Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Erlingas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Giedruliux
kaip jums vardas Erlingas.?
AJ_Lt
Neteko tokio girdeti, bet man tai grazus 4u.gif
Bajm
sunku tarti

o va maži vaikai irgi neištars, tai iškreips vardą
Smagurė
Man tai nelabai patinka. Per grubus vardas.
Veitė
hmmm...labai sunkiai tariamas, ta -r raidė prieš -l kažkaip man negerai skamba...
ramirėja
Man tai nelabai cool.gif Labai jau nelietuviškai skamba user posted image
Makarska
g.gif Kažkaip nepanašu į vardą. Apskritai yra daug gražiai skambančių žodžių, bet nebūtina jais pavadinti savo vaikų. lotuliukas.gif
Ryžulia
Tai gal geriau jau Darlingas? biggrin.gif
alex
Man nelabai cool.gif ,r-raide trukdo ax.gif
Kristtute
Negražus schmoll.gif Liežuvis susipintų tariant ir reiktų kelis kart pakartot vardą, kad žmonės suprastų biggrin.gif
Pangasija
thumbup.gif LABAI LABAI GRAZUS. kad nelietuviskas, tas tiesa (is tikruju -- skandinaviskas). bet koks nors Edgaras ar Ernestas irgi lietuvybe netryksta, bet niekas nedrista ju lygint su visokiom nesamonem.
Utiuitiutė
Negražus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Felise
neee blush2.gif
SUNO
4u.gif Erlingas,sunkus vardas,bet seip idomus,negirdetas.
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
nu nuo sporto sakos, kuri vadinasi KERLINGAS manau padarytas viena raide atmetus.
kaip kad butu Enisas, Repšinis, Olfas smile.gif

Nepykit 4u.gif
Nireglina
Negražus. Nepanašus į vardą. Tačiau jei tėvams patinka...
ugniuke
Sutinku su visomis, kad vardas sudetingai tariamas, man labiau paprastesni patinka smile.gif
Erina
Čia panašu, kad vardas bus sugalvotas. man jis labai įmantrus ir neskambantis
Utiuitiutė
QUOTE(Erina @ 2006 01 19, 19:06)
Čia panašu, kad vardas bus sugalvotas. man jis labai įmantrus ir neskambantis
*

Gal ir nesugalvotas, bet "pagamintas" iš mergaitiško Erlinga. Tokį tikrai žinau
Erina
QUOTE(Sandrelle @ 2006 01 19, 20:17)
Gal ir nesugalvotas, bet "pagamintas" iš mergaitiško Erlinga. Tokį tikrai žinau

tai tada mergaitiškas Erlinga turbūt bus sugalvotas biggrin.gif
mercedes
Erlingas? schmoll.gif schmoll.gif
kamileh
O man visai gražus. Toks vyriškas cool.gif
Sinuhe
Kai bus suaugęs vyras - tai vardas kaip tik - toks tvirtas smile.gif Bet jo bendraamžiai tikrai neištars ir iškraipys ax.gif
Pangasija
noriu apgint sita varda nuo visu neismananciu.
ERLING -- Scandinavian; meaning "Descendant"; used for both genders (babynames.com; 123-babynames.com)
Erling -- Origin English , Meaning "Nobleman's son", Gender Male (http://www.weddingvendors.com/baby-names/meaning/erling)

o kam vaidenasi, kad vaikui bus sunku savo varda istarti, tai tegu saves paklausia -- o kaip vaikai ismoksta tokius vardus kaip Aleksandras, Ernestas ar Gediminas??
Noa
Aš šiaip negirdėtų vardų nemėgstu, bet šitas visai nieko. Na, į sterlingą irgi panašus, bet užtai galima bus tėvui kišt kūdikį panešiot - te, tėvai, porą svarų erlingo biggrin.gif

Visai netgi gražus smile.gif
Makarska
QUOTE(Dios @ 2006 01 20, 08:31)
noriu apgint sita varda nuo visu neismananciu.
ERLING -- Scandinavian; meaning "Descendant"; used for both genders (babynames.com; 123-babynames.com)
Erling -- Origin English , Meaning "Nobleman's son", Gender Male (http://www.weddingvendors.com/baby-names/meaning/erling)
o kam vaidenasi, kad vaikui bus sunku savo varda istarti, tai tegu saves paklausia -- o kaip vaikai ismoksta tokius vardus kaip Aleksandras, Ernestas ar Gediminas??
*

Tuomet vietoj svetimybės Erlingo, galėtų būti - Ainis. g.gif
Nieko sau
QUOTE(Giedruliux @ 2006 01 19, 15:10)
*

negrazus, sunkiai tariamas, per daug mandras mirksiukas.gif 4u.gif
Alaja
Labai grubiai skamba R raide tame varde,gal be jos-Elingas?
Mama123
Negražus visai. Reikšmė gal ir normali - palikuonis, bet man jau tada irgi gražiau Ainis skamba smile.gif
Makarska
QUOTE(leja30 @ 2006 01 20, 10:56)
*

Hmmm, elingas yra pastatas, kuriame laikomi laivai. Vaizdžiai tariant - laivų garažas tongue.gif
ksida
QUOTE(leja30 @ 2006 01 20, 14:56)
*

Elingas, tai kaip Riaubiškytės dukros(Elinga), negražus visai vardas.
Erlingas tai irgi nekoks, kažkoks grubus labai schmoll.gif
glinglingas
tiesa sakant schmoll.gif dar priesh planuodama pirma vaika buvau sugalvojusi berniukui mandra varda -Raspulas ax.gif bet visdelto nutariau, kad geriau jau tegul buna paprastesnis ir nesukeliantis sunkumu jam smile.gif
lya
man sis vardas ne tik, kad labai svetimas, bet ir negrazus schmoll.gif jau mieliau skamba amerikoniski- S.J. ai I.J.
madlen
ax.gif Nagi puikus mano manymu thumb_yello.gif As pavyzdziui saviski norejau idomiau pavadinti,tai visi priestaravo unsure.gif o dabar gailiuosi,kad klausiau,juk mano pumpurelis ismyluotas,as dazniausiai ir varduka jo sakau,o ne kas kitas unsure.gif
Mįsliukė
Man tai schmoll.gif Paklausiau dukrų, sakė irgi negražu.
kotty
fu fu fu
klausiat nuomones - tai ir atsakau, kazkaip nenormaliai skamba, per daug gudrus! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
"erlingai, ar paruosei pamokas??? " lotuliukas.gif
Aiva.
schmoll.gif visai nekoks, panasus i erlicka
SANTA
Negrazus vardas visai schmoll.gif ,sunku net ir tart ji ax.gif
fleita
Keistas ir neįprastas vardas g.gif . Aš savo sūnui tokio neduočiau schmoll.gif
vvandene
nea schmoll.gif keistas per daug
Rasytee
geriau vardinkit kiekvainai grazius vardus smile.gif
Vijone
schmoll.gif ''kietas'' grubus, na jei r nebutu tai gal ir neblogas, bet Erlingas schmoll.gif
Mariposa
Tikrai, Elingas butu daug graziau. Ir Elingas man primena viena nuostabiausiu mano matytu norvegisku filmu 4u.gif

O kokia to Erlingo reiksme ir kilme?
rencew
jei kažkam gražus- tai vadinasi gražus. Nors savo vaikui tokio neduočiau
Virdzinija
QUOTE(Giedruliux @ 2006 01 19, 15:10)
*

Pirma mintis - tarptautinis vaikas bigsmile.gif kaip svarų sterlingas lotuliukas.gif
jau_mociute
originalus, nėra labai blogas
deive
nu aš tai nenorėčiau būti erlinga blink.gif
Verba
QUOTE(Virdzinija @ 2006 01 25, 01:37)
Pirma mintis - tarptautinis vaikas  bigsmile.gif kaip svarų sterlingas  lotuliukas.gif
*

Dar žuvis yra- merlangas...
ireba
Nu man irgi kazkoks gremezdiskas vardas.... g.gif Savo vaikui tikrai neduociau schmoll.gif Bet skonio reikalas...Yra ir baisesniu!... mirksiukas.gif
EDITAFNGRL
QUOTE(ireba @ 2006 02 28, 12:49)
Nu man irgi kazkoks gremezdiskas vardas.... g.gif Savo vaikui tikrai neduociau  schmoll.gif  Bet skonio reikalas...Yra ir baisesniu!... mirksiukas.gif
*

Man irgi nelabai patinka, bet jei tau patinka.... 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.