Aciu , liute, uz atsakyma
Sveiki ..
Svarstau i kokia mokyklele leisti busima antroka jis hiperaktyvus berniukas taip pat noriu paklausti ar tikybos ar etikos pamokos yra? Ar nera taip kad didziausias demesys skiriamas muzikai ir pamirstami tokie dalykai kaip matematika lietuviu kalba ir pan QUOTE(liute @ 2009 02 09, 09:34) Mano vidurinioji kaip tik ketvirtokė. Nėra ji labai lengvas ir patogus vaikas, "sunkiausia" iš visų trijų mano merginų. Apie pradinių klasių mokytoją, Irminą, kuri moko mano dukrą galiu pasakyti tik labai ir labai gerus žodžius. Tai išties asmenybė, labai švelni bet ir pakankamai griežta. Bet kokį konfliktą ji sugeba suvaldyti nekeldama balso. Žmogus, kuris nuolat lavinas ir plečia savo akiratį. Išties matosi, jog ji myli savo darbą, myli vaikus. P.S. Pirmokai tikrai bus, O kaip šiaip pačia mokykla ar likot patenkinti
Labutis, norejau pasiteirauti apie priemima i mokykleles- ar priemimas vyksta rugsejo men, kaip ir paprastoje mokykloje, ar galima isijungti ir kitokiu metu laiku
Gal kas žinote, kokia mokytoja kitąmet turės priešmokyklinukus?
QUOTE(Spurguoliukė @ 2009 04 07, 12:28) Irmina ir Rimantė. O aš norėčiau atsiliepimų apie mokytoją Rimantę. Gal tėveliai, kurių vaikai lankė pas gerb. Rimantę, skaito šį forumą ir galėtų ką pasakyti. Irmina ir Rimantė bus pirmokėlių mokytojos,o priešmokyklinukų per atvirų durų dieną naują pristatė,bet vardo neatsimenu Aš irgi norėčiau,kad ketvirtokų mamytės daugiau apie mokytojas parašytu
Man irgi rūpi priešmokyklininukai. Norėčiau pas mokytoją irminą leisti, bet jeigu ji pirmokus tik turės, labai gaila....
o mane domintu 1metuku vaukucio lavinimas
QUOTE(berniukai @ 2009 04 07, 12:05) Irmina ir Rimantė bus pirmokėlių mokytojos,o priešmokyklinukų per atvirų durų dieną naują pristatė,bet vardo neatsimenu Aš irgi norėčiau,kad ketvirtokų mamytės daugiau apie mokytojas parašytu Tikrai įdomu pas kokią mokytoją leisti vaiką ar Irminą ar Rimantę Papildyta: QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 04 26, 21:38) o mane domintu 1metuku vaukucio lavinimas Yra kita tema: ankstyvas ugdymas - mokyklėles ir būreliai, ten manau bus nemažai info ta tema QUOTE(liute @ 2009 02 09, 06:34) Mano vidurinioji kaip tik ketvirtokė. Nėra ji labai lengvas ir patogus vaikas, "sunkiausia" iš visų trijų mano merginų. Apie pradinių klasių mokytoją, Irminą, kuri moko mano dukrą galiu pasakyti tik labai ir labai gerus žodžius. Tai išties asmenybė, labai švelni bet ir pakankamai griežta. Bet kokį konfliktą ji sugeba suvaldyti nekeldama balso. Žmogus, kuris nuolat lavinas ir plečia savo akiratį. Išties matosi, jog ji myli savo darbą, myli vaikus. labai tingėjau rašyt, tai pacitavau save Irmina išties pedagogė iš pašaukimo. Žiūri į žmogų ir matai, jog jis.. laimingas savo kely.
na, smagu, kad lygis Suzukieciuose kyla, nes pries pora metu tai mokiniu puses nesurinkdavo, daug kas isbegiodavo - vien i musu tradicinio ugdymo klase keli vaikai perejo, nes netenkino nei pradines mokyklos programos lygis (turiu omeny matematika, lietuviu ir pan) nei muzikinis (pereje vaikai -prestiziniu tarptautiniu konkursu lauretai)
kiek pamenu ten klasese likdavo vos po 10 mokinuku, nors antravertus, cia didziulis pliusas- lengviau mokytojui gerai ismokyti vaikus kai klases tokios mazos.
Tik nuo siu metu rugsejo men Suzuki mokykla pasidare be tradiciniu klasiu su savo nuostabe direktore. Todel zinoma, kad mokykla atsigavo
Gal patarimas kurie nezino ar ju vaikui verta lankyti sia mokykla pasakyciau taip, jei nenorite, kad jusu vaikas augtu su muzika, grotu kokiu nors instrumentu, tikrai neverta lankyti sios mokyklos. nes vaikai jau priesmokyklinukai renkasi kokiu instrumentu groti, praktiskai kiekviena savaitgali vyksta vaiku instrumentu recitaliai, klasiu kameriniai koncertai, bent 2 per metus. Ir daznai vaikas kuris net neplanavo ar nenorejo anksciau groti mato, kaip jo draugai groja ir uzsimano. QUOTE(dooovile @ 2009 05 13, 08:46) na, smagu, kad lygis Suzukieciuose kyla, nes pries pora metu tai mokiniu puses nesurinkdavo, daug kas isbegiodavo - vien i musu tradicinio ugdymo klase keli vaikai perejo, nes netenkino nei pradines mokyklos programos lygis (turiu omeny matematika, lietuviu ir pan) nei muzikinis (pereje vaikai -prestiziniu tarptautiniu konkursu lauretai) kiek pamenu ten klasese likdavo vos po 10 mokinuku, nors antravertus, cia didziulis pliusas- lengviau mokytojui gerai ismokyti vaikus kai klases tokios mazos. Na nežinau,kas ir kur ir ką ten netenkino Klasėse dėja po 20 o ir daugiau vaikų nes kiekvieną rudenį vis prašosi norintys pereiti iš tradicinio ugdymo mokyklų... su tikais, mikčiojantys ir besišlapinantys į kelnes, nepakėlę tarybinės pirmos klasės džiaugsmų.
Na siumetiniu pirmokeliu mamytes, pasidalinkit pirmaisiais ispudziais
QUOTE(liute @ 2009 05 17, 14:28) Na nežinau,kas ir kur ir ką ten netenkino Klasėse dėja po 20 o ir daugiau vaikų nes kiekvieną rudenį vis prašosi norintys pereiti iš tradicinio ugdymo mokyklų... su tikais, mikčiojantys ir besišlapinantys į kelnes, nepakėlę tarybinės pirmos klasės džiaugsmų. zinokit i tokia klase tik ir noris leist vaika
Pagal Suzuki teoriją -nėra negabių ar negalinčių grot. Vat čia ir esmė -VISI gali grot -JEIGU DIRBA.
QUOTE(ISLANDA @ 2009 06 26, 16:50) zinokit i tokia klase tik ir noris leist vaika keistas jūsų postas.. nei tai ironija nei bandyms pasjuokauti. išties, veikui o ir tėvams labai sunku yra priprasti prie minties, jog vaikutis, jau mokinys, pirmokas. Pirma klasė, toji pati pradžia viso "mokslo" kelyje yra labai svarbi. Būna labai ir labai sunku vėl patikėti savimi, jei ta pradžia dėl daugelio dalykų nenusiseka. Požiūris į "tokius" vaikus, lygiai toks kaip į visus - " kiekveinas vaikas gali mokytis ir išmokti, jei yra mokomas su meile, jei dirba ir stengias". Toks požiūris yra ne vien pedagogų, vaikai mokomi būtent taip žvelgti į VISUS savo klasiokus, nepaisant to, jog tėvai dažnai žiūri į juos štai taip.. kaip mano pacituotam poste. QUOTE(liepa27 @ 2009 06 27, 18:04) QUOTE(liute @ 2009 07 05, 08:13) keistas jūsų postas.. nei tai ironija nei bandyms pasjuokauti. išties, veikui o ir tėvams labai sunku yra priprasti prie minties, jog vaikutis, jau mokinys, pirmokas. Pirma klasė, toji pati pradžia viso "mokslo" kelyje yra labai svarbi. Būna labai ir labai sunku vėl patikėti savimi, jei ta pradžia dėl daugelio dalykų nenusiseka. Požiūris į "tokius" vaikus, lygiai toks kaip į visus - " kiekveinas vaikas gali mokytis ir išmokti, jei yra mokomas su meile, jei dirba ir stengias". Toks požiūris yra ne vien pedagogų, vaikai mokomi būtent taip žvelgti į VISUS savo klasiokus, nepaisant to, jog tėvai dažnai žiūri į juos štai taip.. kaip mano pacituotam poste. oi nesiteisinkit, tikrai man nei juokaut nei ironizuoti visai nereikia, tiesiog savo mazajam ieskojau pacios geriausios mokyklos, is kitu patirties pasimokiau kad ne tik mokyklos bet ir mokytojos geros reikia... ta ir radau...bet vis domiuosi, o gal yra dar geriau ir stai radau apie suzuki... viskas labai jau aukstom frazem...bet finale vistiek taip kaip ir visur. reikia nepamirsti, kad pirmiausiai mokyklos kolektyvas yra zmones su savo simpatijom ir antipatijom isankstine nuomone ir t.t. saunu jei tiek vaiko tiek tevu "bio laukas" sutampa su to kolektyvo, o jei ne...esu garantuota, kad suzukietiskas poziuris lieka tik afisose ant mokyklos sienu... QUOTE(ISLANDA @ 2009 07 06, 16:27) oi nesiteisinkit, tikrai man nei juokaut nei ironizuoti visai nereikia, tiesiog savo mazajam ieskojau pacios geriausios mokyklos, is kitu patirties pasimokiau kad ne tik mokyklos bet ir mokytojos geros reikia... ta ir radau...bet vis domiuosi, o gal yra dar geriau ir stai radau apie suzuki... viskas labai jau aukstom frazem...bet finale vistiek taip kaip ir visur. reikia nepamirsti, kad pirmiausiai mokyklos kolektyvas yra zmones su savo simpatijom ir antipatijom isankstine nuomone ir t.t. saunu jei tiek vaiko tiek tevu "bio laukas" sutampa su to kolektyvo, o jei ne...esu garantuota, kad suzukietiskas poziuris lieka tik afisose ant mokyklos sienu... kadangi jūsų požiuris labai jau nesuzukietiškas, tai tiesiog likite ten kur esat pagal Suzuki metodą, tėvų ir mokytojų požiūris bei įnašas į vaiko auklėjimą yra vienodai svarbus. QUOTE(Casual @ 2009 05 13, 11:46) na, smagu, kad lygis Suzukieciuose kyla, nes pries pora metu tai mokiniu puses nesurinkdavo, daug kas isbegiodavo - vien i musu tradicinio ugdymo klase keli vaikai perejo, nes netenkino nei pradines mokyklos programos lygis (turiu omeny matematika, lietuviu ir pan) nei muzikinis (pereje vaikai -prestiziniu tarptautiniu konkursu lauretai) kiek pamenu ten klasese likdavo vos po 10 mokinuku, nors antravertus, cia didziulis pliusas- lengviau mokytojui gerai ismokyti vaikus kai klases tokios mazos. Sveikos visos mamyte, galiu pasakyti, kad mes sia mokykla lankom nuo 3 menesiu, dabar mano dukrai 4 metukai, ir mums ji labai patinka, mes lankom muzika, anglu, daile, rasyba......ir zinokit eisim i paruosiamaja grupe,o paskui i pirma klase........ O ka galiu pasakyti del siu metu, tai surinktos 3 pirmos klases po 23 vaikus, ir dar buvo norinciu, bet nebuvo vietu......Ir mano nuomone, si mokykla yra tiktrai gera, parengia gerus mokinius.......galima spresti vien is direktores dukros, kuri baige Suzuki mokykla, paskui istoji i D&G gimnazija, o paskui i KTU gimnazija, ir zinokit mokynasi labai gerai (be mamos pagalbos)......., ir vaikai visai kitokie, pvz. vasara vaikai praleidzia prie knygu, prie muzikinio instrumento( neverciami tievu)........ QUOTE(Dukryte25 @ 2009 09 01, 09:28) Sveikos visos mamyte, galiu pasakyti, kad mes sia mokykla lankom nuo 3 menesiu, dabar mano dukrai 4 metukai, ir mums ji labai patinka, mes lankom muzika, anglu, daile, rasyba......ir zinokit eisim i paruosiamaja grupe,o paskui i pirma klase........ O ka galiu pasakyti del siu metu, tai surinktos 3 pirmos klases po 23 vaikus, ir dar buvo norinciu, bet nebuvo vietu......Ir mano nuomone, si mokykla yra tiktrai gera, parengia gerus mokinius.......galima spresti vien is direktores dukros, kuri baige Suzuki mokykla, paskui istoji i D&G gimnazija, o paskui i KTU gimnazija, ir zinokit mokynasi labai gerai (be mamos pagalbos)......., ir vaikai visai kitokie, pvz. vasara vaikai praleidzia prie knygu, prie muzikinio instrumento( neverciami tievu)........ Tiesa, per tuos pačius langus matau, kaip šalia tvoros pasiguldo vieną ir kiti spardo - prižiūrintys pedagogai sugeba nematyt, keiksmažodžiai ataidi rinktiniai, kūno kultūros mokytoja spygauja - ar ją kas nors girdi.
na maciau suzukius is vidaus ir tikrai niekada nei vieno savo vaiko ten neleisciau ir net priesam nerekomenduociau ten leisti. pirmiausiai jau del direktores kuri neaisku kuo ten uzsiima. antra del to kad ten jokios disciplinos atsistojo vaikas permatematika ir obuoliuka suprantate nuejo valgyti o kitas sumaste kad piesti nori
uzmetikit akmenim bet tai mano nuomone ir tik tai kamaciau uzsukus i suzukius
nerandu niekur dominancios info :
1. mokykleles kontaktu, tel. nr. 2. kainos menesiui 3. pamokeliu laiko (mums 1 metukai). Gal kas pagelbet gali?
dar yra adresas: www.suzukitalentas.lt
Laba diena,
Planuojame siais metais sunu leisti i sia mokyklele. Gal zinote, kokios mokytojos dirbs su pirmokais? ir jei taip, tai kokia rekomenduotumete? Aciu aciu. QUOTE(skyinside @ 2010 03 02, 08:45) Laba diena, Planuojame siais metais sunu leisti i sia mokyklele. Gal zinote, kokios mokytojos dirbs su pirmokais? ir jei taip, tai kokia rekomenduotumete? Aciu aciu. Sveiki, ir mane domina si mokykla, zinau, kad sestadieni atviru duru diena, manau galima butu gyvai pabendraut su mokytojomis ir susidaryt sioki toki ispudi. QUOTE(lekstenas @ 2010 03 03, 15:42) Sveiki, ir mane domina si mokykla, zinau, kad sestadieni atviru duru diena, manau galima butu gyvai pabendraut su mokytojomis ir susidaryt sioki toki ispudi. Baigiam ketvirta klase siemet ir perduodam pirmokams nuostabia mokytoja Tiems, kas dar renkasi, siulyciau pasidometi mokykla, jos filosofija (kad nera netalentingu vaiku, kad kiekvienas vaikas geba ismokti visus dalykus, taciau savo unikaliu greiciu ir rezimu).
o sitoj mokykloj ruosiamos priesmokyklines grupes?
Gal kas is esamu pirmoku teveliu gali papasakoti apie ispudzius? Noriu kitais metais leisti ten savo sunu.
kaip manot ar vesti vaika i sia mokykla? nzn tiesiog, mano vaikas linkes prie meno, nori buti individualybe, bet ar nebus jam paskui penktoj klasej sunku prisitaikyti paprastoj mokykloj, kas tai patyre, gal galit papasakoti ispudzius?
užrašiau ir aš savo dukrytę į šią mokyklą,pas mokytoją Vilmą....tikiuos mums ten patiks
gal rasim čia būsimų klasės draugų? norėtume labai išgirsti nuomonę apie šią mokytoją iš buvusių jos mokinukų tėvelių
ko tai čia tylu....
Sveiki,
teko vieną kartą būti Suzuki bandomojoje pamokoje, tačiau lankome kitą mokyklėlę, bet labai patiko Suzuki mokykloje dainuojama daina "Old McDonald have a farm" lietuvių kalba. Gal galėtumėte kasnors parašyti jos žodžius? Bučiau laaaabai dėkinga QUOTE(Pumpuryte @ 2011 08 17, 12:13) Sveiki, teko vieną kartą būti Suzuki bandomojoje pamokoje, tačiau lankome kitą mokyklėlę, bet labai patiko Suzuki mokykloje dainuojama daina "Old McDonald have a farm" lietuvių kalba. Gal galėtumėte kasnors parašyti jos žodžius? Bučiau laaaabai dėkinga Dėdė Jonas turi ūkį yjo yjo ouuuuuuu Ir turi ūkyje (paršiuką) yjo yjo ouuuuuuu Vienas - kriu kriu kriu, kitas - kriu kriu kriu Trečias kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriu kriuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ir vėl iš naujo, tik su kitu gyvūnu ir kitais garsais
Sveiki,
Rimtai pradėjau domėtis šia mokykla. Mūsų berniukas turi kalbos raidos problemą ir autistiškų bruožų (kurių su laiku vis mažėja...). Tačiau stebime begalinį norą muzikuoti ir jam tai sekasi. Kaip su neįgalių vaikiukų integracija šioje mokykloje? Ar yra problemėlių turinčių? Kaip jiems sekasi muzikuoti?
labai puiki mokyklele vaikams, vaikai pradeje lankyti pradeda anksciau kalbet( o gal pirmiau dainuot
|