Labai noreciau nusiusti i koki zurnala savo vaikiuko nuotrauku, bet nezinau ar tikrai ides, o taip siuntineti ir pinigus be reikalo leisti kazkaip gaila. Parasykit is savo patirties ar daug nuotrauku siusdavot, kol jos pateko i zurnalus. Zinau yra mamyciu, kuriu vaikai ir ant virselio yra pabuvoje. Kaip jums tai pavyko, ar dalyvavot kokiame nors konkurse, ar tiesiog siuntete nuotraukytes ir pakviete, ar koki pazistama fotografe turit?
Simba siusk drasiai maziaus nuotraukele! 8)nezinau kaip sekesi kitoms, bet visos nuotraukos, kurias siuniau, puikuojasi zurnaluose. Tavo vaikas zurnaliste mus pacius susirado ir interviu eme po eilinio nuotrauku issiuntimo. O kai uzmirsau ant nuotraukos uzrasyti maziaus varda, tai Mazylio redakcija pati paskambino ir pasiteiravo. Vyksta yvairiausi konkursiukai, taigi pirmyn ir jau naujam numeryje isvysite save! :-*
Mes labai smagiai pripozavom Tavo vaikui,visos trys...Merginos mano manekenem pasijuto ;D
Mes irgi kelis kartus siuntem i "Mamos" žuranalą. Vieną kartą papuolė, bet manau tik dėl to, kad jiems buvo įdomu tai, kad aš maitindama ir nėštumo metu nevalgiau mėsos (apskritai aš jos nevalgau). Po to kelis kartus siuntėm, bet taip ir neparodė mūsų žurnaluose. Taip pat galim pasigirti, kad šio mėnesio žurnale "Tavo vaikas" yra ir straipsniukas apie mus parašytas, ir nuotraukėlių įdėta, bet čia kaip sakoma per pažįstamus ;D
Mes irgi karta nusiuntem vaiku nuotraukas i Tavo vaikas. Jiems kaip tik reikejo dvieju vaiku straipsniui iliustruoti, tai isiprase pas mus i svecius. Gal as vienintele tokia, bet man ju fotosesija nepatiko. Mes patys padarom daug geresniu, kokybiskesniu, nuosirdesniu vaiku nuotrauku. Dirbo dviese, labai neprofesionaliai. Fotografas isstate kameras, sviesas, o moteris atseit kompozicijas kure. As beveik 100 proc. isitikinus, kad ji pati vaiku neturi, nes visiskai nemokejo bendrauti su vaikais. Mano mergicka kvatokle, bet ta moteris nedejo jokiu pastangu, kad mergina atsipalaiduotu, nusisypsotu. Jos zodziai buvo mazdaug tokie: nusibrauk plaukus, sypsokis, sypsokis su dantukais, pakelk ranka, ir pan.
Na, yra maniskiu nuotrauku tame zurnale, nemazai. Bet ten jie kazkokie sustinge. O albumuose turim daug grazesniu, kokybiskesniu nuotrauku. Taip kad, kas nepatekot i ta zurnala, tai labai nepergyvenkit. Nieko ypatingo.
Mes turim buti zurnale Tavo vaikas rugpjucio numeryje. Dar pati to zurnalo nenusipirkau. Ten yra rubrika gydytojo priimamasis. Tai musu Ernestas atstovavo 11 men. Prasom paskaityti, jei idomu. Mums fotosesija visai patiko, nes pirma gyvenime, tai nera su kuo sulygint. O kokias nuotraukas ten idejo nemaciau, tai nieko pakomentuot negaliu. Kai nusipirksiu zurnala, tada parasysiu.
Na, siųsti nuotraukų patys tai dar nebandėm. Kažkaip pritingiu. Bet maniškis puikavosi Mažylio žurnale(kovo mėn,), straipsnyje apie alergiją. Nuotraukos nebuvo itin kokybiškos, bet fotografė tikrai nuostabi. Dabar siųsim savo asmeniškas. Žiūrėsiu ar įdės ar ne.
O man patiko tavo vaiko fotografai. Labai malonus zmones, ir labai fainu nuotraukyciu padare. mes buvom tavo vaike pries pora menesiu, iliustravom straipsni apie dinamine manksta. Ir kas svarbiausia visas nuotraukas mums i kompakta irase (prasiau kad irasytu), dabar galiu ir i foruma idet ;D, ir kitiems issiust. O nuotraukos tikrai kokybiskos, ir grazios, tokiu momentu as su savo fotiku tikrai nebucaiu pagavus.
Be to siunciau viena nuotrauka mazules su laisku tiesiog, o ja pripaise i mamos zurnala i juokingiausios nuotraukos konkursa. ;D Gaila kad nieko nelaimejom tik, bet nieko :
Ingute, vaiku nuotrauka siunciau tik viena karta i Tavo vaikas, jokio laiskelio nepridejau. Ant kitos nuotraukos puses priklijavau anketele is modeliuko konkurso (pavadinimas nekoks, bet tiek to). Manu, jime ta nuotrauka uzkliuvo, nes tikrai buvo vykusi - vaikai stambiu planu, per visa nuotrauka dvi grazios, atsipalaidave, nuosirdzios sypsenos. Megstu fotografuoti vaikus, ir, atrodo, nera jau taip sunku. O vat tie Tavo vaiko zurnalistai tai tikrai siaip sau dirbo. Turiu su kuo palyginti. Fotografavomes pas Vaidota Griga. Kitas reikalas. Ir nuotrauku kokybe, ir darbo stilius. Tikejausi kazko panasaus, tai ir nusivyliau.
simba,tavo vaiko zurnale ziurejau ziurejau i jusu nuotraukas ir vis galvojau,kad pazistu.tokie matyti pasirodet.jauciau,kad cia kazkas is forumo.tarp kitko.ir mes norim pasigirt.yra musu nuotraukyciu ir tavo vaike(as atostogauju-Aidanas,ne dienos be pienelio-Aidanas) ir mamos zurnale(vaikas ir jura-Aidanas,sveikiname su gimtadieniu-Aidanas).musu nuotrauku daznai ten buna,bet dalyvauti fotoseijose dar neteko.
As siunciau i mamos zurnala el. pastu nuotrauka. Atsakyt nieko neatsake, bet nuotrauka idejo
As siusdavau el. pastu, tai nei kas atsake, nei nuotrauka idejo. O kai nusiunciau paprasta nuotrauka, tai idejo, ir laiskeli isspausdino.
Sakitau ir niekaip nesuprantu vieno dalyko... Koks tikslas viso to? ??? Kodel taip svarbu yra petkti ant to virselio? ???
Aš irgi iškrypus kaip ir Roux..va, jau dvi iškrypėlės ir yra
Aha, bandykit ;D ;D ;D Ir paskui viena infarkta gausit, o kita klaustrofobijos priepuoli ;D ;D ;D
O mano vyresnelis karta buvo patekes i virseli - visai netycia. Pasifotografavom pas gera fotografa, nes jam kazkam ten nuotraukos vaiko reikejo. Mes uz tai gavom graziu nuotrauku, kur reikejo, ten idejo, (iliustracija straipsniui pavadinimu "Nekartokite mano klaidu " ;D ;D ;D)vienzo, tvarka. Po kokiu puses metu einu sau svilpdama per miesta - uzmetu aki i religine spaudos kioska prie Katedros - ir stalcius atkrenta... Mano aniuolelis. Ant virselio. Toks kaip pries puse metu. Ir dar ant kokio leidinio... "Kataliku pasaulis"! Leidzia Caritas! Tirazas kokie 3000 ;D ;D ;D Nesvietiska garbe O zurnalas tas iki dabar pas mano mociute. laiko isikabinus, sako, kaip Jezuselis... O mano sutuoktinis i tai labai skeptiskai tada paziurejo. Sake - nu jo, Jezuselis... Geles namuose visos nurautos, stiklines isdauzytos, kaseciu neliko is 50 nei vienos, tapetai nulupti, o jie cia sventus vaizduoja
Niekada neturejau tikslo, kad mano pupuliai patektu ant virselio, bet laaabai megztu fotografuoti ir labai malonu kitiems parodyti pavykusiais nuotraukeles. Man neidomu siusti nuotraukas virseliui, bet gaudau visokius teminius konkursiukus ir puolu vartyti albumus - gal ka rasiu. Taip malonu buna kai randi pavykusi kadra ir butent tinkanti temai.
Tetis i mano pomegi ziuri pro pirstus, bet ir jam malonu pamatyti savo kleckus zurnalo kamputyje (viena karta ir save As irgi renku tuos zurnalus, kad veliau vaikai galetu pasiziureti. Bet man visas smagumas ne tame, kad mano vaikeli pamato daugybe zurnalo skaitytoju, bet paciame nuotrauku atrinkimo, pritaikymo temai, siuntimo ir laukimo ar pasirodys, procese.
Mano broliene siunte paprastu pastu. siunte i reto vardo konkursa praeitais metais. Tai isspausdino tik sio menesio numeryje. Ir dar vardas laimejo.
Nu tai visi suprantam,kad nuotrauka reikia siusti tik kokybiska.
Beje, noriu patarti, kas nori kokybisku ir stambiu planu nuotrauku savo vaikuciu, tai geriausia siusti i "Mazyli", nors siaip man jis maziausiai patinka is visu zurnalu. Bet galima siusti emailu. Galima aisku i nuotrauku konkursus, bet geriausia - parasyt skaitytojo laiska ir prisegti pixa, tai tada taip labai graziai, kokybiskai, stambiai isspausdina, labai grazu atminciai. Ir dar visiems isspausdintiems duoda neblogus prizus, mes pvz gavom atsimenu vitaminu mazdaug uz 60 Lt, maciau buvo ir zaisliukai, ir visokie kuno prieziuros rinkiniai.
Mes "Mamos žurnale" pasirodėm kokius 5-6 kartus tai tikrai jau. Anksčiau rečiau, nes siųsdavau nelabai kokybiškas nuotraukėles matyt. Aš visada paštu siunčiu. O į "Retą vardą" irgi labai negreit įdėjo - tik po 7 mėnesių. Bet sulaukėm
Paskutinius 3 mėnesius įdeda iškart, vos tik nusiunčiu, nebereikia ilgai laukt: balandžio mėn. - į "Mažasis Mimas", gegužės mėn. - į "Išdaigų konkursą" paskutinis birželio nr. - į pasakojimus apie vaikų gimtadienius ir į konkursą "Tobulas anūkas". Žodžiu, tikrai įmanoma papulti. Dar esu ten laimėjusi kokius 4 kartus loterijose: Anketų loterijoje (paskutiniame puslapyje) 3 kartus ir kartą balsavau už labiausiai patikusį viršelį. gavau nemažai prizų - gerų romanų, vaikui knygelių ir kojinaičių
O as isiunciau viena diena i visus tris zurnalus vaiko nuotraukas emailu. Siunciau apie 13 d, tai to pacio men. Tavo vaiko zurnalo konkurse Megstu svara dar ir laimejom, mimo nuotrauka idejo tik uz dar men., tai yra i sio men. Mamos zurnala. Taip kad as kazkodel manau, kad deda nuotraukas matyt pagal savo skoni, kurios jiems patinka. O i mazyli kol kas visai neidejo.
O as siunciau savo Medos nuotrauka su meskiuku i "Mamos" zurnala siaip ne i joki konkursa. O pasirodo tuo metu vyko konkursas "As ir mano zaisliukas". Tai mus ir idejo i sekanti numeri i ta konkursa
Beje, tai buvo vienintelis kartas kai siunciau nuotraukytes, gal dar reikes pabandyti
o mus kas menesi ideda,seip va imetu po kelias geros kokybes foto,i abu zurnalus,i abu ir papuolam
as irgi kiek siunciau tiek ir idedavo i Tavo vaika, viena kart ir kompakta nuskynem dovanu
Ziuriu siandien Tavo vaike tarp modeliuku ir Kajaus fotke, garbanius, o siunciau tai as ja pastu gruodzio menesi Na mums tai pasiseke - pirma karta siunciau ir iskarto idejo i Mimo konkursa. Ir taip juokingai idejo - dvi nuotraukas, viena greta kitos, kaip skirtingus vaikus
Sveikos, mamytes. O man iskilo klausimas, per kiek laiko Jus gavote prizus is "Mamos zurnalo"? Mes dar Oziuku loterijoje tris knygeles laimejome, bet iki siolei negauname... Skambinome i redakcija, bet veltui, niekas pastoviai neatsiliepia, parasius laiska del prizo - irgi atsakymo jau 5 menesiai nesulaukiame. Kaip Jus atsiemet prizus? Ar atsiunte i kita miesta?
na mes gyvenam kaune,tai mums i namus pristate per savaite,jauciu tave pamirso
Mano pupa idejo prie straipsnio "Tute" (Nr. 4) - apie soskes. Nuotrauka idejo po puses metu nuo issiuntimo, bet tiko :-) Ir i Mazaji mima daug kartu esame pateke.
Žinau, kad jei siunti kokiam straipsniui, temai, tai būtinai reik spėt kad gautų iki 14 mėnesio dienos, matyt tuomet jau būna numeris visiškai paruoštas ir atiduodamas spausdinimui. Tad ir nuotraukas visas, konkursus matyt iki 14 d. būna "sudėlioję". Matyt tavo nuotraukytės pasirodys dar kituose numeriuose, žiūrint kokia ten eilutė susidarius. Baisiai populiarus tas Mamos žurnalas, daug labai prisiunčia.
Ir mes žurnale jau spėjom pabuvoti - du kartus
Ir dar toks klausimėlis "pasistojo " - ar esat ką nors laimėjusios MAMOS žurnale? Viename konkurse laimėjau Maternos vitaminų 3 komplektus , bet mačiau juos kaip savo ausis (be veidrodžio ). Iš tikrųjų , negaila man tų vitaminų , bet bent ką nors simboliško galėjo atsiųsti...
Tame ir problema , kad esu iš Kauno . Skambinau aš į žurnaliuką , nes mūsų adresas pasikeitė . Galvoju , paskambinsiu ir pasakysiu , kad pasikeitė ir t.t. Tai darbuotoja ir sako:" Jau visom seniai išsiųsta "."Tai ,kad aš negavau " - sakau aš . "Tai jūs nepergyvenkit , ten galiojimas jau į pabaigą buvo".Tai ir nebežinojau ką pasakyti . Susitarėm , kad kokią simbolinę dovanėlę atsiųs - tai dar dabar laukiu.... Bet nepaisant to - MAMOS žurnalas man patinka.
Maxi, ir man taip buvo:) Jau dabar imu įtarti, kad "Mamos žurnale" negerai kažkas su tais prizais. Buvau laimėjusi knygą už gražiausią laišką. Esu kaunietė, tai sakė - atsiųs. Kaip nėra, taip nėra, iš kitų žurnalų jau seniausiai atėję, nors išspausdino juose vėliau. Skambinu dar kartą, tipo, laukite, gal namie nerado:-/ Taigi, po 3 mėn. vėl skambinu. Prikabino makaronus, kad kurjeriai knygą pametė. Nesąmonė, nemanau, kad taip neatsakingai galėtų elgtis. Tada jau po kelių dienų atnešė, bet visai kitą knygą. Va, tokia istorija.
va mums irgi pasiseke
siunciau nuotraukytes tik viena karta, i MAMOS ir TAVO VAIKO zurnaliukus. tai jau kitus 2 menesius is eiles mus isspausdino, modeliuko, mimo ir megstu svara konkursuose o "megstu svara" konkurse laimejome SEBA MED rinkini ir toks nemenkas pasitaike, o i namus kurjeriu pastas per savaite atnese
SUPER O mes kukliau pasirodom šiame numeryje - psl. 34-35-36. Na, gal mano antras vaikutis kada nors bus ant viršelio
Na, aš irgi vaikštau vaikštau žiūriu į viršelį ir negaliu patikėti, kad matyta mergaitė ant viršelio. Dabar dukrytė bučiuoja ta mergaitę
Aureja, meduza, bet juk jums ir honoraras nemenkas priklausytų už tokias pastangas? Na, bent jau aureja tai pabuvo žurnaliste. Negi viskas už ačiū, t.y. už galimybę pasidžiaugti savo vaikeliu ant viršelio?
Hi-juk niekas nevercia rasyti O musu forumietes tai saunuoles. Smagu versti puslapius ir girtis-sita is forumo, sita is forumo ir sita is forumo
Ot gerai apsisuko. Aureja, tu pati pagalvok, kiek kainuoja šitoks straipsnis per tris lapus. O čia už dyką, tiksliau - už atsiųstą naują žurnalo numerį.
Gerai pelnosi, nėr ko sakyti. Papildyta @ [mergetime]1091624401[/mergetime] Studentavimo laikais rašinėdavau į dienraštį, gal ten ir mažiau paskaičiuodavo nei tikram žurnalistui tačiau nemažai mokėdavo. O či toks straipnis. Chamai, bent jau už darbą.
manau, kad yra tokios nuotraukos, kurias mazinant - nenukencia ju kokybe, o yra tokios, kurias mazinant ar didinant - pradeda kraipytis vaizdas....na jei su nuotrauku tvarkymo programa pabandytum padaryti resize, tai pamatytum , kad kai kurios foto tampa nebe foto, o s....
Jau turiu naują numeriuką - pirmiausia sveikinu Zhiemą - Tajos vardo istorija išspausdinta Reto vardo konkurse
O aš jau šįkart nieko nesiunčiau - nei nuotraukyčių, nei pasakojimų (po straipsnio apie Jutą praėjusiame numeryje), bet vis tiek radau kai ką - Mamos siųsdamos anketas jose pažymėjo, kad vienas labiausiai patikusių praėjusio nr. straipsnių buvo mūsiškis
si kart mes jo irgi laukiam gyvatuke,na siunciu nieko as nemazinus,pas mane fotkes buna 1.3Mb,tai va ,imetu kokybiska,ryskia foto,parasau vaiko amziu ir varda,ir vsio
nea
Jau perskaičiau
O mano Juta šįkart irgi "mažylyje" (kaip čia mes vis ištaikom visur kartu
NEMAZINAU, SIUNCIAU KOKIOS YRA. IR SI KARTA ESAM PER VISUS TRIS ZURNALUS, VIENAM NET DVI NUOTRAUKOS
Mačiau daug pažįstamų veidų žurnaluose
Pirmą kartą ir manąją Lauritą išspausdino, nors kartelį pasisekė
Idedu i viena zinute, kur reikia siusti nuotraukas:
Mazylis: adresas: "Mazylis", A. Gostauto g. 8, Lt-2001 Vilnius mailas: mazylis@veidas.lt Mamos zurnalas mailas: mamos@hostex.lt adresas: "Mamos zurnalas", Zalgirio g 90-407, Lt-2005, Vilnius Tavo vaikas mailas: tavo@vaikas.elnet.lt adresas: "tavo vaikas", J. Jasinskio g 10-9, Vilnius
Bet užtai visi nuo tų mikroskopinių pradeda. O paskui "karjerą" iki viršelio padaro
O šiaip, tai jos ten renkasi, tikrai. Yra mamyčių, siunčiančių reguliariai kas mėnesį, bet taip ir nesulaukiančių pasirodant bent mikroskopiškų abrozdėlių... O va, mums iš kart pasisekė - tik nusiuntėm pirmą kartą nuotraukytę, ir sekančią dieną gavom kvietimą fotosesintis
JUS MAN PAAISKINKIT NESUPRATELEI TOKIA SITUACIJA:
ISSIUNCIU FOTO I MAZYLI, GANU MAILA, KAD GAL NORITE I VIRSELI???
o gal mailą netyčia su tavo kontaktais ištrynė, neišsisaugojo info, geriau jau tu pati jiems paskambink ir pasakyk, kad laukei nesulaukei skambučio - kad nenuplauktų toooooks šansas
Ačiū, Aurėja Na, mūsų viršelio istorija buvo, tikriausiai neverta atskiro dėmesio. Paprasčiausiai mūsų vasarinukų mamyčių paraginta (didžiausias Medūzos indėlis - ačiū jai Fotosesija buvo gana komplikuota, ir mano nuomone, nelabai pavykus... tai kurį laiką išvis buvo nežinoma, ar dės mus, ar ne, nes tipo, nuoširdžių šypsenų nebuvo ir t.t.... Na, bet įdėjo, ir šiandien išgyvenau be galo daug gerų emocijų Tiesa, Sara, bet jau Melisėlė kokias kasas užsiaugino per mėnesiuką |