Gerulis
2006 01 30, 22:46
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 01 30, 16:39) aš ir taip vertinau, nes patiems mažiausiems ir taip visokių konkursų pilna, tuo labiau, kad ir prizas visai ne "leliukiškas"  Norisi, kad laimėtų tas, kas tikrai šalo rankeles lipdydamas  Na nieko sau nuomones. As seni lipdziau kartu su 2.5 metu dukrele. Abu buvome sniegini, kol ji nulipdeme ir dukryte triuse ne maziau nei as. Na pozavo aisku ji, nes labiau fotogeniska uz mane jau antros jaunystes  Tai dabar jau iseina, kad as be reikalau rankas savo salau, nes ju nenufotkinau
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 30, 22:46) Na nieko sau nuomones. As seni lipdziau kartu su 2.5 metu dukrele. Abu buvome sniegini, kol ji nulipdeme ir dukryte triuse ne maziau nei as. Na pozavo aisku ji, nes labiau fotogeniska uz mane jau antros jaunystes  Tai dabar jau iseina, kad as be reikalau rankas savo salau, nes ju nenufotkinau  Normalios nuomones mano supratimu  Nors mano pacios nuotrauka- tai senis ir pats maziausias seimos narys  Bet suprantu tas mamytes, kurios pasirenka balsuoti ne uz angeliskus leliukus, o vertina ka nors kita nuotraukoje  Man irgi taip atrodo, kad kartais ne pacios graziausios nuotraukos isrenkamos, bet patys maziausi dalyviai  Ar cia man taip atrodo Kazkaip paskutiniuose konkursuose prabalsuoju uz visai kitas nuotraukas, nei visu megiamos ir aptariamos
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 30, 22:46) Na nieko sau nuomones. As seni lipdziau kartu su 2.5 metu dukrele. Abu buvome sniegini, kol ji nulipdeme ir dukryte triuse ne maziau nei as. Na pozavo aisku ji, nes labiau fotogeniska uz mane jau antros jaunystes  Tai dabar jau iseina, kad as be reikalau rankas savo salau, nes ju nenufotkinau  Nereikia galvoti, kad viena nuomone atspindi visu balsuojanciu nuomone  Be to, tavo dukrele visai nebe leliukas, apie kuriuos cia buvo uzsiminta. Dvimetinuke tikai gali prisideti prie senio lipdymo  Na, o as vos nepraziopsojau balsavimo eilini karta, tad eisiu prabalsuosiu.
Gerulis
2006 01 31, 07:15
Kadangi buvo kalbama apie angelisko grozio leliukus, as tuos postus gal ir priemiau per daug asmeniskai, nes man tame konkurse tik vinas vaikas angelisko grozio Na ir siaip kazkaip viskas nelogiska pasirode  Taip iseina, kad jeigu ejau po baliuko su draugeliais pro kaimyno troba, pamaciau pas kaimyna dideli seni ir nusifotkinau, tai as jau lipdytojas, o mano dukryte, kuri energingai padejo statyti seni ir nusifotkino prie jo, tai jau tik pozuotoja Ir is viso tuos senius statome ne sau, as tikrai ramiai gyvenciau ir be be tu seniu, o kad suteiktume dziaugsma vaikams. Ir labai grazu, kai nuotraukoje vaikas tuo seniu dziaugiasi.
LT saulele
2006 01 31, 12:10
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 31, 07:15) Kadangi buvo kalbama apie angelisko grozio leliukus, as tuos postus gal ir priemiau per daug asmeniskai, nes man tame konkurse tik vinas vaikas angelisko grozio Na ir siaip kazkaip viskas nelogiska pasirode  Taip iseina, kad jeigu ejau po baliuko su draugeliais pro kaimyno troba, pamaciau pas kaimyna dideli seni ir nusifotkinau, tai as jau lipdytojas, o mano dukryte, kuri energingai padejo statyti seni ir nusifotkino prie jo, tai jau tik pozuotoja Ir is viso tuos senius statome ne sau, as tikrai ramiai gyvenciau ir be be tu seniu, o kad suteiktume dziaugsma vaikams. Ir labai grazu, kai nuotraukoje vaikas tuo seniu dziaugiasi. taip asmeniškai viską priimti yra keistoka  o jei tamstos nuotrauka nepateks tarp laimėjusių, tai kas tada? Gi tik vienas angeliško grožio lėliukas, gausis, kad kažkas čia "nešvaraus"  Juokauju aš Vat aš balsavau už didesnius vaikučius, jūs balsuokit už lėliukus, o laimės dauguma  Tam ir yra balsavimas, kad būtų objektyvu Papildyta:QUOTE(californiagirl @ 2006 01 31, 00:58) Man irgi taip atrodo, kad kartais ne pacios graziausios nuotraukos isrenkamos, bet patys maziausi dalyviai  Ar cia man taip atrodo Ką ir bandžiau parašyti  , kad mažiausiems ir taip pilna konkursų, norisi nudžiugint ir didesnius, tuo labiau, kad prizas nelėliukiškas
man tai pati pačiausia ta kur "padaryk, kad mūsų senis būtų pats didžiausias"  , pradžioj kol nepasididinau, tai to senio net neįžiūrėjau  ,bet jiman tokia nuoširdi  , tai ir atidaviau balsą už ją, o kitų dėl kitų dviejų dar nežinau
Na, manau, senis besmegenis turėtų nors šiek tiek matytis, o ne ieškoti va taip
Bet...kiek žmonių - tiek nuomonių
Sveikiname visus smagiai pramogavusius ir atsiuntusius mums visą Sniego Senių būrį  Norime apdovanoti tris populiariausias nuotraukas, gražiausių įdomiausių Sniego Senių kūrėjus: I vietą užėmė nuotrauka: [attachmentid=46793] Ji apdovanojama firminiu supermama.lt aukso medaliu [attachmentid=46796] II vietą laimėjo nuotrauka [attachmentid=46794] Ji apdovanojama firminiu supermama.lt sidabro medaliu III vietą laimėjo nuotrauka [attachmentid=46795] Ji apdovanojama firminiu supermama.lt bronzos medaliu [attachmentid=46799] Laimėtojams taip pat dovanojame šaunią pramogą po 2 kvietimus į spektaklį ant ledo Piteris Penas, vyksiantį vasario 5-ąją, 18 val. "Utenos pramogų arenoje" Vilniuje! (Parašysime jums asmenines žinutes su kontaktais dėl prizų atsiėmimo) Smagiai papramogaukite
SVEIKINIMAI VISOM LAIMĖTOJOM
Stiuardese
2006 02 01, 12:04
Ačiū visiems už skirtus balsus
milabra
2006 02 01, 12:21
Laimėtojus aišku sveikinu, tik įnešiu piktumo ir nepasitenkinimo.... aš apakus nuo rezultatų  Objektyvumo balsavime - nūlis styliaus, nūlis pričioskės
milabra
2006 02 01, 13:26
QUOTE(ejeva @ 2006 02 01, 12:25) Nenoriu
QUOTE(milabra @ 2006 02 01, 13:26) Nenoriu  Supratau
QUOTE(milabra @ 2006 02 01, 13:21) Laimėtojus aišku sveikinu, tik įnešiu piktumo ir nepasitenkinimo.... aš apakus nuo rezultatų  Objektyvumo balsavime - nūlis styliaus, nūlis pričioskės  na, aš irgi tikėjausi, kad rezultatai bus truuuputį kitokie  bet yra taip, kaip yra ačiū, kas balsavot už mūsų diiiidelį senį besmegenį  prieš kokius keturis - penkis metus, jį lipdė kokia 10 žmonių...  o rutulius užkėlinėjo vyrai ant kopiečių  būtinai turėjom įamžinti tą senį
Krisliukas
2006 02 01, 14:50
Sveikinu, sveikinu, sveikinu  . Laimejo labai grazios nuotraukos. Nepykit, kurioms nepasiseke, juk visos nuotraukos laimeti negali.
LT saulele
2006 02 01, 15:02
QUOTE(milabra @ 2006 02 01, 12:21) Laimėtojus aišku sveikinu, tik įnešiu piktumo ir nepasitenkinimo.... aš apakus nuo rezultatų  Objektyvumo balsavime - nūlis styliaus, nūlis pričioskės   Milabra, nepamiršk, kad draugauti su visais yra ledas
jurgita_b
2006 02 01, 17:49
aciu , kas uz mus balsavo!!!!!!!! ir sveikinam nugaletojus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krisliukas
2006 02 01, 18:11
QUOTE(zzzzz+ @ 2006 02 01, 19:01) Ka cia reiskia
QUOTE(zzzzz+ @ 2006 02 01, 19:01)
LT saulele
2006 02 01, 18:43
QUOTE(Krisliukas @ 2006 02 01, 18:11) zzzzz+ turbūt bet ką rašinėja, kad susirinkt norimą žinučių skaičių
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 02 01, 19:43) zzzzz+ turbūt bet ką rašinėja, kad susirinkt norimą žinučių skaičių   ko gero - taip
LT saulele
2006 02 01, 18:53
tai prieš kiekvienus balsavimus atsiranda visokių xxxx, zzzzz, jau mociuciu it t.t., kurie dažniausiai visur smailikų prirašo, dar labai populiaru "ir aš taip manau", "aha, tikrai " ir t.t.
LT saulele
2006 02 01, 20:03
indruzele
2006 02 01, 21:01
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 02 01, 20:53) tai prieš kiekvienus balsavimus atsiranda visokių xxxx, zzzzz, jau mociuciu it t.t., kurie dažniausiai visur smailikų prirašo, dar labai populiaru "ir aš taip manau", "aha, tikrai " ir t.t.   o as ir nezinojau...
indruzele
2006 02 01, 22:43
SVEIKINU KONKURSO NUGALETOJUS!!!Dekoju abiem supermamytem, balsavusiom uz mano " ne bekepuri". As si karta dar visai nebalsavau, kazkaip neisdrisau, pirma karta... Papildyta:Jurgita_b, tavo nuotr. man patiko, jei buciau balsavus, tai turbut uz ja  Ar dalyvausi "ziemos linksmybese"?
Papugele
2006 02 01, 23:11
Sveikiname visus smagiai pramogavusius ir atsiuntusius mums visą Sniego Senių būrį  Norime apdovanoti tris populiariausias nuotraukas bei gražiausių įdomiausių Sniego Senių kūrėjus: I vietą užėmė nuotrauka:  Ji apdovanojama firminiu supermama.lt aukso medaliu II vietą laimėjo nuotrauka  Ji apdovanojama firminiu supermama.lt sidabro medaliu III vietą laimėjo nuotrauka  Ji apdovanojama firminiu supermama.lt bronzos medaliu Laimėtojams taip pat dovanojame šaunią pramogą po 3 kvietimus į spektaklį ant ledo Piteris Penas, vyksiantį vasario 5-ąją, 18 val. "Utenos pramogų arenoje" Vilniuje! (issiustos asmenines žinutes su kontaktais dėl prizų atsiėmimo) Smagiai papramogaukite
Valiooo valioooo, man 2 vietos nuotraukele, tiksliau jos bes,megenis buvo pats graziausias
*Bitutė*
2006 02 03, 15:52
Nuširdžiausi sveikinimai  ir  vietos nugalėtojams  man pačios nuostabiausios  Super turėjot padirbėt,meno gyslelę turit :superBeje sveikiname ir
Valerija
2006 02 04, 21:49
indruzele
2006 02 05, 00:09
Manau, laimetojai tikrai to verti
|
|