Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mes nulipdėm Sniego Senį!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2
Gerulis
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 01 30, 16:39)
aš ir taip vertinau, nes patiems mažiausiems ir taip visokių konkursų pilna, tuo labiau, kad ir prizas visai ne "leliukiškas"  schmoll.gif Norisi, kad laimėtų tas, kas tikrai šalo rankeles lipdydamas  ax.gif
*

Na nieko sau nuomones. As seni lipdziau kartu su 2.5 metu dukrele. Abu buvome sniegini, kol ji nulipdeme ir dukryte triuse ne maziau nei as. Na pozavo aisku ji, nes labiau fotogeniska uz mane jau antros jaunystes lotuliukas.gif Tai dabar jau iseina, kad as be reikalau rankas savo salau, nes ju nenufotkinau g.gif schmoll.gif
c-girl
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 30, 22:46)
Na nieko sau nuomones. As seni lipdziau kartu su 2.5 metu dukrele. Abu buvome sniegini, kol ji nulipdeme ir dukryte triuse ne maziau nei as. Na pozavo aisku ji, nes labiau fotogeniska uz mane jau antros jaunystes lotuliukas.gif Tai dabar jau iseina, kad as be reikalau rankas savo salau, nes ju nenufotkinau g.gif  schmoll.gif
*

Normalios nuomones mano supratimu mirksiukas.gif Nors mano pacios nuotrauka- tai senis ir pats maziausias seimos narys bigsmile.gif Bet suprantu tas mamytes, kurios pasirenka balsuoti ne uz angeliskus leliukus, o vertina ka nors kita nuotraukoje bigsmile.gif Man irgi taip atrodo, kad kartais ne pacios graziausios nuotraukos isrenkamos, bet patys maziausi dalyviai ax.gif Ar cia man taip atrodo g.gif biggrin.gif
Kazkaip paskutiniuose konkursuose prabalsuoju uz visai kitas nuotraukas, nei visu megiamos ir aptariamos ax.gif
bsgess
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 30, 22:46)
Na nieko sau nuomones. As seni lipdziau kartu su 2.5 metu dukrele. Abu buvome sniegini, kol ji nulipdeme ir dukryte triuse ne maziau nei as. Na pozavo aisku ji, nes labiau fotogeniska uz mane jau antros jaunystes lotuliukas.gif Tai dabar jau iseina, kad as be reikalau rankas savo salau, nes ju nenufotkinau g.gif  schmoll.gif
*

Nereikia galvoti, kad viena nuomone atspindi visu balsuojanciu nuomone wink.gif Be to, tavo dukrele visai nebe leliukas, apie kuriuos cia buvo uzsiminta. Dvimetinuke tikai gali prisideti prie senio lipdymo thumbup.gif Na, o as vos nepraziopsojau balsavimo eilini karta, tad eisiu prabalsuosiu.
Gerulis
Kadangi buvo kalbama apie angelisko grozio leliukus, as tuos postus gal ir priemiau per daug asmeniskai, nes man tame konkurse tik vinas vaikas angelisko grozio tongue.gif
Na ir siaip kazkaip viskas nelogiska pasirode schmoll.gif Taip iseina, kad jeigu ejau po baliuko su draugeliais pro kaimyno troba, pamaciau pas kaimyna dideli seni ir nusifotkinau, tai as jau lipdytojas, o mano dukryte, kuri energingai padejo statyti seni ir nusifotkino prie jo, tai jau tik pozuotoja
Ir is viso tuos senius statome ne sau, as tikrai ramiai gyvenciau ir be be tu seniu, o kad suteiktume dziaugsma vaikams. Ir labai grazu, kai nuotraukoje vaikas tuo seniu dziaugiasi.
LT saulele
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 31, 07:15)
Kadangi buvo kalbama apie angelisko grozio leliukus, as tuos postus gal ir priemiau per daug asmeniskai, nes man tame konkurse tik vinas vaikas angelisko grozio tongue.gif
Na ir siaip kazkaip viskas nelogiska pasirode schmoll.gif Taip iseina, kad jeigu ejau po baliuko su draugeliais pro kaimyno troba, pamaciau pas kaimyna dideli seni ir nusifotkinau, tai as jau lipdytojas, o mano dukryte, kuri energingai padejo statyti seni ir nusifotkino prie jo, tai jau tik pozuotoja
Ir is viso tuos senius statome ne sau, as tikrai ramiai gyvenciau ir be be tu seniu, o kad suteiktume dziaugsma vaikams. Ir labai grazu, kai nuotraukoje vaikas tuo seniu dziaugiasi.
*

taip asmeniškai viską priimti yra keistoka g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei tamstos nuotrauka nepateks tarp laimėjusių, tai kas tada? Gi tik vienas angeliško grožio lėliukas, gausis, kad kažkas čia "nešvaraus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju aš mirksiukas.gif

Vat aš balsavau už didesnius vaikučius, jūs balsuokit už lėliukus, o laimės dauguma biggrin.gif Tam ir yra balsavimas, kad būtų objektyvu 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2006 01 31, 00:58)
  Man irgi taip atrodo, kad kartais ne pacios graziausios nuotraukos isrenkamos, bet patys maziausi dalyviai ax.gif  Ar cia man taip atrodo g.gif  biggrin.gif
*

Ką ir bandžiau parašyti doh.gif , kad mažiausiems ir taip pilna konkursų, norisi nudžiugint ir didesnius, tuo labiau, kad prizas nelėliukiškas ax.gif
sdr
man tai pati pačiausia ta kur "padaryk, kad mūsų senis būtų pats didžiausias" ax.gif , pradžioj kol nepasididinau, tai to senio net neįžiūrėjau lotuliukas.gif ,bet jiman tokia nuoširdi rolleyes.gif , tai ir atidaviau balsą už ją, o kitų dėl kitų dviejų dar nežinau g.gif
Džinė
Na, manau, senis besmegenis turėtų nors šiek tiek matytis, o ne ieškoti va taip lens.gif wub.gif
Džinė
Bet...kiek žmonių - tiek nuomonių wub.gif
Aurėja
Sveikiname visus smagiai pramogavusius ir atsiuntusius mums visą Sniego Senių būrį group.gif Norime apdovanoti tris populiariausias nuotraukas, gražiausių įdomiausių Sniego Senių kūrėjus:

I vietą užėmė nuotrauka:

[attachmentid=46793]

Ji apdovanojama firminiu supermama.lt aukso medaliu

[attachmentid=46796]

II vietą laimėjo nuotrauka

[attachmentid=46794]

Ji apdovanojama firminiu supermama.lt sidabro medaliu

III vietą laimėjo nuotrauka

[attachmentid=46795]

Ji apdovanojama firminiu supermama.lt bronzos medaliu

[attachmentid=46799]

Laimėtojams taip pat dovanojame šaunią pramogą – po 2 kvietimus į spektaklį ant ledo „Piteris Penas“, vyksiantį vasario 5-ąją, 18 val. "Utenos pramogų arenoje" Vilniuje!

(Parašysime jums asmenines žinutes su kontaktais dėl prizų atsiėmimo)

Smagiai papramogaukite bigsmile.gif

Džinė
SVEIKINIMAI VISOM LAIMĖTOJOM 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ejeva
Nuoširdžiausi sveikinimai laimėtojams wub.gif 4u.gif

Ačiū balsavusiems už mūsų mažąjį senį. 4u.gif ax.gif biggrin.gif
Medona
sveikinimai nugaletojams 4u.gif
nu ir pataikiau biggrin.gif trys liuksai ant pirmu triju vietu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Stiuardese
Ačiū visiems už skirtus balsus wub.gif
milabra
Laimėtojus aišku sveikinu, tik įnešiu piktumo ir nepasitenkinimo.... aš apakus nuo rezultatų blink.gif Objektyvumo balsavime - nūlis styliaus, nūlis pričioskės doh.gif
ejeva
QUOTE(milabra @ 2006 02 01, 12:21)
Laimėtojus aišku sveikinu, tik įnešiu piktumo ir nepasitenkinimo.... aš apakus nuo rezultatų  blink.gif Objektyvumo balsavime - nūlis styliaus, nūlis pričioskės  doh.gif
*

Prašom plačiau pakomentuoti bigsmile.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
milabra
QUOTE(ejeva @ 2006 02 01, 12:25)
Prašom plačiau pakomentuoti  bigsmile.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Nenoriu irnesakyk.gif
ejeva
QUOTE(milabra @ 2006 02 01, 13:26)
Nenoriu  irnesakyk.gif
*

Supratau pioneer.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Džinė

QUOTE(milabra @ 2006 02 01, 13:21)
Laimėtojus aišku sveikinu, tik įnešiu piktumo ir nepasitenkinimo.... aš apakus nuo rezultatų  blink.gif Objektyvumo balsavime - nūlis styliaus, nūlis pričioskės  doh.gif
*

na, aš irgi tikėjausi, kad rezultatai bus truuuputį kitokie ax.gif bet yra taip, kaip yra smile.gif
ačiū, kas balsavot už mūsų diiiidelį senį besmegenį wub.gif
prieš kokius keturis - penkis metus, jį lipdė kokia 10 žmonių... biggrin.gif o rutulius užkėlinėjo vyrai ant kopiečių rolleyes.gif būtinai turėjom įamžinti tą senį bigsmile.gif
Krisliukas
Sveikinu, sveikinu, sveikinu 4u.gif . Laimejo labai grazios nuotraukos. Nepykit, kurioms nepasiseke, juk visos nuotraukos laimeti negali.
LT saulele
QUOTE(milabra @ 2006 02 01, 12:21)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Milabra, nepamiršk, kad draugauti su visais yra ledas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jurgita_b
aciu , kas uz mus balsavo!!!!!!!! ir sveikinam nugaletojus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zzzzz+
schmoll.gif
Krisliukas
QUOTE(zzzzz+ @ 2006 02 01, 19:01)
schmoll.gif
*

Ka cia reiskia
Vilika
Sveikinu visus nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai ačiū visiems balsavuviems už mus smile.gif wub.gif
Džinė
QUOTE(zzzzz+ @ 2006 02 01, 19:01)
schmoll.gif
*

blink.gif g.gif
c-girl
Sveikiname nugaletojus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Ir dekojame uz mums skirtus balsus ax.gif thumbup.gif
LT saulele
QUOTE(Krisliukas @ 2006 02 01, 18:11)
Ka cia reiskia
*

zzzzz+ turbūt bet ką rašinėja, kad susirinkt norimą žinučių skaičių smile.gif tongue.gif
Džinė
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 02 01, 19:43)
zzzzz+ turbūt bet ką rašinėja, kad susirinkt norimą žinučių skaičių  smile.gif  tongue.gif
*

ax.gif ko gero - taip wub.gif
LT saulele

tai prieš kiekvienus balsavimus atsiranda visokių xxxx, zzzzz, jau mociuciu it t.t., kurie dažniausiai visur smailikų prirašo, dar labai populiaru "ir aš taip manau", "aha, tikrai " ir t.t. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
LT saulele

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif peržiūrėjau zzzzz+ žinutes, visose vien smailikai, nėra kitokios lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ir dar pridėliota smailikų visai ne į temą lotuliukas.gif lotuliukas.gif , būčiau moderatorė - išmoderuočiau iškart biggrin.gif biggrin.gif
indruzele
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 02 01, 20:53)
tai prieš kiekvienus balsavimus atsiranda visokių xxxx, zzzzz, jau mociuciu it t.t., kurie dažniausiai visur smailikų prirašo, dar labai populiaru "ir aš taip manau", "aha, tikrai " ir t.t.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

g.gif o as ir nezinojau...
indruzele
SVEIKINU KONKURSO NUGALETOJUS!!!
Dekoju abiem supermamytem, balsavusiom uz mano " ne bekepuri". As si karta dar visai nebalsavau, kazkaip neisdrisau, pirma karta... blush2.gif

Papildyta:
Jurgita_b, tavo nuotr. man patiko, jei buciau balsavus, tai turbut uz ja ax.gif Ar dalyvausi "ziemos linksmybese"?
Papugele
Sveikinimai visom nugalėtojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Giedre*,o jūsų tėvelis,gal koks skulptorius? g.gif bigsmile.gif
Aurėja
Sveikiname visus smagiai pramogavusius ir atsiuntusius mums visą Sniego Senių būrį group.gif Norime apdovanoti tris populiariausias nuotraukas bei gražiausių įdomiausių Sniego Senių kūrėjus:

I vietą užėmė nuotrauka:

user posted image

Ji apdovanojama firminiu supermama.lt aukso medaliu

II vietą laimėjo nuotrauka

user posted image

Ji apdovanojama firminiu supermama.lt sidabro medaliu

III vietą laimėjo nuotrauka

user posted image

Ji apdovanojama firminiu supermama.lt bronzos medaliu

Laimėtojams taip pat dovanojame šaunią pramogą – po 3 kvietimus į spektaklį ant ledo „Piteris Penas“, vyksiantį vasario 5-ąją, 18 val. "Utenos pramogų arenoje" Vilniuje!

(issiustos asmenines žinutes su kontaktais dėl prizų atsiėmimo)

Smagiai papramogaukite bigsmile.gif

Nedera
Valiooo valioooo, man 2 vietos nuotraukele, tiksliau jos bes,megenis buvo pats graziausias bigsmile.gif
*Bitutė*
Nuširdžiausi sveikinimai first.gif ir second.gif vietos nugalėtojams 4u.gif man pačios nuostabiausios rolleyes.gif Super turėjot padirbėt,meno gyslelę turit :superBeje sveikiname ir third.gif 4u.gif
Valerija
Ačiū ačiū ačiū visoms ir visiems už įvertinimą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip faina, kad buvo įvertintas mano pusės dienos triūsas construction.gif
indruzele
smile.gif smile.gif smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Cia gal ne i tema, bet norejau pasidziaugti tavo logotipu.Linkiu mergaites! biggrin.gif
yesss
Manau, laimetojai tikrai to verti wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.