ir maaaaazyte foto prie krikstynu
siame zurnale yra ispauzdintas mano laiskas prie isdaigu
ir maaaaazyte foto prie krikstynu
O mes jau išaugome iš žurnalų mamoms. Kiek pavartau, tai ką nors įdomaus mums randu tik Tavo Vaike. Bet vartau visus tris, kai tik einu į parduotuvę. Dažniausiai ieškau pažįstamų veidų
Įdomu kiek mūsų mamų vaikučių jau pabuvojo žurnalų viršeliuose? Būtų gerai turėti atskirą galeriją tų viršeliu, ir straipsnius. (Mačiau apie vasarinukus, berods, du kartus rašė, apie Smurką, dar apie mamytę iš Rumunijos (atsiprašau, kad niko neprisimenu).
Mes irgi prieš gerus metus "papuošėm" "Mažylio" viršelį
Godaiva, mes, siųsdami nuotraukytes nerašėme, kad norim į viršelį. Nusiunčiau tris nuotraukytes ir trumpą prisitatymo laiškelį. Aš atrinkau tokias nuotraukytes, labiau tinkančias Mimų konkursui - vyras net nusistebėjo, ko tokias be ryšio nuotraukas siunčiu
Summer, o ką, tu pati nebuvai parašius pasakojimo apie jūsų šeimą?...
maniskis buvo ant liepos menesio Tavo vaiko virselio
ir apie Aureja su Juta str. buvo rugpjūčio mėn. 8 nr.( "Mamos žurnalas") žodžiu, galerija bus visai nemaža šiemet
Na pagaliau ir as turiu rankose zurnala
Pirmiausiai tai sveikinu Lejos seimyna, fainuolis Igniukas, zavios nuotraukeles, ir laiskutis, kuri mama parase grazus, as kaip visada susigraudinau skaitydama apie gimdyma. Jau tie sentimentai Daisy, tavo mazes isdaiga tai tokia rimta sakyciau. Isivaizduoju kiek jus isgyvenot, viena vienoje, kita kitoje lango puseje Na o krikstynu skyrelyje is viso daug forumieciu maziuku Mes tai siame zurnale kukliau pasirodem, bet visgi laimejom mimu konkursa
mes irgi jau pabuvojom ant mamos zurnalo virselio birzelio men
mes ant rugpjucio
Sara - as kaip tik siandien irgi ir naujame zurnale apie Jusu pasiekimus paskaiciau
Strielka, Meduza, Leja - ir jus mateme, pazinome Mes, aisku, irgi pasvajojame apie virsheli, bet kad dar biski maziukai, gal kada irgi pabandysime laime:) O Ievutes nuotrauka MIMU konkurse-tai is vis, truksta zodziu Zodziu-saunuoles mamytes aktyvios ir , be abejo, leliukai nuostabus!!!!!!!!!!!!! SUPERMAMU VAIKAI!!!
Nuva, Matuko nuotraukytes toookios mazyyytes... IMamos Zurnalo kalendoriu taip ir nepatekom
O straipsnelis... Kur apie "du vilkus".... Tiesos gal 10 proc. siaip tai Greta vaziavo kaciuku fotkint - nesigavo tai prie sunu perejo... O parase visai kitaip O Melisa kokia grazute gimtadienio nuotraukose
Valio!!! Mano Rokutis pateko i "Mazyli" kartu su Mijuku
Mano bernai ir mazylio zurnale!
O Supermamos "Mamos žurnale" ir psl. 24-26 " Pradžią davė Nomeda" ir psl. 54-55 "Mamos švenčia su AVON"
Šaunuolės
O mes stai cia
As ir nemanau, kad per pazistamus. Mes siuntem savo nuotraukytes i "Tavo vaikas" "modeliuko" konkursa, ir po dvieju savaiciu paskambino ju fotografe is Vilniaus - isiprase i svecius mano zuiki pafotografuot straipsnio iliustracijai. Tai dabar laukiam, turim pasirodyt vasario men. numeryje.
Tik man nepatiko, kad vaika fotkino tik gulinti
Buvusi kursiokė prieš kelis mėn. siūlė mano
O ir šiaip, tikrai nenorėčiau savo vaiko veiduko ant kokio žurnalo (kaip ir pati ant Stiliaus viršelio nesvajoju pakliūti) Beje, pažiūrėjau gallery mamos portale, ten tokia viena nuotrauka nespalvota yra, kur moteris nuoga krūtine, pasiguldžiusi mažulytį vaikiuką. Nesąmonė tokią nuotrauką siųsti, kad ji paskui kabėtų i'nete
O gal zinot kokio dydzio nuotraukas geriausia siusti el. pastu?
svarbiausia nuotraukos kokybe. didesne nei 1Mb sunku atidarinet, gerai ja butu suspausti, kad uzimtu nedaugiau kaip 500Kb
labux,
nusprendžiau ir aš pasireikšt. mano vyresnėliui jau beveik keturi, tai kai mažas buvo, kokius 4 kartus siunčiau laiškus su nuotraukom. ir visas išspausdino o va dėl siuntimo į konkrečius konkursus, tai tikrai niekur specialiai nesiunčiau ir nerašiau-jie patys prisitaiko, kur tą nuotrauką dėt sėkmės dalyvaujant
Tikrai labai smagu ant žurnale rasti mielą savą nuotraukytę. O jei ji dar ant žurnalo viršelio
Šeštadienį kaip nusipirkom "Mamos" žurnalą, tai visur vežiojamės
Ir mano leliukai kažkada buvo " Tavo vaiko" viršelyje
Norėjau ir aš pasigirti, kad praėjusiam "Mamos" žurnale pasireiškėm su laišku ir nuotraukyte
Na ką - pabuvojo mano mažė ant "Mamos žurnalo" viršelio, nusiperku šio mėnesio, vartau, ir savo akim netikiu - ir mudviejų nuotrauka yra
Mes jau buvom tapę etatiniais fotomodeliais - Mažylyje 3 nr eilės buvom, o prieš tai dar kiek
Vistiek, daugiausiai laimės kelnėse buvo kai viršeliui fotkintis pakvietė Čia turbūt dauguma forumiečių pasigirtų kad jų leliukai žurnale
O as aplamai nusivylusi "Mamos zurnalu", pazadejo mano krikstasuni ideti i zurnala, parase motinai, kad bus prie straipsniu kitame zurnale, o mes perkame jau 3 zurnala is eiles ir nera. Kam tada redaktorei rasyti motinoms ir jas apgaudineti?
Gal kad tiraza pakeltu? Zodziu patenkama tik rysiu pagalba, o vaikas nors ir originalus, labai fotogeniskas ne. Tad kam cia siusti ir viltis?
Tikrai nereikia jokių pažinčių
noriu pasakyt, as , kaip ir Feminin taip pat nusivyliau Mamos zurnalu. ne Karta isitikinau, kad ten dauguma i virseli papuola per gerus rysius ir pinigelius. lai nesupyksta viena mama, bet jos dukryte buvo auginama kaip redakcijos vaikas visus metus zurnale, nes viena is penkiu zurnalo sudarinetoju yra tos mamos sesuo. dar ne karta buvau pastebejusi, kad ir vel tu paciu sudarinetoju vaikuciai dalyvavo konkursuose, beje ir net viena karta buvo paskelbti laimetojais, o kiek dar nuotraukyciu ju paciu ideta...tai ar cia sitaip garbinga daryt? be to patys kiek siuntem ir nuotraukyciu , ir laiskuciu, ir prenumeratos kvitelius-viskas suniui ant uodegos. o be to ir temos nuobodzios pasidare, pradejo kyst daug bereikalingos maisto reklamos, kad tik zurnalas kuo storesnis butu. ir nutariau daugiau nebesiprenumeruot, nepirkt, nes labai jau cia pernelyg sukta pasidare-gal kitos akylios skaitytojos gal irgi pastebejo toki dalyka,kad zurnala pradejo leist surista ne su meile motinystei vaikams, o su noru uzkalt daugiau pinigu. nors tai buvo vienas pirmiausiu mano zurnalu, kuriuos as pradejau pirkt... taip kad atsimerkite
Ash siunchiau el. pashtu She darytas nuotraukytes i Mamos zurnala. I virsheli nepatekom, bet keliuose numeriuose radom savo zuika prie straipsniu
Be to man realiau atrodo i Mamos zurnala patekt negu i Tavo vaika.
Jei norisi pamatyti savo didesnį vaiką (3-12 metų) žurnale, galima siųsti nuotraukėles žurnalui "Vaikystė"
vaikyste@geg.lt arba paštu A.Goštauto g. 11-510, Vilnius. Pagrindinis reikalavimas - kokybė, galima siųsti nuotraukas į konkursus ("Aš taip pažįstu pasaulį" ir pan.), temines nuotraukas, tinkamas iliustruoti tekstus (pvz., sveikatos temas, darželio, mokyklos, veiklos, psichologines - išdykavimo, užsispyrimo ir pan.) arba tiesiog kažkuo įdomias ir gražias nuotraukas.
sveikos,mano maze buvo pakviesta is zurnalo Tavo vaikas i fotosesija.jos nuotraukite bus naujam nr.kur gale sio men.iseis.rubrikoj klausiate-atsakome.idomu kaip viskas buvo jum:kur fotkino,ka sake islydejant,dar kviete?
Mano dukrytės kelios nuotraukos irgi yra Mamos Žurnale. ir pažinčių jokių neturime. Tiesiok siunčiame, kurios mums gražios atrodo. O vaikai visi gražūs. Gi galime ir už kitus pasidžiaugti. Siūskite ir gal kada nors rasite savo mažylio nuotraukas žurnale, bus smagu, kai paaug parodyti.
Kam idomu,galit i musu dukryte paziuret,Tavo vaike 22puslapi
QUOTE(Feminin @ 2005 06 28, 12:19) O as aplamai nusivylusi "Mamos zurnalu", pazadejo mano krikstasuni ideti i zurnala, parase motinai, kad bus prie straipsniu kitame zurnale, o mes perkame jau 3 zurnala is eiles ir nera. Kam tada redaktorei rasyti motinoms ir jas apgaudineti? Gal kad tiraza pakeltu? Pas mus ta pati situacija .... naujausiame numeryje išspausdintas mano laiškas rubrikoje "Skaitytoju pasiūlyta tema" apie vaikų grūdinimą. Po to kai nusiunčiau laiškelį gavau redaktorės atsakymą, kad labai užkabino mano pasiūlyta tema, kad rengs straipsnį. Paprašė ta pačia tema nerašyti į kitus žurnalus, na ir pažadėjo, kad įdės nuotrauką visos šeimos. Aš pati, tiesa pasakius, nuotraukų spausdinimo žurnaluose neesu labai linkusi sureikšminti, bet turėjau neatsargumo apie tai, kad būsim žurnale užsiminti seneliams, o štai jie labai nusivylė kai tos nuotraukos neišspausdino. Siunčiau krūva nuotraukų darytų skaitmeniniu aparatu, mano supratimu tikrai kokybišku. Teisybės dėlei, turiu pasakyti, kad mano mažosios nuotrauka visgi šiame žurnale anksčiau buvo išspausdinta kartu su mano laišku, nors tikrai neesu niekieno pažįstama. Labai gaila, bet ir aš turiu pritarti witai, kad šis žurnalas, kuris ankščiau masino savo nuoširdumu ir šiluma vis labiau ir labiau darosi komercinis. Ypač ta tendencija ryški šiemet - kiek numerių kur labai daug vietos skirta drabužių ir batų kolekcijų pristatymui, ištisi straipsniai orientuoti į kažkokio vieno produkto reklamą. Seniai skaitau ir prenumeruoju "Mamos" žurnalą, bet manau kitais metais pasirinksiu "Tavo vaiką". QUOTE(dėja @ 2005 11 01, 18:57) O kaip geriau paštu siųsti,ar el.paštu.Ir kiek foto reikia siųsti viena ar kelias.Ir parašot kokį laiškuti ,kokius duomenis.Labai norėčiau savo mažės nusiųsti nagi patarkit ,man neišmanėlei as siunciau el pastu. parasiau i koki konkursa siunciu o kelias taip nusiunciau tik parasiau dukrytes varda o dabar pasigyrsiu sekmes ir jums
Ar niekad neteko patirti, kad nusiuntus savo atžalėlės foto į kokį žurnalą, nieks nesiteikia jos įdėti?? Ar tokiu atveju, nenusiviliat pačiu leidiniu?
Mano manymu, tokių norinčių yra daugybė ir žurnalai paprasčiausiai nepajėgūs visų nuotraukyčių iš karto sutalpinti, nes priešingu atveju išeitų tik fotoalbumai, o straipsniams vietos neliktų
Siunčiau senai ir tik vieną kartą į žurnalą 'Tavo vaikas". Tada rinko vaikus ant viršelio. Nu, žinoma, man ,kaip tai pelėdai mano vaikas, atrodo pats,pats -iausias
Siunčiu
Na nežinau į viršelį turbūt niekad neužkops mano vaikai bet smagu būna kai išspausdina, aišku smagiau kai randu laiškelį išspausdintą, o ne veidą veidų gausumoj
as cia pries keleta menesiu nusiunciau savo mazio nuotraukytes i "mamos zurnala" ir i "tavo vaika".Is mamos zurnalo mums paskambino ir pasiule fotkintis ant virselio,nu neslepsiu tikrai nudziugau ir toks malonus virpuliukas nuejo.bet pvz is "tavo vaiko" didelio susidomejimo nebuvo ir idejo tiesiog i ta lentele su vaikuciais.Ir as neikiek nenuliudau.na tiesiog istikro tai neaisku pagal kokius kriterijus jie renka tuos vaikucius.Nes nemanau kad tie vaikuciai kurie yra ant virseliu ar seip straipsnius puosia jau yra ypatingi,tiesiog gal kazkuom patrauke fotografes aky ir jiems pasiseke,juk juos atrenka gal koks pora zmoniu ir tai tera ju nuomone,kitiems gal patiktu visai kiti vaikuciai.tiesa sakant as manau kad i visas tas peripetijas nuotrauku labai isijaust nereiketu,nes pvz "tavovaike"parasyta,atseit pas juos,tik patys paciausi vaikuciai patenka ant virselio.nu nezinau man tai kazkaip nekaip skamba.ydomu kaip jie nusprendzia kuris tas pats paciausias?mano nuomone ant virselio turi rinkti ta vaikuty kuris kazkuom tiesiog patrauktu aky(garbanotas,raudonplaukis,na kazkoki bruoza toky isimintina turetu)o ne rinkti kazkoky ten graziausia,nes jie visi grazus.otai tie konkursai greit pasidarys kaip mis rinkimai.ir nors mums pasiseke,as savo nuomone apie juos jau susidariau ir daugiau nebesiveliu.as cia konkreciai apie rinkimus virseliams ar straipsniams puost.jei koks seip linksmas konkursas tai cia kas kita.
Lygiai metus siunciau,daug nuotrauku yra musu zurnaluose Mazylis ir Tavo vaikas,Mamos mum nelypo
Siunčiau tik porą, ir abi atspausdino
Įdomu, o kaip nuotraukas siūnčiate padarytas ar elektroninį variantą?
iki metukų siųsdavau kas mėnesį
Dabar siunčiu retai, bet tik į konkursus, tai visada įdeda
Sveiki.Veite jūsų nuotraukytės labai nuostabios
Į "Mamos žurnalą" esu siuntusi nemažai savo vyresnėlio nuotraukų. Praktiškai visas ir išspausdino. Na, į viršelį nepapuolėme, bet tai ir nebuvo mano tikslas, nes nuotraukas daugiausia siunčiau tokias komiškas...
Dabar esu apsileidusi, jaunėlius ir fotografuoju žymiai mažiau, ir į žurnalą pasiųsti laiko, o gal ir noro, nerandu... O siunčiau popierinį nuotraukų variantą. Nors kai vasarą buvome pakviesti straipsnio herojais, tai nusiunčiau ir keletą elektroninių nuotraukų. QUOTE(Cvetocek @ 2006 01 20, 09:46) Sveiki.Veite jūsų nuotraukytės labai nuostabios ačiū už pagyras, Cvetocek, malonu, kad patiko Mildos nuotraukos
mes siuntėm nuotraukytę į mamos žurnalą
O as kai siunciau el.pastu,jokios reakcijos,kai pastu,tai beveik visada isspausdyndavo..
|