Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaislai 3-4 metų vaikui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
rutast
Mašinos, kaladėlės, knygelės su lipdukais.
BARDAU
QUOTE(rutast @ 2007 03 01, 12:06)
Mašinos, kaladėlės, knygelės su lipdukais.
*

Musu mergaitei patinka knygutes su lipdukais, ypac, kai reikia ka nors aprengti. smile.gif
Dalyčiukas
Maniškiai tokio amžiaus labiausiai mėgo kaladėles-tipo LEGO,tik didesnės.Buvau daug nupirkusi,parodžiau kokius namus galima statyti,tai statybos vykdavo ištisom dienom.Dar ir dabar kartais jas išsitraukia ir kariauja-vis per mažai jų dviems mastau.gif
Astuliukas
Deliojam puzzles, varto ir "skaito" knygeles, spalvina, žaidžia su mini virtuve, vežioja lėles su vežimu, migdo lovytej. Dabar ji mažoji mama biggrin.gif Galvoju ir apie Lego, bet turim dar mažą sesę, bijau kad smulkių detalių neprirytų doh.gif
Enriko mama
Mano sunaiteliui tai patinka ivsirus zaisliukai 4u.gif Jam kaip uzeina,buna kaladeliu etapas,tada vien su jom ir zaidzia,buna masinyciu tada jos megstamausias zaislas,uzeina piesti tada istisom dienom piesia,paskui dar buna knyguciu ir delioniu laikas,taip ir gyvenam,galim tik tiek pasiddziaugti kad spiceliai zaisliuku nealuzo thumbup.gif veiksmingai veikia kad zaisliukai pabegs nuo jo,o jis to labai bijo. lotuliukas.gif
sena niekšė
QUOTE(Astuliukas @ 2007 03 09, 11:54)
Deliojam puzzles, varto ir "skaito" knygeles, spalvina, žaidžia su mini virtuve, vežioja lėles su vežimu, migdo lovytej. Dabar ji mažoji mama  biggrin.gif Galvoju ir apie Lego, bet turim dar mažą sesę, bijau kad smulkių detalių neprirytų  doh.gif
*

galima pirkti lego duplo, kur kaladės gerokai didesnės. mums labai patinka, nes galima didesnius statinius pastatyti. turim ir standartinių lego, bet tos smulkios detalės labai lengvai pasimeta verysad.gif
Enriko mama
Dar maniskis neseniai pamego libdyti,tai gerai visokie libdimo rinkiniai thumbup.gif
Tuja2
Labai graziai atrodo tas meskiukas ir ponis, ant kuriu piesiama, bet keik brangoki... Maciau paprstesniu variantu, tikrai is isvaizdos neprilygstanciu aniems, bet uz 10 lt ...su 3 markeriais, nusiplaunancius, mazesnius gerokai gyvunelius - zirafa, karve ir t.t. .. pirkau auksiniam raktely Vilniuje, bet maciau ir kitur. Tiesiog pigesnis variantas.
Rusnėja
QUOTE(Ir Guste @ 2008 08 06, 11:19)
Mes draugams iš savo el. parduotuvės paskutiniu metu dovanojome Doodle gyvūnėlius - meškutes mergaitėms, arkliukus berniukams va tokius . Vaikai buvo apstulbę. Ant gyvūno galima paišyti specialiais markeriais, o paskui išskalbi ir vėl paišai. Mano mažoji pati tokiam susitaupė pinigų.
*

Patiko man ši idėja, reikės abandyti smile.gif gal patiks mažiesiems menininkams biggrin.gif
omny
Laba wakareli,
Oj suku as galwa ka cia nupirkus dowanu... neuzilgo gimtadienis 3metes krikstadukros, bet nelabai issiwaizduoju ka nupirkti hiperaktywiam waikui!? g.gif Jinai gywas sidabras, wienintelis jos uzsiemimas suaugusiu tampymas ir reikalawimas zaisti su ja kokia nors pasaka ir tai kas 5 min wis kitos weiklos jau reikia doh.gif Iwairiomis knygutemis ir galwosukiais gali sudominti 3 min ir tai tik su suaugusiu sale, noreciau padowanoti ka nors, kad jai wienai butu idomu zaisti ir leistu mamai nors kiek pailset g.gif
Danielle
Mano trijų metų dukrytė irgi labai judri, vis nori kitokios veiklos. Knygutės nelabai domina,bet mes klausom dainelių ir šokam smile.gif . Per trečią gimtad. dovanų gavo dviratuką ir didelį vežimėlį lėlėms. Tai pora savaičių mergina tik tuo ir gyveno. O dabar dar iš krikšto tėvų gavo dovanų modeliną, tai keletą dienų vaiko kaip nėra smile.gif ,paskendus kūryboje.
Reginiukas
QUOTE(doriene @ 2007 02 28, 22:05)
maniskiui patinka masinos kurioms atsidaro durys ir bagazines tokiu paieskojus galima rasti uz priimtina kaina smile.gif
*

drinks_cheers.gif , o ei dar galima zmogeliukus pasodinti, tada gaunasi didelis vaidmeninis zaidimas thumbup.gif
Patarejas
... pasiuliciau nupirkti 4m. vaikui "Bedlam cube" tai geras daiktas lavinti erdviniam vaiko mastimui ir bus tikras issukis jo tevelem, nes sita kuba 4 metu vaikas surenka greiciau negu suauges:)
agniete18
Labas vakarelis!na as paskaitinejau jusu pasisakymus smile.gif norejau suzinoti kokius pagrinde zaisliukus vaikai megsta,nes mano dukryte(lapkriti bus 3m.)patinka zaisti masinytem,na dar kartais lelem,bet l.patinka ziureti filmukus(as jai jungiu tik lietuviskus,o ne siuolaikiskus) ir lego dar pazaidzia.Siandien as jai nupirkau guaso,tai matytumet,kaip jai patiko,o as jos mena biggrin.gif kabinu prie jos loveles.
Dar noreciau nupirkti as savo mazulei plestelino,bet nezinau ar galima tokiu metu duoti lipdyti(na aisku suaugusiu prieziura),ka jus patartumet? smile.gif
madam_qq
mano tai dukros yra pieimo ir lipdymo maniakes smile.gif
omny
QUOTE(agniete18 @ 2008 10 25, 02:55)
Dar noreciau nupirkti as savo mazulei plestelino,bet nezinau ar galima tokiu metu duoti lipdyti(na aisku suaugusiu prieziura),ka jus patartumet? smile.gif
*

Broliene dukrytei plastelina duoda nuo 2.5 m jis toks surus kad ne i burna nenori deti.

O wat dowanu kai klausiau ka pirkti isrinkom toki muzikini pienina, daug wisokiu mygtuku, papildomu garsu, mikrafonas ir pan. Tai labai patiko ir koncertus dabar rengia thumbup.gif
joojoooj

mano mergaitei patinka ivairus konstruktoriai, svarbu tik, kad kuo daugiau smulkiu detaliu butu. labai megsta krapstytis doh.gif
i_j_a
Sveikos mamytes. nezinau ar sis zaisliukas buvo minetas, bet tikrai patariu. Mes gavom dovanu ir mano suneliui jis jau ilgai nepabosta. Vis papraso vakarais pazasiti. Mes turime ta astunkoji. Plastelina galima daripirkti, bet mums kaip dar nelabai dideliem suztenka ir 4 spalvu. Maniskiui 2,5metuku tai as turiu dar salia pabuti, jam parodyti viska pamokinti, o vyresniems jis puikiai tiks uzsiimti savarankiskai. Taivat sakau tikrai puiki dovanele butu jusu mazyliui thumbup.gif
http://www.voira.lt/userimages/2008%20katalogas19.jpg
Vaiiva
Mano dukrytei tai geriausias "žaislas" spalvinimo knygelės... Su lipdukais, be lipduku, su lėlėm, su mašinom... nesvarbu biggrin.gif Nori ką nors pasidaryti, duok spalvinimo knygelę, vaiko kaip nebūtą blink.gif biggrin.gif
PUka
Mus irgi dabar veža visos knygutės kur tik lipdukai, kaip kokia manija tų lipdukų užėjusi dabar. Jei nėra lipdukų nereikia ir knygutės sad.gif

Šiaip žaislas numeris vienas - delionės (puzlės). Labai gražučių pirkau Maximoje sudėti arkliuką, avytes ir karvutę - medinukės.
Jelenka
Maniskei greit bus 4 metukai.

Tarp svenciu zaislu isvis neperku. Perku medziagas kurybai, knygas, deliones ir dar kokius smulkmenus.
Bet per sventes perku butent zaislus: gavau, bet dar nepadovanojau gelezinkeli - dideli ir grazu, manau, kad bus idomu ir zais, bijau, kad tik visko neismetytu ir nesulauzytu. Dar pirkau mazuju gyvuneliu nameli, pagalvojau, kad pats tinkamiausias metas jai tuo dometis. Dar pirkau Chou-Chou lele, turime BB, zaidzia, bet labiau domisi pusseseres Anabele, tai kad pagalvojau, kad reikia leles su "garsais".

O siaip jai dabar labiausiai idomu deliones delioti, taip pat labai megsta pries 3 metus jau nupirkta medini konstruktoriu ir klijuoti ir lipdyti pasiruosusi kiaurom dienom
anastazas
QUOTE(PUka @ 2008 12 03, 20:28)
Mus irgi dabar veža visos knygutės kur tik lipdukai, kaip kokia manija tų lipdukų užėjusi dabar. Jei nėra lipdukų nereikia ir knygutės sad.gif

Šiaip žaislas numeris vienas - delionės (puzlės). Labai gražučių pirkau Maximoje sudėti arkliuką, avytes ir karvutę - medinukės.
*

per tas dabartines nuolaidas medinukes mes irgi nusipirkom thumbup.gif Su avytėm jau dėliojo, patiko labai, tai kitas dvi rūšis Kalėdų senelis atneš hihihi.gif

Be lipdukų, bet super knygutę su užduotėlėm ir Mike Pūkuotuku mano mergytė per gimtadienį gavo: skirta kaip tik trimečiams, ir graži, ir lavina, ir vaikui laaabai patinka thumbup.gif
Dar labai mėgsta Lėlių teatrą: rinkinys su trim pasakėlėm ir ant pirštukų maunamais personažais. Kasdien vaidinam bigsmile.gif

ir dar kažkoks muzikinis periodas: dabar geriausi žaisliukai - gitara ir saksofonas ax.gif
Lulka
Mano sūnui (2,6 m.) Praietais metais Kalėdų senelis padovanojo karaoke prijungiama prie TV su nešiomau mikrofonu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , visus metus vaikas dainuoja (mes su vyru irgi turime savo mikrofonus ir esame karaokės megėjai). Turime Fisher price pianiną, su mikrofonu aišku. Be to vaikas domisi įvairia technika: fotoparatai, kamera (atidavėm jam savo seną fotoparatą ir kamerą), DVD leistuvas, lygintuvas, mikseris ir pan. Vaikiškais žaislais žaidžia, bet prie jų mažai laiko praleidžia. Mes aišku ir piešiame, turime guašą, akvareles, savo žirklutes, klijuojame, lipdome plastelinu, žaidžiame teatrą, turime daug lavinamųjų knygučių, pratybų sąsiuvinių... O dovanos nuo Kalėdų senio nesugalvojame... nėra tokio dalyko, kuriuo jis ypač domėtųsi ir jo neturėtų (mikserių ir lygintuvų žaislinių neperku, nes pakanka ir tikrų).
galvoju, gal jam žaislinę virtuvėlę pirkti, nes jis labai mėgsta kepti piccas, sausainius ir pyragus, visa virtuvė miltuose, be to organizuoja savo meškinams gimtadienio vakarėlius (naudojasi plastikiniais pikniko indais). Tėtis nori garažo. Teta siūlo vaikišką kompiuterį...
...taigi sėdžių internete ir dairausi patarimų...
Pavasarėlis
Labai geras dalyks traukinukas su begiais, daugiaukstis garazas, lego, knygutes tai pirmas zaislas, kuriuo pradejo zaisti, pradzioje nuo medziaginiu, o dabar visokios, puzles dideles, iki kokiu 16-24 detaliu, didesnems kantrybes neuztenka.

o siaip tai geriausi zaislai virtuves stalciuose, tecio spintelej ax.gif
Jolancike
Mano trijų su puse vaikinas labai nori kokio lėktuvo, nelabai įsivaizduoju kokį jam galėčiau nupirkti, ar yra kokių įdomesnių lėktuvų tokio amžiaus vaikui ? ax.gif
yuki
QUOTE(Jolancike @ 2008 12 13, 19:50)
Mano trijų su puse vaikinas labai nori kokio lėktuvo, nelabai įsivaizduoju kokį jam galėčiau nupirkti, ar yra kokių įdomesnių lėktuvų tokio amžiaus vaikui ?  ax.gif
*

gal valdomą radijo bangom? mano nors ir ne vaikinas, bet gaus drugelį valdomą smile.gif
Aprile
Mum 2.8 metuko. Dabar ant bangos viską remontuoti, pamato tikrą atsuktuvą, tai net dreba, kaip jo nori unsure.gif Mačiau senukuose pirkti visą meistro rinkinį nuo družbos iki šalmo akinių ir visos kitos atributikos lotuliukas.gif
Mamytės r pasiteisino šitas rinkinukas, bet taip ieškojau su visu staliaus stalu niekur neradau schmoll.gif Kad atsibos po, kurio laiko tai čia faktas biggrin.gif
Beje modeliną labai mėgstam manau jam amžiaus ribų nėra, bet mažesniam reik su priežiura 4u.gif Per išpardavimo akcijas tas aštunkojis šluote buvo nušluotas doh.gif lotuliukas.gif
R.A.
QUOTE(Aprile @ 2008 12 16, 14:53)
Mum 2.8 metuko. Dabar ant bangos viską remontuoti, pamato tikrą atsuktuvą, tai net dreba, kaip jo nori unsure.gif Mačiau senukuose pirkti visą meistro rinkinį nuo družbos iki šalmo akinių ir visos kitos atributikos lotuliukas.gif
Mamytės r pasiteisino šitas rinkinukas, bet taip ieškojau su visu staliaus stalu niekur neradau schmoll.gif Kad atsibos po, kurio laiko tai čia faktas biggrin.gif
Beje modeliną labai mėgstam manau jam amžiaus ribų nėra, bet mažesniam reik su priežiura 4u.gif Per išpardavimo akcijas tas aštunkojis šluote buvo nušluotas doh.gif  lotuliukas.gif
*

Pabandyk paieškot Jonelio kieme, Vilijampolėj wink.gif

Tokio amžiaus vaikams tiktų ir toks žaislas, aš savo vyresnėliui šiandien pirkau wub.gif

user posted image
-simona-
QUOTE(Lulka @ 2008 12 05, 22:11)
Mano sūnui (2,6 m.) Praietais metais Kalėdų senelis padovanojo karaoke prijungiama prie TV su nešiomau mikrofonu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , visus metus vaikas dainuoja (mes su vyru irgi turime savo mikrofonus ir esame karaokės megėjai). Turime Fisher price pianiną, su mikrofonu aišku. Be to vaikas domisi įvairia technika: fotoparatai, kamera (atidavėm jam savo seną fotoparatą ir kamerą), DVD leistuvas, lygintuvas, mikseris ir pan. Vaikiškais žaislais žaidžia, bet prie jų mažai laiko praleidžia. Mes aišku ir piešiame, turime guašą, akvareles, savo žirklutes, klijuojame, lipdome plastelinu, žaidžiame teatrą, turime daug lavinamųjų knygučių, pratybų sąsiuvinių... O dovanos nuo Kalėdų senio nesugalvojame... nėra tokio dalyko, kuriuo jis ypač domėtųsi ir jo neturėtų (mikserių ir lygintuvų žaislinių neperku, nes pakanka ir tikrų).
galvoju, gal jam žaislinę virtuvėlę pirkti, nes jis labai mėgsta kepti piccas, sausainius ir pyragus, visa virtuvė miltuose, be to organizuoja savo meškinams gimtadienio vakarėlius (naudojasi plastikiniais pikniko indais). Tėtis nori garažo. Teta siūlo vaikišką kompiuterį...
...taigi sėdžių internete ir dairausi patarimų...
*

kur jus pirkot karaokė? čia vaikiškas?
Reginiukas
mums tinka dabar tik kas su herojais, cars masineles, kepminiukas, zmogus voras. labai geras zaislas dabar playstaisyn vairas biggrin.gif, irankiu deze, grąžtas, racijos, daugiau net nezinau g.gif
Enriko mama
Mano 3,5m sunelis megsta ivairius zaisliukus,zaidzia ir su masinytem ir su lego konstruktoriais, neatsisako ir delioniu padeliot. Labai megsta ziasliukus su savo mylimais herojais. Todel megstamiausi ir yra Cars masinytes, Mega bloks konstruktorius Diego ir pats mylimiausias siuo metu zaislas yra Tom and friends traukinukai su begiais ir stotimis thumbup.gif Zaidzia ir zaidzia, begiu taip ir nesudedu i deze, nes tik atsikeles vis praso, kad sudeciau jam kelia, o mamytei dar taip norisi pamiegoti lotuliukas.gif
j.vika
MANO DUKRA IR SU MASINYTEM, LELEM, LEGO VIENU ZODZIU KAIP NUOTAIKA JAI lotuliukas.gif
inguliukas24
Mano dukrytei jau visus metus, labiausiai patinka zaisti su kaladelem, stato mums tortus lotuliukas.gif
Limcamca
QUOTE(Aprile @ 2008 12 16, 15:53)
Beje modeliną labai mėgstam manau jam amžiaus ribų nėra, bet mažesniam reik su priežiura 4u.gif Per išpardavimo akcijas tas aštunkojis šluote buvo nušluotas doh.gif  lotuliukas.gif
*

Maniškis žaidė su tokiu rinkiniu, pasiteisino šimtu procentu thumbup.gif
user posted image
cicyte
o maniskei dabar geriausi zaislai yra barbes ir arkliai.. turim ir visokiu lavinanciu, bet siuo metu nesidomi, tik deliones kartas nuo karto padelioja
Sange
Mums tai visad pasiteisina tokio amziaus vaikams dovanu cekiai, esam dovanoje ir is knygyno ir is vaiku priekiu parduotuviu tokiu kaip kotryna, tai jiems tas dovanu cekis atrodo kazkoks nerealus dalykas - patenkinti labai buna smile.gif
pilkas
atejus vasarai perejome prie lauko zaidimu - kamuoliai, kastuveliai kibireliai,
bet masinytes megiamos dar labiau smile.gif
mamulka10
na as irgi pasimetusi del dovanos savo sunuj jam jau ant nosies 3 metukai doh.gif visko turime, zaislu kruva, dviratuku, masynu paspirtuku , vos atikratem savo puses technikos, labai daug pridovanota yra is draugu ir giminiu doh.gif gerai kad turime garaza tai puse jo turto ten ir stovi lotuliukas.gif

nors tetis zada pirkti sia masina, nezinau ar ji vaikams patiks, nes kol vaikas mazas ( mano jaunesnys 9 men) gali ja vairuoti pats suages pultu distanciniu, o kai didelis ( cia 3 meciu mano aktualu vairuoja pats.

http://www.skelbiu.lt/pictures/61/27192261.jpg

gal kas tokia turi ir gali ka pasakyti apie jas dagiau ?

pilkas
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 17, 16:29)
....
*

labai sauni masinyte sakyciau smile.gif, nors sakyciau labiau tinka suaugusiems....
asmeniskai labiau paieskociau dovaneles su kuria galima kazka daugiau paveikti, pastumdyt, pabegiot, pazaist prisigalvojant ir t.t.
patarciau paieskoti buna dviratukai - paspirtukai mediniai(be pedalu), masinytes kurias vienas tempia kitas sedi - sie zaisliukai skatins bendradarbiavima ir fiziskai
lavins
parasiau ir i az 4u.gif
ferral
noreciau pasitarti ir paklausti kur rasti uz nedidele kaina virtuvele savo dukrytei jai tuo 4metukai zaislu plina visokiu turi lavinamies puzlemis bet kaip mergyte ji zaidzia su lelytemis ir ji labai rupinasi jomis bet va neturiu kur virti valgyti ji dovanu nori virtuves reiktu suzinoti kurioje parduotuveje ji yra pigiause..aciu 4u.gif
omny
QUOTE(ferral @ 2009 09 10, 13:57)
noreciau pasitarti ir paklausti kur rasti uz nedidele kaina virtuvele savo dukrytei jai tuo 4metukai zaislu plina visokiu turi  lavinamies puzlemis bet kaip mergyte ji zaidzia su lelytemis ir ji labai rupinasi jomis bet va neturiu kur virti valgyti ji dovanu nori virtuves reiktu suzinoti kurioje parduotuveje ji yra pigiause..aciu 4u.gif
*

Juk jus is alytaus - turetumet zinoti tas waikisku zaislu bazes ten yra waikisku wirtuweliu iwairiomis kainomis. Jeigu iskomplektuota tai wisai nebrangi wirtuwele jeigu pilnos komplektacijos 250 ar 290 kainuos.
cobyte
ka manote apie si lavinantuu staliuka 4meciui?
user posted image
ar kas toki turite butu gerai suzinoti apie jo kokybe ir tvirtuma.siaip labai fainas atrodo 4u.gif lauksiu jusu pasisakymu.

na nejaugi niekas i sia tema nebeuzsuka???
floridija
Drauges dukryte 3-ju metuku proga gavo indaplove, labai dziaugesi, vis eidavo plauti savo indeliu, manau super zaislas.
Juodkrantė
O man labai patinka medinukai žaisliukai smile.gif Vaikams galvoju nupoirkti kalėdoms medinį traukinuką www.tautodaile.com
Aurelia
Radau zaislu nuolaida 20% http://parduotuve.tindirindi.lt/zaislai.html o pati pries pora savaiciu pirkau, sakes kaip abydna... verysad.gif O galejau pakentet ir buciau pigiau nupirkusi, bet taip ir buna visada ... Forume raso 20%, tai turbut cia nuo tos kainos? nesimato man ar jau cia pamazinta ar ne unsure.gif
pilkas
QUOTE(Juodkrantė @ 2009 12 07, 23:58)
....
*

tikrai labai mielas traukinukas
dekui uz nuorodele
euforbija
Mamos, patarkit?

turim 5 metuku dukterecia! ka padovanoti jai?
Patys vaiku neturim dar - tai nelabai isivaizduoju ko noretu... smile.gif
Knyguciu turi per akis, lelem nezaidzia (apskritai, is zaislu amziaus jau isaugo kazkaip per greit - sako meskiai ir leles, tai jau leliukam tik, o as jau didele doh.gif ) Kompiuteri vaikiska gavo pernai metais... Rupi puostis labai - karoliai, ziedai visokie, kosmetika dekoratyvine doh.gif .... Bet nenoriu, kad per anksti Olialia taptu, kad vaikyste dar pasidziaugtu...

Turim tokia unikalia mergaite.... doh.gif
Malvyna
Padovanokit didele pasaku knyga teveliai gales vakarais skaityt pasakas, o kai ismoks ir pati skaitys.
lo-lo
Aš savo beveik keturmečiui nupirkau garažą, user posted image
Jis jau metus žaidžia su tokiu labai paprastu kinietišku, bet tikrai žaidžia, tai jau seniai sakė kad reikia naujo jam smile.gif Manau pirkinys bus įvertintas 4u.gif
geriete:)
O as savo beveik 4-iai dukrai nebezinau ka pirkt. Seneliu uzsiprase virtuves komplekto, dieduku-mikrofona. o mums jau sako nzn ko dar noretu.Jauciu pirksiu mazyciu lelyciu su namuku arba bandysiu Lego. Lego dar nei kart nebandzius deliot. Cia apie LEGO prisiskaiciau nemzai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.