kaip jums vardas Erlingas.?
Neteko tokio girdeti, bet man tai grazus
sunku tarti
o va maži vaikai irgi neištars, tai iškreips vardą
Man tai nelabai patinka. Per grubus vardas.
hmmm...labai sunkiai tariamas, ta -r raidė prieš -l kažkaip man negerai skamba...
Man tai nelabai
Tai gal geriau jau Darlingas?
Man nelabai
Negražus
Negražus
neee
nu nuo sporto sakos, kuri vadinasi KERLINGAS manau padarytas viena raide atmetus.
kaip kad butu Enisas, Repšinis, Olfas Nepykit
Negražus. Nepanašus į vardą. Tačiau jei tėvams patinka...
Sutinku su visomis, kad vardas sudetingai tariamas, man labiau paprastesni patinka
Čia panašu, kad vardas bus sugalvotas. man jis labai įmantrus ir neskambantis
QUOTE(Sandrelle @ 2006 01 19, 20:17) Gal ir nesugalvotas, bet "pagamintas" iš mergaitiško Erlinga. Tokį tikrai žinau tai tada mergaitiškas Erlinga turbūt bus sugalvotas
Erlingas?
O man visai gražus. Toks vyriškas
Kai bus suaugęs vyras - tai vardas kaip tik - toks tvirtas
noriu apgint sita varda nuo visu neismananciu.
ERLING -- Scandinavian; meaning "Descendant"; used for both genders (babynames.com; 123-babynames.com) Erling -- Origin English , Meaning "Nobleman's son", Gender Male (http://www.weddingvendors.com/baby-names/meaning/erling) o kam vaidenasi, kad vaikui bus sunku savo varda istarti, tai tegu saves paklausia -- o kaip vaikai ismoksta tokius vardus kaip Aleksandras, Ernestas ar Gediminas??
Aš šiaip negirdėtų vardų nemėgstu, bet šitas visai nieko. Na, į sterlingą irgi panašus, bet užtai galima bus tėvui kišt kūdikį panešiot - te, tėvai, porą svarų erlingo
Visai netgi gražus QUOTE(Dios @ 2006 01 20, 08:31) noriu apgint sita varda nuo visu neismananciu. ERLING -- Scandinavian; meaning "Descendant"; used for both genders (babynames.com; 123-babynames.com) Erling -- Origin English , Meaning "Nobleman's son", Gender Male (http://www.weddingvendors.com/baby-names/meaning/erling) o kam vaidenasi, kad vaikui bus sunku savo varda istarti, tai tegu saves paklausia -- o kaip vaikai ismoksta tokius vardus kaip Aleksandras, Ernestas ar Gediminas?? Tuomet vietoj svetimybės Erlingo, galėtų būti - Ainis.
Labai grubiai skamba R raide tame varde,gal be jos-Elingas?
Negražus visai. Reikšmė gal ir normali - palikuonis, bet man jau tada irgi gražiau Ainis skamba
tiesa sakant
man sis vardas ne tik, kad labai svetimas, bet ir negrazus
Man tai
fu fu fu
klausiat nuomones - tai ir atsakau, kazkaip nenormaliai skamba, per daug gudrus! "erlingai, ar paruosei pamokas??? "
Negrazus vardas visai
Keistas ir neįprastas vardas
nea
geriau vardinkit kiekvainai grazius vardus
Tikrai, Elingas butu daug graziau. Ir Elingas man primena viena nuostabiausiu mano matytu norvegisku filmu
O kokia to Erlingo reiksme ir kilme?
jei kažkam gražus- tai vadinasi gražus. Nors savo vaikui tokio neduočiau
originalus, nėra labai blogas
nu aš tai nenorėčiau būti erlinga
Nu man irgi kazkoks gremezdiskas vardas....
|