Zuikių_dainos
2008 12 23, 12:25
Aš valgau, aišku, ne tonomis, subtiliau šiek tiek  na irgi prisijungiu prie nuomonės, kad alergija greičiau išlystų. Žindyvėm jo nepatartina dėl diegliukų ir alergijos. Diegliai mum jau praėję ( kai praėjo, nuo tada ir pasilepinu ), o alergijos nepastebėjau. Čia dabar ne į temą... Kai pagimdžiau, labai, labai ribojau maistą, valgiau vien tik virtą mėsą, vengiau daržovių, vaisių... Labai krito svoris ( čia gerai  ), bet nusilpau aš pati - pradėjo kibti peršalimai, plius supuliavo dantenos. Tada gydytojas tiesiai šviesiai man pasakė - pradėk normaliai maitintis, nes nei tau, nei vaikui geriau nuo to, ką dabar darai, nebus. O pilvo skausmus vaikas tiesiog turi išaugti. Liepė pamąstyti, kokia MP kokybė, jei aš nevalgau pilnaverčio maisto. Tai ir puoliau valgyti - nepasakyčiau, kad jam tie diegliai būtų sustiprėję, man pačiai ir antibjotikų neprireikė - dantenos susitvarkė. Ir pati kaip zombis neatrodau. Aišku, kokie pora kg. sugrįžo. Man atrodo, svarbu saikas ir aišku reikia stebėti vaiką. Aš pvz., negaliu valgyti obuolių ir duonos, batonų, nes jam labai pučia vidurius nuo to.
Arteja Kucios, ka valgyt maitinanciai? Pvz ar galima silkes, zuvies? Ar tik ant kuciuku su kisielium geriau pavakarot? Ka manot?
AusritaJuozas
2008 12 23, 23:10
Aš nevalgiau pirmus mėnesius. Dabar jau viską valgau  Kartais suvalgau kokį baltą šokoladą, nes kitų nemėgstu. Vaiko neberia nuo kelių kąsnių.
Viską valgiau  ir šokoladą, ir silkę, bet ką, bet man gal pasisekė su vaikų, nealergiškas
Manau galima valgyti viska, bet su saiku. As pati po gabaliuka sokolado neatsisakiau nei per nestuma , nei dabar. Kol kas jokiu problemu
*Liūtukė*
2008 12 26, 18:20
Aš irgi viską valgau,o be šokolado gyventi negaliu, mano ritualas iš pačio ryto puodelis kavos su šokoladiniu saldainiu, jai nesuvalgau per diena nors 1 šok.saldainio, man labai silpna ir svaigsta galva.... gal tik 1mėn. ne viską valgiau....o dabar viską, bet su sąiku
sveikutes  mane cia seimos gydytoja prigazdino, kad zuvies negalima, padazu negali, morku negalima, zozdziu jokiu raudonu darzoviu - nieko negalima , tai net baisu pasidare  vyras sake -badu mirsi... pritariu vyro nuomonei - ar badauji ar valgai, jei pucia vaikui pilvely tai vienodai. tai pradejau po truputi viska valgyti.. ir atrodo nieko
Maitinančios motinos mityba žindomam vaikui turi žymiai mažiau įtakos, nei yra manoma. Reikia maitintis sveikai, įvairiai, saikingai ir tiek. Aišku, kiekvienas organizmas individualus, tad kai kuriais atvejais gali reaguoti. Tuomet ir reikia atsekti, kas turi įtakos (dažniausiai tai būna pieno produktai). Bet toli gražu ne kiekvienas pilvo pūtimo atvejis yra susijęs su mamos maisto racionu.
traskutis
2009 01 08, 19:49
gal galit padeti?mano suneliui visa kaktyte ir smilkiniukai isberti spuogiukais ir odele tokia serpetojanti, sukietejus, truputi paberta krutinele, o blauzdeles odele irgi kietesne. kas cia? snekejau su gydytoja, tai uzdraude piena, sako, gal alergiskas, bet nebegeriu pieno, nevalgau nieko, kur jo galima aptikti, nevalgau riesutu, negeriu kavos, kakavos, zodziu gyvenu kosem, o jam nepraeina. gal kuri turit panasu atveji.
kristinita
2009 01 08, 22:14
QUOTE(traskutis @ 2009 01 08, 20:49) gal galit padeti?mano suneliui visa kaktyte ir smilkiniukai isberti spuogiukais ir odele tokia serpetojanti, sukietejus, truputi paberta krutinele, o blauzdeles odele irgi kietesne. kas cia? snekejau su gydytoja, tai uzdraude piena, sako, gal alergiskas, bet nebegeriu pieno, nevalgau nieko, kur jo galima aptikti, nevalgau riesutu, negeriu kavos, kakavos, zodziu gyvenu kosem, o jam nepraeina. gal kuri turit panasu atveji. na maniškį antrą dieną po gimimo buvo nubėrę tokiais, kaip jaunatviniais spuogais...o dabar karts nuo karto beria veidą-bet per pamokėles mums su vyru apie tuos spuogelius kalbėjo ir sakė, kad jie įtakos jokios neturi...sakė nesigazdinti  ar ir tokie pas tave - nežinau ...reikėtų pamatyt..jie maždaug atrodo taip:raudoname fonelyje toks balsvas spuogas (na kaip brendimo laikotrapiu kai kuriems būdavo)...taigi, jei tokie-lauk kol praeis... na o jei kalbėt apie neleistiną maistą-tai aš ir labai mėgstu kavą...deja, jos tenka atsisakyt, nes akivaizdžiai matau, kad vaikelis daug labiau neramesnis...taigi, įsigudrinau save apgauti su kava be kofeino  ir visai skanu ir ritualas džiuginas...žodžiu, manau, kad priprasiu...o svarbiausia-ramutėlis kūdikėlis
Vaidosee
2009 01 09, 16:31
Mano dukrytei pirmus du menesius buvo taip isbertas veidukas,kad sveikos odos nesimate  ,buvau metus valgyti,tik kosyte liko,bet jokiu pokyciu,veiduka bere toliau,pilvuka pute ne ka maziau  ,apsilankiau Kaune pas labai faina odos gydytoja,tai jis nuramino mane,sako valgyk viska be isimties,tik sveika kieki,nepersivalgant vieno produkto,o berimas apie trecia menesi sako pats praeis.Kaip sakem,taip ir padarem,pradejau valgyti viska ir silke,ir svogunus,morku sultis,troskintus kopustus,zodziu viska,berimai treciam menesiu prasidejus tiesiog eme ir isnyko,kartais dar islipa koks spuogelis,bet kam ju nera  ,o pilvuka nustojo skaudeti,kai tik pradejo kojas aukstai kilnoti,tai kojos aukstyn,purp...  ir jokiu problemu,aisku po kopustu dazniau purpsi,bet jokia cia beda,mamai tik juoko,kaip vaikas kojas iskeles laiko ir ora gadina  ,taip kad buk rami,kaip viskas prasidejo taip ir pasibaigs,isaugsit ir butinai valgyk ivairu maista,juk nenori savo leliuko badu marinti
Bertute
2009 01 17, 17:03
QUOTE(Ode @ 2008 12 31, 00:21) Maitinančios motinos mityba žindomam vaikui turi žymiai mažiau įtakos, nei yra manoma. Reikia maitintis sveikai, įvairiai, saikingai ir tiek. Aišku, kiekvienas organizmas individualus, tad kai kuriais atvejais gali reaguoti. Tuomet ir reikia atsekti, kas turi įtakos (dažniausiai tai būna pieno produktai). Bet toli gražu ne kiekvienas pilvo pūtimo atvejis yra susijęs su mamos maisto racionu.  Visiškai pritariu  . Nepastebėjau labai didelio ryšio tarp mamytės vartojamo maisto ir pastebimos įtakos kūdikiui. Žinoma viskas turi būti su saiku. Pirmąjį mėnesiuką save kankinau beskonėmis košėmis, o paskui pradėjau viską ragauti ir tikrai nepastebėjau nieko ypatinga, dukrytė elgėsi įprastai, bet gal čia kaip kokiam vaikui ?
QUOTE(kristinita @ 2009 01 08, 22:14) na maniškį antrą dieną po gimimo buvo nubėrę tokiais, kaip jaunatviniais spuogais...o dabar karts nuo karto beria veidą-bet per pamokėles mums su vyru apie tuos spuogelius kalbėjo ir sakė, kad jie įtakos jokios neturi...sakė nesigazdinti  ar ir tokie pas tave - nežinau ...reikėtų pamatyt..jie maždaug atrodo taip:raudoname fonelyje toks balsvas spuogas (na kaip brendimo laikotrapiu kai kuriems būdavo)...taigi, jei tokie-lauk kol praeis... na o jei kalbėt apie neleistiną maistą-tai aš ir labai mėgstu kavą...deja, jos tenka atsisakyt, nes akivaizdžiai matau, kad vaikelis daug labiau neramesnis...taigi, įsigudrinau save apgauti su kava be kofeino ir visai skanu ir ritualas džiuginas...žodžiu, manau, kad priprasiu...o svarbiausia-ramutėlis kūdikėlis   As irgi, kad maziuko neerzint pasirinkau Jacobs kava be kofeino. Buvau nustebus-tikrai geras skonis ir aromatas, kai geri, net nejauti, kad kitokia nei seniau ta kava geri...
natalikas
2009 01 21, 18:32
AS tai 2men.tik sveikai maitinausi,kava po men.balinta ir dabar geriu,senden pirma karta silke pavalgiau  ,nedaug,kad pienukas nesmirdetu,  kopustu nevalgau ,vyrui isvirus buvau,tai pora saukstu paragavau,vos neapsiveriau,kaip norejau  na o seip viosko ko negalma pobiski valgau,net sampano ir sauso vyno isgeriu taurele dvi,bet maziukuj pilvuka pucia  .
piene_66
2009 03 18, 15:06
As mitybos neriboju del zindymo. Maniske prastai miega, tai jau buvau prisigalvojus, kad nuo arbatos ar kavos (per diena isgeriu viena puodeli 3in1), nustojau gert, niekas nepasikeite  valgau viska ir medu ir braskes (pirma savaite po gimdymo suvalgiau kibireli saldytu braskiu (per savaite, ne is karto  ), sokoladas, kakava, csnakas, metos, zoooodziu, viska valgau, niekas nesikeicia
Mamamvika
2009 03 20, 16:02
is pradziu stengiausi negert jokios kavos, bet paskui nebeistveriau. jau geriau puodelis vienas kavos i diena, negu arbatos  vaikui jokiu pakitimu nepastebejau
bergamote
2009 03 26, 12:07
As pirmus du menesius ribojau sviezius vaisius ir darzoves ir pieno produktus. O nuo trecio menesio isgeriu 1-2 puodelius vidutinio stiprumo kavos (geriu lila loftbergs su kofeinu, bet ekologiska - skonis ir kvapas  ), beveik kasdien suvalgau gabaleli sokolado, pora sauksteliu medaus, apelsina ar mandarina. Jokios blogos itakos vaikui nepastebejau. Pradzioj buvo isbertas veidukas, kaip ir daugeliui. Aisku, visokie giminaiciai ir kiti patarejai liepe man ziureti ka valgau. Bet pastebejau, kad nuo mano maisto tie berimai visai nepriklause. Vaikas paaugo ir berimas praejo.
RobertosMama
2009 04 01, 08:38
as saves taip pat ,,neribojau,,del maisto  zinoma nepiknaudziavau nei kava nei vaisiais ar kitokiais maisto produktais ,kas galetu alergizuoti.TIk nevalgiau vieno dalyko-riesutu  .maitinau 1 met ir 7 men
smile_at
2009 04 01, 08:47
QUOTE(RobertosMama @ 2009 04 01, 08:38) as saves taip pat ,,neribojau,,del maisto  zinoma nepiknaudziavau nei kava nei vaisiais ar kitokiais maisto produktais ,kas galetu alergizuoti.TIk nevalgiau vieno dalyko-riesutu  .maitinau 1 met ir 7 men  O man įdomu, ar visų riešutų negalima valgyti  Kai kuriose knygose rašo, kad negalima tik žemės riešutų... kitur rašo tiesiog riešutų... Aš kartais paskanauju lazdyno riešutų, tik aišku po kelis riešutėlius
QUOTE(smile_at @ 2009 04 01, 08:47) O man įdomu, ar visų riešutų negalima valgyti  Kai kuriose knygose rašo, kad negalima tik žemės riešutų... kitur rašo tiesiog riešutų... Aš kartais paskanauju lazdyno riešutų, tik aišku po kelis riešutėlius  Nemanau, kad negalima ir dėl kelių riešutėlių kas nors atsitiks, tik reikia su saiku. Aš irgi kasdieną paskanauju, tik graikiškų 2-3  Kažkur net rašė dabar jau neatsimenu, kad reikia per dieną suvalgyti po kelias sėklas ir po kelis riešutus....
MarryJane
2009 04 01, 21:19
As irgi absoliuciai neriboju maisto. Apetito ir taip neturiu, tai jei dar pradeciau rinktis ka valgyt, tai pienas isvis dingtu nuo nedavalgymo. Pirmus menesius siek tiek ribojau, ka ten ribojau, isvis beveik nieko nevalgiau del apetito stokos. O dabar valgau ka noriu, ir riesutus ir saldumynus, ir pieno produktus, savrbu kad tik noreciau  . Nei karto nepastebejau jokiu alergijos pozymiu ant leliaus. Be to gyvenu uzsienyje, sostineje, o cia nera galimybiu netgi sveikesniu darzoviu ar vaisiu gaut, tai tenka maitintis "maksiminiais". Bet lelius sevikas kaip ridikas  (TTT)
tiesa sakant dabar as valgau absoliuciai viska, ir astriai (labai megstu), kavos 1-2puodukus, ir alaus kartais vakarais su teveliu isgeriu, ar vyno. aisku, mano mergaite jau didele - 1.5 m. bet maisto pradejau neriboti kai dukrai kokie 3men buvo ir viskas puiku
Na aš nors ir nenėščias, bet patarti galiu  nes daug apie maistą prisiskaičiau pastaruoju metu  Stenkitės valgyti, kuo mažiau prekybos centre gaminto maisto. Esu sukūręs puslapį, ir rašau maisto tema visokių įdomybių. Viena moteris kaip atsaką į viena straipsnį atsiuntė savo gyvenimo patirtį, kuria gavo ilgą laiką nevalgiusi prekybos centrų maisto... tikrai idomu buvo kai ji po kurio laiko sugalvojo ir pavalge... tik siaip pasisakiau, viskas idomu kas apie maista
ciku_caku
2009 07 20, 08:21
gerai, kad kavos nemegstu  pastebejau, kad kisieliaus pradejau gert kone kibirais
Panelee
2009 08 14, 13:02
As tai i savaitele koki 1-2 kart isgeriu kavutes... Tik karteli mergyte buvo neramuke,o siaip viskas gerai  ir sokoldao gabaliuka suvalgau  Tiesa,kokio apelsino ar mandarino dar nedristu...
(Lelija)
2009 08 14, 13:15
Kas rytą išgeriu balintos kavos, kai nesinorėjo, tai ir negėriau. O šiaip, pastebėjau, kad mažė būdavo jautresnė, kai buvo mažesnė. Tada prisilaikydavau su šokoladais ir t.t. Dabar viską valgau, ką galiu ir ką kišenė leidžia valgyt
O pieniska, ne juoda sokolada galima valgyt?
(Lelija)
2009 08 18, 16:40
QUOTE(bubuke @ 2009 08 16, 15:53) O pieniska, ne juoda sokolada galima valgyt? Tai faktiškai tas pats, maniškę berdavo, jei nemažai suvalgydavau per kokias šventes  , o vienas kitas kasniukas nepakenks
Daiva R.
2009 08 21, 12:55
Skaičiau kad kava su pienu yra dar stipresnė nei be pieno, nes pienas prailgina kavos poveikį.
Raselelyte
2009 08 21, 13:43
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 21, 13:55) Skaičiau kad kava su pienu yra dar stipresnė nei be pieno, nes pienas prailgina kavos poveikį.  oho, negirdejau tokio dalyko  nu as kava TIK su pienu galiu gerti, kitaip  bet siaip tik 1 puodeli isgeriu, tai nemanau, kad mazei nuo to kazkas blogai galetu buti  osiaip tai jau senokai nebeziuriu ka valgau, viskas kazkaip tinka mano vaikui
virgutej
2009 08 23, 00:16
O as geriu kavos puodeli karta i diena kartais ir 2  valgau sokolada ir saldainius nes mirstu del saldumynu  pirmus menesius atsargiau valgiau  O mano princese ramute gerute
Elemire
2009 08 24, 21:34
QUOTE(Panelee @ 2009 08 14, 13:02) Tiesa,kokio apelsino ar mandarino dar nedristu...  Aš neperseniausiai skaičiau kad pagal dabartinius naujus metodus, jie liepia kaip tik valgyt tuos alergeninius maistus, tik po nedaug, nes atseit dabar jau kai nevalgai visai, tada alergijos vystosi.  Man žindymo konsultantė tai sakė valgyt viską, ką nėštumo metu valgiau, kad ir visokias braškes, nors seniau jų irgi neleisdavo, atseit alergiją gali sukelt.
Donatuke
2009 08 26, 14:55
as irgi isgeriu kavos du puodelius per diena, nors maitinu leliuka tik du menesius, bet nematau del to jokios ytakos,, gal tiesiog jis miegalius:) o del viso kito maisto - tai nebijau valgyti nieko, bet kaip ir visur reikia jausti saika,, man tik gerai, nes as nemegstu saldumynu, sokolado. idomus sutapimas, bet vyresnioji mano dukra dar ir dabar nevalgo juodo sokolado
Gintarėtarė
2009 09 03, 10:36
man drauge sake negert metu arbatos, nes ji gali sustabdyt pieno gamyba. o as kazkur skaiciau, kad ji gerai jei nori kad maziui pilveli maziau pustu. tai kaip cia yra is tikro??  ar geriat metu ir kitu vaistazoliu arbatas?
tomuliukas
2009 09 07, 09:48
O as vienoje literaturoje sakiciau, ad maistas itakos kudikiui neturi, o senesne literatura teigia, jog reikia atsisakyti tam tikru produktu, praktiskai visko tik jogurtas lieka, nes nuo visko pucia pilvuka, o nuo kitu produktu, kaip varske ima berti tai tikrai isvada tokia kad gali badu numirt
maidala
2009 09 09, 14:16
isgeriau karta kmynu arbatos, daugiau negersiu kol maitinu  krutys sukietejo kaip ir atsiradus pienui. paskui pasiskaiciau kad kmynu arbata skatina pieno gamyba
Del mitybos manau cia kiekvienai individualiai reikia ziuretis, jei vaikiukui jokios reakcijos nera, tai ir liuks. As valgiau viska ta pati ka ir nestumo metu, nieko neatsisakiau ir pilvuko putimas musu nekankino ir paberimu nebuvo  Kavos tik pirma menesi prisilaikiau, bet paskui supratau, kad neverta, vaikiukas niekaip i kava nereaguoja. Ir dar, tik pagimdzius ant gimdymo stalo isgeriau puse stiklines sampano (gydytojai leido), o po 30 min pirma karta maitinau mazyli
QUOTE(Rinne @ 2009 11 18, 12:48) Del mitybos manau cia kiekvienai individualiai reikia ziuretis, jei vaikiukui jokios reakcijos nera, tai ir liuks. As valgiau viska ta pati ka ir nestumo metu, nieko neatsisakiau ir pilvuko putimas musu nekankino ir paberimu nebuvo  Kavos tik pirma menesi prisilaikiau, bet paskui supratau, kad neverta, vaikiukas niekaip i kava nereaguoja. Ir dar, tik pagimdzius ant gimdymo stalo isgeriau puse stiklines sampano (gydytojai leido), o po 30 min pirma karta maitinau mazyli  va va del kavos - man visos gydytojos, su kuriomis bendravau, sake gerti kava. pirma pamaitinti, o paskui kava gardziuotis
DievoUola
2009 12 03, 21:06
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 09 03, 12:36) man drauge sake negert metu arbatos, nes ji gali sustabdyt pieno gamyba. o as kazkur skaiciau, kad ji gerai jei nori kad maziui pilveli maziau pustu. tai kaip cia yra is tikro??  ar geriat metu ir kitu vaistazoliu arbatas? Man mama ir sakė, kad mėtų negert, nes pieno nebus. Kiek žinau dar iš praktikos, kad nutraukinėjant pieną geria mėtų tinktūrą. Ar ji padeda, ar ne, turi kiekviena jau ant savęs išbandyti
As nuo pirmuju dienu valgiau ta pati, ka ir budama  . Tikrai neribojau nei vaisiu, nei darzoviu asortimento, leidau sau isgerti puodeli kavos, zinoma, iskart po zindymo, kad mazutei nekliutu. Pilveli jai siek tiek sopejo, bet neverkdavo, kantri buvo. TUoj jai bus pusmetukas, zindau kolkas pati, dar ,,rimto" maisto is esmes negauna. Su pirmais dviem vaikais labai rinkausi, ka valgau, vengiau ,,neleistinu" maisto produktu, o pilvelius skaudejo jiems, ir dar kaip
Margareta
2009 12 06, 21:28
QUOTE(DievoUola @ 2009 12 03, 21:06) Man mama ir sakė, kad mėtų negert, nes pieno nebus. Kiek žinau dar iš praktikos, kad nutraukinėjant pieną geria mėtų tinktūrą. Ar ji padeda, ar ne, turi kiekviena jau ant savęs išbandyti  bet geria ne arbata o tinktura  jei viena kita karta isgersit metu arbatos nuo to pienas tikrai nedings
Erszebeth
2009 12 06, 21:44
O aš tik dabar, t.y. kai dukrytei suėjo 10 mėnesių, pradedu po truputį valgyti maisto produktus, kurių buvau jau šitiek laiko atsisakiusi. Pagaliau galiu įsimesti į sriubą morką - tiesa, vieną visam puodui, ne daugiau. Galiu suvalgyti ir keletą sūrelių arba nebedrebinti grietinės prie cepelinų. Šiandien suvalgiau pirmą mandariną- palaima  Nes mano mažylė jau mažiau reaguoja į alergenus per mano pieną. O nuo 3-4 mėnesių teko atsisakyti pieno produktų, kiaušinių, žuvies, paukštienos, jautienos, morkų, moliūgų, pomidorų, uogų, nekalbant apie egzotinius vaisius, riešutus ar kakavą, pupų, žirnių, grikių ir t.t. Nes mažylę labai stipriai bėrė nuo šitų produktų, nors juos valgiau aš, ne ji. Tiesa, kavą gėriau ir geriu, nieko neigiamo nepastebėjau.
srauni_upe
2009 12 08, 20:24
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 09 03, 10:36) man drauge sake negert metu arbatos, nes ji gali sustabdyt pieno gamyba. o as kazkur skaiciau, kad ji gerai jei nori kad maziui pilveli maziau pustu. tai kaip cia yra is tikro??  ar geriat metu ir kitu vaistazoliu arbatas? manau tokiu atveju pienas nebent gali dingt iš baimės, kad pagėrei mėtų ir jis dings  --- dėl kavos šiandien neištvėriau ir mažulytį puodelį pasidariau. Nėštumo metu išgerdavau puodelį - du.
BlueFire
2010 02 18, 15:14
Ir su pirmu, ir su antru lelium valgiau viska - tik kopustu ir pupeliu nepadaugindavau, pilveliu vaikams neskaudejo  O del kavos, su pirmu buvau atsisakius 2 savaitem kol pastebejau kad niekaip ta kava (1 puodelis ryte ir itin retais atvejais dar 1 po pietu) vaiko miego neveikia. Kai vaikas biski didesnis, ne taip daznai maitini galima ir puse taures sauso vyno ar alaus - tik is karto po maitinimo, taip mums net zindymo kursuose sake
As atsisakiau beveik visu pieno produktu, nes pucia vaikui pilva. Maniau bus sunku, bet dabar atrodo nieko sudetingo, o ir ramybe namie kai vaikas nerekia nuo pilvo skausmo Taip pat visu tu standartiniu alergizuojanciu produktu nevalgau... O pastebejau, kad man nei kmynai, nei pankoliai nuo viduriu putimo netinka - juos dar labiau pucia ir man, ir vaikui  Tai arbatas geriu vaisines arba silpna juoda, kad vos spalva butu
elenuxus
2010 11 04, 11:45
dukryte i maista nereaguodavo, bet stai sunu beria...ypac nuo pieno produktu, sokolado.O taip kartais norisi...nestumo metu labai noredavau saldumynu, tai dabar sunku be ju...kazkoks energijos trukumas jauciasi  ir dar labai traukia prie nesveiko maisto, visokiu mesainiu ir t.t.bet...kol kas kenciu dar  siaip tai niekad nesinoredavo, bet kol  buvau viskas apsiverte aukstyn kojom, ko nemegau pradejau noreti, tai po gimdymo dar tas pats vis
Taskuotas_vabalas
2010 11 16, 23:40
Vengiu didziausiu blogybiu cipsu, kokakolos ir panasiu dalyku, ir sokolada su saldainiais teko apmazinti, nes sureagavo mergyte..
pelargonijA.
2010 11 20, 01:47
mums gydytoja sakė; galima visko bet po truputį. Aš atradau kad man baltas šokoladas negerai. juodas nieko. Keista
|
|