarimų kaip mažinti kuprinimasi?Pvz įvairūs fiziniai pratimai juk yra,galų gale baseinas..Aišku būtų sunku su 7 metų sūnum atlikti pratimus rimtai,o ne žaidimo forma  g.gif
*

Taip patare vezioti i baseina plaukioti,taip pat pasiule pratimu savaitele kasdien palankyti ir kai tik tai bus galimybe pasimti is darbuko laisva savaitele taip ir padarysiu.Dar pastateme namuose stala kitaip kur pamokytes ruosia,kad kuo tiesiau sedetu,kede pareguliavom,ir nuolatos stengiuosi priminti,kuo tiesiau visur sedeti. Tikiuosi tai pades taip pat. 4u.gif
blondinas Nr.246
QUOTE(perliuks @ 2010 09 09, 20:07)
Gal kurios nors mamytes vaikutis jau naudojo kazka panasaus?Gal kas zino kur galima isigyti tokia?  unsure.gif
*

stanga jam ble.. i rankas..padlai.
Ir tegu dirba ant placiuju nugaros raumenu.
O paskui dar atsilenkimai smito treniruoklyje.
Nu ir krosas kiekviena ryta bet kokiu oru.
O jo tupai motinai- pagaliu per galva..ble..

Inesssssita
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 25, 18:54)
*

swoon.gif
Apus
QUOTE(Inesssssita @ 2010 09 30, 12:36)
swoon.gif
*

Nekrisk... kaip bebutu keista visi jo patarimai teisngi.... na iskyrus paskutini biggrin.gif
Inesssssita
QUOTE(Apus @ 2010 09 30, 14:11)
Nekrisk... kaip bebutu keista visi jo patarimai teisngi.... na iskyrus paskutini biggrin.gif
*

7m vaikui? Aisku, galbut kazkoks sportinis uzsiemimas butu y nauda- pvz koks burelis mokykloj. Sportuodamas tikrai negales buti susikuprines, o ir prie pc ir tv sedet maziau laiko liks. Bet tik ne stanga biggrin.gif
perliuks
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 25, 18:54)
*

biggrin.gif bet kokia nuomone svarbi mirksiukas.gif .Taciau stanga mazam vaikui... Beja del motinos kaltes,ar viska namuose reguliuoja mama???O ka tada tevelis veikia jei mama turi vaikui rodyt kaip atsispaudimus daryt a? Kam cia istikro i galva tupa reiketu duot? prie PC per diena vaikas gauna sedet 1/2val ir prie TV 1/2val.Jei tevelis uz mane keleta darbeliu nudirbtu mielai pabegiociau su vaiku,ar paplaukioti nulekciau i baseina juk ir paciai i sveikata butu,bet kai pastoviai vyras furoj babkes kala,o man visa kita namuos..na nesu tobula,kad viska suspeciau ir be klaidu.
blondinas Nr.246
QUOTE(perliuks @ 2010 09 30, 22:43)
biggrin.gif  bet kokia nuomone svarbi  mirksiukas.gif .Taciau stanga mazam vaikui...

Beja del motinos kaltes,ar viska namuose reguliuoja mama???O ka tada tevelis veikia jei mama turi vaikui rodyt kaip atsispaudimus daryt a? Kam cia istikro i galva tupa reiketu duot? prie PC per diena  vaikas gauna sedet 1/2val ir prie TV 1/2val.

Jei tevelis uz mane keleta darbeliu nudirbtu mielai pabegiociau su vaiku,ar paplaukioti nulekciau i baseina juk ir paciai i sveikata butu,bet kai pastoviai vyras furoj babkes kala,o man visa kita namuos..na nesu tobula,kad viska suspeciau ir be klaidu.
*

zinoma stangos, kurios vien grifas sveria 20kg, duoti nereikia.

O vat motinai .. per galva..reikia.
Ka tu cia man ble.. teisinies ir apie savo vyra sapalioji..
As su juo zenyjaus ar tu..
Ir nereikia tam vaikui jokiu atsispaudimu daryt, jei jis to nenori.
Vaikai kuprinasi ne tik nuo ilgo sedejimo, bet ir nuo nepasitikejimo savim..
Gal ji skriaudzia, gal is jo saiposi..
Furistai ble..
Bukit su savo vaikais daugiau, o ne liemenes pirkinekit.
Inesssssita
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 01, 04:21)

*

va cia tai tikrai gali but tiesa
perliuks
[quote=blondinas Nr.246,2010 10 01, 04:21]
zinoma stangos, kurios vien grifas sveria 20kg, duoti nereikia.

O vat motinai .. per galva..reikia.
Ka tu cia man ble.. teisinies ir apie savo vyra sapalioji..
As su juo zenyjaus ar tu..
Ir nereikia tam vaikui jokiu atsispaudimu daryt, jei jis to nenori.
Furistai ble..
Bukit su savo vaikais daugiau, o ne liemenes pirkinekit.
*

[/quo

unsure.gif Vat del ko as ir minejau,kad kiekviena nuomone svarbi.Atkreipsiu ir i tai demesi ka sakei,tik ne i galva man reikia duoti,o patarimu, o as pasistenksiu jais pasinaudot. Niekas negime viska mokedamas,o taip pat ir vaikus augint.Ar tu visus i galva duodamas aukleji,prilupai ir protas prasvieseja?As nesiteisinau,nesakiau,kad tik vyras kaltas,ar panasiai.As tik bandziau trumpai paaiskint situacija, nes man istikruju nelengva ir gal but darau klaidu.Norejau sulaukti patarimo,kuri ir gavau ir dekinga.O jus ar visi viska idealiai darot ir sugebat?Aciu uz nuomone ir patarima gal ir neprireiks tos liemenes 4u.gif
blondinas Nr.246
QUOTE(perliuks @ 2010 10 01, 23:15)
Ar tu visus i galva duodamas aukleji,
*

ne.
Tik tuos, kurie turi galva..
perliuks
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 03, 00:34)
ne.
Tik tuos, kurie turi galva..
*

biggrin.gif aisku. Malonu buvo pabendraut mirksiukas.gif
Lotyna
QUOTE(perliuks @ 2010 10 03, 21:10)
biggrin.gif  aisku. Malonu buvo pabendraut  mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif
perliuks
QUOTE(Domke @ 2010 10 03, 22:17)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif man juk i galva nedave bash.gif tad... mirksiukas.gif
kwaxis
vaikui judesio tikrai labiau reikia nei liemeniu. liemene neleis vystytis raumenims ir lems dar didesnes bedas. turiu broli, kuris kuprinasi...bet nereikia nei gydytojo, kad pasakyti to priezasti_ kompiuteris. metat lauk kompa, vaika i sporto bureli ar patiems uzsiimti. sekmes! wink.gif konsultuokites su sporto medikais!
Mažuliukė
Šiaip tikrai nepatariu nešioti tokios liemenėlės - viena tai išvargina raumenis, antra laikysena žymiai efektyviau koreguoti natūraliom priemonėm - gimnastikos pratimais ir pns. Didžiausias minusas tai diskomfortas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.