Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaniausia kava
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
Mrs. R
greitai bus du metai, kaip parašyta ši istorija ir penkeri po Paryžiaus kavos....
Matyt, stebuklinga ji buvo, nes tvirtai sujungė du žmones smile.gif
Planavome penkmečio proga viską pakartoti, bet pavasarį mūsų laukia naujas džiaugsmas smile.gif
Saldainė
Net kavos uzsimaniau po tokios mielos istorijos wub.gif
Germante
Atejau i tema, nes patrauke pavadinimas. Esu kavos megeja, galvojau rasiu geriausios kavos recepta. Bet vietoj to, radau labai miela istorija. Grazu... wub.gif
Zangute
Tikrai nuostabi istorija! Paryziuje dar kavos negeriau,bet tikiuosi tai padaryti su mylimu zmogumi. daugelis svajoniu pildosi thumbup.gif
Liucija77
smile.gif Labai nuostabi istoriją tarsi ištrauka iš gero romano. Kartais gyvenime taip atsitinka...ir pavadsinčiau tokį dalyką, pačia nuostabiausia likimo dovana.
Dailidyte
pasaka wub.gif
alisa1
Vat gražu ir tiek wub.gif
radena
grazu,as ir noreciau tos kavos lotuliukas.gif biggrin.gif
werute007
biggrin.gif thumbup.gif
pavasarine skrybelaite
Ach wub.gif
Kokia siluma! ka ir bepridursi...
Krokokatinas
oj, kaip grazu 4u.gif 4u.gif
Atidė
romantiska ir sirdziai maloni itorija thumbup.gif
Switch
net apsiasarojau.labai labai romantiska smile.gif
mamukai
Pati skaniausia kava - prie stalo su geriausiu draugu 4u.gif Pasnekesys iki ryto!!
power_for_ever
Romantiskiausias mano gyvenimo vakaras - vakaras kai susipazinau su savo vyru. Visa vakara ir nakti tada praplepejome prie kavos puodelio smile.gif Atrode, kad tas vakaras niekada nesibaigs wub.gif
juta2007
pati skaniausia kava - kava, geriama iš draugės dovanoto puodelio!!!!!!!!!!!!
inconnese
O man pati skaniausia kava, padaryta su meile (o ypac jei ryte ir i lova blush2.gif ) biggrin.gif
Milte*
Oj, kaip grazu, kad yra tokiu vyru, kurie taip myli moteris.. smile.gif Kaip tik dabar geriu kava, labai pagardino ja si istorija.. smile.gif rolleyes.gif
pakalnuciu.grozis
Skanus pasakojimas wub.gif
Lotyna
Tikrai labai skanus ir siltas siltas pasakojimas 4u.gif
Astulka*
Labai grazi romantiska istorija wub.gif
D*K
tikrai veje smile.gif ...kaip noretusi tokios romantikos, esi labai laiminga mirksiukas.gif

Agggata
super:)
elviva
neenai nusipirkom neskafe ekspreso juodas indelis apie 18lt skonis thumbup.gif
Dominykos
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 01 19, 15:10)
Pažinojau jį tik mėnesį. Kaip tvirtą, santūrų, dalykišką. Negalvojau, kad galėtume būt pora, tiesiog gera buvo bendrauti. Kalbėtis apie viską: kosmosą, inžineriją, ekonomiką ir paprastą gyvenimą. Kažkada išsišnekėjome apie keliones, nes neseniai iš vienos buvo grįžęs. Paminėjau, kad didžiausia mano svajonė - Eifelio bokšte išgerti kavos. Gal mane buvo paveikę J. Daseno dainos... Pasakiau ir pamiršau.
Vieną rytą gavau jo sms žinutę - gal nori kavos?Paryžiuje?
Paaiškinau, kad ne kavoje esmė, kad man Eifelis, Paryžius, svajonė, kurią gera nešiotis širdyje, kaip kažko nepaprasto laukimą.
Nepraėjo nei savaitė po šių šnekų, kai mes sėdėjome restorane (tai nebuvo pasimatymas, o tik vėlyvi dalykiniai pietūs), pro langą keistai pasisukus saulei, jo veidą apšvietė raudona šviesa. Pirmą ir paskutinį sykį savo gyvenime mačiau sapną atmerktomis akimis: mačiau SAVO VYRĄ sėdintį namuose prie besikūrenančio židinio, susisupusį į minkštą pliušo chalatą ir rašantį knygą. Žilstelėję plaukai ir nuostabaus švelnumo žvilgsnis.
Tai truko akimirką, nes spindulys nuslinko, bet ta akimirka leido suprasti, kad priešais mane sėdi mano žmogus...
Medaus mėnesį praleidome Paryžiuje, gėriau skaniausią kavą savo gyvenime, plaukiojom Senos upe ir klausėmės J. Daseno.
Dabar brandinu kitą svajonę, nes vyras laukia, kada galės ją išpildyti  wub.gif

P.S. kai paklausiau vyro, kada suprato, kad nori su manim praleisti visą likusį gyvenimą ir dar daugiau, atsakė, kad vieną vakarą, mudviem sėdint restorane aš į jį taip žiūrėjau, kaip tegali žiūrėti mylinčios akys...
*

Wauv ! super! O kokia tavo antra svajone? ax.gif Arba kai issipildys butinai parasyk iki mirksiukas.gif
pjolita212
lai visos svajonės gražios pildosi thumbup.gif graži istorija.sėkmės jums ir ateityje 4u.gif
misserika
super istorija,o pabaiga uz sirdies griebenti smile.gif
electra23
Labai romantiska istorija wub.gif
dryžė
Kaip gražu wub.gif ,o ta antroji svajonė? įtariu išsipildė.... mirksiukas.gif 2.gif šita?? sėkmės 4u.gif
Mrs. R
Jau greitai bus 7eri metai po kavos Eifelyje smile.gif o mano vyras kas vakarą mane apkabindamas sako, kad myli taip pat, kaip tada wub.gif
Turime židinį ir pliušinį chalatą, tik jo plaukai dar nežili, matyt todėl ir knygos nerašo biggrin.gif
O Paryžius vis dar mūsų svajonių miestas - auga vaikai ir 10mečio proga tikrai pakartosime kelionę, užsisakysime tą patį viešbutį, aš net pamėginsiu įlįsti į savo senąją suknelę hihihi.gif , kurią vilkėdama gėriau skaniausią kavą wub.gif
Alsė
Kokia romantiska istorija wub.gif
Mazosios
Tikrai labai romantiska!
S.A.T.I.N.E
kaip grazu... wub.gif net pavydas suime,aisku baltas mirksiukas.gif
Marina_007
super
egle_nev
net šiurpuliukai nubėgo... labai gražu...
migaga12
Gražu .
Aišku kiekvienas gyvenime patyrė kažką labai gražaus . blush2.gif
Come on
nereali istorija wub.gif o paskutinis sakinys privercia net begioti siurpuliukus wub.gif
siroma
Nuostabi istorija wub.gif
Wild Pearl
nuostabi istorija,nuostabus pasakojimas wub.gif wub.gif wub.gif
Velniukste;)))
nuostabi istorija
Puppy
Vau kaip grazu :wub
viskas_bus_gerai_:)
Grazu wub.gif
vilmuke3
labai labai grazu 4u.gif nuostabi istorija wub.gif
Cooper
wub.gif
almituke_
pakvipo graziu pasakojimu 4u.gif wub.gif
Dreis
Labai romantiska istorija,sauni seimynele thumbup.gif sekmes jums.
aimute
wub.gif
kiska13
Labai graziai aprasei jusu istorija wub.gif sekmes jums ir toliau.
Mrs. R
Kitais metais, tuo pačiu metu, tikiuosi gerti tokią pačią skanią ar dar skanesnę kavą. Sunku patikėti, kad metai taip greitai bėga. Tačiau ir šiandien galiu pasakyti, kad sutariame puikiai, kaip pirmą dieną. Meilės laužas neliepsnoja :-) tačiau žarijos žėruoja ir ant jų visada išsikepsi gerą kepsnį :-) Jau nuo senų senovės mėgau posakį, kad ugnis- degina, o žarijos- šildo. Linkiu visiems nenudegti, nesusižeisti, o maloniai sušilti ir nurimti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.