Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
she
zvaigzdute, kiekvienos seimos gyvensena yra ju asmeninis reikalas, tai ka jie toleruoja ar netoleruoja to negali vertinti aplinkiniai. Nuotraukos zurnalose man nera tokios nuodemingos, kaip pvz vaiko ausyciu pradurimas be vaiko sutikimo tongue.gif
taip kad gyvenima kuriam sau patys. o jei nieks nedetu niekur savo foto, turetume 90proc maziau iliustruotus laikrascius ir zurnalus, sausas reklamas ir galbut maziau patrauklia prekine isvaizda. Daugeliui tai gal ir nerupi, o kitus galbut dziugina, sukelia emocijas... man tai negaila butu tam savo vaiko foto smile.gif
Ingoša
Man tai išvis keistai atrodo,negi pamačius prie staripsnio apie kažkokią ligą ar pan,ir nuotrauką vaikiuko pagalvoji,koks vargšelis,kad jis ja serga lotuliukas.gif bent jau aš-ne,juk suaugę žmonės,protingi esam,suprantam,kad nuotrauka tiesiog ne prie ko įdėta,mano pačios merginos vienam žurnaliuke įdėtos viena prie straipsnio apie vaiko rengimą atšalus orui,kita-kaip maudyti mažylį,manau aiškinti nereikia,jog mano vaikas buvo maudomas,o straipsnis ne man pamokymas kaip tai daryti lotuliukas.gif
Ju.Ju
QUOTE(Stebukle @ 2008 01 28, 22:46)
Mano vaiku nuotraukos, puikuojasi kelete zurnalu numeriuose. As tuos zurnalus saugau, kai uzaugs, padovanosiu vaikams kaip atsiminima... manau, kad tikrai bus vertinga dovana ir tai suteiks jiems dziaugsmo wub.gif
*

drinks_cheers.gif Nebloga ideja 4u.gif Musu piplys jau 7 zurnale bigsmile.gif Nezinau ka daryti su tais zurnalais, ar kaip minejo surinkti ir padovanoti kai uzaugs, ar kaip nors iskirpus ireminti ir pakabinti vaiku kambary g.gif Gal kas turit dar ideju?
Siaip esu fotografe megeja su paprasta skaitmenine muiline bigsmile.gif Taciau mane daug kas praso pafotkinti ju vaikucius, kadan gi kaip sako, kad turiu aki mirksiukas.gif Ir tai jau, kad mano darytas foto spausdina zurnalai jau kazka sako 4u.gif Turėti šustra fotika dar nieko nereiskia schmoll.gif Sumoku milijonus litu uz foto, vaikas turi begali albumu, taciau nuotraukos tai brangiausia ka turim biggrin.gif
Karklas
Aš žurnalo viršelį, kuriame buvo mano dukra,įrėminau ir pakabinau ant sienos biggrin.gif
eladzius
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 12, 01:11)
drinks_cheers.gif Nebloga ideja  4u.gif Musu piplys jau 7 zurnale  bigsmile.gif Nezinau ka daryti su tais zurnalais, ar kaip minejo surinkti ir padovanoti kai uzaugs, ar kaip nors iskirpus ireminti ir pakabinti vaiku kambary g.gif Gal kas turit dar ideju?
Siaip esu fotografe megeja su paprasta skaitmenine muiline  bigsmile.gif Taciau mane daug kas praso pafotkinti ju vaikucius, kadan gi kaip sako, kad turiu aki  mirksiukas.gif Ir tai jau, kad mano darytas foto spausdina zurnalai jau kazka sako  4u.gif Turėti šustra fotika dar nieko nereiskia  schmoll.gif Sumoku milijonus litu uz foto, vaikas turi begali albumu, taciau nuotraukos tai brangiausia ka turim  biggrin.gif
*

tai aisku,kad palik vaikui
liullie yu
Labai simpatingai atrodo iremintas zhurnalinis puslapis i remeli stiklini be remu.. 4u.gif 4u.gif
Ju.Ju
QUOTE(liullie yu @ 2008 02 14, 14:35)
Labai simpatingai atrodo iremintas zhurnalinis puslapis i remeli stiklini be remu.. 4u.gif  4u.gif
*

Vat ir as tai galvoju padaryti ir pakabinti vaiko kambary ant sienos.Kai minejau jau mus isspausdino 7 nmeriuose, manau gan graziai viena siena galim pauosti. Beto kiekvienas uzejes i kambari iskart matys bigsmile.gif O zurnalu juk kiekvienam nerodysi...
dabar jeigu dar musu vaikiukas bus zurnale, tai pirksiu du numerius bigsmile.gif Viena ant sienos, o kita i zurnala....Arba podovaniusiu zurnaliuka su juo, kada jis pats tures vaikiuka, ir tada bus smagu skaityti kone 20 metu senumo zurnala... mirksiukas.gif
Gal kas turit dar ideju g.gif
tauskalyte
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 02 11, 23:11)
drinks_cheers.gif Nebloga ideja  4u.gif Musu piplys jau 7 zurnale  bigsmile.gif Nezinau ka daryti su tais zurnalais, ar kaip minejo surinkti ir padovanoti kai uzaugs, ar kaip nors iskirpus ireminti ir pakabinti vaiku kambary g.gif Gal kas turit dar ideju?

as tai dazniausiai iskerpu ta dali is zurnalo ir suklijuoju ant spalvoto popieriaus visas iskarpas su zurnalo numeriu, data, pavadinimu .... ir visus tuos spalvotus lapus tiesiog suklijuoju i vaiko knyga, kur nuo gimimo vikas rasosi 4u.gif
tania811214
As tai net nesureiksminu tokio dalyko,zinoma kai tavo vaikas yra ant zurnalo virselio ir visa lietuva ji pamato ir savi atpazysta-tai malonu.Na o jei ateityje mano vaiko veidelis atsirastu zurnale,tai prisiminimui isideciau ir tiek.Kai paaugtu galetu paziureti kas ir kaip.
Bet yra mamu kurios visais budais bando ikisti vaiko nuotrauka i vos ne visus zurnalus,tipo "mano vaikas jau zvaigzde,top modelis",va to tai jau nesuprantu
liullie yu
Jeigu nebutu mamu kurios siuncia vaikiuku foto i zhurnalus ir leidzhia fotografuoti savo lial'kas, kaip jau buvo kazhkuriame forume sakyta, zhurnalai butu panashesni i laikrashcius..kiekvienas pyplys yra labai grazhus ir nepakartojamas..jie puoshia zhurnalo virshelius ir puslapius, dovanoja skaitytojam shypsenas ir gera nuotaika, o mamom dzhiaugsmo akimirkas ir pasidydzhiavima savo lialiukais, kadangi kiekvienas turi savo gyvenimo vertybes ir savirealizacijos budus, ir jeigu jie yra kitokie nei kitu, tai nereishkia kad ta zhmogu reikia kritikuoti, kiekvienas pasirenka savo gyvenimo buda ir jam taip komfortabilu.. 4u.gif 4u.gif
twix'e
Šį mėnesį maniškės nuotraukytė su vardo istorija pakliuvo į vieną mamų žurnalą ax.gif Malonu wub.gif Laikysiu žurnalą, kad parodyčiau paaugusiai dukrai smile.gif
linxmutee
QUOTE(liullie yu @ 2008 01 28, 16:02)
Gerai cia pasakyta..
Tik seneliai fotografuotis ejo kaip i shvente, kadangi neturejo alternatyvios galimybes prisipyshkinti milijono bereikalingu kadru su skaitmeniniu fotoaparatu  drinks_cheers.gif , nes fotografija tais laikais buvo labai brangus ir sudetingas dalykas technologiniu atzhvilgiu..dabar fotografija susiskirste i dvi pagrindines grupes vartotojo atzhvilgiu:
*profesionali shiais laikas ne ka pigesne ir tuo paciu technologiniu atzhvilgiu, ir nepriklausomai ar ji skaitmenine ar ji juostine;
*o vat megejishka praktishai kapeikas kainuoja.
Tad kiekvienas renkasi, ar jam reikia tikrai geru, grazhiu, kokybishku savo bei savo artimuju iamzhintu atvaizdu, ar jis tikrai nori palikti tik tai kas geriausia!!
Ar jam nera svarbu kaip ir kokius ji bei jo artimuosius matys ateinancios kartos, bei jo paties vaikai, bei kas kabes ant sienos, arba gal ishvis nekabes nieko, o bus tik sushtampuota i komapktus ir dulkes ant lentynos niekeno nematoma..kiekvienas laisvas rinktis pats..

skaitmeniniu fotoaparatu amzhiuje, fotografija tapo massine kasdienibe, dingo TO VIENINTELIO kadro stebuklas bei verte..kiekvienas turi skaitmenine muiline bei mobilieji telefonai dabar visi su fotoaparatais..spaudineja mygtuka su reikalu, o dazhniausiai be reikalo..kyla klausimas: KAM??o gi tam kad TURETI, tam kad BUTU, nepriklausomai ar ju reikia ar ne!!paprastas zhmogus nuo praeities laiku prates tureti nuotrauka kaip faktini vieneta, pats negalejo pasifotografuoti tai ir ejo pas ta kas galejo, o galejo ne dazhnas ir ne dazhnai,todel ir buvo tai shvente o ne kasdienybe..dazhnam shiuolaikiniam zmogui nera labai svarbu kaip ir kas ji ir jo vaikus pafotografuoja, jis laiko skaitmenini fotoaparata rankose ir JAUCIASI VISAGALIS, nors pats net nemoka taisiklingai ji laikyti, jau nekalbant apie naudojimasi..ir tada SPORTUOJA spaudinedamas mygtuka!!!!pyshkina viska ish eiles.. todel ir girdima dazhnai "Kam moketi papildomus pinigus uzh nuotraukas "kazhkieno" fotografuotas kai turime skaitmenini fotoaparata ir patys fotkinames??"
Jam fotografija tai nuotrauka..tai kame yra jo ar jo artimuju atvaizdas..o kaip tai pavaizduota jam jau kitaeilis dalykas..
O KAS NUOTRAUKOJE YRA SVARBIAUSIA?? ATVATIZDAS ar GRAZHUS ATVAIZDAS wub.gif  wub.gif ??

4u.gif  4u.gif
*

patiko man tavo pamastymai drinks_cheers.gif kartais perdaug to sporto, po kurio lieka kruva belekokiu nuotrauku.
LoReCiUkE
sveikos merginos, norejau paklausti o kaip jus siunciat tas nuotraukeles maziuku, labai noreciau ir savi issiusti bet vis neleidzia schmoll.gif
Semile
QUOTE(Stebukle @ 2008 01 28, 21:46)
Mano vaiku nuotraukos, puikuojasi kelete zurnalu numeriuose. As tuos zurnalus saugau, kai uzaugs, padovanosiu vaikams kaip atsiminima... manau, kad tikrai bus vertinga dovana ir tai suteiks jiems dziaugsmo wub.gif
*

ne kiek nesistebiu kad patekot i zurnalus jus labai graziai mkat fotografuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
o kokiu budu siunciat nuotraukas i konkursus elektroniniu pastu ar parasru oro pastu g.gif
Stebukle
QUOTE(Semile @ 2008 04 04, 01:08)
ne kiek nesistebiu kad patekot i zurnalus jus labai graziai mkat fotografuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
o kokiu budu siunciat nuotraukas i konkursus elektroniniu pastu ar parasru oro pastu g.gif
*

Aciu wub.gif
siunciau el. pastu. visos salygos zurnalo pirmam ar paskutiniam puslapi yra g.gif
kittychan
Siuo metu gyvenam Japonijoj, mano mazyli gatvej pamate vienas fotografas ir paklause ar galetu fotosesija padaryti 4u.gif toj fotostudijoj veliau paaiskejo mariah carey fotografosi ax.gif jie tas nuotraukas panaudos fotostudijos reklamai 4u.gif
Cukraus pudra
siunčiam.
kartais įdeda blush2.gif

tik vis gailiuosi, kad vėlai prisiruošiau pradėt siūst, nes vis atrodė, kad neįdės sūnaus foto niekur
sviecia
VISADA reikalingi mokyklinio amziaus vaikai fotosesijoms. Nuotraukos naudojamos vadoveliams, pratybu sasiuviniams, kitoms mokomosioms priemonems.
Kadangi norisi skirtingu vaiku, visada ieskau nauju veideliu.

Pasirasoma sutartis, Fotosesija nemokama.
Nuotraukos reportazinio stiliaus, rasykit, jeigu pasiseks - jusu vaiko nuotrauka bus ideta i vadoveli.
iki
4u.gif

emula
sveikos, va aš bandžiau į žurnalą siūsti nuotraukas, nes visi sakė aplinkui kad vaikas labai idomus ir kad tikrai išspausdina ankščiau ar vėliau, bet suvokiau kad ten tiek tų nuotraukų prisiunčia, kad nemanau kad spėja visas žiūrėti. Tai tiesiog nustojau siūsti ir tiek, nes manau niekada taip ir nepateksim smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(emula @ 2009 05 01, 09:20)
sveikos, va aš bandžiau į žurnalą siūsti nuotraukas, nes visi sakė aplinkui kad vaikas labai idomus ir kad tikrai išspausdina ankščiau ar vėliau, bet suvokiau kad ten tiek tų nuotraukų prisiunčia, kad nemanau kad spėja visas žiūrėti. Tai tiesiog nustojau siūsti ir tiek, nes manau niekada taip ir nepateksim smile.gif
*

juk siuntimas nekainuoja daugiau nei kelias minutes laiko.
manau nenusiminkit ir bandykit toliau
liullie yu
Sveikos mergytes,
be abejo ateina i zhurnalu redakcijas daugybe leliuku nuotraukeliu. Perzhiureti spajama visas, tik juk i viena zhurnalo numeriuka yra apribotas idedamu atsiustu nuotraukyciu kiekis, todel visu per menesi atsiustu leliuku fizishkai yra neimanoma sutalpinti i viena numeri, todel susidaro nemazhos eilute, tad buna tenka palaukti net ir 6 menesius ar daugiau kol eilute parkeliauja smile.gif
RenataHaq
na ir mes isiunteme foto , paziuresim ar ko sulauksime smile.gif wub.gif
JulijaR
Sveikos, as karta siunciau dukrytes nuotrauka i zurnala, tai zurnale ji pasirode gal po kokiu 6 men. Belaukdama jau buvau issiuntusi ir kita nuotrauka, tai lauksime, jei laikas apie 6 men., tai ne uz kalnu jau ir antra nuotraukyte turetu pasirodyti smile.gif
Mimyyyte
na konkurse dalyvaut ir laimet aisku smagu, bet koks tikslas list i zurnala per pazistamus? kazkoks protiskas atsilikimas lotuliukas.gif blemba mamytes jum reklamos reik ? lotuliukas.gif
daivazek
As dukrytes nuotraukytes i zurnalu foto konkursus siunciau nuo gimimos i siaip ivairiose konkursuose dalyvavau-kai su dukryte namie buvau, labai norejosi ka nors tokio panasaus veikti 4u.gif Turime net atskira segtuva kur visos jos foto is zurnalu idetos, kadangi siunciau nuotraukas ne tik i konkursus, o ir siaip kartais keleta grazesniu foto nusiusdavau, tai ir i straipsnius idedavo biggrin.gif O va praeita vasara, negalejau tuo patiketi, bet patekome i zurnalo "Tavo vaikas" liepos men. zurnalo virseli (visada galvojau, kad ten tik per pazistamus patenkama, bet pasirodo ne-tereikia atkaklumo lotuliukas.gif ). Metu gale, virselis tarp metu virseliu uzeme antraja vieta thumbup.gif Laabai dziaugemes, ir dabar virselis i remeli idetas garbingoje vietoje namie stovi biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 09, 10:07)
na konkurse dalyvaut ir laimet aisku smagu, bet koks tikslas list i zurnala per pazistamus? kazkoks protiskas atsilikimas  lotuliukas.gif  blemba mamytes jum reklamos reik ?  lotuliukas.gif
*

o kas lenda per pažįstamus? bigsmile.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(daivazek @ 2009 07 10, 09:09)
As dukrytes nuotraukytes i zurnalu foto konkursus siunciau nuo gimimos i siaip ivairiose konkursuose dalyvavau-kai su dukryte namie buvau, labai norejosi ka nors tokio panasaus veikti 4u.gif Turime net atskira segtuva kur visos jos foto is zurnalu idetos, kadangi siunciau nuotraukas ne tik i konkursus, o ir siaip kartais keleta grazesniu foto nusiusdavau, tai ir i straipsnius idedavo biggrin.gif O va praeita vasara, negalejau tuo patiketi, bet patekome i zurnalo "Tavo vaikas" liepos men. zurnalo virseli (visada galvojau, kad ten tik per pazistamus patenkama, bet pasirodo ne-tereikia atkaklumo lotuliukas.gif ). Metu gale, virselis tarp metu virseliu uzeme antraja vieta thumbup.gif Laabai dziaugemes, ir dabar virselis i remeli idetas garbingoje vietoje namie stovi biggrin.gif
*

man nepatinka į "tavo vaiką " siųst, nes ten anketas reik pildyt ax.gif
elenuxus
Karta siunteme i konkursa, grynai tam, kad jei ides mazoji turetu sau atsiminimui.Siaip nesiuntinejam niekur, i interneta taip pat netalpinam.
rasele1972
As siunciu dukrytes foto,jau nemazai zurnalu esu sukaupus su jos nuotraukytem,ir straipsnis vienas buvo musu ispauzdintas ax.gif Dazniausia siunciu oro pastu 4u.gif
afns78
daug kas is mano pazistamu siuncia o kaikure pasikvecia fotografa kurie reklamoj dirba arba paciu leidiniu fotografus ir jie padaro reklaminias nuotraukas ir jiem albumui ir ideda i zurnalu virseli. pati to nedarau.
bim-bam
Siunciau keliskart nuotraukytes, idejo ir dar laimejom viena konkursa, bus smagus prisiminimas wub.gif
kulka
nesiunčiu schmoll.gif nors ir labai blogo tame nematau 4u.gif
boruzele885
o siunciate elektroniniu ar oro pastu? g.gif
doviile
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 10, 12:56)

man nepatinka į "tavo vaiką " siųst, nes ten anketas reik pildyt  ax.gif
*

o kur Jus siunciat? ir kaip, tiesiog prisegat nuotrauka ir siunciat ar turi kazkokia tema atitikt, ar tinka buitines nuotraukos ar tik is fotosesiju, ar privalo but super gera raiska?... as ir noreciau pabandyt blush2.gif nezinau nuo ko pradet
ciku_caku
QUOTE(simba @ 2003 05 21, 23:17)
Labai noreciau nusiusti i koki  zurnala savo vaikiuko nuotrauku, bet nezinau ar tikrai ides, o taip siuntineti ir pinigus be reikalo leisti kazkaip gaila. Parasykit is savo patirties ar daug nuotrauku siusdavot, kol jos pateko i zurnalus. Zinau yra mamyciu, kuriu vaikai ir ant virselio yra pabuvoje. Kaip jums tai pavyko, ar dalyvavot kokiame nors konkurse, ar tiesiog siuntete nuotraukytes ir pakviete, ar koki pazistama fotografe turit?
*

siunciau kelis kartus ir savo nuotraukomis jau papuosem tris zurnaliukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzele885 @ 2010 02 12, 22:35)
o siunciate elektroniniu ar oro pastu?  g.gif
*

ir taip ir taip thumbup.gif tik nervina,kai el pastu uzpildzius anketa net nepraso foto prisegti, o po keliu dienu skambina konsultante ir siulo prenumerata doh.gif
Cukraus pudra
QUOTE(doviile @ 2010 05 11, 22:50)
o kur Jus siunciat? ir kaip, tiesiog prisegat nuotrauka ir siunciat ar turi kazkokia tema atitikt, ar tinka buitines nuotraukos ar tik is fotosesiju, ar privalo but super gera raiska?... as ir noreciau pabandyt blush2.gif  nezinau nuo ko pradet
*

į mamos žurnalą ir mažylį. dažniausiai siunčiau į konkursus. paprastas buitines foto.
doviile
QUOTE(*meduota* @ 2010 06 10, 23:28)
į mamos žurnalą ir mažylį. dažniausiai siunčiau į konkursus. paprastas buitines foto.
*

o siunciat pagal kazkokia tema ar tiesiog kuri Jums atrodo labai zavi ? smile.gif
Ežiukė
Sveikos,
maciau nauja konkursa:
"Dėmesio mamytėms ir tėveliams! Konkursas Jums - prizas fotosesija Jūsų vaikučiams. Siųskite savo darytas vaikučių fotografijas tema “Mano išdaigos”. Vieną nugalėtoją išrinksiu iš trijų nuotraukų, gavusiųjų daugiausiai balsų „like“. Jei tarp šių nuotraukų nebus man labiausiai patikusios, skirsiu papildomą prizą. Nuotraukas siųskite adresu amikailiene@gmail.com iki kovo 29d., nugalėtojus sužinosite balandžio 4d.

http://www.fotolaime.lt/
http://www.facebook.com/pages/Fotolaime/12...507669344"

Gal jau čia siuntėt?
maxsyte
blush2.gif labukas cia naujoke,bet jegu turite klausimeliu mazulyciu kudikeliu auklejime ar siaip..klauskite rasykite,atsakysiu.nes esu 3 dukryciu mama.maxsyte
mazyte troliuke
Mes esame laimejusios 4u.gif ,nieko blogo nematau,dabar kabo ireminta,o ji uzaugusi jau 4metai labai didziuojasi tuo,laimejom kai buvom 1metuku blush2.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.