Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tinklinis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
Inguska-vln
Sveiki,
Labai noriu zaisti tinklini, gal kas jau zaidzia ir gali mane priimti blush2.gif Esu megeja. Kazkada treniravausi, dabar noriu zaisti laisvalaikiu.
Inguska-vln
Kas norite zaisti megejiska tinklini prasom rasykite sukursim komanda, issinuomuosim sale ir pirmyn.
tofee
Sveika!
Kaip tik su tamintim ir uzejau cia-labai noreciau zaisti tinklini. Kazkada mokykloje zaidziau per kuno kulturos pamokas. Esu megeja 4u.gif
sigvezija
Jėėėėė man irgi labai patinka 4u.gif
tofee
Na, tai ka, mergaites, tada koperuojames, verbuojam drinks_cheers.gif
As va kaip ir dar viena savo drauge prikalbinau, na ji nera zaidusi, bet mes juk ne profesionalu komanda bursim lotuliukas.gif
Sandija
Sveikos, esu visai nepatyrusi, bet labai noreciau prisijungti! smile.gif
tofee
QUOTE(Sandija @ 2010 09 28, 14:04)
Sveikos, esu visai nepatyrusi, bet labai noreciau prisijungti! smile.gif
*

Cia ne problema-svarbu noras! po keliu uzsiemimu, manau, visos busim pazengusios sioj srity smile.gif be to, atejo ruduo, kazkokio uzsiemimo man labai truksta ir taip noretusi karta ar 2 kart per savaite istrukt kazkur issikrauti thumbup.gif
vini_pu
kokia gera idėja.. thumbup.gif thumbup.gif ..ir aš labai norėčiau prisijungti..profesionaliai neesu žaidusi, tik vasarą kamuolį pamušinėju.. ax.gif
tofee
Sveikutes!
Kazur pradingo temos seimininke...
Na tai kiek musu jau yra norinciu ir pasiryzusiu zaisti tinklini? Gal kokios drauges dar prisijungti noretu? as va viena jau "uzverbavau" thumbup.gif
Sandija
Patvirtinu, kad noras neisgaravo biggrin.gif
tofee
Na maziausiai 8 zmones yra reikalingi smile.gif
vini_pu
nagi paskaičiuokime, kiek mūsų jau susidaro : aš (1) + tofee su drauge (2) + inguska (1) + sandija (1) + sigvezija (1) = jau šešios .. ax.gif dar šiek tiek trūksta.. et norėtųs kuo greičiau pradėt..
Rojus26
as prisijungciau prie komandos, jei butu tinkama vieta ir laikas ax.gif
tofee
Na laika, tai tikrai derinsimes, kad visoms butu patogu 4u.gif Tai mes tuomet 7 smile.gif, Na kas gi ta 8 laimingoji???? thumbup.gif
tofee
Na, kazkaip istrigom g.gif
Negi neturite draugiu ar pazystamu, kurios noretu prisijungti pazaist? nes mes cia taip ir iki pavasario nesusirinksim biggrin.gif doh.gif
Sandija
Kaip cia taip vangiai sad.gif Ka, tiek mazai tinklinio megeju...
Nerna
QUOTE(Sandija @ 2010 10 12, 17:56)
Kaip cia taip vangiai sad.gif Ka, tiek mazai tinklinio megeju...
*

laba, as visai noreciau prisijungti prie jusu:) aisku viskas dar priklausytu nuo laiko ir vietos.
Inguska-vln
bigsmile.gif o kiek cia jusu atsirado, o tai galvojau niekas nemegsta to tinklinio as tai isprotejus. Aisku jau zaidziu vienoje mokykloje, bet galima ir su jumis pasiderinti. Gal kuri zinote kokia sale g.gif

Siaip tai reikia ne 8, o 12 zaideju mirksiukas.gif
Angle
Labai norėčiau pramokti, bet niekad nežaidžiau verysad.gif ir šiaip nesu sportiška, toli gražu ne jauniklė ir dar tik 1,5 mėn po kelio operacijos blush2.gif bet labai norėčiau, jei priimtumėt, tai mielai prisijungčiau. Pliusas - visos kitos šalia manęs jaustumėtės kaip tikros olimpietės lotuliukas.gif
Inguska-vln
QUOTE(Angle @ 2010 10 19, 23:33)
Labai norėčiau pramokti, bet niekad nežaidžiau verysad.gif ir šiaip nesu sportiška, toli gražu ne jauniklė ir dar tik 1,5 mėn po kelio operacijos  blush2.gif bet labai norėčiau, jei priimtumėt, tai mielai prisijungčiau. Pliusas - visos kitos šalia manęs jaustumėtės kaip tikros olimpietės  lotuliukas.gif
*

Visas priimsim 4u.gif davai sarasiuka darom biggrin.gif
1 Inguska
2 Mano dukra lb nori
toliau
Angle
Ačiū! Įsirašau į sąrašiuką:
1 Inguska
2 Mano dukra lb nori
3 Angle

ir laukiam laukiam papildymo thumbup.gif
vini_pu
Aš! thumbup.gif
Inguska-vln
Tai jau sarasiukas

1. Inguska
2. Dukra
3. Angle
4. Vini pu
5. Sandija
6. Nerna
7. davai patvirtinkite ar tikrai pirmi 4 patvirtino laukiu kitu ir pildom lentele bigsmile.gif
Nerna
as irgi uz smile.gif
Angle
Patvirtinu smile.gif ir nekantriai laukiu pirmos treniruotės thumbup.gif
Inguska-vln
QUOTE(Inguska-vln @ 2010 10 25, 10:20)
Tai jau sarasiukas
*

1.Inguska
2.Dukra
3.Angle
4.Vini pu
5. Nerda
Kaip suprantu tiek g.gif mazoka davai dar laukim. Kas dar smile.gif
Angle
Aha, laukiam smile.gif
saldainiukaz
As irgi noreciau zaisti tinklini smile.gif
Rojus26
aš irgi jungiuosi 4u.gif
Sandija
Ir as, ir as!
?angeliux?
Sveikos merginos, na as ir noreciau jungtis prie jusu, bet tik nuo gruodzio men atsikraustau i vilniu mirksiukas.gif jei priimsit, sportuosiu ir lankysiu kartu su jumis, su 2-3 sav pertraukomis (komandiruotes numatomos porai men unsure.gif ) mirksiukas.gif esu zaidusi tinklini universiteto komandoje, bet pries metus meciau, noreciau wel pasportuoti savo malonumui mirksiukas.gif
Rojus26
na tai kur visos tinklininkes? g.gif 4u.gif
Angle
Aš čia, laukiu kol susirinksim biggrin.gif
amela
Sveikutes, ar dar yra laisvu vietu, as LABAI LABAI NORECIAU prisijungti, esu lankius mokyklos laikais 6metus tinklini bet tas buvo jau senokai, tad priskirciau save tik prie megeju dabar. galeciau prisideti ir prie organizavimo, t.y.sales paieskose ir t.t. blush2.gif gal visiems norintiems reiktu apsikeisti pastais ir bendru laisku visiems pasitarti kam kokia vieta ir laikas labiausiai tinka ir tada jau kai mazdaug zinotume kur kam patogiau bandyti susirasti sale. blush2.gif
tofee
Pritariu ir laukiu ziniu smile.gif na ir as jau be drauges, viena blush2.gif
Rojus26
QUOTE(amela @ 2010 11 16, 16:40)
Sveikutes, ar dar yra laisvu vietu, as LABAI LABAI NORECIAU prisijungti, esu lankius mokyklos laikais 6metus tinklini bet tas buvo jau senokai, tad priskirciau save tik prie megeju dabar. galeciau prisideti ir prie organizavimo, t.y.sales paieskose ir t.t.  blush2.gif  gal visiems norintiems reiktu apsikeisti pastais ir bendru laisku visiems pasitarti kam kokia vieta ir laikas labiausiai tinka ir tada jau kai mazdaug zinotume kur kam patogiau bandyti susirasti sale. blush2.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif Pritariu, manau, kad truksta organizatores ax.gif

gal cia visos nori, bet nera kam organizuoti g.gif
amela
QUOTE(Rojus26 @ 2010 11 16, 23:01)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif Pritariu, manau, kad truksta organizatores ax.gif

gal cia visos nori, bet nera kam organizuoti g.gif
*

na ok, tada as galiu apsiimti organizuoti tai reiks kad man vieta komandoje garantuota biggrin.gif tad atsiuskit i AZ savo emailus ax.gif
all_my_life
sveikos:) tikiuosi cia amzius ir tinklinio gebejimai nera ribojami!!:) labai megstu zaisti tinklini,labai stengiuosi kai zaidziu,o su gera kompanija tikrai butu smagu!!!

ar galeciau prisijungt prie jusu??
tikrai rasciau laiko ir manau buciau pastoviai galintis zmogus wink.gif

labai aciu uz atsakyma!!!:)
Zydras Asiliukas
Tai kaip ten jum sekasi? Ar surinkote savo kolektyva ar taip viskas ir liko kalbom?
Olle Olle
Sveikos, as irgi esu tinklinio megeja, bet atrodo iki siol taip ir nesusirinkom. Taigi, prasidejo nauji metai, gal verta vis delto pabandyti. Pradziai siek tiek info apie salygas: kiek zinau sale, kurioje galetume zaisti turi tureti strypus tinklui. Jie gali buti pastatyti visam laikui arba buti isimami is grindu, tada sia sale galima nevarzomai naudoti kitoms sporto sakoms. Taigi reikalinga butent tokia pritaikyta sale,gal kuri zinote mokykla ar kitas patalpas su tokia sale?Ir dar: jei tinklas nekabes visa laika, kiekviena treniruote teks ji itempti,o tai ne maziau negu 15 min. musu brangaus laiko. Aisku, galime palaukti daug maz siltu oru ir zaisti lauke Valakampiuose, prie baltojo tilto ar kur kitur. Tik nezinau kokios ten naudojimosi taisykles ir ar yra tokios isvis, bet labai jau norisi pradeti dabar-ir malonumas ir aktyvus sportas. Rasykit, tarsimes
ivakara
tinklinio grupe maciau yra grybo7, pasidomekit, jei kam idomu
svina
Sveikos,
as taip pat labai noreciau zaisti tinklini. Jeigu jau suburete komanda, gal but butu galima prisijungti? esu zaidusi mokykloje ir vasara truputi pamusineju smile.gif
Zydras Asiliukas
Daug lengviau čia patekti, negu kažką savo kurti... http://www.vilniaustinklinis.lt/treniruotes/
Three.am.coffee
Sveikos, noreciau prisijungti, kiek zinau sale antakalnyje tikrai nebloga, bet jei ka tai ir tinkla turiu (vasarai ant smeliuko pvz;))
kaip ten su organizaciniais reikalais?smile.gif
susiimkit, juk toks malonumas smile.gif

emilija00
Sveikos,
labai dziaugiuosi atradusi sia tema. Jei domina treniruotes, galiu patarti, nes pati jas lankau kelis kartus per savaite, galbut atsiras norinciu prisijungti smile.gif
As pati mielai prisijungciau pazaisti prie JUSU!!!:)
DogmA0123
Sveikos!

Kadangi senai ieskojau kazko panasaus, kaip galima butu su kazkuo susiburti ir pazaisti savo malonumui tinklini laaabai noreciau prisijungti prie JUSU, beje si nuostabiai pozitivu zaidima zaidziau mokykloje, noreciau prisiminti tuos laikus...smile.gif atsiliepkit, organizuojames! biggrin.gif
Qwertama
Merginos, noriu atgaivinti temą. jei jau subūrėte komandą gal dar liko kokia laisva vietelė man prisijungti? Aš mėgėja ir tai žaidžiau labai seniai.
Krischew
Sveikos, merginos smile.gif))

Labai norėčiau išmokti ir žaisti tinklinį. Dabar kai jau taip šilta lauke smagu būtų pažaisti ant smėliuko. Gal yra kokia vietelė naujokei komandoj? ax.gif 4u.gif
Qwertama
QUOTE(Krischew @ 2011 07 01, 16:24)
Sveikos, merginos smile.gif))

Labai norėčiau išmokti ir žaisti tinklinį. Dabar kai jau taip šilta lauke smagu būtų pažaisti ant smėliuko. Gal yra kokia vietelė naujokei  komandoj?  ax.gif  4u.gif
*

Tai kad nemanau, kad yra sudaryta komanda rolleyes.gif
_dalyvė_
Sveiki, aš taip pat labai norėčiau žaisti Vilniuje . smile.gif thumbup.gif
Kaip sekasi susikūrusiai komandai žaisti? ax.gif smile.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.