auginu trimeti,zaislu turim nemazai,bet daznai buna taip kad nuperku pavarto ir numeta..gal turit patarimu,pastebejimu kas labiausiai domina tokio amziaus vaikus?auginu berniuka bet galit siulyt ir mergaitiskus dalykelius gal kitom mamom pravers...
auginu trimeti,zaislu turim nemazai,bet daznai buna taip kad nuperku pavarto ir numeta..gal turit patarimu,pastebejimu kas labiausiai domina tokio amziaus vaikus?auginu berniuka bet galit siulyt ir mergaitiskus dalykelius gal kitom mamom pravers... Man atrodo, kad geriausi tie žaislai, kurie yra paprasti,bet universalūs, t.y. skirtingose situacijose gali pasitarnauti kaip vis kitas daiktas. Na pvz, pasiėmusi mano skarą dukra apkloja lėlę, kitąkart - apsiriša pati ką nors vaidindama, trečiąkart - panaudoja kaip prijuostę ir pan. Tas pats ir su "tikrais" žaislais,kuo jis universalesnis, tuo vaikui įdomesnis ir ne taip greitai atsibosta, Pvz. įvairios kaladėlės, konstruktoriai, piešimo lentos ir reikmenys ir t.t. O kiek galimybių ir džiaugsmo gali suteikti mini namų tetras, tik,aišku, vaikui tada būtinai reikia vaidinimų partnerio. Taip pat labai svarbu,mano nuomone, parodyti vaikui, kaip reikia žaisti, ką įdomaus galima sugalvoti, o ne nupirkus ir palikus vaiką su nauju žaislu tikėtis, kad jis vienas štai ims ir prisimąstys begales žaidimų.
vat tu cia mane tai privertei rimtai susimastyt.
visu pirma tai dabar kaip tik galvoju ka vaikui pirkt:GAISRINES RINKINI[dvi masineles,gaisrine ir lektuvas]taigi fantazijos tik tiek kad kaukia,yra racija ir masineles galima stumdyt.ar LEGO RINKINI[plokste statymui ir kaladesiu didele deze arba zoologijos sodas is lego kaladeliu]vaikas pats nezino ko nori,bet dazniau lyg ir apie kaladelias uzsimena.be to masinu pas mus jau ir skalbiankej ir saldytuvo kameroj pilna o anta tai as butent taip ir darydavau nuperku ir viskas.nerodau kaip su juo zaist,pasirodo padariau klaida...
Mes jau senokai savo dukrelei nebeperkam jokių žaislų, nes dabar jai toks metas, kai pakankamai turėdama įvairių priemonių kūrybai (popierius, žirklės, klijai, dažai, plastelinas ir kt.), ji visą laiką užsiėmusi. Džiaugėmės ir kol kas nieko naujo neperkam, nors dukra, atėjus į parduotuvės žaislų skyrių gali ten praleisti kelias valandas viską čiupinėdama, bet to ir pakanka
QUOTE(sandralita @ 2006 01 22, 01:08) visu pirma tai dabar kaip tik galvoju ka vaikui pirkt:GAISRINES RINKINI[dvi masineles,gaisrine ir lektuvas]taigi fantazijos tik tiek kad kaukia,yra racija ir masineles galima stumdyt.ar LEGO RINKINI[plokste statymui ir kaladesiu didele deze arba zoologijos sodas is lego kaladeliu]vaikas pats nezino ko nori,bet dazniau lyg ir apie kaladelias uzsimena. Man tai LEGO rinkiniai (o jų pripirkta nemažai...) atsipirko šimteriopai - laiko, vaiko užimtumo ir fantazijos lavinimo požiūriu. Vyresnėliui greit aštuoneri, bet iki dabar tai vieninteliai ir žaidžiamiausi "žaislai". Saugo juos labai, net mažajam broliui nenoriai duoda. Beje, yra tokios pat kaladėlės kaip lego, tik pigesnės, vadinasi COBI. Lenkų gamybos. Kokybė jų nuo tikrųjų lego tikrai labai mažai skiriasi, jos jungiasi su lego, atrodo taip pat. Kaina- QUOTE(Mytė @ 2006 01 28, 15:32) Mes jau senokai savo dukrelei nebeperkam jokių žaislų, nes dabar jai toks metas, kai pakankamai turėdama įvairių priemonių kūrybai (popierius, žirklės, klijai, dažai, plastelinas ir kt.), ji visą laiką užsiėmusi. Džiaugėmės ir kol kas nieko naujo neperkam, nors dukra, atėjus į parduotuvės žaislų skyrių gali ten praleisti kelias valandas viską čiupinėdama, bet to ir pakanka ir mums sita manija buvo uzejus..dabar jau pabodo,tiesa su guasu dar kartais piesia.vel gryzo prie masinu,garazu ir tt QUOTE(gri36 @ 2006 01 28, 16:57) Man tai LEGO rinkiniai (o jų pripirkta nemažai...) atsipirko šimteriopai - laiko, vaiko užimtumo ir fantazijos lavinimo požiūriu. Vyresnėliui greit aštuoneri, bet iki dabar tai vieninteliai ir žaidžiamiausi "žaislai". Saugo juos labai, net mažajam broliui nenoriai duoda. Beje, yra tokios pat kaladėlės kaip lego, tik pigesnės, vadinasi COBI. Lenkų gamybos. Kokybė jų nuo tikrųjų lego tikrai labai mažai skiriasi, jos jungiasi su lego, atrodo taip pat. Kaina- nupirkau lego.zaidzia,atrodo patinka.neuzilgo skrisim pas mociute i lt,tai mano vaikina veza viskas kas su lektuvais susija..is kaladeliu pasidaro tipo lektuva ir skraido po namus.aisku svieciasi ir kitas pirkinys-lego oro uostas,bet negaila pinigus isleist nes kaladeles jungesi visu rinkiniu,tai nusibodus sugalvos ka nors kartu su jau turimom detalem. dar geras zaislas ilgai nenusibostantis mums buvo grindu medines puzles.detales dideles,medines,paveiksliukas aiskus ir kartu prie paveiksliuku skaiciai arba raides surasytos QUOTE(ievuschka @ 2006 01 21, 16:27) ...Taip pat labai svarbu,mano nuomone, parodyti vaikui, kaip reikia žaisti, ką įdomaus galima sugalvoti, o ne nupirkus ir palikus vaiką su nauju žaislu tikėtis, kad jis vienas štai ims ir prisimąstys begales žaidimų. Va čia tai tiesa Savo trimetei pirkom vaikišką virtuvę... daviau pačius mažiausius vaikiškus drabužėlius - juk dabartinės lėlės dažnai netgi didesnės už kūdikius...turi lovytę su pataliukais, bandysiu padaryti nešiojamą lopšį, kaip tikram vežime. Žaidžiant kartu - Vėliau niekur nedingsiu - teks siūti, megzti lėlėms...prižadėjau Taigi mergaitėms manau tikrai daug veiklos namų šeimininkių sferoje...
mano vyresnei patinka didelio formato puzles.tipo maxi gigant uzsivadina.
Patebėjau, kad kuo didesnis vaikas, tuo mažiau tų žaislų reikia.
Pas mus nuo 3 metukų labai gerai vyksta pirmieje stalo žaidimai, delionės, lavinamieji kubeliai su skaičiais, raidėmis. Paskutiniai pirkiniai buvo - Playmboil lėlių namas su mažosiomis lėlytėmis (tiesiog topinis žaislas), dviratis ir žaislinis vėžimėlis su lėliuku. Kleo dabar beveik 4, tai pagrinde žaidžia "namus" ir kitus vaidm. žaidimus ir "ruošiasi" mokyklai - su kubeliais mokomes raides ir skaičius. Dėlionės ir stalo žaidimai jau šiek tiek pabodo, bet kartais nuo karto vis dar ištraukia iš stalčiaus.
Mano sūnui 3 metai. Geriausia jam mašinėlės ir jų 5 aukštų garažas. Brūžina ir brūžina. Bet kaladėlės jo netraukia.. tik mašinos, kuo didesnė, tuo geriau...
Mano vaikui taip pat tuoj bus treji. Mašinos jam viskas. Žaidžia daugiausia su mašinytėm, parduotuvėse pats išsirenka auto žurnalus ir pro tikrus automobilius ramiai nepraeina, kol neišsiaiškina jo markės.
QUOTE(SuperMama @ 2006 09 07, 17:39) Patebėjau, kad kuo didesnis vaikas, tuo mažiau tų žaislų reikia. Pas mus nuo 3 metukų labai gerai vyksta pirmieje stalo žaidimai, delionės, lavinamieji kubeliai su skaičiais, raidėmis. Paskutiniai pirkiniai buvo - Playmboil lėlių namas su mažosiomis lėlytėmis (tiesiog topinis žaislas), dviratis ir žaislinis vėžimėlis su lėliuku. Kleo dabar beveik 4, tai pagrinde žaidžia "namus" ir kitus vaidm. žaidimus ir "ruošiasi" mokyklai - su kubeliais mokomes raides ir skaičius. Dėlionės ir stalo žaidimai jau šiek tiek pabodo, bet kartais nuo karto vis dar ištraukia iš stalčiaus. Labas Maniškei dar trys tik vasario pab. bet labai mėgstame knygeles su lipdukais. Dar topiniai žaislai- žaislinė viryklė su puodais ir maisto produktais plastmasiniais, lego, chou chou lėlė (tik vežimo dabar reikalauja
Maniskiui 4 metai ir jam geriausias zaisliukas tai masinos modeliukas.Paskui vazineja.Turi garaza,susideda kelius is dideliu puzliu ,vos ne per visa kambari ,ir burzgia...Tik,va ,beda baigiam visus modelius ispirkt.Kartais nuejus i parduotuve iseinam be pirkinio,nes tokio pat kito jau nebeperkam.
QUOTE(barra @ 2006 10 13, 22:27) Tik,va ,beda baigiam visus modelius ispirkt.Kartais nuejus i parduotuve iseinam be pirkinio,nes tokio pat kito jau nebeperkam. Pas mus viskas analogiškai - 3 metai - bet be pirkinio niekaip neišeinam, o renkamės maždaug tokiu atidumu, kaip normalus diedas normalų automobilį turguj Tuo pagrindu mažėlis ir sukasi, mašinyčių turi kilogramą ne vieną
o maniskis jau irgi greit sieks 3 metus, dabar jam 2.8m, bet ka bepirksi ar beduosi, jo rankose tik luzta viskas.masina nupirkai, tuoj sulauzyta, nes kas papuola i rankas jam reikia trankyti, jei ne i grindis, tai i siena, piesimas-lentose ir ant popieriaus irgi trankymo forma, buna subadytos lentos ir keletas bruksneliu. kaladeles plastiko irgi baigia sutrukinet.mediniu negaliu pirkt nes turim masina medina, stalai ir grindys taip pat jau duobetos nuo trankymo.o atrodo tiek laiko kartu ir as, ir mociute, vakare tetis ir senelis su juo uzsiimam, zaidziam, statom, rodom kaip ka daryt, o jis tik vercia, ir vel trinkt trinkt.nei pavydzi toki turi, ir mokomas ne taip ir nebezinau jau ka pirkt ir kaip ji suviliot graziam zaidimui, kas buna labai retai.knygos irgi net storos plysta kartonines, nes pavartes karta graziai ir pavardines gyvunelius, tuoj vel lauzia plesia ir t.t. ir pan.kaip tokiu atveju su vaiku elgtis ir kokius zaislus pirkti?
Man labiausiai 'atsipirko' mashinele- paspirtukas su veikianciom shviesom ir bagazhine (na, ta,kur vaziuoji atsisedes pasisipirdamas), Lego kaladeles, Lego traukinys su visa begiu ir tiltu sistema, ledo ritulio rinkinys (deja,tenka po kambarius varinet kamuoliuka ir man) ir va toks vandens kanalu rinkinys ( vasara,- sode ir balkone,ziema,- turim didziuli vonios kambari):
![]() Zaislu turim tikrai nedaug, visada labai gerai apgalvoju ka pirkt
paspirtukas mums irgi pasiteisino, tik grindys
QUOTE(agniux911 @ 2006 10 19, 10:38) na, cia jau auklejimo problema varto kaladeles,- nestatot kartu su juo, demonstratyviai isheinat i kita kambari - tegul pats vienas tupi (arba padedat 'kol nenores vartyt'). laabai greitai tokiais metodais vaikas ishmoksta laikytis tvarkos
patikek, ka tu rasei UUPS, viskas buvo taikyta, bet kol kas jis nepalenkiamas jokiems budams, ka besistengiam daryt kaip bemokyt, nematau pazangos
QUOTE(agniux911 @ 2006 10 21, 18:27) patikek, ka tu rasei UUPS, viskas buvo taikyta, bet kol kas jis nepalenkiamas jokiems budams, ka besistengiam daryt kaip bemokyt, nematau pazangos tada arba gero dirzo arba viena diena visi zaisliukai iseina pas gera vaikuti.gryzta po geru 3 dienu.tavo valia ka rinktis.turejau tik problema su piesimu ant sienu ir ta viena vieninteli karta...o zaislu ne vieno nera sulauzes,turim visus beveik nuo gimimo..tik cia jau toks jo budas,niekaip del to neauklejau.
keleta blynu siknon yra gaves bet kaip sako kad jei amzinai neklauso, atlupti iki pazaliavimo nesinori.o matau kad supranta ir protauja, bet vat sakai, kaip iprasta siam amziui ne.ir taip istisais viskam ne.sako reikia atvirksciai jam sakyt, tada bus gerai, bet jis savo trypia atsistojes.jei subaudi i dudas iskart ir tuoj visi ziuri, ka jau padarei vaikui.vyruiir jo tevam musimas apskritai tabu-as patampu ziezula, jei gauna vaikas uz cirkus ruron su delniuku
QUOTE(agniux911 @ 2006 10 22, 13:23) bet jis savo trypia atsistojes.jei subaudi i dudas iskart ir tuoj visi ziuri, ka jau padarei vaikui.vyruiir jo tevam musimas apskritai tabu-as patampu ziezula, jei gauna vaikas uz cirkus ruron su delniuku mazhiau imk i shirdi ir vaiko trypimus ir kitu zhiurejimus....jei jau nuo tokio amziaus leidi vaikui elgtis kaip nori, tai tik uzjaust galiu...liudna ateitis laukia siaip ar taip, cia jau offtopic...gal geriau shioj temoj apie zhaislus? kaledos arteja...reik pamastyt ka kaledu senelis atnesh QUOTE(uups @ 2006 10 22, 20:56) siaip ar taip, cia jau offtopic...gal geriau shioj temoj apie zhaislus? kaledos arteja...reik pamastyt ka kaledu senelis atnesh as jauciu koki simta mazu modeliuku po egle desiu.nes jis tik sita zaisla pripazysta.ir siandien 20 nusipirkom,negaila man nes zinau kad tikrai nesulauzys,jei lauzytu nezinau ka daryciau,nes visgi zaislai brangus QUOTE(uups @ 2006 10 19, 12:57) na, cia jau auklejimo problema varto kaladeles,- nestatot kartu su juo, demonstratyviai isheinat i kita kambari - tegul pats vienas tupi (arba padedat 'kol nenores vartyt'). laabai greitai tokiais metodais vaikas ishmoksta laikytis tvarkos Negalima taip sakyti "auklejimo problema". Visi vaikai yra skitingi ir charakteriai skirtingi.Jeugu jusu vaikas geras tai nereiskia kad ir kiti tokie patys.Aisku musimas ir zaislu iskeliavimas gali padeti, bet gali ir ne (ir dar labiau traumuoti bei gimdyti agresija) O kas del zaislu tai manajai siandien 3 metukai sukako, tai turi begales zaislu, leles visai nedomina o labiausiai patinka loginiai zaidimai. Yra senukuose tokiu mediniu delioniu, yra su magnetukais gaudyti zuvytes, yra mediniai meskiukai kuriems gali keisti drabuzelius, arba sudeti figureles i savo vietas.Ten tikrai pigus ir geri zaisliukai. Patinka kur reikia surasti vienodas korteles arba korteliu domino su zvereliais.
Maniskiui dabar 2m 10 men. Nuo mezens labiau megsta judrius zaidimus, o pasisedejimus su knygute
Kamuolio is ranku nepaleidzia, namie jau krepsio lenta seniai pakabinta. Jei einant i lauka nepaimu kamuolio, meto kastonus ar sniego gniuste Dar galima ikalbeti piesti. Bet jam labiau patinka stebeti, kai as piesiu, rasau. O pats tik pabrauko ir vsio Neseniai daviau zirklutes (neastrias) karpyti patiko, zinoma su suaugusio prieziura, dar patinka vandeniai dazai, bet tik 1 karta per savaite. Na, su knyguciu skaitymu jau sunkiau. Bet stengiuos sudominti. Be to juk ruduo QUOTE(Ingrė @ 2006 09 25, 11:12) Mano vaikui taip pat tuoj bus treji. Mašinos jam viskas. Žaidžia daugiausia su mašinytėm, parduotuvėse pats išsirenka auto žurnalus ir pro tikrus automobilius ramiai nepraeina, kol neišsiaiškina jo markės. Maniskiui tas pats - vienintelis atsakymas i klausima ko nori dovanu - tik masineliu. Visus auto zurnalus suseka ir butinai pirkt reikia.
na, man tai baisu kai maniskis kamuoli kur paleidzia namie, juk ir telikas ir spintu stiklai ir langai, o jis juk saugotis nemoka, kad ir kartu sedint nenusaugosi kur nuskris.o kaip beje jis ten su tuo su ausim kamuoliuku zaidzia?vienas?kaip jis atsilaiko?
Mano mažylei greit bus treji, jai labai patinka spalvinti įvairius filmukų personažus, kuriuos randu internete, ant lapo jai atspausdinu o ji spalvina. Užsiėmimas
Dažnai sugalvoja žaist namais. Tada ji būna mama, o brolį pasikviečia pagalbon ir prašo kad būtų tėtis. Tai būna įdomu pasižiūrėt kaip ji įsivaizduoja šeimą. Lėlytes susisodina prie stalo, vieną į vežimą ir eina į darbą pasipuošusi savo karoliais ir žiedais
Maniskiui masinos yra viskas. Dabar jam 2 metai ir 9 men. Paklausiau ko noretu kad Kaledu senis atnestu? MASINOS. Tada paklausiau, o gal koki kita zaisla? Tada tokia pauze - DIDELES MAINOS. Jokiu kitu zaislu nereikia apart masineliu. Sudelioja ivairias figuras is ju, apvercia ir sako, akd cia avarija. Dar megsta pasaku klausytis, eilerascius turiu skaityti i diena po kelis kartus. Jau 4 moka pats. Pasakas irgi pats jau man paseka pries miega:)
Mano vyruciui jau neuzilgo 4, megstamiausias zaislas - masinos, turi ju be proto ir praso dar dar ir dar...
Taigi, mamos, auklejimas dar ne viskas, vaika reikia stebeti kiekviename zingsnyje, o tai nezinai, kas jam i galvele saus...
o aš Kalėdoms ieškojau dovanos mažai pusseserei - 2,5 metukų, tai visai atsitiktinai radau IKI parduotuvėj knygutę tokią - ten įvairių rūšių yra, bet esmė tame, kad jos edukacinio pobūdžio - yra paveiksliukai, po jais parašyta, kas nupiešta paveiksliuke ir prie knygos pridedama tokia elektroninė pelytė, kurią vaikas vedžioja per paveikslėlius (vaikas pasako kas pavaizduota paveikslėlyje, o ta pelytė reaguoja - jeigu pasakė teisingai tai pasigirsta ovacijos, o jeigu ne - kažkokį neigiamą signalą skleidžia
Man pasirodė tikrai įdomu, tik maniškei gal kiek ankstoka dar toks žaisliukas
Mano dukrytei greit sueis 4 metai
QUOTE(Noa @ 2006 10 13, 22:31) Pas mus viskas analogiškai - 3 metai - bet be pirkinio niekaip neišeinam, o renkamės maždaug tokiu atidumu, kaip normalus diedas normalų automobilį turguj Tuo pagrindu mažėlis ir sukasi, mašinyčių turi kilogramą ne vieną Pas mus tas pats. Mums 3.4 m. Bandziau kariauti, bet kai vaziuoji apsipirkti savaitei, lakstyti po parduotuve zaibo greiciu neiseina, o dar bliaunantis vaikas Geriausi zaislai: garazai, masinos (ypac kur atsidaro dureles ir pan.), sustatomi keliai, kilimas keliu ir gelezinkeliu tematika. Dar labai patiko mozaika, bet ir ji buvo naudojama masinu aiksteliu kurimui QUOTE(agniux911 @ 2006 10 22, 15:23) keleta blynu siknon yra gaves bet kaip sako kad jei amzinai neklauso, atlupti iki pazaliavimo nesinori.o matau kad supranta ir protauja, bet vat sakai, kaip iprasta siam amziui ne.ir taip istisais viskam ne.sako reikia atvirksciai jam sakyt, tada bus gerai, bet jis savo trypia atsistojes.jei subaudi i dudas iskart ir tuoj visi ziuri, ka jau padarei vaikui.vyruiir jo tevam musimas apskritai tabu-as patampu ziezula, jei gauna vaikas uz cirkus ruron su delniuku Matyt jam toks laikas atejo kai tikrina save ir jus, kas is jusu stipresnis. Mes irgi dirzo esam gave, nes buvo tokiu etapu kai klausyt nenori, juokesi, saipesi. Dar veiksmingas budas yra paslepti jo zaislus. maniskis atrado pramoga - siena apipaisineti. Draudziu, o jis sypsoso ir paiso, tada pasakiau, kad zaislus paimsiu, o jam ne motais. Ka gi teko zaislus paimti ir paslepti. Vaikas to nesitikejo, atidaviau dali kai miegojo (nes ryte turejo but su aukle), o dauguma masinu atgavo tik kitos dienos vakare kai grizau is darbo. Sis budas kaip bausme kazkiek padejo, dabar zino, kad piesti ant sienu negalima.
Vis tik prienu išvados dar ir dar kartą, kad tai, ką investavau į LEGO - viskas atsiperka su keleriopu kaupu. LEGO pradėjau pirkti sūnui, kai jam buvo 3,5 metų. Pradžioj nieko rimto jis ten neveikdavo, bet jau nuo 4 metų pasidarė tikras LEGO fanatas. O šiuo metu, tai nėra nieko, pakiečiančio LEGO. Ir tai vienintelė investicija, kuri pasiteisino. Nesulužo, niešbluko spalva, kokybės garantas - 100procentinis
QUOTE(edinka @ 2006 01 29, 09:49) Va čia tai tiesa Savo trimetei pirkom vaikišką virtuvę... daviau pačius mažiausius vaikiškus drabužėlius - juk dabartinės lėlės dažnai netgi didesnės už kūdikius...turi lovytę su pataliukais, bandysiu padaryti nešiojamą lopšį, kaip tikram vežime. Žaidžiant kartu - Vėliau niekur nedingsiu - teks siūti, megzti lėlėms...prižadėjau Taigi mergaitėms manau tikrai daug veiklos namų šeimininkių sferoje... Mano mergaitė žaidžia namus jau 4 mėn.,manau, tai susiję, kad gimė broliukas. Ji lėlių mama, jų turi kokį 20 , tai jas kasdien maitina, mokina, auklėja, dainuoja...Nupirkom dėlionę, stalo žaidimą, knygučių, bet joms neturi noro.Žinoma, norėčiau, kad domėtųsi lavinamaisiais žaidimais, bet jai neįdomu.
manajam 3 metai, as ir pastebejau kad jam gali buti kalnas masinu ir garazai is kaladziu statomi, niekad neklause skaitymu ar kazko kito, jokios kitos veiklos. beje, neina pirkti kaip kad rasot brangesnes, nes jam daugelis zaislu praeina kaip plaktukai, sumasto masinas i atskiras dalis issiardyt, tarkim nulupa sunkvezimio virsu, priekaba, nespejam klijuot arba mest lauk. jokie zaislu slepimai jam ne motais, sakau jei skriaus zaislus atiduosiu geriems vaikams, suluzusia ismesiu ar kad nelauzytu isnesiu, jam dzin
QUOTE(naitas @ 2006 09 25, 12:20) Mano sūnui 3 metai. Geriausia jam mašinėlės ir jų 5 aukštų garažas. Brūžina ir brūžina. Bet kaladėlės jo netraukia.. tik mašinos, kuo didesnė, tuo geriau... Mano brangučiui tuoj 3 metai,turim įvairaus dydžio mašinų,kubelių,konstruktorių trijų rušių ir dar smulkmenų-gal 5 minkštus žaislus,lėlę,indelius.Sočiai užtenka-statom garažą,žaidžiam kavinę.Neseniai nupirko Domino-labai patinka-tokį su mašinų paveiksliukais.Ir kelias puzles po 0.99 Maximoj-geras užsiėmimas,kai norisi ramybės.Turėjom daug žaislų-išvežėm,išmetėm,padovanojom.Tik betvarkė ir dulkių rinkykla.Tiesa -lovoj miega su visais Teletabiais,mašina ir meškučiu. Ne kiekyje esmė,o kad su juo žaistų. QUOTE(aige @ 2007 01 27, 01:03) Mano brangučiui tuoj 3 metai,turim įvairaus dydžio mašinų,kubelių,konstruktorių trijų rušių ir dar smulkmenų-gal 5 minkštus žaislus,lėlę,indelius.Sočiai užtenka-statom garažą,žaidžiam kavinę.Neseniai nupirko Domino-labai patinka-tokį su mašinų paveiksliukais.Ir kelias puzles po 0.99 Maximoj-geras užsiėmimas,kai norisi ramybės.Turėjom daug žaislų-išvežėm,išmetėm,padovanojom.Tik betvarkė ir dulkių rinkykla.Tiesa -lovoj miega su visais Teletabiais,mašina ir meškučiu. Ne kiekyje esmė,o kad su juo žaistų. manajam puzzle neidomu visiskai, minkstus zaislus megsta pasinesioti kartais.kavine jis irgi megsta, yra darzely ir pas giminaite labai uzkibo. o kur domino yra su tokiais piesinukai?
manau toks lėktuvas 3-4 metų išdykėliams labai patiktų
Tokiame ir tėvai neatsisakytų paskraidyti ![]()
ilindau i ta nuoroda bet nei lektuvelio nei kainos neradau ...
radau ,bet kainu tai tikrai ne...
kainos pas mane
Manoji trimetė, kaip ir visos beveik mergytės, žaidžia su lėlėm visokiausiom, kartais išsitraukia Lego, su Zoob žaidžia, su sese prisigalvoja sau veiklos, o paskutiniu metu pirmauja knygelės su ugdomaisiais žaidimais, galvosūkiais.
gal kas galit pasiulyti ivairiu dalykeliu, pvz. tokiu kaip landzioti kur, lipti, ciuozti, sliauzti, maniskiui labai patiktu
tas lektuvelis tai jega QUOTE(Paja @ 2007 02 19, 10:35) Manoji trimetė, kaip ir visos beveik mergytės, žaidžia su lėlėm visokiausiom, kartais išsitraukia Lego, su Zoob žaidžia, su sese prisigalvoja sau veiklos, o paskutiniu metu pirmauja knygelės su ugdomaisiais žaidimais, galvosūkiais. QUOTE(kamilyte @ 2007 02 17, 23:34) Labai idomus daiktelis.... ar jis tikrai saugus? Aciu Papildyta: QUOTE(aige @ 2007 01 27, 02:03) Mano brangučiui tuoj 3 metai,turim įvairaus dydžio mašinų,kubelių,konstruktorių trijų rušių ir dar smulkmenų-gal 5 minkštus žaislus,lėlę,indelius.Sočiai užtenka-statom garažą,žaidžiam kavinę.Neseniai nupirko Domino-labai patinka-tokį su mašinų paveiksliukais.Ir kelias puzles po 0.99 Maximoj-geras užsiėmimas,kai norisi ramybės.Turėjom daug žaislų-išvežėm,išmetėm,padovanojom.Tik betvarkė ir dulkių rinkykla.Tiesa -lovoj miega su visais Teletabiais,mašina ir meškučiu. Ne kiekyje esmė,o kad su juo žaistų. Sveiki, musu mergaite irgi miegoti viena negali, pasiima su savim "miegeli". Tokia lele pasiuvau pries gimima, tai ir dabar be jos negali. QUOTE(kamilyte @ 2007 02 26, 00:47) Lėktuvėlis saugus, jis kaip ir hamakas lavina vaiko pusiausvyrą, tik dar ir apsaugotas, kad vaikas neiškristų pro šoną. Nekabinkite jo aukštai, užteks tokiame aukštyje, kad supuotųsi. turbut reikia mums tokio hamako kur tokius paprastai tvirtina, namie kazka sugalvoti imanoma? ir kas gamintojas?
Gamintojas "Amazonas" - vokietija. Kokybė itin aukšta, o kaina tokio apie 200 lt.
QUOTE(sandralita @ 2006 01 19, 17:31) auginu trimeti,zaislu turim nemazai,bet daznai buna taip kad nuperku pavarto ir numeta..gal turit patarimu,pastebejimu kas labiausiai domina tokio amziaus vaikus?auginu berniuka bet galit siulyt ir mergaitiskus dalykelius gal kitom mamom pravers... maniskiui patinka masinos kurioms atsidaro durys ir bagazines tokiu paieskojus galima rasti uz priimtina kaina
Maniškis irgi už mašinas kurioms nusiima ratai... jei nenusiima, nebėda... nulups su tėčio atsuktuvu
O užvis geriausias žaidimas šiuo metu: batareikos, kuo daugiau tuo geriau |