mamyteRasyte
2006 01 19, 15:10
Pažinojau jį tik mėnesį. Kaip tvirtą, santūrų, dalykišką. Negalvojau, kad galėtume būt pora, tiesiog gera buvo bendrauti. Kalbėtis apie viską: kosmosą, inžineriją, ekonomiką ir paprastą gyvenimą. Kažkada išsišnekėjome apie keliones, nes neseniai iš vienos buvo grįžęs. Paminėjau, kad didžiausia mano svajonė - Eifelio bokšte išgerti kavos. Gal mane buvo paveikę J. Daseno dainos... Pasakiau ir pamiršau. Vieną rytą gavau jo sms žinutę - gal nori kavos?Paryžiuje? Paaiškinau, kad ne kavoje esmė, kad man Eifelis, Paryžius, svajonė, kurią gera nešiotis širdyje, kaip kažko nepaprasto laukimą. Nepraėjo nei savaitė po šių šnekų, kai mes sėdėjome restorane (tai nebuvo pasimatymas, o tik vėlyvi dalykiniai pietūs), pro langą keistai pasisukus saulei, jo veidą apšvietė raudona šviesa. Pirmą ir paskutinį sykį savo gyvenime mačiau sapną atmerktomis akimis: mačiau SAVO VYRĄ sėdintį namuose prie besikūrenančio židinio, susisupusį į minkštą pliušo chalatą ir rašantį knygą. Žilstelėję plaukai ir nuostabaus švelnumo žvilgsnis. Tai truko akimirką, nes spindulys nuslinko, bet ta akimirka leido suprasti, kad priešais mane sėdi mano žmogus... Medaus mėnesį praleidome Paryžiuje, gėriau skaniausią kavą savo gyvenime, plaukiojom Senos upe ir klausėmės J. Daseno. Dabar brandinu kitą svajonę, nes vyras laukia, kada galės ją išpildyti P.S. kai paklausiau vyro, kada suprato, kad nori su manim praleisti visą likusį gyvenimą ir dar daugiau, atsakė, kad vieną vakarą, mudviem sėdint restorane aš į jį taip žiūrėjau, kaip tegali žiūrėti mylinčios akys...
Nieko sau
2006 01 19, 15:40
labai romantiška istorija
miegelis
2006 01 19, 15:45
Labai gražu ir romantiška Tai ar buvo kava Eifelio bokšte?
Labai romantiska ir uz sirdies griebianti istorija...achhhh...
saule111
2006 01 19, 15:58
ech, ta meilė... gražu...
net siurpuliukai perbego  kaip grazu
ramaska
2006 01 19, 16:45
mamyteRasyte
2006 01 19, 17:38
buvo kava Eifely, tokios niekur kitur negėriau. Net mano vyras, kai kur paragauja kavos, man sako: verta būt dar kartą į Paryžių nuskristi, kad pajusti tą skonį...
Grazu
Labai graži istorija, ir labai gražiai parašyta Linkiu turėti dar daug gražių akimirkų gyvenime
pritariu,labai grazi istorija
Labai įdomi, graži, intriguojanti ir labai romantiška istorija Man labai labai patiko
melagele
2006 01 21, 01:21
Kaip grazu!!!!Sujaudino jusu istorija iki pat sirdies gilumos
Linkiu, kad visas jusu gyvenimas butu toks pat siltas ir jaukus kaip si istorija
Siracusa
2006 01 21, 14:32
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 01 19, 17:38) buvo kava Eifely, tokios niekur kitur negėriau. Net mano vyras, kai kur paragauja kavos, man sako: verta būt dar kartą į Paryžių nuskristi, kad pajusti tą skonį... tiek nuskridus, negali but neskanu
Graži istorija  man tai Paryžius jau vien romantikos daug prideda
pienių jūra
2006 01 23, 19:44
graži jauki istorija ir - svarbiausia - ne per daug nusaldinta
Nijoliux
2006 01 24, 09:09
Stebukle
2006 01 29, 14:16
Kokia nuostabi istorija....  :  :
Aidairi
2006 01 29, 16:31
Tikrai, kad labai romantiška... Bet man jau įdomu darosi, kokia ten kita romantiška svajonė brandinasi?
*Bitutė*
2006 04 22, 01:02
SERPIENTE
2006 04 28, 01:57
miela buvo skaityti  Tiesiog graži, nebanali istorijėlė
Tikrai grazu  Paryzius, bent man, pats graziausias ir romantiskiausias Europos miestas. Ech...
WildFire
2006 05 18, 13:38
Vilmoshka
2006 12 05, 11:30
Labai jau graži istorija...
QUOTE(PaMeL @ 2006 01 19, 17:11) net siurpuliukai perbego  kaip grazu 
Kaip romantiška
labai grazu turbut likimas
leliukazz
2007 07 12, 15:13
Kaip pasaka
geltonakemega
2007 07 17, 13:53
Labai grazu  Linkiu jums ilgo ir grazaus seimyninio gyvenimo
Grazi istorija, bet neabejoju buvo dar grazesni tarpusavio jausmai. Vien kaip pakyli i Eifelio boksta, atrodo taip gera ir miela.
MIKIENĖ
2007 07 18, 16:38
QUOTE(Cheba @ 2007 07 18, 15:35) Grazi istorija, bet neabejoju buvo dar grazesni tarpusavio jausmai. Vien kaip pakyli i Eifelio boksta, atrodo taip gera ir miela.  Turbūt baisiai brangi tokia kelionė  ,bet smagu nustebinti savo mylimą žmogų  . O dar kai myli....Būtų tikra romantika
Perskaičiau ir galvoju, va čia tai istorija, tokia nepaprasta dėl to, kad joje nėra daug žodžių ir seilių visokių, jausmai kalba už save ir tie žvilgsniai ir akys, ir veidas, kuriuos aprašei taip romantiškai skamba. Linkiu, kad ir daugiau būtų tokių nepparastų akimirkų jūsų gyvenime
giedrullia
2007 08 01, 12:50
romano verta istorija
kaip filme
 Labai graziai papasakota...  Kaip pasaka....
Jurgutėlė
2007 08 01, 15:15
Kaip miela  Ir toliau taip įdėmiai ir švelniai žiūrėk į savo mylimąjį ,jiems tai labai patinka
DonaldaB
2007 08 01, 18:44
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 01 19, 16:10) Pažinojau jį tik mėnesį. Kaip tvirtą, santūrų, dalykišką. Negalvojau, kad galėtume būt pora, tiesiog gera buvo bendrauti. Kalbėtis apie viską: kosmosą, inžineriją, ekonomiką ir paprastą gyvenimą. Kažkada išsišnekėjome apie keliones, nes neseniai iš vienos buvo grįžęs. Paminėjau, kad didžiausia mano svajonė - Eifelio bokšte išgerti kavos. Gal mane buvo paveikę J. Daseno dainos... Pasakiau ir pamiršau. Vieną rytą gavau jo sms žinutę - gal nori kavos?Paryžiuje? Paaiškinau, kad ne kavoje esmė, kad man Eifelis, Paryžius, svajonė, kurią gera nešiotis širdyje, kaip kažko nepaprasto laukimą. Nepraėjo nei savaitė po šių šnekų, kai mes sėdėjome restorane (tai nebuvo pasimatymas, o tik vėlyvi dalykiniai pietūs), pro langą keistai pasisukus saulei, jo veidą apšvietė raudona šviesa. Pirmą ir paskutinį sykį savo gyvenime mačiau sapną atmerktomis akimis: mačiau SAVO VYRĄ sėdintį namuose prie besikūrenančio židinio, susisupusį į minkštą pliušo chalatą ir rašantį knygą. Žilstelėję plaukai ir nuostabaus švelnumo žvilgsnis. Tai truko akimirką, nes spindulys nuslinko, bet ta akimirka leido suprasti, kad priešais mane sėdi mano žmogus... Medaus mėnesį praleidome Paryžiuje, gėriau skaniausią kavą savo gyvenime, plaukiojom Senos upe ir klausėmės J. Daseno. Dabar brandinu kitą svajonę, nes vyras laukia, kada galės ją išpildyti P.S. kai paklausiau vyro, kada suprato, kad nori su manim praleisti visą likusį gyvenimą ir dar daugiau, atsakė, kad vieną vakarą, mudviem sėdint restorane aš į jį taip žiūrėjau, kaip tegali žiūrėti mylinčios akys... Taip nebūna
Agnyte...
2007 08 03, 21:21
super istorija!
organizatore
2007 08 09, 10:30
labai grazhu  romantishka...o as buvau paryziuje dukart, bet nepakilau i eifeli, sakiau,kad trecias kartas bus su mylimu zmogum ir tikrai pakilsim i eifeli
Labai grazi istorija
dendule
2007 10 10, 19:30
istorija tokia nuosirdi ir grazi ir...daug siltu zodziu.. Paryzius nuostabus savo meiles aura..buva sia vasara noriu gryst atgal...
GRAŽINA25
2007 10 10, 20:24
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 01 19, 16:10) Pažinojau jį tik mėnesį. Kaip tvirtą, santūrų, dalykišką. Negalvojau, kad galėtume būt pora, tiesiog gera buvo bendrauti. Kalbėtis apie viską: kosmosą, inžineriją, ekonomiką ir paprastą gyvenimą. Kažkada išsišnekėjome apie keliones, nes neseniai iš vienos buvo grįžęs. Paminėjau, kad didžiausia mano svajonė - Eifelio bokšte išgerti kavos. Gal mane buvo paveikę J. Daseno dainos... Pasakiau ir pamiršau. Vieną rytą gavau jo sms žinutę - gal nori kavos?Paryžiuje? Paaiškinau, kad ne kavoje esmė, kad man Eifelis, Paryžius, svajonė, kurią gera nešiotis širdyje, kaip kažko nepaprasto laukimą. Nepraėjo nei savaitė po šių šnekų, kai mes sėdėjome restorane (tai nebuvo pasimatymas, o tik vėlyvi dalykiniai pietūs), pro langą keistai pasisukus saulei, jo veidą apšvietė raudona šviesa. Pirmą ir paskutinį sykį savo gyvenime mačiau sapną atmerktomis akimis: mačiau SAVO VYRĄ sėdintį namuose prie besikūrenančio židinio, susisupusį į minkštą pliušo chalatą ir rašantį knygą. Žilstelėję plaukai ir nuostabaus švelnumo žvilgsnis. Tai truko akimirką, nes spindulys nuslinko, bet ta akimirka leido suprasti, kad priešais mane sėdi mano žmogus... Medaus mėnesį praleidome Paryžiuje, gėriau skaniausią kavą savo gyvenime, plaukiojom Senos upe ir klausėmės J. Daseno. Dabar brandinu kitą svajonę, nes vyras laukia, kada galės ją išpildyti P.S. kai paklausiau vyro, kada suprato, kad nori su manim praleisti visą likusį gyvenimą ir dar daugiau, atsakė, kad vieną vakarą, mudviem sėdint restorane aš į jį taip žiūrėjau, kaip tegali žiūrėti mylinčios akys... labai grazu, romantiska
zaneta19
2007 10 15, 14:40
labai grazi istorijia......
Vilmoshka
2007 10 25, 09:38
Taip tegali žiūrėt tik mylinčios akys...  Man taip gražu, kai vyrai prisipažįsta meilėje ir apskritai kai apie ją kalba...
briliance
2007 11 28, 01:25
man skaniausia buvo "Bonga Forest"
|
|