Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Suzuki mokykla Kaune
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
Luita
Aciu , liute, uz atsakyma wink.gif
spygliz
Sveiki ..
Svarstau i kokia mokyklele leisti busima antroka smile.gif
jis hiperaktyvus berniukas smile.gif
taip pat noriu paklausti ar tikybos ar etikos pamokos yra? Ar nera taip kad didziausias demesys skiriamas muzikai ir pamirstami tokie dalykai kaip matematika lietuviu kalba ir pan smile.gif
berniukai
QUOTE(liute @ 2009 02 09, 09:34)
Mano vidurinioji kaip tik ketvirtokė. smile.gif
Nėra ji labai lengvas ir patogus vaikas, "sunkiausia" iš visų trijų mano merginų.
Apie pradinių klasių mokytoją, Irminą, kuri moko mano dukrą galiu pasakyti tik labai ir labai gerus žodžius.
Tai išties asmenybė, labai švelni bet ir pakankamai griežta. Bet kokį konfliktą ji sugeba suvaldyti nekeldama balso. Žmogus, kuris nuolat lavinas ir plečia savo akiratį. Išties matosi, jog ji myli savo darbą, myli vaikus.

P.S. Pirmokai tikrai bus,  smile.gif siūlau kuo greičiau tvarkytis dokumentus, nes laisvų vietų nėra labai daug. Pirmenybė visuomet bus ikimokyklines klases lankiusiem vaikam.
*

O kaip šiaip pačia mokykla ar likot patenkinti g.gif
amir'a
Labutis, norejau pasiteirauti apie priemima i mokykleles- ar priemimas vyksta rugsejo men, kaip ir paprastoje mokykloje, ar galima isijungti ir kitokiu metu laiku g.gif ???
berniukai
QUOTE(amir'a @ 2009 03 23, 17:16)
Labutis, norejau pasiteirauti apie priemima i mokykleles- ar priemimas vyksta rugsejo men, kaip ir paprastoje mokykloje, ar galima isijungti ir kitokiu metu laiku  g.gif  ???
*

Jei tik yra vietų,manau priima kada tik reikia smile.gif
jolciukas
Gal kas žinote, kokia mokytoja kitąmet turės priešmokyklinukus?
Spurguoliukė
QUOTE(jolciukas @ 2009 04 03, 11:54)
Gal kas žinote, kokia mokytoja kitąmet turės priešmokyklinukus?
*

Irmina ir Rimantė.
O aš norėčiau atsiliepimų apie mokytoją Rimantę. Gal tėveliai, kurių vaikai lankė pas gerb. Rimantę, skaito šį forumą ir galėtų ką pasakyti.
berniukai
QUOTE(Spurguoliukė @ 2009 04 07, 12:28)
Irmina ir Rimantė.
O aš norėčiau atsiliepimų apie  mokytoją Rimantę. Gal tėveliai, kurių vaikai lankė pas gerb. Rimantę, skaito šį forumą ir galėtų ką pasakyti.
*

Irmina ir Rimantė bus pirmokėlių mokytojos,o priešmokyklinukų per atvirų durų dieną naują pristatė,bet vardo neatsimenu doh.gif

Aš irgi norėčiau,kad ketvirtokų mamytės daugiau apie mokytojas parašytu ax.gif
brangute
Man irgi rūpi priešmokyklininukai. Norėčiau pas mokytoją irminą leisti, bet jeigu ji pirmokus tik turės, labai gaila....
Zuviukas:)
o mane domintu 1metuku vaukucio lavinimas ax.gif kada galima prisijungti? kiek kartu per savaite vyksta pamokeles? ir kokios kainos? ax.gif gal i az galima?
Linetė
QUOTE(berniukai @ 2009 04 07, 12:05)
Irmina ir Rimantė bus pirmokėlių mokytojos,o priešmokyklinukų per atvirų durų dieną naują pristatė,bet vardo neatsimenu doh.gif

Aš irgi norėčiau,kad ketvirtokų mamytės daugiau apie mokytojas  parašytu ax.gif
*

Tikrai įdomu pas kokią mokytoją leisti vaiką ar Irminą ar Rimantę g.gif Gal kas patart gali, negi nėra mamyčių, kurių vaikučiuos mokė šios mokytojos ax.gif Būtų gerai išgirsti mamyčių nuomones mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 04 26, 21:38)
o mane domintu 1metuku vaukucio lavinimas ax.gif kada galima prisijungti? kiek kartu per savaite vyksta pamokeles?  ir kokios kainos?  ax.gif gal i az galima?
*

Yra kita tema: ankstyvas ugdymas - mokyklėles ir būreliai, ten manau bus nemažai info ta tema ax.gif O čia diskutuojam daugiau apie mokyklinukus smile.gif
liute
QUOTE(liute @ 2009 02 09, 06:34)
Mano vidurinioji kaip tik ketvirtokė. smile.gif
Nėra ji labai lengvas ir patogus vaikas, "sunkiausia" iš visų trijų mano merginų.
Apie pradinių klasių mokytoją, Irminą, kuri moko mano dukrą galiu pasakyti tik labai ir labai gerus žodžius.
Tai išties asmenybė, labai švelni bet ir pakankamai griežta. Bet kokį konfliktą ji sugeba suvaldyti nekeldama balso. Žmogus, kuris nuolat lavinas ir plečia savo akiratį. Išties matosi, jog ji myli savo darbą, myli vaikus.
*

labai tingėjau rašyt, tai pacitavau save smile.gif.
Irmina išties pedagogė iš pašaukimo. Žiūri į žmogų ir matai, jog jis.. laimingas savo kely.
Linetė
QUOTE(liute @ 2009 04 27, 21:44)
labai tingėjau rašyt, tai pacitavau save smile.gif.
Irmina išties pedagogė iš pašaukimo. Žiūri į žmogų ir matai, jog jis.. laimingas savo kely.
*

Ačiū labai už info wub.gif
Casual
na, smagu, kad lygis Suzukieciuose kyla, nes pries pora metu tai mokiniu puses nesurinkdavo, daug kas isbegiodavo - vien i musu tradicinio ugdymo klase keli vaikai perejo, nes netenkino nei pradines mokyklos programos lygis (turiu omeny matematika, lietuviu ir pan) nei muzikinis (pereje vaikai -prestiziniu tarptautiniu konkursu lauretai)
kiek pamenu ten klasese likdavo vos po 10 mokinuku, nors antravertus, cia didziulis pliusas- lengviau mokytojui gerai ismokyti vaikus kai klases tokios mazos.
aimonda
Tik nuo siu metu rugsejo men Suzuki mokykla pasidare be tradiciniu klasiu su savo nuostabe direktore. Todel zinoma, kad mokykla atsigavo 4u.gif . Mes sia mokykla lankome nuo 1 metuku, pradzioje eidavome i ankstyvojo ugdymo pamokeles, dabar jau buvome priesmokyklinukai. negalime atsidziaugti. Turime nuostabia mokytoja Odeta. thumbup.gif . nuo rugsejo ji bus pirmoku mokytoja. Musu mokyklos mokiniai dalyvauja ir matematikos ir lietuviu olimpijadose, bet plius dar gauna sustiprinta menu issilavinima.
Gal patarimas kurie nezino ar ju vaikui verta lankyti sia mokykla pasakyciau taip, jei nenorite, kad jusu vaikas augtu su muzika, grotu kokiu nors instrumentu, tikrai neverta lankyti sios mokyklos. nes vaikai jau priesmokyklinukai renkasi kokiu instrumentu groti, praktiskai kiekviena savaitgali vyksta vaiku instrumentu recitaliai, klasiu kameriniai koncertai, bent 2 per metus. Ir daznai vaikas kuris net neplanavo ar nenorejo anksciau groti mato, kaip jo draugai groja ir uzsimano.
liute
QUOTE(dooovile @ 2009 05 13, 08:46)
na, smagu, kad lygis Suzukieciuose kyla, nes pries pora metu tai mokiniu puses nesurinkdavo, daug kas isbegiodavo - vien i musu tradicinio ugdymo klase keli vaikai perejo, nes netenkino nei pradines mokyklos programos lygis (turiu omeny matematika, lietuviu ir pan) nei muzikinis (pereje vaikai -prestiziniu tarptautiniu konkursu lauretai)
kiek pamenu ten klasese likdavo vos po 10 mokinuku, nors antravertus, cia didziulis pliusas- lengviau mokytojui gerai ismokyti vaikus kai klases tokios mazos.
*

Na nežinau,kas ir kur ir ką ten netenkino lotuliukas.gif . Mano vyriausioji prieš dvejus metus baigusi Suzuki pradinę, be jokio papildomo pasiruošimo įstojo į Jėzuitų gimnaziją ir puikiai mokosi ten.
Klasėse dėja po 20 o ir daugiau vaikų nes kiekvieną rudenį vis prašosi norintys pereiti iš tradicinio ugdymo mokyklų... su tikais, mikčiojantys ir besišlapinantys į kelnes, nepakėlę tarybinės pirmos klasės džiaugsmų.
Luita
Na siumetiniu pirmokeliu mamytes, pasidalinkit pirmaisiais ispudziais blush2.gif , po metu ir mums teks rinktis mokykla smile.gif
ISLANDA
QUOTE(liute @ 2009 05 17, 14:28)
Na nežinau,kas ir kur ir ką ten netenkino  lotuliukas.gif . Mano vyriausioji prieš dvejus metus baigusi Suzuki pradinę, be jokio papildomo pasiruošimo įstojo į Jėzuitų gimnaziją ir puikiai mokosi ten.
Klasėse dėja po 20 o ir daugiau vaikų nes kiekvieną rudenį vis prašosi norintys pereiti iš tradicinio ugdymo mokyklų... su tikais, mikčiojantys ir besišlapinantys į kelnes, nepakėlę tarybinės pirmos klasės džiaugsmų.
*

zinokit i tokia klase tik ir noris leist vaika lotuliukas.gif , idomu kaip ten pas jus jauciasi tie ateję, kai toks poziuris g.gif tikriausiai taip kaip ir visur...
liepa27
4u.gif sakykit, o jei vaikiukas negabus muzikai, grojimui, dainavimui ir pan. .t.y. neturi klausos. ar tokiam vaikui kelias uzkirstas i sia mokykla?
brangute
Pagal Suzuki teoriją -nėra negabių ar negalinčių grot. Vat čia ir esmė -VISI gali grot -JEIGU DIRBA.
liute
QUOTE(ISLANDA @ 2009 06 26, 16:50)
zinokit i tokia klase tik ir noris leist vaika lotuliukas.gif , idomu kaip ten pas jus jauciasi tie ateję, kai toks poziuris  g.gif tikriausiai taip kaip ir visur...
*

keistas jūsų postas.. nei tai ironija nei bandyms pasjuokauti.
išties, veikui o ir tėvams labai sunku yra priprasti prie minties, jog vaikutis, jau mokinys, pirmokas. Pirma klasė, toji pati pradžia viso "mokslo" kelyje yra labai svarbi. Būna labai ir labai sunku vėl patikėti savimi, jei ta pradžia dėl daugelio dalykų nenusiseka.
Požiūris į "tokius" vaikus, lygiai toks kaip į visus - " kiekveinas vaikas gali mokytis ir išmokti, jei yra mokomas su meile, jei dirba ir stengias".
Toks požiūris yra ne vien pedagogų, vaikai mokomi būtent taip žvelgti į VISUS savo klasiokus, nepaisant to, jog tėvai dažnai žiūri į juos štai taip.. kaip mano pacituotam poste.

Luita
QUOTE(liepa27 @ 2009 06 27, 18:04)
4u.gif sakykit, o jei vaikiukas negabus muzikai, grojimui, dainavimui ir pan. .t.y. neturi klausos. ar tokiam vaikui kelias uzkirstas i sia mokykla?
*

smile.gif cia visiems zalia sviesa, juk nera jokiu atranku ar salygu, teveliai moka (ir tikrai nedidelius pinigelius), mokytojos dirba. Svarbiausia vaikui, kad patiktu.
ISLANDA
QUOTE(liute @ 2009 07 05, 08:13)
keistas jūsų postas.. nei tai ironija nei bandyms pasjuokauti.
išties, veikui o ir tėvams labai sunku yra priprasti prie minties, jog vaikutis, jau mokinys, pirmokas. Pirma klasė, toji pati pradžia viso "mokslo" kelyje yra labai svarbi. Būna labai ir labai sunku vėl patikėti savimi, jei ta pradžia dėl  daugelio dalykų nenusiseka. 
Požiūris į "tokius" vaikus, lygiai toks kaip į visus - " kiekveinas vaikas gali mokytis ir išmokti, jei yra mokomas su meile, jei dirba ir stengias".
Toks požiūris yra ne vien pedagogų, vaikai mokomi būtent taip žvelgti į VISUS savo klasiokus, nepaisant to, jog tėvai dažnai žiūri į juos štai taip.. kaip mano pacituotam poste.
*

oi nesiteisinkit, tikrai man nei juokaut nei ironizuoti visai nereikia, tiesiog savo mazajam ieskojau pacios geriausios mokyklos, is kitu patirties pasimokiau kad ne tik mokyklos bet ir mokytojos geros reikia... ta ir radau...bet vis domiuosi, o gal yra dar geriau ir stai radau apie suzuki... viskas labai jau aukstom frazem...bet finale vistiek taip kaip ir visur. reikia nepamirsti, kad pirmiausiai mokyklos kolektyvas yra zmones su savo simpatijom ir antipatijom isankstine nuomone ir t.t. saunu jei tiek vaiko tiek tevu "bio laukas" sutampa su to kolektyvo, o jei ne...esu garantuota, kad suzukietiskas poziuris lieka tik afisose ant mokyklos sienu...
liute
QUOTE(ISLANDA @ 2009 07 06, 16:27)
oi nesiteisinkit, tikrai man nei juokaut nei ironizuoti visai nereikia, tiesiog savo mazajam ieskojau pacios geriausios mokyklos, is kitu patirties pasimokiau kad ne tik mokyklos bet ir mokytojos geros reikia... ta ir radau...bet vis domiuosi, o gal yra dar geriau ir stai radau apie suzuki... viskas labai jau aukstom frazem...bet finale vistiek taip kaip ir visur. reikia nepamirsti, kad pirmiausiai mokyklos kolektyvas yra zmones su savo simpatijom ir antipatijom isankstine nuomone ir t.t. saunu jei tiek vaiko tiek tevu "bio laukas" sutampa su to kolektyvo, o jei ne...esu garantuota, kad suzukietiskas poziuris lieka tik afisose ant mokyklos sienu...
*

kadangi jūsų požiuris labai jau nesuzukietiškas, tai tiesiog likite ten kur esat wink.gif
pagal Suzuki metodą, tėvų ir mokytojų požiūris bei įnašas į vaiko auklėjimą yra vienodai svarbus.
Dukryte25
QUOTE(Casual @ 2009 05 13, 11:46)
*

Sveikos visos mamyte, galiu pasakyti, kad mes sia mokykla lankom nuo 3 menesiu, dabar mano dukrai 4 metukai, ir mums ji labai patinka, mes lankom muzika, anglu, daile, rasyba......ir zinokit eisim i paruosiamaja grupe,o paskui i pirma klase........ O ka galiu pasakyti del siu metu, tai surinktos 3 pirmos klases po 23 vaikus, ir dar buvo norinciu, bet nebuvo vietu......Ir mano nuomone, si mokykla yra tiktrai gera, parengia gerus mokinius.......galima spresti vien is direktores dukros, kuri baige Suzuki mokykla, paskui istoji i D&G gimnazija, o paskui i KTU gimnazija, ir zinokit mokynasi labai gerai (be mamos pagalbos)......., ir vaikai visai kitokie, pvz. vasara vaikai praleidzia prie knygu, prie muzikinio instrumento( neverciami tievu)........ thumbup.gif as tik uz sia mokykla..... ir dar galiu pasakyti, mes gyvename visai kitame Kauno kraste, bet vaziuojam i Siaures pr. i mokykla, nes tikrai zinau, kad tai verta biggrin.gif
DeeDee
QUOTE(Dukryte25 @ 2009 09 01, 09:28)
Sveikos visos mamyte, galiu pasakyti, kad mes sia mokykla lankom nuo 3 menesiu, dabar mano dukrai 4 metukai, ir mums ji labai patinka, mes lankom muzika, anglu, daile, rasyba......ir zinokit eisim i paruosiamaja grupe,o paskui i pirma klase........ O ka galiu pasakyti del siu metu, tai surinktos 3 pirmos klases po 23 vaikus, ir dar buvo norinciu, bet nebuvo vietu......Ir mano nuomone, si mokykla yra tiktrai gera, parengia gerus mokinius.......galima spresti vien is direktores dukros, kuri baige Suzuki mokykla, paskui istoji i D&G gimnazija, o paskui i KTU gimnazija, ir zinokit mokynasi labai gerai (be mamos pagalbos)......., ir vaikai visai kitokie, pvz. vasara vaikai praleidzia prie knygu, prie muzikinio instrumento( neverciami tievu)........  thumbup.gif as tik uz sia mokykla..... ir dar galiu pasakyti, mes gyvename visai kitame Kauno kraste, bet vaziuojam i Siaures pr. i mokykla, nes tikrai zinau, kad tai verta biggrin.gif
*

blink.gif čia visų tokia perspektyva įstoti į D&G ir KTU? Gyvenu šalia, gyvenime neleisčiau savų vaikų, užtenka per langus paklausyt/pažiūrėt, kaip vidury kiemo pasistato mergiotes ir visišką niekalą čirpiną. Pagal vaikų ūgį, 3-4 klasių moksleivės, o vieną gabalėlį nesugeba per keturis metus išmokt. Žiauru.

Tiesa, per tuos pačius langus matau, kaip šalia tvoros pasiguldo vieną ir kiti spardo - prižiūrintys pedagogai sugeba nematyt, keiksmažodžiai ataidi rinktiniai, kūno kultūros mokytoja spygauja - ar ją kas nors girdi.
plyta
na maciau suzukius is vidaus ir tikrai niekada nei vieno savo vaiko ten neleisciau ir net priesam nerekomenduociau ten leisti. pirmiausiai jau del direktores kuri neaisku kuo ten uzsiima. antra del to kad ten jokios disciplinos atsistojo vaikas permatematika ir obuoliuka suprantate nuejo valgyti o kitas sumaste kad piesti nori doh.gif pykit nepykit manau kad jau pradinese vaikai turi pradeti ugdyti save kad yra pamoka kad mokytojas dirba su jais ir kad bus pertrauka paveikimui kazka kito ar poilsiui. vaikai isties vieni uzgruzinti kiti pasaulio bambos kuriem viskas galima nesiskaito nei su vyresniais nei su bendraamziais. o isties mokykla tradicine su puikia pedagoge vaikui zymiau naudingiau ir pereiti i 5 klase bus lengviau kada gaus vaikas normalu ugdyma.
uzmetikit akmenim bet tai mano nuomone ir tik tai kamaciau uzsukus i suzukius 4u.gif
Noctua
nerandu niekur dominancios info :

1. mokykleles kontaktu, tel. nr.
2. kainos menesiui
3. pamokeliu laiko (mums 1 metukai).

Gal kas pagelbet gali?
ernoja
QUOTE(Noctua @ 2009 09 26, 18:37)

2. kainos menesiui

Gal kas pagelbet gali?
*

Gal prie ankstyvojo ugdymo klausk, čia apie mokyklą kalba mamos blush2.gif
pijuska
QUOTE(Noctua @ 2009 09 26, 18:37)

2. kainos menesiui

Gal kas pagelbet gali?
*

Visa info www.talentas.lt, arba www.vetrunge.kaunas.lm.lt
Cia Liepa
dar yra adresas: www.suzukitalentas.lt
Astandii
Laba diena,

Planuojame siais metais sunu leisti i sia mokyklele. Gal zinote, kokios mokytojos dirbs su pirmokais? ir jei taip, tai kokia rekomenduotumete?

Aciu aciu. ax.gif
lekstenas
QUOTE(skyinside @ 2010 03 02, 08:45)
Laba diena,

Planuojame siais metais sunu leisti i sia mokyklele. Gal zinote, kokios mokytojos dirbs su pirmokais? ir jei taip, tai kokia rekomenduotumete?

Aciu aciu.  ax.gif
*

Sveiki, ir mane domina si mokykla, zinau, kad sestadieni atviru duru diena, manau galima butu gyvai pabendraut su mokytojomis ir susidaryt sioki toki ispudi. wink.gif
prabegom
QUOTE(lekstenas @ 2010 03 03, 15:42)
Sveiki, ir mane domina si mokykla, zinau, kad sestadieni atviru duru diena, manau galima butu gyvai pabendraut su mokytojomis ir susidaryt sioki toki ispudi. wink.gif
*

Baigiam ketvirta klase siemet ir perduodam pirmokams nuostabia mokytoja 4u.gif Esu labai laiminga, kad vaikas mokesi butent sioje mokykloje.

Tiems, kas dar renkasi, siulyciau pasidometi mokykla, jos filosofija (kad nera netalentingu vaiku, kad kiekvienas vaikas geba ismokti visus dalykus, taciau savo unikaliu greiciu ir rezimu).
scholastika
o sitoj mokykloj ruosiamos priesmokyklines grupes?
pagyvenus
QUOTE(scholastika @ 2010 11 01, 17:54)
o sitoj mokykloj ruosiamos priesmokyklines grupes?
*

taip
Astandii
Gal kas is esamu pirmoku teveliu gali papasakoti apie ispudzius? Noriu kitais metais leisti ten savo sunu.
scholastika
kaip manot ar vesti vaika i sia mokykla? nzn tiesiog, mano vaikas linkes prie meno, nori buti individualybe, bet ar nebus jam paskui penktoj klasej sunku prisitaikyti paprastoj mokykloj, kas tai patyre, gal galit papasakoti ispudzius?
sollo
užrašiau ir aš savo dukrytę į šią mokyklą,pas mokytoją Vilmą....tikiuos mums ten patiks bigsmile.gif keliausim į pirmą klasę šiais mokslo metais....
gal rasim čia būsimų klasės draugų? bigsmile.gif
norėtume labai išgirsti nuomonę apie šią mokytoją iš buvusių jos mokinukų tėvelių ax.gif
sollo
ko tai čia tylu.... unsure.gif
Kurmelis
QUOTE(prabegom @ 2010 05 24, 13:03)
Baigiam ketvirta klase siemet ir perduodam pirmokams nuostabia mokytoja  4u.gif  Esu labai laiminga, kad vaikas mokesi butent sioje mokykloje.
*

Kur toliau žadat eiti?
ernoja
QUOTE(Kurmelis @ 2011 04 20, 10:31)
Kur toliau žadat eiti?
*

Tai jau kažkur eina, žinutė prieš metus rašyta. biggrin.gif
sollo
QUOTE(Kurmelis @ 2011 04 20, 10:31)
Kur toliau žadat eiti?
*

kiek domejausi tai dažniausiai Suzukininkai eina į Kudirkos m-klą 4u.gif
Pumpuryte
Sveiki,
teko vieną kartą būti Suzuki bandomojoje pamokoje, tačiau lankome kitą mokyklėlę, bet labai patiko Suzuki mokykloje dainuojama daina "Old McDonald have a farm" lietuvių kalba. Gal galėtumėte kasnors parašyti jos žodžius? Bučiau laaaabai dėkinga 4u.gif
Kurmelis
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 08 17, 12:13)
Sveiki,
teko vieną kartą būti Suzuki bandomojoje pamokoje, tačiau lankome kitą mokyklėlę, bet labai patiko Suzuki mokykloje dainuojama daina "Old McDonald have a farm" lietuvių kalba. Gal galėtumėte kasnors parašyti jos žodžius? Bučiau laaaabai dėkinga  4u.gif
*

Dėdė Jonas turi ūkį yjo yjo ouuuuuuu
Ir turi ūkyje (paršiuką) yjo yjo ouuuuuuu
Vienas - kriu kriu kriu, kitas - kriu kriu kriu
Trečias kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ir vėl iš naujo, tik su kitu gyvūnu ir kitais garsais 4u.gif
Pumpuryte
QUOTE(Kurmelis @ 2011 08 24, 14:42)
Dėdė Jonas turi ūkį yjo yjo ouuuuuuu
*

O tai dėkuj labai labai drinks_cheers.gif
Ice
Sveiki,

Rimtai pradėjau domėtis šia mokykla. Mūsų berniukas turi kalbos raidos problemą ir autistiškų bruožų (kurių su laiku vis mažėja...). Tačiau stebime begalinį norą muzikuoti ir jam tai sekasi.
Kaip su neįgalių vaikiukų integracija šioje mokykloje? Ar yra problemėlių turinčių? Kaip jiems sekasi muzikuoti?
medeina2001
labai puiki mokyklele vaikams, vaikai pradeje lankyti pradeda anksciau kalbet( o gal pirmiau dainuot g.gif ). savo pirmaja mergaite vedziojau nuo 9 men., anksti pradejo kalbet ,dainuot . O dabar jau paaugusi groja 2 instrumentais , dainuoja ir soka.Todel ir antraji nusprendziau cia vest, labai gera mokytoja Ausra, o kas del tolerancijos tai labai patinka kad neisskiriami vaikai, ir viskas priimama tarsi savaime suprantamas dalykas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.