Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdos kaklelio vėžys
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Jur&ta
Laba diena ...

Pries pora menesiu atostogaujant Lietuvoje apsilankiau pas ginekologe profilaktiniam patikrinimui. Tepinelis buvo geras,tik ontocitologinis tyrimas nepavyko (pakartosti nebuvo galimybes, nes jau buvau UK). mano mamos seseriai tyrimai parode gimdos kaklelio vezi (ar tai tik pradzia ar jau ne, nezinau), tai pasakius ginekologiai, ji vis pradejo man siulyti pasidaryti infekcijas nuo gimdos kaklelio vezio, 3 skiepai 1500lt. Kaina nepasirode lb jau baisi, tik injekciju suleidimo laikotarpiai lb man netiko, nes po pirmos suleistos injekcijos reikia laukti 3men, kad suleisti antraja , o po to po 6men suleidziama paskutinioji injekcija.

Mano klausimas butu toks. Prasau, pasidalinti savo nuomone, patirtimi, o gal pacioms teko susidurti su siuo baisiu dalyku. Ka jus manote apie sias injekcijas ir pan? O gal but yra merginu/moteru, kurios UK daresi sias injekcijas? Aciu.
Borzika
Tokia tema jau yra.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.