Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaniausia kava
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
mamyteRasyte
Pažinojau jį tik mėnesį. Kaip tvirtą, santūrų, dalykišką. Negalvojau, kad galėtume būt pora, tiesiog gera buvo bendrauti. Kalbėtis apie viską: kosmosą, inžineriją, ekonomiką ir paprastą gyvenimą. Kažkada išsišnekėjome apie keliones, nes neseniai iš vienos buvo grįžęs. Paminėjau, kad didžiausia mano svajonė - Eifelio bokšte išgerti kavos. Gal mane buvo paveikę J. Daseno dainos... Pasakiau ir pamiršau.
Vieną rytą gavau jo sms žinutę - gal nori kavos?Paryžiuje?
Paaiškinau, kad ne kavoje esmė, kad man Eifelis, Paryžius, svajonė, kurią gera nešiotis širdyje, kaip kažko nepaprasto laukimą.
Nepraėjo nei savaitė po šių šnekų, kai mes sėdėjome restorane (tai nebuvo pasimatymas, o tik vėlyvi dalykiniai pietūs), pro langą keistai pasisukus saulei, jo veidą apšvietė raudona šviesa. Pirmą ir paskutinį sykį savo gyvenime mačiau sapną atmerktomis akimis: mačiau SAVO VYRĄ sėdintį namuose prie besikūrenančio židinio, susisupusį į minkštą pliušo chalatą ir rašantį knygą. Žilstelėję plaukai ir nuostabaus švelnumo žvilgsnis.
Tai truko akimirką, nes spindulys nuslinko, bet ta akimirka leido suprasti, kad priešais mane sėdi mano žmogus...
Medaus mėnesį praleidome Paryžiuje, gėriau skaniausią kavą savo gyvenime, plaukiojom Senos upe ir klausėmės J. Daseno.
Dabar brandinu kitą svajonę, nes vyras laukia, kada galės ją išpildyti wub.gif

P.S. kai paklausiau vyro, kada suprato, kad nori su manim praleisti visą likusį gyvenimą ir dar daugiau, atsakė, kad vieną vakarą, mudviem sėdint restorane aš į jį taip žiūrėjau, kaip tegali žiūrėti mylinčios akys...
Nieko sau
labai romantiška istorija thumbup.gif wub.gif
miegelis
Labai gražu ir romantiška wub.gif
Tai ar buvo kava Eifelio bokšte?
Skorpe
Labai romantiska ir uz sirdies griebianti istorija...achhhh... wub.gif
saule111
ech, ta meilė... gražu...
PaMeL
net siurpuliukai perbego 4u.gif kaip grazu wub.gif wub.gif
Matelyk
Romantika wub.gif wub.gif
Labai gražiai aprašei wub.gif wub.gif
ramaska
Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
mamyteRasyte
buvo kava Eifely, tokios niekur kitur negėriau. Net mano vyras, kai kur paragauja kavos, man sako: verta būt dar kartą į Paryžių nuskristi, kad pajusti tą skonį...
alex
Grazu wub.gif
Ajya
Labai graži istorija, ir labai gražiai parašyta thumbup.gif
Linkiu turėti dar daug gražių akimirkų gyvenime 4u.gif
Gurda
pritariu,labai grazi istorija smile.gif
ketti
Labai įdomi, graži, intriguojanti ir labai romantiška istorija wub.gif
Man labai labai patiko thumbup.gif
melagele
Kaip grazu!!!!Sujaudino jusu istorija iki pat sirdies gilumos wub.gif
rege
Linkiu, kad visas jusu gyvenimas butu toks pat siltas ir jaukus kaip si istorija wub.gif
Siracusa
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 01 19, 17:38)
buvo kava Eifely, tokios niekur kitur negėriau. Net mano vyras, kai kur paragauja kavos, man sako: verta būt dar kartą į Paryžių nuskristi, kad pajusti tą skonį...
*

thumbup.gif wub.gif

tiek nuskridus, negali but neskanu biggrin.gif
cameja
thumbup.gif wub.gif
Zaiza
Graži istorija wub.gif man tai Paryžius jau vien romantikos daug prideda smile.gif
pienių jūra
graži jauki istorija ir - svarbiausia - ne per daug nusaldinta mirksiukas.gif
Nijoliux
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 01 19, 15:10)
P.S. kai paklausiau vyro, kada suprato, kad nori su manim praleisti visą likusį gyvenimą ir dar daugiau, atsakė, kad vieną vakarą, mudviem sėdint restorane aš į jį taip žiūrėjau, kaip tegali žiūrėti mylinčios akys...
*

rolleyes.gif cray.gif wub.gif wub.gif
Stebukle
Kokia nuostabi istorija.... thumbup.gif: thumbup.gif:
Aidairi
Tikrai, kad labai romantiška...
Bet man jau įdomu darosi, kokia ten kita romantiška svajonė brandinasi? ax.gif
*Bitutė*
Vajetau kokia romantika wub.gif wub.gif wub.gif koks tavo vyras nuostabus thumbup.gif Aš irgi laukiu šiąvasarėlę savo svajonės išsipildymo rolleyes.gif wub.gif
SERPIENTE
tiesiog jaudinanti,romantiska istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Veitė
miela buvo skaityti wub.gif Tiesiog graži, nebanali istorijėlė thumbup.gif
Linxma
Tikrai grazu 4u.gif Paryzius, bent man, pats graziausias ir romantiskiausias Europos miestas. Ech...smile.gif
WildFire
Labai šauniai aprašyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vilmoshka
Labai jau graži istorija... 4u.gif
mik
QUOTE(PaMeL @ 2006 01 19, 17:11)
net siurpuliukai perbego  4u.gif kaip grazu wub.gif  wub.gif
*

drinks_cheers.gif
Alantė
Kaip romantiška thumbup.gif
Moira
labai grazu ax.gif
turbut likimas smile.gif
leliukazz
Kaip pasaka wub.gif
geltonakemega
Labai grazu thumbup.gif Linkiu jums ilgo ir grazaus seimyninio gyvenimo wub.gif
Cheba
Grazi istorija, bet neabejoju buvo dar grazesni tarpusavio jausmai. Vien kaip pakyli i Eifelio boksta, atrodo taip gera ir miela. drinks_cheers.gif
MIKIENĖ
QUOTE(Cheba @ 2007 07 18, 15:35)
Grazi istorija, bet neabejoju buvo dar grazesni tarpusavio jausmai. Vien kaip pakyli i Eifelio boksta, atrodo taip gera ir miela.  drinks_cheers.gif
*

Turbūt baisiai brangi tokia kelionė g.gif ,bet smagu nustebinti savo mylimą žmogų ax.gif .
O dar kai myli....Būtų tikra romantika wub.gif wub.gif wub.gif
juso
Perskaičiau ir galvoju, va čia tai istorija, tokia nepaprasta dėl to, kad joje nėra daug žodžių ir seilių visokių, jausmai kalba už save ir tie žvilgsniai ir akys, ir veidas, kuriuos aprašei taip romantiškai skamba. Linkiu, kad ir daugiau būtų tokių nepparastų akimirkų jūsų gyvenime mirksiukas.gif
giedrullia
romano verta istorija wub.gif
Dipsis
kaip filme smile.gif
Denė
wub.gif wub.gif Labai graziai papasakota... wub.gif Kaip pasaka....
Jurgutėlė
Kaip miela wub.gif Ir toliau taip įdėmiai ir švelniai žiūrėk į savo mylimąjį ,jiems tai labai patinka bigsmile.gif
MaršuA
labai labai grazu.... wub.gif wub.gif wub.gif
DonaldaB
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 01 19, 16:10)
Pažinojau jį tik mėnesį. Kaip tvirtą, santūrų, dalykišką. Negalvojau, kad galėtume būt pora, tiesiog gera buvo bendrauti. Kalbėtis apie viską: kosmosą, inžineriją, ekonomiką ir paprastą gyvenimą. Kažkada išsišnekėjome apie keliones, nes neseniai iš vienos buvo grįžęs. Paminėjau, kad didžiausia mano svajonė - Eifelio bokšte išgerti kavos. Gal mane buvo paveikę J. Daseno dainos... Pasakiau ir pamiršau.
Paaiškinau, kad ne kavoje esmė, kad man Eifelis, Paryžius, svajonė, kurią gera nešiotis širdyje, kaip kažko nepaprasto laukimą.
Nepraėjo nei savaitė po šių šnekų, kai mes sėdėjome restorane (tai nebuvo pasimatymas, o tik vėlyvi dalykiniai pietūs), pro langą keistai pasisukus saulei, jo veidą apšvietė raudona šviesa. Pirmą ir paskutinį sykį savo gyvenime mačiau sapną atmerktomis akimis: mačiau SAVO VYRĄ sėdintį namuose prie besikūrenančio židinio, susisupusį į minkštą pliušo chalatą ir rašantį knygą. Žilstelėję plaukai ir nuostabaus švelnumo žvilgsnis.
Tai truko akimirką, nes spindulys nuslinko, bet ta akimirka leido suprasti, kad priešais mane sėdi mano žmogus...
Medaus mėnesį praleidome Paryžiuje, gėriau skaniausią kavą savo gyvenime, plaukiojom Senos upe ir klausėmės J. Daseno.
Dabar brandinu kitą svajonę, nes vyras laukia, kada galės ją išpildyti  wub.gif

*

Taip nebūna
Agnyte...
super istorija! thumbup.gif wub.gif
organizatore
labai grazhu wub.gif romantishka...o as buvau paryziuje dukart, bet nepakilau i eifeli, sakiau,kad trecias kartas bus su mylimu zmogum ir tikrai pakilsim i eifeli thumbup.gif
kalina
Labai grazi istorija 4u.gif
dendule
istorija tokia nuosirdi ir grazi ir...daug siltu zodziu..
Paryzius nuostabus savo meiles aura..buva sia vasara noriu gryst atgal...
GRAŽINA25
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 01 19, 16:10)
Dabar brandinu kitą svajonę, nes vyras laukia, kada galės ją išpildyti  wub.gif

*

labai grazu, romantiska
zaneta19
labai grazi istorijia......
Vilmoshka
Taip tegali žiūrėt tik mylinčios akys... wub.gif Man taip gražu, kai vyrai prisipažįsta meilėje ir apskritai kai apie ją kalba...
briliance
man skaniausia buvo "Bonga Forest"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.